NIEUWS. Nieuwsbrief november 2017 afdeling Midden-Groningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWS. Nieuwsbrief november 2017 afdeling Midden-Groningen"

Transcriptie

1 NIEUWS Midden-Groningen Kerkstraat AD Hoogezand hoogezand-sappemeerslochteren/ Nieuwsbrief november 2017 afdeling Midden-Groningen Met o.a nieuws over de toekomst van Humanitas, de huisvesting, eindejaarsbuffet, subsidie van de gemeente, nieuws over het bestuur, het Gasthuis en nog veel meer...

2 2 De balieruimte moet verbouwd worden en er moet een keukenblok geplaatst worden. Verder moeten de telefoon en het computernetwerk aangesloten worden. Dit alles moet plaatsvinden voordat er verhuisd kan worden. Humanitas sluit een contract met de huidige eigenaar van dit schoolgebouw, de vereniging van gereformeerd onderwijs uit Zuidhorn, voor een termijn van drie jaar. Verhuizing naar de locatie De Lichtbron. Het bestuur is op dit moment in gesprek met de gemeente om te verhuizen naar het westelijk deel van de schoollocatie De Lichtbron. In dat gedeelte was tot 2012 het kantoor van de schoolvereniging. Om dit gedeelte van het schoolgebouw te kunnen gebruiken moet nog een aantal verbouwingswerkzaamheden verricht worden. In één lokaal moeten wanden geplaatst worden om een aantal kantoorruimtes te creëren. Wanneer de huidige basisschool verhuist naar de van Heemskerkstraat gaat de school weer terug naar de gemeente en zal Humanitas gaan huren van de gemeente. De verwachting is dat nog dit jaar het contract gesloten wordt en dat de verbouwing kan starten. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer de verhuizing plaats vindt, zullen we jullie daarover berichten. Eindejaar buffet Het traditionele eindejaar buffet voor alle vrijwilligers vindt plaats op dinsdag 12 december in de Vredekerk aan de van der Duyn van Maasdamweg te Hoogezand. De aanvang is uur. Zaal open om U moet zich aanmelden voor het buffet. U kunt zich aanmelden via de website van Humanitas: anitas.nl/afdeling/hoogezand-sappemeerslochteren/ Na de mail van de vorige week, hebben zich al veel vrijwilligers via deze website aangemeld. U komt toch ook? Kijk voor het laatste nieuws regelmatig op de website van de afdeling Midden-Groningen! Subsidie gemeenten Midden-Groningen 2018 Zoals reeds eerder gemeld, kreeg onze afdeling in eerste instantie te weinig subsidie van de drie gemeenten voor het jaar Na een intensief overleg hebben de colleges van de drie gemeenten ingestemd met een verhoging van het subsidiebedrag. Met het nu verkregen bedrag kunnen we de huidige werkzaamheden bekostigen. Er is dan voldoende subsidie voor het in dienst houden van een beroepskracht. De verwachting is dat Katja Kiepe in 2018 voor 32 uur in onze afdeling blijft werken.

3 3 In het noorden is naar aanleiding van de bijeenkomsten op 19 oktober in Groningen een actie ontstaan die geleid heeft tot een petitie, die op 11 november in de districtsraad in Assen aangeboden is aan het districtsbestuur. In de petitie vragen 23 van de 26 afdelingsbesturen aan het districtsbestuur om het hoofbestuur te verzoeken met een scenario te komen waarin plaats is voor de noordelijke kleine afdelingen. Humanitas Toekomstbestendig. Het blijft nog even onrustig binnen Humanitas land. In november moet de ledenraad een besluit nemen welke van de voorliggende scenario s voor een nieuwe organisatie verder uitgewerkt moet gaan worden. Op dit moment is nog niet te zeggen welke. Volgens het huidige schema moet de ledenraad daarover beslissen op 24 november. De petitie is overgenomen door het districtsbestuur en is ter kennis gebracht aan het hoofdbestuur. Het is op dit moment onbekend wat dit voor gevolg zal hebben voor het verdere proces. De brief van de afdeling aan de ledenraad, die door velen van jullie ondertekend is, is op 14 november verzonden naar alle leden van de ledenraad. In totaal hebben meer dan 100 vrijwilligers getekend. Nieuwe vrijwilligers Gezien de situatie rond de subsidie is de werving van nieuwe vrijwilligers uitgesteld. Nadat bekend werd dat er in 2018 voldoende subsidie beschikbaar was, is een nieuwe vrijwilligerscampagne gestart. Op maandag 30 oktober is er een voorlichtingsavond geweest. Daar waren 4 belangstellenden aanwezig, waarvan er inmiddels 3 actief zijn geworden. De publiciteit rond de voorlichtingsavond heeft er echter wel toe bijgedragen dat er naderhand weer meer vrijwilligers zich aangemeld hebben. We hebben nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig, vooral voor het voorlezen aan kinderen, de taalondersteuning, de hulpcentrale en het maatjesproject. Folders Vrijwel alle folders van de activiteiten zijn nu gereed. Dit houdt in dat we afscheid nemen van de vertrouwde blauwe folders. Voor de nieuwe folders zijn door Henk Veenstra veel foto s gemaakt. Wanneer de personen die erop staan toestemming hebben gegeven voor het gebruik, zullen deze foto s bewaard worden in onze databank. Deze foto s kunnen gebruikt worden voor presentaties enz.

4 4 Dit bleek echter niet het geval. We hebben daarom besloten om toch een investering te doen en in het huidige kantoor over te gaan naar bellen via internet. Telefonische bereikbaarheid We werden de laatste tijd veelvuldig geattendeerd op het gegeven dat ons kantoor telefonisch niet bereikbaar was. Onze ISDN-centrale voldoet al enige tijd niet meer aan de huidige eisen. We hadden gehoopt dat de centrale het nog zou uithouden totdat we verhuisd waren. Bellen via internet betekent geen centrale meer, maar het internet gebruiken voor telefonie. Dit kan door de aanschaf van kleine kastjes en nieuwe toestellen. In het weekend van 18 op 19 november heeft de omzetting plaatsgevonden. De medewerkers van de balie zijn maandag jl. begonnen met het werken met de nieuwe telefoons. De nieuwe apparatuur, exclusief de kabels, kunnen we meenemen naar het nieuwe kantoor. Bestuursleden Afgelopen maanden hebben de bestuursleden Jolanda Jurjaanz en Jolande Vergouwen te kennen gegeven te willen stoppen als bestuurslid van de afdeling. Beide werken overdag en ze merkten dat ze te weinig tijd hadden voor het bestuurswerk. Met name de problemen rond de subsidie van de gemeenten, de problemen rond de verhuizing en het project Humanitas Toekomstbestendig heeft heel veel tijd van de bestuursleden gevraagd, waardoor ander zaken bleven liggen. We hopen dat, nu de subsidie geregeld is en ook de verhuizing er aan staat te komen, dat er even wat rust komt om weer andere zaken op te kunnen oppakken. Gelukkig heeft zich weer een kandidaat-bestuurslid gemeld. Dit is Rob van der Werff. Hij woont in Hoogezand. Hij zal eerst meelopen in het bestuur en daarna in de jaarvergadering gekozen worden. We zijn nog op zoek naar één of twee nieuwe bestuursleden. Onderzoek nieuwkomers Er is in de zomer door een viertal studenten van de Hanzehogeschool uit Groningen een onderzoek gedaan onder nieuwkomers. We wilden graag weten hoe het hen nu vergaat, welke problemen zij ervaren hebben bij het inburgeren en wat ze van de dienstverlening van Humanitas vinden. Het eerste onderzoek is gereed en zal binnenkort besproken worden. Het is de bedoeling dat de onderzoekresultaten van alle vier studenten gebundeld worden in een rapport. De bevindingen willen we met het nieuwe college en eventueel de nieuwe raad van Midden-Groningen bespreken.

5 5 Gasthuis H-S Overlijden Aaf Verver Op maandag 13 november bereikte ons het bericht dat onze vrijwilliger Aaf Verver overleden is. Aaf was vrijwilliger bij de terminale zorg en vrijwilliger in het Gasthuis. Zij had zich al bij de start van het initiatief aangemeld om vrijwilliger te worden en heeft meegewerkt bij de realisatie van het Gasthuis. Op vrijdag 17 november is afscheid van haar genomen met een dienst in de Ontmoetingskerk te Sappemeer. Veel vrijwilligers van het Gasthuis waren daarbij aanwezig. Het Gasthuis is nu bijna anderhalf jaar in gebruik en het voldoet aan een behoefte. Tot op heden hebben bijna 40 personen de laatste dagen doorgebracht in het Gasthuis. Alleen in oktober heeft het Gasthuis twee weken leeggestaan. Daarvoor was er altijd een bezetting van één, twee of drie personen. Iedereen, zowel de besturen van het gasthuis en Humanitas, als de vrijwilligers is zeer tevreden over de gang van zaken. We kunnen nu ook zeggen dat de organisatie, zoals die voor ogen stond bij de start van het hospice, naar volle tevredenheid werkt. Wehelpen In Hoogezand-Sappemeer en straks ook Midden-Groningen draait het project "Wehelpen". Via de site van Wehelpen kan iemand hulp vragen maar kan ook iemand hulp aanbieden. Powered by TCPDF ( Via de website kan het contact gemaakt worden. Dit geheel wordt begeleid door een aantal vrijwilligersorganisaties in Midden-Groningen, waaronder Humanitas. Colofon: De projectbegeleiding is in handen van Marjan Grasmeijer van Kwartier Zorg en Welzijn. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met ons bestuurslid Frits Kramer. Deze nieuwsbrief werd samengesteld in Docufiller Foto's: Humanitas beeldbank en Henk Veenstra Nieuwsbrief Humanitas afd. Midden Groningen 2017, november De volgende nieuwsbrief verschijnt in het voorjaar van 2018.

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!!

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!! NIEUWS Midden-Groningen Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand www.humanitas.nl/afdeling/midden-groningen/ Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen Met het laatste nieuws over de opening van ons

Nadere informatie

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp Woningruil weken Amsteldorp 9 maart 2017 tot en met 3 mei 2017 Woningruil in uw eigen buurt Blijf langer in uw buurt wonen Vind een woning die beter bij u past Hulp bij het vinden van een woning Persoonlijk

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2017

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2017 Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2017 Inhoudsopgave: Voorwoord 1. Bestuur 2. Coördinatoren 3. Vrijwilligers 4. Huisvesting 5. Donaties 6. Balans Voorwoord: Na ruim zes jaren van voorbereidingen,

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Beste bewoners, medewerkers en vrijwilligers,

Beste bewoners, medewerkers en vrijwilligers, Beste bewoners, medewerkers en vrijwilligers, Het is alweer een tijdje geleden dat de bouw is gestart van onze nieuwe woonzorglocatie op het Landje van Pelgrim. Hoogste tijd om u in deze nieuwsbrief te

Nadere informatie

van SWS naar Lefier wat verandert er voor u?

van SWS naar Lefier wat verandert er voor u? van SWS naar Lefier wat verandert er voor u? welkom bij Lefier U huurt op dit moment een woning van woningcorporatie Stichting Woningbouw Slochteren (SWS). Op 1 januari 2016 gaan de woningcorporaties

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

uw rechten en plichten bij sloop en herhuisvesting

uw rechten en plichten bij sloop en herhuisvesting uw rechten en plichten bij sloop en herhuisvesting 2017 www.lefier.nl 1 Lefier gaat uw woning slopen. In deze brochure leest u wat uw rechten en plichten zijn als uw woning wordt gesloopt. inleiding Lefier

Nadere informatie

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken. Jaarverslag 2016

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken. Jaarverslag 2016 Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave: Voorwoord 1. Bestuur 2. Huisvesting 3. Vrijwilligers 4. Financiën en fondsenwerving Voorwoord: Een hospice is een bijna thuis-huis

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Uw nieuwbouwwoning krijgt glasvezel.

Uw nieuwbouwwoning krijgt glasvezel. Nieuwbouwspecial. Uw nieuwbouwwoning krijgt glasvezel. Lees er alles over in deze special. ALLES WAT U WILT WETEN OVER GLASVEZEL IN UW NIEUWBOUWWONING. 3 4 5 6 7 8 9 3 DE VRIJHEID VAN GLASVEZEL VOLGENS

Nadere informatie

4. spreekt de gemeente uitsluitend met Glashart? Zo ja, waarom uitsluitend met Glashart? Zo nee, komt er meer dan één glasvezelnet in Dordrecht?

4. spreekt de gemeente uitsluitend met Glashart? Zo ja, waarom uitsluitend met Glashart? Zo nee, komt er meer dan één glasvezelnet in Dordrecht? M. de Boer 3314 AP Dordrecht Gemeenteraad van Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Betreft: glasvezelnet in Dordrecht Dordrecht, 30 juni 2010 Geachte raadsleden, Sinds het voorjaar ontvangen wij post

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2010 Nieuwsbrief 2010-1 Beste

Nadere informatie

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen.

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Hoe zeg ik de huur op? 3 De opzegtermijn 3 De voorinspectie 4 De nieuwe huurder 5 Overname 6 De tusseninspectie

Nadere informatie

Themabijeenkomsten. Voorjaar Voorzittersoverleg Sport Hellevoetsluis

Themabijeenkomsten. Voorjaar Voorzittersoverleg Sport Hellevoetsluis Themabijeenkomsten Voorjaar 2007 Voorzittersoverleg Sport Hellevoetsluis Colofon Een samenwerkingsproject van: Voorzittersoverleg sport Jeffrey Emor Sportlaan 1 3223 EV HELLEVOETSLUIS 0181-316688 sportopbouwwerk@stichting-push.nl

Nadere informatie

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht I N H O U D Een zomer vol respijt Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Mantelzorgers Binnenboord

Nadere informatie

Gilde De Ronde Venen. Stichting Gilde Noordwest Utrecht

Gilde De Ronde Venen. Stichting Gilde Noordwest Utrecht Gilde De Ronde Venen Stichting Gilde Noordwest Utrecht Jaarverslag 2017 1 2 Verslag per onderdeel ALGEMEEN / BESTUUR De activiteiten Coach4you en SamenSpraak zijn sterk voortgezet. De Jongeren Coach heeft

Nadere informatie

Spelregels, Professioneel statuut en leveringsvoorwaarden Wachttijd Op dit moment: Geen wachttijd voor intake, geen wachttijd voor start behandeling I

Spelregels, Professioneel statuut en leveringsvoorwaarden Wachttijd Op dit moment: Geen wachttijd voor intake, geen wachttijd voor start behandeling I Spelregels Praktijk Gerrits Berrie Gerrits Spelregels, Professioneel statuut en leveringsvoorwaarden Wachttijd Op dit moment: Geen wachttijd voor intake, geen wachttijd voor start behandeling In het algemeen:

Nadere informatie

Notulen MR. Agenda mr vergadering

Notulen MR. Agenda mr vergadering Notulen MR Voor : Janneke van den Berg, Janneke de Jong, Haico van Deijne, Bruce Vork, Jeroen vd Cruijsen, Maartje Daverveld, Van : Janneke van den Berg/ Haico van Deijne Onderwerp : Bijlage : Concept

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2014 Nieuwsbrief 2014-1

Nadere informatie

MARIASCHOOL KLOOSTERLAAN 24 4772 RA LANGEWEG Telefoon 0168-326693, fax 0168 453449 e-mail: info@mariaschoollangeweg.nl

MARIASCHOOL KLOOSTERLAAN 24 4772 RA LANGEWEG Telefoon 0168-326693, fax 0168 453449 e-mail: info@mariaschoollangeweg.nl MARIASCHOOL KLOOSTERLAAN 24 4772 RA LANGEWEG Telefoon 0168-326693, fax 0168 453449 e-mail: info@mariaschoollangeweg.nl Algemene informatie Informatieavond 01-02-1010: Afgelopen week heeft u bericht gekregen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MANTELZORG GEERTRUIDENBERG

NIEUWSBRIEF MANTELZORG GEERTRUIDENBERG NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF MANTELZORG GEERTRUIDENBERG APRIL 2018 Beste Mantelzorger, U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als mantelzorger staat ingeschreven bij Surplus Informele zorg voor de gemeente Geertruidenberg.

Nadere informatie

Overzicht van het nieuws in week 47 van het jaar 2014

Overzicht van het nieuws in week 47 van het jaar 2014 Overzicht van het nieuws in week 47 van het jaar 2014 Eerste 'Slach om de Leijen' op naam van Wêz Handich/DOW De eerste derby van het seizoen werd in een afgeladen Dúnoardhal gespeeld. Interim coach Albert

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

De Papierwinkel Steenwijkerland

De Papierwinkel Steenwijkerland De Papierwinkel Hulp nodig bij het invullen van papieren? De Papierwinkel Steenwijkerland In de gemeente Steenwijkerland zijn diverse organisaties actief die kostenloze ondersteuning bieden aan burgers

Nadere informatie

HOORzaken december 2010 Kersteditie

HOORzaken december 2010 Kersteditie HOORzaken december 2010 Kersteditie Nog iets meer dan een week en dan is het al weer 2011. Het gaat snel dit jaar, vindt u ook niet? Ik aarzel al een paar dagen: ga ik nog even volle kracht vooruit om

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaarverslag Vincentiusvereniging Beek.

Jaarverslag Vincentiusvereniging Beek. Jaarverslag 2016. Vincentiusvereniging Beek. 2. Inhoudsopgave. Voorwoord. Interne organisatie. Hulpaanvragen en hulpverlening. Kerstpakkettenaktie. Publiciteit. Verantwoording. Sponsoring. Vincentiusvereniging

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Alles in huis voor het goede leven

Alles in huis voor het goede leven Alles in huis voor het goede leven Links: het nieuwe zorgcentrum. Rechts: bouwfase 2a. De bouw is gestart! Mooiland Maasland is begin december gestart met de tweede fase van de bouw van project Weijerstaete.

Nadere informatie

Van de directie. Hulde!

Van de directie. Hulde! Van de directie. Hulde! Nog nooit keek ik zo uit naar een vakantie als nu en mijn collega s met mij. Want het was een pittige opgave om de groepen te bemensen de afgelopen weken. Zoals ik in mijn mail

Nadere informatie

Namens het bestuur, Paul van Anrooij, voorzitter

Namens het bestuur, Paul van Anrooij, voorzitter Voorwoord 2018 is voor De Witte Raaf een druk jaar geweest. De verhuizing naar een nieuw kantoor bracht veel extra werk met zich mee, er is hard gewerkt aan het operationeel krijgen van een nieuw routeplanningssysteem

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Alternatieven voor inbellen.org?

Alternatieven voor inbellen.org? NETchange en Relisound verzorgen samen ca. 20% van alle aangesloten kerken op het Kerkdienstgemist platform. We hebben besloten in deze situatie samen op te trekken om u beter van dienst te zijn. Wij verschaffen

Nadere informatie

Begroting Huurdersvereniging BRES. Maart 2015. Huurdersvereniging BRES. Pelikaanhof 136. 2312 EH Leiden. info@huurdersverenigingbres.

Begroting Huurdersvereniging BRES. Maart 2015. Huurdersvereniging BRES. Pelikaanhof 136. 2312 EH Leiden. info@huurdersverenigingbres. Begroting Huurdersvereniging BRES Maart 2015 Huurdersvereniging BRES Pelikaanhof 136 2312 EH Leiden info@huurdersverenigingbres.nl 1 Inleiding In dit document treft u de begroting van 2014, de realisatie

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl In dit nummer: Nieuw schooljaar 1 Gymtijden 1 Afsluiting schooljaar 2 Stichting leergeld

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH Nijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E N S T E I N - I N F O Jarigen Datum Naam Groep Datum Naam Groep 17-12 David

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

INFO UITNODIGING BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Personeel. jaargang juni 2017

INFO UITNODIGING BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Personeel. jaargang juni 2017 INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 16/06 Studiedag (alle kinderen vrij) 29/06 Rapportfolio mee 30/06 Circusdag/ Eindejaarsacti viteit 06/07 Oudergesprekken (en 10/07) 11/07 12/07 13/07 17/07 Kennismaking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Fase 1 klaar! Half november is de renovatie gestart met de realisatie van een nieuwe keuken bij het restaurant en een spoelkeuken.

Fase 1 klaar! Half november is de renovatie gestart met de realisatie van een nieuwe keuken bij het restaurant en een spoelkeuken. Voor u ligt de tweede nieuwsbrief over de renovatie van Locatie De Wieken. Inmiddels zijn we ook in fase 2 beland en loopt het project gestaag verder. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de actuele

Nadere informatie

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het?

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Klussen in huis Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Heeft u zin om uw woning onder handen te nemen? Dat kan! Woonplus vindt het een prima idee als u uw woning wilt verbeteren. 1 Lees de

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere Jaarverslag Stichting Hospice Almere 2007 Voorwoord Het jaar 2007 heeft in het licht gestaan van het zoeken van een locatie. Vele gesprekken met financiers en projectontwikkelaars hebben echter niet tot

Nadere informatie

Jaarverslag MR Van Dijckschool schooljaar Jaarverslag MR Van Dijckschool Schooljaar

Jaarverslag MR Van Dijckschool schooljaar Jaarverslag MR Van Dijckschool Schooljaar Jaarverslag MR Van Dijckschool Schooljaar 2015-2016 Bilthoven, september 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Samenstelling van de MR... 3 MR overlegpartners... 4 Besproken thema s en onderwerpen... 4 De

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2005 2006 30 300 IXB Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Financiën (IXB) voor het jaar 2006 Nr. 4 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN

Nadere informatie

Van bezichtigen tot verhuizen

Van bezichtigen tot verhuizen Een nieuw thuis Van bezichtigen tot verhuizen Van bezichtigen tot verhuizen Stappenplan Stap 1: woning bezichtigen Het is belangrijk de aangeboden woning eerst te bezichtigen. Dat kunt u doen door een

Nadere informatie

Hospice Zenit Hoenderstraat 95 e 5801 CJ Venray. Geachte bestuur,

Hospice Zenit Hoenderstraat 95 e 5801 CJ Venray. Geachte bestuur, Hospice Zenit Hoenderstraat 95 e 5801 CJ Venray Maatschappelijke Diensten Raadhuisstraat 1 Postbus 500, 5800 AM Venray Telefoon (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl Internet

Nadere informatie

Publiekscampagne Zes Minuten Zones (AED) gemeente Bergen

Publiekscampagne Zes Minuten Zones (AED) gemeente Bergen Publiekscampagne Zes Minuten Zones (AED) gemeente Bergen Algemeen Binnenkort wordt gestart met het Project Zes Minuten Zones in de gemeente Bergen. Het doel van dit project is om Zes Minuten Zones te realiseren

Nadere informatie

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg Welkom in de Spreng palliatief-terminale zorg Inhoud Welkom in De Spreng 2 Uw plek in De Spreng 3 Hoe verloopt de opname? 5 Welke zorg kunnen wij u bieden? 7 Adres- en contactgegevens 8 Tot slot 9............

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

Evaluatie Vrijwilligers Informatie Punt

Evaluatie Vrijwilligers Informatie Punt Evaluatie Vrijwilligers Informatie Punt 1.1. Doelstelling Het maatschappelijk doel is het stimuleren van actief burgerschap en maatschappelijke betrokkenheid. Het middel hiervoor is het vergroten en verbeteren

Nadere informatie

Plan van aanpak ZOJP-carrousel

Plan van aanpak ZOJP-carrousel Plan van aanpak ZOJP-carrousel Organisatie algemeen Definitieve datum hangt samen met de beschikbaarheid van de locatie en de sprekers. Check vooraf of er geen andere belangrijke bijeenkomsten zijn op

Nadere informatie

Aanpak Tussenwater, stand van zaken

Aanpak Tussenwater, stand van zaken Aanpak Tussenwater, stand van zaken Start vullen kruipruimtes, verbeteringen buitenruimte, afhandeling kostenclaimsin februari 2019 vond een informatieavond plaats voor de bewoners van werkgebied 1 over

Nadere informatie

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum Maxima HET HOGELAND De Werf 5 9951 EZ Win www.kledingbankmaxima.nl Jaarverslag Kledingbank Maxima Het Hogeland Op 1 maart 2017 opende Maxima haar deuren. In het eerste half jaar, van maart t/m augustus)

Nadere informatie

Beste Donateurs, Voor u ligt de nieuwsbrief voorjaar 2013 van Stichting Historie Stedum.

Beste Donateurs, Voor u ligt de nieuwsbrief voorjaar 2013 van Stichting Historie Stedum. Beste Donateurs, Voor u ligt de nieuwsbrief voorjaar 2013 van Stichting Historie Stedum. Agenda 27 maart; donateursavond; ontvangst vanaf 19:30. Aanvang 19:45 15 maart onthulling monument armenlap om 15.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Kalender - Maandag 13 juni, 14.45 uur, Kijkmiddag Engels - Woensdag 15 juni groep Zeehond vrij - 15, 16 en 17

Nadere informatie

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank

Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Servicepunt Vrijwilligers/ VrijwilligersVacatureBank Voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties Servicepunt Vrijwilligers Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn ondersteunt vrijwilligers en

Nadere informatie

Schooljaarverslag Sint Gerardusschool

Schooljaarverslag Sint Gerardusschool Directie Mevr. M.C. Sijmons Adres Splitting 145 Plaats Emmen Telefoon 0591-622465 E-mail stgerardus@primenius.nl Website www.sintgerardus.nl 1 Inhoudsopgave 1 Voorwoord 3 2 Borgingstrajecten 4 3 verbetertrajecten

Nadere informatie

Dordrecht Paul Krugerstraat 61

Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Deze karakteristieke woning met dakterras is voor het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BESTE MENSEN, Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne.

NIEUWSBRIEF BESTE MENSEN, Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne. NIEUWSBRIEF 1 2016 BESTE MENSEN, 1: Algemeen: Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne. Even voorstellen: Mijn naam is Anne Kraaijeveld

Nadere informatie

Wonen in een behandelgroep

Wonen in een behandelgroep Wonen in een behandelgroep OPEN BEHANDELGROEP MET VERBLIJF Informatie voor ouders en verzorgers van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen Kom verder! www.ln5.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Kijkduinsestraat 1136

Kijkduinsestraat 1136 TE HUUR Kijkduinsestraat 1136 2554 AM Den Haag Huurprijs: 775,00 p.m. (excl. 250,00 servicekosten) vrijesector@staedion.nl 088-242 30 00 www.staedion.nl Kenmerken Locatie Energie Kijkduinsestraat 1136

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Unieke samenwerking INretail

Unieke samenwerking INretail Feestelijk opening Werkplaats Stadshart Oss Op 5 april opende centrumwethouder Gé Wagemakers onder grote belangstelling de Werkplaats stadshart Oss. Centrumondernemer Marieke van Nuland, een van de initiatiefnemers,

Nadere informatie

CONTACTBRIEF nr

CONTACTBRIEF nr CONTACTBRIEF nr.03 2013 Bereikbaarheid Hulpdienst Voor Elkaar (HVE) De HVE is op maandag t/m vrijdag (tussen 09.00 en 13.00 uur) rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer 06-15587336. Buiten deze uren

Nadere informatie

Bent u niet tevreden? Naar de Klachtenadviescommissie, zo werkt het

Bent u niet tevreden? Naar de Klachtenadviescommissie, zo werkt het Bent u niet tevreden? Naar de Klachtenadviescommissie, zo werkt het 100% wonen Meld het ons! De Klachtenadviescommissie is er voor alle klanten van SallandWonen. Wonen 3 Klachten zijn welkom Heeft u een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

Schoolstraat DC Beuningen. Huurprijs: 875,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts. woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te huur

Schoolstraat DC Beuningen. Huurprijs: 875,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts. woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te huur Schoolstraat 104 6641 DC Beuningen woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te huur Huurprijs: 875,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts verhuur@jeeigenthuis.nl 024-382 01 00 www.jeeigenthuis.nl Kenmerken

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar

Nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief schooljaar 2019-2020 Waarom deze Nieuwsbrief In Nieuwegein, IJsselstein en Houten begeleiden 30 thuismentoren wekelijks 34 (brugklas)leerlingen. Eens per jaar laten we met een Nieuwsbrief graag

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Streng aan de poort bij aanvraag exploitatie gastouderbureau

Streng aan de poort bij aanvraag exploitatie gastouderbureau Streng aan de poort bij aanvraag exploitatie gastouderbureau U heeft een aanvraag gedaan voor de exploitatie van een gastouderbureau. GGD Brabant-Zuidoost is toezichthouder op de kwaliteitseisen uit de

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Een nieuw schooljaar Op het moment dat u dit leest, zit de eerste schoolweek er bijna op. Het was fijn om de afgelopen dagen velen van u te begroeten!

Nadere informatie

het nieuwe Lefier wat verandert er voor u?

het nieuwe Lefier wat verandert er voor u? het nieuwe Lefier wat verandert er voor u? ruimte om te leven Lefier is een wooncorporatie in Noord-Nederland, met haar werkgebied in de gemeenten Borger- Odoorn, Emmen, Groningen, Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

Ruilen van huurwoning. Woningruil, hoe werkt dat?

Ruilen van huurwoning. Woningruil, hoe werkt dat? Ruilen van huurwoning Woningruil, hoe werkt dat? 2 Als u graag een andere woning wilt, kunt u reageren op huurwoningen via WoningNet. Een andere mogelijkheid om aan een nieuwe woning te komen, is woningruil.

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3

Nieuwsbrief nummer 3 CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 28 oktober 2016, week 43 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl We zorgen goed voor elkaar. Datum Di 1 nov.

Nadere informatie

Jaarverslag hospice Sint Maartenhuis Winschoten Bezoekadres: PC Hoofdlaan 74/a 9673 GZ te Winschoten.

Jaarverslag hospice Sint Maartenhuis Winschoten Bezoekadres: PC Hoofdlaan 74/a 9673 GZ te Winschoten. Jaarverslag hospice Sint Maartenhuis Winschoten 2017 Bezoekadres: PC Hoofdlaan 74/a 9673 GZ te Winschoten. Inleiding In het verslagjaar 2017 heeft het hospice wederom haar bestaansrecht bewezen. Veel mensen

Nadere informatie

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws 11 april 2019 Inhoudsopgave: Voortgangsgesprek Inspectie Ook Mavo 2 op het Sint-Maartenscollege Laatste Schoolweken Afscheid

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Ontwikkeling KindCentrum Eenrum

Ontwikkeling KindCentrum Eenrum Ontwikkeling KindCentrum Eenrum [Nieuwsbrief over de ontwikkeling van KindCentrum Eenrum] [december 2018, 5e nieuwsbrief] [Nieuwsbrief voor ouders, omwonenden, verenigingen en instanties en andere belangstellenden]

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Concept begroting 2009

Concept begroting 2009 Concept begroting 2009 Colofon Datum/versie: april 2008 Documentnaam: concept begroting 2009 Opgesteld door: Ondersteund door: stuurgroep Regio Groningen-Assen projectbureau Regio Groningen-Assen Status:

Nadere informatie

ALS JE HUURWONING GERENOVEERD WORDT

ALS JE HUURWONING GERENOVEERD WORDT ALS JE HUURWONING GERENOVEERD WORDT Als je in een huurwoning woont die gerenoveerd wordt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Dat vertellen

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie