Become a Model opleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Become a Model opleiding"

Transcriptie

1 Post adres Tolhuis 13-27, 6537 MR, Nijmegen Affection, Awareness & Attitude Algemene Voorwaarden Become a Model opleiding

2 1. Definities Triple A Models: Triple A Models V.O.F gevestigd te Nijmegen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer: Handelend tussen model en opdrachtgever. (De) Student: een particuliere rechtspersoon die bij Triple A Models een overeenkomst sluit tot het volgen van het Become A Model opleidingstraject. Bij minderjarige studenten wordt met (de) student ook de ouders / verzorgers / voogd bedoeld. Become a model opleiding: Ook wel traject of opleiding genoemd. Opleiding bestaande uit verschillinde colleges / workshops, aangeboden door Triple A Models. Modellen bestand: De inzetbare modellen voor (betaalde) opdrachten. Ons modellen bestand zal altijd op de website staan. Portfolio: Verzameling van foto s en gegevens van een model, al dan niet online op de website. De website: De website van Triple A Models zijnde: Opdracht: Tussen Triple A Models en opdrachtgever overeengekomen diensten waar het model voor ingehuurd wordt. (Beeld)Materiaal: Een al dan niet samenhangend geheel van (digitaal) foto, film en of video publicaties al dan niet in de vormen van commercials, affiches, posters, displays, ansichtkaarten, boomerangkaarten, verpakkingen, stickers, interactieve media en / of websites / apps. 2. Toepasselijkheid Met het ondertekenen van je contract verklaart het model dat hij / zij kennis heef genomen van de algemene voorwaarden van Triple A Models en dat hij / zij met deze voorwaarden akkoord gaat. Afwijken van de algemene voorwaarden is alleen dan mogelijk, wanneer die expliciet in een overeenkomst tussen het model en Triple A Models opgenomen wordt.

3 Deze Algemene Voorwaarden treden in plaats van eerdere Algemene Voorwaarden. 3. Aanmelden en opname in ons modellenbestand Wanneer de student de Follow Up Become a Model opleiding volgt, zal de student opgenomen worden in het modellen bestand van Triple A Models, te weten de upcomming model categorie. Triple A Models behoudt zich het recht om onervaren modellen te weren uit het bestand, ondanks dat er overeenstemming wordt bereikt tussen student en Triple A Models. Triple A Models zal dit tijdens het kennismakingsgesprek kenbaar maken met opgaaf van reden. Opname in ons modellen bestand hangt samen met inzet en motivatie voor de opleiding. Als de student in de ogen van Triple A Models niet genoeg inzet toont houdt Triple A Models het recht de student van de website / het bestand te halen. Het model is dan ook niet inzetbaar voor (betaalde) opdrachten. Triple A Models is verantwoordelijke voor de inhoud van het profiel van de student op de website. Het model is vrij om zelf (digitale) foto s aan te leveren voor zijn / haar profiel. Echter dienen deze foto s rechten vrij te zijn. Triple A Models behoudt zich het recht voor om ingezonden materiaal te weigeren. Triple A Models zal de student regelmatig uitnodigen voor een fotoshoot om het portfolio up to date te houden. Aan deze fotoshoots zitten geen kosten verbonden. Het is de student vrij zich bij andere / meerdere bureaus aan te sluiten. 4. Duur en beëindiging De duur en looptijd van de samenwerking tussen student en Triple A Models wordt vast gesteld aan de hand van het Opleidingsovereenkomst tussen student en Triple A Models. Contracten tussen student en Triple A Models zullen nooit stilzwijgend verlengd worden. Wanneer de student de gehele Become a Model opleiding doorlopen heeft kan de student bij wederzijds instemming opgenomen worden in de op hem of haar van toepassing zijnde categorie.

4 5. Betalingen Vanaf het moment dat een overeenkomst voor het Become a model traject wordt gesloten tussen de student en Triple A Models is de student betalingsplicht. Indien de student op het moment van tekenen minderjarig is, zal één (1) van de ouders of voogd het contract ook moeten ondertekenen. De student ontvangt 14 dagen voor het eerste college een factuur voor de gehele opleiding. De student dient het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan Triple A Models te voldoen op rekening nummer NL91 RABO onder vermelding van factuurnummer. Triple A Models biedt de student de mogelijkheid de opleidingskosten gespreid te betalen in 5 gelijke termijnen middels automatisch incasso. In dat geval ontvangt de student 14 dagen voor het eerste college de factuur voor de gehele opleiding met daarop de incasso data. De eerste betaling wordt geïncasseerd op de 26 e dag van de maand waarin de student de opleiding start. De 4 opvolgende termijnen worden elke 26 e dag van de daarop volgende maande geïncasseerd. Vanaf het moment dat de student de betalingstermijn overschrijdt, is hij / zij zonder een daartoe strekkende ingebrekestelling in gebreke. Wanneer er binnen 2 weken na het versturen van een aanmaning nog geen betaling verricht is, is e student de wettelijke rente verschuldigd aan Triple A Models over het openstaande bedrag met een minimum van 15,00 EUR exclusief BTW. De wettelijke rente begint dan te lopen vanaf het verstrijken van de 2 weken. Indien de student de betalingstermijn heeft overschreven, wordt door Triple A Models een aanmaning tot betaling verstuurd. Hierop is artikel 5 lid 3 onverminderd van toepassing. Wanneer de student binnen 14 dagen nog niet aan zijn verplichtingen heeft voldaan, is de student vanaf dit moment de wettelijke rente plus buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd over het openstaande factuurbedrag. Lid 6: Mocht het gefactureerde bedrag in de ogen van de student onjuist zijn, dan dient hij / zij terstond doch uiterlijk binnen 2 weken na facturering Triple A Models hiervan op de hoogte te stellen. Laatstgenoemde zal deze bewering onderzoeken en indien nodig een nieuwe factuur verzenden, die binnen 14 dagen na verzending voldaan moet worden.

5 Lid 7: Bij het niet (volledig) betalen heeft Triple A Models het recht om de student uit haar modellenbestand te halen. De student is dan ook niet inzetbaar voor (betaalde) opdrachten. 6. Vergoedingen Triple A Models hanteert vaste vergoedingen voor modellen. De uiteindelijke vergoeding hangt af van de ervaring van het model. Voor bepaalde opdrachten worden toeslagen boven op de vergoeding gerekend. De student heeft geen recht op vergoedingen. Het kan voorkomen dat een opdracht onbetaald is. De student mag uiteraard een opdracht weigeren. Triple A Models rekent een agency fee door aan de opdrachtgever. Dit is een percentage van de vergoedingen voor de modellen. Triple A Models zal dus nooit een vergoeding ontvangen als de student dat niet doet. De student is zelf verantwoordelijk voor de afdracht van inkomstenbelasting en sociale verzekeringspremies over de ontvangen vergoeding. Indien de student een VAR verklaring heeft dient het model Triple A Models een factuur te sturen ter hoogte van de vergoeding. Triple A Models probeert reiskosten voor opdrachten altijd vergoed te krijgen, dan wel probeert Triple A Models om vanuit Nijmegen naar de locatie van de opdracht vervoer te regelen. Als de student toch kiest voor eigen vervoer vergoed Triple A Models deze reiskosten niet. 7. Privacy Alle persoonlijke gegevens die door de student aan Triple A Models beschikbaar worden gesteld worden met de groots mogelijke zorg behandeld. De student behoudt altijd het recht om zijn / haar persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen. De student is wel verplicht om de juiste gegevens op te geven. Persoonlijke info (geboortedatum, adres e.d.) worden wel in ons modellen bestand opgenomen, maar zullen nooit op de website komen te staan, dan wel gedeeld worden met derden.

6 Voor het profiel van de student op de website is Triple A Models bepaalde gegevens nodig van de student. De student geeft Triple A Models toestemming om deze gegevens via de website openbaar te maken. Deze toestemming vervalt bij het uitreden van de student uit het modellen bestand. 8. Intellectueel eigendom Het intellectueel eigendom van al het materiaal wat voortvloeit uit het Become a model traject als wel opdrachten uitgevoerd door het model behoort toe aan Triple A Models. Aan de student wordt een niet exclusief en niet overdraagbaar gebruikersrecht verleend om het materiaal te publiceren in eigen profielen op Social Media en / of een eigen website. Voorwaarde is dat de student toeziet op het vermelden Triple A Models en eventueel de fotograaf en / of opdrachtgever. Het is student ten strengste verboden om materiaal in welke vorm dan ook te dupliceren. Dan wel het materiaal in welke vorm dan ook aan te passen. 9. Contact met andere modellen / opdrachtgever Vanaf het moment dat de student een overeenkomst is aangegaan met Triple A Models moet de student alle communicatie over opdrachten met (potentiële) opdrachtgevers via Triple A Models laten lopen. De student dient niet te praten met opdrachtgevers dan wel andere modellen / studenten over vergoedingen en budgetten. 10. Aansprakelijkheid Triple A Models is niet aansprakelijk voor enige schade in welke vorm dan ook die in het kader van de opleiding en / of opdrachten voortvloeien. De student dient zelf een WA verzekering af te sluiten. 11. Tot slot Zorg er altijd voor dat je ruim op tijd bent, zowel bij opdrachten als bij colleges. Zorg dat je altijd bereikbaar bent en dat je het nummer van Triple A Models in je telefoon hebt staan zodat je, als er eventuele problemen zijn je direct contact met ons op kan nemen.

7 Wij communiceren veel via . Check dus regelmatig (liefst één maal daags) het adres wart je opgegeven hebt bij aanmelding. Mocht de student van e- mailadres wijzigen dan dient hij / zij dit per direct te melden aan Triple A Models. Kom bij opdrachten altijd verzorgd naar de set: zonder make-up en met gewassen haar zonder stylingproducten. verzorgde en schone nagels. indien je haar geverfd is, zorg dan dat je geen uitgroei hebt. wees extra voorzichtig met de geleende kleding. Neem iets te lezen mee in verband met eventuele wachttijd. Geef nooit je telefoonnummer of adres aan (potentiele) opdrachtgevers. Verwijs ze altijd door naar Triple A Models en zeg dat zij je vertegenwoordigen. Dit is voor je eigen veiligheid. Blijf altijd professioneel, als er volgens jou iets niet klopt neem dan direct contact met Triple A Models op. Ga nooit zelf onderhandelen met opdrachtgevers.

Algemene Boekingsvoorwaarden van de bij. Triple A Models. Aangesloten modellen, visagisten en stylisten

Algemene Boekingsvoorwaarden van de bij. Triple A Models. Aangesloten modellen, visagisten en stylisten Post adres Tolhuis 13-27, 6537 MR, Nijmegen Awareness, Affection & Attitude www.tripleamodels.nl contact@tripleamodels.nl Algemene Boekingsvoorwaarden van de bij Triple A Models Aangesloten modellen, visagisten

Nadere informatie

Algemene voorwarden Echodes V.O.F. dd: 29 mei 2014

Algemene voorwarden Echodes V.O.F. dd: 29 mei 2014 There is no ignorance, there is knowledge Webdesign & Communicatie 3.0 V.O.F. 1. DEFINITIES Echodes webdesign & Services, dan wel Echodes: het bedrijf Echodes, gevestigd te Nijmegen ingeschreven bij de

Nadere informatie

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper René Dijk Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper Basisdocument Algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt op 14 april 2014.

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Colorsuite Marnixstraat 52 2023 RG Haarlem Mail : info@colorsuite.nl Website: www.colorsuite.nl Grafische vormgeving webdesign DTP Fotografie Print-service Mail : info@colorsuite.nl Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth:

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth: Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth: Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth, platfrom voor begeleiding en advies over wonen, welzijn en zorg

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Web-care. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Web-care, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WvdS WebDesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door WvdS WebDesign, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Johnverhees.nl Ambulante (gezins)begeleiding, training en advies.

Johnverhees.nl Ambulante (gezins)begeleiding, training en advies. Algemene leveringsvoorwaarden voor dienstverlening van John Verhees: Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor dienstverlening van John Verhees, ambulante (gezins)begeleiding, training en advies,

Nadere informatie

BERGSTRAAT 47 9717 LS GRONINGEN ADRES 06.422.440.94 OFICE@WOLF-DESIGN.NL WWW.WOLF-DESIGN.NL NL.1085.02.181.B.01 02.08.08.00 NL49 INGB 0005 9908 28

BERGSTRAAT 47 9717 LS GRONINGEN ADRES 06.422.440.94 OFICE@WOLF-DESIGN.NL WWW.WOLF-DESIGN.NL NL.1085.02.181.B.01 02.08.08.00 NL49 INGB 0005 9908 28 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN WOLF-DESIGN GEVESTIGD AAN DE, 9717 LS TE GRONINGEN. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WOLF-DESIGN. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V. Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van SIYOU Internet Solutions. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid

1. Definities. 2. Toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden IMW, Internet Marketing Webdesign. IMW, Internet Marketing Webdesign is een handelsnaam van H. Verberne-Kamsteeg, gevestigd en kantoorhoudende aan de Albert Verweylaan 138,

Nadere informatie

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Somecheck. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Somecheck, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden van P.B s Webdesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door P.B s Webdesign, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door ondertekening

Nadere informatie

BIM bestaande uit: www.school-bord.com, www.prik-bord.nl, www.reken-bord.com en www.digi-bord.com.

BIM bestaande uit: www.school-bord.com, www.prik-bord.nl, www.reken-bord.com en www.digi-bord.com. Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: Bracas Internet Media te Putten. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Bracas B.V. (met handelsnaam Bracas Internet Media),

Nadere informatie

prestaties door Bureau Goed Gevonden tot aan het moment van overmacht zullen alsnog gefactureerd worden.

prestaties door Bureau Goed Gevonden tot aan het moment van overmacht zullen alsnog gefactureerd worden. Algemene voorwaarden Bureau Goed Gevonden d.d. 23 juni 2016 Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Bureau Goed Gevonden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Bureau

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders

Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

6. Levering en levertijd

6. Levering en levertijd Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Plentyweb Webdesign Internetdiensten. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Plentyweb Webdesign Internetdiensten, tenzij expliciet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Online Klik B.V.

Algemene voorwaarden - Online Klik B.V. Algemene voorwaarden - Online Klik B.V. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Online Klik B.V.. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen, overeenkomsten van en werkzaamheden

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van de programmeurster. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door de programmeurster, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F.

Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F. Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F. Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu

Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Onderhoud

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden LOL Media Design

Algemene Leveringsvoorwaarden LOL Media Design Algemene Leveringsvoorwaarden LOL Media Design Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door LOL Media Design. Door de afname van diensten en producten van LOL Media

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro RaDer

Algemene voorwaarden Buro RaDer Algemene voorwaarden Buro RaDer 1 Definities 1.1 Buro RaDer: Webdesign, webapplicaties en marketing support. Buro RaDer is als onderdeel van Les Camélias SARL ingeschreven bij de Chambre de Commerce et

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

2. Het ondertekenen van een door Online Marketing Assistent uitgeschreven offerte resulteert in een overeenkomst met Online Marketing Assistent.

2. Het ondertekenen van een door Online Marketing Assistent uitgeschreven offerte resulteert in een overeenkomst met Online Marketing Assistent. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Online Marketing Assistent. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Online Marketing Assistent,

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015]

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015] Algemene Voorwaarden Weteringdreef 159 2724 GX Zoetermeer Tel: 06 3975 2413 E-mail: info@valiesinstallatietechniek.nl Website: www.valiesinstallatietechniek.nl KvK nr: 64516768 In dit document vindt u

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: ZorgGids Nederland te Amsterdam.

Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: ZorgGids Nederland te Amsterdam. Algemene leveringsvoorwaarden voor banners van het bedrijf: ZorgGids Nederland te Amsterdam. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van ZorgGids Nederland. Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Kersvers Marketing V.O.F., hierna te noemen: Kersvers Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ScolaVisa VOF te Amstedam juli 2002 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Duur en beëindiging 5. Levering en levertijd 6. Overmacht 7. Prijzen 8. Betaling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign

Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign Algemene leveringsvoorwaarden RodeRag webdesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van RodeRag webdesign. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door RodeRag webdesign

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013 Algemene Voorwaarden FWT Solutions B.V. Postbus 1438 2302 BK Leiden Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@fwtsolutions.nl Website: www.fwtsolutions.nl KvK nr: 58865616 In dit document vindt u de algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MarketingMakkers

Algemene voorwaarden MarketingMakkers Algemene voorwaarden MarketingMakkers Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van MarketingMakkers. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door MarketingMakkers,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites. 1. Definities

Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites. 1. Definities Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotostudio Mikx aan (rechts)personen waarbij het de bedoeling is een

1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotostudio Mikx aan (rechts)personen waarbij het de bedoeling is een Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotostudio Mikx aan (rechts)personen waarbij het de bedoeling is een overeenkomst te sluiten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden. Revers & Co Klantgericht webdesign en training

Algemene leveringsvoorwaarden. Revers & Co Klantgericht webdesign en training Algemene leveringsvoorwaarden Revers & Co Klantgericht webdesign en training gevestigd te Enschede, Bosven 12 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede nr: 52112640 Hieronder vindt u de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winkracht 11

Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Winkracht 11... 1 1 Algemene voorwaarden Winkracht 11 voor particulieren... 2 1.1 Artikel 1 - Bedrijfsomschrijving... 2 1.2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2019

Algemene voorwaarden 2019 Algemene voorwaarden 2019 BOUNCE BACK Coaching, begeleiding en advies Website: www.bounce-back.nl E-mail: info@bounce-back.nl Telefoon: 06-338 371 81 Dit document hoeft niet ondertekend te worden mits

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Digitalex

Algemene voorwaarden Digitalex Algemene voorwaarden Digitalex KvK 69850445, gevestigd te Nieuwe Niedorp Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Digitalex. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Webdesign

Leveringsvoorwaarden Webdesign Leveringsvoorwaarden Webdesign Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpaginas inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Onderhoud van

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid

1. Definities. 2. Toepasselijkheid Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Sites & Learning. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Sites & Learning, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden Rekenen op Rekenen C. de Wittstraat 20 2242 LW Wassenaar Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@rekenenoprekenen.nl Website: www.rekenenoprekenen.nl Kvk nr: 51654180 In dit document

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinisi.nl

Algemene voorwaarden Kinisi.nl Algemene voorwaarden Kinisi.nl 1.Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van, of met Kinisi.nl en alle daarmee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign.

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases.

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder GlobalWebDevelopment haar diensten aanbiedt. GlobalWebDevelopment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

5. Duur en beëindiging

5. Duur en beëindiging Algemene Voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Everest Online. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Everest Online, tenzij expliciet

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM

Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM Referentie: CaSEM_voorwaarden_20140401 Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN 1. Algemeen 1.1 Rimote Media wordt in het document verder aangeduid met Rimote. De afnemende partij zal voortaan worden

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie opdrachtnemer een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie opdrachtnemer een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden van Leadgate Europe B.V. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Leadgate Europe B.V., hierna te noemen opdrachtnemer. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid 2. Aanbieding en acceptatie 3. Uitvoering van de overeenkomst 4. Duur en beëindiging

1. Toepasselijkheid 2. Aanbieding en acceptatie 3. Uitvoering van de overeenkomst 4. Duur en beëindiging Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van LN-J Production. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte of leveringen door LN-J Production, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Door ondertekening van een overeenkomst, offerte of opdrachtbevestiging per e-mail verklaart u op de hoogte te zijn van deze leveringsvoorwaarden.

Door ondertekening van een overeenkomst, offerte of opdrachtbevestiging per e-mail verklaart u op de hoogte te zijn van deze leveringsvoorwaarden. Algemene voorwaarden CC Webdesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen door CC Webdesign, hierna te noemen: CC Webdesign, de opdrachtnemer ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Meesterwurk Web & Design. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Meesterwurk Web & Design, tenzij expliciet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Bedrijfsgegevens Contactgegevens Bankgegevens

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Bedrijfsgegevens Contactgegevens Bankgegevens Algemene voorwaarden 1. Definities 1. Rollema Media: Rollema Media gevestigd te Dalfsen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder het nummer 50790889. 2. Webhoster: Skyberate Internet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MooieKoppies Fotografie. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden MooieKoppies Fotografie. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden MooieKoppies Fotografie Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte: alle aanbiedingen van fotograaf aan (rechts)personen waarmee beoogd wordt

Nadere informatie

algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Uitvoering van de overeenkomst

algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Uitvoering van de overeenkomst algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen RitzDzign en u als opdrachtgever waarop RitzDzign deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBDESIGN REKLAMESTUDIO ARTPOLLO

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBDESIGN REKLAMESTUDIO ARTPOLLO ALGEMENE VOORWAARDEN WEBDESIGN REKLAMESTUDIO ARTPOLLO Algemene leveringsvoorwaarden Reklamestudio Artpollo gevestigd en kantoorhoudende te Grote Kerkhof 24, 7411 KV Deventer. Hieronder vindt u de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Ren Bours Internet Service & Design. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Ren Bours Internet Service

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2014/2015

Algemene voorwaarden 2014/2015 Algemene voorwaarden 2014/2015 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft niet ondertekend

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden voor Webdesign

Algemene leveringsvoorwaarden voor Webdesign Pagina 1 van 5 Algemene leveringsvoorwaarden voor Webdesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden voor webdesign van Auvico gevestigd aan de Klaphekweg 15, 6713 HL te Ede. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Henri Dunantplein 17 KvK 61258016 5961HK Horst IBAN NL 86 INGB 0002 2010 51 +31 (0)6 27 34 46 45 BTW nr NL203159755B01 www.morrisjacobsfotografie.nl info@morrisjacobsfotografie.nl Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Algemene voorwaarden Hieronder vindt je de algemene leveringsvoorwaarden van Conversie Freaks. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Conversie Freaks, tenzij expliciet

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CONTRACTACTIVITEITEN STICHTING ARCUS COLLEGE (vastgesteld door het CvB op 30 maart 2015)

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CONTRACTACTIVITEITEN STICHTING ARCUS COLLEGE (vastgesteld door het CvB op 30 maart 2015) ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CONTRACTACTIVITEITEN STICHTING ARCUS COLLEGE (vastgesteld door het CvB op 30 maart 2015) Artikel 1 Definities en Algemene Bepalingen Stichting Arcus College (hierna te benoemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg in Touw Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Zorg in Touw : Organisatie die zorg

Algemene voorwaarden Zorg in Touw Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Zorg in Touw : Organisatie die zorg Algemene voorwaarden Zorg in Touw Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Zorg in Touw : Organisatie die zorg verleent aan mensen met een beperking. 2. Zorgvrager: persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hageman Marketing, Toerisme & Vrije Tijd

Algemene voorwaarden Hageman Marketing, Toerisme & Vrije Tijd Algemene voorwaarden Hageman Marketing, Toerisme & Vrije Tijd Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Hageman Marketing, Toerisme en Vrije Tijd (HMTV) en de handelsnamen Marketing Inspiration

Nadere informatie

Vingerhoedskruid 18 3137 WJ Vlaardingen tel: 06-36372550 info@nieuwewebpagina.nl www.nieuwewebpagina.nl. Algemene voorwaarden

Vingerhoedskruid 18 3137 WJ Vlaardingen tel: 06-36372550 info@nieuwewebpagina.nl www.nieuwewebpagina.nl. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van nieuwewebpagina.nl. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door nieuwewebpagina.nl, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ROND.

Algemene voorwaarden ROND. Algemene voorwaarden ROND. Artikel 1 Definities * Reseller/klant: de rechtspersoon die producten aankoopt met het doel deze door te verkopen. * Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Dansfotografe

Algemene Voorwaarden De Dansfotografe Algemene Voorwaarden De Dansfotografe Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen van de Fotograaf aan (rechts)personen waarmee beoogd wordt een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kijckerweg 105 De Lier telefoon 0174 520612 info@mostwantedcompany.nl. Ingeschreven KVK 52675149

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kijckerweg 105 De Lier telefoon 0174 520612 info@mostwantedcompany.nl. Ingeschreven KVK 52675149 ALGEMENE VOORWAARDEN Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Most Wanted Company, gedeponeerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 52675149. Deze voorwaarden zijn

Nadere informatie

3.1 efilms c.q. Playforward zal zich inspannen om naar beste weten en kunnen de activiteiten voor levering van het product zorg te dragen.

3.1 efilms c.q. Playforward zal zich inspannen om naar beste weten en kunnen de activiteiten voor levering van het product zorg te dragen. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN PLAYFORWARD V.O.F EFILMS C.Q. 1) Definities 1.1 efilms: Vennootschap onder Firma efilms te Amsterdam, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Amsterdam met kvk nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Miss Business Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Miss Business. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle

Algemene voorwaarden Miss Business Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Miss Business. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Algemene voorwaarden Miss Business Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Miss Business. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Miss Business, tenzij

Nadere informatie

Castingprofiel Algemene Voorwaarden

Castingprofiel Algemene Voorwaarden Castingprofiel Algemene Voorwaarden Castingprofiel, gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 130 F in Amsterdam met KVK nummer 34394043 en BTW nr. 821028261 B01 hierna te noemen Castingprofiel, bemiddelt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - ONDERNEMING TUTS BART. versie 1.0-21 september 2012-14 artikelen - 5 bladzijden

ALGEMENE VOORWAARDEN - ONDERNEMING TUTS BART. versie 1.0-21 september 2012-14 artikelen - 5 bladzijden ALGEMENE VOORWAARDEN - ONDERNEMING TUTS BART versie 1.0-21 september 2012-14 artikelen - 5 bladzijden 1. DEFINITIES Tuts Bart: Tuts Bart is een eenmanszaak, opgericht door Bart Tuts volgens de Belgische

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 6-1-2015. Pagina 1 van 5

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 6-1-2015. Pagina 1 van 5 Algemene leveringsvoorwaarden Silverstone Studio, gevestigd en kantoorhoudende te Agnesa van Laersingel 16, 9617 ES Harkstede, geregistreerd bij de K.v.K. in Groningen onder nummer 01135857. Hieronder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN MEIJNHOUT FOTOGRAFIE, HUIZEN KVK 59998148, BTW NL100482673B01 VERSIE AUGUSTUS 2014 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen

Nadere informatie

EVA - LIFESTYLE & WEDDING PHOTOGRAPHY -

EVA - LIFESTYLE & WEDDING PHOTOGRAPHY - ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen van fotograaf aan (rechts)personen waarmee beoogd wordt een overeenkomst aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2014

Algemene voorwaarden 2014 Algemene voorwaarden 2014 Websitebouwer in Amsterdam - Erick Schluter Mobiel: 06 22 90 68 76 Email: erick@websitebouweramsterdam.nl URL: www.websitebouweramsterdam.nl ---------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

4. Artikel 4.2 van de Module Algemeen van de ICT~Office Voorwaarden is niet van toepassing op de levering van DNS hosting.

4. Artikel 4.2 van de Module Algemeen van de ICT~Office Voorwaarden is niet van toepassing op de levering van DNS hosting. Aanvullende voorwaarden voor DNS hosting 1. In deze Aanvullende voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a. ICT Persoonlijk : de eenmanszaak ICT Persoonlijk, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie