t Informantje schooljaar week 25

Vergelijkbare documenten
t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 45

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 34

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 51

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

t Informantje schooljaar week 19

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

We wensen jullie een fijne dag!!!

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 43

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Weekbrief 11 mei 2015

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

FEESTWEEK groep

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

t Informantje schooljaar week 16

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Weekbericht van 4 juli 2016

t Informantje schooljaar week 35

K L E P P E R B R I E F

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 24

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe.

t Informantje schooljaar week 37

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

t Informantje schooljaar week 41

Datum: Nieuwsbrief: 29

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37

Informatieboekje groep 1/2

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief juli 2014

Jaargang 16 Juni 2016

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

t Informantje schooljaar week 45

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Beste ouders, Team Weemewereld

13 april 2018

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 12

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

N I E U W S B R I E F

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

t Informantje schooljaar week 39

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Transcriptie:

k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25 Agenda 21-06 hele dag schoolreisje groepen 3 t/m 7 23-06 hele dag schoolreisje groep 1/2 Algemeen Afmelden van leerlingen Kinderen van de voorschool (de peuters) kunnen afgemeld worden via 06-36327947 Wanneer de leidsters van de voorschool niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, kunt u de voicemail inspreken. Leerlingen van de groepen 1 t/m 8 kunnen afgemeld worden via 0591-349275 Plezier in lezen De zomer editie van Matilda is uit: spannende, ontroerende en gewoon lekker lezen boeken in één overzicht. In de bijlage vindt u een leuke lijst om alvast vakantie boeken uit te zoeken. Afspraak mobiele telefoons Omdat afspraken soms verwateren, willen we in t Informantje af en toe een afspraak opfrissen. Deze week de afspraak rondom mobiele telefoons. Sommige leerlingen nemen een mobiele telefoon mee naar school. Wanneer er mobiele telefoons worden meegenomen naar school, is dit volledig op eigen risico. Onder schooltijd (ook op het schoolplein) staat de mobiele telefoon uit en binnen school wordt deze bewaard in een daarvoor bestemde bak.

Voorschool Opa en Oma dag Aankomende woensdag hebben we een gezellige morgen samen met de opa s en oma s va n de kinderen. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Afsluiting Het was een geslaagde dag vorige week donderdag vanwege de gezamenlijke afsluiting met groep 1 en 2, van ons thema: Ik en mijn familie. We hebben die dag verschillende spelletjes gedaa n in samengestelde groepen onder begeleiding van de kinderen van groep 8. Het was een prachtige dag met erg mooi weer, alle kinderen hebben genoten! Wij willen graag de ouders bedanken die hebben meegeholpen met het verzorgen van het eten en drinken van de kinderen. Ook de kinderen van groep 8! Onze complimenten voor jullie hulp! Groep 1 en 2 Algemeen We starten deze week met het laatste thema van dit schooljaar. Er zal weer een boek centraal staan, maar we gaan ook regelmatig naar andere onderwerpen zoals het 150 jarig bestaan van Barger Compascuum en de voorbereiding op het einde van het schooljaar. Het boek dat centraal staat is Mama kwijt. Afsluiting Het was vorige week donderdag een geweldige verwendag voor de kinderen vanwege de afsl uiting van het thema Familie. Dit hebben we samen met de voorschool gedaan. De kinderen hebben allerlei leuke spelletjes en opdrachten gedaan onder begeleiding van de kinderen van groep 8. Het was prachtig weer en het was ontzettend mooi om te zien dat de kinderen van groep 8 hun taak erg liefdevol op zich namen. Onze complimenten daarvoor! Bij de echte afsluiter, de modeshow, was er veel publiek. We zijn blij met zoveel belangste lling van ouders en verzorger s.

Verjaardag juf Diezelfde middag zijn we verder gegaan met feesten, want toen hebben we nl. de verjaardag van de juf gevierd. Het was een gezellige middag waarbij de kinderen genoten hebben van het versieren van hun eigen wafelkoek die ze daarna met smaak hebben opgegeten. De juffen willen op deze plek alle kinderen en ouders bedanken voor het mooie cadeau. Letter van de week De letter van de komende twee weken is de letter ui. Dit is een twee teken klank. De kinderen mogen voorwerpen mee nemen waarbij de ui te horen is. In de klas maken we er een woordkaartje aan en verzamelen we alle voorwerpen met een ui op de letterkast. Volgende week donderdag krijgen de kinderen hun voorwerp weer mee naar huis Schoolreis Donderdag is het dan eindelijk zo ver. We gaan op schoolreis naar Plopsaland. De informatie hierover heeft u via een brief van de oudervereniging inmiddels ontvangen. We maken er met elkaar een leuke dag van en hopen natuurlijk op mooi weer. Groep 3 Hou je mond gezond! Deze week gaan we leren hoe we onze mond het beste gezond kunnen houden. Schoolreis We gaan dinsdag dan eindelijk op schoolreisje!! We wachten er al lang op en hebben er reuze zin in. We hopen op een leuke dag!

Groep 4 Rekenen Tafels De volgende kinderen hebben hun tafeldipl oma 1 t/m 5 en 10 gekregen: Jasper, Rick, Dennis, Rosalie, Shu-Yin, Lorinda, Noëlle, Senna, Bas, Mirthe, Jayden, Ilse, Ryan, Joyce, Merel en Zoë Deze kinderen hebben dus hun kleine tafeldiploma gehaald. Ook de andere kinderen hebben een diploma meegekregen naar huis, waar op te zien is welke tafels ze al beheersen. De kinderen waren erg trots en hebben het daarom ook allemaal thuis mogen laten zien. Omdat er op dit diploma steeds een tafel kan worden toegevoegd wanneer die gehaald is, is het de bedoelin g dat alle kinderen hun diploma deze week weer meenemen naar school. Wanneer dan de tafels van 1 t/m 12 gehaald zijn is het diploma volledig en mag deze mee naar huis om er te blijven. Voor een groot aantal kinderen zal het tafeldiploma volledig worden in groep 5. Deze week gaan we aan de slag met woordpakket en. Groep 5 en 6 Het valt op dat veel kinderen uit groep 5/6 geen gymkleding en schoenen mee hebben. Voor de gym hebben de kinderen het volgende nodig: korte broek en T-shirt of gympak en schoenen zonder zwarte zolen. Groep 5 Deze week herhalen we de woordpakketten 33 t/m 40. De woordpakketten kunnen de kinderen thuis oefenen in Bloon. Volgende week hebben we hierover een dictee. Heel veel succes met het oefenen voor dit dictee Math Deze week gaan we bezig met de zogenoemde reparatiedoelen. Deze doelen komen vanuit de CITO rekenen. Enkele leerlingen hebben het tafeldiploma al behaald. Andere leerlingen zijn dichtbij. Misschien is er thuis ook tijd om hier voor te oefenen? De leerlingen kunnen zich hiervoor inschrijven. Natuur Deze week ronden we het thema schooltuin af. Volgende week zijn de presentaties. De kinderen hebben gewerkt in groepjes, ze mochten zelf bepalen op welke wijze ze de presentatie willen geven. Waar moet je rekening mee houden bij de aanleg van een schooltuin? Wat kan er in een schooltuin groeien? Kunnen we onze voeding afstemmen op de producten van de schooltuin? Elke leerling heeft een eigen plantje, wat groeien de plantjes snel!

Groep 6 Deze week herhalen we de woordpakketten 33 t/m 40. De woordpakketten kunnen de kinderen thuis oefenen in Bloon. Volgende week hebben we hierover een dictee. Heel veel succes met het oefenen voor dit dictee Math Deze week gaan we bezig met de zogenoemde reparatiedoelen. Deze doelen komen vanuit de CITO rekenen. Natuur Deze week ronden we het thema schooltuin af. Volgende week zijn de presentaties. De kinderen hebben gewerkt in groepjes, ze mochten zelf bepalen op welke wijze ze de presentatie willen geven. Waar moet je rekening mee houden bij de aanleg van een schooltuin? Wat kan er in een schooltuin groeien? Kunnen we onze voeding afstemmen op de producten van de schooltuin? Elke leerling heeft een eigen plantje, wat groeien de plantjes snel! Groep 7 In verband met het schoolreisje vervalt de spelling van deze week Rekenen N.a.v. de gemaakt Cito-opgaven wordt vooral geoefend met de sommen die nog moeilijk waren, de zogenaamde reparatiedoelen. Kiva Terugblik: Hoe lossen we pesten als groep op? 10-Minutengesprek over het voorlopig schooladvies Voor dinsdag 28 juni en maandag 4 juli worden de kinderen van groep 7 samen met hun ouders uitgenodigd voor een gesprek over het voorlopig advies. Leidraad daarin zijn de Citoresultaten vanaf groep 6, het rapport en de kijk die de school op het kind heeft. Naast meester Bob zal ook meester Mark aanschuiven. Mocht het tijdstip niet passen, wilt u dan onderling ruilen? In dat geval graag even doorgeven aan meester Bob. Groep 8 Rapporten Zou u het rapport weer aan uw kind mee naar school willen geven? Alvast bedankt. Musical We zijn druk bezig met het oefenen. We spelen de musical al zonder boekje. Deze week gaan we samen met Juf Karin het decor verven. We hebben samen de materialenlijst doorgenomen van de musical. Alle kinderen overleggen thuis over de kleding en de materialen. Verjaardag Ik heb een gezellige verjaardag gehad samen met groep 8. Hartelijk dank voor het prachtige cadeau.