Adressen. Internet: Telefoon: (Culemborg) (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg"

Transcriptie

1 Augustus 2015

2 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg Internetadres: Redactieadres: adres: Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat ZT Geldermalsen Tel Secretaris J.H.M. Maas Wilgeboom WJ ulemborg Penningmeester A.D.H. Eigenbrood Bikolaan HB ulemborg Tel ommunicatie en P.W.H. van der Linden Rijnlaan 19 ledenadministratie 4105GS ulemborg Tel Vertegenwoordiger T. v.d. Velde-Schilstra G.J. Petersstraat 40 gezelligheidsrijders 4005ML Tiel Tel Vertegenwoordiger R.F. Boersbroek Houtmolenstraat 13 toerfietsers 4105XJ ulemborg Tel Bestuurslid A.H. de Goede Margrietstraat JJ ulemborg Tel lubhuis A.V. Statina Sportlaan HM ulemborg Tel Internet: Telefoon: (ulemborg) (Vianen)

3 De stand der (zomer)spaken De profs hebben de Tour er weer op zitten; tactiek, afzien, elke dag monsterritten. Ik weet niet wie er allemaal aan de buis gekluisterd gezeten hebben, zelf hou ik dat niet vol. Wel bijna elke dag de samenvatting en finish gekeken. Dan val ik steevast van mijn stoel als de gemiddelde snelheid in beeld komt, nadat de eerste de finishlijn gepasseerd heeft. Ongelofelijk met welke snelheden ze de zware, steile, lange, tegenwind parcours afleggen. Respect. Met alle mooie tellers, Apps en GPS-apparaten leeft ook binnen onze vereniging het fenomeen gemiddelde snelheid steeds meer. Opmerkelijk daarbij is de variatie hierin tussen verschillende apparaten en deelnemers. Als je je daar in gaat verdiepen dan is zo n gemiddelde wel interessant. Tel je bijvoorbeeld het rustig stukje van huis naar Statina al mee? Tel je een overweg of stoplicht mee? Of de pauze of lekkeband-break?

4 Tel Over een tocht van een uur of drie kunnen deze zaken een forse invloed op het gemiddelde hebben. Ter illustratie een tweetal voorbeelden.we fietsen 3 uur, waarvan 2 uur en 50 minuten constant 30 km/u. 10 minuten staan we stil. Dan is er 85 km afgelegd met een tocht-gemiddelde van 28,3 km/u. Toch wel een verschil. Stel in deze tocht rijdt je ook 10 minuten naar Statina met 20 km/u, dan is er bijna 2 km minder gefietst; 83 km totaal dus. Dan daalt de gemiddelde snelheid over de hele tocht naar 27,6 km/u. Een opmerkelijk verschil voor een tocht waarbij je het grootste deel 30 km/u gereden hebt. Nu hebben de Tour-profs weinig last van overwegen (alhoewel ) en stoplichten en bandjes worden niet vervangen, met een noodvaart gaat er een heel wiel in. Maar gedurende menige etappe doen ze ook hele stukken rustig aan en worden de nieuwtjes en tactieken onderling uitgewisseld. En dan over de finish komen met een gemiddelde snelheid van ruim 40 km/u Nog meer respect.

5 Telefoon: Nu hebben we het hier over de ultieme toppers in het racefietsen, ware sportmensen in de kracht van hun leven en mogelijk nog een speciaal gelletje of pilletje onderweg. Dan mag je ook wat verwachten. De gemiddelde snelheid bij de WT ulemborg B-groep toerfietsers kruipt gedurende het seizoen van ruim 28 km/u naar boven de 29 km/u. Redenen hiervoor zijn de conditie van de deelnemers, het betere weer en ook het enthousiasme (fanatisme?). Als vereniging, via de TT-ers, proberen we wel een verstandig tocht-gemiddelde te handhaven. Gaat het gemiddelde naar de 30 km/u dan geeft bovenstaand rekenvoorbeeld aan hoe hard er tijdens zo n toch gereden wordt ter compensatie van de stops, hindernissen en rustig gereden stukken of stukjes. Zolang we beseffen dat het gemiddelde WT-ulemborg lid in een andere levensfase is als een Tour-prof, minder gel en pilletjes gebruikt en zich gewoon aan de verkeersregels houdt, inclusief stoplichten en veilige bebouwde kom passages, is er geen reden om te streven naar steeds hogere gemiddelde snelheden. Elke week een tocht met 28 km/u is een prachtig en gezond streven. Voor de B-groep dan; de G-rijders en A- en - groep hebben zo hun eigen streefgetallen. Ik wens iedereen een gemiddeld heerlijke zomer en een bovengemiddeld ontspannende vakantie, al dan niet op/met de fiets. Raymond Groebbé, Voorzitter

6 Slotstraat 10, ulemborg Internet: Telefoon: Blessureleed. We ontvingen het bericht dat Ronald Roelofs een nare valpartij gehad heeft tijdens een solofietstocht. Bij het afdalen van de Amerongse Berg is hij in de bebouwde kom geschept door de spiegel van een afslaande auto. Hij is naar het ziekenhuis gebracht met een groot aantal gebroken ribben en een gebroken schouderblad. Inmiddels is Ronald weer thuis en mag hij voorlopig de eerste 6 weken geen fysieke inspanningen doen. Fietsen zit er dus voorlopig niet in voor hem. Hierbij wensen we Ronald heel veel sterkte met het herstel en revalidatie en hopen hem later dit jaar weer helemaal hersteld te mogen begroeten. Internet: Telefoon:

7 Internet: Telefoon: Betuwse Fiets4daagse (Kerk-Avezaath) In de vorige Lekrijder is door Tiny al kort aandacht besteed aan de Betuwse Fiets4daagse; hier een wat uitgebreider verhaaltje met een paar foto's. De Betuwse Fiets4daagse werd dit jaar voor de 30ste keer georganiseerd. De eerste dag valt altijd op Hemelvaartsdag. Men kan kiezen uit een groot aantal afstanden: 25, 40, 60 en 80 km. De belangstelling voor deze 4daagse blijft behoorlijk goed; dit jaar vertrokken er op de eerste dag ~850 personen. Ook dit jaar hebben we met een aantal WT Gezelligheidsrijders meegedaan. Drie van de vier dagen kozen we voor de 40 km routes en op zaterdag voor de 60km rit. Ons groepje varieerde tussen de 12 en 16 personen. Alle dagen stond er een fikse wind. De zaterdag regende het gedurende het grootste deel van de rit (die uiteindelijk ruim 67 km bleek te zijn) maar de sfeer was er zeker niet minder om. Bijgaande foto is gemaakt tijdens een koffiestop op zondag. Internet: of Telefoon:

8 Op Hemelvaartsdag (14 mei) werd de West Betuweroute gereden. Een voor ons erg bekende route; vanuit Kerk-Avezaath via Erichem en Buren naar ulemborg. Pontje over en via de Lekdijk naar Beusichem. en door Zoelmond terug naar het dorpshuis van Kerk-Avezaath. Op de tweede dag fietsten we de Lingeroute. Via Geldermalsen, Deil, Rumpt naar Beesd en door Mariënwaerdt via Tricht en Buren terug. De derde dag werd de Tielerwaardroute verreden. We kozen voor de 60km. Eerst richting Ophemert en vervolgens over de Waalbandijk langs Varik, Heesselt, Opijnen, Neerijnen, Waardenburg en Tuil. Via Haaften, Hellouw via Waardenburg en Est naar het natuurgebied de Steendert en door naar Wadenoijen en Kerk-Avezaath. Zondag fietsten we de Midden Betuweroute: langs Tiel, Echteld, IJzendoorn naar Ochten en van daaruit door Kesteren en Lienden terug naar Kerk- Avezaath. In de Zakengids van 13 mei stond een artikel over de 30ste Fiets4daagse. Leuk is dat men een archieffoto had geplaatst van ons groepje zoals we meereden in Meer foto's van ons groepje staan op: Uit de foto's blijkt dat er behalve fietsen ook allerlei andere dingen onderweg worden gedaan... Veel foto s en meer informatie over de Betuwse fiets4daagse is terug te vinden op de website van de organisatie: Jan van Kats Internet: Telefoon:

9 Binnenlandweekend Gezelligheidsrijders 2015 Het binnenlandweekend van de Gezelligheidsrijders is als vanouds weer prima verlopen. Met 6 fietsen achterop fietsrekken en 6 op een fietsentrailer kwamen we op vrijdag 5 juni veilig aan in Hotel Den Helder waar we goede kamers hadden, terwijl het ontbijt de volgende ochtenden aan niets te wensen over liet. Die vrijdagmiddag reden we een verkenningstocht door de kop van Noord Holland. Na 35 km kwamen we ondanks een donkere hemel droog terug. Net op tijd. Tijdens het gourmetten barstte een flink onweer los boven Den Helder. Het dagje Texel op zaterdag 6 juni was fris en winderig. Dat is nog zwak uitgedrukt. Windkracht 6 was het op zijn minst. En dan nog een draaiende wind; wel in ons nadeel. Maar dat kon de pret niet drukken. Er werd volop genoten van de natuur. En na afloop van het fietsen van een vismaaltijd voor we de boot weer terug namen naar het vaste land. Daar stond dik 70 km op de teller. Zondag 7 juni leidde de tocht ons door het prachtige duingebied. De terugtocht was gepland door het vlakke landschap, maar werd omgelegd om nogmaals de duinen te doorkruisen. Met wederom 70 km in de benen werd het weekend traditiegetrouw afgesloten met het nuttigen van een pannenkoek. Ad de Goede

10 Overzicht clubritten augustus 2015 Dag Datum Tijd ategorie Voorrijder(s) Opmerkingen zo :00 Toerfietsers A Oof Oud TT+ Groesbeek B Olivier Vollemans di :30 Gezelligheidrijders Tiny van der Velde wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Theo van Kessel zo :00 Toerfietsers A Henro de Witt B Hans Maas di :30 Gezelligheidrijders Bets Balk wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Diny van Wiggen zo :00 Toerfietsers A Ton Ostermann B Henk van Bremen di :30 Gezelligheidrijders Frans van Dijk wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Dagje uit zo :00 Toerfietsers A Oof Oud B Guy Staals di :30 Gezelligheidrijders Hugo Eigenraam wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders BBQ zo :00 Toerfietsers A Oof Oud B Joop Dokman Internet: Telefoon:

11 Overzicht clubritten september2015 Dag Datum Tijd ategorie Voorrijder(s) Opmerkingen di :30 Gezelligheidrijders Riet Schurgens do :30 Gezelligheidrijders Henny van Kats zo :00 Toerfietsers A Ward Habets TT+ Waterlinie B Hans Maas di :30 Gezelligheidrijders Wim Bos do :30 Gezelligheidrijders Leo Toor zo :00 Toerfietsers A Barend de Graaff B Arie Verheij di :30 Gezelligheidrijders Diny van Wiggen do :30 Gezelligheidrijders Theo van Kessel zo :00 Toerfietsers A Ward Habets B Guy Staals di :30 Gezelligheidrijders Ria van den Hurk do :30 Gezelligheidrijders Jan van Kats zo :00 Toerfietsers A Oof Oud B Joop Dokman di :30 Gezelligheidrijders Bets Balk In het rooster van september zijn door blessures en vakantiesnogal wat gaten bij de toerfietsers en met name voor de A- en de -groep. Deze vacatures zullen op de zondagen ad-hoc worden ingevuld. Dresselhuijs administratie Oranjestraat 29, Beusichem Telefoon: dresselhuijs@live.nl

12 Internet: Telefoon: Programma augustus 1e zondag v.d. maand TT+ 6 september 1e zondag v.d. maand TT+ 4 oktober 1 e zondag v.d. maand TT+ 25 oktober Herfsttocht (start wintertijd) 26 oktober ALV Najaarsvergadering lubritten toerrijders Zondag 4 januari t/m 29 maart uur 6 april t/m 25 oktober uur 1 november t/m 27 december uur N.B. Op 5 april (1 e Paasdag) en 24 mei (1 e Pinksterdag) zijn de clubritten verschoven naar resp. 6 april en 25 mei. Woensdag 6 mei t/m 26 augustus uur lubritten gezelligheidsrijders Dinsdag 6 januari t/m 22 december uur Donderdag 8 januari t/m 17 december uur Internet: Telefoon:

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Vervreemde archiefbestanden aan het Regionaal Archief Rivierenland

Vervreemde archiefbestanden aan het Regionaal Archief Rivierenland Vervreemde archiefbestanden aan het Regionaal Archief Rivierenland 0476 Familie Van Lidth de Jeude, 1407-1946 0615 Familiebedrijven Van Hoytema,? 0891 Chamotte Unie NV, 1935-1988 0564 Neder-Betuwsche Beetwortelsuikerfabriek,

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16 De Lekrijder Juni 2016 April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Februari 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Lekrijder Augustus 2016

De Lekrijder Augustus 2016 De Stand der Spaken Mijlpaal! Beste leden, In de vorige Stand de Spaken stond ik al even stil bij het 25-jarig bestaan van onze vereniging. Best wel een mijlpaal. Als we voor het gemak eens zeggen dat

Nadere informatie

TITELS. media. tel: mail: voor informatie over de formaten zie PAGINA 36

TITELS. media. tel: mail: voor informatie over de formaten zie PAGINA 36 oplage: 31.450 exemplaren pageviews: 70.000 p.m. website: www.destadgorinchem.nl mm-tarief 0,60 Spread 2.787,60 1/1 pagina 1.288,00 3/4 pagina 966,00 1/2 pagina 644,00 3/8 pagina 483,00 1/3 pagina 430,10

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Is je WTC-wintergarderobe nog compleet?... 4 De Gezelligheidsrijders... 5 Betuwse Fiets4daagse... 5 Fietstocht Zederikse Dagen...

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 1 oktober 2017 Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton JUNI 2019

Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 Fietsseizoen 2019... 4 Veilig thuis aankomen... 4 Warmte: Wat kan je ertegen doen?...

Nadere informatie

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat 20 4191 ZT Geldermalsen

Nadere informatie

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot 1 augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot Zoals (hopelijk) bekend draag ik tijdens de najaar-alv de voorzittershamer over aan Guy Staals. Deze (voor)laatste Stand der Spaken mag dus best een persoonlijke

Nadere informatie

Project Woonplaats Categorie Totaalbedrag Imkervereniging West-Betuwe Tuil Duurzaam/innovatief 2.715,39 Voedselbank Rivierenland Tiel Maatschappelijk

Project Woonplaats Categorie Totaalbedrag Imkervereniging West-Betuwe Tuil Duurzaam/innovatief 2.715,39 Voedselbank Rivierenland Tiel Maatschappelijk Project Woonplaats Categorie Totaalbedrag Imkervereniging West-Betuwe Tuil Duurzaam/innovatief 2.715,39 Voedselbank Rivierenland Tiel Maatschappelijk 1.891,62 Woord & Daad comité Midden-Betuwe Dodewaard

Nadere informatie

De Stand der Spaken. december Gezellig samen.

De Stand der Spaken. december Gezellig samen. 1 De Stand der Spaken Gezellig samen. De laatste Lekrijder van ons jubileumjaar ligt nu voor je (of zie je voor je). Al 25 jaar de vereniging waarin we veel, heel veel samen gefietst hebben. In dit jubileumjaar

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Beesd in West Betuwe. Beesd gaat in gesprek met de politieke partijen van West Betuwe

Beesd in West Betuwe. Beesd gaat in gesprek met de politieke partijen van West Betuwe Beesd in West Betuwe Beesd gaat in gesprek met de politieke partijen van West Betuwe Agenda 19:30 Ontvangst en koffie 20:00 Welkom - Joanne Bredero 20:05 Introductie partijen 20:20 De kracht van Beesd

Nadere informatie

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools Van de redactie Een aantal leden van onze vereniging rijdt met veel plezier georganiseerde en zelf georganiseerde tochten, buiten onze eigen zondagsritten. In deze nieuwsbrief van beide een voorbeeld en

Nadere informatie

INHOUD. Burengerucht. Advertenties 3. Voorwoord bestuur 4. Activiteiten Culemborg /Buren 5. Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7.

INHOUD. Burengerucht. Advertenties 3. Voorwoord bestuur 4. Activiteiten Culemborg /Buren 5. Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7. jaargang 5 Nummer 1 Februari 2014 INHOUD Advertenties 3 Voorwoord bestuur 4 Activiteiten Culemborg /Buren 5 Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7 Hulp of klus 7 Rabo fietsdag 8/9 Bestuur 10 Colofon 11 2 3 Beste

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Verdieping Fietsdagtochten

Verdieping Fietsdagtochten Verdieping Fietsdagtochten (2013) Het Fietsplatform presenteert met de Fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Deze verdieping is een aanvulling op de cijfers

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

6x de berg op voor het KWF!

6x de berg op voor het KWF! 6x de berg op voor het KWF! Bonjour Ted et Felix Het is gelukt! 6x de Alpe d Huez op 1 dag!!! Samen met 65 andere renners, waarvan er maarliefst 62, zes keer de top hebben gehaald, hebben we al bijna 300.000

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking Toerkalender 2019 Bij ATB-TWC Brabantia worden de ritten die verreden worden samengesteld door de toercomissie. De samenstelling van de toercommissie bestaat momenteel uit 5 personen, namelijk: Arie van

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Fietsen langs rietgedekte hooibergen in de Betuwe

Fietsen langs rietgedekte hooibergen in de Betuwe Fietsen langs rietgedekte hooibergen in de Betuwe Hooibergen, boomgaarden en bloesem route Een fietstocht door de Betuwe, onder meer langs de Linge en Mariënwaerdt. 35 km. Versie april 2008 Over hooibergen

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Een ieder is verplicht de NTFU toerfietskaart tijdens een door de ETT georganiseerde rit bij zich te dragen!

Een ieder is verplicht de NTFU toerfietskaart tijdens een door de ETT georganiseerde rit bij zich te dragen! Toerfietsreglement Eerste Twellose Toerclub (2013) Update: 31-08-2013 Inleiding Dit reglement wordt verstrekt tezamen met het toerprogramma en zijn algemene gedragsregels, die we tijdens trainingsritten

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Jaarplan Loopgroep AV Goor 2017 Nico van Putten

Jaarplan Loopgroep AV Goor 2017 Nico van Putten Jaarplan Loopgroep AV Goor 2017 Zondag 1 Nieuwjaarsdag Woensdag 1 looptraining AV Goor Nico Maandag 2 looptraining AV Goor clinic Donderdag 2 Dinsdag 3 Vrijdag 3 Woensdag 4 looptraining AV Goor clinic

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

De C- 1000 Elfstedentocht op 8, 9 en 10 augustus 2014

De C- 1000 Elfstedentocht op 8, 9 en 10 augustus 2014 De C- 1000 Elfstedentocht op 8, 9 en 10 augustus 2014 Vrijdagochtend om 08.00 uur stonden er 14 fietsers ( Johan moest eerst nog werken en vertrok s middags) en 2 begeleidende dames bij de vlaggenmasten

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen WV Tourmalet 2018 -Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen Rittenorganisatie Groepen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Tourmaladies Rittenorganisatie Groep 1 rijdt de normale tochten zonder

Nadere informatie

Toekomst begraven gemeente Neerijnen

Toekomst begraven gemeente Neerijnen Toekomst begraven gemeente Neerijnen Feiten en cijfers 13 begraafplaatsen in beheer 8 open; 5 administratief gesloten Bernardstraat Haaften en Kaalakkerstraat Waardenburg één en tweediep begraven; Haarstraat

Nadere informatie

MENS & NATUUR. Inleiding

MENS & NATUUR. Inleiding MENS & NATUUR THEMA BEWEGINGEN EN OVERBRENGINGEN WERKBLAD SNELHEID Inleiding Emiel komt op de fiets naar school. Als hij begint te fietsen, wordt zijn snelheid steeds groter. Hij moet even op gang komen.

Nadere informatie

Loopgroep René van AVGM in Best

Loopgroep René van AVGM in Best Loopgroep René van AVGM in Best Inhoud Profiel... 1 Regels en afspraken... 3 Adviezen... 4 Contactgegevens... 5 Profiel Dit is een loopgroep met een vrij rustig tempo. De afstanden en trainingsduur zijn

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

De Stand der Spaken. juni Beste leden,

De Stand der Spaken. juni Beste leden, 1 juni 2017 De Stand der Spaken Beste leden, Begin mei, veel te vroeg, schreef ik vast de Stand der Spaken voor deze Lekrijder. Dit stukje" treffen jullie verderop aan. Normaal stuur ik mijn SdS eerst

Nadere informatie

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b.

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel tijdens de toertocht in de polder Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Blok 1 Herhalingstoets

Blok 1 Herhalingstoets herhalingstoetsen Blok Herhalingstoets Tienen en enen. Tel en schrijf. Wie zitten in de bus? Maak de bloksom. T E Hoeveel bekers? Schrijf. Hoeveel bekers? Maak de som. = = voor tafel voor tafels bekers

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

273KM. Luik Bastenaken Luik

273KM. Luik Bastenaken Luik 273KM Luik Bastenaken Luik Het is zaterdag 22 April, en 3u50 loopt mijn wekker af. Deze keer geen snooze knop, want ik spring direct uit bed, en ga snel de badkamer in om mijn fietskleren aan te schieten.

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km ETAPPE OVERZICHT EPE ALPE d HUEZ vrijdag 1 juni 2012 dinsdag 5 juni 2012 * Deelnemers: Brunekreeft, Dalstra, Dieker, ten Have, de Hey, Kaagman, Keurhorst, Leewol, Pleiter, Roncken, Sonneveld, de Vries,

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------- VRIJSTAD NIEUWS seizoen 2014 2015 - nummer 6- Inhoudsopgave: Inhoudsopgave... 01 Wegwijs in de vereniging.. 02 Van de Redactie. 03 Van de voorzitter... 04 Advertentiepagina... 05 Fietstocht v.v. Vrijstad

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in aug sept Cor de Rooij, 7-8-1950. Henk Martens, 8-8-1944. Rian Spapen, 9-8-1967. Henk

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Mededelingen 4 Bardienst 5 Klaverjascommissie 6 Jubileum 7 Contributie 8 Regio doublet toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

kalenderrekenen Jaap Top

kalenderrekenen Jaap Top kalenderrekenen Jaap Top JBI-RuG & DIAMANT j.top@rug.nl 12-13 april 2011 (Collegecarrousel, Groningen) 1 Er zijn eigenlijk maar 14 verschillende kalenders: schrikkeljaar / geen schrikkeljaar; 1 januari

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het wordt al weer langer licht, de temperatuur

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Waardenburg, Kerkstraat 11a

Waardenburg, Kerkstraat 11a Waardenburg, Kerkstraat 11a OMSCHRIJVING: In dorpskern maar toch op een steenworp afstand gelegen van de op- en afritten van de Rijksweg A2 multifunctionele kantoor- /showroomruimten, desgewenst met opslagruimten

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Inholland Fietstocht 2017!

Inholland Fietstocht 2017! Inholland Fietstocht 2017! Vrijdag 25 augustus 2017 was het dan zover dat de locatie van Inholland Haarlem uit alle delen van het land docenten en medewerkers kon verwelkomen voor de traditionele jaarlijkse

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Met nog een twee maanden te gaan voor de aftrap van de 6e editie van Jari's Heroes de één na laatste nieuwsbrief alweer. Hoewel twee leden van ons team (Hans en ik)

Nadere informatie

Provincie: Gelderland Vanuit: Beest / Landgoed Mariënwaerdt Datum: sept 2009

Provincie: Gelderland Vanuit: Beest / Landgoed Mariënwaerdt Datum: sept 2009 Provincie: Gelderland Vanuit: Beest / Landgoed Mariënwaerdt Datum: sept 2009 Lengte: 128 km Daar waar de fietsers in het voorjaar met de bloesem bezit nemen van dit stukje Betuwe, is de natuur en omgeving

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 22-3 Vr 23-3 Ma 26-3 OR vergadering Di 27-3 Wo 28-3 Grote Rekendag Do 29-3 Vr 30-3 Paasviering Ma 2-4 Tweede paasdag: alle groepen vrij Di 3-4 Deze week: pré-adviezen groep

Nadere informatie

Overzicht uitrukken brandweer Neder-Betuwe - Alle groepen 2015

Overzicht uitrukken brandweer Neder-Betuwe - Alle groepen 2015 deel 160 Ochten 21 augustus 18:12 vrijdag avond Brand TS Buitenbrand PRIO 1 Echteld Betuweroute, loos alarm door werkzaamheden 159 Ochten 21 augustus 08:59 vrijdag ochtend Hulp TS Ass.ambulance PRIO 2

Nadere informatie

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR Algemene info: Tijdens onze begeleide tochten leggen wij de nadruk op bike and relax. We zoeken de balans tussen ontspanning door inspanning. De gidsen zorgen voor een perfect gebalanceerde inspanning

Nadere informatie

Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010

Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010 Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010 Beste BBB-vrienden, Dat ons initiatief van vorig jaar een schot in de roos was, blijkt meer dan ooit. Na een meer dan geslaagde première

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie