Algemene Boekingsvoorwaarden van de bij. Triple A Models. Aangesloten modellen, visagisten en stylisten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Boekingsvoorwaarden van de bij. Triple A Models. Aangesloten modellen, visagisten en stylisten"

Transcriptie

1 Post adres Tolhuis 13-27, 6537 MR, Nijmegen Awareness, Affection & Attitude Algemene Boekingsvoorwaarden van de bij Triple A Models Aangesloten modellen, visagisten en stylisten

2 1. Definities Triple A Models: Triple A Models V.O.F gevestigd te Nijmegen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer: Handelend tussen model en opdrachtgever. Model: Persoon dan wel personen die door opdrachtgever middels Triple A Models worden ingehuurd voor het verrichten van werkzaamheden beschreven in de opdracht. Naast de bij Triple A Models aangesloten modellen kunnen dit ook fotografen, visagisten en / of stylisten zijn. Opdrachtgever: een particuliere, dan wel een natuurlijke of zakelijke rechtspersoon met wie Triple A Models een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Diensten: Samenhangend geheel van opdracht, boeking en materiaal. Offerte: Alle aanbiedingen die schriftelijk of per mail aan de Opdrachtgever gedaan worden. Boeking: Het tot stand komen van een opdracht tussen Triple A Models en opdrachtgever. Boekingsdatum: Datum (of data) en tijdstip waarop model werkzaamheden zal verrichten in het kader van de boeking. (Beeld)Materiaal: Een al dan niet samenhangend geheel van (digitaal) foto, film en of video publicaties al dan niet in de vormen van commercials, affiches, posters, displays, ansichtkaarten, boomerangkaarten, verpakkingen, stickers, interactieve media en / of websites / apps. 2. Toepasselijkheid Door akkoord te gaan met de Offerte van Triple A Models verklaart de opdrachtgever dat hij kennis heeft genomen van de algemene boekingsvoorwaarden van Triple A Models en dat hij met deze boekingsvoorwaarden akkoord gaat. Afwijken van de algemene boekingsvoorwaarden is alleen dan mogelijk, wanneer die expliciet in een overeenkomst tussen de opdrachtgever en Triple A Models opgenomen wordt.

3 Deze Algemene Boekingsvoorwaarden treden in plaats van eerdere Algemene Boekingsvoorwaarden. 3. Boekingen Een boekingsovereenkomst is een overeenkomst tussen de opdrachtgever en het model. Het model verbindt zich tot het verlenen van enkele diensten op een bepaalde datum (verder boekingsdatum ) en het afstaan van publicatierechten voor bepaalde tijd aan de opdrachtgever; de opdrachtgever verbindt zich tot de betaling aan Triple A Models voor verleende diensten door model en Triple A Models. De boekingsovereenkomst komt tot stand wanneer een opdrachtgever zich via Triple A Models met het model verbindt (verder boeken ) tot afname van deze diensten en publicatierechten voor een bepaald bedrag (verder factuurbedrag ). Het model verklaart zich te allen tijde akkoord met de door Triple A Models gehanteerde tarieven zowel voor de boeking zelf als de toeslagen. Het factuurbedrag is de som van de modelfee bestaande uit de door het model gedeclareerde standaardtarieven, royalties, standaard en bijzondere toeslagen en de reistijd, en de agencyfee van 20% welke berekend worden over de modelfee en reistijd van model. Modellen kunnen geboekt worden per hele dag, halve dag of per uur. 4. Tarieven De standaard tarieven van Triple A Models verschillen per model, de tarieven voor een model worden per model benoemd in de offerte. De genoemde prijzen in de offerte blijven geldig tot de opdracht voltooid is. Voor bepaalde opdrachten worden toeslagen berekend boven op het standaard tarief. Deze toeslagen gelden voor: Opname(n) van lingerie en/of ondergoed (bedekt naakt) Naaktopname(n) Het gebruik van het materiaal in meer dan één (1) land Het gebruik van het materiaal voor meer dan twee (2) media Werkzaamheden die plaatsvinden tussen uur en uur. (tweemaal standaard tarief). Het (langdurig) gebruik van materiaal op websites / apps.

4 Bij foto-opdrachten verkrijgt de opdrachtgever tegen betaling van het standaardtarief het publicatierecht om gedurende een periode van 1 jaar na de boekingsdatum binnen Nederland, het fotomateriaal gemaakt op de boekingsdatum te publiceren in dag-en weekbladen en reclamefolders met een maximale oplage van gedrukte exemplaren. Voor gebruik als genoemd onder artikel 4.B gelden toeslagen. Lid 4: De toeslagen verschillen per model en zijn opvraagbaar bij Triple A Models. Op de offerte worden de eventuele toeslagen per model benoemd. Lid 5: Reis- en verblijfkosten voor buitenlandse reizen dienen door de opdrachtgever te worden voldaan. Lid 6: Reis- en verblijfkosten voor in het buitenland wonende of verblijvende modellen worden volledig in rekening gebracht aan de opdrachtgever. Lid 7: Indien de werkzaamheden ter voorbereiding van opnames zoals repetities en doorpassen en dergelijke niet langer dan twee uur in beslag nemen, geldt de helft van het standaarduurtarief. Daarna wordt het volle standaarduurtarief in rekening gebracht. Lid 8: Alle tarieven en toeslagen zijn exclusief agency fee. Triple A Models berekent een provisie van 20% over het totaal van de door opdrachtgever verschuldigde tarieven en toeslagen. Lid 9: Alle geoffreerde prijzen / tarieven zijn exclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld staat. 5. Aanbieding en acceptatie Alle offertes en prijsopgaven door Triple A Models zijn geheel vrijblijvend. Offertes en prijsopgave door Triple A Models blijven 14 dagen geldig, tenzij een andere termijn wordt vermeld door Triple A Models. Wijzigingen in de oorspronkelijk gesloten overeenkomst tussen de opdrachtgever en Triple A Models zijn pas geldig vanaf het moment dat deze wijzigingen middels een aanvullend of gewijzigde overeenkomst zijn aanvaard door beide partijen.

5 Lid 4: Een samengestelde prijsopgave verplicht Triple A Models niet tot het verrichten van een gedeelte van de opdracht tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs. Lid 6: Aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor de toekomstige opdrachten. Lid 7: De opdrachtgever erkent onderling als wettelijk, geldig bewijsmiddel. 6. Duur en beëindiging Elke door Triple A Models geoffreerde opdracht wordt beschouwd als een eenmalige verbintenis en kent derhalve geen looptijd. Tussen opdrachtgever en Triple A Models worden datum, tijd en locatie bepaald waar het benodigde materiaal opgenomen gaat worden. Voor het gebruik van het materiaal wordt tussen opdrachtgever en Triple A Models een gebruiksduur overeengekomen. Deze gaat in op moment van boekingsdatum en bedraagt één (1) jaar tenzij anders overeengekomen. 7. Overmacht Triple A Models aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wanneer het model als gevolg van overmacht niet aan zijn of haar verplichtingen kan voldoen. Hieronder vallen (maar niet uitsluitend) ziekte, sterfgeval in de familie etc. Indien gewenst kan opdrachtgever kenbaar maken om een ander model in te huren waarna Triple A Models haar uiterste best doet dit te realiseren, echter kunnen wij dit nooit garanderen. Bij overmacht zal de boeking uitgesteld worden tot de reden van overmacht voorbij is. Als dit langer gaat duren dan 5 werkdagen is het opdrachtgever vrij de boeking te annuleren. Mits dit binnen 24 uur na berichtgeving van de overmacht kenbaar gemaakt wordt aan Triple A Models. 8. Annuleringen Indien de opdrachtgever meer dan 48 uur, en voor in het buitenland verblijvende of woonachtige modellen meer dan 72 uur, voor de boekingsdatum de boeking annuleert, zijn er geen kosten verschuldigd. Ongeacht of de annulering de opdrachtgever verweten of aangerekend kan worden, is indien er binnen de

6 termijn van 48 uur c.q. 72 uur wordt geannuleerd, 50% van het volledige, overeengekomen factuurbedrag verschuldigd en 100% is verschuldigd als er op de boekingsdatum zelf wordt geannuleerd. Indien de opdrachtgever bij zijn boeking duidelijk te kennen heeft gegeven, dat deze alleen geldt onder de voorwaarde dat het weer goed is (verder mooi-weer boeking ), dan kan een dergelijke boeking eenmaal kosteloos worden geannuleerd. Indien deze mooi-weer boeking wordt herhaald en voor de tweede maal wordt geannuleerd, is de helft van het factuurbedrag verschuldigd. Bij een derde annulering is het gehele factuurbedrag verschuldigd ongeacht de tijd die is verstreken na de voorafgaande annulering. 9. Betaling Vanaf het moment dat een overeenkomst voor de boeking wordt gesloten tussen de opdrachtgever en Triple A Models is de opdrachtgever betalingsplicht. De opdrachtgever dient binnen 14 dagen na het verzenden van de factuur door Triple A Models het verschuldigde bedrag te voldoen op rekening nummer NL91 RABO onder vermelding van factuurnummer. Vanaf het moment dat de opdrachtgever de betalingstermijn overschrijdt, is hij zonder een daartoe strekkende ingebrekestelling in gebreke. Wanneer er binnen 2 weken na het versturen van een aanmaning nog geen betaling verricht is, is de opdrachtgever de wettelijke rente verschuldigd aan Triple A Models over het openstaande bedrag met een minimum van 15,00 EUR exclusief BTW. De wettelijke rente begint dan te lopen vanaf het verstrijken van de 2 weken. Indien de opdrachtgever de betalingstermijn heeft overschreven, wordt door Triple A Models een aanmaning tot betaling verstuurd. Hierop is artikel 8.B onverminderd van toepassing. Wanneer de opdrachtgever binnen 14 dagen nog niet aan zijn verplichtingen heeft voldaan, is de opdrachtgever vanaf dit moment de wettelijke rente plus buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd over het openstaande factuurbedrag. Lid 4: Mocht het gefactureerde bedrag in de ogen van de opdrachtgever onjuist zijn, dan dient hij terstond doch uiterlijk binnen 2 weken na facturering Triple A Models hiervan op de hoogte te stellen. Laatstgenoemde zal deze bewering onderzoeken en indien nodig een nieuwe factuur verzenden, die binnen 14 dagen na verzending voldaan moet worden.

7 Lid 5: Opdrachtgever wordt pas eigenaar van of krijgt het gebruiksrecht op het geleverde materiaal vanaf het moment dat hij aan al zijn verplichtingen jegens Triple A Models heeft voldaan. 10. Intellectueel eigendom Zowel opdrachtgever, als model en Triple A Models stemmer er mee in dat al het (beeld)materiaal dat in het kader van een opdracht wordt gemaakt eigendom is en blijft van zowel opdrachtgever als Triple A Models, met dien verstande dat het eigendomsrecht van opdrachtgever is beperkt tot de kleinschalige publicatie en periodes als bij4.b, 4.C en 6.B bepaald. Het is opdrachtgever verboden om het materiaal op enkele andere wijze dan overeengekomen tussen opdrachtgever en Triple A Models te dupliceren. Opdrachtgever heeft een meldplicht aan Triple A Models wat betreft enige wijziging en/of aanpassing en/of omzetting van het bij4 lid 2, 4 lid 3 en 6 lid 2 genoemde, waarbij (de inzet van) het model en/of het materiaal en/of de publicatierechten anders worden gebruikt dan schriftelijk is overeengekomen tussen de opdrachtgever Triple A Models. 11. Boetebeding Indien de opdrachtgever in de nakoming van zijn in de artikel 10 omschreven meldplicht en/of betalingsplicht tekortschiet, verbeurt de opdrachtgever, zonder dat ingebrekestelling is vereist, ten gunste van het model en Triple A Models een direct opeisbare boete van vijf maal het factuurbedrag bij elk verzuim door de opdrachtgever. 12. Benadering model door opdrachtgever Het is opdrachtgever niet toegestaan om zowel voor, tijdens als na de opdracht zonder toestemming of medeweten van Triple A Models contact te zoeken met het model. Om onze modellen te beschermen moet al het contact via Triple A Models lopen. Uitzondering hierop zijn modellen die zich ook aangesloten hebben bij een ander modellen bureau en in die hoedanigheid worden aangesproken door derden.

8 13. Aansprakelijkheid Indien het model de overeenkomst met de opdrachtgever, die al dan niet door tussenkomst van Triple A Models tot stand is gekomen, niet of gebrekkig nakomt of zich in negatieve zin over de opdrachtgever uitlaat, kan Triple A Models niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, die daaruit voor de opdracht gever mocht voortvloeien. De opdrachtgever stelt zich aansprakelijk voor alle schade die uit een boekingsovereenkomst mocht voortvloeien voor het model en Triple A Models.

Become a Model opleiding

Become a Model opleiding Post adres Tolhuis 13-27, 6537 MR, Nijmegen Affection, Awareness & Attitude www.tripleamodels.nl contact@tripleamodels.nl Algemene Voorwaarden Become a Model opleiding 1. Definities Triple A Models: Triple

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij MAX Models aangesloten modellen, visagisten en stylisten.

BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij MAX Models aangesloten modellen, visagisten en stylisten. BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij MAX Models aangesloten modellen, visagisten en stylisten. Gevestigd te Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24396572. Artikel 1 ALGEMEEN Indien

Nadere informatie

Artikel 3 STANDAARDTARIEVEN lid 1. Periodiek publiceert MRA de door de modellen vastgestelde. Boekingsvoorwaarden Models Rock Agency Blad 1 / 8

Artikel 3 STANDAARDTARIEVEN lid 1. Periodiek publiceert MRA de door de modellen vastgestelde. Boekingsvoorwaarden Models Rock Agency Blad 1 / 8 BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij MODELS ROCK AGENCY (hieronder te noemen MRA) aangesloten modellen, visagisten en stylisten. Gevestigd te Heerlen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:52393615.

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij V- models aangesloten modellen en visagisten

BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij V- models aangesloten modellen en visagisten BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij V- models aangesloten modellen en visagisten Gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50971913 Artikel 1 ALGEMEEN Indien een boekingsovereenkomst

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Algemeen Artikel 1: Boekingen LID 1: LID 2: LID 3: Artikel 2: Garanties LID 1: LID 2:

Boekingsvoorwaarden Algemeen Artikel 1: Boekingen LID 1: LID 2: LID 3: Artikel 2: Garanties LID 1: LID 2: Boekingsvoorwaarden De boekingsvoorwaarden van Jenphia Models aangesloten modellen. Jenphia Models Gevestigd te Beresteinlaan 263, 2542 JG te s-gravenhage ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN. Lid 3 Modellen kunnen worden geboekt per hele dag, halve dag of per uur.

BOEKINGSVOORWAARDEN. Lid 3 Modellen kunnen worden geboekt per hele dag, halve dag of per uur. BOEKINGSVOORWAARDEN De boekingsvoorwaarden van CHOC Models gevestigd te Zwijndrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24390901. Artikel 1 ALGEMEEN Indien een boekingsovereenkomst

Nadere informatie

Rule Model Management

Rule Model Management Rule Model Management BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij Rule Model Management aangesloten modellen gevestigd te Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68939302. Artikel 1 ALGEMEEN

Nadere informatie

ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij ONLY MODEL MANAGEMENT aangesloten modellen, visagisten en stylisten, gevestigd te Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24436265 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwarden Echodes V.O.F. dd: 29 mei 2014

Algemene voorwarden Echodes V.O.F. dd: 29 mei 2014 There is no ignorance, there is knowledge Webdesign & Communicatie 3.0 V.O.F. 1. DEFINITIES Echodes webdesign & Services, dan wel Echodes: het bedrijf Echodes, gevestigd te Nijmegen ingeschreven bij de

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Colorsuite Marnixstraat 52 2023 RG Haarlem Mail : info@colorsuite.nl Website: www.colorsuite.nl Grafische vormgeving webdesign DTP Fotografie Print-service Mail : info@colorsuite.nl Algemene voorwaarden

Nadere informatie

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper René Dijk Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper Basisdocument Algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt op 14 april 2014.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WvdS WebDesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door WvdS WebDesign, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KIDZ MANAGEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN KIDZ MANAGEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN KIDZ MANAGEMENT BOEKINGSVOORWAARDEN van de bij Kidz Management aangesloten modellen, visagisten, fotografen, stylisten, opdrachtgevers en overige betrokkenen. Gezamenlijk te noemen:

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden van P.B s Webdesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door P.B s Webdesign, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door ondertekening

Nadere informatie

Castingprofiel Algemene Voorwaarden

Castingprofiel Algemene Voorwaarden Castingprofiel Algemene Voorwaarden Castingprofiel, gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 130 F in Amsterdam met KVK nummer 34394043 en BTW nr. 821028261 B01 hierna te noemen Castingprofiel, bemiddelt

Nadere informatie

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Somecheck. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Somecheck, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders

Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden V-models Events B.V. Gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Boekingsvoorwaarden V-models Events B.V. Gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer V-models Events B.V. Eerste Anjeliersdwarsstraat 19 1015 NR Amsterdam KVK 56518765 T: 0641369571 E: v-models@mail.com www.v-models.nl 1. Algemeen Boekingsvoorwaarden V-models Events B.V. Gevestigd te Amsterdam,

Nadere informatie

BERGSTRAAT 47 9717 LS GRONINGEN ADRES 06.422.440.94 OFICE@WOLF-DESIGN.NL WWW.WOLF-DESIGN.NL NL.1085.02.181.B.01 02.08.08.00 NL49 INGB 0005 9908 28

BERGSTRAAT 47 9717 LS GRONINGEN ADRES 06.422.440.94 OFICE@WOLF-DESIGN.NL WWW.WOLF-DESIGN.NL NL.1085.02.181.B.01 02.08.08.00 NL49 INGB 0005 9908 28 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN WOLF-DESIGN GEVESTIGD AAN DE, 9717 LS TE GRONINGEN. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WOLF-DESIGN. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Web-care. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Web-care, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

prestaties door Bureau Goed Gevonden tot aan het moment van overmacht zullen alsnog gefactureerd worden.

prestaties door Bureau Goed Gevonden tot aan het moment van overmacht zullen alsnog gefactureerd worden. Algemene voorwaarden Bureau Goed Gevonden d.d. 23 juni 2016 Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Bureau Goed Gevonden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Bureau

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit van alle aanbiedingen van, opdrachten aan en overeenkomsten met Sport & Body. Verstrekking van een (vervolg-)

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015]

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015] Algemene Voorwaarden Weteringdreef 159 2724 GX Zoetermeer Tel: 06 3975 2413 E-mail: info@valiesinstallatietechniek.nl Website: www.valiesinstallatietechniek.nl KvK nr: 64516768 In dit document vindt u

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V. Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van SIYOU Internet Solutions. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013 Algemene Voorwaarden FWT Solutions B.V. Postbus 1438 2302 BK Leiden Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@fwtsolutions.nl Website: www.fwtsolutions.nl KvK nr: 58865616 In dit document vindt u de algemene

Nadere informatie

State of Talent Algemene Voorwaarden

State of Talent Algemene Voorwaarden State of Talent Algemene Voorwaarden 1. Definities en Toepasselijkheid 1.1. Naast de definities gegeven in de artikelen wordt in deze Algemene voorwaarden van State of Talent verstaan staan onder: SOT:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Kersvers Marketing V.O.F., hierna te noemen: Kersvers Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MarketingMakkers

Algemene voorwaarden MarketingMakkers Algemene voorwaarden MarketingMakkers Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van MarketingMakkers. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door MarketingMakkers,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign

Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van RodeRag webdesign. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door RodeRag webdesign

Nadere informatie

2. Het ondertekenen van een door Online Marketing Assistent uitgeschreven offerte resulteert in een overeenkomst met Online Marketing Assistent.

2. Het ondertekenen van een door Online Marketing Assistent uitgeschreven offerte resulteert in een overeenkomst met Online Marketing Assistent. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Online Marketing Assistent. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Online Marketing Assistent,

Nadere informatie

Artikel IV - Castingfee Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, wordt de eventuele additionele castingfee apart afgesproken.

Artikel IV - Castingfee Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, wordt de eventuele additionele castingfee apart afgesproken. Algemene vorwaarden van International Native Casting International Native Casting, hierna te noemen IN-Casting of INC, bemiddelt ten behoeve van modellen/acteuren, met opdrachtgevers. Tenzij schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Online Klik B.V.

Algemene voorwaarden - Online Klik B.V. Algemene voorwaarden - Online Klik B.V. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Online Klik B.V.. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen, overeenkomsten van en werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden LOL Media Design

Algemene Leveringsvoorwaarden LOL Media Design Algemene Leveringsvoorwaarden LOL Media Design Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door LOL Media Design. Door de afname van diensten en producten van LOL Media

Nadere informatie

BIM bestaande uit: www.school-bord.com, www.prik-bord.nl, www.reken-bord.com en www.digi-bord.com.

BIM bestaande uit: www.school-bord.com, www.prik-bord.nl, www.reken-bord.com en www.digi-bord.com. Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: Bracas Internet Media te Putten. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Bracas B.V. (met handelsnaam Bracas Internet Media),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign.

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu

Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Onderhoud

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van de programmeurster. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door de programmeurster, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites. 1. Definities

Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites. 1. Definities Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid

1. Definities. 2. Toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden IMW, Internet Marketing Webdesign. IMW, Internet Marketing Webdesign is een handelsnaam van H. Verberne-Kamsteeg, gevestigd en kantoorhoudende aan de Albert Verweylaan 138,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Digitalex

Algemene voorwaarden Digitalex Algemene voorwaarden Digitalex KvK 69850445, gevestigd te Nieuwe Niedorp Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Digitalex. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie opdrachtnemer een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie opdrachtnemer een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden van Leadgate Europe B.V. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Leadgate Europe B.V., hierna te noemen opdrachtnemer. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Bedrijfsgegevens Contactgegevens Bankgegevens

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Bedrijfsgegevens Contactgegevens Bankgegevens Algemene voorwaarden 1. Definities 1. Rollema Media: Rollema Media gevestigd te Dalfsen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder het nummer 50790889. 2. Webhoster: Skyberate Internet

Nadere informatie

6. Levering en levertijd

6. Levering en levertijd Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Plentyweb Webdesign Internetdiensten. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Plentyweb Webdesign Internetdiensten, tenzij expliciet

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Webdesign

Leveringsvoorwaarden Webdesign Leveringsvoorwaarden Webdesign Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpaginas inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Onderhoud van

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: ZorgGids Nederland te Amsterdam.

Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: ZorgGids Nederland te Amsterdam. Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: ZorgGids Nederland te Amsterdam. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van ZorgGids Nederland. Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth:

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth: Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth: Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth, platfrom voor begeleiding en advies over wonen, welzijn en zorg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro RaDer

Algemene voorwaarden Buro RaDer Algemene voorwaarden Buro RaDer 1 Definities 1.1 Buro RaDer: Webdesign, webapplicaties en marketing support. Buro RaDer is als onderdeel van Les Camélias SARL ingeschreven bij de Chambre de Commerce et

Nadere informatie

2.2 Alle tarieven en toeslagen zijn inclusief agentschapsprovisie en exclusief BTW;

2.2 Alle tarieven en toeslagen zijn inclusief agentschapsprovisie en exclusief BTW; Algemene Voorwaarden ULLA Models B.V. 1. Algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Ulla Models B.V. (hierna: ULLA Models ) en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden Rekenen op Rekenen C. de Wittstraat 20 2242 LW Wassenaar Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@rekenenoprekenen.nl Website: www.rekenenoprekenen.nl Kvk nr: 51654180 In dit document

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid

1. Definities. 2. Toepasselijkheid Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Sites & Learning. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Sites & Learning, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM

Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM Referentie: CaSEM_voorwaarden_20140401 Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Miss Business Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Miss Business. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle

Algemene voorwaarden Miss Business Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Miss Business. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Algemene voorwaarden Miss Business Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Miss Business. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Miss Business, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ScolaVisa VOF te Amstedam juli 2002 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Duur en beëindiging 5. Levering en levertijd 6. Overmacht 7. Prijzen 8. Betaling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

5. Duur en beëindiging

5. Duur en beëindiging Algemene Voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Everest Online. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Everest Online, tenzij expliciet

Nadere informatie

Door ondertekening van een overeenkomst, offerte of opdrachtbevestiging per e-mail verklaart u op de hoogte te zijn van deze leveringsvoorwaarden.

Door ondertekening van een overeenkomst, offerte of opdrachtbevestiging per e-mail verklaart u op de hoogte te zijn van deze leveringsvoorwaarden. Algemene voorwaarden CC Webdesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen door CC Webdesign, hierna te noemen: CC Webdesign, de opdrachtnemer ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN 1. Algemeen 1.1 Rimote Media wordt in het document verder aangeduid met Rimote. De afnemende partij zal voortaan worden

Nadere informatie

Duidelijk Engels, eenmanszaak, gevestigd te Burgemeester Prinsensingel 61 te Roosendaal. KvK nummer 56183275

Duidelijk Engels, eenmanszaak, gevestigd te Burgemeester Prinsensingel 61 te Roosendaal. KvK nummer 56183275 Algemene Voorwaarden Duidelijk Engels, eenmanszaak, gevestigd te Burgemeester Prinsensingel 61 te Roosendaal. KvK nummer 56183275 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen

Nadere informatie

1. Defini)es. 2. Algemeen. 3. Aanbieding en accepta)e

1. Defini)es. 2. Algemeen. 3. Aanbieding en accepta)e 1. Defini)es 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of non-profi

Nadere informatie

Johnverhees.nl Ambulante (gezins)begeleiding, training en advies.

Johnverhees.nl Ambulante (gezins)begeleiding, training en advies. Algemene leveringsvoorwaarden voor dienstverlening van John Verhees: Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor dienstverlening van John Verhees, ambulante (gezins)begeleiding, training en advies,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Uitvoering van de overeenkomst

algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Uitvoering van de overeenkomst algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen RitzDzign en u als opdrachtgever waarop RitzDzign deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Algemene voorwaarden Hieronder vindt je de algemene leveringsvoorwaarden van Conversie Freaks. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Conversie Freaks, tenzij expliciet

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 6% en/of 21% BTW.

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 6% en/of 21% BTW. Algemene voorwaarden Heleen Florijn Make up and Hair is gevestigd in Doetinchem en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer NL211238508.B01. De hieronder genoemde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hageman Marketing, Toerisme & Vrije Tijd

Algemene voorwaarden Hageman Marketing, Toerisme & Vrije Tijd Algemene voorwaarden Hageman Marketing, Toerisme & Vrije Tijd Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Hageman Marketing, Toerisme en Vrije Tijd (HMTV) en de handelsnamen Marketing Inspiration

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden. Revers & Co Klantgericht webdesign en training

Algemene leveringsvoorwaarden. Revers & Co Klantgericht webdesign en training Algemene leveringsvoorwaarden Revers & Co Klantgericht webdesign en training gevestigd te Enschede, Bosven 12 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede nr: 52112640 Hieronder vindt u de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBDESIGN REKLAMESTUDIO ARTPOLLO

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBDESIGN REKLAMESTUDIO ARTPOLLO ALGEMENE VOORWAARDEN WEBDESIGN REKLAMESTUDIO ARTPOLLO Algemene leveringsvoorwaarden Reklamestudio Artpollo gevestigd en kantoorhoudende te Grote Kerkhof 24, 7411 KV Deventer. Hieronder vindt u de algemene

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid 2. Aanbieding en acceptatie 3. Uitvoering van de overeenkomst 4. Duur en beëindiging

1. Toepasselijkheid 2. Aanbieding en acceptatie 3. Uitvoering van de overeenkomst 4. Duur en beëindiging Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van LN-J Production. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte of leveringen door LN-J Production, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Thijs Claassen Marialaan 79 5541 CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES 1. Opdrachtnemer: Thijs Claassen Hovenier; gevestigd te Reusel aan de Marialaan 79 (5541 CC) 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Seriously design

Algemene Voorwaarden Seriously design Algemene Voorwaarden Seriously design 1. Defenities 1. Seriously design : Seriously design Yvonne Serré Kamer van Koophandelnr : 68569831 2. Opdrachtgever : de natuurlijke of rechtspersoon met wie Seriously

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Engelswoord

Algemene Voorwaarden - Engelswoord Algemene Voorwaarden - Engelswoord Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Engelswoord. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Engelswoord, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van OndernemersAdviesBoek. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door OndernemersAdviesBoek,

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN MOEDERANNECASTING BV GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL EN FABRIEKEN TE AMSTERDAM ONDER NUMMER: 5544. BTW NR: NL807445915B01

LEVERINGSVOORWAARDEN MOEDERANNECASTING BV GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL EN FABRIEKEN TE AMSTERDAM ONDER NUMMER: 5544. BTW NR: NL807445915B01 moederannecasting LEVERINGSVOORWAARDEN MOEDERANNECASTING BV GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL EN FABRIEKEN TE AMSTERDAM ONDER NUMMER: 5544. BTW NR: NL807445915B01 1. Toepasselijkheid voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Ren Bours Internet Service & Design. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Ren Bours Internet Service

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases.

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder GlobalWebDevelopment haar diensten aanbiedt. GlobalWebDevelopment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Meesterwurk Web & Design. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Meesterwurk Web & Design, tenzij expliciet

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Marjolein Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Marjolein Marketing, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Dorien Dullaert Mantelzorgmakelaar. Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem.

Algemene voorwaarden van Dorien Dullaert Mantelzorgmakelaar. Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem. Algemene voorwaarden van Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan heeft gegeven.

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kuitenbrouwer Woorden Die Werken

Algemene Voorwaarden Kuitenbrouwer Woorden Die Werken Algemene Voorwaarden Kuitenbrouwer Woorden Die Werken 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt, tenzij anders wordt aangegeven:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 2.3 De overeenkomst tussen opdrachtgever en TEKSTUEELpuntinfo valt in zijn geheel onder het Nederlands recht.

Algemene Voorwaarden. 2.3 De overeenkomst tussen opdrachtgever en TEKSTUEELpuntinfo valt in zijn geheel onder het Nederlands recht. Algemene Voorwaarden 1. Opdrachtgever/opdrachtnemer 1.1 Opdrachtgever: de organisatie of onderneming die de overeenkomst aangaat. 1.2 Opdrachtnemer: TEKSTUEELpuntinfo. 2. Algemene voorwaarden 2.1 Deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2014

Algemene voorwaarden 2014 Algemene voorwaarden 2014 Websitebouwer in Amsterdam - Erick Schluter Mobiel: 06 22 90 68 76 Email: erick@websitebouweramsterdam.nl URL: www.websitebouweramsterdam.nl ---------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden HOOFTZAKELIJK COMMUNICATIE

Algemene Leveringsvoorwaarden HOOFTZAKELIJK COMMUNICATIE Algemene Leveringsvoorwaarden HOOFTZAKELIJK COMMUNICATIE Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door HooftZakelijk Communicatie. Door de afname van marketing &

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie