Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Vergelijkbare documenten
Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Boomstraat 25 te Gemonde

Dominepad 5A te Hoogeloon

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Valkerheideweg 3 Maasbree

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Sniederslaan 6a te Bladel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Timmereind 3 te Waalre

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Chromerij 29 te Waalre

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Sniederslaan 8 te Bladel

Landrop 2 te Hoogeloon

Veghelsedijk 4 te Deurne

Bergweg 1 te Well (L)

Zandschelweg 1 te Deurne

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Breedijk 4 te Helmond

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Trinesweg 2 te Meijel

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Dijkstraat 67 te Asten

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Achterbosch 9 te Lieshout

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Bocholterweg 79 te Weert

Doonheide 37 te Gemert

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Kouterdreef 3 te Deurne

Graafsebosweg 4 te America

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Hazeldonk 18 te Asten

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Baakhoverweg 6 te Susteren

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Laarbroek 20 te Asten

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Patersstraat 28 te Evertsoord

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Roobeekweg 3 te Arcen

Voskeschestraat 7 te Velp

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Wagenbroeken 3a te Casteren

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Gezandebaan 2 te Someren

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Plattebaan 2 te Schijf

Helmondsingel 123 te Deurne

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Broeksteeg 3 te Mariahout

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Voortseweg 17 te Eersel

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Zandoerleseweg 19 te Knegsel

Tatelaarweg 19 te Didam

Weteringstraat 4 te Wamel

Transcriptie:

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers Dit volop ruimte biedende perceel van ca. 2.000 m² met een vrij uitzicht aan de achterzijde is geschikt voor het realiseren van nieuwbouw van een (gesplitste) woonboerderij met bijgebouw(en)! De benodigde vergunning is hiervoor reeds verleend! Deze nieuwe woonboerderij bestaat derhalve uit 2 ruim opgezette halfvrijstaande woningen met een inhoud van ca. 1.000 m³ en ca. 700 m³. De huidige vrijstaande woonboerderij is thans verdeeld in een woon- en schuurgedeelte met daarbij nog een inpandig (mantelzorg)appartement. Het geheel is gesitueerd op een ruim perceel ingericht met een tuin, weiland en een groot, hoogwaardig gebouwd bijgebouw. Ook dit bijgebouw kan uitstekend dienst doen als mantelzorgwoning, bed en breakfast en kantoor- of praktijkruimte. Prijs: 579.000,-- k.k.

Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Oost-, West- en Middelbeers, sectie G, nummer 2282 gedeeltelijk en 1538 gedeeltelijk, totaal groot ca. 2.000 m². Staat van onderhoud : goed Indeling: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Inpandig appartement: zit-/werkkamer slaapkamer woonkamer woonkamer slaapkamer keuken kelder slaapkamer slaapkamer opkamer slaapkamer badkamer keuken serre badkamer bijkeuken toilet stookruimte BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is gesitueerd op een volop privacybiedende locatie aan de rand van het dorp, op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen en scholen. Nabij diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Tilburg en s-hertogenbosch gelegen. Tuin Verwarming : Een rondom de woning gelegen goed onderhouden tuin met diverse terrassen, gazon en vaste beplanting in borders. : Verwarming middels c.v.-ketel en houtkachel. INDELING: Woonboerderij: Het huidige woongedeelte van de boerderij is toegankelijk vanaf de achterzijde van de woning. Volgens een oud gebruik wordt de voordeur bij woningen in het buitengebied nauwelijks gebruikt en bij deze woning is de voordeur dan ook niet meer bruikbaar. Het achterportaal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een schroten plafond. Het portaal is verder uitgerust met een gootsteen, aansluitingen voor de wasapparatuur en een inbouwkast met daarin de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha, ca. 2002) met boiler. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en natuurlijke ventilatie.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een vaste wastafel met meubel en ventilatie. De keuken is ingericht met een U-vormige keukenrichting, welke is voorzien van een dubbele spoelbak, een kookplaat met gas- en elektrische pitten, een oven, vaatwasser en voldoende bergruimte. Een grote raampartij zorgt voor veel lichtinval. De keuken is afgewerkt met een laminaat vloer, deels betegelde wanden en een schroten plafond.

De royale woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen in de voor- en achtergevel van de woning. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het inrichten van een ruime zit- en eethoek en is voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een panelen plafond. Verder is er een nieuwe, dubbelwandige aansluiting aanwezig voor het plaatsen van een houtkachel.

De naastgelegen ruimte is uitermate geschikt als extra zitkamer, speelkamer of werkkamer. Natuurlijk is ook het inrichten van een extra slaapkamer mogelijk. De kamer is afgewerkt met een laminaat vloer, de wanden zijn voorzien van een houten lambrisering en het plafond is uitgevoerd in board. In deze kamer is ook de meterkast gesitueerd. De droge, stahoge kelder is vanuit de woonkamer toegankelijk middels een vaste, houten trap. De opkamer is voorzien van een vinyl vloer, stucwerk wanden en een licht, schroten plafond. 1 e Verdieping: De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers. Slaapkamer I is voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een licht, schroten plafond. Verder is deze kamer uitgerust met 2 praktische inbouwkasten.

De ouderslaapkamer is afgewerkt met een vinyl vloer, stucwerk wanden en een licht, schroten plafond. In deze kamer zijn de houten spanten van de boerderij in het zicht gelaten. Slaapkamer III kan nog verder naar wens worden afgewerkt en is thans voornamelijk in gebruik als opslagruimte. De ruimte is voorzien van een houten vloer, een houten balken plafond en een dakvenster. Ook hier zijn de houten spanten van de boerderij zichtbaar. Slaapkamer IV is ruim opgezet en afgewerkt met een houten vloer, de wanden zijn voorzien van panelen en deels uitgevoerd in stucwerk en een panelen plafond. Een groot dakvenster zorgt voor veel lichtinval en een luik biedt toegang tot de bergzolder. 2 e Verdieping: Middels luik toegankelijke, begaanbare bergzolder.

Inpandig appartement: In het middelste gedeelte van de boerderij is een appartement gerealiseerd, uitermate geschikt voor gebruik als mantelzorgwoning of voor een kantoor- of praktijkruimte aan huis. Ook het appartement is toegankelijk vanaf de achterzijde van de boerderij. De serre ter plaatse van de achtergevel is rondom voorzien van grote raampartijen, deze bieden een fraai zicht op de tuin en de achtergelegen landerijen. De serre biedt toegang tot de leefkeuken, welke is afgewerkt met een tegelvloer, de wanden zijn deels betegeld en deels uitgevoerd in stucwerk en een schroten plafond. De keukeninrichting in hoekopstelling is uitgerust met een spoelbak, een kookplaat en een oven. Verder is er een vaste wastafel in de keuken aanwezig. In de keuken is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

De ruim opgezette, L-vormige woonkamer is voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een schroten plafond. Een grote raampartij zorgt voor veel lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamer en de badkamer De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en een licht, schroten plafond. De eenvoudige badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douche, een vaste wastafel en een toilet.

Inpandig schuurgedeelte: Het inpandig schuurgedeelte bestaat uit 2 delen, thans in gebruik als werkplaats en opslag- en stallingsruimte. De werkplaats is vanaf het achtererf toegankelijk middels een loopdeur. Dit eerste gedeelte van de schuur is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een houten balken plafond. In de werkplaats zijn nog 2 verouderde paardenboxen gesitueerd, beiden met een loopdeur in de zijgevel van de boerderij. De opslag- en stallingsruimte staat middels een loopdeur in verbinding met de werkplaats. Dit tweede gedeelte is eveneens voorzien van een betonnen vloer en metselwerk wanden met houten spanten. De opslagruimte is deels uitgerust met een entresol en verder is er zicht tot in de nok van het met pannen gedekt dak. De entresol is toegankelijk middels een vaste houten trap. Openslaande houten deuren in de voorgevel bieden toegang tot het erf aan de voorzijde van de boerderij. Ook de opslagruimte is uitgerust met een drietal verouderde paardenboxen.

Tuin: Het woongedeelte van de boerderij beschikt over een goed onderhouden tuin, welke is ingericht met een groot terras ter plaatse van de achtergevel, een groot gazon en vaste beplanting in borders en beukenhagen. Ter plaatse van het vrijstaande bijgebouw is een 2 e terras gesitueerd.

Het inpandige appartement beschikt over een eigen, geheel omheinde tuin. Deze onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een terras ter plaatse van de achtergevel, een houten tuinberging en gazon. Bijgebouw: Het hoogwaardig gebouwde en met degelijke materialen afgewerkte bijgebouw is voor meerdere doeleinden geschikt. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere auto s, maar ook alle voorzieningen voor het inrichten van een mantelzorgwoning of bed & breakfast zijn aanwezig. Daarnaast kan ook dit gebouw uitstekend dienst doen als kantoor- of praktijkruimte. Het gebouw is ingericht met een opslag-/stallingsruimte, een toiletruimte, een doucheruimte en een grote zolder op de 1 e verdieping.

Het geheel geïsoleerde bijgebouw is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten, de tegelvoer is uitgerust met vloerverwarming en het dak is voorzien van isolatieplaten. De raam- en deurkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing. De opslag- en stallingsruimte is geschikt voor gebruik als dubbele garage of woonkamer en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, metselwerk wanden, de meterkast met internetaansluiting en krachtstroom. Diverse raampartijen en openslaande deuren in de achtergevel zorgen voor veel lichtinval. Deze ruimte is vanaf het erf toegankelijk middels 2 openslaande en elektrisch bedienbare deuren, alsmede 2 loopdeuren. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet. De mogelijke keuken kan nog worden afgewerkt met een keukenblok naar keuze. De aansluitingen hiervoor zijn reeds aanwezig, alsmede een vaste wastafel.

De geheel betegelde doucheruimte is uitgerust met een inloopdouche, een vaste wastafel met bergmeubel en vloerverwarming. De zolder op de eerste verdieping is toegankelijk middels een vaste, houten trap en kan prima dienst doen als slaapvertrek. De zolder is voorzien van een betonnen vloer, de opstelling van de c.v.-combiketel (Atag Blauwe Engel, ca. 1998) en de unit voor de mechanische ventilatie. Een dakvenster zorgt voor voldoende lichtinval. Nieuwbouwmogelijkheden: Aan verkoper is reeds een vergunning verleend voor de bouw van een nieuwe vrijstaande woonboerderij op de locatie van de huidige woonboerderij. Deze nieuwe woonboerderij is gesplitst en bestaat derhalve uit 2 ruim opgezette halfvrijstaande woningen met een inhoud van ca. 1.000 m³ en ca. 700 m³. Wij verwijzen u naar de bijlagen van deze documentatie voor de plattegronden van de nieuw te bouwen boerderij. Daarnaast is het toegestaan om bij de linkerhelft van de boerderij een 2 e bijgebouw ter grootte van 150 m² te realiseren, indien gewenst vergelijkbaar met het huidige bijgebouw.

Bijzonderheden: Inhoud woongedeelte: ca. 1.000 m³. Inhoud totale boerderij: ca. 1.800 m³. Inhoud vrijstaande bijgebouw: ca. 680 m³. Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. De hardhouten raampartijen van het woongedeelte van de boerderij en het inpandige appartement zijn voorzien van dubbele beglazing. Het woongedeelte is voorzien van dakisolatie, het inpandige appartement is uitgerust met plafondisolatie. Uitbreiding van de perceeloppervlakte is bespreekbaar. Op het object rust de bestemming `Woondoeleinden`. Het geheel is gelegen in een zeer natuurrijke omgeving met uitgestrekte bossen, beekdalen en heidegebied. Gesitueerd nabij verbindingswegen richting Eindhoven, Tilburg en s-hertogenbosch. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

PLATTEGROND BESTAANDE BEGANE GROND

PLATTEGROND BEGANE GROND BIJGEBOUW

PLATTEGROND EERSTE VERDIEPING BIJGEBOUW

GEVELAANZICHTEN NIEUWBOUW

GEVELAANZICHTEN NIEUWBOUW

LATTEGROND BEGANE GROND NIEUWBOUW

PLATTEGROND EERSTE VERDIEPING NIEUWBOUW

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.