Patersstraat 28 te Evertsoord

Vergelijkbare documenten
Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Valkerheideweg 3 Maasbree

Boomstraat 25 te Gemonde

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Dominepad 5A te Hoogeloon

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Sniederslaan 6a te Bladel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Trinesweg 2 te Meijel

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Timmereind 3 te Waalre

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Chromerij 29 te Waalre

Sniederslaan 8 te Bladel

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Zandschelweg 1 te Deurne

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Breedijk 4 te Helmond

Bocholterweg 79 te Weert

Graafsebosweg 4 te America

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Baakhoverweg 6 te Susteren

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Landrop 2 te Hoogeloon

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Bergweg 1 te Well (L)

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Achterbosch 9 te Lieshout

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Laarbroek 20 te Asten

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Dijkstraat 67 te Asten

Gezandebaan 2 te Someren

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Kouterdreef 3 te Deurne

Veghelsedijk 4 te Deurne

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Hazeldonk 18 te Asten

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Voskeschestraat 7 te Velp

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Helmondsingel 123 te Deurne

Roobeekweg 3 te Arcen

Doonheide 37 te Gemert

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Wagenbroeken 3a te Casteren

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Leenselweg 4a te Liessel

Plattebaan 2 te Schijf

Schoolstraat 6 te Swolgen

Breevennenweg 1a te Leunen

Renkensstraat 7 te Sevenum

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Timmermannsweg 26 te Ysselsteyn

Weteringstraat 4 te Wamel

Transcriptie:

Patersstraat 28 te Evertsoord Dit agrarische bedrijf, een voormalig rundveebedrijf, is in de directe omgeving van van Equestrian Centre De Peelbergen gelegen en bestaat uit een karakteristieke langgevelboerderij met aanpandig stalgedeelte (de voormalige ligboxenstal en jongveestal), een vrijstaande veldschuur, een eenvoudige schuur met stalgedeelte, een carport (voormalige hooiopslag), diverse sleufsilo s en weiland. Het geheel is gelegen op een perceel van 21.255 m² en biedt volop mogelijkheden voor het inrichten van een hippische accommodatie. Daarnaast is het object natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt! Aanvaarding per : in overleg Prijs: 395.000,-- k.k.

Kadastrale gegevens Staat van onderhoud Bouwjaar : Gemeente Sevenum, sectie M, nummer 206 gedeeltelijk, groot 21.225 m². : goed : langgevelboerderij ca. 1952, in 1987 verbouwd; voormalige ligboxenstal ca. 1972 voormalige jongveestal ca. 1989 veldschuur ca. 1997 INDELING: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Inpandig stalgedeelte: hal overloop berging (voormalig melklokaal) leefkeuken slaapkamer berging kelder slaapkamer voormalige melkstal woonkamer slaapkamer achterportaal slaapkamer Aangebouwd stalgedeelte: badkamer berging voormalige ligboxenstal toiletruimte voormalige jongveestal kantoor bijkeuken Overig: vrijstaande veldschuur eenvoudige schuur/stal carport kuilplaten BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is op een fraaie locatie gelegen met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Op fietsafstand van de bebouwde kom gelegen en in de directe omgeving van uitvals- en snelwegen richting Venlo, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht. Tuin : De rondom het woongedeelte van de boerderij gelegen tuin is prima onderhouden en ingericht met een groot gazon, borderbeplanting, een terras ter plaatse van de zijgevel, een vijver en een overdekt terras. Verwarming : Verwarming middels c.v.-ketel (ca. 2005).

Woonboerderij: Begane grond: De ontvangsthal is voorzien van een karakteristieke plavuizen vloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Een vaste trapopgang biedt toegang tot de 1 e verdieping. Verder is de meterkast in de hal gesitueerd. De leefkeuken is voorzien van een keukeninrichting in hoekopstelling, welke is uitgerust met een spoelbak, een keramische kookplaat, een oven, vaatwasser en een koelkast. Verder is er voldoende bergruimte aanwezig. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, spuitwerk wanden en een schroten plafond. Een grote raampartij boven het werkblad van de keukeninrichting biedt een fraai zicht op de tuin en zorgt voor veel lichtinval. De keuken vormt het hart van het woongedeelte van de boerderij en biedt toegang tot de hal, de woonkamer, de kelder en het achterportaal. De praktische provisiekelder is toegankelijk middels een vaste, houten trap en is voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden. Een koekoek zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie.

De ruim opgezette woonkamer is in 2014 nog geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De woonkamer is voorzien van een prachtige, houten vloer. De wanden zijn deels uitgevoerd in geschilderd schoonmetselwerk, deels in stucwerk. Het plafond is afgewerkt met schuurwerk. Diverse raampartijen in de voor- en zijgevel van de boerderij zorgen voor een zee van licht en kijken uit over de aan de voorzijde gelegen landerijen.

Het achterportaal biedt toegang tot de tuin, de toiletruimte, de badkamer en de corridor naar de overige vertrekken op de begane grond en het inpandige stalgedeelte. Het portaal is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een schroten plafond. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en natuurlijke ventilatie. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en natuurlijke ventilatie. De corridor verbindt de woonvertrekken met het achtergelegen inpandige en aanpandige schuur- en stalgedeelte. De corridor is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Een loopdeur biedt toegang tot het erf. Het kantoor is voorzien van een tegelvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. De bijkeuken is uitgerust met aansluitingen voor de wasapparatuur en een eenvoudig keukenblok. De bijkeuken is verder afgewerkt met een betonnen vloer.

Eerste verdieping: De overloop is voorzien van een laminaat vloer, behangen wanden en een schroten plafond. De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers. Een luik biedt vanaf de overloop toegang tot de bergzolder. Slaapkamer I, de ouderslaapkamer, is voorzien van praktische inbouwkasten onder de dakschuinte. De kamer is verder afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schroten plafond. Slaapkamer II is afgewerkt met een laminaat vloer, stucwerk wanden en een panelen plafond. Een dakkapel zorgt voor veel lichtinval en is uitgerust met een rolluik. Ook op deze kamer is onder de dakschuinte een inbouwkast gerealiseerd.

Slaapkamer III is voorzien van een laminaat vloer, schuurwerk wanden, een schroten plafond en een dakkapel. Slaapkamer IV biedt direct toegang tot de naastgelegen berging en is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een behangen plafond. De berging is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een behangen plafond. Een klein dakvenster zorgt voor de natuurlijke lichtinval. Tweede verdieping: Middels luik bereikbare bergzolder.

Tuin: De goed onderhouden tuin is rondom het woongedeelte van de boerderij gelegen en ingericht met een groot gazon met borderbeplanting, een terras ter plaatse van de keuken, een vijverpartij en een overdekt terras bij een overkapping. De overkapping is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met pannen gedekt.

In- en aanpandig stal- en schuurgedeelte: Het voormalige melklokaal is geheel betegeld en openslaande deuren bieden toegang tot het erf. In de voormalige, geheel betegelde melkstal is de inrichting verwijderd. De voormalige ligboxen- en jongveestal (ca. 678 m²) is niet meer als zodanig in gebruik en de gehele stalinrichting is dan ook verwijderd. De stal is voorzien van een betonnen vloer met deels mestroosters, waaronder de mestputten nog aanwezig zijn. De stal is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met golfplaten gedekt, welke deels lichtdoorlatend zijn uitgevoerd. De stal is vanaf het erf toegankelijk middels een houten schuifdeur en een damwand schuifdeur.

Veldschuur: De vrijstaande veldschuur (ca. 160 m²) is opgetrokken uit damwand met een betonnen plint en stalen spanten. Het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. De schuur met open front is verder voorzien van een betonnen vloer. Een gedeelte van de veldschuur is afgesloten en geïsoleerd en ingericht als werkplaats met een betonnen vloer en een smeerput. Paardenstal: De eenvoudige paardenstal (ca. 190 m²) is opgetrokken uit betonblokken en het dak is met pannen gedekt. In dit bijgebouw zijn enkele paardenboxen aanwezig. Het resterende deel van het bijgebouw is in gebruik als opslagruimte. Carport De voormalige hooimijt is thans in gebruik als carport. De carport is opgetrokken met stalen peilers en damwand. Het dak is met ijzeren golfplaten gedekt en de vloer is uitgevoerd in beton. Erf: Het erf is verhard middels beton.

Kuilplaten en sleufsilo s: Op het perceel zijn 2 sleufsilo s en 2 kuilplaten aanwezig. Afmetingen sleufsilo s: 8x27 mtr, 1 mtr. hoog & 9x50 mtr, 80 cm. hoog. Afmetingen kuilplaten: 8x22 mtr. & 8x22 mtr. Cultuurgrond: Weiland.

Bijzonderheden: Inhoud woning: ca. 500 m³. Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Het woongedeelte van de boerderij is voorzien van een houten dakbeschot. De begane grondvloer en verdiepingsvloer van de woning zijn uitgevoerd in beton. De spouwmuur van de woning is geïsoleerd en in 2013 zijn de raampartijen grotendeels vervangen (m.u.v. de dakkapel van slaapkamer II) en voorzien van dubbele beglazing. De woonkamer is in 2014 geheel gemoderniseerd. Op het object rust de bestemming Agrarisch met waarden. Er is een AMvB aanwezig voor een melkveehouderij aanwezig. Op de onverharde weg aan de westzijde van het perceel rust een recht van overpad ten opzichte van de eigenaren van Patersstraat 30 en de achtergelegen gronden. Gesitueerd op een volop privacybiedende locatie met een prachtig vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Gelegen in een natuurrijke omgeving, op loopafstand van bosgebieden en natuurgebied de Mariapeel. Goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de snelweg A67 Venlo-Eindhoven en de A73 Venlo-Nijmegen. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.