LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding"

Transcriptie

1 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze beschadigen. 2. Leg de iopener op de rechtse rand van de ipad. Laat de iopener ongeveer 90 seconden liggen voordat u de ipad probeert open te maken. 3. Verwijder de iopener van de ipad. Plaats een zuignap rechtsonder op het scherm, net boven de zwart rand. Trek vervolgens met één hand hard genoeg aan de zuignap, zodat er een kleine gleuf ontstaat tussen de glasplaat en de achterkant. 4. Steek een openingstool in de ontstane ruimte tussen de voorkant en de achterkant. Laat de openingstool zitten en verwijder de zuignap van de ipad.

2 5. Leg de iopener voor een minuut op de rechterkant van de ipad. Steek vervolgens een plectrum links van de openingstool 0.5 cm. tussen de voorkant en de achterkant. 6. Schuif de openingstool naar de bovenkant van de ipad, zodat de voorkant los komt van de ipad. 7. Steek nu een ander plectrum boven de openingstool in de ruimte tussen de voor- en achterkant, zodat deze los van elkaar blijven. 8. Verwarm tijdens het openen van de rechterkant de iopener opnieuw en leg die op de onderkant van de ipad.

3 9. Steek de openingstool nu bij het onderste plectrum weer tussen de voor- en achterkant en schuif hem om de hoek heen. 10. Schuif de openingstool langs de onderkant, zodat daar de voor- en achterkant ook los komen. 11. Steek nu ook een plectrum in de onderkant van de ipad. Let op: doe dit minimaal 2 cm. bij de rechterhoek vandaan, anders kan de kabel van de digitizer beschadigen! 12. Schuif de openingstool ook om de volgende hoek heen, zodat heel de onderkant los komt. Laat de openingstool in deze positie zitten.

4 13. Steek een andere plectrum aan de linkerkant in de ipad, en schuif deze richting de home knop. Als u het plectrum er niet in krijgt, verwarm de onderkant dan opnieuw met de iopener. 14. Plaats de iopener vervolgens voor 90 seconden op de linkerkant van de ipad. 15. Schuif de openingstool een stukje langs de linkerkant en steek vervolgens een plectrum in de ipad, om te voorkomen dat de voor- en achterkant weer aan elkaar hechten. Let op: steek het plectrum ook hier niet verder dan 0,5 cm in de ipad, anders beschadigt u het LCD scherm! 16. Schuif de openingstool verder naar boven en steek vervolgens bovenaan een plectrum in de ipad, zoals te zien is op de foto.

5 17. Verwarm nu de bovenkant van de ipad met behulp van de iopener. Plaats deze weer 90 seconden op de ipad. 18. Steek de openingstool nu weer terug in de opening aan de linkerkant, en schuif hem vervolgens om de hoek heen, zodat de bovenkant ook loskomt. 19. Schuif de openingstool langs de bovenkant. Laat de openingstool tussen de voor- en achterkant zitten bij de rechterbovenhoek van de ipad. 20. Steek een plectrum tussen de voor- en achterkant in de linkerbovenhoek van de ipad. Schuif hem vervolgens tot de camera aan de voorkant. Let op: stop voor de camera, anders kan de camera of de kabel beschadigen!

6 21. Schuif de openingstool om de rechterbovenhoek. 22. Steek een plectrum rechts van de camera in de ipad. Schuif het plectrum naar de zijkant om de bovenkant los te maken. 23. Op dit moment zou u langs alle vier de randen van de ipad een opening moeten hebben gemaakt tussen de voor- en achterkant. 24. Til de glasplaat aan de bovenkant op en draai hem over de ipad heen. Verwijder de glasplaat nog niet helemaal, want deze is nog verbonden met de digitizer kabel.

7 25. Over de schroeven aan de rechter boven- en onderkant zitten kleine stukjes tape. Gebruik een pincet om de tape te verwijderen. 26. Over de schroef aan de linker bovenkant kan ook tape zitten. Verwijder dit ook, indien van toepassing. 27. Verwijder de vier 3,9 mm. schroeven, waarmee het LCD scherm aan de achterkant bevestigd is. 28. Gebruik een pincet om de tape weg te halen, waarmee het LCD frame aan de rechterspeaker is verbonden.

8 29. Een dunne strip foam tape bedekt een stuk tape dat het LCD bevestigt aan het paneel eronder. Om verder te kunnen moet u de foam tape gedeeltelijk los maken om de tape eronder zichtbaar te maken. 30. Gebruik een pincet om de foam tape die om het scherm zit los te halen, zodat de bovenkant van het LCD scherm vrij is. Let op: raak het LCD niet aan met de pincet, anders beschadigt het scherm! 31. Steek de punt van een spudger tussen het LCD frame en de tape bovenop het LCD. 32. Schuif de spudger langs de ruimte tussen het LCD frame en de tape, zodat de tape loskomt van het LCD frame.

9 33. Het LCD scherm is vastgelijmd aan de linker-, rechter- en bovenkant. Om hem voorzichtig los te maken moet u het scherm enkele millimeters van links naar rechts bewegen met een plectrum. 34. Steek een plectrum aan de linker bovenkant achter het LCD. Buig het plectrum vervolgens zodat het LCD scherm loskomt. 35. Steek het plectrum op drie andere plekken aan de linkerkant achter het LCD, doe hetzelfde als in de vorige stap. 36. Doe nu hetzelfde als in de vorige stappen, alleen nu aan de rechterkant. Ga door tot het LCD scherm makkelijk heen en weer beweegt.

10 37. In de volgende stappen maakt u het scherm compleet los. 38. Steek het platte uiteinde van een spudger tussen het LCD frame en de metalen steunplaat. Let op: steek de spudger niet onder de metalen steunplaat, want die is vastgeschroefd aan de achterkant en kan hierbij beschadigen! 39. Schuif de spudger aan de rechterbovenkant tussen het LCD en de metalen steunplaat, zodat de lijm loslaat. Let op: Als het LCD scherm buigt terwijl u de spudger eronder stopt, herhaal dan de stappen met het plectrum om hem eerst nog losser te maken. 40. De bedoeling is dat de lijm loslaat en niet dat u het LCD scherm omhoog wrikt. Houdt daarom de spudger zo plat mogelijk.

11 41. Herhaal de handeling uit de vorige stap voor de bovenkant van het LCD scherm. 42. Schuif de spudger tussen de bovenkant van het LCD scherm en de metalen steunplaat. 43. Ga verder met de linkerkant van de ipad. Nu zou het LCD scherm niet meer aan de lijm moeten plakken. Als dit wel het geval is, moet u de spudger een tweede keer onder de rechter- of bovenkant steken. 44. Til het LCD scherm een klein stukje omhoog uit de ipad, zodat u zeker weet dat deze niet meer vastgelijmd zit.

12 45. Twee brede stukken tape verbinden het LCD aan de speakers. Houdt met uw ene hand het LCD scherm vast, terwijl u met uw andere hand de spudger tussen de tape en de linker speaker steekt. 46. Trek voorzichtig het LCD scherm weg van de speakers, terwijl u de spudger naar buiten draait, zodat de tape los komt van de speaker. 47. Houdt met uw ene hand het LCD scherm vast, terwijl u met uw andere hand de spudger tussen de tape en de rechter speaker steekt. 48. Trek voorzichtig het LCD scherm weg van de speakers, terwijl u de spudger naar buiten draait, zodat de tape los komt van de speaker.

13 49. Draai het LCD scherm en leg het op de glasplaat. 50. Probeer het LCD scherm nog niet te verwijderen van de ipad, want deze zit nog vast met een datakabel. 51. Verwijder de volgende schroeven, waarmee de LCD steunplaat aan de achterkant bevestigd is: - Twee 2,6 mm. schroeven (rood) - Dertien 1,7 mm. schroeven (oranje) 52. Steek het platte uiteinde van de spudger vanaf de onderkant in het midden onder de LCD steunplaat. Til de plaat met de spudger omhoog uit de achterkant.

14 53. Verwijder de LCD steunplaat van de ipad. 54. Verwijder de drie 1,3 mm. schroeven, waarmee de connector behuizing aan het moederbord bevestigd is. 55. Gebruik een pincet om de connector behuizing te verwijderen van de ipad. 56. Gebruik een plastic openingstool om de accu connector uit de aansluiting te halen op het moederbord. Let op: zorg ervoor dat u alleen de connector los maakt, niet de aansluiting zelf!

15 57. Gebruik een plastic openingstool om de LCD connector uit de aansluiting te halen op moederbord. Let op: beschadig de grote IC naast de connector niet en zorg ervoor dat u de connector los maakt, niet de aansluiting zelf! 58. Het LCD scherm is nog steeds bevestigd aan de ipad met twee stukken tape. Houdt met uw ene hand het LCD scherm vast, terwijl u het platte uiteinde van een spudger tussen het LCD scherm en de tape steekt aan de rechterkant van de ipad. 59. Schuif de spudger naar de zijkant, zodat de tape loslaat. Til tegelijkertijd voorzichtig het LCD scherm omhoog, weg van de tape. Het kan handig zijn om uw spudger wat te draaien, zodat de ruimte wat groter wordt. 60. Houdt het LCD scherm vast en herhaal de vorige handeling bij het andere stuk tape.

16 61. Verwijder het LCD scherm van de ipad Mini.. Deze handleiding valt onder de Creative Commons Attribution Noncommercial Share Alike licentie. i-completer is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die is ontstaan door het gebruik van deze handleiding.

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding

Camera achterkant ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

WiFi / Bluetooth flexkabel ipad 2 Reparatie handleiding

WiFi / Bluetooth flexkabel ipad 2 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Accu ipad 2 Installatie handleiding

Accu ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Touchscreen ipad 2 Installatie handleiding

Touchscreen ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Audio flexkabel + Sim lezer ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel + Sim lezer ipad 2 Installatie handleiding 1. Verwijder de simkaart van de ipad. 2. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Accu ipod Nano 5G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 5G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. U moet wat kracht zetten om de bovenkant los te maken, omdat deze vastgelijmd is. 2. Wrik de bovenkant los met de openingstool. 3. Gebruik een

Nadere informatie

LCD scherm ipod Nano 5G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Nano 5G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. U moet wat kracht zetten om de bovenkant los te maken, omdat deze vastgelijmd is. 2. Wrik de bovenkant los met de openingstool. 3. Gebruik een

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Accu ipad Reparatie handleiding

Accu ipad Reparatie handleiding 1. Steek een metalen spudger tussen de bovenkant van het scherm en de achterkant. Draai de spudger van u af zodat de klemmetjes aan de bovenkant los komen. 2. Steek een tweede spudger tussen de bovenkant

Nadere informatie

Power knop iphone 5 Installatie handleiding

Power knop iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Camera achterkant iphone 5 Installatie handleiding

Camera achterkant iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Power flex kabel iphone 5 Installatie handleiding

Power flex kabel iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Dock connector + flex kabel iphone 5 Installatie handleiding

Dock connector + flex kabel iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Achterkant iphone 5 Reparatie handleiding

Achterkant iphone 5 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Tekst. Tekst. Accu iphone 5S Reparatie handleiding. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt.

Tekst. Tekst. Accu iphone 5S Reparatie handleiding. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 2,0 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding 1. Het scherm van de ipod Touch 4G is vastgelijmd. Het is daarom aan te raden een heteluchtpistool (of een föhn) te gebruiken, om de lijm weer zacht te maken. Begin met het verwarmen van het onderste gedeelte

Nadere informatie

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding

Scherm / Display iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Dock connector iphone 6 Reparatie handleiding

Dock connector iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Dock connector iphone 4S Installatie handleiding

Dock connector iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Scherm iphone 5 Installatie handleiding

Scherm iphone 5 Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Moederbord iphone 6 Plus Reparatie handleiding

Moederbord iphone 6 Plus Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Moederbord iphone 5S Reparatie handleiding

Moederbord iphone 5S Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 2,0 mm. schroeven naast de lichtsensor. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Display set iphone 4S Installatie handleiding

Display set iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. Maak de vastgelijmde bovenkant vervolgens los van de displayhouder. 2. De hold-schakelaar is nu los en kan vallen. Let op dat u deze niet kwijt

Nadere informatie

Wifi antenne iphone 4S Reparatie handleiding

Wifi antenne iphone 4S Reparatie handleiding 1. De iphone moet uitgeschakeld zijn als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4S Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

LCD scherm ipod Touch 2G/3G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Touch 2G/3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4S Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Moederbord iphone 6 Reparatie handleiding

Moederbord iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Frame midden ipod Video Installatie handleiding

Frame midden ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Volume button iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Volume button iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

LCD scherm ipod Nano 2G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Nano 2G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Steek een openingsgereedschap in de naad tussen de metalen behuizing en de witte plastic bovenkant. Maak de bovenste rand van de ipod

Nadere informatie

Mute button iphone 4 Installatie handleiding

Mute button iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Dock connector iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Dock connector iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Speaker iphone 4 Installatie handleiding

Speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Op het achterpaneel zitten elf klemmetjes, waarmee deze aan de voorkant is bevestigd. Om de ipod te openen, moeten de klemmetjes naar

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

ipad Mini GSM-camera aan de voorkant Vervanging

ipad Mini GSM-camera aan de voorkant Vervanging ipad Mini GSM-camera aan de voorkant Vervanging Vervang de front-facing camera in uw ipad Mini GSM. Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg INTRODUCTIE Gebruik deze gids om de camera aan de voorkant te

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 Batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 6 Batterij vervangen Handleiding voor: iphone 6 Batterij vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Batterij - iphone 6 Batterij Sticker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen

Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen Handleiding voor: iphone 6S Front camera en Sensor kabel vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S camera voorkant Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg ipad Mini GSM Top Left Antenna Replacement Vervang de Top Left Antenna in uw ipad Mini GSM. Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg INTRODUCTIE Gebruik deze gids om linksboven antenne vervangen. GEREEDSCHAPPEN:

Nadere informatie

Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen

Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen Fujifilm X-M1 LCD scherm vervangen Deze handleiding helpt u het LCD-scherm op de Fujifilm X-M1 te vervangen. Geschreven door: Kelsea Weber ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 14 INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5C Batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 5C Batterij vervangen Handleiding voor: iphone 5C Batterij vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset - Schaartje - Evt. Heat Gun Onderdelen - iphone 5C Batterij - iphone 5C Batterij sticker Stap 1 - iphone openen Zorg

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6S scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6S scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S Scherm Stap 1 - iphone openen! Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint.

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6 scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Scherm Stap 1 - iphone openen! Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint.

Nadere informatie

Asus F6A-X2 Speaker Replacement

Asus F6A-X2 Speaker Replacement Asus F6A-X2 Speaker Replacement Een stap-voor-stap handleiding over de luidsprekers van de laptop te vervangen. Geschreven door: Jonathan INTRODUCTIE Luidsprekers audio van uw laptop. Zorg ervoor dat u

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 front camera vervangen

Handleiding voor: iphone 6 front camera vervangen Handleiding voor: iphone 6 front camera vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Front camera + sensor kabel Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Sensor flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Samsung Galaxy S6 moederbord vervanging

Samsung Galaxy S6 moederbord vervanging Samsung Galaxy S6 moederbord vervanging Vervang het moederbord op een Samsung Galaxy S6. Geschreven door: Evan Noronha ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 19 INTRODUCTIE Volg deze handleiding

Nadere informatie

Samsung Galaxy S6 dochterboard

Samsung Galaxy S6 dochterboard Samsung Galaxy S6 dochterboard Replacement Vervang de dochterkaart op een Samsung Galaxy S6. Geschreven door: Dante Mazzanti INTRODUCTIE Gebruik deze gids om de daughterboard te vervangen op een Samsung

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S voorgemonteerd scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6S voorgemonteerd scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6S voorgemonteerd scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S voorgemonteerd scherm Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5 Home knop vervangen

Handleiding voor: iphone 5 Home knop vervangen Handleiding voor: iphone 5 Home knop vervangen Gereedschap - PG Reparatieset Onderdelen - iphone 5 Home Button - iphone 5 Home Button Kabel - iphone 5 Home Button Houder Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6 Voorgemonteerd scherm vervangen

Handleiding voor: iphone 6 Voorgemonteerd scherm vervangen Handleiding voor: iphone 6 Voorgemonteerd scherm vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6 Voorgemonteerd Scherm Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat

Nadere informatie

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg

Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg FairPhone 1 beeldscherm Vervanging Plaats het beeldscherm in uw Fairphone. Geschreven door: Andrew Optimus Goldberg ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 17 INTRODUCTIE Gebruik deze gids om het

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S Earspeaker vervangen

Handleiding voor: iphone 6S Earspeaker vervangen Handleiding voor: iphone 6S Earspeaker vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S Earspeaker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5 batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 5 batterij vervangen Handleiding voor: iphone 5 batterij vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5 Batterij Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de reparatie begint.

Nadere informatie

Geschreven door: Andrew Bookholt

Geschreven door: Andrew Bookholt ipad Wi-Fi LCD vervanging Vervang een gebroken LCD-scherm op de ipad Wi-Fi. Geschreven door: Andrew Bookholt INTRODUCTIE Gebruik deze gids om LCD-scherm van de ipad te vervangen. GEREEDSCHAPPEN: Metal

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 6S batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 6S batterij vervangen Handleiding voor: iphone 6S batterij vervangen Gereedschap Onderdelen - PhoneGigant Reparatieset - iphone 6S Batterij - iphone 6S Batterij Sticker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is

Nadere informatie

ipod Nano 7e generatie Bluetooth-antenne Replacement

ipod Nano 7e generatie Bluetooth-antenne Replacement ipod Nano 7e generatie Bluetooth-antenne Replacement Vervang de Bluetooth-antenne in een 7e generatie ipod Nano. Geschreven door: Sam Lionheart ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 14 INTRODUCTIE

Nadere informatie

Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding. 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone.

Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding. 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. 2.Plaats een kleine zuignap net boven de homeknop en trek het scherm voorzichtig

Nadere informatie

Geschreven door: Dominik Schnabelrauch

Geschreven door: Dominik Schnabelrauch Huawei P9 beeldscherm Replacement Vervang het beeldscherm in uw Huawei P9 smartphone. Geschreven door: Dominik Schnabelrauch INTRODUCTIE Gebruik deze handleiding om het beeldscherm van uw Huawei P9 te

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5C Earspeaker vervangen

Handleiding voor: iphone 5C Earspeaker vervangen Handleiding voor: iphone 5C Earspeaker vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5C Earspeaker kabel Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de

Nadere informatie

Samsung Galaxy S5 Mini Moederbord Assembly Vervanging

Samsung Galaxy S5 Mini Moederbord Assembly Vervanging Samsung Galaxy S5 Mini Moederbord Assembly Vervanging enige voorwaarde Geschreven door: Jon Kuzmich ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 10 INTRODUCTIE enige voorwaarde GEREEDSCHAPPEN: ifixit

Nadere informatie

PowerBook G4 Aluminum 15 "1-1,5 GHz LCD vervanging

PowerBook G4 Aluminum 15 1-1,5 GHz LCD vervanging PowerBook G4 Aluminum 15 "1-1,5 GHz LCD vervanging Geschreven door: Walter Galan INTRODUCTIE Bespaar geld door gewoon het vervangen van uw kapotte LCD element. GEREEDSCHAPPEN: Munt (1) Phillips # 00 schroevendraaier

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5C Front camera en sensor kabel vervangen

Handleiding voor: iphone 5C Front camera en sensor kabel vervangen Handleiding voor: iphone 5C Front camera en sensor kabel vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5C Front camera en sensor kabel Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone

Nadere informatie

LG Escape (p870) laadpoortbord montage

LG Escape (p870) laadpoortbord montage LG Escape (p870) laadpoortbord montage Deze handleiding laat u zien hoe u de laadpoortmontage op uw LG Escape (p870) moet vervangen. Geschreven door: Brad ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van

Nadere informatie

Geschreven door: Walter Galan

Geschreven door: Walter Galan ipad 4 CDMA LCD vervanging Vervang het LCD-scherm in uw ipad 4 CDMA. Geschreven door: Walter Galan INTRODUCTIE Gebruik deze gids om het LCD-scherm te vervangen. GEREEDSCHAPPEN: iopener (1) Phillips # 00

Nadere informatie

Geschreven door: Mike Glenn

Geschreven door: Mike Glenn Asus Eee PC 1000HE Speaker Replacement Deze gids laat zien hoe u de luidsprekers van uw Asus Eee PC 1000HE vervangen. Geschreven door: Mike Glenn INTRODUCTIE Volg deze gids als u hebt vastgesteld dat uw

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5 Dock connector vervangen

Handleiding voor: iphone 5 Dock connector vervangen Handleiding voor: iphone 5 Dock connector vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5 Dock connector Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan de

Nadere informatie

ipod Touch 6 Generation beeldscherm verwijderen Vervanging

ipod Touch 6 Generation beeldscherm verwijderen Vervanging ipod Touch 6 Generation beeldscherm verwijderen Vervanging In deze gids zullen we laten zien hoe je de ipod touch 6's beeldscherm op te lossen Geschreven door: Aiden ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5C Dock connector vervangen

Handleiding voor: iphone 5C Dock connector vervangen Handleiding voor: iphone 5C Dock connector vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5C Dock Connector Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is voordat je aan

Nadere informatie

Geschreven door: Phillip Phung

Geschreven door: Phillip Phung Canon PowerShot SD1000 Lens Replacement Voor het vervangen of reinigen van een gebarsten of blootgesteld lens. Geschreven door: Phillip Phung GEREEDSCHAPPEN: Phillips # 00 schroevendraaier (1) Spudger

Nadere informatie

Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly

Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly Vervanging U wordt ter vervanging van de digitizer en LCD-assemblage. Deze gids geeft ook stappen ondernomen om alleen het scherm digitizer te vervangen zonder dat

Nadere informatie

Handleiding voor: iphone 5S batterij vervangen

Handleiding voor: iphone 5S batterij vervangen Handleiding voor: iphone 5S batterij vervangen Gereedschap - PhoneGigant Reparatieset Onderdelen - iphone 5S Batterij - iphone 5S Batterij Sticker Stap 1 - iphone openen Zorg ervoor dat je iphone uit is

Nadere informatie

Scherm vervangen - iphone 4

Scherm vervangen - iphone 4 TIP: Gebruik een magnetische reparatiemat om de vele schroefjes uit elkaar te houden. Verwijder de 2 pentalobe(stervormig) dan wel de 2 kruiskopschroeven. Let op! Zet vooraf aan een reparatie altijd je

Nadere informatie