Westdijk 46 Heinenoord

Vergelijkbare documenten
Groteweide 3 Westmaas

Beneden Gorsdijk 's-gravendeel

Kreupeleweg 21 Klaaswaal

Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland

Dorpsstraat 223 Zuid-Beijerland

Mondriaanstraat 6 Oud-Beijerland

Molendijk 3-a 's-gravendeel

Koningin Wilhelminastraat 35 Piershil

Dorpsstraat 2 Goudswaard

Schouteneinde 26 Puttershoek

Lestevenonstraat 9 Strijen

Dorpsstraat 55 Maasdam

Molendijk 13 Piershil

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Jan Tooropstraat 13 Oud-Beijerland

Nieuwstraat 30-B Westmaas

Blaaksedijk West 14 Heinenoord

Dorpsstraat 67 Zuid-Beijerland

Chopinplein 8 Oud-Beijerland

Oranjeplein 2-I Puttershoek

H.B.S.Laan 5 Oud-Beijerland

Andromeda 34 Puttershoek

Nassaulaan 11 Puttershoek

Vlietstraat 56 's-gravendeel

Jasmijnstraat 7 Puttershoek

van Limburg Stirumlaan 7 Maasdam

Schevenstraat 19 's-gravendeel

Sluisendijk 21-a Heinenoord

Prins Bernhardstraat 77 Oud-Beijerland

Paltrok 15 Puttershoek

Voorstraat 6 Piershil

M. Oosteromstraat 6 Oud-Beijerland

De Grienden 15 Puttershoek

Plataanstraat 59 Puttershoek

Johan Vermeerstraat 17 Oud-Beijerland

Oud-Cromstrijensedijk WZ 71-a Klaaswaal

Maasdamsedijk 4 Puttershoek

Molendijk 65 's-gravendeel

Eikenlaan 60 Puttershoek

Schouteneinde 78 Puttershoek

Voorstraat 7 Nieuw-Beijerland

Brandgansstraat 2 Strijen

Kleine Vos 35 's-gravendeel

Maasdamsedijk 6-a Puttershoek

Biezenweide 42 Puttershoek

Schoolstraat 132 Strijen

Klompenmaker 15 Oud-Beijerland

Schorredijk 41 Puttershoek

Schubertstraat 15 Numansdorp

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland

De Wacht 24 's-gravendeel

Wilhelminastraat 1-a 's-gravendeel

Oudendijk 6 Strijen ,- k.k. Wat een fantastisch uitzicht over het polderlandschap Het Oudeland!

Gorzenhoek 13 Oud-Beijerland

Dorpsstraat 74 Goudswaard

Karakteristieke sfeervolle woning met royale woonkamer/leefruimte. Rustig benedendijks gelegen aan de rand van het dorp

De Wacht 2-a 's-gravendeel

Biezenveld 31 Puttershoek

Biezenvlechter 1 Puttershoek

Poortlaan 19 Oud-Beijerland

Molendijk 16 Klaaswaal

Roerdompstraat 14 Strijen

Dwarsstraat 2-B Puttershoek

Maaslaantje 20 Maasdam

Scheepswerf 402 Nieuw-Beijerland

Dauwrootstraat 35 's-gravendeel

Leerambachtstraat 27 's-gravendeel

Noordstraat 17 Strijen

Kerkstraat 16 Strijen

Oud-Cromstrijensedijk OZ 123 Klaaswaal

Kuipersveer 35 Heinenoord

Pijlstaart 16 Oud-Beijerland

Ridder van Dorplaan 3 Zuid-Beijerland

Weverijstraat 16 's-gravendeel

van Limburg Stirumlaan 9 MAASDAM

Koninginneweg 10 Oud-Beijerland

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Sportlaan 1 Klaaswaal

Albert Verweystraat 11 Mijnsheerenland

Klipper 22 Oud-Beijerland

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Pompenburg 266 Rotterdam

Voorstraat 13 Piershil

Amaliapad 1 Nieuw-Beijerland

Christinastraat 28 Nieuw-Beijerland

Boomdijk 27 Klaaswaal

Fazant 17 Oud-Beijerland

Maximaplein 24 Puttershoek

Geuldam 8 's-gravendeel

van Schendelstraat 3 Oud-Beijerland

Schuringsedijk 156 Numansdorp

Vlietland 6 MIJNSHEERENLAND

Nassaulaan 5 Puttershoek

Stougjesdijk 73 WESTMAAS

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Lisztplein 4 Oud-Beijerland

Dokter Van der Bijlplein 4 's-gravendeel

Ravenswey 41 OUD BEIJERLAND

Dokter Kroesenring 25 OUD BEIJERLAND

Transcriptie:

Westdijk 46 Heinenoord Op een mooie en landelijke locatie gelegen vrijstaande dijkwoning met voormalige aardappelloodsen gesitueerd tussen Heinenoord en Oud-Beijerland alsmede nabij de N217. Woonoppervlakte: ca. 209 m² Externe buitenruimte: ca. 107 m² Inhoud: ca. 1003 m³ Snelle verkoop bespreekbaar 469.000,- k.k.

Omschrijving Op een mooie en landelijke locatie gelegen vrijstaande dijkwoning met voormalige aardappelloodsen gesitueerd tussen Heinenoord en Oud-Beijerland alsmede nabij de N217. Vanaf 1991 hebben wij hier met veel plezier gewoond. Nu wordt het te groot voor mij. ~ Kenmerken ~ - 291 m2 woonoppervlakte, 1008 m3 inhoud; - 5 m2 balkon, 107 m2 externe bergruimte; - Dubbele bewoning mogelijk!; - B&B mogelijk!; - 6 parkeerplaatsen tegenover het object; - Diverse badkamers; diverse toiletten; - PKF palletfabriek sluit in 2020; - Onderhuis met diverse functies/mogelijkheden. ~Indeling~ Dijkniveau Ruime entree/hal met trapopgang, toilet, trap naar het onderhuis en toegang naar de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval door diverse raampartijen en biedt toegang naar de keuken. De woonkeuken in L-vormige opstelling is ingericht met een inductie kookplaat met afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, oven, koel/vriescombinatie, diverse bergkasten en een loopdeur naar het balkon. Eerste verdieping De overloop is zo groot dat we dit gerust een halve woonkamer kunnen noemen. Wat een ruimte! Aansluitend treft u 2 slaapkamers en een minstens zo n royale badkamer met voorzieningen zoals een ligbad, toilet en wastafel. De masterbedroom beschikt over handige inbouwkasten. Onderhuis Het onderhuis biedt talloze mogelijkheden. Het is nu in gebruik als 2e woonkamer met bar, muziekmuseum, salon en sauna. Maar ook dubbele bewoning of uitbreiding van het bestaande huis is een optie! In het onderhuis bevinden zich diverse toiletten, bijkeuken met wasmachine/droger aansluiting, cv-ketel, badkamer en keukenblokken. Vanuit het onderhuis kunt u rechtstreeks naar de achter of zij tuin.

~Bestemming~ De bestemming van het gehele perceel betreft Bedrijf. De hiervoor geldende regels kunt u opvragen via www.ruimtelijkeplannen.nl en/of ons kantoor. Onder andere is het volgende mogelijk: - bedrijven die zijn opgenomen in de milieucategorieën 1 tot en met 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten alsmede bedrijven die naar aard en mate van hinder vergelijkbaar zijn met deze bedrijven - een sportschool en wellnesscentrum, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van sport - sportschool en wellnesscentrum'; - mantelzorg in de bedrijfswoning is toegestaan; - aan huis verbonden beroepen in de bedrijfswoning en de bestaande bijgebouwen zijn toegestaan met een vloeroppervlakte van maximaal 30% van het vloeroppervlak van de bedrijfswoning en bijgebouwen tot maximaal 50 m2 per bedrijfswoning; - aan huis verbonden bedrijven in de bedrijfswoning en de bestaande bijgebouwen zijn toegestaan met een vloeroppervlakte van maximaal 30% van het vloeroppervlak van de bedrijfswoning en bijgebouwen tot maximaal 50 m2 per bedrijfswoning; - bed & breakfast in de bedrijfswoning is toegestaan. ~Circa maatvoering~ Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure. 469.000,- k.k.

Kenmerken Vraagprijs : 469.000,- k.k. Soort woning : Eengezinswoning Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 2 slaapkamers Gebruiksoppervlakte : 291 m 2 Inhoud woning : 1.008 m 3 Perceel oppervlakte : 378 m 2 Bouwjaar : 1951 Ligging : Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen Tuin : Tuin rondom Hoofdtuin : Tuin rondom Garage : Aangebouwd steen, Parkeerplaats, 101 m 2 (1.070 bij 948 cm) Berging/schuur : inpandig Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas Energielabel : C Locatie Adresgegevens Westdijk 46 3274 KG HEINENOORD

Plattegrond onderhuis

Plattegrond dijkniveau

Plattegrond eerste verdieping

Plattegrond zolder

Plattegrond zolder

Plattegrond schuur

Plattegrond schuur

Plategrond schuur

Disclaimer Copyright en inhoud Teksten, lay-out, afbeeldingen in deze woningpresentatie vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze woningpresentatie, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming door ons is verleend. Teksten en prijzen in deze woningpresentatie Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle gepubliceerde gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De weergegeven teksten, gegevens en vraagprijzen worden medegedeeld onder alle voorbehoud. Wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie.

Kadastrale kaart Disclaimer Copyright en inhoud Teksten, lay-out, afbeeldingen in deze woningpresentatie vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze woningpresentatie, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming door ons is verleend. Teksten en prijzen in deze woningpresentatie Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle gepubliceerde gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De weergegeven teksten, gegevens en vraagprijzen worden medegedeeld onder alle voorbehoud. Wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie.