: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Vergelijkbare documenten
Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Boomstraat 25 te Gemonde

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Valkerheideweg 3 Maasbree

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Sniederslaan 6a te Bladel

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Dominepad 5A te Hoogeloon

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Zandschelweg 1 te Deurne

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Bocholterweg 79 te Weert

Timmereind 3 te Waalre

Bergweg 1 te Well (L)

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Sniederslaan 8 te Bladel

Graafsebosweg 4 te America

Veghelsedijk 4 te Deurne

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Hazeldonk 18 te Asten

Landrop 2 te Hoogeloon

Chromerij 29 te Waalre

Baakhoverweg 6 te Susteren

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Breedijk 4 te Helmond

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Achterbosch 9 te Lieshout

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Dijkstraat 67 te Asten

Laarbroek 20 te Asten

Trinesweg 2 te Meijel

Leenselweg 4a te Liessel

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Weteringstraat 4 te Wamel

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Voskeschestraat 7 te Velp

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Kouterdreef 3 te Deurne

Patersstraat 28 te Evertsoord

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Doonheide 37 te Gemert

Helmondsingel 123 te Deurne

Breevennenweg 1a te Leunen

Plattebaan 2 te Schijf

Roggelseweg 138 te Egchel

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Keizersbaan 3a te Kessel

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Roobeekweg 3 te Arcen

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Gezandebaan 2 te Someren

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Aardborstweg 24 te Mierlo

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Broeksteeg 3 te Mariahout

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Schoolstraat 6 te Swolgen

Transcriptie:

Roessel 8 te Bakel Op een volop privacybiedende locatie aan de rand van het dorp gelegen hippische accommodatie bestaande uit een vrijstaande woonboerderij met inpandig stalgedeelte en een fraai aangelegde tuin, een vrijstaande rijhal met paardenstallen, een buitenbak, een veldschuur en diverse paddocks met een grasbodem. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 13.000 m². Prijs : 1.250.000,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W. Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Bakel en Milheeze, sectie N, nummers 1868 en 2044 totaal groot 13.000 m². Staat van onderhoud : goed

Indeling: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Inpandig stalgedeelte: hal slaapkamer 8 paardenboxen werkkamer slaapkamer was-/poetsplaats woonkamer slaapkamer berging leefkeuken slaapkamer zolder kelder badkamer bijkeuken berging multifunctionele ruimte Rijhal: Overig: 5 paardenboxen veldschuur garage was-/poetsplaats buitenbak tuinhuis binnenbak 4 paddocks BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is gesitueerd op een volop privacybiedende locatie aan de rand van het dorp, op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen en scholen. Nabij diverse uitvalswegen richting Deurne, Helmond en Eindhoven gelegen. Tuin Verwarming : Een rondom de woning gelegen uitstekend onderhouden tuin met diverse terrassen, gazon, vaste beplanting in borders. : Verwarming middels c.v.-ketel.

INDELING: Woonboerderij: De hal is voorzien van een plavuizen vloer, spuitwerk wanden en een stucwerk plafond. De hal is verder voorzien van de meterkast en biedt toegang tot de werkkamer en de keuken. De werkkamer is uiteraard voor meerdere doeleinden geschikt, zoals speelkamer of extra slaapkamer en afgewerkt met een houten vloer, spuitwerk wanden en een stucwerk plafond. De ruime leefkeuken is ingericht met een keukeninrichting in hoekopstelling, welke is uitgerust met een granieten werkblad, een spoelbak, een 4-pits gasfornuis met oven en een koelkast. De keuken is verder voorzien van een plavuizen vloer met motief, stucwerk wanden en een licht houten balken plafond. Ook de authentieke houten balk is in de keuken zichtbaar. De keuken biedt toegang tot de kelder, de woonkamer, de berging en de hal. Een afgesloten trapopgang biedt vanuit de keuken toegang tot de 1 e verdieping. De droge provisiekelder is voorzien van een tegelvloer en een koekoek zorgt voor natuurlijke lichtinval en ventilatie.

De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een licht houten balken plafond met gordijnkoven. Grote raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is verder voorzien van een kalkzandstenen schouw met een houtkachel. De berging/bijkeuken is afgewerkt met een plavuizen vloer en deels betegelde wanden. De berging is verder voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, een inbouwkast en een ketel (Radson). De berging biedt toegang tot de multifunctionele hobbyruimte, een toiletruimte, doucheruimte en de achtertuin. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en een fonteintje. De geheel betegelde doucheruimte is uitgerust met een douche en een vaste wastafel. De multifunctionele hobbyruimte is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals een praktijk- of kantoorruimte danwel een verblijfruimte voor stagiaires/grooms. De ruimte is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een schuurwerk plafond. Ook hier zijn de authentieke, houten spanten zichtbaar. Stalraampjes zorgen voor voldoende lichtinval. Een loopdeur biedt direct toegang tot het inpandige stalgedeelte van de boerderij.

1 e Verdieping: De overloop bestaat uit 2 delen, boven het voor- en achterhuis. Deel I is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een licht houten schroten plafond. Een dakvenster boven de trapopgang zorgt voor veel lichtinval op de overloop. De overloop biedt toegang tot een inbouwkast en 3 slaapkamers. Slaapkamer I is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Onder de dakschuinte is extra bergruimte gerealiseerd. Slaapkamer II is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een licht schroten plafond. Een dakkapel zorgt voor veel lichtinval. Slaapkamer III, de huidige ouderslaapkamer, is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een licht schroten plafond. De kamer is verder voorzien van een dakkapel.

Het 2 e deel van de overloop is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. Dit deel van de overloop is afgewerkt met 2 dakvensters. De riante, geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, 2 vaste wastafels, een zwevend toilet en een dakkapel. Het stucwerk plafond is voorzien van inbouwverlichting. De berging is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Slaapkamer IV is gesitueerd over de gehele breedte van de boerderij en voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden, een stucwerk plafond en een dakkapel.

Inpandig stalgedeelte: In het achterste deel van de boerderij zijn o.a. 8 paardenboxen, een wasplaats en een berging gesitueerd. Het stalgedeelte is vanaf het erf aan de achterzijde van de boerderij toegankelijk middels een deelbare loopdeur. Het eerste deel van de stal is voorzien van een betonnen vloer en metselwerk wanden, welke deels bezet zijn. De wasplaats is afgewerkt met een betonnen vloer. De paardenbox is voorzien van een deels hardhouten, deels gegalvaniseerde schuifdeur, deels betonnen, deels metselwerk wanden en een geïsoleerd dak. Een deur in de achtergevel, met buitenluik, biedt direct toegang tot het erf vanuit de box. De berging is voorzien van een houten vloer, aansluitingen voor de wasapparatuur en een gootsteen. Het tweede deel van de stal staat in directe verbinding met het eerste deel en is ingericht met 3 paardenboxen. Dit stalgedeelte is afgewerkt met een betonnen vloer, deels betonnen, deels metselwerk wanden en een houten balken plafond. De paardenboxen (ca. 300x300 mtr.) zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwaden met schuifdeuren, een betonnen vloer en een houten balken plafond. Boven de paardenboxen is een entresol gerealiseerd, geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld hooi of stro. Het derde stalgedeelte is vanuit het eerste deel toegankelijk middels een schuifdeur. Dit deel is voorzien van een beklinkerde vloer, metselwerk wanden, houten spanten en openslaande deuren in de voorgevel. De 4 aanwezige paardenboxen zijn voorzien van metselwerk voor-, tussen- en achterwanden en deels hardhouten, deels gegalvaniseerde draaideuren.

Tuin: De rondom de woonboerderij gelegen tuin is fraai aangelegd en uitstekend onderhouden. Het perceel is toegankelijk middels 2 opritten, één bij het woongedeelte van de boerderij en één bij de hippische accommodatie. Het gehele perceel is omheind en de opritten zijn afgesloten met een poort. De tuin is ingericht met een terras van gebakken klinkers ter plaatse van de achtergevel, sierbestrating, een 2 e terras in de tuin, een gazon en vaste beplanting in borders, omheind met buxushagen. De tuin is verder deels omheind middels een beukenhaag.

In de tuin is verder een tuinhuis gesitueerd, de wanden zijn gepotdekseld met een betonnen plint en het dak is met pannen gedekt. Het tuinhuis is toegankelijk middels een loopdeur. Garage: De vrijstaande garage is thans niet meer als zodanig in gebruik. De garage is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met golfplaten gedekt. De voormalige garage is vanaf het erf toegankelijk middels een loopdeur en een stalen kanteldeur. Het bijgebouw is verder voorzien van een betonnen vloer en de beregenings- en ontijzeringsinstallatie. Rijhal: De vrijstaande, geheel geïsoleerde rijhal (bouwjaar ca. 2009) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten. De gevels zijn deels met damwandpanelen bedekt en het dak is met geïsoleerde dakpanmotiefpanelen gedekt. Het dak is in de nok voorzien van een lichtstraat. De rijhal is ingericht met een binnenbak, 5 paardenboxen en een wasplaats. Aan de voorzijde is een fraaie overkapping gerealiseerd met de buitenluiken van de paardenboxen en zitgelegenheid. De overkapping is voorzien van houten spanten en een beklinkerde vloer.

De binnenbak (ca. 20x45 mtr.) is voorzien van een zandbodem en een houten bakrandkering. De binnenbak is vanaf het erf toegankelijk middels grote schuifdeuren in de zij- en achtergevel en een loopdeur in de zijgevel. Het stalgedeelte is vanaf het erf toegankelijk middels een schuifdeur. De paardenboxen (ca. 400x350) zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met draaideuren, metselwerk tussen- en achterwanden (deels bezet) en een buitenluik. De luiken zijn aan de buitenzijde afgewerkt met houten luiken. De boxen zijn verder uitgerust met een rondpompsysteem. De spuitplaats is voorzien van een betonnen vloer en metselwerk, deels bezette wanden.

Veldschuur: De vrijstaande veldschuur is achter de rijhal gelegen. De schuur met open front is opgetrokken uit damwand, voorzien van een betonnen vloer en ook het dak is met damwandpanelen gedekt. Buitenbak: De buitenbak (ca. 40x34 mtr.) is voorzien van een Agterberg bodem, een beregeningsinstallatie en verlichting. De buitenbak is omheind met een beukenhaag en hekwerk. Paddocks: 4 Paddocks, allen voorzien van een grasbodem. 2 Paddocks zijn geheel omheind met hout en 2 paddocks zijn omheind met houten palen en lint.

Bijzonderheden: Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. De raampartijen van de boerderij zijn voorzien van houten luiken. De rieten dakbedekking van de boerderij is in 1998 vernieuwd. In september 2016 is de rieten kap gekamt aan de voor- en achterzijde. Het woongedeelte van de boerderij is afgewerkt met karakteristieke, houten paneeldeuren, sfeervolle plavuizen vloeren en de authentieke houten balken zijn op diverse plekken zichtbaar. Op het object rust een agrarische bestemming. Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 20 paarden. Bakel is het oudste dorp van Noord-Brabant en heeft naast verschillende winkels twee eigen basisscholen. Verder kenmerkt het dorp zich door het actieve verenigingsleven. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

Plattegrond Begane grond Roessel 8 te Bakel

Plattegrond 1 e Verdieping Roessel 8 te Bakel

Plattegrond Garage Roessel 8 te Bakel

Plattegrond Rijhal Roessel 8 te Bakel

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.