Plattebaan 2 te Schijf



Vergelijkbare documenten
Boskantseweg te Sint Oedenrode

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Boomstraat 25 te Gemonde

Valkerheideweg 3 Maasbree

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Dominepad 5A te Hoogeloon

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Sniederslaan 6a te Bladel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Sniederslaan 8 te Bladel

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Timmereind 3 te Waalre

Landrop 2 te Hoogeloon

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Bocholterweg 79 te Weert

Bergweg 1 te Well (L)

Chromerij 29 te Waalre

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Breedijk 4 te Helmond

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Roobeekweg 3 te Arcen

Baakhoverweg 6 te Susteren

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Zandschelweg 1 te Deurne

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Leenselweg 4a te Liessel

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Trinesweg 2 te Meijel

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Graafsebosweg 4 te America

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Laarbroek 20 te Asten

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Doonheide 37 te Gemert

Achterbosch 9 te Lieshout

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Voskeschestraat 7 te Velp

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

De Luther 18 te Hooge Mierde

Dijkstraat 67 te Asten

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Kouterdreef 3 te Deurne

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Hazeldonk 18 te Asten

Veghelsedijk 4 te Deurne

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Patersstraat 28 te Evertsoord

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Heesakker 5a te Haaren

Helmondsingel 123 te Deurne

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Gezandebaan 2 te Someren

Ondersloot-Zuid 5 te Stegeren

Weteringstraat 4 te Wamel

Zandoerleseweg 19 te Knegsel

Wagenbroeken 3a te Casteren

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Roggelseweg 138 te Egchel

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Postbaan 15 A te Prinsenbeek

Transcriptie:

Plattebaan 2 te Schijf Zoekt u rust, ruimte, vrijheid en privacy? Op een prachtige locatie met vrij uitzicht gelegen hippisch bedrijf, met name geschikt voor opfok en handel, bestaande uit een volop ruimtebiedende vrijstaande woonboerderij met een prachtige, parkachtige tuin ingericht met o.a. een grote natuurvijver, een vrijstaande paardenstal met 5 paardenboxen, een opfokstal en diverse paddocks. Het object wordt thans aangeboden met een perceeloppervlakte van ca. 2 hectare, uitbreiding tot maximaal 6,2 hectare is mogelijk. Ervaar de rust en ruimte op deze unieke locatie! Bieden is mogelijk vanaf 1.000.000,-- k.k. Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Rucphen, sectie O, nummers 412, 413 en 170, totaal groot 20.058 m². Uitbreiding tot maximaal 62.092 m² is mogelijk.

Indeling: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal slaapkamer vaste trap slaapkamer slaapkamer (slaap)kamer kelder badkamer keuken berging eetkamer zolder woonkamer zolderkamer badkamer kleedkamer bijkeuken Paardenstal: Opfokstal: Overig: 5 paardenboxen 3 loopstallen bijgebouw (opslag) was-/poetsplaats (hooi)zolder 4 paddocks mestvaalt parkeerplaats BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is gesitueerd op een volop privacybiedende locatie met vrij uitzicht, in het buitengebied tussen Roosendaal en Rucphen. Goede bereikbaarheid, nabij diverse uitvalswegen richting de snelwegen A58 en A17. Tuin Verwarming : Een rondom de woning gelegen fraai aangelegde, parkachtige tuin met een groot terras, gazon, volwassen beplanting en een natuurvijver. : Verwarming middels c.v.-ketel, gashaard en vloerverwarming.

INDELING: Woonboerderij: Begane grond: De ontvangsthal is voorzien van een sfeervolle plavuizen vloer, stucwerk wanden, een panelen plafond en de meterkast. De hal biedt toegang tot de ouderslaapkamer op de begane grond, de kelder en de keuken. De recent vernieuwde toiletruimte is geheel betegeld en uitgerust met een toilet en natuurlijke ventilatie. De stahoge kelder is toegankelijk middels een vaste, houten trap.

De riante ouderslaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, waaronder een plavuizen vloer, stucwerk wanden, een houten balken plafond en een design radiator. De kamer biedt middels diverse grote raampartijen een prachtig zicht op de achtertuin met de grote vijver en het vrije uitzicht. Een loopdeur biedt ook toegang tot het terras ter plaatse van de achtergevel. De keuken is ingericht met een moderne keukeninrichting in hoekopstelling met een kook-schiereiland. De keukeninrichting is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een inductiekookplaat, steamer, combimagnetron, koffiezetapparaat, Amerikaanse koelkast met diepvries en ijsblokjesmachine, ingebouwde frituurpan en een vaatwasser. Verder is er volop bergruimte aanwezig. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, behangen wanden en een houten balken plafond. De keuken staat in open verbinding met de naastgelegen eetkamer.

De ruime eetkamer is voorzien van een plavuizen vloer, stucwerk wanden en een houten balken plafond. De kamer is verder voorzien van fraaie, op maat gemaakte kastenwanden en de radiatoren zijn weggewerkt met een ombouw. Openslaande deuren en een grote raampartij zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast is de eetkamer ingericht met een dubbelzijdige, glazen gashaard. Vanuit de eetkamer biedt een 2 e trapopgang toegang tot de 1 e verdieping. De kamer biedt verder toegang tot de woonkamer en de bijkeuken.

De royale woonkamer biedt een prachtig zicht op de achtertuin, de opfokstal, de natuurvijver en de weilanden. De woonkamer is afgewerkt met een marmeren tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een loopdeur biedt toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de badkamer met naastgelegen kleedkamer.

De geheel betegelde badkamer is afgewerkt met marmer en uitgerust met een ligbad, een zwevend toilet, bidet, dubbele wastafel met een bergmeubel en een design radiator. De badkamer staat in open verbinding met de kleedkamer. De naastgelegen kleedkamer was voorheen in gebruik als slaapkamer en de kamer is ook weer als zodanig te gebruiken. De kleedkamer is voorzien van een marmeren tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De kamer is verder voorzien van een grote schuifkasten met volop bergruimte en een design radiator.

De bijkeuken is afgewerkt met een plavuizen vloer en uitgerust met aansluitingen voor de wasapparatuur, een grote bergkast met de opstelling van de c.v.-ketel (Nefit Topline), de unit voor de vloerverwarming en een kastenwand. 1 e Verdieping: De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, een berging, de 2 e badkamer en een grote zolderruimte. De overloop is voorzien van een lichte, houten vloer, spuitwerk wanden en een inbouwkast. Een vaste trap biedt vanaf de overloop toegang tot de 2 e verdieping. De berging is afgewerkt met een lichte, houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een kleine raampartij zorgt voor natuurlijke lichtinval. Slaapkamer I is eveneens voorzien van een lichte, houten vloer, stucwerk wanden en een zachtboard plafond. De kamer is verder voorzien van 2 praktische inbouwkasten en een vaste wastafel.

Slaapkamer II is afgewerkt met een lichte, houten vloer, stucwerk wanden en een zachtboard plafond. De geheel betegelde 2 e badkamer is ingericht met een ligbad, een toilet en een vaste wastafel. Het plafond is afgewerkt met lichte, houten schroten en een dakkapel zorgt voor voldoende lichtinval.

De grote zolderruimte biedt volop mogelijkheden voor het realiseren van meerdere kamers. Deze fraaie ruimte is thans in gebruik voor opslag en afgewerkt met een deels betonnen, deels houten vloer. De houten spanten van de boerderij zijn zichtbaar en één wand is geheel afgewerkt met grote, praktische schuifkasten. De zolderruimte geniet veel lichtinval middels diverse, elektrisch bedienbare dakvensters, een raampartij in de zijgevel en een dakkapel. Een luik biedt toegang tot de 2 e trapopgang, vanuit de eetkamer. Op deze zolder is verder een extra slaapkamer aanwezig. Deze kamer is Voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een houten balken plafond. In deze kamer is het authentieke rookkanaal met rookluik aanwezig. De zolderkamer is verder voorzien van een elektrisch bedienbaar dakvenster.

2 e Verdieping: Middels vaste trap bereikbare multifunctionele zolderruimte, uitermate geschikt voor het inrichten van een extra slaapkamer, speelzolder of werkkamer. Deze ruime is afgewerkt met een lichte, houten vloer en de houten spanten van de boerderij zijn zichtbaar. In de zolderkamer is verder een televisieaansluiting aanwezig. Tuin en erf: De rondom de woning gelegen parkachtige tuin is ingericht met een groot, natuurstenen terras ter plaatse van de achtergevel, wat een prachtig zicht over de tuin, de grote natuurvijver en de weilanden. De tuin is verder ingericht met een groot gazon, volwassen struiken en bomen en borders met omheind met buxushagen. Een klein gedeelte van het perceel is ingericht als bos. In de tuin is verder een ondergrondse beregeningsinstallatie aanwezig.

Het perceel is geheel omheind en toegankelijk middels een oprijlaan, welke is afgesloten met een op afstand bedienbare, automatische poort. Er zijn diverse parkeerplaatsen voor auto s aanwezig en een grote parkeerplaats voor vrachtwagens en/of trailers. Aan de voorzijde van de woonboerderij is een groot hondenverblijf (een voormalig kippenhok) gesitueerd, voorzien van een buitenren aan de vooren achterzijde. Het hondenverblijf is opgetrokken uit hout en het dak is met pannen gedekt.

Bijgebouw: Een vrijstaand bijgebouw, thans in gebruik als opslagruimte, is opgetrokken uit metselwerk met houten spanten en het dak is met pannen gedekt. Het bijgebouw is voorzien van een deels open front en verder toegankelijk middels loopdeuren in beide zijgevels. De vloer is verhard met betontegels.

Paardenstal: De paardenstal is ingericht met 5 paardenboxen, een ponybox en een wasplaats. De stal is opgetrokken uit metselwerk en het geïsoleerde dak is met pannen gedekt. De boxen zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren. De wasplaats is voorzien van een beklinkerde vloer en een gootsteen met boiler (Daalderop). De stal is vanaf het erf toegankelijk middels openslaande deuren en een loopdeur, in de zij- en achtergevel.

Opfokstal: De recent geheel gerenoveerde opfokstal is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten, de gevels zijn aan de buitenzijde deels betimmerd. Het dak is met golfplaten gedekt, deels lichtdoorlatend. De stal is toegankelijk middels openslaande deuren en een loopdeur en ingericht met 3 loopstallen en een hooizolder. De loopstallen zijn voorzien van deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voor- en tussenwanden, schuifdeuren en een betonnen vloer. De stallen zijn in de achtergevel voorzien van loopdeuren met een vrije uitloop naar de achtergelegen paddock. Boven de loopstallen is een (hooi)zolder gerealiseerd.

Paddocks: Op het perceel zijn 4 paddocks aanwezig. De paddocks zijn voorzien van een zandbodem en omheind met houten palen en lint. Verder worden de paddocks deels omheind door een beukenhaag. In één van de paddocks is een schuilhut aanwezig. Mestvaalt: De naast de opfokstal gelegen mestvaalt is voorzien van metselwerk wanden en een betonnen vloer. Eventueel extra aan te kopen: Weiland: De weilanden zijn omheind met kunststof palen en geplastificeerd schrikdraad.

Bijzonderheden: * Het object is aangesloten op gas, water en elektra. * De woonkamer en de badkamer op de begane grond zijn uitgerust met vloerverwarming. * Het betreft een prima onderhouden geheel. * Op het perceel is een beregeningsput aanwezig. * Er is voldoende ruimte beschikbaar, binnen het bouwblok, voor het realiseren van een buitenbak. * Op het object rust een agrarische bestemming. * Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 25 volwassen paarden. * Gesitueerd op een unieke locatie met volop rust en ruimte en een prachtig vrij uitzicht over de natuurvijver en de eigen weilanden. * Goede bereikbaarheid vanwege ligging nabij diverse snelwegen, zoals A58 en A17. * Aan de rand van een groot bosgebied, de Rucphense Heide, gelegen. * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.