Maandbrief 3: November 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief 3: November 2010"

Transcriptie

1 Maandbrief 3: November 2010 Personeel Juf Carmini zal medio november haar werk voor de groep weer kunnen hervatten. Juf Claudia, die tijdens de afwezigheid van juf Carmini voor groep 7/8 heeft gestaan, heeft per 9 november een nieuwe baan. Wij willen juf Claudia enorm bedanken voor haar inzet en enthousiasme in de afgelopen weken en wensen haar in haar nieuwe baan enorm veel plezier en succes! Op het ogenblik is juf Anja van groep 4A ziek. De vervanging voor haar groep is intussen geregeld. Hoe lang haar afwezigheid zal duren is niet bekend. Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en wensen juf Anja veel sterkte en een spoedig herstel. Op woensdag 13 oktober heb ik, juf Hetty, mijn laatste van de 16 chemokuren gehad. Dat is een fijn gevoel, want nu kan ik weer op gaan bouwen. Symbolisch heb ik die dag alle kaarten die ik sinds januari mocht ontvangen van de muur gehaald en allemaal( alle 390!!) nog eens doorgelezen. Alle lieve woorden, gedichten en tekeningen worden bewaard in een mooie doos, ze hebben mij heel veel steun gegeven. Nogmaals wil ik iedereen hiervoor hartelijk bedanken! Kinderboekenweek 2010 Tijdens de boekenmarkt op woensdag 13 oktober van uur tot uur op de Clauslocatie hebben wij heel veel ouders en leerlingen mogen verwelkomen. Het was een drukbezochte, gezellige avond en er werden heel veel boeken gekocht. Actie schoenmaatjes De actie schoenmaatjes is op 25 oktober van start gegaan. Wij willen als Prins Claus-/Oranjeschool weer zoveel mogelijk schoenendozen vullen. Misschien hebben de kinderen nog wel speelgoed waar ze nooit meer mee willen spelen of willen ze wel iets van hun dierbare speelgoed delen met een kansarm kind. De dozen kunnen van 8 t/m 12 november op school ingeleverd worden. Fijn dat jullie ons willen helpen! 5 oktober: Dag van de leraar Op 5 oktober, de dag van de leraar, werden alle personeelsleden verrast door een leuke attentie van de ouderraad. Heel hartelijk dank daarvoor!

2 Kerkschooldienst 7 November is er een kerkschooldienst in Kerkelijk centrum De Regenboog, Nathaliegang te Zoetermeer. Tijdens deze dienst werken leerlingen van onze school en leerlingen van de Prins Willem Alexanderschool mee. De dienst begint om uur en heeft als thema: De tien geboden. Op 5 november komt kerkelijk medewerker Marga Schipper langs de onderbouwgroepen om met de leerlingen over dit thema te praten. In alle groepen worden de bijbehorende verhalen verteld en de liederen die in de kerk zullen worden gezongen aangeleerd. Wij hopen u a.s. zondag allemaal te mogen ontmoeten. Sportochtend voor de groepen 1/2 en 3 in De Veur Op woensdag 17 oktober was het zover. De sportochtend, in de gymzaal van De Veur, voor de groepen 1 t/m 3. Wat een feest was dat! En voor sommige kinderen ook best wel spannend. De kinderen hebben, in groepjes, allemaal sportieve activiteiten kunnen doen. Van klimmen en klauteren tot spijker slaan in een stuk hout. Van snoepsleutel poepen tot touwtrekken. Tussendoor zorgde de Ouderraad voor eten en drinken. Na afloop gingen alle sportieve groepen nog op de foto en kreeg iedereen een echt sportdiploma! s Middags was iedereen vrij om thuis lekker uit te rusten van zo n sportieve ochtend. Via deze weg willen wij alle ouders, die geholpen hebben deze ochtend tot een succes te maken, heel hartelijk bedanken! Op de schoolsite zijn binnenkort de foto s te zien van de sportochtend. Zending, een bijdrage van juf Carmini In de maand oktober hebben de kinderen goed gedacht aan onze adoptiekinderen. We hebben het bedrag van 212,70 opgehaald. Dank jullie wel daarvoor. Heel leuk is dat we post hebben ontvangen van Teresiah Njeri, Saul en Femi. De brieven zullen voorgelezen worden en hangen ook in de open ruimte van de Clauslocatie. De actie schoenmaatjes is inmiddels ook van start gegaan. We hopen in de week van 8 november zoveel mogelijk gevulde schoenendozen te verzamelen. Helpen jullie mee?

3 Sinterklaasviering Het zal u niet zijn ontgaan, Sint komt eraan! Ook op school hopen wij hem weer te mogen verwelkomen. De Sinterklaascommissie is intussen al weer druk met alle voorbereidingen. We hopen Sint op 3 december op de Clauslocatie te mogen verwelkomen. Hoe dit organisatorisch met de groepen van de Oranjelocatie zal verlopen hoort u binnenkort van ons. Scholenproject voor de blaasmuziek Op 4 november 's ochtends krijgen de groepen 8 bezoek van een lid van het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee.Deze zal een inleiding geven op een klein project dat met de groepen 8 gedaan zal worden. Het geheel wordt afgesloten met een concert van het hele korps op 25 november. Dit project is voortgekomen uit het volgende: Scholenproject voor de Blaasmuziek In maart 2007 hebben vier musici van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee een scholenproject opgezet met als doel de kinderen van de basisschool kennis te laten maken met muziek en blaasmuziek in het bijzonder. Op een speelse manier worden de kinderen wegwijs en enthousiast gemaakt in de wereld van de blaasmuziek. Momenteel kan teruggekeken worden op een succesvolle opzet, waarbij inmiddels op een tiental basisscholen door het gehele land kleine concerten zijn gegeven. De wachtmeesters Kaars Sijpestijn, van Wageningen, Schmidt en Esselink van het Trompetterkorps nemen de kinderen mee op een muzikale wereldreis, waarbij de kinderen hun enthousiasme niet bepaald onder stoelen of banken steken. Aan de hand van een door Gilian Schmidt geschreven wereldreis, laat het kwartet kleine muziekwerkjes horen uit verschillende continenten en landen. In een tijdsbestek van drie weken gaan de kinderen aan de hand van het boekje "Scholenproject, Blaasmuziek van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee" opdrachten uitvoeren en wordt er ook in de klas naar blaasmuziek geluisterd en uitleg gegeven over de verschillende blaasinstrumenten en orkesten. Het project van het Trompetterkorps is op veel scholen onderdeel van bredere muzikale projecten en de plaatselijke muziekvereniging kan zich bij het project aansluiten om de kinderen van de basisschool te stimuleren en enthousiast te maken voor eventueel het volgen van de aangeboden muzieklessen.

4 Fietscontrole op de Oranjelocatie In samenwerking met de Floriant zijn alle fietsen van de leerlingen gecontroleerd. Diverse verkeersouders, agenten en vrijwilligers stonden opgesteld op het plein om de fietsen te controleren. Het belangrijkste was en is natuurlijk een veilige fiets om ongelukken te voorkomen. Gelukkig was het merendeel van de fietsen prima in orde. Enkele fietsen die gebreken vertoonden zijn of worden nog herkeurd. De fietsen die in orde waren hebben een "goedgekeurd" sticker uitgereikt gekregen en een sleutelhanger voor een duidelijk zichtbare fietssleutel (ook niet onbelangrijk!). Jarigen in de maand november 1 Lindsey 5A 2 Tirsa 4A 5 Vincent 5A 6 Emi 7F 7 Sanne 1A, Lisa 5A, Jesse 5B, Destin 1A 8 Jasmine 5B, Jasper 4B 10 Stephan 7A 11 Jasper 1A 13 Kaj 14 Raymon 6 16 Maaike 6F 18 Jessie 8B 20 Max 4B, Martijn 3 21 Dale 3 22 Sanne 5B, Roxanne 7F, Suzanne 4B 24 Marnix 8F, Dylano 1C 27 Rosalie 1C 28 Thomas 6 29 Thomas 6F

5 Musical uitvoering "STOP" door kinderkoor de Zevensprong. Op zaterdag 27 november om uur in kerkelijk centrum "De Regenboog" wordt de musical STOP uitgevoerd door het kinderkoor "De Zevensprong". Met heel veel plezier hebben de kinderen dit ingestudeerd en willen dat graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Het is uitermate geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De musical duurt ongeveer 45 minuten. De entree is vrij. Deze musical is tot stand gekomen in samenwerking met de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. korte inhoud: Een doodgewone schooldag of niet? Er is iets aan de hand; er hangt iets in de lucht. Komt het omdat meester Roel vandaag ziek is en wordt vervangen door een overijverige invaljuf? Of ligt het aan die lege kruk, die midden in de klas staat en waar eigenlijk niemand aandacht aan schenkt? Alles wordt duidelijk als Johan, de conciërge binnenkomt. Hem valt het meteen op: er mist een kind! Het blijkt om Taira te gaan; zij is vandaag niet op school en niemand begrijpt waarom. Is ze ziek of is ze schoolziek? En wat is daar de reden dan van? Een vrolijke buurvrouw weet het geheim: Taira wordt gepest. Zij brengt het in de openheid door het aan de zieke meneer Roel te vertellen, die het zo belangrijk vindt, dat hij er speciaal zijn bed voor uitkomt. Gelukkig zijn de kinderen uit de groep het met hem eens en samen weten ze het probleem op te lossen! Kortom: dit mag u / jullie niet missen! Een bijdrage van Jennifer Ellis, onze schoolmaatschappelijk werkster Informatie voor ouders Misschien maakt u of de school zich zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind? In dat geval kan er contact worden opgenomen met de schoolmaatschappelijk werker van MEE, die aan de school verbonden is. Uiteraard gebeurt dit alleen met uw toestemming. Hier leest u hoe dit in zijn werk gaat. Het schoolmaatschappelijk werk van MEE Het maatschappelijk werk op school draagt bij aan het versterken van de positie van uw kind binnen de school, het gezin en de maatschappij. Doelstelling is de ontwikkeling van leerlingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Vroegtijdig signaleren van problemen die in de schoolsituatie tot uiting komen is hierbij van belang. MEE Zuid-Holland Noord biedt professionele, onafhankelijke en direct beschikbare hulp. Deze richt zich op verbetering van de kwaliteit van het bestaan. MEE streeft ernaar dat iedereen op een gelijkwaardige manier kan deelnemen aan de samenleving. De schoolmaatschappelijk werkers van MEE kunnen in veel gevallen direct hulp bieden en zijn zeer goed op de hoogte van de verschillende hulpverlenende instanties in de regio. Zij kunnen u daarom, als dat nodig is, snel met de juiste instantie in contact brengen. Uitgangspunt hierbij is dat elke te ondernemen stap van te voren met u wordt overlegd. Hoe gaat het in zijn werk? U of de school maakt zich zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind. In dat geval kunt u contact opnemen met de schoolmaatschappelijk werker van MEE, die aan de school verbonden is. In een kennismakingsgesprek bespreekt de schoolmaatschappelijk werker welke zorgen er met betrekking tot uw kind zijn en welke vragen u heeft. Dit gesprek kan bij u thuis of op de school plaats vinden.

6 Als dat nodig is kan er direct kortdurende hulp geboden worden. Is er specifieke of meer uitgebreide hulp nodig, dan wordt u in contact gebracht met de juiste instantie. De schoolmaatschappelijk werker houdt gedurende de ondersteuning contact met de school. Hij of zij neemt deel aan het zorgoverleg op school en kan ondersteuning bieden aan de leerkrachten. Dit gebeurt altijd in overleg met u. De aanmelding Als de leerkracht zich zorgen maakt over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind dan wordt dit met de intern begeleider of de directeur besproken. Daarna zal de leerkracht of de intern begeleider dit met u bespreken. Na aanmelding neemt de schoolmaatschappelijk werker vervolgens binnen veertien dagen contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen en een afspraak maken. Agenda November Structuur van de maand In de rij 3 Luizencontrole 4 Start project groepen 8 m.b.t. Trompetterkorps 5 Invulbriefjes 10 minutenavonden mee Dodehoekles door de Onderwijs adviesdienst voor groep 7F Marga Schipper op school i.v.m. kerkschooldienst 8.50 groep 1/2 a + b 9.10 groep 1/2 c + groep groep 4a 9.50 groep 4b 7 Kerkschooldienst in De Regenboog, aanvang uur 8 SEM les 5 NIO toets groepen 8 8 t/m 12 Inleveren schoenendozen van de actie schoenmaatjes uur bezoek aan de bibliotheek voor groep 3 11 Uiterste inleverdatum 10 minutenavond briefjes 10 Schoolfotograaf broertjes en zusjesfoto, s middags op de Clauslocatie 11 en 12 Directietweedaagse: directie afwezig 18 Groepen 8: Kids moving the world 19 Rapporten en leerlingenwerk mee naar huis 22 Leerlingenwerk terug naar school SEM les uur GMR uur Voorstelling Mees Kees Schow in het Stadstheater, groep 6F 24 Vuurwerkles door bureau Halt voor de groepen minutenavond Concert Koninklijke Marechaussee voor de groepen minutenavond Maandbrief december 3 dec. Sinterklaasviering, leerlingen s middags vrij Met vriendelijke groet, mede namens het team, Piet Hanemaaijer en Hetty van Elburg

Maandbrief 3: november 2011

Maandbrief 3: november 2011 Maandbrief 3: november 2011 Personeel Met ingang van 7 november gaat het zwangerschapsverlof van juf Rebecca in. Juf Marion van Gaans staat tot de voorjaarsvakantie op de woensdag om de week, donderdag

Nadere informatie

Maandbrief 1: Oktober 2010

Maandbrief 1: Oktober 2010 Maandbrief 1: Oktober 2010 Personeel Juf Carmini mag van de bedrijfsarts weer enkele uurtjes op school iets doen. Zij staat nog niet voor haar eigen groep, maar verricht andere werkzaamheden. Juf Thamar,

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Maandbrief 3 : november 2007

Maandbrief 3 : november 2007 Maandbrief 3 : november 2007 Voor de herfstvakantie hebben alle groepen door middel van een toneelstukje, dansje, etc. de kinderboekenweek afgesloten. Met heel veel plezier is er aan het thema Sub Rosa,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Sinterklaasfeest 2015

Inhoudsopgave: Sinterklaasfeest 2015 INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK JAARGANG 2015/2016 NUMMER 7, 04-12-2015 Deze nieuwsbrief is onderdeel van de informatievoorziening aan ouders, zoals in de schoolgids

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Kinderkleding en speelgoed voor een prikkie!

Kinderkleding en speelgoed voor een prikkie! NIEUWSFLITS BIJLAGE Ingezonden mededelingen 27 januari 2017 De mededelingen in deze bijlage zijn niet per definitie een aanbeveling van school, maar ons doel is om u hiermee in elk geval veelzijdige kind-gerelateerde

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant HuifkarInformatieKrant Beste ouders/verzorgers, Het is alweer kerstvakantie. De tijd vliegt voorbij en wat zijn er veel ontwikkelingen op school en binnen onze stichting. Middels brieven bent u op de hoogte

Nadere informatie

November Belangrijke data & mededelingen. Vanuit het MT. Toestemmingsformulier

November Belangrijke data & mededelingen. Vanuit het MT. Toestemmingsformulier Belangrijke data & mededelingen Donderdag 1 november: Lia MT dag Vrijdag 2 november: Creatief cluster 3/4 kwartier groep 4 Marielle/Judith Maandag 5 november: Nacontrole hoofdluis Vrijdag 9 november: Sonja

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 6 oktober 2016 Agenda 4 november: schoolavond 1. 8 november: voortgangsgesprekken: kinderen 14.00 uur uit. 11 november: schoolontbijt. 14 november: Kijkmiddag. 24 november: informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 november 2015

NIEUWSBRIEF 13 november 2015 NIEUWSBRIEF 13 november 2015 Agenda 13-11 Rapporten mee 17-11 Informatieavond KWC 18-11 Creaochtend groep 1, 2 en 3 18-11 Rapportgesprekken 18-11 Informatieavond Lingeborgh 19-11 Mad Science 19-11 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Weekkaart Maandag 7 t/m 11 okt

Weekkaart Maandag 7 t/m 11 okt Weekkaart 7 2019-2020 Maandag 7 t/m 11 okt. 2019 www.cantecleerkloosterhaar.nl Maandag 7 oktober De Dag van het Onderwijs (eigenlijk 05-10) Dinsdag 8 oktober We starten de naschoolse activiteiten zie de

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Jaargang 16, nummer 25 Woensdag

Jaargang 16, nummer 25 Woensdag Jaargang 16, nummer 25 Woensdag 22-03-2017 Mee naar huis genomen De kinderen (per gezin) krijgen deze week flyers en een boekje mee naar huis over drinkwater met een stickervel zoekplaat over speuren naar

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website:

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website: SCHOOLJOURNAAL 21 december 2018 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA VERJAARDAGEN dec. 22 Dean Smith Gr. 4 dec. 26 Nils Witteman Gr. 5 dec.

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix.

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix. o.b.s. Prinses Beatrix directie@obsprinsesbeatrix.org www.bsprinsesbeatrix.nl Nieuwsbrief november Belangrijke data in november: 01 november 1 jarig bestaan van Het Kwartet. 04 november Afname NIO in Prinses

Nadere informatie

Oktober Hosham Juf Ellis Juf Marie Niels Amro Arkan Meester Marko 46

Oktober Hosham Juf Ellis Juf Marie Niels Amro Arkan Meester Marko 46 SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 5 oktober 2018 AGENDA 09-10 Voorstelling De tour

Nadere informatie

Kalender. Schoolkrant

Kalender. Schoolkrant 25 e jaargang 30 September 2016 nummer 06 Wist u dat? Kalender We afgelopen week een drukke week op school hadden? De fotograaf 4 dagen op school was? Zij alle kinderen op de foto heeft gezet? Ook de broertjes

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Oude-Tonge, 1 november 2018 Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Alleen op de wereld Op 29 november zullen wij met groep 5, 6, 7 en 8 de middagvoorstelling Alleen

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Jaargang 4, Nr. 7

Nieuwsbrief. Schooljaar Jaargang 4, Nr. 7 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 Jaargang 4, Nr. 7 Beste ouders, Een kleine impressie van het pepernoten bakken in de nieuwe keuken van de school. De leerlingen hebben zichtbaar genoten, van het bakken,

Nadere informatie

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge Nr.6, 21 november 2018 Kalender Maandag 26 november 19.00 uur: MR vergadering Maandag 3 december: 1e Adventviering Woensdag 5 december: Sintfeest op school Woensdag 12 december: Kerstknutsel Bijbelverhalen

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2016-2017 Week: 3, nummer 16 Bijbelverhalen deze week: 4 Dat is beter Lucas 4:31-40 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep Geel * Nieuws uit groep 6A * Typen Gerritsen opleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2013

Nieuwsbrief 24 november 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 24 november 2013 Nieuwsflits MR De MR heeft maandag 18 november overlegd. De belangrijkste overlegpunten

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Fietscontrole. Beste ouders,

Fietscontrole. Beste ouders, Nieuwsbrief maandag 02 vrijdag 06 oktober Beste ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld 5 om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Jaargang 18 nr oktober 2017

Jaargang 18 nr oktober 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 4 19 oktober 2017 Beste lezer, Vlak voor de vakantie is er nog weer veel te vertellen! Bericht van juf Ellen Op dinsdag 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Kind op Maandag In deze weken voor Kerst speelt tellen een belangrijke rol. De keizer wil zijn volk tellen, wij tellen de dagen en weken af naar kerst. In de verhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie