Gebruikshandleiding FP Liftomatic

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikshandleiding FP Liftomatic"

Transcriptie

1 Gebruikshandleiding FP Liftomatic Suitable for the 85 and 103 LIftomatic Copyright Audipack (version )

2 Goed om te weten: -De wielen van het hefsysteem zullen alleen intrekken als de zwenkwielen in rechte lijn en in rijrichting staan. -De flat screen kan allleen heffen als de wielen ingetrokken zijn, en dus het systeem met het frame op de grond staat. -De wielen alleen zullen uitklappen als het scherm zich in de onderste stand begeeft. -De flat screen niet kan zakken als het in portrait positie staat. Dit is een ingebouwde veiligheid (alleen bij de P3559, 103 LIftomatic!). -Een waarschuwingssignaal klinkt bij het intrekken van de wielen. -Het beeldscherm geheel afgeveerd staat op schokdempers tijdens transport op eigen wielen of tijdens transport in de flightcase (alleen bij de 103 LIftomatic). -De maximum hefcapaciteit van het 103 hefsysteem is 250 Kg. Belastingen mogen nooit overschreden worden. Kijk op het typesticker wat de maximale belasting en waarvoor uw systeem geschikt is gemaakt. -Indien het systeem geactiveerd word ten de totale looptijd zich 4 minuten bedraagt het systeem 10 min moet afkoelen. -Pas op voor uw voeten en kabels tijdens het intrekken van de wielen. -Let op bij gebruik van een hefruck of vergelijkend hefmiddel dat een veiligheidsschakelaar zich onder het systeem begeeft (alleen bij de 103 LIftomatic).

3 De FP Liftomatic is een ideaal product voor het transporteren en presenteren met uw flat panel monitor. Lees aub de gebruikshandleiding vooraf nauwkeurig door. Gebruik het systeem altijd op een vlakke verharde ondergrond en bij voorkeur waterpas! 1. De FP Liftomatic past in een stevige Audipack verrijdbare flightcase. Open de voorzijde van de koffer en draai de zwarte knop van de veiligheidsbalk los. Trek de balk naar u toe om de doorgang voor het systeem vrij te krijgen. Zorg bij het terugplaatsen van het systeem in de koffer dat de doorgang zo groot mogelijk is van de koffer. 2. Om de FP Liftomatic te kunnen verwijderen steekt u de stekker in de IEC connector en drukt u op de onderste daal-knop om de wielen van het systeem uit te laten klappen. Druk zolang op de daal-knop totdat het systeem zelf stopt. Een waarschuwingssignaal zal klinken tijdens het bewegen van de wielen. Het hefsysteem zal zich vrijmaken van de koffer en kan dan rechtlijnig uit de koffer gereden worden. Waarschuwing: Indien het systeem uit de koffer is gereden zal het alleen weer zakken als de wielen recht en in rijrichting staan. Dit is een ingebouwde veiligheid.

4 3. De FP Liftomatic gebruikt een merkgebonden mounting bracket voor uw specifieke monitor. Wij adviseren u tijdens de installatie van het beeldscherm de wielen uitgeklapt te houden en het hefsysteem niet omhoog te brengen. In de onderste stand is namelijk de monitorbeugel in geveerde stand aangebracht op het hefsysteem en kan zo geen mechanische schade ontstaan tijdens installatie. 2 ingebouwde schokdempers (103 versie) Gebruik een extern hijsmiddel om het beeldscherm in te hangen in het systeem. Borg de monitor goed. Dit is met name belangrijk indien het beeldscherm in portrait stand wordt gekanteld.

5 3a. (alleen 103 Lifomatic) Alvorens het beelscherm (indien voorzien van speciale portrait-daalfunctie) in portrait stand te kunnen laten zakken dient de limietschakelaar van te voren te worden ingesteld. Deze limeit schakelaar is er voor om ervoor te zorgen dat het beelscherm net geheel in portrait stand kan zakken. Dit ter voorkomiing van schade aan de zijkant van het beeldscherm. De limiet dient ngesteld te worden zodanig dta het beelscherm 50 mm vrij van de voet is. De positie van de limiet is afhankelijk van het beeldschermformaat.

6 Indien het beeldscherm is geïnstaleerd kan de voedingsspanning en signaalkabels vooraf geïnstaleerd worden in het systeem. Gebruik de speciale kabelgeleidingsketting voor uw kabels. Houdt extra lengte in reserve indien het beeldscherm ook in portrait positie gebruikt wordt. Waarschuwing! Let op bij het installeren van het beeldscherm dat u rekening houdt met de juiste draairichting van het beeldscherm. Raadpleeg de documentatie van het beeldscherm vanwege de toegewezen draaimogelijkheid van het beeldscherm. Dit ivm de koeling van het beeldscherm. De primaire draaiing kan vooraf op het hefsysteem ingesteld worden. 5. Tijdens transport is bij de 103 Liftomatic het gehele gewicht van de monitor vrij van de aandrijving van het systeem. Dit grote voordeel zorgt ervoor dat schokken en trillingen tijdens transport niet doordreunen in de aandrijving. Bij het activeren van de aandrijving, zorg altijd dat het systeem stopt op eigen eindstops. Indien de bediening eeder wordt gestaakt, dan dat het systeem de eindpunten haald, zal er geen vervolgbeweging tot stand komen. Bij de 85 Liftomatic is de aandrijving rubber Geveerd, houdt altijd rekening bij ruwe Rijoppervlakken dat de bewegingen niet te Heftig zijn.

7 6. Indien het beeldsherm zich op presentatiehoogte begeeft kan het scherm rustig in vertikale stand (portrait) gekanteld worden. Trek de veilgheidspen los en draai deze een kwart slag. Draai het beeldscherm en blokkeer vervolgens weer de eindpositie. In deze stand is het niet mogelijk het beeldscherm te laten zakken. Bij het bereiken van de rotatielimieten, zorgen rubber stops voor een zacht haltepunt in de verdraaing. Draai het beelscherm met beleid. Bij de 85 Liftomatic is er geen daallimiet bij het scherm inportrait positie. Let op dat het beeldscherm niet te ver daalt en de voetplaat kan raken! Indien het systeem voor de eerste keer gebruikt wordt en het beeldscherm wordt ingehangen kan het mogelijk zijn dat de eindposities van het beeldscherm (rotatie) ingesteld moeten worden. Draai de 4 stuks M6 boutjes per slotplaat los en corrigeer het beeldscherm zodat het parallel met de voet van het hefsysteem staat. Blokkeer de boutjes weer indien gesteld. Indien de afstelling vrij veel is kan het zijn dat de landscape veiligheidsschakelaar niet meer geactiveeerd wordt in landscape stand. Stel de schakelaar dan opnieuw af in 0 positie.

8 7. ALLEEN IN GEVAL VAN NOOD Handbediende activering van de wielen en het hefsysteem bij het uitvallen van voedingsstroom. Het laten zakken van het beeldscherm (niet heffen) De FP Liftomatic heeft de mogelijkheid om het beeldscherm manueel te laten zakken. Dit is nodig om het systeem klaar te maken voor transport.. Het is belangrijk te weten dat het gebruiken van de handmatige beweging het systeem kan beschadigen. Om het beelscherm te laten zakken steek de lange linker slinger in de zijkant van de voet van het hefsysteem en draai linksom. Controleer of het beelscherm zachtjes zakt. Draai door totdat de schokdempers de voetplaat hebben bereikt. Draai dan nog 10 omwentelingen door om vering toe te staan tijdens transport. Het uitklappen van de wielen Om de wielen uit te klappen steek de korte slinger in het rechter gat in de onderzijde van het hefsysteem en draai linksom. Het intrekken van de wielen adviseren wij niet om dat handmatig te doen indien het hefsysteem zich in de koffer bevindt. Het handmatig draaien van de slinger gaat dan te zwaar. Wij adviseren dan het dichtstbijzijnde stopkontakt op te zoeken voor het activeren van het systeem. Bij het uitklappen of inklappen van de wielen Zorg bij het uitklappen van de wielen dat u stopt met draaien indien de wielen vertikaal onder het systeem staan. Verder draaien zal de interne eindschakelaars beschadigen. Bij het inklappen stoppen met draaien (bij geen gebruik koffer) totdat de voet van het systeem op de grond staat. Verder draaien zal de interne eindschakelaars beschadigen.

9 De linker slinger is voor handmatig scherm dalen De rechter slinger is voor het uit of inklappen van de wielen

10 De verschillende beeldschermposities. Uit de flightcase Klaar voor indoor transport Ingetrokken wielen Klaar vooor heffen Flat panel in bovenste positie Flat panel in bovenste Flat panel in Landscape mode positie bovenste positie Portrait mode Portrait mode Licht verijdbaar, Niet daalbaar!

11 Technical specificaties: 85 Liftomatic System afmetingen : 1190 x 670 x 1470 / 1670 mm (excl. Monitorbracket) Systeem gewicht : 135 Kg. (excl. monitor bracket) Max. hefgewicht : 150 Kg. Hefsnelheid : +/-20 sec. Van transport tot max. presentatiehoogte Wielen uitklaptijd : +/-10 sec. Maximum hefsysteem bediengsstijd : +/-4 min heffen / dalen, 10 minuten afkoeltijd. 103 Liftomatic System afmetingen : 1365 x 1820 x 1820/2005 mm (excl. Monitorbracket) Systeem gewicht : 225 Kg. (excl. monitor bracket) Max. hefgewicht : 250 Kg. Hefsnelheid : +/-50 sec. Van transport tot max. presentatiehoogte Wielen uitklaptijd : +/-10 sec. Maximum hefsysteem bediengsstijd : +/-4 min heffen / dalen, 10 minuten afkoeltijd.

Montage en gebruikshandleiding DWS-120E + DWS-106E & DFS-120E

Montage en gebruikshandleiding DWS-120E + DWS-106E & DFS-120E Montage en gebruikshandleiding DWS-120E + DWS-106E & DFS-120E De DWS-120 E en 160E is een dynamisch elektrisch wand systeem waarbij touchscreen beeldschermen op-en neer bewogen kunnen worden langs de wand.

Nadere informatie

Montage en gebruikshandleiding FS-QR120 E vloersteun

Montage en gebruikshandleiding FS-QR120 E vloersteun Montage en gebruikshandleiding FS-QR120 E vloersteun Copyright Audipack De FS-QR120E is een demontabele vloersteun met electrische hijsinrichting geschikt om beeldschermen uit een Audipack flightcase te

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Installeren van de Forest Shuttle. Home Automation by

Installeren van de Forest Shuttle. Home Automation by Installeren van de Forest Shuttle Installeren van de Forest Shuttle 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen van de eindposities.

Nadere informatie

FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding

FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding Versie juni 2018 Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Beschrijving 1.0 04/06/2018 Originele versie 2 Hierna hebben we enkele aanbevelingen voor installateurs

Nadere informatie

Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV MEV MEV MEV45-40

Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV MEV MEV MEV45-40 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV35-10 + MEV45-20 + MEV45-30 + MEV45-40 Lees de handleiding alvorens u begint

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV

Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV Pagina 1 Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV Aanleren zender. 1. Spanning op de motor of druk kort op de knop op de motor 2. Het product piept 3x. De motor maakt een op-neer

Nadere informatie

Installeren van de FOREST SHUTTLE AC

Installeren van de FOREST SHUTTLE AC 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE AC Bepalen van de installatie mode van de FOREST SHUTTLE AC De Shuttle AC motor kan op twee manieren aangesloten worden: 1. Remote control mode. Beide draden bruin en

Nadere informatie

Installeren van de Forest Shuttle. Home Automation by

Installeren van de Forest Shuttle. Home Automation by Installeren van de Forest Shuttle Installeren van de Forest Shuttle 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen van de eindposities.

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING Professional Supplies TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING (*680.100 /*680.200) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het apparaat in gebruik te nemen. -1- INDEX Hoofdstuk Omschrijving Blz 1 Inleiding...2

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR3X 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

BOB21M + BOB30M ALGEMENE MONTAGEVOORSCHRIFTEN WAARSCHUWING - Voordat men met de installatie kan beginnen dient men deze handleiding en instructies nauwkeurig te lezen. - Het is strikt verboden het product

Nadere informatie

al-mo easy Installatiehandleiding Plug & Play motor Hindernisherkenning Bediening middels schakelaar of Buitenliggende radio ontvanger INHOUD

al-mo easy Installatiehandleiding Plug & Play motor Hindernisherkenning Bediening middels schakelaar of Buitenliggende radio ontvanger INHOUD al-mo easy Installatiehandleiding Plug & Play motor Hindernisherkenning Bediening middels schakelaar of Buitenliggende radio ontvanger INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving... 2 3. Montage... 3 3.1 Assemblage

Nadere informatie

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden.

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden. DE POTEN AFSTELLEN Bij het installeren van de koelkast, of wanneer deze verplaatst wordt, moeten de poten afgesteld worden om te garanderen dat de deuren goed sluiten en dat de koelkast stabiel en waterpas

Nadere informatie

FAAC Tubular Motors Schaapweg BA Vlodrop

FAAC Tubular Motors Schaapweg BA Vlodrop 2 Inhoud 1. Algemeen... 4 1.1 Hindernisherkenning en stoppen op een aanslag... 4 2. Beschreibung... 4 3. Technische eigenschappen... 5 4. Montage... 5 4.1 Bouwen van de motor... 5 4.2 Installeren van de

Nadere informatie

Inbouwontvanger RTS voor rolluiken

Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Installatiehandleiding Artikelnummer 1811244 Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Te combineren met 1 standaard buismotor. Productvoordelen n Ideaal bij renovatie van een

Nadere informatie

S S. Rolluikaandrijving RolTop

S S. Rolluikaandrijving RolTop NL Rolluikaandrijving RolTop Bewaar de handleiding zorgvuldig! Bevestig deze montagehandleiding na het inbouwen van de aandrijving voor de elektricien aan de kabel. Apparaatfuncties: Pantserbescherming

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 15 versie 20150709 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

S S. Rolluikaandrijving RolSmart

S S. Rolluikaandrijving RolSmart NL Rolluikaandrijving RolSmart Bewaar de handleiding zorgvuldig! Bevestig deze montagehandleiding na het inbouwen van de aandrijving voor de elektricien aan de kabel. Apparaatfuncties: Pantserbescherming

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES Scherm min. 5 kg DQ Regular 1000 DQ Regular 700 INSTALLATIE INSTRUCTIES INHOUD: 1. Belangrijke veiligheidsinstructie s. 2. Specificaties en afmetingen. 3. Anti-afknel / Auto-omkeer functie. 4. Meegeleverde

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 12 versie 20171211 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Technisch gegevens van de motor

Technisch gegevens van de motor Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet wordt gevolgd kan er geen aanspraak worden gemaakt op de garantie. Tevens kan dit de werking van de motor beïnvloeden.

Nadere informatie

Hastings Rundax HD-20 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings Rundax HD-20 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings Rundax HD-20 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de

Nadere informatie

Handboek voor monteur

Handboek voor monteur Handboek voor monteur Motoren en besturingen voor rolluiken en zonwering Editie: 01/2011 Voorwoord Gebruik van het handboek voor de monteur In het handboek voor de monteur worden de ingebruikname van Becker

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-6x

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR-6x Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR-6x 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

altronic RS Voor rolluiken met schakelaar bediening Elektronische eindposities Hindernisherkenning INHOUD

altronic RS Voor rolluiken met schakelaar bediening Elektronische eindposities Hindernisherkenning INHOUD altronic RS Voor rolluiken met schakelaar bediening Elektronische eindposities Hindernisherkenning INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving... 2 3. Montage... 3 3.1 Assemblage van de buismotor... 3 3.2

Nadere informatie

Handleiding ARRAS met elektronische afstelling

Handleiding ARRAS met elektronische afstelling Handleiding ARRAS met elektronische afstelling Leest U a.u.b voor de eerste bediening deze handleiding aandachtig door en let u vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht

Nadere informatie

FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480

FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480 1 - FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480 TECHNISCHE SPECIFICATIE: 12V batterij type 27A batterij levensduur < 3 jaar frequentie 433.92MHz zendvermogen max. 10mW zendbereik max. 30mtr werk temperatuur

Nadere informatie

Bevestig de kraanhaak van het hefwerktuig in het hijsoog van de klem. Indien de kraanhaak te groot is voor het hijsoog gebruik dan een voorloper.

Bevestig de kraanhaak van het hefwerktuig in het hijsoog van de klem. Indien de kraanhaak te groot is voor het hijsoog gebruik dan een voorloper. DEZE GEBRUIKSAANWIJZING DIENT VOLLEDIG GELEZEN EN BEGREPEN TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE WERKZAAMHEDEN gebruiksaanwijzing voor BSV mechanische dakelementenklem type 253050A 1. GESCHIKT VOOR Het hijsen en

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

F O R E S T S H U T T L E S / L

F O R E S T S H U T T L E S / L 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen

Nadere informatie

515/516 & 517/518 ELEKTRISCHE OPTREKSYSTEMEN 510 AFMETINGEN SPECIFICATIES MONTAGERICHTLIJNEN EXPLODED VIEW

515/516 & 517/518 ELEKTRISCHE OPTREKSYSTEMEN 510 AFMETINGEN SPECIFICATIES MONTAGERICHTLIJNEN EXPLODED VIEW ELEKTRISCHE OPTREKSYSTEMEN 510 515/516 & 517/518 AFMETINGEN 56 mm 55,5 mm SPECIFICATIES 515 516 517 518 Motor type: Somfy 5578 Somfy 5579 Somfy 5633 Somfy 5634 Aansturing RTS RTS schakelaar of domotica

Nadere informatie

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6 1 Inhoud montage zakje A 1 x Monteersleutel B 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm C 4 x Bout met schroef M6x25 D 4 x Zelfborgende moer M6 2 Montage van het frame 1 Plaats de 4 wielgoten zodanig dat de zwarte

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord Type MLE22 Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet wordt gevolgd, kan

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

SML. Technische gegevens. Leidingspanning Vac 230

SML. Technische gegevens. Leidingspanning Vac 230 SML Modellen en specificaties SML 40: Elektromechanische onomkeerbare motorreductieaandrijving voor hekken met een max. gewicht van 400 kg. éénfase-voeding van 230 Vac. Elektronische koppeling. Tandwiel

Nadere informatie

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7 Montageinstructies Veiligheid afwasautomaat 4 Vereisten installatie 5 Instructies installatie 7 Veiligheid afwasautomaat De veiligheid van uzelf en van andere personen is erg belangrijk. We hebben een

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 9 versie 20180205 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Benodigde gereedschappen Ø8 mm. 2 pers. B B mm X* H - 80 mm H mm

Benodigde gereedschappen Ø8 mm. 2 pers. B B mm X* H - 80 mm H mm Benodigde gereedschappen Ø8 mm pers. Afbeeldingen in de handleiding kunnen afwijken van het echte product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer voor installatie of het product compleet is en vrij

Nadere informatie

Afstellen motortype Altus RTS

Afstellen motortype Altus RTS Afstellen motortype Altus RTS Monteer eerst de stekker aan het snoer Het snoer heeft een bruine, blauwe en een groen/gele kabel. U moet hiervoor een stekker met randaarde klemmen hebben (is bijgeleverd).

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Instructienr. Versie 30756984 1.3 Ond. nr. 31401809, 31401808, 31401804, 31401803, 31369837, 31369836, 31369841, 31369835, 31369834, 31369833, 30756617, 30756616,

Nadere informatie

HANDLEIDING SHEETPRESS R30

HANDLEIDING SHEETPRESS R30 HANDLEIDING Bedienings- & onderhoudsinstructies R30 Sheet press Inleiding: 1. Om te beginnen... 2 1. Gezondheids- en Veiligheidsinformatie... 3 2. Bij ontvangst... 3 3. Gebruik bedienpaneel... 4 4. Materialen

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

S S. Rolluik- en zonneschermaandrijving VariEco-868. Montage

S S. Rolluik- en zonneschermaandrijving VariEco-868. Montage NL Rolluik en zonneschermaandrijving VariEco868 Bewaar de handleiding zorgvuldig! Bevestig deze montagehandleiding na het inbouwen van de buismotor voor de elektricien aan de kabel. Apparaatfunctie: Inbedrijfstelling

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Horizontale TV liften type John hot en hot s

Horizontale TV liften type John hot en hot s Horizontale TV liften type John hot en hot s Binnen deze serie zijn 2 types leverbaar, te weten: John hots 1390/1333, voor schermen tot ca. 52 John hot s 1390/1333, met draaifunctie, voor schermen tot

Nadere informatie

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Principe Solar Dakinstallatie T.Solaris Zonnepaneel- Elementen

Principe Solar Dakinstallatie T.Solaris Zonnepaneel- Elementen Principe Solar Dakinstallatie T.Solaris Zonnepaneel- Elementen www.ikking.com oktober 2014 T.Solaris - Document niet reproduceerbaar 1 Samenvatting installatie-voorschriften Installatie-vereisten Installatie-beginselen

Nadere informatie

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding videofoon (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeuring door te lezen Inhoud

Nadere informatie

MiniBlack Black BlackOut MaxiBlack MaxiBlackOut

MiniBlack Black BlackOut MaxiBlack MaxiBlackOut MiniBlack Black BlackOut MaxiBlack MaxiBlackOut INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving... 2 3. Technische specificaties... 3 4. Richtlijnen bij de keuze van de motor... 3 4.1 Voor rolluiken en screens...

Nadere informatie

Hastings TR-5X Plus Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings TR-5X Plus Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings TR-5X Plus Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Sonesse 30 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Ref : A

Sonesse 30 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Ref : A www.somfy.com Sonesse 0 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Руководство по установке Ref :505559A VEILIGHEID Dit Somfy product moet geïnstalleerd worden door een erkende installateur

Nadere informatie

AirPort-kaart. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op

AirPort-kaart. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op Nederlands Instructies voor vervanging Volg de instructies in dit document nauwgezet. ls je dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt instructies

Nadere informatie

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Artikelnummer: Modelnummer: OD210017 328.149CGY Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Lees deze handleiding voor gebruik goed door. Gooi deze handleiding niet weg na de montage. Bewaar deze handleiding voor

Nadere informatie

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. Montage handleiding TM262

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. Montage handleiding TM262 A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek Montage handleiding TM262 Let op: Speciale droge geleiding niet smeren of schoonmaken met schoonmaakmiddelen. Attentie: maximaal gewicht 400 kg inclusief constructie

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

TDC3. Specificaties. Zelfblokkerende elektro-mechanische motorreductor met handmatige ontgrendeling. Monofasevoeding 230 Vac.

TDC3. Specificaties. Zelfblokkerende elektro-mechanische motorreductor met handmatige ontgrendeling. Monofasevoeding 230 Vac. TDC3 Specificaties TDC3S: TDC3B: Zelfblokkerende elektro-mechanische motorreductor met handmatige ontgrendeling. Monofasevoeding 230 Vac. TECHNISCHE GEGEVENS Eenheid TDC3S TDC3B Voedingsspanning Vac 230

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

4.0 Opstellen van de verhuislift

4.0 Opstellen van de verhuislift 4.0 Opstellen van de verhuislift 4.1.0 Waarschuwingen Verhuisliften moeten volgens aanwijzingen van de fabrikant door ter zake kundig personeel worden op- en afgebouwd. De lift moet worden opgesteld op

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Handleiding RE-70. N.P.Cruz. Radarstraat 12 Tel: +31 (0) 10 450 05 00 Capelle aan den IJssel Fax:+31 (0) 10 451 10 40 Artikel nummer : 050.0160.

Handleiding RE-70. N.P.Cruz. Radarstraat 12 Tel: +31 (0) 10 450 05 00 Capelle aan den IJssel Fax:+31 (0) 10 451 10 40 Artikel nummer : 050.0160. RE-70 N.P.Cruz Radarstraat 12 Tel: +31 (0) 10 450 05 00 Capelle aan den IJssel Fax:+31 (0) 10 451 10 40 Artikel nummer : 050.0160.003193 VERSIE 2.0.0 1 Woord vooraf De handleiding van de hijseindschakelunit

Nadere informatie

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 STANDAARD SET RESERVE-ONDERDELEN: Sealdraad : 2 stuks Teflon strip : 2 stuks Teflon tape : 1 stuk Zekering : 1 stuk (2 A) Handleiding

Nadere informatie

Aandachtspunten RTS - 50 -

Aandachtspunten RTS - 50 - Aandachtspunten RTS Sluit alleen die motor aan op de 230 V netspanning waarmee u werkt. De overige motoren niet aan de voeding. Zender altijd zo dicht mogelijk bij de motor houden voor een optimale signaaloverdracht.

Nadere informatie

Mikrolaser ML-2. Roterende Laser HANDLEIDING

Mikrolaser ML-2. Roterende Laser HANDLEIDING Mikrolaser ML-2 Roterende Laser HANDLEIDING POL geotechniek bv Poort van Midden Gelderland Rood 15 6666 LS Heteren Telefoon 026-4790111 Telefax 026-4790112 Mikrolaser ML-2 roterende laser HANDLEIDING Copyright

Nadere informatie

Prometheus Pro-1 Volt: Amps: Watt: Temp. Control: Max. Temp: Buiten Afmetingen: Binnen Afmetingen: Gewicht: Alvorens je begint Installatie

Prometheus Pro-1 Volt: Amps: Watt: Temp. Control: Max. Temp: Buiten Afmetingen: Binnen Afmetingen: Gewicht: Alvorens je begint Installatie Prometheus Pro-1 Volt: 220 V Amps: 3,2 A Watt: 700 W Temp. Control: Digitaal Max. Temp: 1000 C Buiten Afmetingen: 22,5 cm (W). X 22,0 cm (D). X 28,0 cm (H) Binnen Afmetingen: 11,5 cm (W). X 13.9 cn (D).

Nadere informatie

Handleiding. Versie 2.0 www.qwiek.nl

Handleiding. Versie 2.0 www.qwiek.nl Handleiding Versie 2.0 www.qwiek.nl Onverhoopt problemen met uw Qwiek.melody? www.qwiek.eu/faq Lees deze voorschriften voor het aansluiten en gebruiken van de Qwiek.up aandachtig door. Algemeen Lees deze

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

S 1 3 S S. Zonneschermaandrijving SunTop

S 1 3 S S. Zonneschermaandrijving SunTop NL Zonneschermaandrijving SunTop Bewaar de handleiding zorgvuldig! Bevestig deze montagehandleiding na het inbouwen van de aandrijving voor de elektricien aan de kabel. Apparaatfuncties: Inbedrijfstelling

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding.

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. AluTech 3400 serie (opbouw) AluTech 3500 serie (inbouw) AluTech 540 AluTech 540/O Inhoud Pagina Overzicht bedieningselementen 2 Rugleuning instellen 3 Hoogte voetensteun instellen

Nadere informatie

Installatie- en programmeerhandleiding. Voor Somfy io-homecontrol producten

Installatie- en programmeerhandleiding. Voor Somfy io-homecontrol producten Installatie- en programmeerhandleiding Voor Somfy io-homecontrol producten Afstelling met een lokale bediening (1W zender) Automatische afstelling - Motor is NIET afgesteld door de fabrikant 1 Neem de

Nadere informatie

SM Inclusief: condensator, eindaanslagbeugels, verankeringsplaat en bevestigingsschroeven.

SM Inclusief: condensator, eindaanslagbeugels, verankeringsplaat en bevestigingsschroeven. SM 2000 Modellen en specificaties SM 2000 Elektromechanische motorreductor in oliebad voor poortvleugels met een gewicht van max. 2000 kg; met: Mechanische droge koppeling Elektrische rem Handmatige ontgrendeling

Nadere informatie

Transport over land en te water laten van de boot

Transport over land en te water laten van de boot Transport over land en te water laten van de boot Hier lees je alles over het transporteren van boten over het land. Ook lees je hier alles over het te water laten en uit het water halen van je boot. Vervoer

Nadere informatie

Aandachtspunten RTS - 55 -

Aandachtspunten RTS - 55 - Aandachtspunten RTS Sluit alleen die motor aan op de 230 V netspanning waarmee u werkt. De overige motoren niet aan de voeding. Zender altijd zo dicht mogelijk bij de motor houden voor een optimale signaaloverdracht.

Nadere informatie

altronic AS Elektronische eindposities Doekrekcompensatie Bediening middels schakelaar INHOUD

altronic AS Elektronische eindposities Doekrekcompensatie Bediening middels schakelaar INHOUD altronic AS Elektronische eindposities Doekrekcompensatie Bediening middels schakelaar INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving... 2 3. Montage... 3 3.1 Assemblage van de buismotor... 3 3.2 Installatie

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Somfy Orea buismotor

Somfy Orea buismotor Handleiding voor het afstellen van een: Somfy Orea buismotor Merkzonwering.nl Wagenstraat 29 3142 CR Maassluis T: 010-592 29 76 info@merkzonwering.nl Controle RTS motor op locatie Altus RTS, Altea RTS,

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Bonn CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! 1 Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten aan de buitenkant gemeten, gelijk zitten met de zijkanten

Nadere informatie

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Deze quickstart handleiding is gemaakt voor de Syma X8HC en de X8HW. Naast deze quickstart handleiding raden wij aan om ook de Engelse handleiding te lezen voor

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Mini-silo droge mix

Gebruikershandleiding. Mini-silo droge mix Gebruikershandleiding Mini-silo droge mix Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Overzicht van de Mini-silo 3 1.2 Veiligheid 3 1.3 Kwaliteitseisen 3 5 2.1 Installatie 5 2.1.1 Staat van aflevering 5 2.1.2 Verplaatsen

Nadere informatie

Harde schijf. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op

Harde schijf. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op Nederlands Instructies voor vervanging Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als je dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt instructies

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING. design stalen binnendeuren

MONTAGE HANDLEIDING. design stalen binnendeuren MONTAGE HANDLEIDING design stalen binnendeuren versie 01/2019 Inhoudsopgave Algemene informatie... 3 Taatsdeuren... 4 Montage taatsdeur... 10 Schuifdeuren... 13 Montage schuifdeur... 17 Scharnierdeuren...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Micoloto:

Gebruiksaanwijzing Micoloto: Gebruiksaanwijzing Micoloto: Waarschuwingen en opmerkingen - Alleen gebruiken op een vlakke vloer. - Het apparaat mag niet schuin staan, altijd recht. - Wielen van de hijswagen altijd zo breed en lang

Nadere informatie

al-mo easy Radio Installatiehandleiding

al-mo easy Radio Installatiehandleiding al-mo easy Radio Installatiehandleiding Plug & Play motor Automatische eindpositie herkenning Hindernisherkenning Bediening middels afstandsbediening en/ of schakelaar INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving...

Nadere informatie

Geschreven door: Matthew Smith

Geschreven door: Matthew Smith Vervang de luidsprekers. Geschreven door: Matthew Smith ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 12 INTRODUCTIE Leer hoe u de luidsprekers te vervangen op de XO-4 Touch. GEREEDSCHAPPEN: Phillips

Nadere informatie

BOB 21M BOB 2124E BOB 30M BOB3024E

BOB 21M BOB 2124E BOB 30M BOB3024E BOB1M: L854370-01/011 Rev. 05 BOB14M: L854375-01/011 Rev. 4 BOB30M: L854904-10/010 Rev. BOB304: L854917-11/010 Rev. 0 LINEAIRE AANDRIJVING BOB 1M BOB 14E BOB 30M BOB304E INSTALLATIEHANDLEIDING EN ONDERDELENLIJST

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Handleiding Zitzi Flipper Pro BR1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Ed nr 5 2014-04-03 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:1 Onderhoudsinstructies

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie