Boomdijk 27 Klaaswaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boomdijk 27 Klaaswaal"

Transcriptie

1 Boomdijk 27 Klaaswaal Aan één van de mooiste dijken, in de Hoeksche Waard gelegen vrijstaande woning Met losstaande betonnen garage en schitterend uitzicht over het omliggende polderlandschap Op een perceel van 655m² grond De gebruiksoppervlakte is ca. 150m², de inhoud is ca. 475m³ De oplevering zal plaatsvinden in flexibel overleg ,- k.k.

2 Omschrijving Aan één van de mooiste dijken, in de Hoeksche Waard gelegen vrijstaande woning met losstaande betonnen garage en schitterend uitzicht over het omliggende polderlandschap. Indeling Entree op dijkniveau met de centrale hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer met veel lichtinval is aan de zijkant van de woning gelegen met aan de zij-, voor- en achterzijde een schitterend uitzicht over het polderlandschap. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van vaste kasten. De aan de achterzijde gelegen keuken is modern ingericht met een lichte wandopstelling met diverse inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich een ruime bijkeuken met de opstelplaats voor de wasapparatuur en een achterdeur naar het balkon met trap naar de tuin. Eerste verdieping Overloop met toegang tot de badkamer en de twee slaapkamers aan beide zijkanten van de woning gelegen. De badkamer heeft een wastafel en een zit-douche-badcombinatie. Onderhuis Het onderhuis is verdeeld in een berging en een hobbyruimte met beide een eigen toegangsdeur. De berging is voorzien van elektra, opstelplaats cv combiketel en heeft een verbindingsdeur naar de hobbyruimte. Deze hobbyruimte van 9.5 x 7 meter is in gebruik als snookerruimte en heeft een kleine sauna. Vanwege de oppervlakte en de indeling, is deze ruimte voor zeer uiteenlopende gebruiksdoeleinden geschikt. Garage De vrijstaande garage is opgetrokken uit betonplankdelen en gedekt met een zadeldak. De garage beschikt over elektra en een eigen oprit vanaf de dijk. Tuin De tuin is rondom de woning gelegen en aan de voorzijde is er ruimte op eigen terrein ten behoeve van het parkeren van meerdere auto s. Achter de woning is een terras aanwezig. Bijzonderheden Ieder jaargetijde geeft een bijzondere blik op het omliggende polderlandschap zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning. Privacy en rust zijn 2 sleutelwoorden welke deze woning kenmerken. - Degelijk gebouwde woning uitgevoerd met spouwmuren - Oorspronkelijk bouwjaar Deels betonnen en houten vloeren - De woning is grotendeels voorzien van elektrische rolluiken - Inhoud 475m³ (inclusief onderhuis) - Perceeloppervlakte 655m² grond - Inhoud 475m³ - Oplevering in overleg en flexibel - Vraagprijs ,- k.k ,- k.k.

3 Kenmerken Vraagprijs Soort Type woning Aantal kamers Inhoud woning Perceel oppervlakte Gebruiksoppervlakte woonfunctie Soort woning Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Locatie Adresgegevens Boomdijk LD KLAASWAAL ,- k.k. Woonhuis Vrijstaande woning 6 kamers waarvan 3slaapkamer(s) 475 m3 655 m2 150 m2 Eengezinswoning 1976 Tuin rondom Vrijstaand steen C.V.-Ketel

4

5

6

7

8

9

10 Aantekeningen

11

12 Kadastrale kaart Disclaimer Copyright en inhoud Teksten, lay-out, afbeeldingen in deze woningpresentatie vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze woningpresentatie, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming door ons is verleend. Teksten en prijzen in deze woningpresentatie Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle gepubliceerde gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De weergegeven teksten, gegevens en vraagprijzen worden medegedeeld onder alle voorbehoud. Wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie.