Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC. Programma jeugd Gloria-UC. Mededelingen: 63 e jaargang nr. 36 Seizoen 2009/2010

Vergelijkbare documenten
68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

69 e jaargang nr. 11 Seizoen 2015/2016

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC woensdag 9 april. Programma Senioren Gloria-UC zaterdag 12 april

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Gloria-UC Nieuws. 64 e jaargang nr. 23 Seizoen 2010/2011

68 e jaargang nr. 33 Seizoen 2014/2015

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Gloria-UC Nieuws. Programma senioren. Programma jeugd. 65 e jaargang nr. 29 Seizoen 2011/2012. Zaterdag 24 en zondag 25 maart.

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

67 e jaargang nr. 7 Seizoen 2013/2014

Proteus minitoernooi 2012 (2)

65 e jaargang nr. 9 Seizoen 2011/2012

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Gloria-UC Nieuws. 64 e jaargang nr. 10 Seizoen 2010/2011

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren. Programma Jeugd. Mededelingen. 69 e jaargang nr. 16 Seizoen 2015/2016. Zaterdag 5 december en zondag 6 december

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren Gloria-UC. Programma jeugd Gloria-UC. 63 e jaargang nr. 11 Seizoen 2009/2010. Zaterdag 24 en zondag 25 oktober

Zundert 2 - Veld ZA, 0214 Mannen Zaterdag reserve 5e klasse 09. Zundert G1 - Veld ZA, 0281 G-Voetbal Zaterdag 1e klasse GB

Minipolo toernooi in Apeldoorn

68 e jaargang nr. 35 Seizoen 2014/2015

64 e jaargang nr. 30 Seizoen 2010/2011

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

NOAD 2 - Veld Zaterdag, 0214 Mannen Zaterdag reserve 4e klasse 15

8e Eurospan jeugdtoernooi 2018

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

37 e jaargang nr december

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine editie 8

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

Good Luck MB1 - Riel MB1

HET IS WEER TOERNOOITIJD

Gloria-UC Nieuws. 61 e jaargang nr. 16 Seizoen 2007/2008. Programma Senioren Gloria-UC zondag 11 november

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

MAART ROERT Z N STAART

Zittend van links naar rechts: Jan Postmus, Jelle Siebolt Westra, Lars de Graaf, Anno Nicolai. Liggend: Wessel Postma

Verslagen partijen 2 e ronde

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Oentsjerk, 15 Mei 2014

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

DIA D U C I N A LT U M

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

SEIZOENBOEK

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C)

Jeugdtoernooi V.V.R Mei 2014

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. 2e periode: balbezit 3e periode: balbezit en balbezit tegenstander.

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

OFWEL VAN E NAAR D VOETBAL

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Van pupil E naar D...

svhoutwijk Nieuwsbrief

Donderdag 10 mei 2018

Circuittraining voetbal:

Alverna 1. In cijfers 2017/2018

Specifieke Handleiding jeugdtrainers

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers!

Hockey, niet zo maar een sport "van zestalhockey naar achttalhockey''

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen!

Gaat de laatste de beste worden?

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

UITSLAGEN SCMH JO19-1

Transcriptie:

Gloria-UC Nieuws 63 e jaargang nr. 36 Seizoen 2009/2010 Programma Senioren Gloria-UC Zaterdag 1 mei en zondag 2 mei Thuis Uit Aanvang Gloria UC 1 Chaam 1 14:30 Gloria UC 2 VVR 4 12:00 SVSSS 4 Gloria UC 3 10:00 Gloria UC 4 Boeimeer 3 11:00 Sarto 15 Gloria UC 5 10:15 Gloria UC 6 Taxandria 2 14:30 Chaam DA 1 Gloria UC DA 1 10:00 Sportvrienden NCB 9:30 Wedstrijdcoordinator: Jan van Cranenbroek Programma jeugd Gloria-UC Woensdag 28 april 2010 Gloria UC MC1 Taxandria MC1 18:30 19:00 M. Rombouts 125103 Donderdag 29 april 2010 Gloria UC C1 NEO 25 C1 18:30 19:00 E. de Laat 31728 Zaterdag 1 mei 2010 Klundert A1 Gloria UC A1 11:00 12:00 P.J.M. Alders 22995 Gloria UC C2 Riel C2 12:30 13:00 J. Broeders 98605 Mededelingen: Geboorte Wij feliciteren Paul Grummels & Judith van den Braken met de geboorte van hun dochter Anne. Anne is het zusje van Thijs en is 19 april geboren.

Wedstrijdbal De wedstrijdballen voor de wedstrijd Gloria UC 1 Chaam 1 zijn geschonken door Aannemer J.A. van Gisbergen en Ad Vriens. Hiervoor onze hartelijke dank Mascotte De mascotte voor de wedstrijd Gloria-UC1 Chaam 1 is Louis Smit. Louis graag om 13.00 uur aanwezig en een fijne middag toegewenst Uitslagen senioren Gloria-UC Raamsdonk 1 - Gloria UC 1 5 0 Oosterhout 3 - Gloria UC 2 2 1 Wederom een wedstrijd waarbij UC2 tegen een ervaren ploeg moest spelen. Het eerste kwartier combineren beide ploegen regelmatig tot aan de 16m, maar daar staan de verdedigers degelijk te spelen. In de 20ste minuut een scherpe aanval van Gloria, Nick alleen voor de keeper, zijn bal zoeft over. In de 25ste minuut een dubbele wissel, direct een goede kans door goed jagen van Wouter, de keeper redt! 5 Minuten later een scherpe aanval; na een van de schaarse goede opbouwen mist Eric van heel dicht bij het kader. In de 40ste minuut kan Oosterhout profiteren van slecht uitverdedigen, ook zij missen precisie. Net voor rust; Nick zet goed door op rechts, hij brengt Mike in ideale schietpositie maar het vizier blijft op onscherp. De tegenaanval hieruit volgend wordt door Oosterhout netjes afgewerkt; ruststand 1 0. Na een donderspeech van de trainer(volgens Gijs toch ) komt Gloria sterk uit de startblokken. Na 20 minuten nog eens felle druk van Gloria op het doel van Oosterhout, uit de counter maakt de thuisploeg heel eenvoudig 2 0. De moed zakt weer weg en Oosterhout speelt degelijk, 10 minuten later maken ze knap 3 0. Bij een corner een paar minuten later vind Roy B. het doel, 3 1. Vier minuten later nog een grote kans voor Eric, het doel blijkt te klein te zijn. Eindstand 3 1. We laten weer door te weinig enthousiasme en bezieling in de 1ste helft, en te weinig overleg rond de 16m van de tegenpartij, kansen en kostbare punten liggen. Wanneer laten we nog eens zien dat we wel degelijk kunnen voetballen en dat iedereen graag voetbalt? Zondag tegen Zundert misschien? Gloria UC 2 - Zundert 3 1 2 Vorige week zondag misten we heel wat kansen, we hoopten vandaag regelmatig de netten te zien bollen! Een felle start van Gloria, in de eerste 2 minuten al direct 2 echt uitgespeelde kansen. Eerst mist Eric kracht, daarna mist Nick precisie. Weer Nick zet zich goed door in de 11ste minuut, weer is het doel net te klein! Gloria blijft goed voetballen en geeft Zundert geen kans om de bal rond te spelen. In de 22ste minuut wordt Nick diep gestuurd, in de loop botst de bal raar en Nick stapt boven op de bal. 7 Minuten later zet Mike zich knap door, zijn lob gaat net over. Een beetje later mooie actie op rechts, bal valt voor doel, Nick is de felste en knalt de bal binnen; ruststand 1 0. Direct na de aftrap komt de superspits van Zundert in balbezit op links, hij rolt de achterhoede van Gloria eenvoudig op en scoort simpel; 1 1. 2 Minuten later komt Veen mee naar voor, zijn voorzet kan net niet door Nick worden geraakt. Een paar minuten later komt Nick alleen voor de keeper, de bal vliegt net langs. Nog geen 5 minuten later staat diezelfde Zundertse spits weer op de juiste plek; de bal verspringt bij het uitverdedigen van Gloria, hij raapt de bal op en doet wat er van hem verwacht wordt; 1 2. In de 32ste minuut een knap genomen vrijtrap van Jeroen, de keeper pakt. Gloria blijft goed combineren maar de kleinere kansjes worden niet meer benut. Eindstand 1 2. De eerste helft werd er knap gevoetbald en hard gewerkt door UC2. In de tweede helft waren we ook sterker dan Zundert, maar het belang van een scorende spits blijkt ook vandaag resultaat bepalend! Eindelijk zagen we weer het degelijke voetbal en de juiste mentaliteit op het veld. Scoren blijft nog moeilijk, we moeten blijven trainen en verbeteren! Zondag thuis tegen VVR, kunnen we de drie punten nu wel thuis houden? Sc t Zand 5 - Gloria UC 3 1 6 Gilze 4 - Gloria UC 4 1 4 Gloria UC 4 - Wernhout 3 2 0

SVSOS 3 - Gloria UC 5 3 1 Riel DA 1 - Gloria DA 1 10 0 Sv BLC 4 - Gloria UC 6 1 1 Rode Pelikaan - Sportvrienden 2-3 Uitslagen jeugd Gloria-UC Gloria-UC A1 - Beek Vooruit A2 2 1 Gloria-UC B1 - UVV 40 B1 2 1 Gloria UC B jeugd laat zijn tanden weer eens zien zou een passende titel voor dit verslag kunnen zijn. Na de dip die we in maart hadden waren we langzaam uit het dal gekropen. Zaterdag stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma hetgeen een uitgelezen mogelijkheid was om te laten zien dat eigenlijk Gloria de ranglijst had moeten aanvoeren of tenminste nog in de strijd had moeten zijn voor de hoofdprijs. In onze vertrouwde opstelling begonnen we aan de wedstrijd. Het was opmerkelijk dat vanaf het begin iedere Gloria speler de meerdere was van zijn opponent. De eerste 10 minuten hadden we nog wat watervrees en kon UVV nog aandringen maar daarna was het Gloria dat het veld klein maakte en continue druk zette op het doel van UVV. Kansen dienden zich aan en de keeper van UVV werd tot het uiterst van zijn kunnen gedreven om zijn doel schoon te houden. Dat lukte wonder boven wonder nog wel de eerste helft en UVV kon zo blijven hopen om het kampioenschap binnen te halen in Baarle-Nassau. We hadden echter onze kans geroken en waren niet van plan om deze wedstrijd door onze vingers te laten glippen. We deden er nog een schepje bovenop en met fantastische combinatiespel over drie schijven wist Wouter het doel te vinden. De marge was klein, te klein om zeker te zijn van de overwinning dus bleven we aandringen. Met een onwaarschijnlijk mooi afstandschot bracht Roy de voorsprong op 2 0 en stelde daarmee de overwinning veilig. Bij vlagen werd er uitstekend gevoetbald, met name het combinatiespel op de rechter vleugel was bij tijd en wijle oogstrelend. Bas, Sander en Kenneth combineerden hun tegenstanders volledig zoek. Met geconcentreerd verdedigingswerk werd het aantal kansen van UVV tot een minimum beperkt. Wederom een collectief gedragen overwinning waarbij iedereen een schitterende wedstrijd speelde. Met een overwinning tegen Chaam kunnen we nog hoog in het klassement eindigen. OVV 67 MB1 - Gloria UC MB1 1 3 Waspik C1 - Gloria-UC C1 1 4 Beek Vooruit C3 - Gloria UC C2 0 1 Gloria UC MC1 - Boeimeer MC1 3 0 Gloria UC D1 - JEKA D3 1 2 Boeimeer D3 - Gloria UC D2 5 1 VOAB D5 - Gloria UC D3 8 0 De laatste wedstrijd van deze competitie en wel uit tegen VOAB. Zij konden tegen ons kampioen worden en dat hebben we dan ook gemerkt. Toch konden we het in de eerste helft nog wel een beetje overzien en duurde het nog acht minuten voordat ze scoorden. 1-0. We probeerden ons best te doen maar bij een aantal van ons leek het wel of ze bang voor de bal waren. Als we de bal veroverden plaatsten we hem vervolgens in de meeste gevallen naar een tegenstander terwijl er heus wel eigen spelers vrij stonden. VOAB maakte daar dankbaar gebruik van en maakte na een kwartier 2-0. We konden echter maar niet in ons spel komen en nog voor de rust maakte VOAB 3-0 en was de wedstrijd eigenlijk wel beslist. Na de rust weer hetzelfde beeld en zo liep VOAB uit naar 5-0. Een aantal spelers keek vervolgens toe hoe VOAB in de laatste drie minuten nog uitliep naar 8-0. Voor alle duidelijkheid zij vermeld dat

het niet aan onze keeper lag. We moeten er wel van leren dat we er nog niet zijn jongens. Volgende keer beter? Gloria UC E1 - Irene 58 E1 4 0 Onze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen mochten we thuis aantreden tegen Irene 58. In een stralend en warm lentezonnetje begonnen we aan de eerste helft. De druk was van de ketel want Zundert had zijn sportieve plicht gedaan en was s morgens al kampioen geworden (gefeliciteerd Zundert!). De eerste helft was van onze kant erg goed. We combineerden er op los en de jongens van Irene werden soms moedeloos van het heerlijke voetbalspel van onze boys. Toch werd er de eerste helft niet gescoord. Wel waren er natuurlijk wat kansen maar Jessy had weinig geluk in de afronding en Hidde verraste de lange en goede keeper nog een keer met een lob van grote afstand maar helaas was de lat spelbreker. Onze jongens lieten zich echter niet van de wijs brengen en kwamen na de rust het veld in met een winnaarsmentaliteit. Geen angst om niet te scoren maar gewoon lekker verder voetballen en de tenestander kwam met de rug tegen de muur te staan. Perfecte één-tweetjes en dieptepasses maakten het spel voor het massaal aanwezige publiek een lust voor het oog. Jessy liet af en toe zijn prachtige techniek zien en Daan en Thijs kapten en draaiden hun tegenstander steeds dol. Op rechts liet Hidde ook weinig heel van zijn tegenstander en zette steeds met gevaarlijke steekballen zijn medespelers in goede positie. Bram, Julian en Jelle stonden zo goed te verdedigen dat Irene het niet in het hoofd durfde te halen om een doelpunt te maken tegen deze kanjers. Doelpunten kwamen er uiteindelijk natuurlijk ook. 2 doelpunten van onze topscorer Daan, een mooie onhoudbare schuiver van Thijs en de eer was aan Jelle om het laatste competitiedoelpunt te scoren: 4-0 overwinning en jongens, wat een genot om hier langs de kant te staan. Kijkend naar het voetbal wat jullie hebben laten zien zouden jullie voor ons zeker de kampioenen zijn, dus ga zo door allemaal! Neerlandia 31 E2 - Gloria UC E2 8 0 Zundert E3 - Gloria UC E3 5 5 OVV 67 E4M - Gloria UC E4M 4 3 Gloria UC F1 - Baronie F1 2 8 SAB F4 - Gloria UC F2 0 2 Spannender dan het slot van de eredivisie dat mag je zeggen over de eindstrijd die de F2 heeft uitgevochten afgelopen zaterdag bij SAB. In de laatste wedstrijd hadden beide teams nog kans op het kampioenschap. Er was een voorsprong van 2 punten voor de F2 dus een gelijkspel was genoeg om heel veel Glorianen gelukkig te maken. De spanning was duidelijk voelbaar bij het begin van de wedstrijd. Menig Gloria supporter zag wat witjes rond de neus en de supportersschare was bij ieder spannend moment toe aan een 2e adem. Ook bij onze helden de spelers van de F2 was de spanning te zien in de wedstrijd. De werklust was net zoals het gehele jaar ruimschoots aanwezig maar op het voetballen zelf stond veel spanning. Met een tegenstander die een aantal keer gevaarlijk werd voor het doel was het af en toe de adem inhouden totdat Gloria zelf na 10 minuten wat onder de druk vandaan kwam en zelf tot 3 x op rij gevaarlijk was voor de SAB goal. Helaas deden de keeper van SAB en de lat datgene waar ze voor stonden. Het spel golfde in het 2e gedeelte van de eerste helft op en neer en aan beide kanten ontstonden kansen pffff. Rusten met 0 0, wetende dat één tegendoelpunt het kampioenschap zou kunnen kosten. Het team werd in de rust weer scherp gezet door de staf en de belangrijkste 20 minuten van het seizoen konden beginnen. Het spelbeeld was niet veel anders dan in de 1e helft maar je merkte dat de F2 steeds meer vat kreeg op de wedstrijd. Gelukkig scoorde Gloria na een paar minuten van de 2e helft een mooi doelpunt wat het kampioenschap binnen handbereik bracht. SAB moest winnen van Gloria dus zij moesten minimaal 2 keer scoren. De spanning bleef echter aanwezig tot een minuut of 5 voor tijd toen Gloria de deur op slot deed en de 0 2 liet aantekenen. Dat was de genadeklap voor SAB die ze niet meer te boven kwamen. Na het eindsignaal zagen we uitgelaten spelertjes en leid(st)ers dansend op het veld. Champagne, toeters, foto s en filmpjes alles wat bij een kampioenschap hoort kwam aan de orde. Dit feest werd bij Gloria nog een keer dunnetjes over gedaan met de huldiging waarbij de jongens een hele leuke beker in ontvangst mochten nemen als aandenken aan dit kampioenschap. Na de huldiging ging het feest nog door tot in de vroege avond.. Willem, Wessel, Jorn, Niels, Martijn, Chiel, Harm, Matt en

Bram jullie hebben het super gedaan!!! Ik spreek namens alle supporters als ik zeg dat we hartstikke trots op jullie zijn!! Verder willen wij als supporters ook Teun nog bedanken voor het meedoen en natuurlijk de technische staf van de F2 die het hele jaar in de weer is geweest met het team SUPER!!!! Baronie F9 - Gloria UC F3 3 1 Gloria-UC MP1 - JEKA MP2 JEKA MP4 - Gloria-UC MP2 afgelast afgelast