Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers.

Vergelijkbare documenten
Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer.

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging.

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin!

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen!

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat.

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin.

Hermans Makelaardij Stationsstraat BJ Heythuysen

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water!

,- k.k. 00,- k.k.

Hermans Makelaardij Stationsstraat BJ Heythuysen

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

,- k.k. A meric a Munckhofplein 5

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje!

,- K.K. B a s i s huis

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,- k.k. Baarlo Lb

75.000,- K.K. B a s i s h u i s

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,- k ,00 k.k.

,- k ,00 k.k.

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

**** te koop**** In Tienray gelegen goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een eigen oprit langs zijgevel.

,- K.K. B a s i s h u i s

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Grotestraat 5 te Urmond Nette, in het gezellige karakteristieke Oud-Urmond gelegen tussenwoning!

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,- k ,00 k.k.

Aelmans-InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,- k.k. B a s i s huis

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,- k ,- k.k.

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,- k ,- k.k.

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

,00 k.k. Deze woning wordt u aangeboden door Koop & Woon, onderdeel van Wonen Limburg. Meer informatie op koop-en-woon.nl

InterMakelaars Schoolstraat 50 B 5981 AJ Panningen

Dionisiusstraat 14 te Oirlo Twee-onder-één-kap woning met zonnige achtertuin, vrijstaande berging, carport en oprit in het kerkdorp Oirlo.

Vicarieweg 23 te Leunen Leuke tussenwoning met vrijstaande berging en vrije achterom gelegen aan een rustige woonstraat in Leunen.

,- k.k. B a s i s h u i s

,- k.k. B a s i s h u i s

Leuke tussenwoning met berging, 3 slaapkamers en vrije achterom gelegen in Landweert, nabij scholen en winkelvoorzieningen.

,- k.k. B a s i s h u i s

,- k.k. Venray Rochusstraat 22 te Venray

,- k.k. B a s i s h u i s

Hubenhof 5 te Venray Appartement op de 1 e verdieping aan de rand van woonwijk Veltum, op loopafstand van het centrum van Venray.

,- k.k. B a s i s h u i s

Kempweg 1 te Venray Uitgebouwde twee-onder-één-kap woning met het gemak van wonen op één niveau in het centrum van Venray, nabij alle voorzieningen.

,- k.k. K l u s huis

,- k.k. Bas i s h u i s Cas te n ray. Pastoor Verhe ggenstraat 19. Basishuis

Reekgraafstraat 7 te Venray Deze goed geïsoleerde tussenwoning met diepe achtertuin en vrije achterom is nabij het centrum van Venray gelegen.

,- k.k. B a s i s h u i s

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

,- k.k. Bas i s h u i s Ve nr ay

Van Kempen Makelaars Straelseweg AV Venlo

Roermond, Celebesstraat 22

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar!

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy.

TE KOOP. Sille AJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Sint Lucassingel JA Maastricht. Vraagprijs: k.k. Stichting Woonpunt

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Berglarenstraat HM Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Groenendaal AX Milheeze Prijs: k.k.

TE KOOP. Renseweg RG De Mortel Vraagprijs: k.k.

Woonoppervlakte 125 m ,- kosten koper TE KOOP. Mozartstraat 59 Roermond

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Nassaulaan 11 Puttershoek

Vraagprijs ,- kosten koper

Prijs: ,-- k.k.

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Huurprijs 835,-- per maand

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg VP De Mortel Prijs: k.k.

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Frans Woltersstraat 56 Horst

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Transcriptie:

B a s i s huis Maasbracht Tegelveldstraat 23 152.500,- k.k. Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis kwaliteit. Ingrijpende aanpassingen of grote investeringen zijn derhalve niet noodzakelijk. Keuken en sanitaire ruimtes zijn van goede kwaliteit. Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen (0475) 493636 info@hermans-makelaardij.nl www.hermans-makelaardij.nl Deze woning wordt u aangeboden door Koop & Woon, onderdeel van Wonen Limburg. Meer informatie op koop-en-woon.nl

Bouwjaar: 1967 Inhoud: ± 415 m³ Woonopp: ± 101 m² Perceelopp: ± 212 m² BEGANE GROND Hal/entree met meterkast, toiletruimte, praktische bergkast, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De hal is met een tegelvloer afgewerkt, welke doorloopt in de keuken. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Gesloten ruime keuken (± 11 m²) met een fraai keukenblok, voorzien van een gaskookplaat, combi-magnetron en vaatwasser. De wanden in de keuken zijn deels betegeld en deels gewit. Tevens bevindt zich in de keuken een praktische provisiekast. Via de keuken bereikt u de berging. Ruime doorzon woonkamer (± 28 m²) met royale raampartijen in de voor- en achtergevel. De woonkamer is afgewerkt met gewitte wanden en de vloer is nog naar eigen smaak af te werken. VERDIEPING De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers (resp. ± 12, 10, 9 en 6 m²) en de badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van vinylzeil, gewitte wanden en een wastafel. Twee slaapkamers zijn voorzien van gewitte wanden en de kleinste slaapkamer is nog volledig naar eigen smaak af te werken. De geheel betegelde badkamer (± 3 m²) is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en wastafel. ZOLDER Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Hier hangt ook de Bosch combi-ketel, welke in 2011 nog vervangen is. Deze woning wordt u aangeboden door Koop & Woon, onderdeel van Wonen Limburg. Meer informatie op koop-en-woon.nl

Maasbracht heeft vele pluspunten. Niet alleen is het een dorp dat prachtig is gelegen aan de Maas, het is ook een dorp met veel voorzieningen. Tevens is de ligging direct aan de A2 voor forenzen richting Eindhoven en Maastricht Ideaal! BUITENGEDEELTE De achtertuin is op het noordoosten gericht. De mooi ingerichte achtertuin is voorzien van een royaal terras en gazon. BERGING De stenen berging (± 12 m²) is voorzien van elektra en de witgoedaansluitingen. De berging is geïsoleerd en ideaal voor het opbergen van uw spullen of plaatsen van een extra koelkast en/of diepvries. De berging is bereikbaar via de keuken en biedt toegang tot de achtertuin. BIJZONDERHEDEN Verwarming: De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte cv-ketel van het merk Bosch, bouwjaar 2011. Isolatie: De woning is voorzien van dakisolatie. De kunststof kozijnen zijn gedeeltelijk uitgevoerd met dubbele beglazing. Energielabel: De woning beschikt over energielabel D. Staat van onderhoud: Binnen goed, buiten goed. Deze woning wordt u aangeboden door Koop & Woon, onderdeel van Wonen Limburg. Meer informatie op koop-en-woon.nl

PLATTEGRONDEN

KADASTRALE KAART

ENERGIELABEL

WONINGAANBOD EN WERKWIJZE Wonen Limburg biedt elk jaar een groot aantal woningen te koop aan; klus huizen, basis huizen, instapklare huizen en groene huizen. Met het aanbieden van vier type huizen hoopt Wonen Limburg zoveel mogelijk mensen een passende woning te kunnen bieden. Het aanbod vindt u op de website www.koop-en-woon.nl. Als u op de woning van uw keuze klikt, leest u welke makelaar die woning verkoopt en hoe u contact kunt opnemen. De woningen zijn voormalige huurwoningen die waar nodig opgeknapt zijn en daarmee voorzien zijn van een goede basiskwaliteit. ONDERZOEKSPLICHT KOPER Wij gaan ervan uit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning onderzoek heeft verricht naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van een aankoopbeslissing. Denk hierbij aan het bestuderen van deze informatie, inlichtingen inwinnen bij de gemeente, een eventuele bouwkundige en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. INVESTEREN IN WONINGEN ÉN MENSEN De opbrengsten van de verkopen investeert Wonen Limburg maatschappelijk verantwoord. Dat wil zeggen dat Wonen Limburg met de opbrengsten nieuwe woningen bouwt. En renovaties van huurwoningen uitvoert, wat het woongenot van de huurders bevordert. Daarnaast investeert Wonen Limburg in de verbetering van woonwijken. OVERIGE VOORWAARDEN Percelen bij woningen zijn niet altijd ingemeten. Als dat het geval is, bent u verplicht na aankoop een opdracht tot inmeting aan het Kadaster te verstrekken. De opgegeven grootte is dan namelijk een geschatte grootte. De kosten hiervan komen voor u als kopende partij. De makelaar informeert u verder over dit traject en de bijkomende kosten. Indien er sprake is van een gezamenlijk achterpad, zal hiervoor in de akte van levering een mandeligheid gevestigd worden. De kosten hiervan komen voor rekening van Wonen Limburg. Er is sprake van een projectnotaris. U bent dus als koper niet vrij in de keuze van een notaris. In de koopovereenkomst zal een antispeculatiebeding gevestigd worden waarin is opgenomen dat u gedurende dertien maanden niet mag verkopen. De woning is voor eigen gebruik en mag daarnaast drie aaneengesloten jaren niet verhuurd worden. STARTERSLENING VAN SVn Afhankelijk van uw persoonlijke situatie (inkomen en spaargeld) is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een starterslening van SVn in samenwerking met de gemeente. Door deze aantrekkelijke leningsvariant wordt het aankopen van een woning/appartement voor veel kandidaat-kopers mogelijk! DISCLAIMER De verkopend makelaar spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin de verkopend makelaar als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan de verkopend makelaar niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust aan de makelaar. Hij of zij kan u verder helpen en antwoordt geven op vrijwel al u vragen!