Gebruiksreglement verhuur t Ertbrandje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksreglement verhuur t Ertbrandje"

Transcriptie

1 Gebruiksreglement verhuur t Ertbrandje Dienstencentrum t Ertbrandje Ertbrandstraat Putte-Kapellen

2 Aanvraagregeling, voorwaarden en prijzen: Vanaf 1 januari 2015 worden retributies, volgens volgende bepalingen geheven op het gebruik van de cafetariaruimte van dienstencentrum t Ertbrandje in Putte-Kapellen. Cafetaria: Dienstencentrum t Ertbrandje wordt enkel verhuurd op weekdagen na uur. In het weekeinde en op feestdagen kan 't Ertbrandje gehuurd worden voor volledige dagen. De verhuur voor fuiven is niet toegestaan. Het dienstencentrum t Ertbrandje is voorzien van een aparte ingang, sanitair, toog, koeling en internettoegang op aanvraag. Tijdens de verhuring is het gebouw verwarmd. De sleutel voor de verhuring wordt één dag op voorhand van de verhuring opgehaald bij de centrumleider of verantwoordelijke dienstencentra en de dag na de verhuring terug overhandigd. Tenzij de verhuring in het weekend is, kan de sleutel op vrijdag worden opgehaald en op maandag worden terug gebracht. Vaststelling prijzen: De retributie voor de huur van het dienstencentrum t Ertbrandje wordt bepaald volgens duur en categorie van de gebruiker die als volgt wordt onderverdeeld: cat. A Kapelse verenigingen en scholen; cat. B niet-kapelse verenigingen en scholen en particulieren. Cat A Cat B waarborg Per dagdeel maandag t.e.m. donderdag vanaf u Feestdag vanaf laatste werkdag u 15,00 25,00 50,00 100,00 150,00 150,00 weekeinde vanaf vrijdagavond u De waarborg dient voldaan (cash of overschrijving op rekeningnummer: BE ) te zijn binnen de 14 dagen na ondertekening van de huuraanvraag en uiterlijk bij overhandiging van de sleutel. Enkel de huurder heeft het recht om het lokaal te gebruiken, er mogen geen sleutels aan derden worden doorgegeven.

3 Dranken: akkoordverklaring stocktelling: De drankstock van de cafetaria van het dienstencentrum zal voorafgaand aan de verhuring geteld worden. Voor een verhuring doordeweeks gebeurt dit om uur de dag van de verhuring. Voor een verhuring in het weekend gebeurt dit op vrijdag om uur. Voor een verhuring op een feestdag gebeurt dit op de voorafgaande laatste werkdag om uur. De eerste werkdag na de verhuring zal om 9.00 uur weer stock geteld worden. De huurder heeft het recht om bij de stocktellingen aanwezig te zijn. Bij afwezigheid wordt de huurder geacht de stocktellingen uitgevoerd door het personeel onvoorwaardelijk te aanvaarden en kunnen deze niet meer betwist worden. De gebruikers voorzien normaliter hun eigen drank. De koeling kan gebruikt worden en wordt na de verhuring opnieuw aangevuld door de huurder. Het is evenwel toegestaan om consumpties van het dienstencentrum te nuttigen, hiervoor worden de gangbare prijzen voorzien. Deze prijslijst kunt u opvragen in het dienstencentrum. Bij gebruik van de drank van het dienstencentrum wordt er twee weken op voorhand een bestelling geplaatst. Aanvraagformulier: Het aanvraagformulier dient ten laatste anderhalve maand voorafgaand aan de verhuring ingevuld overhandigd te worden aan de centrumleider of verantwoordelijke die het ter beslissing voorlegt aan de raad voor maatschappelijk welzijn. Aanvragen tot verhuring kunnen niet eerder dan twaalf maanden voor de verhuurdatum ingediend worden. Indien de aard van activiteit niet overeenstemt met de vermelding op de aanvraag, dan kan de verhuurder de verhuring annuleren. Het huurbedrag wordt gefactureerd en als blijkt dat de activiteit niet conform de aanvraag was, blijft ook de betaalde waarborgsom eigendom van de verhuurder. Het OCMW kan bij overmacht de verhuring annuleren. De gebruiker kan hierbij geen aanspraak maken op een schadevergoeding. Het reeds betaalde huurbedrag wordt wel terugbetaald. De gebruiker zal onmiddellijk hiervan in kennis gesteld worden. Elke weigering wordt door de raad van maatschappelijk welzijn meegedeeld.

4 Verzekering: Het OCMW is verzekerd tegen burgerlijke aansprakelijkheid. De gebruiker blijft aansprakelijk tegenover derden, en tegenover om het even welk gezagsorgaan, bestuur of instantie; taksen, accijnzen, belastingen, verzekeringen, enz. Het OCMW kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiaal dat achtergelaten wordt door de gebruiker of voor mogelijke diefstallen of beschadigingen De gebruiker is persoonlijk verantwoordelijk en aansprakelijk voor: het behoud van de goede orde in het gebouw elke schade van welke aard ook door hemzelf, een deelnemer of een bezoeker, aangebracht zowel aan de infrastructuur als aan materiaal. Dit ongeacht het recht van verhaal door het OCMW Kapellen aan diegene die de schade veroorzaakt en dit tijdens de hele huurperiode; de aangifte bij SABAM en de betaling van de verschuldigde rechten en eventuele boeten; de eerbiediging van de wetgeving op de zedelijke bescherming van de jeugd en beteugeling van de dronkenschap; het naleven van de reglementering: politie- en gemeentewetgeving, VLAREM-wetgeving V02 betreffende geluidshinder; het respecteren van de stilte in de omgeving; de verzekering inzake burgerlijke of contractuele aansprakelijkheid, arbeidsongevallen, bekomen van een tapvergunning indien nodig; het proper achterlaten van de zaal, alsook ophalen en afleveren van drank en materiaal door derden, tijdens de huurperiode; Bij elk gebruik, dient het volgende in acht genomen te worden: - alle eet- en drankgerief dient afgewassen en afgedroogd te worden - alle materialen, incl servies, bestek, worden op de juiste plaats teruggelegd. - alle aangebrachte decoraties worden verwijderd. - de toog, keuken, tafels en stoelen worden netjes achtergelaten en gepoetst. - de zaal en inkomhal moeten minimaal geveegd worden. - Glas, PMS, papier en karton worden terug meegenomen om reden dat er geen selectieve verzameling van dit afval is voorzien in de dienstencentra. - alle elektrische toestellen worden na gebruik uitgezet.

5 - ramen en deuren dienen gesloten te worden Beschadiging of ontvreemding materiaal: Beschadigingen aan de lokalen of het meubilair en ontbrekende materialen moeten onmiddellijk gesignaleerd worden aan de centrumleider of verantwoordelijke dienstencentra. Wat zijn de gevolgen van nalatigheid? Beschadigingen zullen door de huurder moeten worden vergoed. De prijs van de herstellingswaarde of de vervangingswaarde, werkuren, zal hem aangerekend worden en met de borg verrekend worden. Indien hoger dan de borg zal dit in rekening gebracht worden. Wanneer de gebruiker de lokalen zodanig achterlaat dat een extra schoonmaakbeurt nodig is, betaalt hij de kosten. De kostprijs van wordt hem aangerekend. Bij grove nalatigheid of recidieven kan er beslist worden de zaal niet meer te verhuren aan de betrokken partij voor een bepaalde periode. veiligheidsvoorschriften Het is ten strengste verboden zich op het terras te begeven. Personen die willen roken, dienen het dienstencentrum beneden te verlaten via de inkomhal. Er geldt een rookverbod in het volledige dienstencentrum en de inkomhal Het is verboden de voorziene in- en uitgangen af te sluiten. De opschriften nooduitgang en/of betreffende pictogrammen in groen/wit licht moeten duidelijk zichtbaar blijven. De toegang tot watertoevoer, brandblussers e.d. moet steeds vrijgehouden blijven. Het dienstencentrum moet voortdurend bereikbaar zijn voor de brandweer en andere hulpdiensten. Ter voorkoming van brand mogen geen materialen gebruikt worden die gemakkelijk brandbaar zijn of een giftige rook kunnen ontwikkelen. Alleen elektrische verlichting is toegelaten: geen kaarsen/gas/lampionnen/ De huurder geeft de voorzitter en centrumleider of andere bevoegde ambtenaren altijd toegang tot de gehuurde zaal. Het is de gebruiker verboden enige wijziging aan te brengen aan de elektriciteitsleiding, de installatie of de lichtpunten met toebehoren. Het is eveneens verboden om op muren, deuren en vloeren nagels te kloppen, te schilderen of te plakken waardoor er blijvende schade veroorzaakt wordt.

6 De maximumcapaciteit vastgelegd door de Brandweer inzake brandveiligheid is 100 personen. De huurder ziet erop toe dat dit maximum aantal niet overschreden wordt. Politie- en gemeentewetgeving: Men dient zich te houden aan de politie- en gemeentewetgeving en aan de VLAREM- wetgeving V02. Deze behandelt o.a. de beheersing van geluidshinder. Het is uitdrukkelijk verboden de nooduitgangen te belemmeren of voorziene in -en uitgangen af te sluiten. De opschriften nooduitgang en/of betreffende pictogrammen in groen/wit licht mogen niet bedekt of verborgen worden en moeten duidelijk zichtbaar blijven. De toegang tot hydraten (watertoevoer, brandblussers, ) moet steeds vrijgehouden blijven. De zaal moet voortdurend bereikbaar zijn voor de brandweer en andere hulpdiensten. Alle toegangswegen dienen verkeersvrij te zijn, zodat het materieel en de voertuigen van de brandweer en hulpdiensten veilig kunnen rijden en werken. Betwisting: Voor elke betwisting is het Vredegerecht van Kapellen bevoegd. Facturatie: Vervolgens krijgt de huurder thuis een factuur met de afrekening van de huur van de zaal alsook van de verbruikte drank. De retributie is verschuldigd door de persoon die de gebruiksaanvraag indient.

7 AANVRAAGFORMULIER VERHURING t ERTBRANDJE Datum aanvraag:.. /.. /. VERENIGING Naam: Adres: Kapelse verenigingen en scholen; niet-kapelse verenigingen en scholen en particulieren. VERANTWOORDELIJKE: Naam: Adres: Telefoon:.. AANVRAAG GEBRUIK CAFETARIARUIMTE Datum Activiteit:.. /.. / 201. Tijdstip: van. tot uur Aard activiteit: Aantal personen:. VRAGEN EN OPMERKINGEN:.. RETRIBUTIE: De retributies met betrekking tot het gebruiken van het cafetaria worden achteraf per factuur betaald. De waarborg dient voldaan (cash of overschrijving op rekeningnummer: BE ) te zijn binnen de 14 dagen na ondertekening van de huuraanvraag en uiterlijk bij overhandiging van de sleutel GEBRUIKSREGLEMENT: De huurder verklaart zich akkoord met het gebruiksreglement verhuring t Ertbrandje. Voor akkoord: Datum :. Handtekening aanvrager:

2. De aanvrager moet het huuraanvraagformulier volledig invullen.

2. De aanvrager moet het huuraanvraagformulier volledig invullen. HUISHOUDELIJK REGLEMENT EN TARIEVEN VOOR JEUGD- en CULTUURDIENST Dit reglement regelt het gebruik en de verhuring van gebouwen en (audiovisueel) materiaal van de jeugd- en cultuurdienst, verder verhuurder

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement welzijn Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 3 4. Prijzen... 3 4.1 Waarborg... 3 4.2 Huur... 3 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: ALGEMENE HUUROVEREENKOMST 1. NOWEDO vzw met zetel DOVENONTMOETINGSCENTRUM EFFETA in de Polderstraat 76a te 8310 SINT-KRUIS (Brugge) Hierna vernoemd de VERHUURDER en 2 (Naam & adres).

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) Artikel 1: Omschrijving 1. Het gemeenschapscentrum De Volle Vaart bestaat uit

Nadere informatie

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Wijkhuis Rosmolen, gelegen te Pettendonk 37, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Rosmolen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer.

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer. Gebruiksvoorschriften en huurregeling : 1. Elke aanvraag om over een lokaal, behorende tot het Brueghelheem, te kunnen beschikken, moet worden gericht aan de verantwoordelijke, aangesteld door de Raad

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw, met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Activiteiten Deeldepot 2650 stelt een polyvalente zaal ter beschikking voor het publiek in het Deeldepot, Strijdersstraat 75A te Edegem. De activiteiten die hiervoor

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor het gebruik van een lokaal van de vereniging VZW KaBaToon

Huishoudelijk reglement voor het gebruik van een lokaal van de vereniging VZW KaBaToon Huishoudelijk reglement voor het gebruik van een lokaal van de vereniging VZW KaBaToon Art. 1: Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op het lokaal dat gemeente Ranst in bruikleen gegeven heeft

Nadere informatie

Sport en Speelpleinen v.z.w.

Sport en Speelpleinen v.z.w. HUUROVEREENKOMST ZAAL DENNENOORD Tussen enerzijds de vzw sport en speelpleinen en anderzijds: De huurder: INSZ nummer Naam organisatie: BTW nr.: Contactpersoon:. Adres: Nr Gemeente:......Postcode Tel/Gsm:...

Nadere informatie

Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph

Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph Gebruikersreglement verbruikszaal Groenhof St.-Joseph 1. Algemeen. Dit regelement is van toepassing voor het gebruik van de verbuikszaal Groenhof St.-Joseph, Gentstraat 1 te Oostakker. 2. Gebruiksmodaliteiten

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017.

Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017. AGB Kalmthout, Kerkeneind 13, B-2920 Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem Reglement op het gebruik van: de polyvalente zaal met kitchenette en aanpalend terras in de gemeentelijke sporthal Beschrijving van de infrastructuur Art.1. Dit reglement is van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST Kelder De Clippel

GEBRUIKSOVEREENKOMST Kelder De Clippel GEBRUIKSOVEREENKOMST Kelder De Clippel Art. 1 Aanvragen Alle aanvragen dienen te worden ingediend bij bvba Michiels: Korenmarkt 6, 2800 Mechelen, e-mail: michielsmechelen@telenet..be, telefoon : 015/ 42

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Houtmere * Gebruikersreglement

Lokaal dienstencentrum Houtmere * Gebruikersreglement Lokaal dienstencentrum Houtmere * Gebruikersreglement ALGEMENE BEPALINGEN - VERHUUR Artikel 1 Het gebruik van de infrastructuur van het lokaal dienstencentrum Houtmere kan slechts gebeuren door verenigingen

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 26.09.2013 REGLEMENT inzake tijdelijke huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN DE CEDER Voor Verenigingen van deelgemeente Beersel (Werkjaar 2013-14) Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 Inleiding Dit is het reglement voor het huren van een lokaal beheerd door Graffiti vzw. Wie een lokaal huurt, moet dit reglement naleven. In dit reglement

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Jeugd- en Ontmoetingscentrum STOKRODE vzw Sint-Amandusstraat 18, 3511 Hasselt ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMEEN 1. De verhuring van een ruimte of van materiaal van het Jeugd- en Ontmoetingscentrum Stokrode

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad

Het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad Gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad Geraardsbergen. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokale van de stad Geraardsbergen,

Nadere informatie

VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. Verontschuldigd: De dames Inge Wagemans en Ingrid Mees, verontschuldigd AGENDA

VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. Verontschuldigd: De dames Inge Wagemans en Ingrid Mees, verontschuldigd AGENDA < 2 de ZITTING Openbaar Centrum voor VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Maatschappelijk Welzijn VAN 17 FEBRUARI 2010 2950 KAPELLEN Zitting geopend om 20.30 uur Aanwezig: Mevrouw An Stokmans Voorzitter

Nadere informatie

ONTMOETINGSCENTRUM DE VRANKEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT + HANDLEIDING

ONTMOETINGSCENTRUM DE VRANKEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT + HANDLEIDING Versie maart 2013. ONTMOETINGSCENTRUM DE VRANKEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT + HANDLEIDING Versie maart 2013 1 DEEL 1: Algemeen deel. Dit algemeen deel is van toepassing bij: het huren van de feestzaal (met

Nadere informatie

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN Art. 1. - Dit reglement regelt de verhuur van de volgende lokalen van Theater Krakeel Toneelzaal Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge Foyer Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 1/7 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDLOKALEN GROENSTRAAT Toelichting Het gebruiksreglement (bepalingen voor vast en occasioneel gebruik), het

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN Artikel 1 In de Kunstacademie Ter Beuken, gelegen te 9160 Lokeren Groendreef 8, worden volgende ruimten ter beschikking gesteld voor gebruik:

Nadere informatie

Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:......

Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:...... Chiro Lippelo - Verhuurcontract Chiro Lippelo Broekstraat 24 2890 Lippelo door:... (naam + handtekening) NAAMVERENIGING:......... Vertegenwoordigd door:... (naam + handtekening) Dag van aankomst (+ vermoedelijke

Nadere informatie

Gebruiksreglement Jeugdhuis

Gebruiksreglement Jeugdhuis 2017 Gebruiksreglement Jeugdhuis Jeugddienst Herne Centrum 17 1540 Herne Dit reglement trad in werking op 1 april 2009 en werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 25 maart 2009. Aanpassing op gemeenteraad

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden onderverhuurd Huurtermijn. De huurprijzen vermeld in onze prijslijst

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE OCMW-ZEMST- HOOGSTRAAT 69 1980 ZEMST I. ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ---------------------------------------------------- Art. 1. De huurprijs voor de polyvalente

Nadere informatie

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden DATUM FEEST Naam Adres Gemeente Tel Fax/e-mail ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden 1. Prijs huur van de zaal 300 excl. BTW voor de eerste 5 uren, daarna : 25 per begonnen uur extra. Indien een tweede

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem

REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN LDC De Braambeier Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem Art. 1. Het OCMW Zedelgem, als organiserend bestuur van het erkend Lokaal Dienstencentrum De Braambeier verhuurt de lokalen

Nadere informatie

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Inleidende bepalingen Dit reglement regelt de verhuur van sportlokalen in eigendom van het gemeentebestuur Knesselare. Het bevat de na te leven voorwaarden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen

HUUROVEREENKOMST. Tussen HUUROVEREENKOMST Tussen Linda Dillen Koel Rent Steenovenstraat 56 2040 Antwerpen Berendrecht BTW: BE015.980.306 GSM: 0468 288 296 Email: info@koelrent.be Hierna de verhuurder genoemd, En Naam: Adres: Gemeente:

Nadere informatie

Huurovereenkomst (in tweevoud opmaken)

Huurovereenkomst (in tweevoud opmaken) Huurovereenkomst (in tweevoud opmaken) De ondergetekende,..., gebouwbeheerder en ten dezen vertegenwoordiger van Scouting Stratum, gevestigd te Eindhoven en hierna te noemen de verhuurder, en de mede ondergetekende:

Nadere informatie

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Dit is het reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken.

Nadere informatie

Pag VERGADERZALEN CAFE & GROTE ZAAL

Pag VERGADERZALEN CAFE & GROTE ZAAL INHOUD Pag. 2 1. KLEINE ZAAL Pag. 10 2. ORBIT Pag. 18 3. VERGADERZALEN Pag. 19 Vergaderzaal 1 & 2 Pag. 20 Vergaderzaal 3 & Fanfarelokaal Pag.21 CAFE & GROTE ZAAL 1 1. KLEINE ZAAL 1.1. Algemeen Verenigingen

Nadere informatie

Het Jeugdlokaal, gelegen Stationsstraat 47 a, 1570 Galmaarden, kan enkel gebruikt worden voor activiteiten die zich richten tot de jeugd (3-30 jaar).

Het Jeugdlokaal, gelegen Stationsstraat 47 a, 1570 Galmaarden, kan enkel gebruikt worden voor activiteiten die zich richten tot de jeugd (3-30 jaar). HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDLOKAAL GALMAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN Het Jeugdlokaal, gelegen Stationsstraat 47 a, 1570 Galmaarden, kan enkel gebruikt worden voor activiteiten die

Nadere informatie

Artikel 1 : Artikel 2 :

Artikel 1 : Artikel 2 : Artikel 1 : Het huurreglement voor het gebruik van gemeentelijke gebouwen, terreinen en gemeentelijk materieel, goedgekeurd in de gemeenteraadsbeslissing van 23 november 2006, wordt opgeheven en vervangen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER Uit in Lier Verhuur infrastructuur & sport Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT KOETSHUIS HALLEHOF KASTEELDREEF 55, 2980 HALLE-ZOERSEL

GEBRUIKSOVEREENKOMST EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT KOETSHUIS HALLEHOF KASTEELDREEF 55, 2980 HALLE-ZOERSEL GEBRUIKSOVEREENKOMST EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT KOETSHUIS HALLEHOF KASTEELDREEF 55, 2980 HALLE-ZOERSEL GEBRUIKSOVEREENKOMST Vandenplas-Events BVBA de gebruiker. Vandenplas-Events BVBA stelt aan de gebruiker

Nadere informatie

Huurovereenkomst lounge bar

Huurovereenkomst lounge bar Huurovereenkomst lounge bar Dank u voor het vertrouwen in onze zaak. Wij wensen u een fijn evenement toe! Datum huur :. Tijdsduur : Naam verhuurder : Kaas&Co/Taste&Co Sabine verkinderen Jozef Duthoystraat

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM HET MARCA

GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM HET MARCA Gezien om gevoegd te worden bij het besluit van de gemeenteraad van 24 april 2018 betreffende de goedkeuring van het gebruikersreglement van het gemeenschapscentrum Het Marca. GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM

Nadere informatie

Reglement van inwendige orde bij het gebruik van de parochielokalen, gelegen te Kruishoutem, Kerkhofweg 4, door privé personen.

Reglement van inwendige orde bij het gebruik van de parochielokalen, gelegen te Kruishoutem, Kerkhofweg 4, door privé personen. Reglement van inwendige orde bij het gebruik van de parochielokalen, gelegen te Kruishoutem, Kerkhofweg 4, door privé personen. Artikel 1 U kan in De Kepper terecht voor vergaderingen, lezingen, recepties,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuringen van de (grote en kleine) zaal Het Gildenhuis gelegen te 9051 Sint-Denijs-Westrem,

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

devierdezaal vzw Reservaties

devierdezaal vzw Reservaties devierdezaal vzw Gebruikersreglement voor het gebruik van de diverse lokalen van devierdezaal, Driebeekstraat 2 in 9050 Gentbrugge. rekeningsnummer KBC IBAN BE36 7370 2436 0581 Telefoon 09/ 211.07.20.

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET GEBRUIK VAN DE S P O R T H A L Art. 1. PRIJZEN, PRIORITEITEN EN AANVRAGEN. A. 1. De huurprijzen voor de sporthal worden door de gemeenteraad vastgesteld voor de duur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon

Nadere informatie

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES DE RAAD, Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 23/04/2013 waarbij een overeenkomst met vzw Rockschool werd afgesloten om de repetitieruimtes uit te baten Gelet op het besluit van de gemeenteraad

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL cultuurcentrum asse huinegem 4, 1730 asse tel.: 02 456 01 60 info@ccasse.be www.ccasse.be WELKOM Je maakt gebruik van de zaal in Bekkerzeel. Om alles in goede banen te leiden

Nadere informatie

Bestemming en gebruik

Bestemming en gebruik De op deze website aangeboden appartement is privé eigendom en beheerd door HCM Hospitality. Diegene die de huur afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen, tevens is hij aansprakelijk voor de door

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen voorstel 2015 (Bijlage 1 aan de gemeenteraadsbeslissing van 5 mei 2015 houdende wijziging van het huishoudelijk- en retributiereglement gemeentelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

VZW PAROCHIALE WERKEN Sint-Pietersbuiten St.-Pietersaalststraat 74, 9000 Gent

VZW PAROCHIALE WERKEN Sint-Pietersbuiten St.-Pietersaalststraat 74, 9000 Gent VZW PAROCHIALE WERKEN Sint-Pietersbuiten St.-Pietersaalststraat 74, 9000 Gent Contactpersoon: Peter Engelbert Pastorijdreef 2 9051 Sint-Denijs-Westrem Tel. 09/336 65 17 Mail. Peter.Engelbert@kerknet.be

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen (Bijlage 1 aan de gemeenteraadsbeslissing van 24 november 2015 houdende wijziging van

Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen (Bijlage 1 aan de gemeenteraadsbeslissing van 24 november 2015 houdende wijziging van Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen (Bijlage 1 aan de gemeenteraadsbeslissing van 24 november 2015 houdende wijziging van het huishoudelijk- en retributiereglement gemeentelijke

Nadere informatie

De gebruiker verklaart akkoord te gaan met alle bepalingen van dit reglement.

De gebruiker verklaart akkoord te gaan met alle bepalingen van dit reglement. Huishoudelijk reglement zaal Sector L Art. 1: Algemeen De zaal Sector L wordt ter beschikking gesteld door de stad Sint-Truiden. Elk contact met de huurders gebeurt via de jeugddienst, tenzij anders overeengekomen.

Nadere informatie

Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel

Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel Cultuurcentrum Zwaneberg Cultuurkapel Cultuurplein 1 Kloosterstraat 1 2220 Heist-op-den-Berg 2220 Heist-op-den-Berg 015 25 07 70 www.zwaneberg.be www.facebook.com/cultuurcentrum.zwaneberg

Nadere informatie

Dhr. / Mevr... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Datum activiteit:... Activiteit:...

Dhr. / Mevr... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Datum activiteit:... Activiteit:... 1. Identiteit van de gebruiker (Moet meerderjarig zijn, Hierna gebruiker genoemd) Dhr. / Mevr.... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

GEMEENTELIJK REGLEMENT GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM HET MARCA

GEMEENTELIJK REGLEMENT GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM HET MARCA GEMEENTELIJK REGLEMENT GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM HET MARCA I. Algemene bepalingen Art. 1. Dit reglement regelt de gebruiksmodaliteiten voor het gebruik door derden van het gemeenschapscentrum

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDHUIS

GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDHUIS GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDHUIS Dit reglement trad in werking op 1 april 2009 Dit reglement werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 25 maart 2009 Aanpassing op gemeenteraad van 22 februari 2012 ARTIKEL 1:

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A.

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A. Uit in Lier Verhuur - Infrastructuur Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin Wijkhuis Herderin,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Wijkhuis Zevenbergen, gelegen te Peter Benoîtlaan 6, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Zevenbergen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET CULTUREEL CENTRUM KUMTICH

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET CULTUREEL CENTRUM KUMTICH vzw CENTRUM KUMTICH Keibergstraat 54 3300 Kumtich Voorzitter : Jos Peeters Keibergstraat 22 3300 Kumtich Secretaris : Gegeest Theofiel Nieuwstraat 79 3370 Boutersem 0479/24 85 30 Bankrekening : Argenta

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

VERHUURCONTRACT WEEKEND

VERHUURCONTRACT WEEKEND VERHUURCONTRACT WEEKEND Tussen: Naam vereniging... Nieuwstraat 11-13... 9190 Stekene... Vertegenwoordigd door: Vertegenwoordigd door 1 : O Florence Willems 0479/53.88.70 Naam:... O Lara Selis 0484/70.37.94

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL. 1 GEMEENTE AFFLIGEM HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR Artikel 1 De gemeentelijke sporthal Bellekouter bestaat uit: 1250 m2 sportzaal; 6 kleedkamers,

Nadere informatie

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer?

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer? Chiro Westrode Huurovereenkomst REGLEMENT 1) Waar en wat? Het gebouw bevindt zich achter de parochiezaal van Westrode. Adres: Jan Hammeneckerstraat 57, 1861 Wolvertem. De huurovereenkomst bevat alle vrije

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake huur en gebruik van Beschrijving ontmoetingsruimten REGLEMENT inzake huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN VOOR SENIOREN DE CEDER 1. De ontmoetingsruimte in de villa Hess-de-Lilez omvat een living (70 m²), een kleine ruimte

Nadere informatie

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten Cultuurcentrum Cinema Plaza: sreglement Het AGB Duffel stelt ruimtes van Cinema Plaza ter beschikking voor de organisatie van allerlei activiteiten. Dit reglement regelt het gebruik van de infrastructuur.

Nadere informatie

Huurovereenkomst m.b.t. verhuur van Ut Jeugdhuis

Huurovereenkomst m.b.t. verhuur van Ut Jeugdhuis Huurovereenkomst m.b.t. verhuur van Ut Jeugdhuis Betreffende huur Scoutinggebouw Ut Jeugdhuis en omliggend terrein van Scouting Stanislaskostka Alphen gevestigd aan de Zandstraat 6 te Alphen: Naam van

Nadere informatie

Huurovereenkomst lounge bar

Huurovereenkomst lounge bar Huurovereenkomst lounge bar Dank u voor het vertrouwen in onze zaak. Wij wensen u een fijn evenement toe! Datum huur :. Tijdsduur : Naam verhuurder : Kaas&Co/Taste&Co Sabine verkinderen Jozef Duthoystraat

Nadere informatie

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem

Chiro Heilig Hart Zottegem Kasteelstraat 30 9620 Zottegem Chiro Heilig Hart Zottegem Huurcontract tussen Chiro Heilig Hart Zottegem verantwoordelijke en ondergetekende (verantwoordelijke van de groep) Adres:. De huurder (gegevens van de groep) Adres:. Prijs en

Nadere informatie

Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal

Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE INFRASTRUCTUUR VAN PAROCHIEZAAL HOLHEIDE, Heikapper 25, 3900 PELT Definiëring van de begrippen Art. 1. De gebruiker is de vereniging, organisatie,

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST 1 GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST Doorniksesteenweg 77a 8580 Avelgem (Max. 80p) Sleutels Alle sleutels worden afgehaald en teruggebracht in GC Spikkerelle, Scheldelaan 6 en dit zoveel mogelijk tijdens de

Nadere informatie

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke (culturele) ontmoetingscentra, cultuurcentra en bibliotheken

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke (culturele) ontmoetingscentra, cultuurcentra en bibliotheken Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke (culturele) ontmoetingscentra, cultuurcentra en bibliotheken Dit is het reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, (culturele)

Nadere informatie

Stichting Scouting Made

Stichting Scouting Made Stichting Scouting Made Huurovereenkomst scoutinggebouw t Knooppunt De ondergetekenden: en 1. Stichting Scouting Made, gevestigd te Made Contactpersoon: John van Kappel verhuur@scoutingmade.nl iban bank

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ALI-JO

HUUROVEREENKOMST ALI-JO HUUROVEREENKOMST ALI-JO TARIEVEN Huur: Waarborg: Weekend (vrij/zat/zon): Feestdag, brugdag of dag voor een feestdag: Weekdag (ma/di/woe/do): 250 EUR 350 EUR* * Prijzen zijn niet onderhevig aan BTW, zijn

Nadere informatie

Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant

Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant mei 2004-06-02 1 Inhoud Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant 1. Hoe lokalen aanvragen? 1.1 Algemeen 1.2 Hoe lang op

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen 1/1/2014

Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen 1/1/2014 Huishoudelijk reglement gemeentelijke wijkcentra Maasmechelen 1/1/2014 ALGEMENE HUURVOORWAARDEN 1. Dit huishoudelijk reglement is integraal van toepassing op de verhuring van volgende wijkcentra: Wijkcentrum

Nadere informatie

Verhuurreglement Koninginnepark

Verhuurreglement Koninginnepark Verhuurreglement Koninginnepark Artikel 1 Verhuur Koninginnepark De gemeente Maasmechelen is eigenaar van het Koninginnepark (hierna het park ) met bijhorende kiosk gelegen te Eisden-Maasmechelen, Koninginnelaan,

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie