BOUWKAVELS REPPELVELD, ROGGEL

Vergelijkbare documenten
ROGGEL BOUWGROND REPPELVELD

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

ROGGEL BELTMOLENSTRAAT 35

KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 51

Vraagprijs ,- K.K.

Roggel, Mortel 37. Wonen met veel groen, privacy, vrij uitzicht, aan de rand van het dorp

Vraagprijs ,- K.K. ROGGEL KRUISSINGEL 36. Aan de rand van centrum van Roggel ligt deze, onder architectuur gebouwde, zeer goed onderhouden

ROGGEL COPPELWEIDE 16 A

HAELEN v.d. BONGAERTSTRAAT 33

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Koopprijs ,- K.K.

HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8

GRATHEM DORPSTRAAT 25

HAELEN BURG. HONÉESINGEL 20

HEYTHUYSEN HORSTVELD 72

Vraagprijs ,- k.k. WESSEM MARKTSTRAAT 5 UNIEK NOSTALGISCH OBJECT

Huurprijs 596,52 p.mnd.

BAEXEM GENROYHOF 14. Vraagprijs ,- k.k. STARTERSLENING MOGELIJK!!

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

WESSEM WALLENSTRAAT 1 A

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

HAELEN DE LINGST 31. Vraagprijs ,- k.k.

HEYTHUYSEN HORSTVELD 52

ROERMOND DE WEERD 104

HEYTHUYSEN BIESSTRAAT 53

BAEXEM GENROYHOF 14. Vraagprijs ,- k.k. STARTERSLENING MOGELIJK!!

HERKENBOSCH EUROPALAAN WEST 22

Olmstraat 69 Echt Koopprijs: ,00 k.k.

NEER ULENSVAAREN 57. Vraagprijs ,- k.k. Uitgebouwd, geschakeld halfvrijstaand

Boekenderweg/Kruisweg 0-ong Thorn

ROERMOND PIETER BOTHSTRAAT 5

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

ROGGEL COPPELWEIDE 23

Roermond Van den Boschstraat 26

HEYTHUYSEN VINKENSTRAAT 70

HEYTHUYSEN GROENEWOUDSTRAAT 10

Buggenum, Heerweg 29 Vraagprijs ,- k.k.

NEER BERGERPOORT 11. Vraagprijs ,- k.k.

Roermond Munsterstraat 8

Neer Steeg 18. Aanvaarding: Direct Vraagprijs: ,= k.k.

Roermond Haydnstraat 3

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Vraagprijs ,- k.k. NEDERWEERT ST. ROCHUSSTRAAT 13 C 1

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Voorstad Sint Jacob 13 Roermond

Huurvaarderstraat 126 Roermond

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

NEER NAPOLEONSWEG 76

Burgemeester Derkxstraat 6 Horn

F 14 BAEXEM GENROYHO

Vraagprijs ,- k.k. KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 45

MAKELAARS MAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

NEER ENGELMANSTRAAT 41 A

Steegstraat 4 Herkenbosch

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HEYTHUYSEN DE GAARD 21

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Spikkerweg 160-a Roermond

Roermond Professor Dupontstraat 15

Saturnusstraat 56 Roermond

Irenelaan 8 Posterholt

Vraagprijs ,- k.k. KELPEN-OLER VOORTERWEG 5. Deze ruime twee-onder-éénkapwoning. aan de rand van Kelpen- Oler.

Bergstraat 29 Roermond

Dorpsstraat 96 Roermond

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

Buizerdhorst 6 Roermond

Marktstraat 3-a Swalmen

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Hoppenhof nr. 16* Roermond

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Munsterplein 28 Roermond

Eindstraat 21 Beegden

LEVEROY CONCORDIASTRAAT 36

Willem II Singel 20-C Roermond

Lindanusstraat 9 Roermond

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

OSPEL BUIZERDSTRAAT 7

NEDERWEERT SINT ROCHUSSTRAAT 13 C

Harmoniestraat 1 Nieuwstadt

Irenelaan 44 Roermond

Frans Douvenstraat 9-11 Roermond

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Wilgenlaan 6-REVA Maasbracht

HAELEN. van den Bongaertstraat 33

Eijkersstraat 43 Posterholt

Hamstraat 50-d Roermond

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: ,= k.k.

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Saturnusstraat 58 Roermond

Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch

Irenelaan 25 Roermond

St.Servaaslaan 18 Melick

Irenelaan 40 Roermond

Hoofdstraat 9 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

Giekstraat 12 Maasbracht

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: ,00 k.k.

Transcriptie:

BOUWKAVELS REPPELVELD, ROGGEL UNIEKE KANS OM UW EIGEN DROOMHUIS TE REALISEREN IN EEN RUIMTELIJKE, SPEELSE EN GROENE LEEFOMGEVING MET EEN DORPS KARAKTER. Te koop drie schitterende, ruime privacy biedende bouwkavels met variërende en op maat te verkrijgen metrages vanaf 901m² tot 1.802m². Grondprijs 220,- per m² V.O.N.

Algemene informatie: Centraal in Midden-Limburg, tussen centrum steden Roermond en Weert, tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote plattelandsgemeente Leudal. De gemeente is op 1 januari 2007 ontstaan na een fusie van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt bijna 37.000 inwoners en bestaat uit de volgende 16 dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. De Gemeente Leudal heeft zo n 36.800 inwoners, waarvan 4.200 inwoners woonachtig zijn in Roggel. Roggel kent een rijke historie die tot uiting komt in mooie molens, o.a. de St. Petrusmolen uit 1901 en de St. Petruskerk uit 1447. Roggel heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige natuurgebied het Leudal, waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is bijzonder in trek bij recreanten. Kenmerkend voor Roggel is de uitermate centrale ligging ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalwegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik), de N280 (Roermond-Weert), de A 2 (EindhovenMaastricht) en de A-73 (Nijmegen - Roermond). zijn binnen 15 autominuten te bereiken. STRAATBEELD

REPPELVELD Algemene ligging Het nieuwe bestemmingsplan "Reppelveld" ligt ten noorden van de bebouwde kom van Roggel. Het plangebied wordt begrensd door de Reppelstraat, voornamelijk bebouwd met vrijstaande villa's en boerderijen, de Schans, met enkele vrijstaande woningen, de Koppelstraat en de Heldensedijk. Reppelveld biedt haar bewoners een ruimtelijke, speelse en groene leefomgeving met een dorps karakter. De bebouwing bevat karakteristieke elementen en voldoet aan alle eisen en comfort die de toekomstige bewoner aan zijn of haar woning mag stellen. Reppelveld is een tijdloos en gevarieerd woongebied waar de bewoners - zowel jong en oud - zich thuis voelen en met plezier zullen wonen. Ligging bouwkavels De bouwkavels zijn gelegen aan de Reppelstraat (rechts naast huisnummer 27) en aan de Coppelweide (rechts naast huisnummer 38). Uitstekende locaties, aangezien deze bouwkavels zijn gelegen nabij de uitvalswegen van Roggel richting Helden / Meijel en aan de rand van dit prachtige nieuwbouwplan.

Bijzonderheden bouwkavels 1 en 2 gelegen aan de Reppelstraat - oppervlakte per kavel is 901 m²; - frontbreedte is ca. 18,40 meter en diepte is ca. 49 meter; - de tuin is gelegen op het westen; - kosten voor sonderingsonderzoeken en huisaansluitingen op de energie leiding zijn voor rekening van koper; - de koper is vrij in de keuze van architect en aannemer. De kavelgrootte kan in overleg worden aangepast (kleiner of groter).

STRAATBEELD UITZICHT VOORZIJDE KAVEL 1 EN 2 KAVEL 1 EN 2

De kavels 1 en 2 zijn ook samen te koop als één kavel. De totale oppervlakte is dan 1.802 m². De prijs van deze kavel is op aanvraag.

Bijzonderheden bouwkavel 3 gelegen aan de Coppelweide - oppervlakte is 1.105 m²; - frontbreedte is ca. 34 meter en diepte is ca. 32,5 meter; - de kavel is bijna geheel voorzien van een terreinafscheiding (hekwerk). - de tuin is gelegen op het oosten; - kosten voor sonderingsonderzoeken en huisaansluitingen op de energie leiding zijn voor rekening van koper; - de koper is vrij in de keuze van architect en aannemer; De kavelgrootte kan in overleg worden aangepast (kleiner of groter).

KAVEL 3

LIGGING

Algemeen: Er worden maximaal 3 ontbindende voorwaarden opgenomen in de koopakte, namelijk: - Onder voorbehoud van financiering; - Onder voorbehoud van het verkrijgen van een bouwvergunning, waarbij de aan vraag wel moet voldoen aan de voorschriften van het bestemmingsplan Reppel veld; - Verkoop eigen woning. Bieden en onderhandelen Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde prijs nodigen u uit tot het aanvragen van meer informatie. Het tot stand komen van een koop Tijdens het onderhandelingsproces worden de prijs en overige voorwaarden met partijen besproken. Zodra een akkoord is bereikt, dienen de afspraken schriftelijk te worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Deze wordt opgesteld volgens de modelkoopakte van VastgoedPro. Deze koopakte is opgesteld volgens de eisen die de wet aan de koopovereenkomst voor een woning stelt. Aanvullende afspraken worden eveneens in deze akte opgenomen. De koop is pas gesloten nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. Aan een mondeling akkoord kunnen geen rechten worden ontleend. Waarborgsom/bankgarantie Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank. Bedenktijd Koper / Verkoper De koper die handelt als natuurlijk persoon en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft na het tekenen van de overeenkomst een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Deze begint om 00.00 uur op de dag na het ondertekenen van de overeenkomst als koper op die dag een afschrift van de overeenkomst ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is.

Onderzoeksplicht koper Informatie over de kavel wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoeksplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen. Optie Het begrip optie wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor bouwkavels kan in onderling overleg plaatsvinden, echter voorwaarden zoals o.a. de prijs, de datum waarop de optie termijn vervalt zijn dan bekend. Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed met een nauwkeurige verwerking van de beschikbare informatie. De maten op de (eventuele) tekeningen zijn plus-minus maten. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Groenewoudstraat 36 6093 PT Heythuysen Tel.: 0475-491915 www.kierkels-hensen.nl info@kierkels-hensen.nl