Toernooitraining EWC/RESIA E-pupillen Maart 2010

Vergelijkbare documenten
Ieder onderdeel duurt ± 13 minuten. Na die 13 minuten wisselen de groepen van oefening. Halve draaien individueel oefenen. Slalommen en afronden.

Training dinsdag Circuittraining EWC/RESIA E-pupillen

Ieder onderdeel duurt ± 13 minuten. Na die 13 minuten wisselen de groepen van oefening.

Ieder onderdeel duurt ± 13 minuten. Na die 13 minuten wisselen de groepen van oefening. Halve draaien, afdraaien en passeerbewegingen

Tegenstander voor je: 1-tegen-1 in de kleine ruimte met 2 kleine doeltjes

Ieder onderdeel duurt ± 13 minuten. Na die 13 minuten wisselen de groepen van oefening. Balgevoel: oefening 3 t/m 6 Basisbewegingen: oefening 3 en 4

Training vrijdag Circuittraining EWC F-pupillen

Speelronde 1. Speelronde 2. Speelronde 3. Vrijdag 6 augustus 2010 Roda JC FC Twente

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019

Rabobank Schoolvoetbaltoernooi 2010

D 1 Toernooi 24 augustus Toernooi info

Het Z.A.P. / VG wintertoernooi 2014 begint op zaterdag 28 december en eindigt op zaterdag 15 februari.

011 Toernooi 23 augustus Toernooi info

Ajax- Feyenoord PSV -Utrecht Keeper 1 keept, 2 schiet: 10 Penalty s: > gestopt door 1 Keeper 2 keept, 1 schiet: 10 Penalty s: > gestopt door 2

Zaalvoetbaltoernooi Reusel Sport/CoTrans JO9/8 Vrijdag 28 december 2018 Reglement en mededelingen

Het Kuiper Administraties wintertoernooi 2018/2019 begint op zaterdag 22 december en eindigt op zaterdag 12 januari.

VOETBAL QUIZ 2015 WIE IS DE VOETBALKENNER VAN VV BRUCHTERVELD?

De deelname van de WK 2014 poule is voor leden en niet leden 5,-. Het is toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren.

DOOR VRIENDSCHAP STERK AMERONGEN

G o o g l e. Hoe maak je een eerlijke tabel voor de eredivisie? Bernd Souvignier Radboud Universiteit Nijmegen

Het Kuiper Administraties wintertoernooi 2017/2018 begint op zaterdag 23 december en eindigt op zaterdag 3 februari.

Beste S.D.O.L. -lid & -Supporter,

1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen en reglementen van de KNVB.

WEDSTRIJDPROGRAMMA. Aanmelden bij toernooicommissie: Opening door voorzitter:

Mededelingen. Nummer 26 Maandag 21 januari t/m zondag 9 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Wedstrijd Ajax Feyenoord 1 A PSV AZ 1 B Heerenveen Vitesse 2 A Groningen Den Haag 2 B

Hoofdtoernooi U8, U9 en U10

PROGRAMMA BOEKJE U-11 toernooi zondag 25/10/2015

Mochten er onverhoopt blessures worden opgelopen dan is Marco Oele aanwezig om als verzorger op te treden.

Zondag 1 juli e wedstrijden: uur. Prijsuitreiking: uur

PSV MASTERS on TOUR Zondag 20 september 2015

NEPTUNUS-SCHIEBROEK ADEMA TOERNOOI, 25 mei 2017

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

Beste spelers E-F categorie, speelsters D- en E-categorie, ouders/verzorgers en supporters

Wintercup Programmaboekje U11 14 Januari 2018 vv Wodan - Voetbalacademie Toppers. Voetbalacademie Toppers

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales

Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ezinge te Meppel

Reglement en algemene voorwaarden

Inhoudsopgave

FC CASTRICUM KLAAS PEIJS TOERNOOI 2018

F-League voorjaar 2009

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout

Basisscholen Heemskerk ZAALVOETBAL TOERNOOI 2016

Dank je wel voor je engagement. In deze bundel vind je heel wat informatie om alles vlot te laten verlopen. Neem even tijd om hem door te nemen,

34 e Internationaal D-E toernooi 2013

EVC EVC. Keetzijde VX EDAM EVC. Schoolvoetbal Toernooi. Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide De Trimaran De Nieuwe School

ZAALVOETBAL TOERNOOI. Basisscholen Heemskerk

Champions League 2015

Mededelingen. Nummer 13 Maandag 8 oktober t/m zondag 27 oktober Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Concept programma Eredivisie

Mike Huisman Toernooi

Wintercompe titie Zaalvoetbal

Het Z.A.P. / VG wintertoernooi 2017 begint op zaterdag 7 januari en eindigt op zaterdag 18 februari.

EVC EVC. Keetzijde VX EDAM. Schoolvoetbal Toernooi. EVC-Rabobank. Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide De Trimaran De Nieuwe School

Tijdens de wedstrijddagen streven we ernaar de uitslagen direct online te verwerken via onze website:

Transcriptie:

Toernooitraining EWC/RESIA E-pupillen Maart 2010 Vandaag spelen we in de Eredivisie om de kampioensschaal. We maken 8 teams van 4 spelers, die we over 2 poules verdelen. De teams spelen binnen de poule een hele competitie, iedere ploeg speelt dus twee keer tegen elkaar. Elk land speelt dus 6 wedstrijdjes. Iedere wedstrijd duurt 7,5 minuut. Tussen de wedstrijden zit steeds 2,5 minuut rust. Na de poulefase worden de eindstanden bekend gemaakt. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan door naar de winnerronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezerronde. Na de winnerronde en verliezerronde worden de finalewedstrijden gespeeld. De wedstrijden in de winner/verliezerronde en de finaleronde duren ieder 10 minuten. Uiteindelijk hebben we dan de eindstand. Van het winnende team wordt een foto gemaakt en deze komt op de website van EWC 46 te staan. Spelregels: 1. Puntentelling: Winst: 3 punten Gelijkspel: 1 punt Verlies: 0 punten Voor elk gescoord doelpunt: 1 punt (Bijv. team A wint van team B met 6-4; dan team A=>9 punten (3+6) en team B=> 4 punten (0+4)) 2. Bal uit: indribbelen of intrappen Bal achter: indribbelen of intrappen Corner: 3 corners is penalty. Dus bij een corner gewoon steeds achterbal, behalve dus bij iedere 3 e corner De teams zijn als volgt: Land Speler 1 Speler 2 Speler 3 Speler 4 Ajax Stef Michiels Marco Welvaarts Jesper van Soest Lloyd Vissers PSV Maan Brand Niels Rombouts Youri Hendriks Joep Heijmans Feyenoord Chad Peters Sen Valckx Sem Michiels Hshmet Zamaralai FC Twente Kevin Clevers Kai van Elsen Christian Foudraine Luca List AZ Max Verstraelen Casper Verrijdt Friso Nijsen Karlijn Verberne FC Utrecht Leroy Koppes Niels Maarse Sven Theeuwen Sam Pelzer Roda JC Tim van Lieshout Jord Theeuwen Silke Kleeven Max Bulterman VVV-Venlo Sid Hebben Tim Michiels Sjoerd Welvaarts Sander vd Vleugel Poule indeling: Ajax PSV Feyenoord FC Twente AZ FC Utrecht Roda JC VVV-Venlo

Spelerslijst EWC/RESIA E-pupillen najaar 2009 # Naam Roepnaam Geboortejaar Aanwezig Afwezig Afgemeld 1 Michiels Sem 1998 X 2 Bulterman Max 1999 X 3 Clevers Kevin 1999 X 4 Elsen van Kai 1999 X 5 Hebben Sid 1999 X 6 Koppes Leroy 1999 X 7 Lieshout van Tim 1999 X 8 List Luca 1999 X 9 Michiels Stef 1999 X 10 Rombouts Niels 1999 X 11 Splinter Ottojan 1999 X X 12 Theeuwen Sven 1999 X 13 Verstraelen Max 1999 X 14 Vissers Lloyd 1999 X 15 Welvaarts Sjoerd 1999 X 16 Brand Maan 2000 X 17 Foudraine Christian 2000 X 18 Heijmans Joep 2000 X 19 Maarse Niels 2000 X 20 Nijsen Friso 2000 X 21 Pelzer Sam 2000 X 22 Peters Chad 2000 X 23 Soest van Jesper 2000 X 24 Theeuwen Jord 2000 X 25 Valckx Sen 2000 X 26 Verrijdt Casper 2000 X 27 Vleugel vd Sander 2000 X 28 Welvaarts Marco 2000 X 29 Zamarialai Hshmettulaah 2000 X 30 Kleeven Silke 2000 X 31 Hendriks Youri 2001 X 32 Michiels Tim 2001 X 33 Verberne Karlijn 2000 X Trainers EWC/RESIA E-pupillen najaar 2009 # Naam Aanwezig Afwezig 1 Ger Koppes X 2 Willem Janssen X 3 Rob Stevens X 4 Chris Michiels X 5 Rob Verstraelen X 6 Dries Nijsen X 7 Ron Verrijdt X 8 Pierre Verberne X 9 Boudewijn Pelzer X 10 Bram Mulders X 11 Matthijs Theeuwen X

Het wedstrijdschema is als volgt: Ronde 1 Ronde 1 Ajax - PSV 1 - AZ - FC Utrecht 3 - Feyenoord - FC Twente 2 - Roda JC - VVV-Venlo 4 - Ronde 2 Ronde 2 PSV - Feyenoord 1 - FC Utrecht - Roda JC 3 - FC Twente - Ajax 2 - VVV-Venlo - AZ 4 - Ronde 3 Ronde 3 Feyenoord - Ajax 1 - Roda JC - AZ 3 - PSV - FC Twente 2 - FC Utrecht - VVV-Venlo 4 - Ronde 4 Ronde 4 FC Twente - Feyenoord 1 - VVV-Venlo - Roda JC 3 - PSV - Ajax 2 - FC Utrecht - AZ 4 - Ronde 5 Ronde 5 Ajax - FC Twente 1 - AZ - VVV-Venlo 3 - Feyenoord - PSV 2 - Roda JC - FC Utrecht 4 - Ronde 6 Ronde 6 Ajax - Feyenoord 1 - VVV-Venlo - FC Utrecht 3 - FC Twente - PSV 2 - AZ - Roda JC 4 -

Eindstand poulefase: Land Wed.1 Wed. 2 Wed. 3 Wed. 4 Wed. 5 Wed. 6 Totaal punten Eindstand Ajax PSV Feyenoord FC Twente Land Wed.1 Wed. 2 Wed. 3 Wed. 4 Wed. 5 Wed. 6 Totaal punten Eindstand AZ FC Utrecht Roda JC VVV-Venlo Winnerronde: 1 # 1 poule A - # 2 poule B 1-2 # 1 poule B - # 2 poule A 2 - Verliezerronde: 3 # 3 poule A - # 4 poule B 3-4 # 3 poule B - # 4 poule A 4 -

Finaleronde: Wedstrijd om 7e/8e plaats 5 Verl. wed. 3 - Verl. wed. 4 4 - Wedstrijd om 5e/6e plaats 6 Win. wed. 3 - Win. wed. 4 3 - Wedstrijd om 3e/4e plaats 7 Verl. wed. 1 - Verl. wed. 2 2 - Wedstrijd om 1e/2e plaats 8 Win. wed. 1 - Win. wed. 2 1 - Eindstand: Eindstand 1 2 3 4 5 6 7 8