ZOUTSTROOIER GILETTA UNIQA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZOUTSTROOIER GILETTA UNIQA"

Transcriptie

1 ZOUTSTROOIER GILETTA UNIQA

2 ALGEMEEN Zoutstrooiers met transportband voor medium tot grote wegen. Capaciteit van 4,0m³ tot 9,0m³. De zoutstrooiers van het model Uniqa [band] werden ontworpen met het oog op optimalisatie van het gewicht [laadvermogen], eenvoud in gebruik en een minimum aan onderhoud. Deze opbouwstrooiers kunnen op gelijk welke vrachtwagen worden opgebouwd en zijn geschikt voor het strooien van alle in België gebruikte gladheidbestrijdingsmiddelen. Een transportband zorgt voor gelijkmatige toevoer van het zout of andere strooimiddelen naar de strooischijf. Een gelijkmatige lediging van de reservoir is gewaarborgd. De strooier wordt volledig automatisch en vanuit de cabine bediend. Diverse mogelijkheden voor een snelle op en afbouw zijn beschikbaar.

3 BELANGRIJKSTE VOORDELEN Opbouwstrooiers geschikt voor elk type vrachtwagen en het strooien van alle in België gebruikte gladheidbestrijdingsmiddelen. Laag zwaartepunt dankzij geoptimaliseerd design Laag vermogen, onderhoudsvrije transportband, wrijvingsloos Zouttoevoer geoptimaliseerd naar hydraulisch debiet Minimum aan preventief onderhoud slechts 3 smeerpunten Manueel centraal smeersysteem om zo alle smeernippels te voorzien van vet Volledige bescherming van het hydraulisch en elektrisch systeem in waterdichte behuizing Strooischijf in roestvrij staal inox 304 Stortgoot vervaardigd uit hard PVC, om het klitten van het zout tegen te gaan Het ophalen van de stortgoot gebeurd via een luchtpomp, dus geen zware inspanningen meer Diverse uitbreidingsmogelijkheden in bediening en automatisering PRESTATIES Strooibreedte 2,0 tot 12,0 m Dosering zout 5,0 tot 40,0 g/m 2 Dosering zand 5,0 tot 350 g/m 2 Werksnelheid 0 tot 80 km/h Ratio vast/vloeibaar bij vochtzout 15 tot 30 %

4 CERTIFICATEN Alle zoutstrooiers van het model ks zijn conform aan volgende certificaten: Machinery directive d.l. 89/392, 91/368, 93/68, 96/456 Standards on electromagnetic compatibility (d.l. 89/336) Standards on work safety (d.l. 94/626) Bij levering worden volgende documenten afgeleverd: Ce mark of approval Certificate of conformity Certificate of manufacturer Volgende documenten zijn tevens verkregen door de firma giletta: Iso 9001 quality standards as our company has been certified by the canadian qcb (see certificate here enclosed) The welding process is performed by welders having a certificate by the registro italiano navale (r.i.n.a.) according to the uni en norm As for the painting, the anti-corrosion test is performed according to the astm b norm (1000 hours in salty fog).

5 STANDAARD ZOUTCAPACITEIT (AFGESTREKEN) STANDAARD ZOUTCAPACITEIT (MAX) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/5 (AFGESTREKEN) ZOUTCAPACITEIT MET BOORDT5/5 (MAX) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/6 (AFGESTREKEN) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/6 (MAX) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/7 (MIN) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/7 (MAX) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/8 (MIN) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5/8 (MAX) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5 (MIN) ZOUTCAPACITEIT MET BOORD T5 (MAX) ZOUTSTROOITANK Inhoud van de zouttank afgestreken en maximaal SOLID CAPACITY IN M3 MODEL UNIQA3000 3,95 4,5 5,02 5,50 6,10 6,50 7,00 7,50 NVT NVT NVT NVT UNIQA4000 4,94 5,56 NVT NVT NVT NVT NVT NVT 8,0 8,56 9,0 9,56 NVT= niet van toepassing

6 AFMETINGEN UNIQA 3000 ZONDER HULPMOTOR

7 AFMETINGEN UNIQA 3000 MET HULPMOTOR

8 AFMETINGEN UNIQA 4000 ZONDER HULPMOTOR

9 AFMETINGEN UNIQA 4000 MET HULPMOTOR

10 VEILIGHEID STROOITRECHTER

11 MATERIALEN De ZoutStrooitank is standaard vervaardigd uit staalplaat van 3 mm dik constructiestaal (ST 37). De StrooiGroep inclusief Strooischijf exclusief de stortgoot, bouten en moeren is volledig uit Roestvrij Staal INOX AISI 304 om een blijvende bescherming tegen corrosie te waarborgen. De stortgoot is vervaardigd uit hard PVC om het klitten van het zout tegen te gaan. De vergaarbak is gebouwd op een stevig raam en voorzien van de nodige versterkingen. De onderkant van de zoutstrooier is een vlakke afwerking, samengesteld uit rechthoekige profielen die de totale constructie dragen. De onderzijde wordt tevens afgewerkt met een structuur om beschadiging te vermijden aan strooier en voertuig. Aan de onderkant van de zoutstrooier kan er optioneel een polyethyleen of roestvrijstalen plaat voorzien worden om ervoor te zorgen dat het onderstel niet vol komt te hangen met zoutresten Het ophalen van de stortgoot gebeurd via een luchtcilinder. Gedaan met het loodzware werk om de goot omhoog te halen. Standaard is de strooier voorzien van een opklapbare ladder op de achterzijde van de trechter. Optioneel kan er gekozen worden om de strooier te voorzien van mazen en een PVC dak voor vochtinsijpeling. Het vast zetten van de zoutstrooier kan gebeuren door middel van kettingen of spanbanden. Op elke hoek van de strooier is een oog voorzien voor het bevestigen van een ketting. De kettingen worden meegeleverd met de strooier.

12 SCHILDERING Alvorens schildering ondergaat de zoutstrooitank volgende behandelingen: Ontvetten De zoutstrooitank wordt gereinigd met een speciaal product om alle vetten, oliën en stof te verwijderen. Fosfatering Daarna wordt de tank gereinigd met een fosfaaterend product om het metaal roestweren te maken en een perfecte hechting te verkrijgen tussen metaal en de verf. Wassen Een tweede reiniging met gedemineraliseerd water om alle overblijvende vervuilingen te verwijderen. Zandstralen De droge oppervlakte van de zoutstrooitank wordt gezandstraald. Door het zandstralen van de metalen oppervlakte van de zoutstrooitank worden 2 voordelen bekomen: Het metaal wordt ruw en biedt een betere hechting met de verf Een additionele reiniging van alle vervuilingen. Blazen Om alle stof te verwijderen wordt dmv een compressor de tank proper geblazen. Lakken De laatste behandeling alvorens schildering. Door middel van een speciale lak wordt de ophoping van corrosieve materialen vermeden. Poederlakken elektrostatisch toegepast Primer Roestwerende primer, dikte 80µm tot 100 µm Enamel De buitenkant is geschilderd in 2 afwerkingslagen met een totale dikte van 180 tot 200 µm, kleur standaard ral (idem aan ral 2000 maar loodvrije uitvoering)

13 Berekeningsmetode: F.E.M.

14 ZOUTTOEVOER TRANSPORTBAND Een transportband zorgt voor gelijkmatige toevoer van het zout of andere strooimiddelen naar de strooischijf. De transportband zit gespannen tussen 2 rollers met identieke afmetingen, waarvan één met een aandrijfmotor. De transportband wordt ondersteund door een INOX glijplaat over de hele lengte. Hierdoor vereist de transportband erg weinig onderhoud. Controle van de band kan gebeuren door een luikje aan de achterzijde van de zoutstrooier, afsluitbaar conform CE Normering. Opspannen van de transportband kan gebeuren door middel van 2 mechanische spanbouten [Roestvrij Staal] die de overbrengingsas verplaatsen. Een gelijkmatige lediging van de reservoir is gewaarborgd. De zoutstrooier kan tevens uitgerust worden met een gegalvaniseerd rooster met mazen van 50x50 om te voorkomen dat er grote stenen in de trechter terecht komen.

15 Continue reiniging van de transportband door middel van schrapers. Standaard is de strooier voorzien van een roerinrichting voor het breken van klonters en loswerken van het zout is aan het einde van de band in een Conform CE compleet afgesloten behuizing. Een gelijkmatige lediging van de reservoir is gewaarborgd.

16 STROOISCHIJFVERDELER Het aangevoerde zout (waarvan de hoeveelheid wordt bepaald door de snelheid van het toevoermechanisme, vanuit de kabine regelbaar) wordt via de telescopische stortgoot op de roestvrij stalen verdeelschotel gebracht. De Diameter van de verdeelschotel bedraagt 480mm en bestaat uit een Roestvrij Stalen schotel met 6 verdeelvinnen. De strooi-inrichting kan zowel symmetrisch als asymetrisch worden ingesteld door de regelbare voedingsplaat. Strooibeeldverstelling is optioneel electronisch regelbaar vanuit de cabine, via bedieningsdoos. De strooibreedte van 2,0 tot 12,0 m kan vanuit de kabine geregeld worden door de snelheidsregeling van de verdeelschotel. De strooihoeveelheid kan geregeld worden eveneens vanuit de kabine : Zout : 5,0 tot 40 gr/m² Zand : 5,0 tot 350 gr/m² De snelheidsafhankelijke uitvoering is voorzien, of met andere woorden de mogelijkheid om de hoeveelheid strooizout automatisch (electronisch) af te stemmen met de snelheid van het dragend voertuig. (dmv schakelaar AUTO op bedieningsdoos) De hoogte van de strooischijf t.o.v. de bodem is verstelbaar. (afhankelijk van de hoogte van het voertuigplatform). De stortgoot (hard PVC) is opklapbaar via een luchtpomp, gemakkelijk te bedienen. De strooischijf is voorzien van een beschermingskap.

17 Interne kamer Overlooppekeltank 0 druk voor een goede vermenging Punt waar de vermenging van zout en pekel geschiedt Hydraulische motor in een beschermde positie zout pekel Vermenging punt 1 Interne kamer om het zout altijd in dezelfde positie eruit te laten komen. 2 Zout vanaf de binnenschijf gaat doorhet venster en in deze positie wordt het zout vermengt met het pekel dat uit de overlooptank komt. 3 Buiten schijf met 6 meneemers voor een juiste ditributie van het vermengde zout en pekel.

18 De asymmetrie: Een perfecte asymmetrie doordat de gehele strooigroep draait.

19 AANDRIJVINGEN De aandrijving gebeurt vol-hydraulisch door middel van één der volgende aandrijfaggregaten : De gekozen aandrijving is via een hydropomp op rechtsstreeks op de wielnaaf HYDRAULISCH SYSTEEM VAN HET DRAGEND VOERTUIG De zoutstrooier wordt aangedreven via het hydraulisch systeem van het voertuig waarop hij bevestigd is. Dit voertuig moet een debiet van 45 liter/min tot 80 liter/min bij 180 bar druk kunnen opbrengen. HYDRAULISCH SYSTEEM VAN HET DRAGEND VOERTUIG DMV MECHANISCHE PTO De zoutstrooier wordt aangedreven via het hydraulisch systeem van het voertuig waarop hij bevestigd is. Dit voertuig wordt uitgerust met een mechanische pto met een overbrengingsas van 1 3/8 of 1¾ en een snelheid van 500 tot rpm. AANDRIJFWIEL [MEELOOPWIEL] De zoutstrooier wordt hydraulisch aangedreven via een wiel dat zijdelings meeloopt met het dragend voertuig. Strooien mogelijk in beide richtingen. Het wiel is voorzien van een winter/sneeuwband. Drukinstelling van het meeloopwiel op de grond dmv pneumatische cilinder aangesloten op het pneumatisch systeem van het voertuig. Automatisch opheffen van het wiel bij stoppen met strooien. De aandrijving gebeurt vol-hydraulisch door middel van een watergekoelde driecilinder lombardini dieselmotor. Via een hulpmotor kan men altijd zeker zijn voor een volledige leegdraai van de trechter.

20 HYDROPOMP RECHTSSTREEKS OP WIELNAAF De hydropomp van het hydraulisch systeem wordt rechtstreeks aangedreven door het wiel van het dragend voertuig. Door middel van een snelkoppeling wordt de pomp gekoppeld aan de wielnaaf van het voertuig. Door middel van telescooparm vormt men de verbinding tussen de strooier en de pomp. De arm kan in de lengte en breedte en in de hoogte aangepast worden. WATERGEKOELDE DIESELMOTOR De motoraandrijving wordt voorzien door een watergekoelde driecilinder dieselmotor D902 van het merk KUBOTA met een vermogen van 19 kw. Dit is een zeer gekende kleine motor, onderhoudsvriendelijk en met een zeer laag verbruik. Het geluidsniveau blijft op vol vermogen onder de 77 db(a). De motor zorgt voor de hydraulische aandrijving. Hydrauliektank met niveau- en temperatuuraanduiding en aanduiding voor controle van de oliedruk zijn voorzien. Een afzonderlijke urenteller is voorzien, het starten gebeurt electrisch vanuit de kabine. Optioneel kan een druppellader apart voorzien worden voor het actief houden van de batterij wanneer de strooier gedurende langere periodes stilstaat.

21 LUCHTGEKOELDE DIESELMOTOR De motoraandrijving wordt voorzien door een luchtgekoelde tweecilinder dieselmotor RD210 van het merk RUGGERINI met een vermogen van 17 kw. Dit is een zeer gekende kleine motor, onderhoudsvriendelijk en met een zeer laag verbruik. Het geluidsniveau blijft op vol vermogen onder de 75 db(a). De motor zorgt voor de hydraulische aandrijving. Hydrauliektank met niveau- en temperatuuraanduiding en aanduiding voor controle van de oliedruk zijn voorzien. Een afzonderlijke urenteller is voorzien, het starten gebeurt electrisch vanuit de kabine. Optioneel kan een druppellader apart voorzien worden voor het actief houden van de batterij wanneer de strooier gedurende langere periodes stilstaat.

22 BEDIENING Alle bedieningen gebeuren elektrisch vanaf het in de cabine geplaatste bedieningspaneel. Optioneel kan de bedieningsdoos voorzien zijn met Bluetooth en een noodkabel voor eventuele storingen. De steun zal geplaatst worden binnen handbereik en in het gezichtsveld. (naar keuze welke plaats) De bedieningen van de standaard bedieningskast ECOSWAFE C1 kunnen omvatten: Starten en stilleggen van de motor Ralenti of vollast In - en uitschakelen van de strooier Regeling van de strooihoeveelheid Regelen van de strooibreedte In- en uitschakelen van de zwaailichten Kontrolelamp strooimiddel Kontrolelamp pekel (optioneel) De aanduidingen op het scherm gebeuren door middel van symbolen. De instellingen worden bijgehouden via een chip en kunnen bij eventuele panne niet verloren gaan.

23 G [ZwaaiLamp/WerkLa mp] [START / STOP] AANDRIJVING A L O [PEKEL] AAN/UIT [SNEL LEEGMAKEN] AAN/UIT [ENKELE SECONDEN MAXIMUM DOSERING] [SELECTEER VORIG/VOLGEND PROGRAMMA] B C E F [ZOUTDOSERING] gr/m² + / - (Transportband snelheid) [SCHOTEL LINKS/MIDDEN/RE CHTS] H M I N [SCHOTELSNELHEID] + / - (BREEDTE ZOUTSPREIDING in Meter) [PEKELTOEVOER] + / - U V S [STARTEN HULPMOTOR] [SELECTIE ZOUTSOORT] T Z [ACTIVEER MENU] [TOETS IS NIET ACTIEF] P D [AUTO / MANUEEL] (TACHOGRAAF ] [TOETS IS NIET ACTIEF] X K [AAN / UIT] GPRS [EXTERNE DATA- TRANSMISSIE TOETS] Y Er zijn 9 werkingsmodules in het geheugen geplaatst naar strooibreedte, hoeveelheid en asymmetrie, Hieronder een tabel met voorbeelden van zo een werkingsmodule Module Hoeveelheid Strooibreedte Product Pekelstatus Strooien 1 10g/m³ 5m NaCl Off Off 2 15g/m³ 10m NaCl Off On 3 20g/m³ 8m NaCl On On 4 10g/m³ 12m NaCl Off Off 5 25g/m³ 15m NaCl Off On 6 40g/m³ 14m NaCl On Off 7 35g/m³ 20m NaCl Off Off 8 40g/m³ 22m NaCl Off On 9 30g/m³ 25m NaCl On On Voor elke module kan de hoeveelheid en strooibreedte ingesteld worden evenals de pekelstatus en strooistatus

24 AFZETSYSTEEM De afzetting gebeurd door middel van de volgende afzetsystemen: Er is gekozen voor een standaard afzetsysteem met telescopische steunpoten AFZETSYSTEEM 4 STEUNPOTEN [P1] 4 telescopische steunpoten, verzinkt Aan voorzijde verhoogde steunpoten voor eenvoudig onderin rijden en opladen van de zoutstrooier. De steunen zijn in de hoogte regelbaar. AFZETSYSTEEM CONTAINERSYSTEEM MET SLEDE [P4] Multilift opneemsysteem met raam en in hoogte regelbare achterste rollen met bescherming van het voertuigplatform AFZETSYSTEEM ROLLERS + 2 STEUNPOTEN [P3] Automatisch systeem voor het laden van de zoutstrooier op een kipbare open laadbak met steunrollen vooraan, steunpoten vooraan die in de strooier worden weggeklapt en intrekbare steunpoten achter. Er zijn rode inklapbare sticks aangebracht zodat de chauffeur kan zien of de strooier al in de bak staat.

25 AFZETSYSTEEM CONTAINERSYSTEEM MET KETTING [P5] Opneemsysteem met parallelle armen en kettingen met in hoogte regelbare achterste rollen

26 VAST LEGGEN VAN DE STROOIER De strooier wordt vast gezet door middel van kettingen voor en achteraan zoals geïllustreerd op de onderstaande tekeningen. In de container wordt de strooier geklemd met rollen om het zijdelings verschuiven van de bak in de container tegen te gaan. A: Borgas B: Ertelon Rol C: Borgpen

27 OPTIONEEL PEKELUITRUSTING Reservoirs uit High density linear polyethylene gemonteerd in de zijwanden van de zoutstrooier, alle delen die met pekel in aanmerking komen zijn uit kunststof of roestvrij materiaal vervaardigd. De pekelreservoirs zijn onderling met elkaar verbonden. De reservoirs zijn inwendig voorzien van schotten om golfvorming tijdens het rijden te beperken. De kleur van de tanks zijn RAL7024 De totale inhoud van beide tanks bedraagt 2260L Het leeggewicht van de strooier met pekel bedraagt: 4860kg Vloeistofpomp in roestvrijstaal en brons, PVC filterelement, sproeibaar en nozzles in PVC en roestvrij staal. Gekoppeld aan hydraulisch systeem van de zoutstrooier Mogelijkheid tot instellen van de verhouding vloeibaar/vast. Elektrische controle van samenstelling vast-vloeibaar vochtzoutsysteem [pekelinstallatie] Instelling van de verhouding vloeibaar/vast van op de bedieningskast vanuit de cabine. Instelling mogelijk van +15% tot -30% in stappen van 5%

28 BEVOCHTIGINGS VLOEISTOFPOMP Eigenschappen Debiet 0,19 lt/turn Snelheid RPM Diameter in/uit 50 mm Vultijd Afhankelijk van jullie vulpomp +/- 5min Snelheid controle PROXY NPN NA - Hydraulische motor DANFOSS SH80 - Materiaal Onderdelen Body impeller INOX AISI316 INOX AISI316 NEOPRENE

29

30

31 HYDRAULISCH SYSTEEM Pomp OMS 100 Ventielen BUCHER PROPORZIONALE 3 ELEMENTI SOL.24V Filter Motor strooischijf SPIN-ON 1"1/4 (25M.) VS.ART HHE20093 BGM32SP1 -SAMYDRAULIK Motore transportband ORBITALE "P" Motor pekel Motore klontenbreker ORBITALE "P" 50 - COD SH "250" BG250NC25

32 HYDRAULISCH SCHEMA

33 HYDRAULISCHE LEIDINGEN EN 857/1SC KOMPACT 1 Gebruik Hoogdruk mechanisme leidingen. Geen invloed van water of olie of pekel Constructie Gemaakt van verstevigd rubber dat tegen oliën kan Verstevigd in one high load steel plaits. Buitenkant gemaakt van synthetische rubber. Temperatuur van -40 C tot +100 C MODULE BINNEN diameter inc. 3/1 1/4 5/1 3/8 1/2 5/8 3/4 1 m 6 5 6,4 7,9 6 9,5 12, 15, 19 25,4 BUITEN diameter m 10, 12, 14 16, 19, 7 22, 9 26, 34 DRUK bar m DRUK p.s ONTPLOF DRUK bar.i ONTPLOF DRUK bar ECIFY MIN RADIUS m GEWICHT Kg/ m 0,1 0,2 0,2 0,2 0,3 0,4 0,5 0,73 REFERENTIE mt 1S 35 1S 00 1S 20 1SC 85 1S 45 1S 25 1S 05 1SC 5 C0 C0 C0 06 C0 C1 C EN 857/2SC KOMPACT 2 CARATTERISTICHE SPECIALI Elevatissima flessibilità, minimo raggio di curvatura particolarmente contenuto, bassissimo peso e dimensioni estremamente compatte. Gebruik Hoogdruk mechanisme leidingen. Geen invloed van water of olie of pekel Constructie Gemaakt van verstevigd rubber dat tegen oliën kan Verstevigd in two high load steel plaits. Buitenkant gemaakt van synthetische rubber. Temperatuur van -40 C tot +100 C MODULE BINNEN diameter inc. 1/4 5/1 3/8 1/2 5/8 3/4 1 mm 6,4 7,9 6 9,5 12, 15, 19 25, BUITEN diameter mm 13, 15, 17, 20, , 35, 4 DRUK bar DRUK p.s.i ONTPLOF DRUK bar ECIFY ONTPLOF DRUK bar MIN RADIUS mm GEWICHT Kg/ 0,2 0,3 0,4 0,5 0,6 0,8 1,1 REFERENTIE mt 2SC SC SC SC SC SC SC 50 16

34 GEBRUIKTE OLIE Shell Helix Ultra 5W-40 Volledig synthetische motorolie, gebaseerd op Shell Formule 1 technologie. ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, JASO SG, Ford M2C-153 E, VW , en , Toyota 3A, 1 G-FE en Nissan VG-20, BMW Longlife-98, MB 229.3, PSA E-D, Rover Registered, goedgekeurd door Porsche en Ferrari. Aanbevolen voor alle soorten hydraulische systemen speciaal voor het gebruik in zwaar belaste hydraulische systemen die onder extreme temperatuur-variaties werken zoals in grondverzet, landbouw, scheepvaart, transport en andere industriële toepassingen. Met uitstekende kwaliteiten in high tech toepassin-gen zoals in verfijnde gereedschapsmachines, robots en besturings-systemen waar de viscositeit binnen zeer nauwe limieten moet blijven. Hoge bescherming tegen slijtage waardoor een maximale levensduur van de apparatuur wordt verzekerd Superieure thermische stabiliteit waardoor de vorming van sludge bij hoge temperaturen wordt voorkomen Hoge viscositeitsindex en zeer hoge afschuifstabiliteit om een juiste werking van het hydraulische systeem te verzekeren in een groot temperatuurbereik zelfs bij hoge afschuifkrachten Zeer goede oxidatiestabiliteit waardoor een lange levensduur van de vloeistof mogelijk is Opmerkelijke filtreerbaarheid zelfs in de aanwezigheid van water Uitstekende hydrolitische stabiliteit, waardoor filterverstopping wordt voorkomen Uitmuntende bescherming tegen roest en corrosie Goede anti-schuim en ontluchtingseigen-schappen door het gebruik van siliconenvrije componenten Goed demulgerend vermogen waardoor een snelle waterafscheiding wordt gerealiseerd wanneer er water in het hydraulisch systeem komt Verbeterde kosteneffectiviteit en betrouwbaarheid voorzien verminderd systeemonderhoud en bedrijfskosten met TOTAL EQUIVIS ZS. AFNOR NF E HV CINCINNATI MILACRON P68, P69, P70 DENISON HF 0 - HF 2 DIN DEEL 2 HVLP ISO 6743/4 HV VICKERS M-2950S, -I-286

35 VEILIGHEID OPTIONEEL CONTOURSTRIPPING De contouren van de zijkant van de strooier worden geaccentueerd met witte reflecterende stripping van het merk 3M. OPTIONEEL: VISGRAATMOTIEF Op de strooischijf wordt een verkeersbord voorzien met 1m² rood-witte schuine strepen met in het midden een blauwe cirkel met een witte pijl die de rijdirectie aangeeft. Er is standaard wel rood/witte strepen voorzien op de achterkant van het voertuig over de volledige breedte

36 TECHNISCHE SPECIFICATIES SPANBANDEN - Volgens EN ton sjorbanden (omgeslagen) - Bandbreedte 50 mm - Robuust, corrosiebestendige ratel - Lange hendel voor een gunstige krachtoverbrenging - Kunststof handgreep - Weinig rek in de band voorkomt naspannen Belangrijk: - Gebruik sjorbanden nooit om te hijsen - Sjorbanden zo aanbrengen dat de band niet gedraaid zit - De haken nooit op de punt belasten - De ratel mag niet op een hoek van de lading gespannen worden - Gebruik bij lasten met scherpe kanten en/of ruwe oppervlakken altijd beschermingsmiddelen - Polyester sjorbanden nooit gebruiken in alkalische omgeving - Toegestane werktemperatuur is -40 C tot +100 C

37 TECHNISCHE DOCUMENTATIE BIJ LEVERING De handleidingen in het Nederlands Onderdelenlijst Veiligheidsvoorschriften en certificaten

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

ALGEMEEN CERTIFICATEN

ALGEMEEN CERTIFICATEN SNEEUWPLOEG PT ALGEMEEN De ITM sneeuwploeg is een baanbrekend product, ontwikkeld in Italië, ze geven zeer goede resultaten, ook in moeilijke omstandigheden. Ze worden ingezet in straten, stegen, voet-

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE

Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE Klant Besteknummer Onderdeel Opening offerte VUILNISWAGEN ITM T-SERIE ALGEMEEN De vuilniswagen kan gebruikt worden voor: het wegnemen van sluikstortingen het ophalen van marktvuil het ophalen van vuilnis

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Terreinonderhoud Zout- en zandstrooiers

Terreinonderhoud Zout- en zandstrooiers Terreinonderhoud Zout- en zandstrooiers Wielaandrijving - Commercieel gebruik XSNX SP-65 Inhoud XSNX SP-65 499 412,39 Duwmodel 45 kg Tot 3,7 m 11,3 kg capaciteit tot 45 kg tot 3,7 meter Stalen powder-coated

Nadere informatie

Terreinonderhoud Zout- en zandstrooiers

Terreinonderhoud Zout- en zandstrooiers Terreinonderhoud Zout- en zandstrooiers Wielaandrijving - Commercieel gebruik XSNX SP-65 Inhoud XSNX SP-65 499 412,39 Duwmodel 34 kg Tot 3,7 m 11,3 kg capaciteit tot 34 kg tot 3,7 meter Stalen powder-coated

Nadere informatie

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ALGEMEEN De borstel, gemonteerd op een D.I.N. aanbouwplaat [BorstelZijde] en standaard voorzien van steunvoeten kan door één persoon op- en afgebouwd worden. AANBOUWPLAAT VRACHTWAGENZIJDE

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid.

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Wielblokkering MAX AS Wielblokkeringen MAX. Voor de veiligheid

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

poederblusser CoNsTruCTIe MATerIAAl & GebruIK

poederblusser CoNsTruCTIe MATerIAAl & GebruIK poederblusser ps1-x AbC Het model PS1-X ABC is een poederblusser onder druk met manometer, speciaal ontworpen voor de wagen, het zeewezen en huishoudelijk gebruik. Gebruikstemperaturen: van -0 C tot +60

Nadere informatie

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Elektrische vacuüm units zijn ideaal voor de veeleisende schoonmaakactiviteiten in diverse industrieën, zoals in de voedselverwerking, de farmaceutica, bij poederlakken

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

voor al uw strooiwerk!

voor al uw strooiwerk! STROOIERS voor al uw strooiwerk! Lankhaar Techniek B.V. De Korten Bruggert 5 4266 ER Eethen Telefoon 0416-355770 Fax 0416-355779 E-mail: info@lankhaartechniek.nl tuin en park machine programma www.snowexproducts.com

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

RIJKS-Standaard Materieel voor de rampenbestrijding (Brandweer & Geneeskundige hulp bij ongevallen en Rampen (GHOR))

RIJKS-Standaard Materieel voor de rampenbestrijding (Brandweer & Geneeskundige hulp bij ongevallen en Rampen (GHOR)) Transportstandaard Logistiek LFR / NVBR RIJKS-Standaard Materieel voor de rampenbestrijding (Brandweer & Geneeskundige hulp bij ongevallen en Rampen (GHOR)) Haakarmbak(frame) 10 ton / 5 meter 15 ton /

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

BOGBALLE A/S. Een korte introductie.

BOGBALLE A/S. Een korte introductie. S-line BOGBALLE A/S. Een korte introductie. BOGBALLE is één van s werelds grootste fabrikanten van kunstmest-, zout- en zandstrooiers. Mede doordat BOGBALLE grote aantallen kunstmeststrooiers fabriceert,

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

Warehouse Equipment. dock warehouse. tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 info@tvh.com www.tvh.com

Warehouse Equipment. dock warehouse. tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 info@tvh.com www.tvh.com Warehouse Equipment dock warehouse TVH - Group thermote & vanhalst Brabantstraat 15 8790 Waregem BELGIUM tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 info@tvh.com www.tvh.com inhoudstabel Wielgeleiders.....................................

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers Gemaakt op 27 april 2017 14:45 Technische specificatie Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers M I L PRE Y R INA Capaciteit metric imperial Werkhoogte 21.74 m 71.32 ft Platformhoogte 19.74 m 64.76 ft Zijwaarts

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

LAMPUGNANI DRUKSTRAALCABINE

LAMPUGNANI DRUKSTRAALCABINE LAMPUGNANI DRUKSTRAALCABINE De straal-unit bestaat uit: 1) Straalcabine (LC/3 of LC/2); 2) Cycloon (reclaimer), 25,4 m³/min. 1,1 kw (volautomatisch straalmiddel terugwinsysteem); 3) Straalketel (100 ltr.);

Nadere informatie

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

PETRONAS HYDRAULIC HV SERIE

PETRONAS HYDRAULIC HV SERIE PETRONAS Hydraulic HV Serie is een gamma van hydrauliekoliën met zeer hoge prestaties en bescherming tegen slijtage, die speciaal ontwikkeld zijn voor een breed scala aan moderne mobiele en industriële

Nadere informatie

8003 Compacte graafmachines > 6 t Binnendraai-graafmachine - sterk en wendbaar.

8003 Compacte graafmachines > 6 t Binnendraai-graafmachine - sterk en wendbaar. 8003 Compacte graafmachines > 6 t 8003 Binnendraai-graafmachine - sterk en wendbaar. Krachtige motoren met grote cilinderinhoud, weinig overhang aan de achterkant en perfect afgestemde hydraulische systemen

Nadere informatie

Deze omzendbrief is bestemd voor de overheden die over een brandweerkorps beschikken.

Deze omzendbrief is bestemd voor de overheden die over een brandweerkorps beschikken. MINISTERIËLE OMZENDBRIEF VAN 8 APRIL 2008 BETREFFENDE DE STANDAARDISERING VAN DE CONTAINERSLEDES DIE BESTEMD ZIJN VOOR DE OPENBARE BRANDWEER EN DE CIVIELE BESCHERMING. (B.S. 11.06.2008) Federale Overheidsdienst

Nadere informatie

UPDATE PRODUCTGAMMA Q1/14

UPDATE PRODUCTGAMMA Q1/14 0W30 V Deze olie voldoet aan de vereisten van Volvo personenwagens. Zij heeft verbeterde smeereigenschappen en zorgt voor een verhoogde brandstofbesparing. Deze olie biedt een langere levensduur van de

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER COMPACT STERK EN COMFORTABEL, DE NIEUWE KUBOTA KC70-4 BESPAART U TIJD EN MOEITE. VIJF VERSIES ZIJN BESCHIKBAAR: H/HV/VHD/SL/VSL.

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Materiaal en Technologie voor het Milieu

Materiaal en Technologie voor het Milieu Materiaal en Technologie voor het Milieu Een betrouwbaar bedrijf Een bevoegd en geboeid werkteam Materiaal van eerste kwaliteit Oudenaardsesteenweg, 442-9420 ERPE-MERE - Tel. : 053 83 30 01 - Fax : 053

Nadere informatie

Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen

Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen Lieren..................................................................... 3 Tandheugellieren........................................................... 16 Spindelsteunen.............................................................

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

PALENPLANTMACHINE OP RUPSONDERSTEL PAUSELLI MOD 400

PALENPLANTMACHINE OP RUPSONDERSTEL PAUSELLI MOD 400 ENFONCEUSE POTEAUX À CHENILLES Grondboormachines en materieel Machines et matériel de forage Snel en precies palen planten dankzij Palenklem onder de hamer met palengeleiding onderaan de mast Automatische

Nadere informatie

ZD COMPACT SILENT - DIESEL

ZD COMPACT SILENT - DIESEL Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau 47 db(a)

Nadere informatie

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Technisch dossier De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Gebruik doorheen alle seizoenen Technics & Applications Klaus-Michael Kuehnelaan 9 Tel : + 32 14 23 74 95 Liesdonk Fax : + 32

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

ROPS. Kubota E-TVCS dieselmotor

ROPS. Kubota E-TVCS dieselmotor Supercompact. Zeer betrouwbaar. De efficiënte Kubota K0083, met verbeterde bescherming van de machinist, is de super minigraver voor flinke klussen waar de ruimte beperkt is. Kubota ETVCS dieselmotor De

Nadere informatie

Handleiding AZEZ. Type Eenheid 715302 715303 715304 715306 715308 715310 715312 715314

Handleiding AZEZ. Type Eenheid 715302 715303 715304 715306 715308 715310 715312 715314 Handleiding AZEZ Algemene instructies: Dit filter is ontworpen en gemaakt om aan de hoogste eisen van kwaliteit en afwerking te voldoen. De UDI AZEZ filter is een automatisch zelfreinigend filter dat wordt

Nadere informatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie T4512 Telescooplader Technische gegevens Kleine motor Grote motor Motorgegevens Fabrikant Yanmar Yanmar Motortype 3TNV82A 3TNV84T Cilinder 3 3 Vermogen (max.) kw (PS) 22,6 ( 31 ) 29,6 ( 40 ) bij (max.)

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

IV 60/27-1 M B1. Belastbaar & veelzijdig

IV 60/27-1 M B1. Belastbaar & veelzijdig IV 60/27-1 M B1 De IV 60/27-1 M B1 is een heel robuuste industriestofzuiger, speciaal ontwikkeld voor het opzuigen van stof uit de stofexplosieklassen ST1, ST2 en ST3 in zone 22. De bouwwijze en de verschillende

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

Vaste of mobiele laadrampen: volledig onafhankelijk laden. Laadrampen. Zeer soepel in gebruik. Eenvoudig te verplaatsen. Eenvoudig aandocken.

Vaste of mobiele laadrampen: volledig onafhankelijk laden. Laadrampen. Zeer soepel in gebruik. Eenvoudig te verplaatsen. Eenvoudig aandocken. Vaste of mobiele laadrampen: volledig onafhankelijk laden Laadrampen Zeer soepel in gebruik. Eenvoudig te verplaatsen. Eenvoudig aandocken. Vaste of mobiele laadrampen. Wanneer een logistiek gebouw op

Nadere informatie

VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD

VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD VT-HYBRIDE REVOLUTIONAIR De eerste hybride lichtmast Overal toepasbaar en milieuvriendelijk Towerlight is al jarenlang zeer actief in het verminderen van

Nadere informatie

IV 100/75. Voordelig vast filter

IV 100/75. Voordelig vast filter IV 100/75 De IV 100/75 is een heel robuuste industriestofzuiger die voldoet aan de noden van verschillende doelgroepen. De stofzuiger kan probleemloos door één persoon worden verplaatst over vlakke oppervlakken.

Nadere informatie

I.10 GTDI. Accessoires. Warmteterugwinningseenheden. WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 700 m³/h Horizontaal. www.airtradecentre.

I.10 GTDI. Accessoires. Warmteterugwinningseenheden. WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 700 m³/h Horizontaal. www.airtradecentre. I.1 GTDI WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 7 m³/h Horizontaal Accessoires WTW systeem D < 5 m³/h type GTDI Warmteterugwinningseenheid met kruisstroom warmtewisselaar. Het assortiment omvat 4 maten

Nadere informatie

Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 10. Pag 12 Pag 12 Pag 12 Pag 13 Pag 13 Pag 14. Pag 14 Pag 14 Pag 14 Pag 15 Pag 15 Pag 15

Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 10. Pag 12 Pag 12 Pag 12 Pag 13 Pag 13 Pag 14. Pag 14 Pag 14 Pag 14 Pag 15 Pag 15 Pag 15 1 Alle technische gegevens en afbeeldingen zijn verzameld op het moment dat deze brochure samengesteld is. Omdat onze producten voortdurend verbeterd worden, kunnen deze gegevens na verloop van tijd kleine

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz Steekwagens Metalworks. SHC150-300. Platformwagen. Laadblad in geperste staalplaat met kunststof beschermingslaag. Zacht-vinyl beschermingsboord rondom het laadplatform. Met 2 vaste en 2 draaibare harde

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

G-serie GeC industrieel. KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie GeC industrieel KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS G-serie De betrouwbare G-Serie kan alle soorten afval verwerken, zoals rest-, huishoudelijk afval en grofvuil. ongeëvenaarde FLeXIBILITeIT

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Veeg-zuigmachines SR 1601

Veeg-zuigmachines SR 1601 Een beter ontwerp voor lagere kosten Product kenmerken De Nilfisk SR 1601 is de meest technisch ontwikkelde veegmachine in zijn categorie met innovaties die de reinigingsproductiviteit verhogen terwijl

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

ZD 600/900 SUPER SILENT

ZD 600/900 SUPER SILENT Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau 45 db(a)

Nadere informatie

Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE

Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Verstelbare rupsbreedte Hydraulisch verstelbare rupsbreedte van 700 tot 860. De totale breedte kan snel teruggebracht

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Anti-Corrosive Primer P540-51x

Anti-Corrosive Primer P540-51x Product Data Sheet September 2006 (update juni 2010) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK Product Anti-Corrosive Primer P540-51x Beschrijving P540-511 Anti-Corrosive Primer - off-white

Nadere informatie

EZ80 Rupsgraafmachines met Zero Tail. Compact ontwerp komt samen met kracht

EZ80 Rupsgraafmachines met Zero Tail. Compact ontwerp komt samen met kracht EZ80 Rupsgraafmachines met Zero Tail Compact ontwerp komt samen met kracht De EZ80 is de grootste Zero Tail-graafmachine van Wacker Neuson. Compacte afmetingen, minder brandstofverbruik en een hoog vermogen

Nadere informatie

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan!

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Mechanische gevaren - Universeel Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie.

Nadere informatie

HR mural CENTRIFUGAAL VENTILATOREN

HR mural CENTRIFUGAAL VENTILATOREN De HR mural 4, 6, 8 en 1 zijn mechanisch gecontroleerde ventilatie-eenheden met warmterecuperatie aan een zeer hoog rendement (méér dan 9%), samengesteld uit een aluminium platenwisselaar die werkt volgens

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

Vanaf heden is de vernieuwde vernieuwde website online voor de recente informatie

Vanaf heden is de vernieuwde vernieuwde website online voor de recente informatie Handpallettrucks algemeen Vanaf heden is de vernieuwde vernieuwde website online voor de recente informatie www.behor.eu Voor het nemen van kleinere of grotere palletten bestaan er handpallettrucks met

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Slanghaspels met veer

Slanghaspels met veer 1 Slanghaspels RT Slanghaspels RT Lichtgewicht, economische haspels Voor lucht/water/olie/vet De RT serie is een economische, lichtgewicht, veeraangedreven haspel voor minder zware toepassingen maar die

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

Eenvoudige bediening via het KKS bedieningspaneel

Eenvoudige bediening via het KKS bedieningspaneel KKS POLY SERIE Deze machines zijn uitgevoerd met: Complete behuizing uit chemisch resistent polyester of RVS Ultrasoonbaden geheel vervaardigd uit RVS 1.4462, dikte 2mm Niveau beveiliging Speciale verlijmde

Nadere informatie

EBotex B.V. Specials en toebehoren

EBotex B.V. Specials en toebehoren Specials en toebehoren 9628 BS Siddeburen E-Mail: info@ebotex.nl 33 Staalkabel Staalkabel Staalkabel, detail Toepassing: Lengte: Diameter: Breekkracht: Constructie: Materiaal: Uitvoering: Staalkabels worden

Nadere informatie

Reeks EcoAIR DESIGN. ecoair DESIGN: centrifugale ventilator met DC motor CENTRIFUGALE VENTILATOREN MET DC MOTOR NIEUW. Ecowatt EcoAIR DESIGN

Reeks EcoAIR DESIGN. ecoair DESIGN: centrifugale ventilator met DC motor CENTRIFUGALE VENTILATOREN MET DC MOTOR NIEUW. Ecowatt EcoAIR DESIGN NIEUW Toepassingen EcoAIR DESIGN mag continu werken en is conform met de debieten volgens EPB. - WC = via EcoAIR DESIGN 30 m 3 /h - Badkamer en berging = Ecoair Design 54 m³/h - Keuken = 2x Ecoair design

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

A Stockage & Magazijn

A Stockage & Magazijn A Magazijnbakken p. 13-15 Euronorm magazijnbakken Euronorm Module Stellingbakken p. 18-19 p. 15-17 p. 20 Organizers p. 21-23 Kantelbakmodules p. 24-29 2 Magazijnbakken Serie Storage 2000 Stapelbare grijpbakjes

Nadere informatie