Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Vergelijkbare documenten
Boomstraat 25 te Gemonde

Sniederslaan 6a te Bladel

Dominepad 5A te Hoogeloon

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Landrop 2 te Hoogeloon

Chromerij 29 te Waalre

Zandschelweg 1 te Deurne

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Valkerheideweg 3 Maasbree

Sniederslaan 8 te Bladel

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Kouterdreef 3 te Deurne

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Breedijk 4 te Helmond

Achterbosch 9 te Lieshout

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Bocholterweg 79 te Weert

Bergweg 1 te Well (L)

Timmereind 3 te Waalre

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Wagenbroeken 3a te Casteren

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Roobeekweg 3 te Arcen

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Doonheide 37 te Gemert

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Dijkstraat 67 te Asten

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Laarbroek 20 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Voortseweg 17 te Eersel

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Veghelsedijk 4 te Deurne

Graafsebosweg 4 te America

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Trinesweg 2 te Meijel

Gerrisstraat 5 te Nederweert

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Hazeldonk 18 te Asten

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Hugterweg 2 te Someren-Heide

Ringovenhof 2 te Tienray

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Asbroekweg 4 te Budel

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Helmondsingel 123 te Deurne

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Broeksteeg 3 te Mariahout

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Voskeschestraat 7 te Velp

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Corridor 2 M te Valkenswaard

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

Transcriptie:

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk) Aan één van de mooiste lanen van Dierdonk gelegen luxueuze en fraai afgewerkte vrijstaande villa met een royale living, mogelijkheid tot 5 ruime slaapkamers, een inpandige garage en een fraai aangelegde en uitstekend onderhouden tuin. De villa is gelegen op een ruim hoekperceel van ca. 800 m² op korte afstand van bos- en natuurgebied. Prijs Aanvaarding per : 775.000,-- k.k. : in overleg Kadastrale gegevens : gemeente Helmond, sectie Q, nummer 877, groot 807 m² Staat van onderhoud : uitstekend Bouwjaar : 1995

Indeling: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal overloop vlizotrap living slaapkamer zolder keuken garage slaapkamer slaapkamer torenkamer BIJZONDERHEDEN: Ligging : Op een prachtige locatie, aan een van de mooiste lanen aan de rand van Dierdonk gelegen. Een ruim hoekperceel op korte afstand van het centrum van Helmond, uitvalswegen, bos- en natuurgebied. Tuinsituatie Verwarming : Een uitstekend verzorgde en fraai aangelegde tuin met een groot terras ter plaatse van de achtergevel, een 2 e terras, een gazon en volwassen beplanting. : Verwarming middels c.v.-ketel en vloerverwarming. INDELING: Begane grond: Overdekte entree met inbouwverlichting. De hal is afgewerkt met een fraaie, antracietkleurige tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten. Een keurige, geheel betegelde toiletruimte, welke is uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. De hal biedt toegang tot de living en de inpandige garage. Een vaste, beukenhouten trapopgang biedt vanuit de hal toegang tot de 1 e verdieping.

De royale, speels ingedeelde living is hoogwaardig afgewerkt met een massief eiken parketvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten en inbouwverlichting. Een ruime erker ter plaatse van de achtergevel biedt een fraai zicht op de achtertuin en zorgt voor veel lichtinval in de living. Naast de erker is de living rondom voorzien van diverse grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. Een open haard met ventilatie zorgt voor extra sfeer en warmte in de living. De living staat in directe verbinding met de naastgelegen semi-open keuken.

De keuken is voorzien van antracietkleurige tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond, alsmede een uiterst luxueuze keukeninrichting. Deze keukeninrichting (2008) in hoekopstelling is uitgerust met een spoelbak voorzien van een zeepkraan en een cooker, een extra brede 5-pits inductiekookplaat met afzuigschouw, oven, magnetron, steamer, een Amerikaanse koelkast met ijsmachine, een koffiemachine en volop bergruimte, waaronder een separate wandkast. De keuken is verder ingericht met een op maat gemaakte ontbijttafel, vanwaar een grote raampartij in de achtergevel zicht biedt op de achtertuin. De ruime, inpandige garage is afgewerkt met een tegelvloer en schoonmetselwerk wanden. De garage is vanaf de oprit toegankelijk middels op afstand bedienbare, openslaande houten deuren. Een loopdeur in de zijgevel biedt toegang tot de tuin. De garage is verder voorzien van een uitgebreide meterkast en de opstelling van de c.v.-ketel (Nefit Topline).

1 e Verdieping: De royale overloop biedt toegang tot 5 mogelijke slaapkamers, de badkamer en een bergruimte. De overloop is voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Slaapkamer I is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een grote dakkapel zorgt voor veel lichtinval. Slaapkamer II is thans ingericht als dressingroom en voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, een stucwerk plafond en een dakkapel. Deze kamer is verder voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en een vlizotrap biedt toegang tot de 2 e verdieping.

De torenkamer, slaapkamer III, is momenteel in gebruik als wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur en afgewerkt met vloerbedekking, schoonmetselwerk wanden en een stucwerk plafond. De torenkamer is voor diverse doeleinden geschikt, zoals slapen, werken/kantoor, spelen, of voor het uitoefenen van een hobby. Raampartijen rondom bieden een fraai uitzicht en zorgen voor veel lichtinval. De keurige, geheel betegelde 2 e toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. De royale complete badkamer is uitgerust met een ligbad, een ronde inloopdouche en 2 vaste wastafels. De badkamer is verder voorzien van aansluitingen voor een toilet, inbouwverlichting en vloerverwarming. Een portaal biedt vanuit de badkamer toegang tot de masterbedroom en een multifunctionele ruimte, welke thans is ingericht als solarium. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor gebruik als inloopkast. Het portaal en de bergruimte zijn beiden afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

. De riante masterbedroom is speels ingedeeld en voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een loopdeur biedt toegang tot het Frans balkon aan de voorzijde van de woning, aan de achterzijde biedt een loopdeur toegang tot het balkon gesitueerd boven de erker. Grote raampartijen in de voor- en achtergevel zorgen voor veel lichtinval. Slaapkamer V is gesitueerd boven de erker en is, net als de erker, voorzien van kamerhoge, halfronde raampartijen met openslaande deuren naar het balkon. De kamer is verder voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. 2 e Verdieping: Middels een vlizotrap bereikbare begaanbare bergzolder met de unit voor de mechanische ventilatie.

Tuin: De fraai aangelegde en uitstekend onderhouden achtertuin is voorzien van een groot, natuurstenen terras ter plaatse van de achtergevel, een gazon, een houten tuinhuisje en borders met volwassen, vaste beplanting. De zonnige, geheel omheinde tuin is gesitueerd op het zuid-westen en geniet volop privacy. Een poort ter plaatse van de zijgevel biedt vanuit de tuin toegang tot de oprit aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden: * Inhoud woning: ca. 960 m³. * Woonoppervlakte: ca. 335 m². * De woning wordt gekenmerkt door het hoogwaardige afwerkingsniveau: - koperen dakgoten; - een alarminstallatie CTI met 5 bewakingscamera s; - massief houten, stompe binnendeuren; - hardhouten kozijnen met dubbele beglazing; - rolluiken rondom. * Een uiterste luxueuze en complete keukeninrichting en badkamer. * De bergzolder is voorzien van diverse loze leidingen. * Het behoort tot de mogelijkheden om de inpandige garage om te bouwen tot kantoorruimte, waarbij de openslaande deuren kunnen worden vervangen door een (schuif)pui. * Het behoort tot de mogelijkheden om aan de linkerzijde van de woning een 2 e garage te realiseren. * Een prachtig gelegen hoekperceel aan een van de mooiste lanen van Dierdonk. * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

Plattegrond Begane grond Coendersberglaan 15 te Helmond

Plattegrond 1 e Verdieping Coendersberglaan 15 te Helmond

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort Makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.