KVW Baexem Sprookjes. Kinderboekje

Vergelijkbare documenten
KVW Baexem Piraten & zeerovers Kinderboekje

KVW Baexem Superhelden. Kinderboekje

Programmaboekje KVW 2019 Circus

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Welkom bij KVW Hulsberg!

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Kindervakantiewerk 2015

Welkom bij KVW Hulsberg!

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg!

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Welkom bij KVW Hulsberg!

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

REIS ROND DE WERELD K.V.W. BAEXEM 2008

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen



Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Welkom bij KVW Hulsberg!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Kindervakantiewerk 2018

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03

Zomerkamp t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N. Padvindsters OPV-Schoonoord

jaike henkes nienke swinkels

KVW / 9 AUGUSTUS

We maken er een Circus van!

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Kindervakantiewerk 2015

KVW GEIT DE SJTRIED AAN

KVW Heerle-Moerstraten 2018 presenteert: Reis Rond de Wereld

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie

Welkom bij KVW Hulsberg!

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

Kindervakantiewerk 2015

De Zwaluwen Piraten 2016

5 T/M 9 AUGUSTUS 2013

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

Goudhaantjes en Babbelaars

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli F, E & D jeugd

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Informatie over de week

Nieuwsbrief 2. Brief Juttertje Tim 24 augustus Beste ouders / verzorgers,

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018

10 juli-16 juli. Brunssum

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling,

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019



Welkom bij KVW Hulsberg!

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide. Wij gaan kamperen

Teaminformatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Welkom bij KVW Hulsberg!

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

10 juni 2015 Hoera Hoera Hoera

Nationale Zwemcompetitie deel 4

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Ein sjportieve oetdaging!

KVW KVW haet Ridderitus. KVW_Progboekje-2008.indd :01:50

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

Kindervakantiewerk Weert. Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker. Western

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

Texel 24 september t/m 28 september

KVW, EINE BÓNTJE KRAOM

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

Kindervakantiewerk Venray

Wie eine vis in t water!

ma 14 t/m vr 18 augustus

Nieuwsbrief de Disselboom

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! We hebben weer 2 leuke en spannende dagen voor jullie in petto! Met ons nieuwe thema: REIS OM DE WERELD!

juni 2015 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Naar de camping

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

estafette Team 13 licentie m/v pup nr Naam pupil EindhovenAtletiek tijd plaats pnt cm pnt m pnt sec pnt m pnt sec pnt m pnt

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Transcriptie:

KVW Baexem 2016 Sprookjes Kinderboekje

Hoofdleiding Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd terecht bij één van de volgende personen van de hoofdleiding: Luuk Venner (Voorzitter) Tel.: 06-13216174 Stan Vandewal (Voorzitter i.o.) Rowie Weerts (Secretaris) Lenta Slabbers (Penningmeester) Paul Geraets (Penningmeester i.o.) Fons de Waard Maikel Nijssen Steef Pijls Rob Verkoelen Stan Salemans Perl Brouwers Luc Kierkels Jenny Venner Sanne van den Beucken Rens Vlaar Juul Adams

Maandag 22 augustus Als om 9.30 uur iedereen is aangekomen in het Baexemse sprookjeskasteel maken we kennis met Alatinus en zijn lieve en knappe vriendin. Samen zullen zij tijdens deze week allerlei spannende avonturen beleven. Ook dit jaar is de maandag de dag die jullie zelf in mogen vullen met het maken van een vlag, het zingen van liedjes en het doen van spelletjes. Groepen 3 en 4 worden s morgens met auto s naar het Haelense bos (bij het grasveld van Van Oers) gebracht en aan het einde van de KVW-dag (15.45 uur) weer opgehaald. * Alle ouders die zich hebben opgegeven op te rijden op maandag bedankt. Jullie contactpersoon voor het vervoer is Jenny Venner (06-22304808). Bij geen gehoor graag een Whatsapp bericht / sms sturen). Bij voorbaat dank! Ouders die meehelpen rijden naar de Haelense Bos, graag de auto parkeren bij de parkeerplaatsen tussen de tennisclub en de gymzaal. Voor de ouders die niet rijden graag auto elders parkeren. In het Haelense bos starten zij deze dag, net zoals de oudere groepen, met het vrije programma. Voor de groepen 3 en 4 is er vanaf 13.00 uur een doe-middag met diverse spellen en opdrachten. Informatie voor de kleuters Als om 12.00 uur iedereen is aangekomen bij het sprookjeskasteel, zullen wij per huifkar vertrekken naar het Haelense bos. In het Haelense bos (bij het grasveld van Van Oers) starten de kleuters deze dag, net zoals groepen 3 en 4 met een doe-middag met diverse spellen en opdrachten. Vandaag kunnen ook de kleuters zich in een heus sprookjesverhaal wanen. We zullen om 15.45 uur weer met de huifkar terug komen naar het sprookjeskasteel. Doe goed je best en zorg voor een mooie aankleding van de groep, want ook dit jaar zijn er weer KVW-sjaaltjes te verdienen. Wie kan zich als groep het best kleden als echte sprookjesfiguren? In het prachtige sprookjeskasteel zullen we om 16.30u deze maandag afsluiten, waarna je lekker naar huis gaat, flink wassen, eten en op tijd naar bed. Morgen is er weer een drukke dag in het kasteel waarbij Alatinus jullie hulp nog wel eens nodig zou kunnen hebben.

Dinsdag 23 augustus Zoals gebruikelijk openen we de dag vandaag weer om 9:30 uur in ons sprookjeskasteel. Alle groepen zullen de dinsdagavond overnachten, dus lees goed de instructies op de volgende bladzijdes en vergeet niet je spullen mee te nemen deze ochtend! Na de opening vertrekken de groepen 3 t/m 5 met bussen naar een echt sprookjesbos in Valkenburg (Sibbergrubbe 2a). Hier kunnen ze de hele dag spelen, ravotten en met echte tovenaars en tovenarinnen kunstjes doen! Aan het eind van de middag worden de kids weer opgehaald door dezelfde bussen, en weer terug gebracht naar Baexem. Het is een buitenspeeltuin, dus trek niet je allerbeste kleren aan! Gelieve geen slippers of open schoenen aantrekken i.v.m. takjes / steentjes die hier tussen kunnen schieten. Denk ook aan een paar droge kleren en een handdoek, voor het geval er water aan te pas komt, of regen. De groepen 6 t/m SV gaan ook een magische dag tegemoet! In het zuiden van het land ligt namelijk een enorm grote speeltuin, waar sprookjeshelden als Aladdin, Repelsteeltje en De Gelaarsde Kat al geregeld zijn gespot. Maar het komt lang niet altijd voor dat je bekende tegen komt, omdat het terrein van Fun Valley in Maastricht (Oosterweg 5) zó groot is dat je er kunt verdwalen. De groepen 6 t/m SV zullen na het openen en sluiten worden verdeeld over twee bussen, die hun vervolgens naar Maastricht brengen. Zorg voor goede schoenen en voor oude kleren, het betreft een binnen- en buitenspeeltuin. Mocht het weer het toelaten, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het buitenzwembad en de glijbanen. Neem dus je zwemkleding en een handdoek mee! Na zo n vermoeiende dag vol geklim en geklauter, is het tijd om weer terug naar het Sprookjeskasteel van Baexem te gaan. Vanuit hier zullen we in een stoet richting voetbalclub RKVB trekken, waar we met z n allen zullen gaan kamperen (op de groepen SV na; zij overnachten op camping Weertshoaf )! Bij de voetbalclub zal, na een heerlijk avondmaal, een mooi avondprogramma en avondspel de laatste beetjes energie van jullie vragen. Maar niet voordat we om 19:00 uur (op de voetbalclub) de dag samen afgesloten hebben met de avonturen van Alatinus. Let op: Helaas kunnen de ouders niet aanwezig zijn tijdens het sluiten op de dinsdagavond, maar natuurlijk zullen jullie de volgende ochtend op de hoogte worden gebracht over het spannende avontuur van Alatinus. Om uiterlijk 21:00 uur gaan de lampen uit en de ogen dicht. Morgen weer een drukke dag!

Informatie i.v.m. tekencontrole Om de overdracht van de bacterie die lime veroorzaakt te verkleinen, gaat er een sterke voorkeur uit om de teken binnen 24uur te verwijderen. Teken nestelen zich het liefst in lichaamsplooien, zoals bijvoorbeeld de liezen. Er zal tijdens de overnachting een tekencontrole plaatsvinden. Dit kan door de kinderen zelf. Maar met name de jongere kinderen zullen hierbij geholpen moeten worden, dit zal gebeuren door 2 personen van de leiding en/of hoofdleiding. Indien er geen toestemming voor controle wordt gegeven, dit graag de maandag van KVW doorgeven aan de EHBO-ers Rowie Weerts en/of Jenny Venner. Overnachting 23 augustus groepen 3 t/m 8 Speciaal voor het 50-jarige bestaan hebben we één overnachting voor alle groepen van KVW. De groepen 3 t/m 8 gaan overnachten bij RKVB en de schoolverlaters zijn wederom welkom op Camping Weertshoaf (Beekkant 26). Voor de groepen 3 t/m 5 zijn de kleedkamers beschikbaar als slaapplek en voor de groepen 6 t/m 8 zijn tenten geplaatst op het voetbalveld. Tijdens de overnachting is een wakende nachtdienst aanwezig. Als jullie op dinsdagmorgen naar het sprookjeskasteel komen, moeten jullie denken aan: Een slaapzak en een kussen Een luchtbed met pomp of een matrasje Warme kleding Sport kleding of extra droge kleren (voor de spellendag woensdag) Pyjama Toiletspullen Een zaklamp Een knuffel Pak je koffer niet te vol, want je bent maar één nacht weg. Op alle spullen die je meeneemt kun je het beste je naam vermelden. Bij het sprookjeskasteel kun je de slaapspullen in de grote tent neerzetten. Woensdagmiddag mogen pap en mam de overnachtingspullen weer mee naar huis nemen. Dit is dus na 16.30 uur. Op dinsdagavond wordt er voor warm eten gezorgd. Woensdagochtend is er een ontbijt en kun je een eigen lunchpakketje maken. Op dinsdagavond en woensdag wordt er dus voor het eten gezorgd.

Overnachting 23 en 24 augustus SV Om de overnachting voor jullie als schoolverlater nog specialer te maken hebben jullie niet één maar twee overnachtingen! Na het openen en sluiten bij de voetbalclub zullen jullie naar Camping Weertshoaf (Beekkant 26) vertrekken. Op dinsdagavond hebben jullie een vrij avondprogramma en op woensdagavond is de befaamde spokentocht! Als jullie op dinsdagmorgen naar het sprookjeskasteel komen, moeten jullie denken aan: Een slaapzak en een kussen Een luchtbed met pomp of een matrasje Warme kleding Sport kleding of extra droge kleren (voor de spellendag woensdag) Zwemkleding (voor de donderdag) Pyjama Toiletspullen Een zaklamp Een knuffel Regenkleding (voor de spokentocht) Wandelschoenen (voor de spokentocht) Pak je koffer niet te vol, want je bent maar twee nachten weg. Op alle spullen die je meeneemt kun je het beste je naam vermelden. Bij het sprookjeskasteel kun je de slaapspullen in de grote tent neerzetten. Donderdagochtend mogen pap en mam de overnachtingspullen weer mee naar huis nemen. Dit is voor 9.30 uur. Op dinsdag- en woensdagavond wordt er voor warm eten gezorgd. Woensdag- en donderdagochtend is er een ontbijt en kun je een eigen lunchpakketje maken. Op dinsdagavond, woensdag (hele dag) en donderdagochtend (ontbijt) wordt er dus voor het eten gezorgd. De groepen SV maken dus hun eigen lunchpakketje klaar. Na het openen en sluiten op dinsdag gaan jullie te voet naar camping Weertshoaf. En dan snel jullie slaapplek in orde maken om vervolgens nog even te spelen en natuurlijk een beetje chillen. Maar dan ook weer vroeg naar bed, want morgen beloofd een spannende dag te worden! Belangrijk! Aangezien we donderdag gaan zwemmen, is het natuurlijk handig als je donderdagmorgen je zwemspullen in je tas hebt, zodat je deze donderdagmorgen onder je gewone kleren aan kunt trekken! De zwemspullen kun je dinsdagmorgen al in je tas doen zodat je deze op donderdagochtend voordat we richting Tongelreep vertrekken aantrekt (onder je gewone outfit). Niet vergeten!

Woensdag 24 augustus Na een goede en rustige nacht zal de wekservice jullie rond 7.30 uur wakker maken. Om 8.00 uur staat het ontbijt klaar. Na het ontbijt kunnen jullie de slaapspullen inpakken om weer te vertrekken naar het Baexemse sprookjeskasteel. Het belooft vandaag weer een belangrijke dag te worden voor Alatinus! Informatie voor de kleuters Graag zien we de kleuters ook om 9.15 uur in het sprookjeskasteel, want ook de kleinste onder ons gaan zich vandaag prima vermaken op de spellendag! Als de kleinste uit de sprookjesfamilie zullen ook zij een spellenprogramma volgen, en dat allemaal onder begeleiding van onze kleuterleiding. De kleuters zullen net als de grote(re) kids in de optocht meelopen van en naar het molenterrein, waarna we met iedereen de afsluiting om 16.30 uur zullen volgen. Het is niet zo handig om vandaag je allerbeste kleren aan te trekken, want het kan er heftig aan toe gaan tijdens de spellen! De kans bestaat dat je nat wordt, daarom is het misschien handig om onder je gewone kleren een zwembroek of badpak aan te trekken. Ook een handdoek heb je nodig op deze dag. Hopelijk komt vandaag alles goed voor Alatinus Na deze vermoeiende dag keren we uitgeput terug in het sprookjeskasteel, waar om 16.30 uur de afsluiting is. Na het sluiten kunnen de overnachtingspullen van de groepen 3 t/m 8 door pap en mam opgehaald worden uit het sprookjeskasteel. De spullen voor de groepen SV mogen blijven liggen, want: Voor de schoolverlaters gaat het nog even door: zij gaan namelijk nog een nachtje kamperen op Camping Weertshoaf (Beekkant 26)!

Donderdag 25 augustus Zorg dat je vandaag weer op tijd om 9:30 uur aanwezig bent in het Baexemse sprookjeskasteel, want Alatinus heeft iets belangrijks te vertellen vandaag! Na het vervolg van het spannende verhaal gaan we met bussen richting de Tongelreep in Eindhoven. Het grote waterspektakel kan dan losbarsten, want we gaan vandaag zwemmen! Na het openen kunnen de overnachtingspullen van de groepen SV door pap en mam opgehaald worden uit het sprookjeskasteel. Denk zelf aan zwemkleding, oordopjes, handdoeken maar denk ook aan droge kleding voor na het zwemmen (KVW verzorgt de vleugeltjes, welke sowieso verplicht zijn voor de kids in de groepen 3 en alle overige kids die nog geen zwemdiploma hebben). Zorg dat je de zwemkleding al onder je kleren aan hebt! Neem eventueel wel zonnebrand, een pet of een extra T-shirt mee want bij goed weer zitten we lekker buiten. Om 16.30 uur zijn we weer terug in het sprookjeskasteel. Hier zit Alatinus weer op ons te wachten om deze natte dag af te sluiten.

Vrijdag 26 augustus Vandaag openen we alweer de laatste dag van KVW 2016. Het belooft een lange, vermoeiende maar vooral spannende dag te worden. Hopelijk is er een vrolijk einde voor onze Alatinus! s Ochtends hebben jullie tijd om spelletjes te doen, liedjes te zingen maar vooral om te oefenen voor het optreden s middags. Als iedereen weer terug is in het sprookjeskasteel, starten we om 13.30 uur met de optredens. Ouders, opa s en oma s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes, bekenden, buren en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom. Informatie voor de kleuters Het is vrijdag, KVW is bijna afgelopen! Natuurlijk zijn de kleuters ook welkom om de KVWweek af te sluiten en de optredens te bekijken. Tussen 13.00 en 13.30 uur zal er leiding klaar staan in ons sprookjeskasteel om de kleuters op te vangen. En juist omdat jullie het kleinste zijn, krijgen jullie plaats helemaal voor aan de bühne! Om ongeveer 15.30 uur sluiten we deze fantastische dag af met de avonturen van Alatinus en Jaffa. Hierna neemt iedereen afscheid van zijn of haar leiding, worden de spullen bij elkaar gezocht en gaan we moe, maar voldaan naar huis... En dan is helaas KVW 2016 voor de kinderen alweer afgelopen! Jammer, maar nog maar 365 nachtjes slapen en KVW 2017 staat alweer voor de deur! Voor de kinderen is de KVW week dan afgelopen maar. zoals jullie (sowieso na het lezen van dit kinderboekje) wel al weten viert KVW Baexem haar 50-jarig bestaan. Iedereen die ooit kind is geweest, als leiding heeft mee gedaan of KVW Baexem een warm hart toedraagt is daarom van harte welkom op onze feestavond deze vrijdagavond! Met optredens van Chewy and the Locals en Station America hopen we het sprookjeskasteel vol te krijgen!

Waar je op moet letten Openen en Sluiten De opening en de sluiting van deze week is als volgt (alles bij Baexheimerhof): Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: opening: 9.30 uur sluiting: 16.30 uur opening: 9.30 uur sluiting: 19.00 uur Let op: Helaas kunnen de ouders niet aanwezig zijn tijdens het sluiten op de dinsdagavond i.v.m. het avondprogramma bij de voetbalclub. opening: 9.30 uur sluiting: 16.30 uur opening: 9.30 uur sluiting: 16.30 uur opening: 9.30 uur sluiting: 15.30 uur Waar je aan moet denken - Trek niet je allerbeste kleren aan, maar iets waarin je lekker kunt stoeien en ravotten. - Neem geen waardevolle spullen mee, want dat is voor eigen risico. - Geld heb je niet nodig tijdens deze week. Dit hoeft dus geen extra plaatsje in je tas te beslaan. - Jullie ouders dienen zelf te zorgen voor een heerlijk lunchpakket (m.u.v. woensdag voor alle groepen, en de donderdag voor de groepen SV; zij maken hun lunchpakketje zelf op de overnachtingslocatie). Jullie mogen géén glas meenemen en ook blikjes met energy drink raden we af. Gezocht - KVW zoekt nog altijd naar bruikbare materialen zoals bolderkarren. - Wij hebben gezorgd voor een slecht-weer-programma, maar dit is niet voor een hele week. Mochten jullie mensen kennen die een ruimte over hebben om een groep kinderen te herbergen indien het slecht weer is, neem dan even contact op met iemand van de hoofdleiding. Contact - KVW wordt geleid door vrijwilligers, die dat doen voor ieders plezier. Het zijn geen beroepskrachten. Mochten er klachten zijn of op- of aanmerkingen, dan kunt u zich wenden tot iemand van de hoofdleiding. Wij zijn de hele week bereikbaar op Tel.: 06-13216174 Dit nummer geldt alléén voor deze week! - Wanneer er een voorval heeft plaatsgevonden waarmee u niet bij de leiding of hoofdleiding terecht kunt, kunt u contact opnemen met het bureau Slachtofferhulp Nederland Regio Noord en Midden-Limburg; Tel. nr.: 077-3548030 (9.00 17.00 uur).

Tot slot Wij hopen tijdens deze week veel mensen te mogen begroeten. Vooral ouders die een kijkje komen nemen bij de activiteiten van KVW. Met name het openen en sluiten zijn de moeite waard! We hopen dat alles zal verlopen zoals wij het ons hebben voorgesteld. Vooraf willen wij alvast iedereen bedanken. De ouders, de kinderen en natuurlijk de leiding, maar uiteraard ook iedereen die op welke manier dan ook zijn steentje bijdraagt aan deze fantastische Kinder Vakantie Week! KVW 2017 zal plaatsvinden van 21 t/m 25 augustus 2017. Dus schrijf deze week maar alvast op de kalender! Tot dan!

KVW lied Melodie: Guillermo & Tropical Danny Toppertje Dees weak is Alatinus ugge grote heldj, Samen mit Abeul, det is zien trouwe knecht Hea is verliefdj op die prachtige prinses, Mer Jaffa aug, dus det weardj nog un gevecht Refrein: Op avontuur in het dromenlandj van Boaksum, De plek woea alle wensen in vervulling goan AlaTinus en Jaffa en de sultan, En aug de Geest in de fles, vertiltj get kroam Jaffa geaftj advies aan de sultan, Mer mit zien slangenstok head d r hem bezweert Noe duit d r alles wat de adviseur hem opdraagt, En det vindj AlaTinus echt verkeerd Refrein 2x: Op avontuur in het dromenlandj van Boaksum, De plek woea alle wensen in vervulling goan AlaTinus en Jaffa en de sultan, En aug de Geest in de fles, vertiltj get kroam Op avontuur in het dromenlandj van Boaksum, De plek woea alle wensen in vervulling goan AlaTinus en Jaffa en de sultan, En aug de Geest in de fles, vertiltj get kroam [korte break] AlaTinus en de Geest wirke samen, om de sultan te bevrijden van de spreuk Mit ugge hulp geit Jaffa zeker falen, En mit z n allen weardj det vast en zeker leuk Refrein: Op avontuur in het dromenlandj van Boaksum, De plek woea alle wensen in vervulling goan AlaTinus en Jaffa en de sultan, En aug de Geest in de fles, vertiltj get kroam [break] KVW head dit joar ein jubileum, Want het besteit veur het 50 ste joar Wea willen dit heel gear mit jullie vieren, En aug noa dit joar zeen wea nog lang neet kloar Deze weak komen al jullie droumen oet, We goan spelen en springen en nog meer Het weardj un onvergeatelijke party, mit ontzettend veul spass en veul plezeer

Groepsindeling Kleuters A Sanne Naus Stan Janssen Ashley Tröge Maud Geelen Wesley van Moorsel Tijn van Eijk Sjoerd Kivits Rowy Urlings Fleur Verhaegen Evi Hupkens Tess Frenken Saar Meisen Fleur Krekels Fien Lemmen Kleuters B Frank Strijbos Sanne Schreurs Dijn Verhoeven Julie Peeters Elise Ronckers Tijn Nieuwesteeg Thijn Hanssen Evy de Vries Pit Francot Jip Werter Teun Linders Jur Cuijpers 3A Anouk van Loon Emma Houben Marthe Claessen Linda van den Berg Keano Berrens Iris Peeters Fiene Leduc Lucas Verhaegen Aleksandra Grzesiak Jonne Verhoeven Aila Colijn Iris Willems 3B Elle Houben Chinouk Schlicher Isis Bonten Nout Vallen Marit Camps Josephine Kessels Lara Schroeten Owen Princen Yfke Rooswinkel

4A Vera Schroijen Pien Kerkhofs Inge Hobus Jason Hannen Tim Krekels Lena Lemmen Isa Peeters Anouk Linssen Yfke Ludwig Esmee Willems Jane van den Schoor Nada Timmer Bas van Ratingen Gijs Huijbers Ko Riesenkamp 4B Rianne Driessens Twan Dirks Romy van Heur Yara Urlings Crit Bonten Ties Houben Kars Lemmen Lewis Linssen Raf Scheepers Gijs Slots Niels van den Hurck Sarena van Moorsel Femke Gijsen 5A Lynn Roest Kiki Joosten Kim van de Beek Jorn Camps Goof van Cruchten Ivar Colijn Evy Bonten Fleur Peeters Tessie Cuijpers Gino Jacobs Wout van Driel 5B Max Vandewal Kevin van Heel Tom Rijnen Olav Meevissen Rens Grabert Ruben Kivits Liam Rooswinkel Jesse van Moorsel Fenna Hupkens Dinho Apon Amy Creemers Lieke Maes

6A Ken Boonen Stef Geraedts Daan Stoks Vincent Cuijpers Wout Frenken Milan Dekkers Sjoerd Geelen Finn van Dooren Maud Aerts Isa Lemmen Joy Scheepers Charissa Kivits Benthe Berende Kyro Rijckx 6B Nikki van Eck Kim van Eck Lana Tinnemans Ties Bonten Tuur Derks Timo Versteegen Kylie Caris Chimane Driessen Maud van den Hurck Roza Alhraki Anouk Caris Catho Kessels 7A Mark Venner Cecile Dohmen Anne Raaymakers Ali Alhraki Jeroen Evers Stef van Geel Jur van Driel Kay ten Kley Denise Clement Anouk Maes Maud Slots Naomi Linssen Roos Stokbroeckx Floris Neefs 7B Wessel Roest Robin van Arkel Lars Janssen Iris Schroijen Koen Huijbers Martijn Peeters Matt van den Schoor Harvey van Staalduinen Vera Caris Maud Kessels Pleun Notte Lieke Geraats Britt Wolters Liv Niessen Sterre van Heur

8A Megan Kantelberg Laurens-Jan Hagens Diego Apon Reiner van der Wallen Jarno Dekkers Djavi Niessen Iris Scheenen Jenny Simons Saar Stijnen Fenna van Ratingen Kiki Lemmen 8B Kim Roest Sanne Rietjens Leonie Driessens Marjolein van Bebber Emmy Daamen Floortje Ludwig Iris Jorissen Flore Verscheijden Anne Gijsen Isabeau Lahaye Esther Weijers 8C Cas Wijen Mitchel van de Vorst Stan Grabert Siebe Claessen Pit Houben Timo Molkenboer Jan Daamen Shamira Hurxkens Dymphy de Vries Isa Vandewal Zara Lemmen

SVA Guus Coolen Remko Rierink Nick Weerts Keano Berrens Job Berghs Danny Creemers Jordy Lambers Jesse Gijsen Bram van Eck Milan Versteegen Wiktoria Harapin Maikel Janssen Calista Driessen Naomi van den Schoor SVB Rik van Loon Matthijs Claessen Jort Lemmen Martijn Schroijen Jan-Julius van de Voort Ide Derks Kim Geraats Indra Ivens Nikita Stokbroeckx Maud Wolters Jop Notte Zoë Bonten Alexander Neefs