Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Vergelijkbare documenten
Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Sniederslaan 6a te Bladel

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Graafsebosweg 4 te America

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Dominepad 5A te Hoogeloon

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Valkerheideweg 3 Maasbree

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Breedijk 4 te Helmond

Boomstraat 25 te Gemonde

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Leenselweg 4a te Liessel

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Chromerij 29 te Waalre

Boskantseweg te Sint Oedenrode

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Zandschelweg 1 te Deurne

Sniederslaan 8 te Bladel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Bocholterweg 79 te Weert

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Bergweg 1 te Well (L)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Baakhoverweg 6 te Susteren

Landrop 2 te Hoogeloon

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Sportlaan 42 te Emmeloord

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Sonniuswijk 37 te Son

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Trinesweg 2 te Meijel

Roggelseweg 138 te Egchel

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Kouterdreef 3 te Deurne

Timmereind 3 te Waalre

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Achterbosch 9 te Lieshout

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Weteringstraat 4 te Wamel

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Breevennenweg 1a te Leunen

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Heesakker 5a te Haaren

Wagenbroeken 3a te Casteren

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Dijkstraat 67 te Asten

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Plattebaan 2 te Schijf

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Voskeschestraat 7 te Velp

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Laarbroek 20 te Asten

Patersstraat 28 te Evertsoord

Veghelsedijk 4 te Deurne

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Renkensstraat 7 te Sevenum

Ondersloot-Zuid 5 te Stegeren

Keizersbaan 3a te Kessel

Alvershool 1 te Nuenen

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Gezandebaan 2 te Someren

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Roobeekweg 3 te Arcen

Helmondsingel 123 te Deurne

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Corridor 2 M te Valkenswaard

Kievitsheide weg 6 te Grashoek

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Belienberkdijk 20 te Someren

Transcriptie:

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L) TE HUUR: Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp gelegen hippische accommodatie, bestaande uit een foyer, binnenbak (ca. 20x60 mtr.), 15 paardenboxen, een buitenbak, parkeerplaats en weiland. De bestemming betreft recreatieve doeleinden met nevenbestemming Manege. Het geheel is op een goed bereikbare locatie gelegen, nabij diverse bekende hippische handelsstallen, het Equestrian Centre De Peelbergen in Sevenum en snelwegen zoals de A73 Venlo-Nijmegen en de A67 Venlo- Eindhoven. Huurprijs : 1.700,-- per maand excl. gas, water en elektra Aanvaarding per : in overleg Perceeloppervlakte : 11.863 m² Staat van onderhoud : goed

Indeling: Hippische accommodatie: hal foyer keuken kantine berging douche garage berging 15 paardenstallen zadelkamer binnenbak BIJZONDERHEDEN: Ligging : Op fraaie zichtlocatie gelegen in het buitengebied van Ysselsteyn. Tuinsituatie Verwarming : Rondom gelegen weilanden. : Verwarming middels c.v.-ketel. INDELING: Algemeen: De hippische accommodatie is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met deels lichtdoorlatende golfplaten gedekt. Begane grond: De ontvangsthal is vanaf het erf toegankelijk middels openslaande deuren. De hal is voorzien van een tegelvloer, trapopgang naar juryruimte en toegang tot foyer en rijhal. De kantine is voorzien van een tegelvloer, metselwerk wanden en een schroten plafond. In de kantine is een eenvoudig keukenblok aanwezig. 2 Geheel betegelde en eenvoudig afgewerkte doucheruimtes.

De toiletgroep is ingericht met een geheel betegeld portaal, een damestoilet voorzien van 2 toiletruimtes, een invalidentoilet en de herentoiletten. De ruim opgezette foyer is voorzien van tegelvloer, metselwerk wanden en openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde van de accommodatie. In de foyer is een U-vormige bar aanwezig, welke zeer compleet is uitgevoerd. Vanuit deze foyer heeft u een fraai uitzicht op de binnenbak, de raampartij is over de gehele breedte uitgevoerd. Naast de foyer gelegen keuken met tegelvloer, betegelde wanden en een eenvoudige keukeninrichting.

Een royale binnenbak (afm. ± 20x60 meter) met zandbodem, houten bakrand en beregeningsinstallatie. Aan de rechterzijde is een betonnen gangpad met in de zijgevel openslaande deuren en in de achtergevel schuifdeuren. Een schuifdeur biedt vanuit de binnenbak toegang tot de stallen. 15 Paardenboxen (afm. ± 3,5 x 3 meter) met deels gegalvaniseerde en deels betonnen voorwanden, betonnen tussenwanden en betonnen achterwanden. Alle boxen zijn voorzien van schuifdeuren. De wasplaats is voorzien van een betonnen vloer, betegelde wanden en een loopdeur naar buiten. Zadelkamer met betonvloer, betegelde wanden en eenvoudig keukenblok. De zadelkamer beschikt in de achtergevel over een openslaande deur. Een garage met betonnen vloer, metselwerk wanden en een stalen kanteldeur.

Een berging met betonnen vloer, metselwerk wanden en een loopdeur naar buiten. Buitenbak: De buitenbak is voorzien van een zandbodem en omheind met houten palen en lint. Weiland: Weiland, verdeeld in diverse paddocks en omheind met houten palen en schrikdraad.

Bijzonderheden: * Het geheel is gesitueerd op een perceel van 11.863 m², wat te huur wordt aangeboden. * Huurprijs exclusief aanvullende kosten voor gas, water en elektra. * Verhuur in eerste instantie voor een periode van 12 maanden, verlenging voor onbepaalde tijd is bespreekbaar. * Bij aanvang van huurperiode wordt door verhuurder een waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur verlangd.

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.