VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, LANGE VOREN 64

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

BARNEVELD, DE DRIEST 5

k.k. De Fliert 11. Achterveld

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

BARNEVELD, IEPENHOF 15

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

Krommekamp Harderwijk

k.k. Stationsweg Barneveld

De Woerd 3 DINXPERLO

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Molenweg 6 - Hierden

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Dinkelstraat 32 ULFT

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Insteek 60 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Biezen 118 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Nassaulaan 5 - Ermelo

Molenweg 4 a - Hierden

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: ,- k.k.

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk

Walstein 68 - Harderwijk

BARNEVELD, THORBECKELAAN 68

Couperuslaan Harderwijk

Stationsplein Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Hoofdweg 11 - Harderwijk

Emmaweg!25!! Zandvoort!

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Noordkade 45 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Te Koop Punter 34-09, Lelystad

Zeskamp 26 ULFT. Vraagprijs: ,- k.k.

Westerzoom 32 Koog aan de Zaan

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Margrietstraat 2 ETTEN GLD

Anholtseweg 53 GENDRINGEN

Koriander 2 GENDRINGEN

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Christinastraat 16 Etten

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Transcriptie:

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22 KARAKTERVOLLE VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP GOEDE LOCATIE NABIJ HETDORPSCENTRUM OP EEN PERCEEL VAN 790 M². DE WONING IS ZEER GOED GEBOUWD, IS UITSTEKEND ONDERHOUDEN, GOED GEÏSOLEERD, HEEFT EEN SLAAP EN BADKAMER BENEDEN. INDELING: BEGANE GROND: 1 STE ETAGE: 2 DE ETAGE: ENTREE, ROYALE HAL MET VIDE EN GARDEROBENIS, TOILET MET FONTEINTJE, GROTE LVORMIGE LIVING MET GEZELLIGE ERKER, FRAAIE GASHAARD EN SCHUIFPUI NAAR TERRAS MET VERANDA, LUXE HALF OPEN KEUKEN MET INGEBOUWDE VAATWASSER, KOEL/VRIESCOMBINATIE, INDUCTIEKOOKPLAAT, AFZUIGKAP EN OVEN, GROTE SLAAPKAMER MET KASTENWAND EN AANSLUITEND EEN LUXE BADKAMER MET LIGBAD, DOUCHECABINE, DUBBEL WASTAFELMEUBEL, TOILET EN DESIGNRADIATOR, BIJKEUKEN MET ACHTERENTREE EN AANSLUITING WASMACHINE EN DROGER. OVERLOOP, 3 GROTE SLAAPKAMERS, DIVERSE VASTE KASTEN, GROTE BADKAMER MET DOUCHECABINE, WASTAFELMEUBEL, TOILET EN DESIGNRADIATOR. BERGZOLDER.

BIJZONDERHEDEN: HET BOUWJAAR IS 2001. DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 830 M³. HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 211 M², DE OVERIGE INPANDIGE RUIMTE CIRCA 16 M², DE EXTERNE BERGRUIMTE (DUBBELE GARAGE) CIRCA 39 M² EN DE GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE CIRCA 16 M². DE PERCEELOPPERVLAKTE BEDRAAGT 790 M². DE ACHTERTUIN LIGT OP HET ZUIDWESTEN. DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. (KETEL NEFIT HR 2001), VLOERVERWARMING IN DE KEUKEN EN DE BEIDE BADKAMERS, VLOER, MUUR, DAKISOLATIE, VOLLEDIG DUBBEL GLAS EN DRAAI/KIEPRAAMSYSTEMEN. DE WONING KENT EEN HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU. AANVAARDING: VRAAGPRIJS: IN OVERLEG. 695.000, K.K.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel a) Geen. kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te b) vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de c) Ja. Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken In 2013 is het schilderwerk buiten gedaan. hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper Niet bekend. binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) b) c) a) b) Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Ja. Muur : Ja. Vloer : Ja. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas a) Ja. : Ja. b) Vermoedelijk deels samen met de buren. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? Verkopers verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. Verkopers hebben de woning niet zelf bewoond en kennen hierdoor mogelijk niet alle eigenschappen van de onroerende zaak. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Baron van Nagelstraat 22 te Voorthuizen Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Lijst van zaken Betreffende het perceel: Baron van Nagellstraat 22 3781 AR Voorthuizen d.d. 21022014 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages plissé gordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen in de keuken en hal Paraaf verkoper Paraaf koper 1

Lijst van zaken Warmwatervoorziening, te weten: Via CV CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie Airconditioning Gashaard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Koel / vrieskast Vaatwasser Inductie kookplaat Afzuigkap Oven Keukenaccessoires Verlichting, te weten: Opbouwverlichting Inbouwspots badkamer (Losse) kasten, legplanken, te weten: losse kasten, legplanken Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc. Paraaf verkoper Paraaf koper 2

Lijst van zaken Badkameraccessoires planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc. Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3