WELKOM IN DE KRUISKERK. van de. Vrije Evangelische Gemeente HEERDE. mogen wij ons aan u voorstellen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM IN DE KRUISKERK. van de. Vrije Evangelische Gemeente HEERDE. mogen wij ons aan u voorstellen?"

Transcriptie

1 WELKOM IN DE KRUISKERK van de Vrije Evangelische Gemeente HEERDE mogen wij ons aan u voorstellen?

2 Wie zijn wij? Deze gemeente is de oudste Vrije Evangelische gemeente in ons land. Als stichtingsdatum staat 21 november 1835 in de boeken. Dat was de dag waarop ds. Anthony Brummelkamp uit Hattem een nieuwe christelijke gemeente vormde, waarvan wij de voorzetting zijn. Onze eerste kerk werd aan de Bonenburgerlaan gebouwd (nu nog als kerk in gebruik). Deze Kruiskerk dateert van 1938, met daarna een drietal verbouwingen (1964, 1985, 2005) Kenmerken van onze Vrije Evangelische gemeente zijn: 1. wat ons samenbindt is het persoonlijk geloof. De gemeente wordt gevormd door mensen die Jezus Christus belijden als hun Heiland en Heer. 2. de gemeente is geen doel in zichzelf maar wil op grond van haar roeping en opdracht zendingsgemeente zijn. 3. we zijn een vrije zelfstandige gemeente. Dat houdt in dat we plaatselijk zelfstandig zijn: geen centraal gezag van overheid of synode, maar de Heer zelf het hoogste gezag is en zijn woord ons kompas (evangelisch). 4. we zijn een belijdende gemeente. Dat wil zeggen dat we ons goed bewust zijn om getuigenis af te leggen in de tijd waarin we nu leven; dankbaar voor wat er in het verleden gezegd is, gaan we voort te belijden. Dat vraagt telkens om nieuwe woorden en andere vormen en gebruiken. 5. we zoeken het oecumenische contact met kerken en christenen en reiken de ongeveinsde broeder-/zusterhand aan allen die ook in Christus geloven, van welke richting ze ook mogen zijn. In 1881 werd er een Bond van Vrije Evangelische gemeenten in Nederland opgericht om samen te doen waartoe een plaatselijke gemeente niet in staat is (uitzenden van mensen, opleiden van predikanten, regelingen opstellen). Heerde sloot zich in 1904 aan. Ook al zijn we als gemeente in bestaansjaren oud, in de vormgeving van onze gemeente zijn we jong. ± 50% van de gemeenteleden is jonger dan 40 jaar. Op dit moment wordt de gemeente gevormd door circa 448 leden, 298 doopleden en 70 vrienden.

3 Wat doen wij? De kenmerken van onze gemeente raken ook aan haar doel. er is een opdracht tot getuigenis en dienst deze taak kun je alleen samen uitvoeren met een goed toegerust team van mensen = de gemeente De gemeentelijke activiteiten richten zich daarom naar binnen: Vorming en toerusting, gemeenteopbouw En ze richten zich ook naar buiten: Getuigenis en dienst. Hoe doen we dat? Op velerlei wijze. Lees hierna de opsomming aan gemeentelijke activiteiten. 1. de kerkdiensten op zondag We beschouwen het als een groot voorrecht om iedere zondag 2 kerkdiensten te hebben (10.00 en uur). Dat is de plek om God te danken en zijn Naam te prijzen. Het is ook de plek om aangesproken te worden vanuit Gods woord en gevormd, toegerust en opgebouwd te worden. Tijdens de morgendiensten is er kinderoppas en kindernevendienst. De avonddiensten hebben meestal een speciaal karakter: Themadienst, Jeugddienst, Heerde-zingt-op-zondag etc. 6-7 keer per jaar wordt de Maaltijd van de Heer gevierd en deze is toegankelijk voor ieder die de Naam van Jezus belijdt. Op verzoek van ouders worden er doopdiensten gepland. Onze gemeente kent de praktijk van doop aan kinderen van gelovige ouders. De geloofsbelijdenis is iemands persoonlijk antwoord op deze doop. 2. het avondgebed Het gebed is de kurk waar een geloofsgemeenschap op drijft. Iedere dinsdagavond (van uur) is er gelegenheid om samen te bidden. Een team van medewerkers zorgt voor de uitvoering van deze avonden. Naast dit wekelijkse moment, kent de gemeente ook 3 gebedsweken: bij de start van een nieuw jaar in de Stille Week voor Pasen tussen Hemelvaart en Pinksteren

4 3. het leerhuis Onder dit leerhuis verstaan we een grote hoeveelheid aan gemeentelijke activiteiten. In vogelvlucht noemen we ze hier: - jeugdclub christykids (wekelijks) - crosspoint en time-out, voor jongeren (wekelijks) - jongerengespreksgroep (maandelijks) - belijdeniscatechese (2-wekelijks) - bijbelstudie (maandelijks) - geloofsgesprek (maandelijks) / 40- contactgroep (maandelijks) - bibliodrama (6 x per jaar) - geloofsopvoeding (4x per jaar) - vrouwenkring (maandelijks) - (wijk) huiskringen (2 x per jaar in elke wijk) - contactmiddagen ouderen (5x per jaar) - Gemeente Groei Groep - etc. etc. etc. In het Maandblad en op de website (agenda) staan de juiste data en tijden vermeld. Aan het begin van het seizoen verschijnt ook altijd een brochure met een jaarplan. 4. de zorg voor elkaar In een christelijke gemeente mogen mensen ook rekenen op zorg voor elkaar. Voor een belangrijk deel gaat dat spontaan, doordat mensen omzien naar elkaar. Het moet daarnaast ook goed georganiseerd worden. De gemeente is geografisch verdeeld in 8 pastorale wijken, elk met een eigen wijkouderling. De ouderling bezoekt jaarlijks alle adressen in zijn/haar wijk. Daarnaast is er pastorale ondersteuning in de wijken van Pastorale Medewerkers. Zij bezoeken de mensen die dat nodig hebben aanvullend enkele malen per jaar. Onze gemeente kent ook jongerenpastoraat. Zij kijken om naar de leeftijdscategorie tussen 12 en 20 jaar en organiseren gezamenlijke activiteiten. Twee jeugdouderlingen coördineren het werk met en voor de jeugd. Wekelijks ligt er een gemeentebrief in de hal van het Kruispunt, met daarop de actuele informatie omtrent de omstandigheden van gemeenteleden. Ook het maandblad is een belangrijke schakel in de mogelijkheid om mee te leven. Aan het eind van de zondag gaan de bloemen als groet van de gemeente naar iemand, die deze groet als een bemoediging mag ontvangen.

5 5. het getuigenis en dienstbetoon naar buiten De kerkdiensten zijn openbaar en toegankelijk voor iedereen. Zo nu en dan worden de mensen hier wel nadrukkelijk voor uitgenodigd. De thema- jeugd- en Heerde-zingt-op-zondag-diensten zijn ook bedoeld als getuigenis en dienstbetoon naar buiten. Maar er gebeurt meer. In de zomer worden er 7 zomeravond-vakantiediensten gehouden. Rond kerst worden er een straatevangelisatie-actie en een laagdrempelige Kerstherberg georganiseerd. Ook is er een levende kerststal op het dorp met diverse activiteiten. Samen met de andere kerken is er de jaarlijkse kerstviering op de hei, de Paasjubel, de kerkdiensten op de camping. We doen mee aan de kindervakantiebijbelclub en aan de contacten kerk en school. Binnen het Interkerkelijk Platform Heerde (IPH) en het Interkerkelijk Diaconaal Overleg (IDO) zijn we actief en ook in onze presentie in de Zorgcentra. Samen met de andere Vrije Evangelische gemeenten dragen we zorg en zijn we mede- verantwoordelijkheid voor diverse uitgezonden werkers en diaconale projecten in ons land en ver daarbuiten. 6. de communicatie In een kerk is de onderlinge communicatie van groot belang. Een vijftal diakenen zorgt voor de coördinatie van de organisatie van de eigen gemeente en van de lijnen naar buiten. Via kerkradio kunnen mensen thuis de kerkdiensten volgen en er worden kopieën gemaakt van geluidsopnames. Via de website is de gemeente voor veel geïnteresseerden toegankelijk. Ook het eigen maandblad Rondom de Kruiskerk en het landelijk blad Ons Orgaan informeren we alle leden en vrienden. Op verzoek kan men deze uitgaven ontvangen. De predikant in de gemeente is op de volgende manier bereikbaar: ds. J.M. Weststrate, B. van Dijklaan 4, 8181 GA Heerde t e. predikant@vegkruiskerkheerde.nl het contactadres van de gemeente is: secretaris VEG, dhr. M.A. Bootsma, p/a B. van Dijklaan 3, 8181 GA Heerde t e. secretaris@vegkruiskerkheerde.nl giften kunnen worden overgemaakt op bankrek.nr t.n.v. VEG Heerde. Ook kunnen er collectemunten besteld worden bij de penningmeester ( )

6 7. de grote inzet van mensen in praktische dingen Zondags zijn er kosters die zorg dragen voor de gebouwen. Bij wekelijkse activiteiten zijn er gastheren en vrouwen in het Kruispunt aanwezig. Een commissie van beheer zorgt voor de gebouwen van de gemeente en voor het gebruik daarvan, o.a. gesteund door een grote groep die helpen schoonmaken en die klusjes doen. Verder zijn er zeer veel vrijwilligers in en om de gemeente actief. Het kruispunt 2005 Wij nodigen u uit Tot zover deze eerste kennismaking. Indien u dat wenst, kunt u deze kennismaking op papier te laten volgen door een persoonlijk gesprek. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met onze predikant of met de secretaris. Mocht u andere informatie willen hebben, laat het ons even weten. Regelt u s.v.p. geen overschrijving naar onze gemeente alvorens u daarover met ons in gesprek bent geweest. Dat voorkomt misverstanden. De Vrije Evangelische gemeente heeft haar eigen, niet meer weg te denken plaats in dit dorp en deze omgeving. We zijn God dankbaar dat Hij ons ook nu nog wil gebruiken voor zijn grote werk. We nodigen u van harte uit om u in deze gemeente of in een van de andere kerken te voegen.

Hoe ontstaat er een band met de kerk

Hoe ontstaat er een band met de kerk Belijdende leden, Doopleden, Vrienden Hoe ontstaat er een band met de kerk Vrije Evangelische Gemeente Heerde Pastorale Handreiking 4 BELIJDEND LID, DOOPLID, VRIEND van de Vrije Evangelische Gemeente Hoe

Nadere informatie

Welkom! Wat fijn dat u bij ons in de kerk bent! Met dit kleine boekje willen we u graag vertellen wie we zijn, hoe we dingen doen en wat ons drijft.

Welkom! Wat fijn dat u bij ons in de kerk bent! Met dit kleine boekje willen we u graag vertellen wie we zijn, hoe we dingen doen en wat ons drijft. Van harte welkom! Welkom! Welkom! Wat fijn dat u bij ons in de kerk bent! Met dit kleine boekje willen we u graag vertellen wie we zijn, hoe we dingen doen en wat ons drijft. U bent te gast in de Hervormde

Nadere informatie

Profielschets protestantse wijkgemeente Dubbeldam

Profielschets protestantse wijkgemeente Dubbeldam Profielschets protestantse wijkgemeente Dubbeldam Inleiding Met dit document wordt een indruk gegeven van de protestantse wijkgemeente Dubbeldam te Dordrecht. De wijkgemeente is een pluriforme gemeente

Nadere informatie

Protestantse gemeente Kantens Stitswerd - Rottum. Beleidsplan

Protestantse gemeente Kantens Stitswerd - Rottum. Beleidsplan Protestantse gemeente Kantens Stitswerd - Rottum Beleidsplan 2013-2018 Inleiding In dit beleidsplan proberen wij een beeld te geven van onze werkzaamheden op dit moment en in de komende drie jaren. We

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke

Nadere informatie

In de Apostolische Geloofsbelijdenis worden de hoofdzaken van het christelijk geloof kort samengevat.

In de Apostolische Geloofsbelijdenis worden de hoofdzaken van het christelijk geloof kort samengevat. BELEIDSPLAN PROTESTANTSE KERK OLDELAMER/OLDETRIJNE VISIE Wij zien onze gemeente als een huis waarvan de deuren wijd open staan naar buiten toe. Het is ons streven om als gemeente in de wereld te staan

Nadere informatie

HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS

HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS MISSIE VISIE BELEID Voorwoord Identiteit van de Christelijke kerk De kerk/de gemeente heeft haar ontstaan en bestaan te danken aan het werk van God. God doet de gemeente samenkomen

Nadere informatie

OMMELANDERWIJK-ZUIDWENDING

OMMELANDERWIJK-ZUIDWENDING HET BELEIDSPLAN HERVORMDE GEMEENTE OMMELANDERWIJK-ZUIDWENDING 2017-2021 Beleidsplan 2017 2021 van de Hervormde Gemeente Ommelanderwijk Zuidwending. Wat voor gemeente zijn wij De Hervormde Gemeente Ommelanderwijk

Nadere informatie

Beleidsplan Hervormde Gemeente. s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle 2014-2018

Beleidsplan Hervormde Gemeente. s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle 2014-2018 Beleidsplan Hervormde Gemeente s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle 2014-2018 Preambule op basis van het Convenant Algemeen De Hervormde Gemeente van s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle vormt een gemeenschap,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Gereformeerde Goede Herder Kerk Oldebroek

BELEIDSPLAN Gereformeerde Goede Herder Kerk Oldebroek BELEIDSPLAN Gereformeerde Goede Herder Kerk Oldebroek Beleidsplan 2016-2020 INHOUD BELEIDSPLAN 1. Inleiding / aanleiding 2. Visie 3. Beschrijving kerkelijke organisatie 4. Inventarisatie kerkelijke activiteiten

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

Nog niet ontvangen van belastingdienst

Nog niet ontvangen van belastingdienst A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: Nog niet ontvangen van belastingdienst www.pkngaryp.nl E-mail: info@pkngaryp.nl Adres:

Nadere informatie

PUBLICATIE CGK EDE - ANBI-REGELING

PUBLICATIE CGK EDE - ANBI-REGELING CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE KERK TE EDE VERLENGDE MAANDERWEG 146 PUBLICATIE CGK EDE - ANBI-REGELING VERSIE 1.0, 20 FEBRUARI 2019 1. ALGEMENE GEGEVENS Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Ede Telefoonnummer

Nadere informatie

GEMEENTESCHETS PROTESTANTSE GEMEENTE MUSSELKANAAL E.O.

GEMEENTESCHETS PROTESTANTSE GEMEENTE MUSSELKANAAL E.O. GEMEENTESCHETS PROTESTANTSE GEMEENTE MUSSELKANAAL E.O. Geschiedenis PGMeo In samenhang met de aanleg van het kanaal van Bareveld naar Ter Apel is het gebied van Musselkanaal in de loop van de 19 e eeuw

Nadere informatie

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) informatie van de Evangelisch- Lutherse Gemeente Rotterdam (Diaconie)

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) informatie van de Evangelisch- Lutherse Gemeente Rotterdam (Diaconie) ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) informatie van de Evangelisch- Lutherse Gemeente Rotterdam (Diaconie) A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Website

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer 0180 611179 RSIN nummer: 27.44.442 Website adres: www.cgkbarendrecht.nl Adres: Voordijk 252 Postcode: 2992 AL Plaats: Postadres:

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

SAMEN ONDERWEG VOORSTEL WIJKTEAMS

SAMEN ONDERWEG VOORSTEL WIJKTEAMS Voorstel voor het opzetten van wijkteams in de gemeente van Spakenburg-Zuid. Bijlage bij op weg naar de volheid van Christus Bunschoten, 06-02-2017 voorstel voor wijkteams In het voorstel visiegroep pastoraat

Nadere informatie

ANBI publicatie Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder

ANBI publicatie Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder Telefoonnummer (facultatief): 0223-610538 RSIN/Fiscaal nummer: In aanvraag bij belastingdienst Website adres: http://www.kruisanker.nl

Nadere informatie

ACTIVITEITENPLAN 2013 GEREFORMEERDE KERK GAMEREN-ZUILICHEM

ACTIVITEITENPLAN 2013 GEREFORMEERDE KERK GAMEREN-ZUILICHEM ACTIVITEITENPLAN 2013 GEREFORMEERDE KERK GAMEREN-ZUILICHEM Inleiding Op 14 maart 2012 is het beleidsplan 2012-2015 vastgesteld. In het beleidsplan is vastgelegd wat we als gemeente de komende jaren willen

Nadere informatie

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Beleidsplan Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Voorwoord De Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder. Elke kerkgenootschap in Nederland wordt geacht een beleidsplan

Nadere informatie

RSIN KVK NUMMER:

RSIN KVK NUMMER: Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2015 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Inleiding. In deze brochure beperken we ons tot informatie over het lidmaatschap. Voor uitgebreide informatie over de visie en de

Inleiding. In deze brochure beperken we ons tot informatie over het lidmaatschap. Voor uitgebreide informatie over de visie en de Inleiding Je hebt deze brochure ontvangen omdat je overweegt of al hebt besloten om lid te worden van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht. Graag willen wij je informeren over hoe dat in zijn werk

Nadere informatie

Profiel, beleid en doelstellingen Inhoudsopgave: 1 Inleiding

Profiel, beleid en doelstellingen Inhoudsopgave: 1 Inleiding Profiel, beleid en doelstellingen 2016 Inhoudsopgave: 1 Inleiding 2 Over onze gemeente 2.1 Surhuisterveen en Boelenslaan 2.2 Ledenoverzicht van de gemeente 2.3 Gebouwen 2.4 Kerkdiensten 2.5 Samenwerking

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente van Buitenpost

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente van Buitenpost Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente van Buitenpost Vaststelling Deze plaatselijke regeling is vastgesteld door de kerkenraad. en is vanaf.geldig. Plaatselijke

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

Beleidsplan Ontmoetingskerk Poortvliet

Beleidsplan Ontmoetingskerk Poortvliet Beleidsplan Ontmoetingskerk Poortvliet 2014-2017 Ten geleide Voor het eerst in haar geschiedenis heeft de Ontmoetingskerk van Poortvliet zich ertoe gezet een beleidsplan op te stellen. In een relatief

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Diaconale werkgroep GEREFORMEERDE KERK NIJEGA-OPEINDE-DE TIKE

Jaarverslag 2014 Diaconale werkgroep GEREFORMEERDE KERK NIJEGA-OPEINDE-DE TIKE Jaarverslag 2014 Diaconale werkgroep GEREFORMEERDE KERK NIJEGA-OPEINDE-DE TIKE Luisteren Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij begint mij adviezen te geven dan doe je niet wat ik vraag. Als ik je

Nadere informatie

Doel van het beleidsplan Doel van het beleidsplan is om een concrete en praktische invulling te geven aan ons doel als gemeente van Christus.

Doel van het beleidsplan Doel van het beleidsplan is om een concrete en praktische invulling te geven aan ons doel als gemeente van Christus. 1. Algemene gegevens Naam ANBI: Vrije Evangelische Gemeente Gouda Telefoonnummer (facultatief): - RSIN / Fiscaalnummer: 809380110 Websiteadres: http://www.veggouda.nl Email secretariaat: secretariaat@veggouda.nl

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

Gemeenteavond De Hoeksteen 15 oktober De Toekomst van De Hoeksteen. Welkom

Gemeenteavond De Hoeksteen 15 oktober De Toekomst van De Hoeksteen. Welkom De Toekomst van De Hoeksteen Welkom Opening Lied 276 Zomaar een dak, boven wat hoofden deur die naar stilte open staat Gebed Agenda De plaatselijke regeling van De Hoeksteen Ruud Heijloo De financiële

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Formulier ANBI-transparantie 2014 CGK Stadskanaal pag: 1 Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken

Nadere informatie

RSIN NUMMER: 820717757 KVK NUMMER: 09197249

RSIN NUMMER: 820717757 KVK NUMMER: 09197249 Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer

Nadere informatie

Overige informatie In Haastrecht is een christelijke basisschool: De Morgenster, waar wij mee samenwerken.

Overige informatie In Haastrecht is een christelijke basisschool: De Morgenster, waar wij mee samenwerken. 1 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan en de meerjarenbegroting van de PKN Gereformeerde Kerk van Haastrecht. In dit beleidsplan zet de kerkenraad op papier, wat ze samen met de gemeente in de toekomst

Nadere informatie

Profiel, beleid en doelstellingen Inhoudsopgave: 1 Inleiding

Profiel, beleid en doelstellingen Inhoudsopgave: 1 Inleiding Profiel, beleid en doelstellingen 2018 Inhoudsopgave: 1 Inleiding 2 Wat voor gemeente zijn wij? 2.1 Wie zijn wij? 2.2 Visie en missie 2.3 Doelstelling 2.4 Hoe willen we ons Gemeente-zijn in enkele woorden

Nadere informatie

RSIN/Fiscaal nummer:

RSIN/Fiscaal nummer: A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Delfzijl RSIN/Fiscaal nummer: 824143863 Website adres: E-mail: www.cgk-delfzijl.nl info@cgk-delfzijl.nl Adres: Huibertplaat 57 Postcode:

Nadere informatie

De hartslag van ons leven Beleidsplan

De hartslag van ons leven Beleidsplan De hartslag van ons leven Beleidsplan 2015-2019 inleiding De is een veelkleurige gemeente. Jezus Christus verbindt ons. Hij is de hartslag van ons leven. Rondom Zijn Evangelie komen we telkens weer samen.

Nadere informatie

De CGK Den Helder wil een gastvrije gemeente zijn die op basis van de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften in de samenleving staat.

De CGK Den Helder wil een gastvrije gemeente zijn die op basis van de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften in de samenleving staat. Format voor in het kader van de ANBI- transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Postadres: Bjirkewei 86

A. Algemene gegevens. Postadres: Bjirkewei 86 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Gereformeerde Kerk van Twijzelerheide Telefoonnummer: 0511-443637 RSIN/Fiscaal nummer: 001949834 Website adres: http://www.gereformeerdekerktwijzelerheide.nl E-mail: aaltje.kamstra@hetnet.nl

Nadere informatie

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief):

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief): Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2017 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Terugblik en Toekomst. 18 april 2012

Terugblik en Toekomst. 18 april 2012 Terugblik en Toekomst 18 april 2012 De GEMEENTE van Wijhe Gemeente God, Jezus, HGeest, Bijbel Samenleving: dorp, verenigingen, werk, school, geboorte, dood, ziekte, feesten Kerntaken Gemeente Vieren Pastoraat

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens van de Hervormde Gemeente van Lexmond, gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

ANBI-transparantie gegevens van de Hervormde Gemeente van Lexmond, gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. ANBI-transparantie gegevens van de Hervormde Gemeente van Lexmond, gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): Hervormde Gemeente

Nadere informatie

ANBI-transparantie Gegevens van de diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Kampen, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

ANBI-transparantie Gegevens van de diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Kampen, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. ANBI-transparantie Gegevens van de diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Kampen, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief):

Nadere informatie

Plaatselijke regeling

Plaatselijke regeling PKN-Gemeente Het Anker Plaatselijke regeling Inhoud Bijlage 1 Hoofdstuk Titel Bladzijde 1 De samenstelling van de kerkenraad 1 1.1 Aantal ambtsdragers 2 1.2 Predikanten en kerkelijk werkers 2 1.3 Werkgroepen

Nadere informatie

Hervormde Gemeente te Woerden, wijkgemeente Centrum-Oost. Beleidsplan

Hervormde Gemeente te Woerden, wijkgemeente Centrum-Oost. Beleidsplan Hervormde Gemeente te Woerden, wijkgemeente Centrum-Oost Beleidsplan 2017-2020 April 2017 Versie definitief concept Vastgesteld in de vergadering van de grote kerkenraad van 6 april 2017 Inleiding De hervormde

Nadere informatie

HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS

HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS 2017-2020 MISSIE VISIE BELEID Voorwoord Identiteit van de Christelijke kerk De kerk/de gemeente heeft haar ontstaan en bestaan te danken aan het werk van God. God doet de

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE HOOGEVEEN. Hervormde wijkgemeente Centrum GROTE KERK HOOGEVEEN

PROTESTANTSE GEMEENTE HOOGEVEEN. Hervormde wijkgemeente Centrum GROTE KERK HOOGEVEEN PROTESTANTSE GEMEENTE HOOGEVEEN Hervormde wijkgemeente Centrum GROTE KERK HOOGEVEEN PROFIELSCHETS GEMEENTE DATUM VASTSTELLING ALGEMENE KERKENRAAD 21 JANUARI 2016 WIJKKERKENRAAD: 14 JANUARI 2016 Profielschets

Nadere informatie

Beleidsplan wijkgemeente De Bron voor 2018/2019

Beleidsplan wijkgemeente De Bron voor 2018/2019 Beleidsplan wijkgemeente De Bron voor 2018/2019 12-12-2018, 3 e versie Dit beleidsplan bestaat uit de volgende onderdelen: I. Missie en Visie (algemeen) II. Beleidsplan eredienst en pastoraat III. Missie

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Zaamslag Telefoonnummer (facultatief): 0115-432331 RSIN/Fiscaal nummer: 824153145 Website adres: www.cgkzaamslag.nl E-mail: Zaamslag.scriba@cgk.info

Nadere informatie

GEREFORMEERDE KERK VAN KOLLUMERZWAAG

GEREFORMEERDE KERK VAN KOLLUMERZWAAG BELEIDSPLAN 2015 2020 GEREFORMEERDE KERK VAN KOLLUMERZWAAG EEN BIDDENDE, ZORGENDE EN GEBORGENHEID GEVENDE GELOOFSGEMEENSCHAP DIE HAAR GELOOF BELIJDT EN GOD ONTMOET IN DE EREDIENST Versie oktober 2014 1.

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Hervormde Gemeente te

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Wij vallen onder goede doelen De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen ( goede doelen) via internet een wettelijke voorwaarde (publicatieverplichting)

Nadere informatie

Gemeente van kringen. wijzigingen en gevolgen.

Gemeente van kringen. wijzigingen en gevolgen. Gemeente van kringen Sinds het voorjaar van 2016 is onze gemeente een gemeente van kringen. De kerkenraad heeft de stuurgroep gevraagd om de gevolgen hiervan in kaart te brengen voor de gemeente, ouderlingen

Nadere informatie

OVER DE DOOP. Vrije Evangelische Gemeente Heerde. Pastorale Handreiking 2

OVER DE DOOP. Vrije Evangelische Gemeente Heerde. Pastorale Handreiking 2 OVER DE DOOP Vrije Evangelische Gemeente Heerde Pastorale Handreiking 2 HOE GAAN WIJ IN DE VRIJE EVANGELISCHE GEMEENTE VAN HEERDE OM MET DE DOOP? Waarom mag ons kind eigenlijk niet gedoopt worden? is een

Nadere informatie

De kerkenraad bestaat uit een voorzitter, een scriba, 6 ouderlingen, 2 ouderling/kerkrentmeesters, 1 jeugdouderlingen en 4 diakenen.

De kerkenraad bestaat uit een voorzitter, een scriba, 6 ouderlingen, 2 ouderling/kerkrentmeesters, 1 jeugdouderlingen en 4 diakenen. wijk Loppersum Kerkenraad De kerkenraad bestaat uit een voorzitter, een scriba, 6 ouderlingen, 2 ouderling/kerkrentmeesters, 1 jeugdouderlingen en 4 diakenen. Verdeling taken wijkouderlingen: Moderamen:

Nadere informatie

ANBI-gegevens Christelijke Gereformeerde Kerken Thesinge.

ANBI-gegevens Christelijke Gereformeerde Kerken Thesinge. ANBI-gegevens Christelijke Gereformeerde Kerken Thesinge. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Thesinge Telefoonnummer (facultatief): 06-11146765 (Scriba, G. Veldman) RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Beleidsplan van de Gereformeerde Kerk Driesum ca. LEVEN UIT DE BRON. Vastgesteld plan 1.0 d.d. 24-6-2015

Beleidsplan van de Gereformeerde Kerk Driesum ca. LEVEN UIT DE BRON. Vastgesteld plan 1.0 d.d. 24-6-2015 Beleidsplan van de Gereformeerde Kerk Driesum ca. LEVEN UIT DE BRON Vastgesteld plan 1.0 d.d. 24-6-2015 2015-2019 Voorwoord Zoals aangegeven in de kerkorde is het een taak van de kerkenraad om een beleidsplan

Nadere informatie

ANBI-gegevens van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren

ANBI-gegevens van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren ANBI-gegevens van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren Telefoonnummer (facultatief): 050-4092029 RSIN/Fiscaal nummer:

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke

Nadere informatie

Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel

Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk Open Hof te RSIN/Fiscaal nummer: 820717757 Website adres: www.cgk-scherpenzeel.nl

Nadere informatie

3. RSIN of fiscaal nummer: 001005649

3. RSIN of fiscaal nummer: 001005649 1. Formele naam kerkelijke gemeente Protestantse Gemeente te Haarlem De Protestantse Gemeente te Haarlem maakt deel uit van de Protestantse Kerk Nederland. 2. Onderdelen Protestantse Gemeente te Haarlem

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Wie zijn wij? Stichting Harvest Celebration Center is een stichting die zich in wil zetten voor de degene die om welke reden ook niet kunnen deelnemen

Nadere informatie

ANBI-transparantie CGK te Maassluis, vastgesteld 18 april 2018 pagina 1 van 5

ANBI-transparantie CGK te Maassluis, vastgesteld 18 april 2018 pagina 1 van 5 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Nieuw- en Sint Joosland

Protestantse Gemeente te Nieuw- en Sint Joosland ANBI Informatie Naam gemeente: Protestantse Gemeente te Nieuw- en Sint Joosland RSIN/Fiscaal nummer: 824129933 Adres: Kerkplein 1 Postcode: Plaats: Contact adres: 4339 AM Nieuw- en Sint Joosland Scriba:

Nadere informatie

Beleidsplan Protestantse Gemeente de Boskapel te Groenekan (2016 2020)

Beleidsplan Protestantse Gemeente de Boskapel te Groenekan (2016 2020) Beleidsplan Protestantse Gemeente de Boskapel te Groenekan (2016 2020) 1. Het profiel van de gemeente. De Protestantse Gemeente te Groenekan is in de vijftiger jaren begonnen als hervormde lidmatenkring

Nadere informatie

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016 De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam ANBI Jaarverslag 2016 Amsterdam, 23 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2 2. Samenstelling bestuur 2 3. Doelstelling en visie 2 Dit geloven wij 2 Visie

Nadere informatie

ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht Zuid.

ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht Zuid. ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht Zuid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Dordrecht Zuid Telefoonnummer (facultatief): 078 6176455 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de GEREFORMEERDE KERK te GENEMUIDEN

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de GEREFORMEERDE KERK te GENEMUIDEN Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de GEREFORMEERDE KERK te GENEMUIDEN 2017 Pagina 1 van 8 DB.01 V.2017 Binnen de kerkorde gelden in de Gereformeerde Kerk te Genemuiden de regelingen

Nadere informatie

Plaatselijke regeling van de Protestantse wijkgemeente in Apeldoorn noord oost (in wording)

Plaatselijke regeling van de Protestantse wijkgemeente in Apeldoorn noord oost (in wording) Plaatselijke regeling van de Protestantse wijkgemeente in Apeldoorn noord oost (in wording) Inhoud Inhoud... - 1-1 Visie.... - 2-2 De wijkkerkenraad.... - 2-2.1. Samenstelling wijkkerkenraad... - 2-2.2.

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. RSIN/Fiscaal nummer Adres Helmondseweg 5. Postadres Postbus 171

A. Algemene gegevens. RSIN/Fiscaal nummer Adres Helmondseweg 5. Postadres Postbus 171 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Deurne RSIN/Fiscaal nummer 002734400 Websiteadres www.pgdeurne.nl E-mail scriba@pgdeurne.nl Adres Helmondseweg 5 Postcode 5751 GA Plaats Deurne

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Adventkerk te Baarn RSIN/Fiscaal nummer: 002912491 Website adres: www.cgk-baarn.nl E-mail: scriba@cgk-baarn.nl Adres: Nassaulaan 17 Postcode:

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Driebergen RSIN/Fiscaal nummer: 005856693 Website adres: www.cgk-driebergen.nl E-mail: scribacgkdriebergen@kliksafe.nl Adres: Oranjelaan

Nadere informatie

ANBI- gegevens van de. Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude. A. Algemene gegevens. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer:

ANBI- gegevens van de. Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude. A. Algemene gegevens. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: ANBI- gegevens van de Protestantse gemeente te Rijnsaterwoude A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: 824105084 Website

Nadere informatie

Beleidsplan. Gereformeerde Johanneskerk. te Sint Jansklooster

Beleidsplan. Gereformeerde Johanneskerk. te Sint Jansklooster Beleidsplan Gereformeerde Johanneskerk te Sint Jansklooster De Johanneskerk Als ik iets te vieren heb, is mijn kerk er Als ik geen woorden heb, bidt mijn kerk Als ik hulp nodig heb, staat mijn kerk er

Nadere informatie

Alleen in Nisse is nog een zondagsschool, waar ook een paar kinderen uit 's-heer Abtskerke opzitten. We zijn blij dat er nog een zondagsschool is.

Alleen in Nisse is nog een zondagsschool, waar ook een paar kinderen uit 's-heer Abtskerke opzitten. We zijn blij dat er nog een zondagsschool is. BELEIDSPLAN NISSE EN S-HEER ABTSKERKE herziening beleidsplan 6 mei 2014 VOORAF: Dit beleidsplan is vooral een beschrijving van wat we als gemeenten doen en in ieder geval zo willen houden. Dat is niet

Nadere informatie

Doel van het beleidsplan Doel van het beleidsplan is om een concrete en praktische invulling te geven aan ons doel als gemeente van Christus

Doel van het beleidsplan Doel van het beleidsplan is om een concrete en praktische invulling te geven aan ons doel als gemeente van Christus 1. Algemene gegevens Naam ANBI: Vrije Evangelische Gemeente Gouda Telefoonnummer (facultatief): - RSIN / Fiscaalnummer: 809380110 Websiteadres: http://www.veggouda.nl Email secretariaat: secretariaat@veggouda.nl

Nadere informatie

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen,

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, Zending verbindt opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u

Nadere informatie

BELEIDSPLAN PROTESTANTSE KERK OLDELAMER/OLDETRIJNE

BELEIDSPLAN PROTESTANTSE KERK OLDELAMER/OLDETRIJNE BELEIDSPLAN PROTESTANTSE KERK OLDELAMER/OLDETRIJNE 2016-2017 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Visie 2 Missie 3 1.Kerkdiensten 3 1a Reguliere kerkdiensten 3 1b Bijzondere kerkdiensten 3 2.Gemeenschap 4 2a.Volwassenen

Nadere informatie

Beleidsplan van de Protestantse Tweestromengemeente te Rossum Heerewaarden Hurwenen

Beleidsplan van de Protestantse Tweestromengemeente te Rossum Heerewaarden Hurwenen 14 november 2017. Beleidsplan van de Protestantse Tweestromengemeente te Rossum Heerewaarden Hurwenen 2018-2021. INLEIDING. De ProtestantseTweestromengemeente te Rossum Heerewaarden - Hurwenen (PT )is

Nadere informatie

ANBI Op deze pagina treft u alle ANBI-informatie aan van de Hervormde Wijkgemeente van b.a Rehobôth te Hollandscheveld.

ANBI Op deze pagina treft u alle ANBI-informatie aan van de Hervormde Wijkgemeente van b.a Rehobôth te Hollandscheveld. ANBI Op deze pagina treft u alle ANBI-informatie aan van de Hervormde Wijkgemeente van b.a Rehobôth te Hollandscheveld. Ga direct naar de paragraaf: Inhoudsopgave A. Algemene gegevens...1 B. Samenstelling

Nadere informatie

Speciaal voor de GEMEENTE rondom de OPSTANDINGSKERK zijn we op. Ouderlingen

Speciaal voor de GEMEENTE rondom de OPSTANDINGSKERK zijn we op. Ouderlingen Talenten gezocht!! Ieder mens heeft zijn of haar eigen gaven en talenten gekregen. Herken je jouw talenten in een van de pijlen? Mogen we je dan vragen of je een paar uur van je tijd aan de gemeente wilt

Nadere informatie

Gegevens inzake ANBI(-transparantie)

Gegevens inzake ANBI(-transparantie) Gegevens inzake ANBI(-transparantie) A. Algemene gegevens Naam ANBI: RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: E-mail: Christelijke Gereformeerde Kerk te Winschoten 003544175 www.cgkwinschoten.nl scriba@cgkwinschoten.nl

Nadere informatie

VERDER GROEIEN. BELEIDSPLAN KERK DELFGAUW (Protestantse Wijkgemeente Delfgauw)

VERDER GROEIEN. BELEIDSPLAN KERK DELFGAUW (Protestantse Wijkgemeente Delfgauw) VERDER GROEIEN BELEIDSPLAN KERK DELFGAUW (Protestantse Wijkgemeente Delfgauw) 2016-2021 1 ONZE MISSIE: KERN VAN KERK ZIJN IN DELFGAUW Wat geloven wij? Wij geloven in God, de goede Schepper van deze wereld.

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): 0515469930

Nadere informatie

Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel.

Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Dit is ook vastgelegd

Nadere informatie

ANBI Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum

ANBI Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum ANBI Onderstaaand vindt u de ANBI gegevens van de Hervormde Gemeente Harlingen-Midlum te Harlingen voor Kerkbeheer aangevuld met het beleidsplan voor gemeente. Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum

Nadere informatie

Plaatselijke Regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente Halle.

Plaatselijke Regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente Halle. Plaatselijke Regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente Halle. Inhoud Paragraaf Inhoud 0 Inleiding en begrippen 1 Samenstelling van de kerkenraad, kleine kerkenraad en werkgroepen

Nadere informatie

Voorstel inzake wijziging ord. 3 c.a. (wijzigingen i.v.m. HBO-theoloog/kerkelijk werker) 1. Inleiding

Voorstel inzake wijziging ord. 3 c.a. (wijzigingen i.v.m. HBO-theoloog/kerkelijk werker) 1. Inleiding Voorstel inzake wijziging ord. 3 c.a. (wijzigingen i.v.m. HBO-theoloog/kerkelijk werker) (GCK 11-04). 1. Inleiding De generale synode heeft op 11 november 2011 besluiten genomen ten aanzien van de positie

Nadere informatie

Identiteit, Visie & Missie.

Identiteit, Visie & Missie. Identiteit, Visie & Missie. Identiteit: Christengemeente Meerkerk is opgericht in September 2014. De initiatiefnemers hadden samen met een aantal anderen al jaren het verlangen om in de eigen woonomgeving

Nadere informatie

Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum

Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Dordrecht-Centrum Telefoonnummer (facultatief): 078-6133403 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585

A. Algemene gegevens. Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585 RSIN Gemeente: 824138417 RSIN Diaconie 824138430 Website adres: www.pkn-gemertboekel.nl

Nadere informatie

DoRe Meppel Vledderstraat 20 (geen postadres) Postcode:

DoRe Meppel Vledderstraat 20 (geen postadres) Postcode: A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: E-mail: Remonstrantse Gemeente Meppel 0522-240988 http://doremeppel.webklik.nl/page/homepage DoRe Meppel

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp. RSIN/Fiscaal nummer: Website adres:

A. Algemene gegevens. Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp. RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: 8241.26.373 www.pkngaryp.nl E-mail: kosterpkngaryp@live.nl Adres: Greate Buorren 21 Postcode:

Nadere informatie

Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel

Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk Open Hof te Scherpenzeel RSIN/Fiscaal nummer: 820717757 Website adres:

Nadere informatie

Gereformeerde Kerk Stellendam

Gereformeerde Kerk Stellendam Gereformeerde Kerk Stellendam Beleidsplan: Hierbij treft u een samenvatting aan van het beleidsplan van de Gereformeerde Kerk van Stellendam De Gereformeerde Kerk van Stellendam maakt deel uit van de Protestantse

Nadere informatie

Lichtbron-inspiratie-Gebed om licht

Lichtbron-inspiratie-Gebed om licht Nieuwsbrief De Lichtbron, 22 29 april 2016 Lichtbron-inspiratie-Gebed om licht U komt mij, lieve God/ zo nederig nabij, in dagen van gemis/ en moeite vindt u mij. Een man van smarten/ die ter aarde valt

Nadere informatie

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard.

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Kerk van de Nazarener Hoekse Waard Telefoonnummer (facultatief): 0312 456789 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

De Christelijke Gereformeerde Kerk te Kornhorn ressort onder de Classis Groningen.

De Christelijke Gereformeerde Kerk te Kornhorn ressort onder de Classis Groningen. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Kornhorn Telefoonnummer (facultatief): 0594 658289 RSIN/Fiscaal nummer: 002660179L01 Website adres: www.cgkkornhorn.nl E-mail: scriba@cgkkornhorn.nl

Nadere informatie