TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.



Vergelijkbare documenten
TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP. Bouwjaar: Gemoderniseerd: Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca m³

Lage Ham 96 - Dongen

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Leharstraat 24 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Anjerstraat 3 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Harmonieplein 5

Lupineweide 4 - Dongen

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Hoge Ham 119 D

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Montgomerystraat 35 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen

DONGEN Rooseveltstraat 118

Baarleseweg 38. Chaam

Bizetstraat 29 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Hoge Dijk 22 - Oosteind

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN Gladioolstraat 15

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Te koop. Zeer gezellig gelegen eengezinswoning met stenen berging in de achtertuin. Houtmanstraat 40, 3262 EH Oud-Beijerland

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Vraagprijs ,- kosten koper

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Doctor Ariënsstraat 15, 6021 XA Budel

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k.

Transcriptie:

TE KOOP PRINS HENDRIKSTRAAT 39 - DRUNEN UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST. Bouwjaar: ca. 1958 Perceeloppervlak: ca. 298 m² Woonoppervlak: ca. 101 m² Inhoud: ca. 360 m³ VRAAGPRIJS: 185.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Tel.: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

INFO DRUNEN In 1997 is door de gemeentelijke herindeling de gemeente Heusden ontstaan door samenvoeging van de gemeente Drunen, Heusden en Vlijmen. Drunen heeft ca. 20.000 inwoners. De gemeente heeft uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en recreatie. Grenzend aan de gemeente ligt het grootste Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (Natuurmonumenten) met haar eeuwenoude stuifzanden. Dit graag bezochte duingebied is zeer gevarieerd. Wandelaars, fietsers en ruiters vinden in dit unieke natuurgebied goed gemarkeerde wandelroutes, bewegwijzerde verharde fietspaden en duidelijk aangegeven ruiterpaden.

ALGEMEEN Deze UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS is gelegen aan een brede, rustige straat en op loopafstand van het centrum. (Braken-Oost). OMGEVING Het centrum van Drunen en het Lipspark liggen op loopafstand van de woning. Het Lipspark is een wandel- en speelpark met een dierentuintje. Tevens zijn hier ook uitgebreide sportvoorzieningen aanwezig zoals o.a. de hockeyvelden, tennis- en atletiekbanen en een sporthal. Tegenover de woning staat de basisschool Jong Leren (Irissenstraat). Het D Oultremontcollege, een school voor VMBO, HAVO, VWO (atheneum en gymnasium) is op korte afstand van de woning. Vanuit de woning zijn ook schitterende fiets- en wandeltochten te maken door o.a. de Drunense Duinen en langs de uitgestrekte weilanden.

BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken in metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen parterrevloer en een stenen eerste verdiepingsvloer. Het schuine dak is afgedekt met een bitumineuze dakbedekking. Het platte dak van de inpandige berging is afgedekt met een bitumineuze dakbedekking. De tuinkamer heeft een kunststof dakbedekking. INDELING EN AFWERKING Begane grond : Vanuit de hal met trapopgang, garderobenis en de toiletruimte zijn de woon- /eetkamer en de keuken te bereiken. De woon-/eetkamer heeft een stookkanaal en is ca. 25 m² groot

De eetkeuken heeft een koelkast, een gascomfort, een afzuigkap, een dubbele spoelbak en een aansluiting voor een wasautomaat. Deze ruimte is ca. 14 m² groot. Vanuit de keuken is de kelderkast, waarin de meterkast is aangebracht, en de doucheruimte met vaste wastafel bereikbaar. De tuinkamer met deur naar het terras is ca. 9 m² groot. Aansluitend aan de tuinkamer is de inpandige berging waar de c.v.-ketel is geïnstalleerd. Deze ruimte is ca. 6 m² groot. Eerste verdieping : Aan de overloop grenzen een 3-tal slaapkamers.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kast en een deur naar het balkon / plat dak. Deze kamer is ca. 14 m² groot. De tussenkamer (ca. 6,5 m²) heeft een vaste kast en een vaste wastafel (alleen koud stromend water). De slaapkamer aan de voorzijde heeft eveneens een vaste kast en is ca. 11,5 m² groot. Garage: De garage met houten dakbeschot heeft houten draaideuren en is voorzien van elektra.

Tuin / berging: De woning heeft een voor en achtertuin en een eigen oprit. De geheel omsloten achtertuin is op het zuiden gelegen heeft plantenborders en is in zijn geheel voorzien van tegels. De houten berging is voorzien van elektra. Algemeen : Het huis dient gemoderniseerd te worden. De Bosch VR ketel is van bouwjaar ca. 2002. Warmwatervoorziening geschiedt via de keukengeiser. Elektra bestaat uit 4 automatische groepen + piek/daltarief. Er is isolatieglas toegepast bij de woonkamer. LIJST VAN ROERENDE ZAKEN Inbegrepen bij verkoop : - Buitenverlichting - Zonwering buiten 1 zonnescherm - Zonwering binnen - Gordijnrails/ gordijnen / vitrages - Keukenapparatuur t.w. gascomfort, afzuigkap en koelkast - Toilet- en badkameraccessoires

VASTE LASTEN Onroerend zaakbelasting (2014) bedraagt ca. 225,- per jaar. Voorschot bedrag gas, elektra bedraagt ca. 178,- per maand.* * Dit bedrag geeft slechts een indicatie. De toekomstige kosten zijn afhankelijk van het persoonlijk gebruik. OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging, wat ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid is, stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Raadhuisplein 21 5151 JH Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 Fax: 0416 37 37 56 E-mail: info@bartgerbranda.nl / Website: www.bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ----------------------------------- ----------------------------------- -----------------------------------