MAART ROERT Z N STAART

EERSTE ZEGE VOOR A1 UITSLAGEN

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

ER IS WEER GEVOETBALD

MONSTERSCORE VOOR F1

VRIENDSCHAPPELIJK PROGRAMMA VOOR ENKELE TEAMS MET MONSTERSCORES

45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

BEKERPROGRAMMA AFGEWERKT EERSTE VERLIESPUNTEN A1, WINST VOOR MC1

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

HET IS WEER TOERNOOITIJD

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

VEEL SUCCES MET DE KERSTTOERNOOIEN

VERSLAGEN. Blauw Geel'38 MD1 - SCMH MD1 2-2

46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 BEKERRONDE GESPEELD

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

AANLOOP NAAR JUBILEUM

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

Minipolo toernooi in Apeldoorn

EERSTE RONDE BEKERTOERNOOI GESPEELD

A1 KAMPIOEN! UITSLAGEN VERSLAGEN

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

OLLANDIA 1 4e klasse H

Good Luck MB1 - Riel MB1

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

ONGEKENDE SCORE A1 UITSLAGEN VERSLAGEN SCMH A1 HVCH A4 uitslag: 19-0

NWC G1 - Veld Zaterdag, 0287 G-Voetbal Zaterdag (voorjaar) 3e klasse 3B

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers!

VOLKELSE GASTVRIJHEID

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

Verslagen oktober en 4-5 november

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

53e jaargang nr januari 2016

Dan ben je altijd op de hoogte!

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Schooljaar Maandag 09 mei 2015

Dag der Kampioenen 2014

Verslagen partijen 2 e ronde

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Afdelingsontmoeting Grootebroek

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

Dag der Kampioenen 2015

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus

Welkom, Wij wensen u en uw team veel plezier en succes en hopen u te verwelkomen op ons sportpark aan de Eeuwsels.

Programmaboekje Zaterdag 16 mei Opening Kleedkamergebouw. Team: Leider:

Winst voor F1 door fantastisch spel

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

44 e jaargang nummer 7 29 september 2013

Transcriptie:

WEER SUCCESVOLLE ZATERDAG VOOR SCMH 46 e jaargang Nummer 29 27 maart 2016 Na een goede week waarin alleen maar slecht nieuws te melden was, kwamen op deze stralende paaszaterdag 5 teams in actie. Vier van deze teams (C1, D1, F1 en MC1) wisten de volle winst te behalen en alleen de meisjes MD1 bleven in Rhode met lege handen. De overige teams waren en konden genieten van het mooie weer. Hans van Hoof stuurde een mooie foto van de minuut stilte die voorafgaand aan de wedstrijd van C1 werd gehouden voor Johan Cruijff. Erg fijn dat de jeugdspelers op deze manier hun respect voor de allergrootste Nederlandse voetballer ooit hebben kunnen tonen. Tot volgende week. MEDEDELINGEN Op zaterdag 2 april worden de kamp briefjes weer uitgedeeld. Het kamp wordt dit jaar van 4 t/m 7 mei gehouden in Mariahout. DEADLINE INLEVEREN VERSLAGEN Het zou voor de redactie erg fijn zijn wanneer de verslagen voortaan eerder ingeleverd worden. Daarom het verzoek aan de leiders om ernaar te streven de verslagen aan te leveren vóór zaterdagavond 19 uur. Wellicht ten overvloede: ons e-mailadres is:verslagscmh@home.nl

SCMH A1 SCMH A2 UITSLAGEN Sparta'25 C2 SCMH C1 0-1 SCMH C2 SCMH D1 Erp D4 6-1 SCMH E1 SCMH E2 Keldonk F1 SCMH F1 0-1 SCMH F2 SCMH MC1 RKDVC MC2 8-3 Rhode MD1 SCMH MD1 14-2 VERSLAGEN Zaterdag 26 maart Sparta 25 C2 SCMH C1 uitslag: 0-1 Een winderige wedstrijd in Beek en Donk. Tom weer onder de lat. Deze inhaalwedstrijd moesten we ook winnen zodat onze achtervolgers ons niet kunnen inhalen Jawel, verzin het maar. Behalve de eerder genoemde wind was het prachtig weer weer. Na een indrukwekkend minuutje stilte voor Johan ken de wedstrijd beginnen. We hadden de wind niet mee, maar ook niet tegen. We hadden vaak de bal dus kon de tegenstander niet scoren. Voetbal is een spel van fouten, wie de minste maakt die wint. Het moeilijke van een makkelijke wedstrijd is je zwakke tegenstander slecht te laten spelen. Dat laatste lukt niet echt. De zwakke tegenstander speelde best goed. Wij hadden net een mindere dag. Of dit team aangevuld was met enkele C1 spelers laten we maar in het midden. Toeval is logisch, dus na wat kansen over en weer gingen we niet aan de ranja in de rust. De tweede helft begonnen we traditioneel zwakjes, en leek de tegenstander beter. Ook nu kregen we weer wat kansjes, maar je moet schieten anders ken je niet scoren. Dat dacht Stijn dus ook. Het waaide dus erg hard, en elk nadeel heb ze voordeel. De bal werd door de wind gedragen mooi over de keeper heen. 0-1 jawel en verdiend ook. Voetbal is simpel je bent op tijd of te laat. Wij waren op tijd, en het was tijd. De 3 punten kunnen mee naar Mariaheide. Op naar de volgende wedstrijd. Chauffeurs en Johan bedankt! SCMH D1 Erp D4 uitslag: 6-1 In de volle lente zon na de opwarmingsroutine is de wedstrijd om 11.30 begonnen. Het was al spannend voor het begin met SCMH, Erp D4 en Rhode als medekoplopers in de competitie, onze D1 ers hadden er zin in. Vanaf het begin was het nieuw gevonden zelfvertrouwen van onze jongens goed te zien. Op het veld stond Jannes onder de lat met Robin, Sten, Luc en Aidan in de verdediging. Middenveld was voor Tjeu, Giel, Loek en Jelle. Vince en Luuk stonden voorin. Igo, terug na zijn blessure, zat voor de eerste helft op de reservebank. Erp trapte af en vanaf de eerste actie was de druk op de tegenstanders gezet. De bal was amper over de middenlijn gekomen in de eerste tien minuten. Na een paar pogingen op het Erpse doel, van een corner van Giel heeft Robin in de tiende minuut SCMH op het scorebord gezet met de opening doelpunt van de wedstrijd. Wij hoefden niet lang te wachten voor de tweede, na een poosje flink activiteit wist Luc met een power-schot doelpunt twee te maken. De tegenstanders bleven proberen en af en toe brak een Erpse spits door, maar onder de begeleiding van Robin wisten Luc, Sten en Aidan ons doel veilig te houden. Het samenspel van Jelle, Giel, Tjeu en Loek liet mooie acties zien en zorgde ervoor dat Luuk en Vince bezig werden gehouden. De Erpse verdediging kwam meerdere keren onder druk en de eerste helft is met 2:0 beëindigt. De tweede helft begon met Igo op het veld in de verdediging en Vince op de reservebank. Aidan schoof door naar het middenveld en Tjeu naar de spits. Heel snel na de aftrap kwam Tjeu in de aanval en met een kundige pass naar Luuk wist Luuk de eerste van zijn hattrick te scoren.

Het leek alsof Jannes geen actie zou zien maar na een rommelige periode vond een Erpse spits een gat en maakte een serieuze aanval op ons doel, gelukkig wist Jannes het op te lossen. Met een mooie voorzet van Loek naar Jelle kwam de bal bij Tjeu die het naar Luuk passte en daar hebben we de 4:0. Na een pijnlijke botsing verliet Sten het veld en kwam Vince er weer op. Met slim spel langs de lijn en goed voetenwerk gingen we weer naar voren. De tegenstanders waren niet van plan om het op te geven en hebben de kans gepakt om op het scorebord te komen. Met dank aan de opbouw van Luc en Jelle wist Vince het vijfde doelpunt te maken. Er was weer een beroep op de waakzaamheid van Jannes gedaan toen hij met een duik naar links een keurig geplaatst schot wist te vangen. Om de wedstrijd toepasselijk af te sluiten kwam met een assist van Vince het laatste doelpunt met een geweldige kopbal van Luuk. Vol trots en aangemoedigd door alle supporters gingen onze D1 ers met een fantastische 6:1 de kleedkamers in. Super gedaan jongens en op naar volgende week. RKVV Keldonk F1G SCMH F1 uitslag: 3-7 De F1G van Keldonk was onze volgende moeilijke tegenstander. Moeilijk omdat zij op de tweede plaats staan, maar ook omdat zij met 8-0 van Schijndel gewonnen hadden en wij maar net met 3-1. Maar goed, als wij gewoon spelen net als de laatste weken, dan kunnen we van iedereen winnen dit seizoen. We begonnen de eerste helft met een lekker zonnetje en de wind mee. Daardoor trapte onze keeper Nuno de bal zo naar de middenlijn. Dat zorgde ook meteen voor gevaar bij het doel van Keldonk. Na een minuut of vijf wist Luuk de score te openen na een pass van Gijs, 0-1. Vrij vlug daarna maakte we ook de 0-2. Gijs schoot de bal goed binnen na een mooie pass van Mees. Het belangrijkste en mooiste moment van de wedstrijd kwam om naam van Nuno. Na een gevaarlijke aanval van Keldonk wist hij de bal uit de benedenhoek te duiken. Een super redding en dus geen 1-2. Wel werd het aan de andere kant 0-3. Gijs kreeg de bal van Niek en schoot de bal weer hard binnen. Net voor rust werd het nog erger voor Keldonk. Mees nam een corner en die ging er in één keer in, 0-4. Een goeie trap of was het toch de wind;) Wel een lekkere stand om gaan te rusten. De tweede helft ging Liam op doel en Nuno in de verdediging. We hadden wind tegen, dus dit was extra goed opletten. Gelukkig maakte we snel de 0-5 door een harde knal van afstand door Gijs. Daarna was het de wind die ons dwars zat. Een schot vanaf de middenlijn ging er zo in, ook omdat onze keeper een beetje stond te dromen, 1-5. Daarna leek het nog even spannend te worden doordat Keldonk de 2-5 maakte. Onze jongens maakte dat niet zo heel veel uit en gingen fanatiek verder. We kwamen dan ook vaak gevaarlijk voor het doel van Keldonk. Luuk lette voorin goed op en schoot de bal die hij voor zijn voeten kreeg mooi binnen, 2-6. De volgende goal was een herhaling van de mooiste goal van vorige week. De aanval werd weer opgezet op rechts, Mees kreeg de bal en gaf hem na een mooie solo mooi voor. Luuk die schoot hem deze keer zonder af te stoppen mooi in de rechterhoek, 2-7. De laatste goal van de wedstrijd werd gemaakt door Keldonk. Dat betekende dat we met 3-7 gewonnen hadden.dit was onze beste wedstrijd van het seizoen. Allemaal hard gewerkt en goed samen gespeeld. Weer een stapje dichterbij het kampioenschap. Rhode MD1 SCMH MD1 uitslag: 14-2 In verband met teamgenoten die ziek zijn en door enkele blessures hebben we Marit van Berlicum gevraagd om mee te voetballen.nu waren nu precies met 7 speelsters dus dat wordt aanpoten. Rhode kwam in de eerste helft al met een voorsprong van 6-0. Gelukkig kwam er een kansje en Emma wist die te benutten en met 6-1 was de eerste helft afgelopen.ook in de tweede helft hadden we het zwaar tegen Rhode maar Emma had toch nog een kansje weten te benutten zo werd het 6-2. De speelsters van Rhode konden elkaar goed vinden en onze meiden hadden al zo hard gewerkt, we hadden dan ook geen reserves, en ze werden moe. Rhode kreeg steeds meer kansen en er vielen veel doelpunten. Met een eindscore van 14-2 werd de wedstrijd beëindigd. Marit bedankt voor het meespelen en voor onze meiden thuis veel beterschap en sterkte. HATTRICKS Ons goede nieuws voor deze week is: F1 blijft het fantastisch doen. Ook afgelopen zaterdag ging de volle winst weer naar onze Fs. Medekoploper Keldonk werd met 7-3 verslagen zodat, zoals in het verslag te lezen is, F1 zich al opmaakt voor het kampioenschap. Ook C1 deed goede zaken en staat met vier punten los op nummer één in de poule. In de poule van D1 is het ook spannend. D1 staat samen met Rhode bovenaan met precies evenveel punten. Aanstaande zaterdag wordt de beslissende wedstrijd tegen Rhode gespeeld op ons eigen Sportpark. Kom onze jongens aanmoedigen! De derby begint om 11:30 uur. VERJAARDAGEN 29 maart Jeffrey van Lieshout (trainer en leider C2) 30 maart Luuk Kanters (E1) 31 maart Dennis Schepers (leider A1)

3 april Igo van Sleeuwen (D1) 3 april Rinie van Helvoirt (wedstrijdcoördinator) GEFELICITEERD ALLEMAAL!!!! Maud en Renske v.d. Tillaart waren Pupillen van de Week. PUPIL VAN DE WEEK Zondag 3 april speelt SCMH1 de volgende thuiswedstrijd. De tegenstander is dan Cito. De pupil van de week is dan Jorn de Wit. Jorn is 8 jaar en voetbalt inde F2. Hij is fan van PSV maar heeft geen favoriete speler. Hij vond voetbal een leuke sport omdat je dat samen met je vrienden doet. Verder houdt Jorn van skelteren, fietsen en werken. Jorn veel plezier als pupil van de week. Hopelijk met mooi weer en een mooie wedstrijd. PROGRAMMA Zaterdag 2 april 2016 Wedstrijdnr Scheidsrechter Blauw Geel'38 A2 SCMH A1 28983 Someren A4 SCMH A2 63944 SCMH C1 Mierlo Hout C3 64535 Rob Avanti'31 C2G SCMH C2 64713 SCMH D1 Rhode D6G 68348 Louis SCMH E1 Boekel Sport E2 65996 Schijndel/DE WIT E7 SCMH E2 66589 WEC F2G SCMH F1 67386 ST SC St.Hubert/ De Willy s F2G SCMH F2 SCMH MC1 SCMH MD1 SES MD1 73885

Zaterdag 9 april 2016 Wedstrijdnr Scheidsrechter SCMH A1 Festilent A1 29183 Dhr vd Ven SCMH A2 Milheezer Boys C1G SCMH C1 64576 SCMH C2 Blauw Geel'38 C8 64736 Jelle Sparta'25 D5 SCMH D1 68349 Gemert E6 SCMH E1 66017 SCMH E2 SCMH F1 Boekel Sport F4G 67370 SCMH F2 Margriet F9G SCMH MC1 BMC MC1 137399?? FC Uden MD1 SCMH MD1 73944 VEEL SUCCES AH/ BR VERSLAGSCMH@HOME.NL