Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Vergelijkbare documenten
Wilhelminalaan 32, T VELD

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Weereweg 96, Lutjewinkel

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Hopmansweg 13, Oudk arspel

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Belt 48, Hippolytushoef

Ganzehof 19, Midwoud

Jaagweg 14, Avenhorn

Populierenstr aat 1, WINKEL

Zandwikke 6 f, Winkel

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

Tochtsloot 1, Waarland

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Geesterland 19, Ursem

Plantsoen 14, Schagen

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

Grosthuizen 29, Avenhorn

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Heereweg 133, Schoorl

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Onderdijk 239, Wervershoof

Emmahoeve 9, Slootdorp

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

bbestederweg 26 B huisje 75, Callantsoog

Alingterp 3, Warmenhuizen

Grosthuizen 1, Avenhorn

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Dijk 25, Broek op Langedijk

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Havenstr aat 119, ZIJDEWIND

Verlaat 26, Oude Niedorp

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

Juttepeer 43, Winkel

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Tulpappel 37, Winkel

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Westeinde 284, Berkhout

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Kreek 6, Benningbroek

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Zandwilg 24e, Winkel

Rijdersstr aat 77, t Veld

Kreil 13, Wieringerwaard

Noordervaart 111, Stompetoren

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Landbouwstr aat 13, Schagen

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Plantsoen 8, Schagen

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Molendijksweg 6, Obdam

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

Poolland 6, Barsingerhorn

Juttepeer 10, Winkel

Weereweg 59, Lutjewinkel

Rijdersstr aat 65, T Veld

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

Grote Sloot 434, Schagerbrug

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Dorpsstr aat 95, Winkel

Heerenweg 166, BARSINGERHORN

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

Lutkedijk 42 a, Obdam

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Sportlaan 3, Tuitjenhorn

Smeerlaan 12, Schoorl

Aanvaarding: in overleg

Transcriptie:

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Bouwjaar: 1980 In het rustieke buitengebied van Heerhugowaard staat dit vrijstaande Woonoppervlakte: ca. 215 m² woonhuis met ruim 1,5 hectare grond. Het woonhuis is voorzien van Inhoud: ca. 775 m³ Perceeloppervlakte: totaal 15.810 m², met de mogelijkheid om ruim 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een luxe, in 2009 geplaatste keuken, v.v. Boretti gasfornuis met oven. Tevens is het gehele 1,5 hectare grond bij te kopen. woonhuis onderkelderd. Het is afgewerkt met authentieke materialen zoals een schouw en een wenteltrap uit een Frans kasteel. In de achtertuin vindt u een zwembad, meerdere zonneterrassen en een Aanvaarding: in overleg. boomgaard met verschillende soorten fruitbomen. Aan de voorzijde van het woonhuis is doorgaand vaarwater. Tevens is het zeer dichtbij uitvalswegen richting Alkmaar en Amsterdam. Indien u op zoek bent naar rust en privacy is dit de ideale plek!

Indeling Kelder Bereikbaar via een vaste wenteltrap. Het gehele woonhuis is onderkelderd. De kelder heeft 4 aparte ruimtes, waaronder een kantoorruimte v.v. ramen, een aantal bergruimtes en de opstelling voor de hete luchtverwarming. Begane grond Entree, hal met wenteltrap naar kelder en eerste verdieping, toilet, woonkamer v.v. grote schouw met open haard, ruime woonkeuken, toegang naar de achtertuin. Eerste verdieping Overloop, 4 slaapkamers, badkamer en toilet. Schuren Er zijn twee schuren aanwezig. - Stenen schuur, 12x8 meter, v.v. dubbele deuren aan de voorzijde, een keukenblok, was- en droogaansluiting. Het achterste gedeelte is mede door zijn eigen entree in te richten als appartement en is voorzien van een atelier en een schuifpui naar de achtertuin. Deze schuur is gesitueerd direct naast het woonhuis. - Houten schuur, 12x6 meter, welke is v.v. openslaande deuren.

Afwerking Sanitair In de afwerking is veel gebruik gemaakt van authentieke materialen. De badkamer is v.v. vloerverwarming, een ligbad, exclusieve inloopdouche en wastafel. De vloer op de begane grond is v.v. plavuizen in een donkere kleurstelling welke uit een saksische boerderij afkomstig zijn. De schouw in de woonkamer, de wenteltrap en de plafonds in de woonkamer Tuin zijn afkomstig uit een Frans kasteel. Fraai aangelegde tuin v.v. een grote vijver, meerdere zonneterassen, een buitenzwembad v.v. romeinse trap, aflopend van 1 meter naar 2 Keuken meter diep. Er is een boomgaard met verscheidene soorten fruitbomen. De ruime, in 2009 geplaatste woonkeuken is v.v. een Boretti 4-pits gasfornuis met grill en oven, een natuurstenen blad, 2 spoelbakken, Parkeergelegenheid afzuigkap en een vaatwasmachine. Er is voldoende plaats voor meerdere auto s op het erf.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter gaat mee Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Overige tuin, te weten: - meubilair - tuindecoratie - tuingereedschap Brievenbus Raamdecoratie - gordijnrails - rolgordijnen Vloerdecoratie, te weten: parketvloer/laminaat plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - Vaatwasser - Koel- vriescombinatie - Boretti fornuis met oven Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: - 2 kledingkasten Spiegelwanden Wastafels met accessoires ter overname Kadaster: Gemeente Heerhugowaard, sectie S, nummers 1638, 1639 en 1640 Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Aan- en verkoop van buitenwoningen en agrarische bedrijven zijn ware specialismen. Zeker wanneer er sprake is van agrarische bestemming, zijn gerichte kennis en ervaring vereist. Klaver Makelaardij staat van oudsher middenin de agrarische wereld. Die roots en de West-Friese mentaliteit van de Klavers verklaren de toonaangevende positie in landelijke en agrarsiche makelaardij. Het totaalpakket van aan elkaar verwante disciplines creeert dan ook ongeevenaarde mogelijkheiden. Zowel voor agrarische ondernemers als voor iederen met landelijke woonwensen! vlnr: Marga Leegwater-Manshanden, Frank Minnema, Anne Bakker, Geert Klaver, Kirsten Snoek, Dick Waiboer, Dorien Bos- Klaver, Rino Kliffen, Anne Reijne en Thieu Bink. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl