BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10



Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

k.k. Bongerd 2. Barneveld

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, DE DRIEST 5

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, IEPENHOF 15

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

k.k. De Fliert 11. Achterveld

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Botter Lelystad ,00 kosten koper

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Vraagprijs ,00 kosten koper

Karveel 33 5, 8231 BH Lelystad ,00 kosten koper

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Koriander 2 GENDRINGEN

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Gerard Doustraat 1 - Almelo

Karveel te Lelystad ,00 kosten koper

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

Emmaweg!25!! Zandvoort!

IJsselweg 6 b TERBORG

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Eikvaren 32 - Culemborg

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Watermolenstraat 56 Westzaan

Kievitmeen Harderwijk

Veenbes 2 Gendringen

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , waddinxveen@depater.nl

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

LEEUWARDEN - Euterpestraat 26

Deventerweg 17 - Harderwijk

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk

Lotusberg 48, 4708 LS Roosendaal

Transcriptie:

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: OP WERKELIJK PRACHTIGE LOCATIE BIEDEN WIJ AAN DEZE ROYALE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE OP EEN GROOT PERCEEL VAN 468 M². DE WONING IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT MET EEN GROOT GRASVELD IN HET MIDDEN, WAARDOOR DE BUURT UITERMATE KINDVRIENDELIJK IS. DE ZONNIGE ACHTERTUIN IS VRIJ GELEGEN EN GESITUEERD OP HET ZUIDWESTEN. KORTOM DE RUST VAN WONEN EN NABIJ HET CENTRUM VAN BARNEVELD EN HET SCHAFFELAARSE BOS. ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, UITGEBOUWDE WOONKAMER MET OPEN HAARDKACHEL, HALFOPEN KEUKEN MET INBOUWAPPARATUUR, BIJKEUKEN MET AANSLUITING WASMACHINE, DEUR NAAR GARAGE. OVERLOOP, 3 ROYALE SLAAPKAMERS, WAARVAN 1 MET VASTE KAST EN WASTAFEL, BADKAMER MET BAD/DOUCHE, TOILET EN WASTAFEL. VOORZOLDER MET BERGING, 1 SLAAPKAMER MET NIEUWE KUNSTSTOF DAKKAPEL.

BIJZONDERHEDEN: HET BOUWJAAR IS 1968. DE WOONOPPERVLAKTE BEDRAAGT CIRCA 148 M². DE INPANDIGE RUIMTE ( GARAGE) BEDRAAGT CIRCA 15 M². DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 525 M³. DE PERCEELOPPVERLAKTE BEDRAAGT 468 M². DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. ( 1995) EN GEDEELTELIJK DUBBEL GLAS. AANVAARDING: VRAAGPRIJS: IN OVERLEG. 369.000, K.K.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel a) Geen. kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te b) Geen. vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de c) Ja. Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: De boiler is van 2006. Het platte dak van de uitbouw is in 2005 vernieuwd en het platte dak van de garage in 2006. De dakgoten zijn recent vernieuwd. Schilderwerk is van 2011. Dakkapel is in 2010 vernieuwd ( kunststof). De keuken is van 2013. De C.V. ketel is van 1995. a) Nee. b) Nee. c) Nee. De gebruikelijke erfdienstbaarheden bij 2 onder 1 kap woningen. Geen. Het is een hele rustige buurt. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Nee. Muur : Misschien. Vloer : Nee. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas : Gedeeltelijk. a) Niet bekend, waarschijnlijk wel. b) Gezamenlijk. Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? Verkoper verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Mettenbrincklaan 10 te Barneveld Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Lijst van zaken Betreffende het perceel: Mettenbrincklaan 10 3771 HX Barneveld d.d. 09042014 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: Vloerbedekking / linoleum Houten vloer Plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

Lijst van zaken Warmwatervoorziening, te weten: Boiler CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: 4pits gasfornuis oven koelkast vriezer afzuigkap vaatwasser Keukenaccessoires Verlichting, te weten: inbouw opbouw (Losse) kasten, legplanken, te weten: kasten inbouw losse kasten, boeken, legplanken Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc. Paraaf verkoper Paraaf koper 2

Lijst van zaken Badkameraccessoires planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc. Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3