KVW Baexem Superhelden. Kinderboekje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KVW Baexem Superhelden. Kinderboekje"

Transcriptie

1 KVW Baexem 2019 Superhelden Kinderboekje

2 De hoofdleiding Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd terecht bij één van de volgende personen van de hoofdleiding. Stan Vandewal (voorzitter) Frances Grisnigt (secretaris + EHBO) Joris Janssen (EHBO) Paul Geraets (penningmeester) Steef Pijls Luc Kierkels Juul Adams Rens Vlaar Sebastiaan Grisnigt Mark Venner Jenny Venner Stan Janssen Megan Kantelberg Anne Raaijmakers

3 Maandag 12 augustus 2019 Ein-de-lijk is het weer zover, KVW Als om 9.30u iedereen is aangekomen bij de Baexheimer Homebase maken wij kennis met onze krachtpatser Turbo Tomos die deze week weer een hoop avonturen gaat beleven. Ook dit jaar is de maandag de dag die jullie zelf in mogen vullen met het verzinnen van een authentieke groepsnaam, het maken van een vlag, het zingen van liedjes en het spelen van spelletjes. Groep 3 en 4 worden na de gezamenlijke opening met auto s naar Van Oers gebracht en aan het einde van de dag weer opgehaald (omstreeks 15.45u). Alle ouders die zich hebben opgegeven om te rijden op maandag, bedankt! Opgeven is nog altijd mogelijk. Jullie kunnen dan contact opnemen met Jenny Venner: Bij geen gehoor gelieve een appje/smsje te sturen. Bij voorbaat dank. Ouders die meehelpen rijden naar Van Oers gelieve de auto parkeren op het rolschaatsplein. Bij van Oers, zal de dag net zoals bij de oudere groepen, starten met het vrije programma. Voor de groepen 3 en 4 is er vanaf 13.00u een doe-middag met diverse spellen en opdrachten. Informatie voor de kleuters Als om 12.00u iedereen is aangekomen bij de Baexheimer Homebase zullen wij per huifkar vertrekken naar Van Oers. Op het grasveld starten de kleuters deze dag, net zoals de groepen 3 en 4 met een doe-middag met diverse spellen en opdrachten. We zullen om 15.45u weer met de huifkar terugkeren naar de Baexheimer Homebase. Ook dit jaar zijn er weer KVW-sjaaltjes te winnen Dus doe goed je best en zorg voor de beste en mooiste aankleding van je groep! In de Baexheimer Homebase zullen we om 16.30u de eerste KVW-dag afsluiten, waarna je lekker naar huis gaat, goed wassen, lekker eten en op tijd naar bed. Morgen is weer een drukke dag in de Homebase te Baexem waarbij Turbo Tomos jullie krachten nog eens goed zou kunnen gebruiken.

4 Dinsdag 13 augustus 2019 Goeeeeeeeeeeeeeeeeeedemorgen kids! Hopelijk zijn jullie weer fris en fruitig en hebben jullie al jullie superkrachten weer opgeladen. Vandaag is weer een nieuwe dag in de Baexemheimer Homebase. Zoals gebruikelijk openen we deze dag om 9.30u bij de Baexheimer Homebase. Groepen 3-5 worden s morgens met auto s naar Kitskensberg gebracht in Roermond en worden aan het einde van de dag weer opgehaald (omstreeks 15.30u). De kids zullen deze dag een kijkje nemen in het Limburgse Superhelden Paradijs. Er zijn heel veel superhelden te spotten en er is genoeg ruimte om te ravotten. Trek omwille van deze reden niet je beste kleren aan! Alle ouders die zich hebben opgegeven om te rijden op dinsdag, bedankt! Opgeven is nog altijd mogelijk. Jullie kunnen dan contact opnemen met Jenny Venner: Bij geen gehoor gelieve een appje/smsje te sturen. Bij voorbaat dank. Ouders die meehelpen rijden naar Van Oers gelieve de auto parkeren op het rolschaatsplein. De groepen 5-SV zullen vandaag op een spannende Powerspeurtocht gaan rondom de Baexheimer Homebase. Maar tijdens deze spannende Powerspeurtocht moeten er wel nog kleine opdrachten uitgevoerd worden. Houd je ogen en oren dus open en wees Powerproof! P.s. echte Powerhelden kunnen nogal nat en vies worden vandaag. Doe voor de zekerheid je zwemkleding aan onder je normale kleding en neem een extra setje kleding mee voor het geval dat. Vandaag zijn we de hele dag buiten dus trek gepaste kleding aan en vergeet je zeker niet in te smeren indien de zon fel schijnt! Om 16.30u zullen we de dag wederom afsluiten in onze Baexheimer Homebase. Kruip op tijd onder de wol en zorg ervoor dat je weer Powerproof bent voor de woensdag!

5 Woensdag 13 augustus 2019 Het beloofd vandaag weer een energieke dag te worden, dus zorg ervoor dat je om 9.30u weer paraat staat bij de Baexheimer Homebase. Vanuit hier zullen we vertrekken in een grote optocht naar het molenterrein. Hier zullen jullie Turbo Tomos een aardig handje moeten helpen bij zijn zoektocht naar de ingrediënten voor zijn superdrank. Denk eraan samenwerking is een must! Van hard werken krijg je het als superheld natuurlijk warm wees gerust, er is genoeg water in de buurt om af te koelen. Informatie voor de kleuters De kleuters zijn welkom vanaf 9.30u in de Baexheimer Homebase om zich weer te vermaken op de spellendag. Als echte superheldjes en superheldinnetjes zullen ook zij een spellenprogramma volgens, allemaal onder begeleiding van onze kleuterleiding. De kleuters zullen net als de grote(re) kids in de optocht meelopen in de richting van het molenterrein. Deze dag zal weer gezamenlijk afgesloten worden om 16.30u in onze Baexheimer Homebase. Trek vandaag niet je Paasbeste outfit aan want het kan er heftig aan toe gaan als echte superheld. De kans bestaat dat je nat wordt, daarom is het handig om onder je gewone kleren een zwembroek of bikini aan te trekken. Ook een handdoek, petje en zonnebrand zijn handig tijdens deze dag want we hopen natuurlijk op zonnig weer! Na deze intensieve dag keren we uitgeput maar voldaan terug naar onze Baexheimer Homebase waar we om 16.30u gezamenlijk afsluiten. Voor de schoolverlaters gaat het avontuur nog even door, zij gaan namelijk nog een nachtje kamperen op Camping Weertshoaf, Beekkant 26 te Baexem.

6 Overnachting SV-ers Als jullie op woensdagmorgen naar de Baexheimer Homebase komen, moet jullie zeker denken aan het volgende: Een slaapzak + kussen Een luchtbed + pomp of een matrasje Warme kleding Pyjama Toiletspullen Regenkleding Een zaklamp Goede wandelschoenen Zwemkleding Pak je koffer niet te vol, want je bent maar één nachtje weg. Op alle spullen die je meeneemt kun je het beste je naam vermelden. Voor vervoer van deze spullen wordt gezorgd. Op donderdagochtend mogen pap & mam de overnachtingsspullen mee naar huis nemen. Gelieve dit voor 9.30u te doen. Op woensdagavond en donderdagmorgen zijn er geheel verzorgde maaltijden. Pap en/of mam moeten er wel aan denken dat zij donderdagmorgen een superhelden lunchpakket naar de Baexheimer Homebase brengen voor de rest van de donderdag. Belangrijk! Aangezien we donderdag gaan zwemmen is het natuurlijk handig wanneer je de zwemspullen in je tas hebt zodat je deze donderdagmorgen onder je gewone kleren aan kunt trekken.

7 Donderdag 15 augustus 2019 Morguhhhhh hebben we er vandaag weer een beetje zin in!?!?!?!? Zorg dat je vandaag weer om 9.30u aanwezig bent bij de Baexheimer Homebase. Na al dat harde werken is het vandaag tijd om lekker af te koelen bij Zwembad De Ijzeren Man te Weert. Het grote waterspektakel kan losbarsten want we gaan vandaag zwemmen! We zullen met bussen gebracht en gehaald worden. Denk zelf aan je zwemkleding, vleugeltjes, oordopjes en handdoeken maar ook aan droge kleding voor na het zwemmen en een lunchpakketje. Zorg ervoor dat je je zwemkleding al aan hebt onder je normale kleding! KVW verzorgt de vleugeltjes voor groep 3. Als KVW hebben we namelijk afgesproken dat de kids van groep 3 verplicht vleugeltjes dragen tijdens het zwemmen (dit geldt vanzelfsprekend ook voor de kids die géén zwemdiploma hebben). Neem eventueel wel zonnebrand, een pet of een extra T-shirt mee want bij goed weer zitten we lekker buiten. Om 16.30u keren we terug naar de Baexheimer Homebase. Hier zit Turbo Tomos al vol verwachting op jullie te wachten om deze dag gezellig samen af te sluiten. Daarna lekker naar huis en naar bed om voor morgen, de allerlaatste KVW-dag, al je superkrachten te benutten!

8 Vrijdag 16 augustus 2019 Vandaag openen we alweer de allerlaatste dag van KVW Maar het beloofd uiteraard een leuke dag te worden. Hopelijk loopt het allemaal goed af voor Turbo Tomos en krijgt de slechterik zijn verdiende loon! Vandaag verzamelen we weer om 9.30u bij de Baexheimer Homebase. s Ochtends hebben jullie de tijd om spelletjes te spelen, liedjes te zingen maar vooral te oefenen aan jullie fenomenale optredens, s middags. Als iedereen weer terug is bij de Baexheimer Homebase starten we om 14.30u met de optreden. Ouders, opa s, oma s, broers, zussen, tantes, ooms, buren en verre vrienden iedereen is welkom! Informatie voor de kleuters Het is vrijdag. KVW is bijna afgelopen maar wees niet getreurd we sluiten dit jaar af met een gezellige en creatieve dag. De kleuters zijn van harte welkom om samen met ons af te sluiten en de optredens te bekijken. Tussen 14.00u-14.30u zal er kleuterleiding aanwezig zijn bij de Baexheimer Homebase om de kleuters op te vangen. En juist om dat jullie onze kleinste superhelden zijn, krijgen jullie een ereplaats helemaal voor aan de bühne. Om ongeveer 16.30u sluiten we deze fantastische KVW-week af met de avonturen van Turbo Tomos. Hierna neemt iedereen afscheid van zijn of haar leiding en worden de spullen bij elkaar gezocht en gaan we moe maar voldaan naar huis En dat was dan alweer KVW 2019 mede dankzij jullie enthousiasme en superkrachten was KVW 2019 weer een spektakel maar wees niet getreurd over iets meer dan 350 nachtjes slapen staat KVW 2020 weer voor jullie klaar. Tot volgend jaar!

9 Aandachtspuntjes 1. Openen en sluiten De opening en de sluiting van deze week is als volgt: (alles vindt plaats bij de Baexheimer Homebase) Maandag o Opening: 9.30u o Sluiting: 16.30u Dinsdag o Opening: 9.30u o Sluiting: 16.30u Woensdag o Opening: 9.30u o Sluiting: 16.30u Donderdag o Opening: 9.30u o Sluiting: 16.30u Vrijdag o Opening: 9.30u o Start optredens: 14.30u o Sluiting 16.30u 2. Waar je aan moet denken Trek niet je allerbeste kleding aan maar iets waarin je lekker kunt stoeien en ravotten; Neem geen waardevolle spullen mee, enkel op eigen risico; Geld heb je niet nodig tijdens deze week; Mobiele telefoon kun je thuis laten Jullie ouders dienen zelf te zorgen voor een heerlijk lunchpakket. Jullie mogen geen glas meenemen en ook blikjes met energy drink raden we sterk af. Deze superhelden KVW-week zal ervoor zorgen dat je bruist van de energie! 3. Gezocht KVW is nog altijd opzoek naar bruikbare materialen zoals bolderkarren Wij hebben gezorgd voor een slechtweer programma maar dit is niet voor een hele week. Mochten jullie mensen kennen die een ruimte ter beschikking hebben om een groep met kids te herbergen indien het slecht weer is, neem dan contact op met iemand van de hoofdleiding. 4. Contact KVW wordt geleid door enthousiaste vrijwilligers die dat doen voor leidersplezier. Het zijn geen beroepskrachten. Mochten er toch klachten zijn of op- of aanmerkingen dan kunt u zich wenden tot iemand van de hoofdleiding. Wij zijn de gehele week bereikbaar op tel: (dit nummer is enkel bereikbaar gedurende de KVW-week zelf) Wanneer er zich een voorval plaatsvindt waarmee u niet bij de leiding of hoofdleiding terecht kunt, kunt u contact opnemen met het Bureau Slachtofferhulp Nederland, Regio Noord- en Midden Limburg tel: (9.00u-17.00u).

10 Tot slot Wij hopen tijdens de KVW-week veel mensen te mogen begroeten. Zo ook ouders die een kijkje komen nemen bij de activiteiten van KVW. Kijk-tip; met name de toneelstukjes tijdens het openen en sluiten zijn de moeite waard! We hopen dat alles zal verlopen zoals wij het ons hebben voorgesteld en voorbereid. Vooraf willen wij alvast iedereen bedanken. De ouders, de kids en natuurlijk de leiding maar niet te vergeten iedereen die, op welke manier dan ook, zijn steentje bijdraagt aan deze fantastische KVW-week in het pittoreske Baexem. KVW 2020 zal plaatsvinden in de week van 17 t/m 21 augustus. We hopen jullie dan weer allemaal te mogen verwelkomen. Dus schrijf deze datum alvast op de kalender. Tot dan!

11 KVW liedje 2019 Superhelden Muziek: Bryan Adams Summer of 69 Zien ieërste superkrachten, kreeg Tomos toen d r 16 waas. En noa un paar intensieve nachten Waas hea zien krachten hielemoal de baas. Noe is d r in topconditie En mit zien team is d r vaak op paad Mit veul succes en veul ambitie Altied in veur un heldendaad Oh, en Tomos is de heldj mer hea zal nooit un gokje wagen Op jullie zitj d r al zien geldj Zien toeverlaat in donk re dagen Want jullie zeen de helden van t dörp! Hea moog zeker neet klagen T helden-leave werptj zien vruchten aaf En elke bad-guy dea hem wil oetdagen Geit noa de grondj mit unne klaats, boem, paaf! Oh, en Tomos is de heldj mer hea zal nooit un gokje wagen Op jullie zitj d r al zien geldj Zien toeverlaat in donk re dagen Want jullie zeen de helden van t dörp! Oh, yeah de superhelden van KVW! Mer, zoals elk joar, is d r ne slechterik dea, Hero wil versloan. Mer det loate we neet gebeuren, gebeuren, nea Yeah Dus geit Tomos n plan bedinken Hea geit de slechterik de das om doon Om zien overwinning te beklinken Geine held op sokken, mer op sjoon Oh, en Tomos is de heldj mer hea zal nooit un gokje wagen Op jullie zitj d r al zien geldj Zien toeverlaat in donk re dagen Jullie zeen de helden van t dörp! Oh, yeah de superhelden van KVW! de superhelden van KVW! (oh yeah) de superhelden van KVW! De échte helden, de helden, de helden van KVW! Luc Kierkels, 2019

12 Groepsindeling Kleuters A Britt Martens Yfke Francot Isabel Raaijmakers Siem Francot Teuntje Janssen James Wulms Zoë-Sophie van de Voort Douwe Raemakers Vayénne Kreeftmeijer Sara Nijsen Yannick van Deurzen Harm van de Venne Fay Ramakers Resi Hanssen Elke Timmermans Kleuters B Lotte Jacobs Hugo Staal Elle Houben Puck van Eijk Chinouk Schlicher Bo Roumen Ize Meisen Eva Theunissen Mels Parren Mila Ramakers Kleuters C Olav Meevissen Emme Nieuwesteeg Ingeborg Bebber Nila de Bock Arwen Hahnraths Ian Hoebers Solène Lahaye Stan Scheepers Anne Liv Lisa Gijs Peeters Hupkens Peeters Joris

13 3A Emma Houben Maud Geraats Anouk van Loon Ella van de Venne Marthe Claessen Dex Nijsen Kiki Joosten Koen Vallen Myrthe Ruhl Sef Schroeten Bram Geraats Nikkie Kivits Tom van den Hurck 3B Lesley van der Klei Teun Linders Kiara Caris Mitch Ramakers Susan Caris Lieke Ransz Annemieke Beelen Mick Theunissen Iris van Alphen 3C Iris Schroijen Jens Gubbels Inge Hobus Rins Verhoeven Vera Schroijen Dinja Linssen Robin van Arkel Fenne Parren Jente Timmermans Emma Linssen 4A Deni Schroijen Pit Francot Ina Grabert Jur Hanssen Sam Stijnen Evy de Vries Lucas Battistella Fleur Krekels 4B Meike van Geel Tess Frenken Vera Simons Fien Lemmen Demi Ratingen Saar Meisen Rowy Urlings

14 5A Siem Berghs Denzo Apon Maarten Evers Thijn Hanssen Jitse Verkoelen Lara Schroeten Job Ludwig Jur Cuijpers Kevin van Heel Tijs Nieuwesteeg Lars Geraats Elise Ronckers Julie Peeters 5B Anne Vandewal Tijn van Eijk Janou Lambers Dijn Verhoeven Dilayah van den Hurck Fleur Verhaegen Bart Wijers Evi Hupkens Jarno Schlicher Sjoerd Kivits 6A Ken Boonen Josephine Kessels Daan Stoks Lena Lemmen Vincent Cuypers Eliza Berghs Romy van Heur Aila Colijn Lynn Roest Iris Willems Lana Tinnemans Yfke Rooswinkel Jonne Verhoeven 6B Steven van de Vorst Owen Princen Lucas Lambrichs Iris Peeters Sven Rijckx Marit Camps Nout Vallen Isis Bonten Keano Berrens Lucas Verhaegen

15 7A Joanie van der Klei Gijs Huijbers Luca Schroen Jane van den Schoor Kaya Gubbels Femke Gijsen Elke Geraedts Yfke Ludwig Yara Urlings Anouk Linssen Isa Peeters Esmee Willems Bas van Ratingen Lewis Linssen 7B Rik Boonen Raf Scheepers Wouter van Heur Ties Houben Jelle Verkoelen Tim Krekels Sander Berghs Nout Parren Kars Lemmen Crit Bonten Niels van den Hurck Jason Hannen 8A Niek Stoks Rens Grabert Roel Driessens Evy Bonten Jeroen Geraats Ivar Colijn Timo Berghs Liam Rooswinkel Fleur Peeters Gino Jacobs Deimen Gawenda 8B Eva van der Wallen Lieke Maes Iris van Rixtel Tessie Cuijpers Inge van den Berg Fenna Hupkens Natalie Pernot Jorn Camps Kirsten Scheenen Goof van Cruchten Lynn Wiltschut Amy Creemers Dinho Apon

16 SVA Linda van den Berg Catho Kessels Kim van Eck Kylie Caris LJ Hagens Maud van den Hurck Mitchel van de Vorst Sterre van Heur Wessel Roest Benthe Berende Lon Stappers Wout Frenken Ties Bonten Milan Dekkers Wout van Driel SVB Rik van Loon Tuur Derks Remko Rierink Sjoerd Geelen Mathijs Claessen Finn van Dooren David Grisnigt Isa Lemmen Benjamin Trjanin Maud Kessels Joy Scheepers Charissa Kivits Anouk Caris Maud Aerts

KVW Baexem 2015. Piraten & zeerovers Kinderboekje

KVW Baexem 2015. Piraten & zeerovers Kinderboekje KVW Baexem 2015 Piraten & zeerovers Kinderboekje Hoofdleiding Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd terecht bij één van de volgende personen van de hoofdleiding: Luuk Venner (Voorzitter) Tel.: 06-13216174

Nadere informatie

KVW Baexem Sprookjes. Kinderboekje

KVW Baexem Sprookjes. Kinderboekje KVW Baexem 2016 Sprookjes Kinderboekje Hoofdleiding Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd terecht bij één van de volgende personen van de hoofdleiding: Luuk Venner (Voorzitter) Tel.: 06-13216174

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Gemeenschapshuis de Lange Berg Wat leuk dat je mee doet aan KVW! Hebben jullie het al gehoord? KVW groep 1 gaat deze week een groot feestje maken met alle kindjes. Wij hopen dat jullie er zin in hebben!! Heel belangrijk om te weten:

Nadere informatie

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Ook dit jaar staat er weer een leuk maar vooral een wisselend programma voor jullie klaar! Ons thema van dit jaar is: SUPERHELDEN! Het zou erg leuk zijn als jullie

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Groep 5-6 Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

We maken er een Circus van!

We maken er een Circus van! We maken er een Circus van! Doe je mee?! Kindervakantiewerk van 12 t/m 16 augustus 2019 Informatieboekje en opgaveformulier WELKOM! Na het fantastische 40 jarig jubileum is het weer bijna zover de 41 e

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

jaike henkes nienke swinkels

jaike henkes nienke swinkels Groep 1 ( 7 ) Groep 2 ( ) Groep 3 ( 7 ) tijn jacobs dejan vd westerlo joshua schroyen bradey jonkers jurre jacobs lotte vd boer tuur strijbosch matz tomassen mare v eijk iris vd broek bauke vd broek tim

Nadere informatie

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen.

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen. Kampboekje 2018 0 Algemene informatie Yeah.. Hebben jullie ook zo n zin in het aanstaande kamp? Dit jaar gaan we een magisch kamp beleven, want het thema van dit kamp is namelijk: Disney!!! Om goed voorbereid

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Weert. Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker. Western

Kindervakantiewerk Weert. Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker. Western Kindervakantiewerk Weert Stad, Groenewoud, Biest en Molenakker Western 20 t/m 24 juli 2015 Collegeplein - Weert Voor alle vragen rond KVW kun je terecht bij de hoofdleiding. Kies een hoofdleiding die aansluit

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s), 1. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Ook deze zomer zal KVW Leuken weer een leuke week organiseren voor de kinderen van Leuken en omstreken. Onze vrijwilligers zullen zich vol enthousiasme inzetten om de

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Teaminformatie

Teaminformatie Teaminformatie 2018-2019 ST Keldonk-Boerdonk JO15-1 (11x11) 1 Menno v/d Boogaard 2 Justin Wolzak 3 Connor Verboeket 4 Kevin Christiaans 5 Daan Groenveld 6 Gijs Rooijackers 7 Anthony Henry 8 Willem Sigmans

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Vanuit het schoolteam

Vanuit het schoolteam 29 juni 2017 Vanuit het schoolteam Deze week is de groepsindeling voor het nieuwe schooljaar aan de ouders bekend gemaakt. In dit overzicht ontbreken de namen van juf Argia, juf Truus en juf Annelies en

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 3-4 Informatie groep 3-4 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aankomt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

KVW Maasbracht Thema: Jungle. Maandag 22 augustus t/m zaterdag 27 augustus

KVW Maasbracht Thema: Jungle. Maandag 22 augustus t/m zaterdag 27 augustus KVW Maasbracht 2016 Thema: Jungle Maandag 22 augustus t/m zaterdag 27 augustus KinderVakantie Werk Maasbracht Voor alle kinderen van groep 1 t/m de brugklas. Verdeeld over 4 groepen 1-2 3-4 5-6 7-8-brugklas

Nadere informatie

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( ) Groep ( ) Bauke vd Broek Iris vd Broek Mare van Eijk Bradey Jonkers Lana Duijndam Gijs Kuijpers Siem Stolwijk Nikki vd Mulukom Joshua

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

www.facebook.com/kvwafferden Bestuur Kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Brief Juttertje Tim 24 augustus 2015. Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2. Brief Juttertje Tim 24 augustus 2015. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2 Brief Juttertje Tim 24 augustus 2015 Beste ouders / verzorgers, Op woensdag 2 september, donderdag 3 september en vrijdag 4 september struinen alle kinderen en teamleden van de Hoeve samen

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Nationale Zwemcompetitie deel 4

Nationale Zwemcompetitie deel 4 Nationale Zwemcompetitie deel 4 Swimteam Helden~Mosa Venlo 8-3-2015 Deel 4 Nationale zwemcompetitie landelijk - zondag 8 maart 2015 om 13:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:00u 1. 4x200m vrije

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie Werk,

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Kindervakantiewerk Groep 7-8 Kindervakantiewerk 2015 Groep 7-8 Informatie groep - 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2018

Kindervakantiewerk 2018 Kindervakantiewerk 2018 Kinder Vakantie Werk Maasbracht Voor alle kinderen van groep 1 t/m de brugklas. Verdeeld over 4 groepen 1-2 3-4 5-6 7-8-brugklas De groep waar uw kind afgelopen schooljaar in zat

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie Werk,

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie Werk,

Nadere informatie

augustus Ruben gr Jenna gr 3 Marley gr 4 23 Max gr 5 24 Koen gr 2 Cindy gr 7 22 Gedragsweken: zo doen wij

augustus Ruben gr Jenna gr 3 Marley gr 4 23 Max gr 5 24 Koen gr 2 Cindy gr 7 22 Gedragsweken: zo doen wij augustus 2017 Augustus 2017 21 opening en inloop 21 feest in de Schakelbieb 22 start gedragsweken: zo doen wij! 7 Lois gr 5 Lucas gr 6 1 2 Tess gr 2 3 4 5 6 8 9 Tobias gr 2 10 11 Jaco gr 4 12 13 Sophie

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

REIS ROND DE WERELD K.V.W. BAEXEM 2008

REIS ROND DE WERELD K.V.W. BAEXEM 2008 REIS ROND DE WERELD K.V.W. BAEXEM 2008 WWW.KVWBAEXEM.NL REIS ROND DE WERELD K.V.W. BAEXEM 2008 Ook dit jaar is er voor jullie weer een onvergetelijke, dolgezellige, zeer vermoeiende, avontuurlijke en erg

Nadere informatie

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie AGENDA nr 20 Laatste schoolweek voor de vakantie Woensdag 6 juli Musical en strooien groep 8 Donderdag 7 juli??? Vrijdag 8 juli 11.00 u Verhuizen groep 2 en 4 12.00 u Alle leerlingen om 12.00 u uit Vakantie

Nadere informatie

VVA Jeugdkamp 16, 17 en 18 juni 2017

VVA Jeugdkamp 16, 17 en 18 juni 2017 Inleiding Op 16, 17 en 18 juni is er weer het: VVA JEUGDKAMP Dit jaar komen we weer 3 dagen en 2 nachten met 42 jongens/meisjes en15 leiders bijeen om er weer een geweldig weekend van te maken. Het kamp

Nadere informatie

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen.

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen. Kampboekje 2019 0 Algemene informatie Yeah.. Hebben jullie ook zo n zin in het aanstaande kamp? Dit jaar gaan we een spectaculair kamp beleven, want het thema van dit kamp is namelijk: Pirates of KCR!!!

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

deel 4 tilburg De Dokkelaers Tilburg

deel 4 tilburg De Dokkelaers Tilburg deel 4 tilburg De Dokkelaers Tilburg 22-3-2015 Deel 4 Nationale zwemcompetitie regio klasse - zondag 22 maart 2015 om 14:00u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:30u 2. 4x50m wisselslag dames 1. ZPK

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Ploeg 2 Buitenlust 1 6 Anke Verhoeven Jasper van Katwijk 8 Roan van Booven 9 10

Ploeg 2 Buitenlust 1 6 Anke Verhoeven Jasper van Katwijk 8 Roan van Booven 9 10 aanvang 18.30u rugnr CATEGORIE 1 + 2 (6 ploegen) 2 rondes Ronde 1 eindtijd uitslag Ploeg 1 TWC de Kempen 1 1 Thijn 3.57 7.33.02 6 2 Jens Thissen 3 Gijs Verhoeven 4 Jared Biljart 5 Nuri Ploeg 2 Buitenlust

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

KVW Heerle-Moerstraten 2018 presenteert: Reis Rond de Wereld

KVW Heerle-Moerstraten 2018 presenteert: Reis Rond de Wereld KVW Heerle-Moerstraten 2018 presenteert: Reis Rond de Wereld Hallo lieve kinderen! Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus is het weer zover: De KVW-week! Net als elk jaar belooft het weer een fantastische

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014 de blauwe smurfen Blauw.(witte muts? ) Naam 1 Jeffrey 7b 2 Daan 7b 3 David 7b 4 Teun 7a 5 Stefan 7a 6 The dragon girls Wit met iets leuks erop naam 1 Wies 8b 2 Sanne 8a 3 Daisy 8a 4 Britt 8a 5 Nina 8b

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

splash competitie deel 1

splash competitie deel 1 splash competitie 2011-2012 deel 1 ZPC Nederweert Nederweert 16-10-2011 Splashcompetitie deel 1 - zondag 16 oktober 2011 om 14:00u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:30u 1. 50m vlinderslag - Dames

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Venray

Kindervakantiewerk Venray Kindervakantiewerk Venray Boer zoekt KVW 20 t/m 24 juli 2015 KVW komt er weer aan!!! Je moet nog een paar maanden naar school, maar dan is het alweer vakantie. Natuurlijk is er dan ook weer Kindervakantiewerk!

Nadere informatie