Maandbrief 1: Oktober 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief 1: Oktober 2010"

Transcriptie

1 Maandbrief 1: Oktober 2010 Personeel Juf Carmini mag van de bedrijfsarts weer enkele uurtjes op school iets doen. Zij staat nog niet voor haar eigen groep, maar verricht andere werkzaamheden. Juf Thamar, onze intern begeleider op de Clauslocatie, heeft haar hand gebroken. Gelukkig kan zij, zij het hier en daar aangepast, wel haar werkzaamheden verrichten. Juf Janine is naar het ziekenhuis geweest voor een dagopname. Zij zal zoals het ernaar uitziet in de week voor de herfstvakantie haar werk voor de groep weer kunnen hervatten. Kinderboekenweek 2010, een bijdrage van de Kinderboekenweekcommissie De kinderboekenweek 2010 komt er weer aan. Als school hebben we voor de titel Kijk eens.?! gekozen. Het verbeelden van verhalen staat centraal in de Kinderboekenweek. We starten de Kinderboekenweek op maandag 4 en dinsdag 5 oktober bij de weekopeningen en zullen er tot 15 oktober over werken. Dit jaar is er tijdens de afsluiting van de Kinderboekenweek alleen een boekenmarkt en geen kijkavond, wel zullen er in de open ruimte werkstukken van de kinderen te zien zijn. De boekenmarkt zal op woensdag 13 oktober van uur tot uur op de Clauslocatie plaats vinden. (dus niet op de Oranjelocatie) De Readshop en boekhandel Ichtus zijn deze avond aanwezig. Zending, een bijdrage van de zendingscommissie In deze maandbrief wil ik graag al onze adoptiekinderen even in het kort aan u voorstellen. Iedere maandag sparen we het zendingsgeld op om de volgende kinderen te ondersteunen: Saul uit Bolivia van 7 jaar Njeri uit Kenia van 9 jaar Josmar uit Mexico van 7 jaar Zione uit Malawi van 12 jaar Femi uit Indonesië van 10 jaar Bent u benieuwd hoe deze kinderen eruit zien, dan moet u maar eens een kijkje nemen in de klas van uw kind. Daar hangen de foto s van onze adoptiekinderen. We sponsoren hen voor 25 euro per maand. Compassion en Plan Nederland hebben in deze landen hun projecten lopen. Helpen jullie mee om elke maand het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Het geld wat we over houden besteden we nog aan aparte projecten, waar u van op de hoogte wordt gehouden op de site en de maandbrief. In de maanden juli, augustus en september is het bedrag van 379,94 opgehaald. Heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage!!

2 Verkeersouder(s) gezocht!! Een bijdrage van onze verkeersouder: Wies van der Toorn, moeder van Marc (7F) "Verkeersouders" gezocht!? Ik wil heel graag het "verkeersouderschap" overdragen aan andere ouders van onze school, omdat ik aan het eind van dit jaar ga stoppen. U kunt dan dit schooljaar nog met mij meedraaien... (lijkt me wel handig). Het wordt interessant dit jaar omdat we ook gaan overleggen met de wijkmanager van de gemeente. Tevens is er overleg met de Brede school. De wijkmanager wil op elke school graag verkeersouders. Met de gemeente gaan we om de tafel over een schoolzone en het aanpakken van verkeersproblematiek rondom school en van en naar school. Alles draait om verkeersveiligheid van onze kinderen. U heeft dus duidelijk een stem in dit geheel. Laat uw stem dan ook horen! Gedurende het schooljaar vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo is er "Fietscontrole" op vrijdag 15 oktober uur voor de groepen 6,7 en 8 van de Oranjelocatie. Ik ga dit samen met mijn collega verkeersouder Margreet van de Floriant doen, want ook zij doen mee met hun groepen. Bureau handhaving wijkagent, hulpouders en verkeersouders helpen allemaal mee!! De ouders krijgen 2 weken van tevoren een brief mee zodat zij thuis samen met de kinderen de fietsen controleren. Zo kan iedere fiets die 15 oktober in orde is een "ok" sticker krijgen!! Verder zijn we bezig met de actie De scholen zijn weer begonnen. De leerkrachten bespreken in de klas bij verkeersles de verkeersknelpunten van huis naar school en andersom. U ziet we zijn weer goed bezig op het gebied van "Verkeer". Mocht u belangstelling hebben, of nog vragen hebben, dan kunt u mij mailen: wies.toorn@gmail.com Actie schoenmaatjes Na de herfstvakantie gaat de actie schoenmaatjes weer van start. Hier doen wij één keer in de twee jaar aan mee. Wat is actie schoenmaatjes?! Op de site van u nog meer informatie kunt vinden) stond het volgende: Van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau: Schoenmaatjes (voorheen Operatie Schoenendoos) is dé kans voor kinderen om iets concreets te doen voor kansarme leeftijdsgenootjes wereldwijd. Als Schoenmaatje vullen zij een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Jaarlijks doen tienduizenden kinderen met deze actie mee. Wij willen als Prins Claus-/Oranjeschool weer zoveel mogelijk schoenendozen vullen. Helpen jullie mee en gaan jullie ook alvast spulletjes verzamelen? Misschien hebben de kinderen nog wel speelgoed waar ze nooit meer mee willen spelen of willen ze wel iets van hun dierbare speelgoed delen met een kansarm kind. Na de herfstvakantie zullen de kinderen een brief en folder meekrijgen waar de verschillende data in zullen staan.

3 Schoolmelk (lunchmelk) In het verleden maakte enkele kinderen gebruik van de Campina lunchmelk. Helaas is het aantal overblijvers zo groot, dat het voor de overblijfmedewerkers veel organisatietalent eist om de lunchmelk uit te delen. In overleg met één van de teamleden en de ouders die zitting hebben in de Stichting van de school, is besloten geen Campina lunchmelk meer aan te bieden. Wij vragen betreffende ouders het lunchmelk abonnement van hun kind stop te zetten en hun kind iets anders te drinken mee te geven voor tijdens het overblijven. Groep 8 naar Science center Delft. De groepen 8 zijn op dinsdag 21 september naar Science Center in Delft geweest. Toen de leerlingen naar binnen liepen zagen ze meteen een hi-tech auto, de auto van de toekomst? Een stukje verder lopend kwamen ze in een lokaal om te solderen. Ze gingen solderen en maakten op een printplaatje een apparaatje dat geluidjes kon maken. Je moest de draadjes door de gaatjes in het printplaatje doen en vast solderen, daarna moest je wat tin laten smelten en laten stollen dan zat het goed vast. Het was leuk en nu kunnen we solderen. Aldus Pim uit groep 8F. Kamp groepen 8 Een plaatje van de eerste dag op kamp: groepsfoto bij het Militair luchtvaartmuseum in Soesterberg. Bent u nieuwsgierig naar het verslag van het fantastische kamp en nog veel meer foto s? Kijkt u dan op onze site!

4 Voorstellen nieuwe lid van de MR, een bijdrage van Barbara Lochtmans Ik ben Barbara Lochtmans, getrouwd met Rene en samen hebben wij drie kinderen. Bente (7) zit in groep 4B, Jip (4) zit in groep 2a en Sterre is 2, dus die moet nog even wachten voordat ze naar school mag. Ik ben werkzaam als docent bij de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Leiden. Mijn motivatie om lid te worden van de MR van De Prins Claus Oranjeschool: Voor kinderen, ouders en leerkrachten is goed onderwijs en een prettig opvoedingsklimaat van groot belang. Om een school goed te laten functioneren is het van belang dat er een goed beleid wordt gevoerd en dat het beleid ook op de juiste manier wordt uitgevoerd en zonodig wordt bijgesteld. Ik vind het belangrijk dat ouders mee kunnen denken en kunnen adviseren over het te voeren beleid van een school. De MR is een goed middel om, samen met het bestuur van de school, een omgeving voor kinderen te creëren waarin zij zich veilig voelen en goed kunnen ontwikkelen. Niet alleen de cognitieve ontwikkeling (wat kinderen moeten kennen, weten en kunnen) staat op een school centraal, maar zeker ook de sociaal-emotionele ontwikkeling (omgaan met zichzelf, anderen en het gevoelsleven) zijn vaardigheden die van groot belang zijn in de ontwikkeling van kinderen. Samen met andere ouders en leerkrachten hoop ik de school en ook de leerlingen als MR van dienst te kunnen zijn. Het lijkt mij leuk en leerzaam om mee te mogen denken over het beleid van de school. Ik hoop hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Ik nodig hierbij ouders graag uit om me eens aan te spreken op het schoolplein, zodat ik zaken die leven bij ouders onder de aandacht van de MR en het bestuur kan brengen. Met vriendelijke groet, Barbara Lochtmans Inloopmorgen voor belangstellende ouders van eventuele toekomstige leerlingen Op woensdag 13 oktober zijn ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind van harte welkom op de Clauslocatie. Van 9.00 uur tot uur krijgen zij informatie over de school en mogen zij een kijkje nemen in de kleutergroepen. Mocht u nog ouders weten die op zoek zijn, wilt u ze dan attent maken op deze inloopmorgen? Nieuwbouw Er zijn enige ontwikkelingen wat betreft de nieuwbouw. We hebben overleg gehad met De Drie Ballonnen over de mogelijkheden voor dagopvang van 0 tot en met 12 jaar. Dit heeft wel consequenties voor het ontwerp en de omvang van de nieuwbouw. Daardoor is de verwachting dat de nieuwbouw niet voor januari 2010 gereed zijn. Wel verwachten wij dat het misschien mogelijk is om al in augustus 2011 (het volgende schooljaar) alle groepen op het Straspad een plekje te geven. Wij houden u op de hoogte.

5 Sparen Weet u dat u nog steeds uw oud papier, lege cartridges en oude batterijen op school kwijt kunt? Van de opbrengst kunnen wij weer leuke dingen voor de leerlingen kopen. Bedankt alvast voor het sparen! Jarigen in de maand oktober 1 Loudi 8B, Twan 6 2 Channa 4A, Noah 1C 3 Stacey 8B, Ivan 1A 5 Anne-Fleur 7F, Lieve 4A 6 Shivani 8B 7 Mirjam 5B 8 Jip 2A 9 Isabel 2A, Esther 6 13 Lies-Anne 4B, Tamara 8F 14 Rosa 4A 17 Sydney 6 18 Amber 4B, Megan 4B, Umut 2B 19 Chaméenique 4B 21 Jeroen 8F, Stef 7F 22 Matthias 4A, Jelmer 7A 23 Yasin 2A 24 Wendy 8A, Anouk 2B, Mels 3 25 Mart 3 29 Celina 8A, Julianne 1B 30 Lobke 7A, Maeva 2B Agenda Oktober Structuur van de maand Zoek iemand die 5 Dag van de leraar 4+5 Start Kinderboekenweek Kijk eens 12 Schoolfotograaf beide locaties 13 Inloopochtend nieuwe kleuters uur Fietscontrole groepen 6, 7 en 8 van de Oranjelocatie 18 t/m 24 Herfstvakantie 18 Lijnbaltoernooi 25 SEM les 4 27 Luiscontrole/ Sportochtend in de Veur voor de groepen 1 t/m 3 29 Maandbrief november Wij wensen u een heel prettig weekend en alvast een gezellige, hopelijk zonnige, herfstvakantie toe. Met vriendelijke groet, mede namens het team, Piet Hanemaaijer en Hetty van Elburg.

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Maandbrief 2012-2013, nummer 2, oktober 2012

Maandbrief 2012-2013, nummer 2, oktober 2012 Maandbrief 2012-2013, nummer 2, oktober 2012 Van de directie Beste ouders/verzorgers, Vandaag, 28 september 2012, hebben we met alle leerlingen een heleboel sportieve stappen gezet voor de nieuwbouw. Complimenten

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuw logo. Beter een hart zonder woorden dan woorden zonder hart! Agenda. Beste ouder/verzorger,

Nieuw logo. Beter een hart zonder woorden dan woorden zonder hart! Agenda. Beste ouder/verzorger, Beter een hart zonder woorden dan woorden zonder hart! Nieuwsbrief 05-12 november 2015 Agenda 15 november Juf Lenneke jarig 17 november Rapport Oud papier 19 november 10-minutengesprek 22 november Juf

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Maandbrief 2: oktober 2011

Maandbrief 2: oktober 2011 Maandbrief 2: oktober 2011 Personeel Juf Rebecca gaat m.i.v. 7 november met zwangerschapsverlof. Intussen heeft de directie Marion van Gaans bereid gevonden om juf Rebecca tijdens het zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 4 oktober 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Inloopuurtje De kinderen naar school gebracht en trek in koffie of thee?

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013

Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013 Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013 Redactieadres: Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht E-mail: e.grit@mytylschoolutrecht.nl Agenda Donderdag 14 november: Vrijdag 15 november: volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

- Nieuwsbrief - Nieuwe directeur. Meester Herman. Oproep hulpouders. Nieuwe website

- Nieuwsbrief - Nieuwe directeur. Meester Herman. Oproep hulpouders. Nieuwe website Nieuwe directeur Nieuwe Directeur Graag stel ik me even kort aan u voor. Mijn naam is Ton keesom, 58 jaar, getrouwd en woonachtig in Wijhe, aan de andere kant van de IJssel. Na een eerdere periode als

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- Stand van zaken Muziekfrieks: Komt dat horen, komt dat zien! Bewegingsonderwijs Beweegwijs

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 17. 28 april 2016. Kopij: redactie@dekleinereus.org

Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 17. 28 april 2016. Kopij: redactie@dekleinereus.org Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 17 28 april 2016 Kopij: redactie@dekleinereus.org Vakantierooster In de MR vergadering van 21 april is het vakantierooster 2016-2017 besproken. De directie heeft

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Maandbrief 3: November 2010

Maandbrief 3: November 2010 Maandbrief 3: November 2010 Personeel Juf Carmini zal medio november haar werk voor de groep weer kunnen hervatten. Juf Claudia, die tijdens de afwezigheid van juf Carmini voor groep 7/8 heeft gestaan,

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

31 OKTOBER 2014 AGENDA:

31 OKTOBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang zijn voor de bouw,

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 3 oktober 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 4 oktober Dierendag 5 oktober Dag van de leraar 6 oktober 20.00 22.00 Ouderraadvergadering

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

AGENDA Adviesgesprekken groep 8

AGENDA Adviesgesprekken groep 8 Schooljaar 2014-2015 Datum: 09-01-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 12 januari Woensdag 14 januari Dinsdag 13 januari Dinsdag 20 januari Woensdag 21 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

nummer 14 8 januari 2016

nummer 14 8 januari 2016 nummer 14 8 januari 2016 Weekagenda: - Weeksluiting: Vrijdag 15-01-2016: Groepen 1-2a, 1-2c, 3, 5 en 8 Belangrijke data: 1 februari 2016: De kleutergroepen hebben een vrije dag (dit stond niet in de maandkalender

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Zaterdag 14 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Vrijdag 13 maart 2015 Ophalen oud papier. Lopers zijn: Smit (lindenstr)(2014),

Nadere informatie