Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Vergelijkbare documenten
Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Breedijk 4 te Helmond

Sniederslaan 6a te Bladel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Dominepad 5A te Hoogeloon

Valkerheideweg 3 Maasbree

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Chromerij 29 te Waalre

Boomstraat 25 te Gemonde

Sniederslaan 8 te Bladel

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Trinesweg 2 te Meijel

Zandschelweg 1 te Deurne

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Achterbosch 9 te Lieshout

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Landrop 2 te Hoogeloon

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Leenselweg 4a te Liessel

Bocholterweg 79 te Weert

Bergweg 1 te Well (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Timmereind 3 te Waalre

Kouterdreef 3 te Deurne

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Graafsebosweg 4 te America

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Doonheide 37 te Gemert

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Laarbroek 0 ong. te Asten

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Sportlaan 42 te Emmeloord

Veghelsedijk 4 te Deurne

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Voskeschestraat 7 te Velp

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Laarbroek 20 te Asten

Baakhoverweg 6 te Susteren

Roobeekweg 3 te Arcen

Dijkstraat 67 te Asten

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Boschdijk Eindhoven

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Wagenbroeken 3a te Casteren

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Hazeldonk 18 te Asten

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Patersstraat 28 te Evertsoord

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Gezandebaan 2 te Someren

Valkstraat 9 te Bergen (L)

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Voortje 0 ong. te Mierlo

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Renkensstraat 7 te Sevenum

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Transcriptie:

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers Op een volop ruimte biedend perceel van ca. 1.000 m² gelegen tot woonhuis te verbouwen halfvrijstaande boerderij. Het behoort ook tot de mogelijkheden om nieuwbouw van een halfvrijstaande woonboerderij te realiseren. Daarnaast mag er nog een vrijstaand bijgebouw (max. 150 m²) geplaatst worden. Het geheel is gesitueerd op een fraaie locatie, aan de rand van het dorp en met vrij uitzicht aan de achterzijde. Uitbreiding van de perceeloppervlakte is mogelijk, tot maximaal 2.000 m². Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Oost-, West- en Middelbeers, sectie G, nummer 2282 gedeeltelijk, groot ca. 1.000 m² - uitbreiding is mogelijk! Staat van onderhoud : redelijk Prijs: 235.000,-- k.k.

BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is gesitueerd op een volop privacybiedende locatie aan de rand van het dorp, op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen en scholen. Nabij diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Tilburg en s-hertogenbosch gelegen. Erf Verwarming : Erfverharding met betonnen klinkers. : Verwarming dient door koper te worden aangebracht. INDELING: Schuurgedeelte: Het huidige schuurgedeelte van de boerderij bestaat uit 2 delen, thans in gebruik als werkplaats en opslag- en stallingsruimte. De werkplaats is vanaf het achtererf toegankelijk middels een loopdeur. Dit eerste gedeelte van de schuur is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een houten balken plafond. In de werkplaats zijn nog 2 verouderde paardenboxen gesitueerd, beiden met een loopdeur in de zijgevel van de boerderij. De opslag- en stallingsruimte staat middels een loopdeur in verbinding met de werkplaats. Dit tweede gedeelte is eveneens voorzien van een betonnen vloer en metselwerk wanden met houten spanten. De opslagruimte is deels uitgerust met een entresol en verder is er zicht tot in de nok van het met asbesthoudende platen gedekt dak. De entresol is toegankelijk middels een vaste houten trap. Openslaande houten deuren in de voorgevel bieden toegang tot het erf aan de voorzijde van de boerderij. Ook de opslagruimte is uitgerust met een drietal verouderde paardenboxen.

Bijgebouw: Aan de rechterzijde van de boerderij is thans een vrijstaand bijgebouw gerealiseerd. Het is toegestaan om ook bij het linkerdeel van de boerderij een vrijstaand bijgebouw te bouwen met een maximale oppervlakte van 150 m².

Erf: Het erf is reeds toegankelijk middels een eigen oprit, gesitueerd aan de linkerzijde van de boerderij. Het erf en de oprit zijn geheel verhard middels betonnen klinkers. Nieuwbouwmogelijkheden: Aan verkoper is reeds een vergunning verleend voor de bouw van een nieuwe vrijstaande woonboerderij op de locatie van de huidige woonboerderij. Het nieuw te bouwen linker deel van de boerderij heeft hierbij een inhoud van ca. 700 m³. Wij verwijzen u naar de bijlagen van deze documentatie voor de plattegronden van de nieuw te bouwen (halfvrijstaande) boerderij.

Bijzonderheden: Inhoud schuurgedeelte: ca. 700 m³. Uitbreiding van de perceeloppervlakte is bespreekbaar. Op het object rust de bestemming `Woondoeleinden`. Het geheel is gelegen in een zeer natuurrijke omgeving met uitgestrekte bossen, beekdalen en heidegebied. Gesitueerd nabij verbindingswegen richting Eindhoven, Tilburg en s-hertogenbosch. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

PLATTEGROND BESTAANDE BEGANE GROND

PLATTEGROND BEGANE GROND NIEUWBOUW

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van het geheel te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.