Dorpsstraat 68, ZWAAG

Vergelijkbare documenten
Koppenhoeve 100, Wognum

Reiger 114, HOORN

Grutto 91, HOORN

Pieter Wariuslaan 14, Midwoud

Yellowlaan 27, BLOKKER

Grutto 103, HOORN

Vierkant 8, ZWAAG

Oliemolen 166, HOORN

Paardenweide 68, ZWAAG

Postweid 66, VENHUIZEN

Crabstraat 3, HOORN

Smaragd 15, HOORN

Nieuwendam 22, HOORN

Balkweiterhoek 2, ZWAAGDIJK-WEST

Schepenen 6, Hoorn

Watersnip 103, HOORN

Muntstraat 16, HOORN

Wester Meeweg 7, Schellinkhout

't Bon 8, ZWAAG

Achter de Vest 10, HOORN

Paardenweide 189, ZWAAG

Ramen 8, Hoorn

Dorpsstraat 107A, ZWAAG

Amethyst 35, HOORN

Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST

Plevier 22, HOORN

Bennemeersweg 7, TWISK

Gedempte Appelhaven 16, Hoorn

Balkweiterhoek 43, ZWAAGDIJK-WEST

Osseweid 31, Midwoud

De Wieken 10, Hoorn

Karveel 77, Hoorn

Loniusstraat 24, HOORN

Rotiusstraat 25, HOORN

Melknapsteeg 9, HOORN

Kieftentuin 65, Zwaag

Driestedenweg 21, De Weere

Melkweg 28, HOORN

Breeuwer 112, Hoorn

Veemarkt 15 A2, HOORN

Breeuwer 87, Hoorn

Bazillehof 88, HOORN

Veemarkt 37, HOORN

Grote Oost 7d, HOORN

't Grachtje over 107, HOORN

Waterman 147, Hoorn

van Dedemstraat 1, HOORN

Grote Oost 54, HOORN

De Huesmolen 42, Hoorn

Boogschutter 95, Hoorn

Grote Oost 28C, HOORN

Tinnegieter 1, HOORN

Driestedenweg 63, De Weere

Grote Havensteeg 5 B, Hoorn

Johan Messchaertstraat 14, Hoorn

Oliemolen 109, HOORN

West 25, AVENHORN

Kloosterhof 33, HOOGKARSPEL

Onder de Boompjes 6, HOORN

Poolster 196, HOORN

Botter 85, HOORN

Poolster 148, Hoorn

Hoge Weere 133, ZWAAG

P. van der Meerschstraat 26, ZWAAG

Breitnerhof 102, HOORN

Hoge Weere 27, ZWAAG

Paaldijk 57, ZWAAG

Ramen 32, Hoorn

Breed 26A, HOORN

John Raedeckerhof 13, HOORN

Waarschap 78, ZWAAG

Tinnegieter 14, Hoorn

Oliemolen 185, HOORN

Paaldijk 171, ZWAAG

Vredemaker 56, ZWAAG

Paardensteeg 15, HOORN

Matissehof 62, Hoorn

Wierdijk 32, ZWAAG

Wierdijk 40, ZWAAG

Oosteinde 11, BERKHOUT

Schouwmeester 39, ZWAAG

Waarschap 60, ZWAAG

Jacob van Deventerstraat 7, ZWAAG

Burgemeester Breebaartstraat 3, HOOGWOUD

Oosterblokker 113, OOSTERBLOKKER

Vredemaker 55, ZWAAG

Inlaagdijk 177, ZWAAG

Grote Oost 44, HOORN

Pakhuisstraat 68, HOORN

Ooghduyne 47, JULIANADORP

Grosthuizen 59A AVENHORN

Keern 4, HOORN

Burgemeester Honijkstraat 42 VENHUIZEN

Informatie omtrent de brochure en de verdere gang van zaken

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

Overdorpstraat 43 DE GOORN

Lijsterbeslaan 1 ABBEKERK

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

Informatie omtrent de brochure en de verdere gang van zaken

Transcriptie:

Dorpsstraat 68, ZWAAG 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl

Vrijstaande 30 er jaren woning met garage, prachtige riante tuin en heerlijke ligging met veel rust, ruimte en privacy. Gelegen op een perceel met een oppervlak van maar liefst 950 m2! Indeling: ruime hal met toiletruimte en trapopgang, doorloop met toegang tot de kelder en slaap-/werkkamer voorzien van vaste schuifdeurenkast, royale woonkamer met erker, massief eiken vloer, pleisterwerk plafond en vaste kast, uitgebouwde woonkeuken met marmeren vloer, dubbele openslaande tuindeuren, vloerverwarming en L-vormige unit (roomwit) voorzien van granieten aanrechtblad en inbouw koelkast, vaatwasser, combimagnetron en inductie kookplaat, grote bijkeuken met cv-/wasmachine-/drogeropstelling en toegang tot de achtertuin. Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met toegang tot het platte dak, grijs/witte badkamer met douchecabine, 2e toilet, ligbad, wastafel in meubel, dakraam en inbouwspots, ruime 4e slaapkamer aan de voorzijde met vaste kastenwand. Via de vlizotrap is de stahoge zolderverdieping bereikbaar. De heerlijke en fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het zuidoosten, aan het water en voorzien van meerdere terrassen, royaal gazon, vrijstaande garage en steiger.

Overdracht Bieden vanaf 500.000,- k.k. Aanvaarding In overleg, ca. oktober 2019 Bouw Soort woning Vrijstaande 30'er jaren woning Bouwjaar 1939 Ligging Landelijk gelegen Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte ca. 160 m² Overige inpandige ruimte ca. 22 m² Externe bergruimte ca. 25 m² Inhoud ca. 555 m³ Indeling Aantal kamers Badkamer 5 kamers (4 slaapkamers) v.v. douchecabine, ligbad, toilet en wastafel in meubel Energie Energielabel Isolatie Verwarming en warm water G Grotendeels dubbelglas + gedeeltelijk gevel-, dak- en vloerisolatie HR combi cv-ketel (AWB/2004) + gedeeltelijk vloerverwarming Kadastrale gegevens Oppervlakte 950 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Buitenruimte Afmeting Ligging tuin ca. 28 meter diep en ca. 18 meter breed Gelegen op het zuidoosten v.v. achterom Garage Soort garage Voorzieningen Vrijstaand van steen Voorzien van vliering en elektra Bijzonderheden - Waterput aanwezig - Heel klein stukje dakgoot is lek - Condensvorming in raam slaapkamer achter - Serre aangebouwd (keuken) in 2012

Dorpsstraat 68, ZWAAG

Blijft achter: - Complete tuinaanleg - Buitenlampen - Brievenbus - Bel (voordeur) - Voet droogmolen - Vlaggenmasthouder - Luxaflex(en)/lamellen - Gordijnrails/gordijnen/vitrages - Alle aanwezige vloerbedekking - (Klok)thermostaat - Keukenunit - Koelkast/vriezer - (Combi)magnetron - Vaatwasser - Afzuigkap - Kookplaat - Inbouwspots - Bouwkasten - Schappen - Toiletaccessoires - Badkameraccessoires Ter overname: - Zonnescherm(en)

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken ouder dan 20 jaar In de koopovereenkomst zal worden opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak (indien van toepassing) meer dan 20 jaar oud is. Het artikel luidt als volgt: Koper verklaart ermee bekend te zijn dat gezien het bouwjaar van de opstallen deze niet de technische eigenschappen bezitten, welke men mag verwachten bij opstallen van een recente bouwperiode. Tevens vallen de opstallen, gelet op de bouwperiode niet binnen de nu geldende voorschriften omtrent gebruik, dan wel een verbod op het gebruik van verschillende bouwmaterialen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit het hiervoor vermelde. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft staat hij niet in voor o.a. de kwaliteit van de fundering van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht of het zetten/werken van muren. Voor de eventuele aanwezigheid van houtvernietigende insecten stelt verkoper zich eveneens niet aansprakelijk. Bouwkundige kwaliteitsgebreken alsmede eventuele aanwezigheid van verontreiniging of aanwezigheid van milieubelastende zaken worden geacht niet belemmerend te werken op het gebruik zoals vermeld in artikel 5.3 en vrijwaart koper verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken. Erfdienstbaarheden Indien er op de woning c.q. het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan deze over op de koper en worden als bijlage behorende bij de koopakte toegevoegd, meestal in de vorm van een kopie eigendomsbewijs. Milieu Verduurzaamd hout In het kader van het voeren van een verantwoord milieubeleid, is het gebruik van verduurzaamd hout (veelal gewolmaniseerd) aan regels gebonden. Aan het gebruik van niet geschilderd gewolmaniseerd hout (veelal gebruikt bij tuinmeubilair, zandbak, pergola s, paaltjes, schuurtjes, gevelbekleding etc.) kleven bezwaren. Informeer daarover bij uw eigen makelaar. Verkoper garandeert niet de afwezigheid van verduurzaamd hout. Asbest Koper is ermee bekend dat er asbesthoudende materialen in de onroerende zaak aanwezig (kunnen) zijn. Het risico daarvan rust geheel bij koper. Indien de asbesthoudende stoffen/materialen worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. Bodem Het is verkoper en diens makelaar niet bekend dat zich in de grond van het perceel verontreinigde stoffen bevinden die het gebruik als wonen verhinderen. De kandidaat koper wordt desgewenst in de gelegenheid gesteld op zijn/haar kosten een bodemonderzoek te laten uitvoeren.