De unieke bagagedrager voor elke missie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De unieke bagagedrager voor elke missie."

Transcriptie

1 De unieke bagagedrager voor elke missie.

2 AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik en minder slijtage aan de wagen. Bovendien verzekert het een bijna geluidloze reis. Licht en aerodynamisch design De geanodiseerde aerodynamische bagagedrager volgt perfect de vorm van het dak. Met een gewicht van maximaal 20 tot 30 kg is de bagagedrager tot 30 % lichter dan een gelijkaardig stalen model. De uitverkoren dakdrager voor elk type voertuig. Dwarsligger mogelijkheden Het aantal dwarsliggers (beschikbaar in twee formaten) is aangepast aan de lengte van het voertuig. Bijkomend voordeel is dat het dak beter beschermd is. S-Clamp In een enkele beweging en zonder spanriemen kunnen ladders vergrendeld worden op het bagagerek. Het moderne ontwerp zorgt voor een dynamische uitstraling. Gebruik van bestaande bevestigingspunten ideaal voor een wagenpark. Lichtgewicht constructie (maximaal 20 tot 30 kg) verhoogt het laadvermogen, zelfs met een gelimiteerde laadcapaciteit. 30 % minder zwaar dan staal. Multifunctionele toebehoren om te kunnen voldoen aan elke vraag. Milieuvriendelijk en veilig! 100 % recycleerbaar en minder belastend voor het milieu. Buizenkoker en S-Clamp zorgen voor een snel en veilig transport van ladders en ander materiaal. Bevestigingspunten Bij montage van een AluRack op het dak wordt gebruik gemaakt van de dakgoot of van de bestaande bevestigingspunten, al dan niet met extra dakrail die een eventuele bijkomende impact kan opvangen. Ideaal voor een wagenpark. Geslaagde AluRack crashtest De Alurack is door TÜV SÜD Czech Republic onderworpen aan een dynamische stedelijke crashtest (DIN ISO 11154/attach. E.). De bagagedrager werd op het dak van een bestelwagen gemonteerd en geladen met het maximale gewicht van 181 kg (gewicht van de drager is 19 kg). De testslede had met een snelheid van 18 km/u een voor/achter impact. Bij de crash impact is de drager noch de lading verplaatst. Een bewijs dat Prime Design s bagagedrager veilig is. Alurack past op elk type voertuig, korte of lange wielbasis, laag- of hoogdak. AluRack heeft een mooie dynamische vorm door perfect de vorm van de wagen te volgen. Hogere laadcapaciteit door de lichtgewicht aluminium uitvoering.

3 Twee breedtes van dwarsliggers voor verschillend laadvermogen. Vervoer zwaardere lasten nog makkelijker. Lichtgewicht aluminium constructie bespaart op benzine. Standaard dwarsligger Hoogte: 25 mm Breedte: 45 mm Construction dwarsligger Hoogte: 35 mm Breedte: 70 mm Optionele zijdelingse rails, roller en dwarsligger voor gemakkelijk laden en lossen. AluRack past op elk type voertuig, korte of lange wielbasis, laag- of hoogdak. De voordelen van AluRack Construction AluRack voor pickups optimaliseert de laadcapaciteit. Hightech constructie voor eenvoudige montage zonder speciaal materiaal van dwarsliggers en AluRack op de dakrail. AluRack Construction maakt gebruik van verzwaarde eveneens aerodynamische dwarsliggers voor de meest extreme laadwensen. Niettegenstaande de bredere dwarsliggers, blijven het geluidloos Dit gepatenteerde AluRack design om zonder boren op de zijkant van de pickup laadbak te monteren, biedt een erg uitgebreide installatiekeuze. Het optimaliseert de laadcapaciteit. Het licht doch robuust ontwerp Montage systeem zonder boren past op bijna elke pickup. reizen en verminderd benzineverbruik gegarandeerd. is economisch en heeft een korte terugverdientijd. Het basismodel kan uitgebreid worden met een groot aantal accessoires. De flexibele dakrails, gemonteerd op de standaard bevestigingspunten, absorberen de supplementaire impact veroorzaakt door een ongeval. Verstelbare laadstoppen kunnen makkelijk verplaatst worden en hebben een haak die eveneens gebruikt kan worden als verankeringspunt. Dwarsliggers met anti-slip oppervlakte. AluRack met accessoires om makkelijk te laden. AluRack oplossing voor pickups met hardtop zijn eveneens beschikbaar.

4 AluRack accessoires De economische laadoplossing Zwaailichthouder Aluminium buizenkoker Klem voor buizenkoker De dakrails worden vastgemaakt op de standaard bevestigingspunten en volgen perfect de vorm van het dak. Met specifieke houders kan het zwaailicht op de dwarsligger gemonteerd worden. Buizenkoker (2 tot 5m, 125mm in hoogte en breedte) aan beide zijden met slot te vergrendelen. Montage met een klem op de dwarsligger, zodat de koker volledig benut kan worden. Speciale ronde klemmen om standaard plastic buizen te bevestigen. Platform Roller Roller voor AluBars Een flexibel bevestigingssysteem zorgt voor een optimale positionering van de dakdrager. AluBars, de eenvoudige maar niet te miskennen dakdrager. AluBars, ideaal voor de minimalist, bestaat uit twee dwarsdragers met rails en montagevoeten. In functie van de lengte van het voertuig kunnen bijkomende dwarsdragers in de rails geplaatst worden; evenals een roller om gemakkelijk en vlug te laden en te lossen. Geribde aluminium profielen voor montage op de dwarsliggers als loop- of draagvlak. De roller is eenvoudig te monteren aan de achterzijde van de bagagedrager en zorgt voor gemakkelijk laden en lossen van lange objecten. De bijkomende roller zorgt voor gemakkelijk laden en lossen van lange objecten op de Alubars. Het rubberen oppervlak en de laadstop helpen de lading op zijn plaats houden. S-Clamp Hangslot vermijdt diefstal Gemakkelijk en efficiënt transport van trap- en schuifladders op laagdak voertuigen. Elke S-Clamp vergrendelt de ladder met een hendel, bekrachtigd door een gasveer. De haak vooraan het rek helpt de gebruiker bij het heffen en manipuleren van de ladder (of laten zakken). Door de Spanriemen zijn nodig om de lading te beveiligen. twee haken is de ladder vergrendeld en klaar voor een veilig transport. Een hangslot zorgt dat de ladder niet gestolen wordt.

5 Bekroonde producten Ontdek een volledig producten gamma! Prime Design biedt een compleet gamma van dakdraagsystemen aan dat voldoet aan uw persoonlijke behoefte. AluBars en AluRack zijn de basismodellen uit lichtgewicht doch robuust aluminium. AluRack Pickup is de ideale oplossing voor de meest gebruikte pickups. AluRack Construction is de oplossing voor de meest extreme laadwensen door middel van versterkte dwarsliggers doch zonder groot bijkomend gewicht van het rek. ErgoRack is de meest ergonomische en veilige manier om ladders op een dakdrager te vervoeren. Onze Prime Design specialisten bezorgen u meer informatie over onze bekroonde producten. U vindt onze specialisten in gans Europa. Prime Design Inc., USA, is sedert 20 jaar één van de marktleiders op gebied van constructie van gepatenteerde dakdragers. In de huidige TÜV gecertifieerde productiefaciliteit ontwikkelt en produceert Prime Design zijn innovatieve en gepatenteerde producten (AluRack, ErgoRack, AluBars ). Sedert 2006 verdeelt Prime Design Europe zijn producten via partners zoals body builders, garagebedrijven en bedrijfswageninrichters en is één van de toonaangevende dakdragerspecialisten van Europa. De kantoren van Prime Design in Italië, Polen, UK en Rusland ondersteunen plaatselijk de klanten en dealers. Het Europees hoofdkwartier in België heeft voldoende productie en montagecapaciteit. De grote opslagcapaciteit waarborgt een snelle levering. Prime Design Europe is partner van het Oostenrijkse initiatief voor veilig transport: Prime Design dakdragers zijn beschermd door één of meerdere van de volgende patenten: 5,297,912; 6,092,972; 6,099,231; 6,202,807; 6,427,889; 6,764,268; 6,971,563 Uw Prime Design dealer: Prime Design Europe BVBA Bietenweg Tienen België Tel Fax info@primedesigneurope.eu AluRack NL 1/2012 Voor de dichtstbijzijnde Prime Design Dealer:

Het ultramoderne dakdraagsysteem voor elke opdracht.

Het ultramoderne dakdraagsysteem voor elke opdracht. Het ultramoderne dakdraagsysteem voor elke opdracht. 2 www.primedesigneurope.eu 1 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

De veiligste manier om glas en ramen te vervoeren.

De veiligste manier om glas en ramen te vervoeren. De veiligste manier om glas en ramen te vervoeren. 2 Overal in de EMEA kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe! Bekroonde producten

Nadere informatie

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System?

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? NL Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? Bespaar 30 min per dag dankzij de rekken, de lades en de koffers van Syncro System De modulaire elementen Syncro System brengen de beste

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

serie2

serie2 www.mobietec.com serie2 KENMERKEN Met deze serie2 producten gaan we nog verder in modulariteit, gecombineerd met hoogwaardige en robuuste afwerking. Het serie2 imperiaal is onze meest robuuste oplossing

Nadere informatie

AutoAccess Tel : +32 (0) 3 312 07 42 Delften 23 Fax : +32 (0 ) 3 322 44 59 Hal 84 B-2390 Westmalle. Product Info : Fleet

AutoAccess Tel : +32 (0) 3 312 07 42 Delften 23 Fax : +32 (0 ) 3 322 44 59 Hal 84 B-2390 Westmalle. Product Info : Fleet Product Info : COP : Erkend constructeur - Certified company Ombouw Dubbele Cabine : Primastar 1. Dubbele cabine L1 & L2 Comfort versie Separatiewand met ruit ABS Driezitsbank o 3x3 punts veiligheidsgordels

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS IMPERIALEN EN LASTDRAGERS 2014 Nieuw! Nu ook met afneembare open zijkant leverbaar Nieuw! Nu in vele RAL kleuren leverbaar Maximale service in imperialen en lastdragers 1952: oprichting metaalbedrijf binnenstad

Nadere informatie

Surprisingly different

Surprisingly different Surprisingly different 1 Regelmatig lange materialen vervoeren? Laadruimte beschermen tegen inbraak? Dure autoschade voorkomen? Dan is Q-Tech uw partner! Veilig en duurzaam daktransport Ergonomische, robuuste

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal.

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal. www.mobietec.com IMPERIAAL Wat u ook vervoert, een mobietec imperiaal voldoet aan al uw eisen. Het product kan bij u geleverd worden vergezeld van een handige montagehandleiding. Zelfs maatwerk kan op

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

M I T S U B I S H I L 2 0 0

M I T S U B I S H I L 2 0 0 M I T S U B I S H I L 2 0 0 C A T A L O G U S 2016-2017 H A R D T O P S Gespoten in koetswerkkleur Roofrails (optioneel: verschuifbare langsdragers) Interieurbekleding Spoiler in koetswerkkleur Tone on

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

You can count on us, for life

You can count on us, for life Holmatro V-Strut Over Holmatro Al bijna een halve eeuw ontwikkelt, produceert en test Holmatro hogedrukhydraulische gereedschappen en systemen voor industriële toepassingen, technische hulpverlening, tactische

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en constructie,

Nadere informatie

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch.

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch. Roof boxes ORDIC Nordic, op en top aerodynamisch. 3 HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. Nordic. Verrassend veel inhoud. Het aerodynamische uiterlijk van de Hapro Nordic verraadt het niet, maar deze dakkoffer

Nadere informatie

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem INFORMATIE CRS Universeel ladingzekeringsysteem 2 Zeilenwagen 54 CRS-Systeem Universeel ladingzekeringsysteem 1 Het CRS ladingzekeringsysteem is geschikt voor het vastzetten van verpakkingseenheden in

Nadere informatie

Scania. Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter

Scania. Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter Scania Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter Trux voor een stoere vrachtwagen met karakter Maak uw vrachtwagen stoer met een persoonlijke look, zoals veel transporteurs op de Europese wegen al

Nadere informatie

Carver, extra bagageruimte anno nu.

Carver, extra bagageruimte anno nu. Carver, extra bagageruimte anno nu. ooi ruim. Mooi ruim. De Hapro Carver is mooie vormgeving zonder compromis aan kwaliteit. De ideale dakkoffer voor die extra ruimte die u nodig heeft. Praktisch mooi

Nadere informatie

LAYHER (TOPIC) LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS

LAYHER (TOPIC) LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS LAYHER (TOPIC) LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS Uitgave 06.2018 DOC0133 Kwaliteitsmanagement systeem gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 door TÜV-CERT Aluminium ladders TOPIC

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN BIG FOOT - FIX-IT FOOT FIX-IT FOOT Stevige, multifunctionele sokkel voor leidingen, buitenunits of bekabeling op platte daken of vlakke ondergronden Aluminium profiel 4 x 20 mm ingewerkt in de rubberen

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

OPEL VIVARO-C.

OPEL VIVARO-C. OPEL OPEL VIVARO-C VIVARO-C www.opel.nl Comfort en verzorging Vloermatten Economy-tapijt - 1e zitrij Vloermatten Economy-tapijt - 2e zitrij Comfort en verzorging 1648298680 1614084880 Vloermatten Economy-tapijt

Nadere informatie

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers TRAXER Traxer, ruimte voor avontuur. HPR-Traxer-NL-REV00.indd 1 27-11-12 20:36 HPR-Traxer-NL-REV00.indd 2 27-11-12 20:36 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig.

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

poederblusser CoNsTruCTIe MATerIAAl & GebruIK

poederblusser CoNsTruCTIe MATerIAAl & GebruIK poederblusser ps1-x AbC Het model PS1-X ABC is een poederblusser onder druk met manometer, speciaal ontworpen voor de wagen, het zeewezen en huishoudelijk gebruik. Gebruikstemperaturen: van -0 C tot +60

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

LAYHER TOPIC LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS

LAYHER TOPIC LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS LAYHER TOPIC LADDERS EN TRAPPEN VOOR DE BOUW EN DE INDUSTRIE KATALOGUS Uitgave 02.2016 Kwaliteitsmanagement systeem gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 door TÜV-CERT Aluminium ladders TOPIC kwaliteit

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

organisatiekastwagensysteem voor transport en opslag

organisatiekastwagensysteem voor transport en opslag organisatiekastwagensysteem voor transport en opslag ZARGES RSO Een systeem zo individueel als uw vereisten De nieuwe ZARGES RSO is een gesloten kastwagen voor alle toepassingsgebieden binnen ziekenhuizen

Nadere informatie

MAAKT LADEN, LOSSEN & VERVOEREN EENVOUDIGER

MAAKT LADEN, LOSSEN & VERVOEREN EENVOUDIGER Type 1720 inschuifbare trap inclusief geleiding gewicht 16. T.b.v. vloerhoogte ca. 400 Totale breedte 780 Tree-breedte 780 Tree-diepte 240 Inbouwdiepte 560 Type 1780 opklapbare trap gewicht 8½. T.b.v.

Nadere informatie

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige.

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige. Dakkoffers ENITH Zenith, ruimte voor prestige. 3 ELEGANTIE HEEFT EEN NAAM. Zenith een waardevolle investering in reiscomfort. De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

het aluminium profiel, de revolutie in hangbaansystemen

het aluminium profiel, de revolutie in hangbaansystemen het aluminium profiel, de revolutie in hangbaansystemen De voordelen van het aluminiumprofiel! ERGONOMISCH Met de lichte rails kan de gebruiker zelfs zware en volumineuze lasten eenvoudig en zonder veel

Nadere informatie

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Bezoek steelcase.com Nederland Herikerbergweg 3, 1101CN Amsterdam tel: +31 20 311 84 10 fax: +31 20 311 84 15 België Sint-Martinusweg 199-201,1930 Zaventem

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Werfix BVBA. -Bouwhoogte : Max. 40,00m -Afstand : 2,00m -Beveiliging door middel van stabiele constructie -Verstelbaar : 0 66 cm

Werfix BVBA. -Bouwhoogte : Max. 40,00m -Afstand : 2,00m -Beveiliging door middel van stabiele constructie -Verstelbaar : 0 66 cm 14. Randbeveiliging : Veilig werken op hoogte!! 14.1 Randbeveiliging - Leuninghouder horizontaal Type 1 : Leuninghouder met binnendraad Leuninghouder vindt o.a. toepassing in de rand van een balkon. -Verstelbaar

Nadere informatie

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Uw Sortimo verkooppunt:... IDEEËN VOOR PROFESSIONALS Sortimo Nederland B.V. Nijverheidstraat 11 2861 GX Bergambacht Tel: 0182-35 60 60 Fax: 0182-35 60 90 E-mail: info@sortimo.nl

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen, de ruimtebesparende oplossing voor elke deuropening Het Clip-ophangingssysteem Hörmann strokengordijnen met het praktische Clip-ophangingssysteem

Nadere informatie

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN GT-O GT-R EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS BAKWAGENS GT-O / GT-R GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT: bakwagens voor volumetransport

Nadere informatie

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige.

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige. Dakkoffers ENITH Zenith, ruimte voor prestige. 3 Elegantie heeft een naam. Zenith een waardevolle investering in reiscomfort. De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de aërodynamica,

Nadere informatie

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS).

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS). quas lar Een uiterst betrouwbaar systeem De SOLYNDRA Solar module bestaat uit twee coaxiale cilinders. De binnenste cilinder wordt ommanteld door de CIGS-zonnecel die op haar beurt beschermd wordt door

Nadere informatie

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013 C= 100 C= 100 C= 100 C= 40 M= 10 M= 60 M= 100 M= 40; een nieuwe kijk op zorgproducten SecuCare is een merk van SECUPRODUCTS BV Boekweitstraat 23 2153GK - Nieuw-Vennep - NL Tel. +31-252-620901 Fax +31-252-676321

Nadere informatie

Van n Bike draagsysteem

Van n Bike draagsysteem GEBRUIKSAANWIJZING EN MONTAGE HANDLEIDING Van n Bike draagsysteem VAN N BIKE BVBA Kortestraat 12 2980 Zoersel BE 0661.987.683 DEEL I : GEBRUIKSAANWIJZING Van n Bike DRAAGSYSTEEM vanaf model 2018 1. INFORMATIE

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

MODUL-SYSTEM EXTRA LANGE LADEN VOOR HET ZWARE WERK

MODUL-SYSTEM EXTRA LANGE LADEN VOOR HET ZWARE WERK MODUL-SYSTEM EXTRA LANGE LADEN VOOR HET ZWARE WERK DE OLOSSING VOOR ICK-US, BESTELWAGENS EN ERSONENAUTO'S We weten dat u als professionele gebruiker hoge eisen stelt aan zowel de veiligheid als de efficiëntie

Nadere informatie

SPATSCHERMEN - TOEBEHOREN - SPATLAPPEN /0600

SPATSCHERMEN - TOEBEHOREN - SPATLAPPEN /0600 SPATSCHERMEN - TOEBEHOREN - SPATLAPPEN /0600 KUNSTSTOF SPATSCHERMEN L SPATSCHERMEN ENKELE AS - ROND H - Past op originele bevestigingen - Flexibel - Licht - Vraagt geen lakwerk - Eenvoudige bevestiging

Nadere informatie

INFORMATIE. Dakdrager. carrier

INFORMATIE. Dakdrager. carrier INFORMATIE Dakdrager 1 Transporter 4 Dakdrager 1 TRANSPORTER Tot dusver was er geen gecertificeerd systeem dat uw waardevolle en kwetsbare lange ladingen in uw lichte bedrijfswagen eenvoudig en snel tegen

Nadere informatie

PLANKDRAGERS LICHTE, MIDDELZWARE & ZWARE TOEPASSING

PLANKDRAGERS LICHTE, MIDDELZWARE & ZWARE TOEPASSING PLANKDRAGERS LICHTE, MIDDELZWARE & ZWARE TOEPASSING Dulimex programma plankdragers Al geruime tijd voert Dulimex een breed assortiment plankdragers. Het programma biedt voor vrijwel iedere situatie een

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Hapro Zenith en Hapro Carver

Hapro Zenith en Hapro Carver Hapro Zenith en Hapro Carver Zenith. Black tie optioneel. Duurzaamheid en design in harmonie. De Hapro Zenith is een indrukwekkend resultaat van modern design. Innovaties en doordachte handigheden in

Nadere informatie

botttainer Voor een optimale organisatie van de bergruimte en het beveiligen van de lading op open laadbakken

botttainer Voor een optimale organisatie van de bergruimte en het beveiligen van de lading op open laadbakken botttainer Voor een optimale organisatie van de bergruimte en het beveiligen van de lading op open laadbakken Transportboxen voor voertuigen met open laadbak Voor een optimale organisatie van de bergruimte

Nadere informatie

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Uniek ladesysteem Meer ruimte en overzicht Echt vakmanschap Veilig Moeiteloos opbergen Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Box Van Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en

Nadere informatie

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige.

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige. Dakkoffers ENITH Zenith, ruimte voor prestige. 3 Elegantie heeft een naam. Zenith een waardevolle investering in reiscomfort. De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de

Nadere informatie

Innovatieve en doordachte beslagtechniek

Innovatieve en doordachte beslagtechniek Innovatieve en doordachte beslagtechniek het systeem Vitris is de oplossing voor alle situaties, waarbij glas een perfect kader nodig heeft. Een kompleet assortiment aan profielen, beslag en schuifdeursloten

Nadere informatie

ZARGES kastsystemen.

ZARGES kastsystemen. Opslagsystemen/Kastsystemen ZARGES kastsystemen. Met het complete ZARGES opslagsysteem zijn alle medische verbruiksgoederen en apotheekgoederen plaatsbesparend en volgens de hoogste hygiënische standaards

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

Professionele Bestelwageninrichting

Professionele Bestelwageninrichting Professionele Bestelwageninrichting Alles heeft zijn plaats. Deze catalogus is hetzelfde voor alle Systems Edström verdelers. Het is mogelijk dat er kleine afwijkingingen zijn, en dat een bepaald product

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Profiteer nu van het inkoopvoordeel op al onze top modellen. inkoop

Profiteer nu van het inkoopvoordeel op al onze top modellen. inkoop CITYBOX TOPPERS-ACTIE! Profiteer nu van het inkoopvoordeel op al onze top modellen Extreem inkoop voordeel onze 4 toppers 3 DE GOEDKOOPSTE 3 DE LICHTSTE 3 DE COOLSTE 3 DE STERKSTE Extreem inkoop voordeel

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Picture Hanging Systems by fo r e s t

Picture Hanging Systems by fo r e s t Picture Hanging Systems by fo r e s t PHS (Picture Hanging Systems) bestaat uit een compleet assortiment van veilige, flexibele en elegante schilderij ophangsystemen. Inclusief een systeem met de mogelijkheid

Nadere informatie

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen SARIS Classic Wood De ijzersterke gelaste aanhangwagen Beproefde kwaliteit opnieuw uitgevonden De houten aanhangwagen van SARIS is een echte klassieker die zich al jaren heeft bewezen. Deze populaire aanhangwagen

Nadere informatie

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Vorken klasse 2A 7-10 Vorken klasse 3A 11-13 Vorken klasse 4A 14-16 Vorken klasse 2B 17-19 Vorken

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer

De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer Het bedrijf Gepro Box is de specialist in het leveren van opbergruimte voor kleine bedrijfswagens, bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens, trailers

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Verander uw tablet in een interactief marketinghulpmiddel of POS-systeem

Verander uw tablet in een interactief marketinghulpmiddel of POS-systeem Vergrendelbare tablet houder voor ipad - bevestigbaar aan bureau of muur - staal StarTech ID: SECTBLTPOS Nu kunt u uw tablet veilig in een vergrendelde behuizing bevestigen en deze aan een tafel, bureau

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer

De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer Het bedrijf Gepro Box is de specialist in het leveren van opbergruimte voor kleine bedrijfswagens, bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens, trailers

Nadere informatie

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Wouter Dewulf Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Hoogwaardige kwaliteit Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afingen leverbaar Snelle

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie