Buitendijk 19 Strijensas

Vergelijkbare documenten
Oudendijk 102 Strijen

Westdijk 46 Heinenoord

Rustenburgstraat 33 Puttershoek

van Limburg Stirumlaan 7 Maasdam

Vlasakkers 17 Westmaas

De Grienden 15 Puttershoek

Beneden Gorsdijk 's-gravendeel

Seggegors 25 Zuid-Beijerland

Groteweide 3 Westmaas

Koningin Wilhelminastraat 35 Piershil

Lestevenonstraat 9 Strijen

Ridder van Dorpstraat 20 Nieuw-Beijerland

Dorpsstraat 2 Goudswaard

Schouteneinde 26 Puttershoek

Chopinplein 8 Oud-Beijerland

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Nieuwstraat 30-B Westmaas

Dorpsstraat 223 Zuid-Beijerland

Voorstraat 7 Nieuw-Beijerland

Kreupeleweg 21 Klaaswaal

Eikenlaan 60 Puttershoek

Sluisendijk 21-a Heinenoord

van Limburg Stirumlaan 9 MAASDAM

Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland

Nassaulaan 68 Puttershoek

Schubertstraat 15 Numansdorp

Dorpsstraat 55 Maasdam

Kleine Vos 35 's-gravendeel

Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal

Voorstraat 6 Piershil

Schoolstraat 132 Strijen

Schouteneinde 78 Puttershoek

Molendijk 3-a 's-gravendeel

Zandgors 15 Mijnsheerenland

Mondriaanstraat 6 Oud-Beijerland

Jan Tooropstraat 13 Oud-Beijerland

Biezenweide 42 Puttershoek

Maaslaantje 20 Maasdam

Schuringsedijk 156 Numansdorp

Prins Bernhardstraat 77 Oud-Beijerland

Nassaulaan 11 Puttershoek

Blaaksedijk West 14 Heinenoord

Andromeda 34 Puttershoek

Roerdompstraat 14 Strijen

De Wacht 2-a 's-gravendeel

Schevenstraat 19 's-gravendeel

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Dorpsstraat 74 Goudswaard

Paltrok 15 Puttershoek

Molendijk 13 Piershil

Jasmijnstraat 7 Puttershoek

Scheepswerf 402 Nieuw-Beijerland

Oudendijk 6 Strijen ,- k.k. Wat een fantastisch uitzicht over het polderlandschap Het Oudeland!

Oud-Cromstrijensedijk OZ 123 Klaaswaal

Maasdamsedijk 6-a Puttershoek

Plataanstraat 59 Puttershoek

Dorpsstraat 67 Zuid-Beijerland

Dauwrootstraat 35 's-gravendeel

Biezenvlechter 1 Puttershoek

Prinses Beatrixstraat 28 Oud-Beijerland

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland

Vlietstraat 56 's-gravendeel

Strijensedijk 66 's-gravendeel

Noordstraat 17 Strijen

Poortlaan 3 Oud-Beijerland

Johan Vermeerstraat 17 Oud-Beijerland

Herman Gorterstraat 3-b Rotterdam

Brandgansstraat 2 Strijen

Schorredijk 41 Puttershoek

Oranjeplein 2-I Puttershoek

Stougjesdijk 73 WESTMAAS

Biezenveld 31 Puttershoek

Klompenmaker 15 Oud-Beijerland

Karakteristieke sfeervolle woning met royale woonkamer/leefruimte. Rustig benedendijks gelegen aan de rand van het dorp

M. Oosteromstraat 6 Oud-Beijerland

Molendijk 65 's-gravendeel

Maximaplein 24 Puttershoek

Buitenlanden 16 HEINENOORD

Pompenburg 266 Rotterdam

Poortlaan 19 Oud-Beijerland

Dokter Kroesenring 25 OUD BEIJERLAND

Wilhelminastraat 1-a 's-gravendeel

H.B.S.Laan 5 Oud-Beijerland

Ridder van Dorplaan 3 Zuid-Beijerland

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Gorzenhoek 13 Oud-Beijerland

Mookhoek 93-a Mookhoek

Boomdijk 27 Klaaswaal

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Pijlstaart 16 Oud-Beijerland

Dwarsstraat 2-B Puttershoek

Leerambachtstraat 27 's-gravendeel

Koninginneweg 10 Oud-Beijerland

Amaliapad 1 Nieuw-Beijerland

Nassaulaan 5 Puttershoek

Geuldam 8 's-gravendeel

Voorstraat 13 Piershil

Kerkstraat 16 Strijen

Maasdamsedijk 4 Puttershoek

De Wacht 24 's-gravendeel

Transcriptie:

Buitendijk 19 Strijensas Onder architectuur in 2007 gebouwd, modern en luxe landhuis met dubbele garage Mogelijkheid tot het creëren van kantoor/praktijk en/of bed and breakfast aan huis Gesitueerd op 6740 m² erfpachtgrond Woonoppervlakte: ca. 300 m² Inhoud: ca. 1100 m³ 795.000,- k.k.

Omschrijving Midden in het Nationaal Landschap nabij natuurgebieden en het Haringvliet gelegen, met landelijke vergezichten rondom, onder architectuur gebouwd, modern en luxe landhuis met dubbele garage op 6.740 m² erfpachtgrond. Wij hebben hier ons droomhuis laten bouwen om elke dag te kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de rust die deze locatie te bieden heeft. ~ KENMERKEN ~ - Woonoppervlakte ca. 300 m² en ca. 1100 m³ inhoud; - 2018: schilderwerk; - 2007: bouwjaar woning; - 24 zonnepanelen; - 7 slaapkamers en 2 badkamers; - weids uitzicht; - volledig geïsoleerd; - modern en luxe ingericht; - gedeeltelijk vloerverwarming en airconditioning; - mogelijkheid tot het creëren van kantoor/praktijk aan huis en bed and breakfast; - jacuzzi en loungegedeelte. ~ ALGEMEEN ~ Dit onder architectuur gebouwde landhuis is omringd door landerijen en bevindt zich op een perceel van maar liefst 6.740 m² erfpachtgrond. De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De beschikt over een moderne septictank, een vuilwatertank (3.000 liter) en een gastank (2.700 liter). Tevens is er een alarminstallatie aanwezig. De woning is gelegen op erfpachtgrond met een looptijd tot 2055. De erfpachtcanon bedraagt 2.885,- per kwartaal en is fiscaal aftrekbaar. Verdere voorwaarden zijn via ons kantoor te verkrijgen. De woning is op een speelse wijze ingedeeld. De slaapkamers onder het woongedeelte zijn in de dijk gebouwd en hebben fantastisch uitzicht over het landschap. De leefruimtes en slaapkamers met grote raampartijen zijn op de zon gericht. Het hele jaar door het luxe vakantiegevoel ervaren kan hier! In 2008 is de woning zelfs genomineerd voor de Ruimtelijke Kwaliteitsprijs Zuid-Holland. ~ INDELING ~ Begane grond Royale entree/hal met hoge vide, garderobe, trapopgang naar de verdieping en trap naar de ondergelegen slaapvertrekken, toilet met fonteintje en toegang tot de grote hobbyruimte (voor diverse doeleinden geschikt zoals kantoor/praktijk aan huis), bijkeuken, royale woonkamer met hoge vide en toegang tot de grote terrassen en ruime open keuken. De keuken is voorzien van een oven, stoomoven, koelkast, spoelbak, vaatwasser (Bosch), Quooker, inductiekookplaat, wokbrander en afzuigkap. De oven, stoomoven en koelkast zijn van het merk Miele. Via een loopdeur in de keuken bereikt u de bijkeuken met keukenblok, spoelbak en de stookruimte met cv-ketel (Nefit, 2007). De vide in de woonkamer geeft de ruimte het gevoel van buiten: vrijheid en licht. Ook vanwege grote raampartijen is er veel lichtinval in de woonkamer en de keuken. Het terras is via de schuifpui in de woonkamer te bereiken. Dit is de plek om te genieten van de zon!

De hobbyruimte is momenteel in gebruik als fitnessruimte en beschikt over bergruimte, wastafel en airconditioning. Deze ruimte is ook prima geschikt als kantoor/praktijkruimte/slaapkamer. Eerste verdieping Overloop met toegang tot twee ruime (slaap)kamers en de technische ruimte. De grootste kamer is momenteel in gebruik als werkruimte. Beide kamers zijn voorzien van Velux dakramen. De kamers zijn daarom ook zeker in te richten als slaapkamers. Onderhuis Via de vaste trap te bereiken hal met toegang tot de wasruimte, vijf slaapkamers, twee badkamers en separaat tweede toilet. De wasruimte is voorzien van een spoelbak en wasmachine- en drogeraansluitingen met loopdeur naar het terras. Alle slaapkamers hebben dezelfde grootte met uitzondering van de masterbedroom. De masterbedroom beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en design radiator. Alle slaapkamers zijn voorzien van een schuifpui. De meeste slaapkamers hebben een vaste inbouwkast. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel. ~ TUIN ~ Op het perceel zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en in de dubbele garage (7.00 m x 5.50 m). De tuin bestaat voornamelijk uit een schitterend gazon en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast zijn er twee terrassen gecreëerd waarvan één met overkapping. Tevens vindt u hier uw ontspanning in de jacuzzi of de sauna met kachel én infrarood voor vier personen. ~ LOCATIE ~ Dit moderne, luxe landhuis ligt midden in het landschap tussen Strijen en Strijensas. Strijensas grenst aan de APL-polder, een natuurgebied met veel vogelsoorten. Naast het huis staat een valkenkast, waar elk jaar een valkenpaar broedt. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Het dorp Strijensas ligt op ca. 30 autominuten van Rotterdam en Dordrecht en kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, authentieke details, zoals de oude ophaalbrug en de Jachthaven. Voor de overige voorzieningen zijn de dorpen Numansdorp en Strijen op ca. 5 km afstand. Ook wandelaars, wielrenners en natuurliefhebbers komen graag in het natuurgebied om te genieten van de rust op deze prachtige locatie. Gegarandeerd privacy waardoor u zonder problemen een gezellige barbecue kunt organiseren in uw droomhuis! ~ CIRCA MAATVOERING ~ Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure. 795.000,- k.k.

Kenmerken Vraagprijs : 795.000,- k.k. Soort woning : Landhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 9 kamers waarvan 7 slaapkamers Gebruiksoppervlakte : 300 m 2 Inhoud woning : 1.100 m 3 Perceel oppervlakte : 6.740 m 2 Bouwjaar : 2007 Ligging : Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen Tuin : Tuin rondom Hoofdtuin : Tuin rondom Garage : Vrijstaand steen, 39 m 2 (700 bij 550 cm) Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Energielabel : A Locatie Adresgegevens Buitendijk 19 3292 LA STRIJENSAS

Aantekeningen

Plattegrond begane grond

Plattegrond eerste verdieping

Plattegrond onderhuis

Kadastrale kaart Disclaimer Copyright en inhoud Teksten, lay-out, afbeeldingen in deze woningpresentatie vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze woningpresentatie, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming door ons is verleend. Teksten en prijzen in deze woningpresentatie Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle gepubliceerde gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De weergegeven teksten, gegevens en vraagprijzen worden medegedeeld onder alle voorbehoud. Wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie.