Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Vergelijkbare documenten
Wilhelminalaan 32, T VELD

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Weereweg 96, Lutjewinkel

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Grosthuizen 1, Avenhorn

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Ganzehof 19, Midwoud

Heereweg 133, Schoorl

Populierenstr aat 1, WINKEL

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Belt 48, Hippolytushoef

Jaagweg 14, Avenhorn

Hopmansweg 13, Oudk arspel

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Havenstr aat 119, ZIJDEWIND

Zandwikke 6 f, Winkel

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Emmahoeve 9, Slootdorp

Grosthuizen 29, Avenhorn

Tochtsloot 1, Waarland

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Kreil 13, Wieringerwaard

bbestederweg 26 B huisje 75, Callantsoog

Dijk 25, Broek op Langedijk

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Verlaat 26, Oude Niedorp

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Zandwilg 24e, Winkel

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Geesterland 19, Ursem

Westeinde 284, Berkhout

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Onderdijk 239, Wervershoof

Alingterp 3, Warmenhuizen

Plantsoen 14, Schagen

Noordervaart 111, Stompetoren

Rijdersstraat 12 a, t Veld

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Molendijksweg 6, Obdam

Juttepeer 43, Winkel

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Rijdersstr aat 77, t Veld

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Smeerlaan 12, Schoorl

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Kreek 6, Benningbroek

Landbouwstr aat 13, Schagen

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Tulpappel 37, Winkel

Lutkedijk 42 a, Obdam

Grote Sloot 434, Schagerbrug

Plantsoen 8, Schagen

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Juttepeer 10, Winkel

Dorpsstr aat 95, Winkel

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Poolland 6, Barsingerhorn

Heerenweg 166, BARSINGERHORN

Aanvaarding: in overleg

Sportlaan 3, Tuitjenhorn

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Lutjewallerweg 10, SCHAGEN

Rijdersstr aat 65, T Veld

Transcriptie:

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Bouwjaar: ca. 1899 Verscholen achter het groen staat deze excentrieke stolpboerderij op Woonoppervlakte: ca. 170 m² een perceel van 3585 m². De stolp heeft een afmeting van 14x15 Overige inpandige ruimte: ca. 195 m² Inhoud: ca. 1130 m³ meter! Zodra u deze binnen treedt kijkt u uw ogen uit. De kleurenstellingen, het timmerwerk, de vloeren, de keuken, het is allemaal Oppervlakte schuur: ca. 384 m² even uniek. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig en meerdere kamers Perceeloppervlakte: 3585 m² waar verschillende zithoekjes zijn gemaakt. De tuin heeft een ligging op het zuiden en is onder andere voorzien van een zwemvijver, een Vraagprijs: 525.000,- k.k. bomensingel en meerdere tuinpaden. Tevens is er een schuur van ca. 384 m², waardoor er vele mogelijkheden zijn bij dit object. Er is Aanvaarding: in overleg volop privacy aan de landelijke Veenhuizerweg, maar u bent toch op fietsafstand van het centrum van Heerhugowaard.

Indeling Begane grond Voorzijde stolp: Voorentree, hal, 3 kamers, waarvan 2 ruime welke thans worden gebruikt als woonkamer en eetkamer en 1 slaapkamer. Alle kamers zijn v.v. inbouwkasten met paneeldeuren. Midden stolp: Zijentree, hal, toilet v.v. fontein, zitkamer, half-open keuken v.v. meerdere inbouwkasten, spoelbak, elektrische kookplaat, oven, geiser, kachel in schouw. Achterzijde stolp: Achterentree, 3 slaapkamers, meterkast (4 groepen+ groep voor elektrische kookplaat), badkamer v.v. ligbad, wastafel, toilet, bidet, was- en droogaansluiting. Dars v.v. openslaande deuren (desgewenst te gebruiken als inpandige garage). Via de dars is er toegang tot het vierkant.

Schuur Perceel Deze oude kippenschuur heeft een afmeting 32 x 12 meter. Er zijn De oppervlakte van het perceel is 3585 m². Er is een ruime oprijlaan 6 aparte groepen en krachtstroom. De schuur is v.v. openslaande waar meerdere auto s kunnen worden geparkeerd. Tevens kunnen er deuren. in de schuur en in de dars meerdere auto s worden geparkeerd. De tuin is gelegen op het zuiden en is v.v. een bomensingel, beplanting, een pergola, meerdere paden en een zwemvijver waar u door middel van een pomp het water kunt verversen. De zwemvijver wordt gevoed door buitenwater. Er zijn meerdere zonneterrassen om de stolp gesitueerd. U heeft zeer veel privacy in deze tuin.

Bijzonderheden: - Vrijstaande schuur van 32x12 meter met eigen meterkast. - Groot oprijpad waar meerdere auto s kunnen worden geparkeerd. - Stolpboerderij met op de begane grond een woonoppervlakte van - Zeer privacy gelegen tuin. ca. 170 m². - Zwemvijver aanwezig. - Afvoer thans via openbaar riool. Oude septictank aanwezig. - In de stolp is gebruik gemaakt van authentieke materialen en kleurstellingen. - Aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen. - Meerdere zitkamers met een knusse uitstraling. - Open vierkant vanaf de eerste verdieping. - 3 entrees, zowel aan de voorzijde, zijkant en achterzijde.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Overige tuin, te weten: - zwemvijver pomp 22m3/uur Schotel/antenne Zonwering binnen Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails/gordijnen/vitrages - rolgordijnen Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen Kachels Radiatorafwerking Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur Verlichting, te weten: - alle losse zaken Spiegelwanden Wastafels met accessoires bliksemafleider Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leascontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: - Abonnement Schotel ( 30,- per maand) gaat mee ter overname Kadaster: gemeente Heerhugowaard, sectie R, nummer 248, groot 3585 m² Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Makelaardij Aan- en verkoop van buitenwoningen en agrarische bedrijven zijn ware specialismen. Zeker wanneer er sprake is van agrarische bestemming, zijn gerichte kennis en ervaring vereist. Klaver Makelaardij staat van oudsher middenin de agrarische wereld. Die roots en de West-Friese mentaliteit van de Klavers verklaren de toonaangevende positie in landelijke en agrarsiche makelaardij. Het totaalpakket van aan elkaar verwante disciplines creeert dan ook ongeevenaarde mogelijkheiden. Zowel voor agrarische ondernemers als voor iederen met landelijke woonwensen! vlnr: Marga Leegwater-Manshanden, Frank Minnema, Anne Bakker, Geert Klaver, Kirsten Snoek, Dick Waiboer, Dorien Bos- Klaver, Rino Kliffen, Anne Reijne en Thieu Bink. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl