Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Vergelijkbare documenten
Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Boomstraat 25 te Gemonde

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Dominepad 5A te Hoogeloon

Sniederslaan 6a te Bladel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Breedijk 4 te Helmond

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Chromerij 29 te Waalre

Bocholterweg 79 te Weert

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Landrop 2 te Hoogeloon

Sniederslaan 8 te Bladel

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Zandschelweg 1 te Deurne

Trinesweg 2 te Meijel

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Timmereind 3 te Waalre

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Achterbosch 9 te Lieshout

Graafsebosweg 4 te America

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Kouterdreef 3 te Deurne

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Bergweg 1 te Well (L)

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Veghelsedijk 4 te Deurne

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Laarbroek 20 te Asten

Baakhoverweg 6 te Susteren

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Patersstraat 28 te Evertsoord

Dijkstraat 67 te Asten

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Leenselweg 4a te Liessel

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Wagenbroeken 3a te Casteren

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Doonheide 37 te Gemert

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Hazeldonk 18 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Voskeschestraat 7 te Velp

Gezandebaan 2 te Someren

Broeksteeg 3 te Mariahout

Roobeekweg 3 te Arcen

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Weteringstraat 4 te Wamel

De Kuilen 1A te Son en Breugel

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Fabriekstraat 36 te Deurne

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Tatelaarweg 19 te Didam

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Transcriptie:

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel In het buitengebied, aan de rand van het dorp, gelegen vrijstaande woonboerderij met een inpandige schuur, een aanpandige schuur/opslagruimte, een vrijstaande schuur en 2 voormalige stallen, thans in gebruik als opslagruimte. Dit geheel biedt diverse mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf en/of de dieren-/paardenliefhebber! Gesitueerd op een perceel van ca. 5.000 m², op korte afstand van diverse voorzieningen en nabij uitvalswegen richting Helmond, Eindhoven en s-hertogenbosch. Vanafprijs Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : bieden vanaf 400.000,-- k.k. : in overleg : Gemeente Aarle-Rixtel, sectie G, nummers 487, 510 en 509 gedeeltelijk, totaal groot 5.000 m² (geschat). : redelijk

Indeling: Begane grond: Eerste verdieping: Bijgebouwen: hal slaapkamer inpandige schuur slaapkamer slaapkamer aanpandige schuur woonkamer slaapkamer vrijstaande schuur keuken stal bijkeuken stal douche berging BIJZONDERHEDEN: Ligging Tuinsituatie Verwarming : Aan de rand van het dorp (ca. 500 mtr.) gelegen, in het buitengebied en nabij diverse uitvalswegen. : Een voor- en zijtuin ingericht met vaste beplanting. : Verwarming middels cv-ketel en vloerverwarming. INDELING: Begane grond: De hal is voorzien van een plavuizen vloer, de wanden zijn afgewerkt met granol en een schroten plafond. Een vaste trapopgang biedt vanuit de hal toegang tot de 1 e verdieping. De hal biedt verder toegang tot de slaapkamer op de begane grond en de woonkamer. De ruime slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en stucwerk wanden, alsmede voorzien van een inbouwkast en een vaste wastafel met een betegelde achterwand.

De royale, doorzon woonkamer geniet veel lichtinval middels diverse raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, de wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk en deels afgewerkt met granol en een houten balken plafond. In de woonkamer is verder een grote, betegelde schouw aanwezig. De leefkeuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting in hoekopstelling, welke is uitgerust met een spoelbak, een elektrische kookplaat, oven en een koelkast. De deels betegelde bijkeuken is voorzien van een inbouwkast en een loopdeur biedt toegang tot het erf aan de achterzijde van de boerderij. De bijkeuken biedt verder toegang tot de berging, toiletruimte en badkamer.

De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en een fonteintje. De grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douche en een vaste wastafel. De berging is afgewerkt met een betonnen vloer, betonnen wanden en een geïsoleerd plafond. Een loopdeur biedt direct toegang tot het erf en de aanpandige schuur. De berging is verder voorzien van een eenvoudig keukenblok en een c.v.-ruimte, met daarin de opstelling van de c.v.-ketel (oliegestookt).

1 e Verdieping: De overloop is voorzien van vloerbedekking, gipsplaten wanden en een gipsplaten plafond. Een klein dakvenster zorgt voor natuurlijke lichtinval op de overloop. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers. Slaapkamer I en II zijn beiden afgewerkt met vloerbedekking, gipsplaten wanden en een gipsplaten plafond. Slaapkamer III is over de gehele breedte van de boerderij gesitueerd en voorzien van vloerbedekking, gipsplaten wanden en een gipsplaten plafond. De kamer is daarnaast voorzien van vaste kasten, een vaste wastafel en een dakvenster.

Tuin: De rondom het woongedeelte van de boerderij gelegen tuin is ingericht met een terras ter plaatse van de achtergevel, een gazon, borderbeplanting met vaste planten en een haag.

Inpandige schuur: Het stalgedeelte van de boerderij is vanaf het erf toegankelijk middels enkele loopdeuren. De stal is voorzien van een betonnen vloer (roosters), betonnen wanden en een houten balken plafond. Onder de betonnen roosters zijn nog mestputten aanwezig, deze zijn echter niet meer in gebruik (zuigleeg). Zolder. Aan de linkerzijde van het stalgedeelte is een afhang gerealiseerd, toegankelijk middels openslaande houten deuren en voorzien van een betonnen vloer, houten spanten en het dak is met pannen gedekt. De afhang is ingericht als werkplaats en voorzien van 2 eenvoudige ponyboxen.

Aanpandige schuur: De aanpandige schuur is vanaf het erf toegankelijk middels grote schuifdeuren in de achtergevel. De schuur is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het geïsoleerde dak is met pannen gedekt. De vloer is deels verhard middels beton. Vrijstaande schuur: De vrijstaande schuur is aan de achterzijde van de boerderij gelegen en opgetrokken uit metselwerk met deels stalen en deels houten spanten. Het dak is deels met pannen en deels met golfplaten gedekt. De vloer is verhard middels beton. De schuur is toegankelijk middels een damwand schuifdeur in de zijgevel. Een gedeelte van schuur is ingericht als loopstal voor paarden.

2 Stallen: Op het perceel zijn verder 2 stallen aanwezig, welke thans grotendeels in gebruik zijn als opslag- en stallingsruimte. De stallen zijn opgetrokken uit metselwerk en het dak is met golfplaten gedekt. Stal I is verder voorzien van houten spanten en stal II is opgetrokken met stalen spanten. Stal I is voorzien van een vloer van betonroosters. De mestputten zijn afgevuld met zand. Een gang verbindt beide stallen met elkaar. De gang verkeert in een verouderde staat en is voorzien van een betonnen vloer. Diverse loopdeuren bieden toegang tot de stallen, een loopdeur aan de voor- en achterzijde van de gang biedt toegang tot het erf.

Stal II is verdeeld in 3 delen en vanaf het erf toegankelijk middels een automatisch bedienbare roldeur, een grote damwand schuifdeur en loopdeuren. Opmerkingen: * De prijs bedraagt een vanafprijs, bieden is mogelijk vanaf 400.000,-- k.k.. * De boerderij is deels voorzien van een spouwmuur. * De woning is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing, deels voorzien van voorzetramen. * Het betreft een ideaal object voor de hobbyist, met enkele multifunctionele schuren! *Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAART

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.