Algemene Verkoopvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Verkoopvoorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene Verkoopvoorwaarden LET OP! Bij het uitbrengen van een bod op één van onderstaande woningen wordt u geacht met onderstaande voorwaarden bekend te zijn en daarmee akkoord te zijn. Bij eventuele tegenstrijdigheid van de voorwaarden gelden de voorwaarden zoals aangegeven in de verkoopbrochure van de woning. De overeenkomst wordt gesloten op basis van een NVM-koopovereenkomst, waarvan u een exemplaar met toelichting via ons kantoor of uw eigen NVM Makelaar kunt opvragen. In aanvulling op de NVM overeenkomst zijn de navolgende verkoopvoorwaarden gesteld, welke deel zijn of worden van de koopovereenkomst. Bij het uitbrengen van een bieding aanvaardt men uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die uit de navolgende verkoopvoorwaarden blijken en/of voortvloeien. Artikel 1. BANKGARANTIE/WAARBORGSOM De koper dient tot zekerheid voor de nakoming van zijn/haar verplichtingen binnen de in de koopovereenkomst vast te leggen termijn een onvoorwaardelijke en door een in Nederland gevestigde bankinstelling verstrekte bankgarantie ter grootte van 10% (tien procent) van de koopsom bij de notaris af te (laten) geven. In plaats van de bankgarantie kan de koper ook een waarborgsom ter grootte van 10% (tien procent) van de koopsom bij de notaris (laten) voldoen. Artikel 2. BOUWKUNDIGE KEURING De (kandidaat-)koper heeft het recht zelf een bouwkundige keuring te laten verrichten om inzicht te kunnen verkrijgen in de bouwkundige staat van het object. (Kandidaat)- kopers worden geadviseerd om voorafgaande aan het nemen van een definitieve aankoopbeslissing zelf onderzoek te doen en duidelijk te zijn richting verkoper welke informatie van doorslaggevend belang is. Indien dit voor koper een ontbindende voorwaarde is, dient dit in de onderhandelingen te worden meegenomen. Artikel 3. OUDERDOMSCLAUSULE Deze clausule wordt standaard bij elke woning opgenomen en wordt derhalve niet vermeld in de verkoopbrochure. Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de gebruikte materialen gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water, gas en de riolering en de afwezigheid van ongedierte c.q. schimmels (houtworm, boktor, zwam etc.) en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in dit artikel omschreven woongebruik.

2 Artikel 4. NIET ZELF-BEWONING Deze clausule kan per woning bedongen worden. Of deze clausule van toepassing is kunt u nalezen in de verkoopbrochure. Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen of gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico voor koper te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren Artikel 5. ASBESTCLAUSULE Deze clausule kan per woning bedongen worden. Of deze clausule van toepassing is kunt u nalezen in de verkoopbrochure. Aan de verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien. Bij aanwezigheid van asbest in de woning zal de volgende tekst van toepassing zijn: Aan koper is bekend dat in de onroerende zaak asbest kan zijn verwerkt. Bovendien verklaart koper ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw of renovatie van het verkochte normale praktijk was asbesthoudende materialen te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in het verkochte. Koper vrijwaart verkoper voor enige aanspraak uit dien hoofde.

3 Artikel 6. ONTBINDENDE VOORWAARDE FINANCIERING Het is voor de koper mogelijk om een ontbindende voorwaarde ten behoeve van de financiering op te nemen in de koopovereenkomst. De duur van de termijn van deze voorwaarden zal tijdens het onderhandelingsproces tussen partijen nader worden overeengekomen. In het kader van een mededeling dat ontbinding wordt ingeroepen op grond van een financieringsvoorbehoud onder art. 15 / 19 wordt onder "goed gedocumenteerd" in ieder geval verstaan dat de mededeling vergezeld moet gaan van bewijsstukken dat koper bij tenminste 2 geldverstrekkende instellingen een offerte heeft gevraagd of heeft laten vragen en dat geen van die aanvragen heeft geleid tot het verstrekken van een hypotheekbedrag tot ten hoogste het bedrag van de koopsom vermeerderd met overdrachtsbelasting, hypotheek- en notariskosten. Tevens dienen de bewijsstukken de hoofdsom te vermelden waar hypotheek voor is aangevraagd alsmede de reden waarom de aanvraag is afgewezen. Indien de mededeling niet "goed gedocumenteerd" is, behoeft verkoper geen genoegen te nemen met ontbinding van de overeenkomst. Voorts wordt koper gehouden aan zijn inspanningsverplichting ter verdere verkrijging van een hypotheekofferte Artikel 7. ENERGIELABEL Dit artikel zult u tegenkomen bij een woning die ouder is dan 10 jaar. Voor woningen jonger dan 10 jaar geldt de plicht voor het hebben van een energielabel niet. De Bruyn en Tak NVM Makelaardij hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieu. Omdat echter de kwaliteit van het label nog steeds niet goed is vragen wij de huidige labels nog niet aan. De verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. Indien de koper inzicht wenst te verkrijgen in de energieprestatie van dit object door het aanvragen van een energielabel komen deze kosten geheel voor zijn of haar rekening. Artikel 8. LIJST VAN ZAKEN De bijgevoegde lijst van zaken geldt, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen.

4 Artikel 9. NOTARISKEUZE De koper is in principe vrij een notaris te kiezen (tenzij anders bepaald in de verkoopbrochure) mits de notaris is gevestigd in de gemeente waarin het verkocht object is gelegen dan wel de notaris is gevestigd in een directe buurgemeente binnen een straal van 10 kilometer hemelsbreed rondom het verkochte object. De reden hiervoor is dat de verkoper en diens makelaar graag aanwezig zijn bij de eigendomsoverdracht en dat direct daaraan voorafgaand met koper en verkoper een inspectie en meterstandenopname wordt uitgevoerd in het verkochte object. Indien op verzoek van koper toch een notaris buiten deze omgeving wordt overeengekomen gelden de volgende voorwaarden: Voor rekening van de koper zijn de kosten van het opstellen van eventueel benodigde volmachten voor verkoper indien verkoper niet aanwezig is bij de overdracht; De makelaar zal in dat geval de inspectie van de woning en de meterstandenopname verzorgen maar niet bij de overdracht aanwezig zijn; Onverminderd het hiervoor gestelde geldt het volgende: Indien de kosten voor het royeren van een hypotheek, vermeerderd met eventueel daarvoor in rekening te brengen administratiekosten, bij de gekozen notaris meer bedragen dan 150,- ex. BTW zal het meerdere boven voornoemd bedrag aan koper in rekening worden gebracht. Koper verplicht zich om bij het opvragen van een offerte aan een notaris tevens ook de voornoemde kosten op te vragen. Artikel 10. UITSTEL NOTARIËLE OVERDRACHT 3.4 Indien de juridische levering later plaatsvindt dan overeengekomen, is koper naast na te melden boetes zoals vermeld in artikel 13 een rente ad. 6%'s jaars verschuldigd over de koopsom, te voldoen gelijktijdig met de koopsom, te berekenen vanaf de overeengekomen datum van de juridische levering tot en met de daadwerkelijke datum van de juridische levering. De VVE bijdragen alsmede de vaste lasten worden verrekend vanaf de in de koopovereenkomst overeengekomen datum van levering. Vooromschreven vergoeding is niet verschuldigd indien de oorzaak in de risicosfeer van verkoper ligt. Artikel 11. NIET ACTIEVE VERENIGING VAN EIGENAARS Het is koper bekend dat: - de VVE niet het beheer voert over de gemeenschap maar dat de eigenaars van de binnen de gemeenschap gelegen appartementsrechten ieder afzonderlijk het beheer voeren over die gedeelte waartoe zij het afzonderlijk gebruik geniet - de VVE geen reservefonds in stand houdt ter bestrijding van anders dan de gewone jaarlijkse kosten - de notaris niet kan zorg dragen voor de wettelijk op hem rustende plicht, om aan de akte van overdracht een door het bestuur van de VVE afgegeven verklaring te hechten met een opgave inhoudend hetgeen de betrokken appartementseigenaar op de dag van de overdacht aan de vereniging schuldig is en een opgave van de omgang van het reservefonds van de vereniging. Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperking die uit voornoemde blijken en/of voortvloeien. Verkoper staat er voor in dat tot op de dag dat hij deze overeenkomst heeft ondertekend geen schulden heeft aan de VVE nog aan enige eigenaar binnen de gemeenschap aangaande de gemeenschap.

5 Artikel 12 VERENIGING VAN EIGENAARS NIET INGESCHREVEN BIJ DE KVK Het is koper bekend dat conform de nieuwe Handelsregisterwet, welke op 1 juli 2008 in werking is getreden, de VVE verplicht is zich in te laten schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en dat die inschrijving uiterlijk 31 december 2009 plaats had dienen te vinden. Verkoper verklaart dat de VVE niet is ingeschreven in het Handelsregister van de KvK. In verband daarmede is het koper bekend dat de notaris niet kan zorg dragen voor een verklaring te hechten aan de akte van overdracht zoals bedoeld in artikel 122 lid 5 Boek 5 van het Burgerlijk Wetboek. Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lasten en/of beperkingen die hieruit voortvloeien.

Watervlierstraat 31 te Den Haag

Watervlierstraat 31 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Watervlierstraat 31 te Den Haag Te huur / Te koop: Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te huur Watervlierstraat 31 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE VOOR DE ASPIRANT KOPER

ALGEMENE INFORMATIE VOOR DE ASPIRANT KOPER ALGEMENE INFORMATIE VOOR DE ASPIRANT KOPER Biedingen Alle door de makelaar en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg c.q. het uitbrengen van

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m²

Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m² Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m² Pagina 1 van 10 Algemene informatie Te koop Dekkershoek 21 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Zinkwerf 21-23 te Den Haag

Zinkwerf 21-23 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Zinkwerf 21-23 te Den Haag Te koop bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 840 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te koop Zinkwerf 21-23 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Stoofsteeg 14 - Gouda

Stoofsteeg 14 - Gouda Huurprijs 750,-- p.m. Kenmerken Huurprijs : 750,-- p.m. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 3 Inhoud : 240 m 3 Perceeloppervlakte : 54 m 2 Woonoppervlakte : 70 m 2 Soort bouw :

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam

Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam Te koop vrijstaande winkelruimte van ca. 160 m² Pagina 1 van 10 Algemene informatie Te koop Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam

Nadere informatie

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN Vraagprijs: 285.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT Vraagprijs 75.000 k.k. OMSCHRIJVING: HET APPARTEMENT IS GELEGEN AAN DE ACHTERZIJDE VAN HET GEBOUW. In een kleinschalig appartementengebouw ligt deze studio op de tweede

Nadere informatie

Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag

Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag Te koop Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte BELEGGING Pagina 1 van 14 Algemene informatie Te koop Benoordenhoutseweg 227, 227-a

Nadere informatie

SNIPSTRAAT 12BIS TE UTRECHT

SNIPSTRAAT 12BIS TE UTRECHT SNIPSTRAAT 12BIS TE UTRECHT OMSCHRIJVING: De Snipstraat 12 Bis is een ruime en lichte dertiger jaren bovenwoning (91m2) gelegen aan een zeer rustige straat in de Watervogelenbuurt. Deze woning dient volledig

Nadere informatie

Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST Vraagprijs: 775.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Vrijstaande

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Lijtweg 408 OEGSTGEEST Vraagprijs: 185.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

PIAZZA 0ONG TE HOUTEN

PIAZZA 0ONG TE HOUTEN PIAZZA 0ONG TE HOUTEN Koopprijs vanaf 226.500 v.o.n. OMSCHRIJVING: Starterslening mogelijk!!! Voor een bezichtigingafspraak op de bouwplaats kunt u contact opnemen met de makelaar. Het plan Castellum is

Nadere informatie

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST Vraagprijs: 475.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Zeer

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST Vraagprijs: 274.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

ANTONIUSKWARTIER FASE 2 0ONG TE UTRECHT

ANTONIUSKWARTIER FASE 2 0ONG TE UTRECHT ANTONIUSKWARTIER FASE 2 0ONG TE UTRECHT Koopsom 272.500 v.o.n. OMSCHRIJVING: Eengezinswoning type III De woning is zo ingedeeld dat je efficiënt gebruik kunt maken van alle ruimte. Op de begane grond vind

Nadere informatie

Agavedreef 22 UTRECHT

Agavedreef 22 UTRECHT Agavedreef 22 UTRECHT Vraagprijs 15.000 k.k. Agavedreef 22 3563EM UTRECHT Bent u op zoek naar een garagebox in de wijk Overvecht te Utrecht voor de opslag van uw spullen, stalling van motoren of auto?

Nadere informatie

Dorpsstraat 60 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Dorpsstraat 60 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Dorpsstraat 60 OEGSTGEEST Vraagprijs: 350.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST Vraagprijs: 365.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht Dit ruime, lichte, drie kamerappartement van ca. 67

Nadere informatie

Westerschans 4 LEIDERDORP. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: per 1 maart 2018

Westerschans 4 LEIDERDORP. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: per 1 maart 2018 Westerschans 4 LEIDERDORP Vraagprijs: 390.000,- k.k. Aanvaarding: per 1 maart 2018 Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

NORMANDIE 38 TE UTRECHT

NORMANDIE 38 TE UTRECHT NORMANDIE 38 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Lunetten. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn goed bereikbaar, de faciliteiten van het winkelcentrum

Nadere informatie

C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T

C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T ONDERGETEKENDEN: De gemeente Velsen, ten deze krachtens de bepalingen van de gemeentewet vertegenwoordigd door de burgemeester van deze gemeente, die als zodanig

Nadere informatie

TWOGETHER TYPE EUROPA BOUWNUMMER 302 0ONG TE UTRECHT

TWOGETHER TYPE EUROPA BOUWNUMMER 302 0ONG TE UTRECHT TWOGETHER TYPE EUROPA BOUWNUMMER 302 0ONG TE UTRECHT Koopsom 153.500 v.o.n. OMSCHRIJVING: De Merwedekanaalzone ontwikkelt zich in snel tempo tot een aantrekkelijk woongebied en een moderne en dynamische

Nadere informatie

Jacob van Campenlaan 68 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jacob van Campenlaan 68 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jacob van Campenlaan 68 LEIDEN Vraagprijs: 215.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel.

Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel. Collegevoorstel Inleiding De halfvrijstaande woning Meliestraat 17 in Vlijmen is onlangs te koop aangeboden ( bij openbare inschrijving). De inschrijftermijn is gesloten en de enveloppen zijn inmiddels

Nadere informatie

Van Goghstraat 13 - Reeuwijk

Van Goghstraat 13 - Reeuwijk Vraagprijs 159.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 159.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud : 350 m 3 Perceeloppervlakte : 142 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Oosterduinen D83 te Norg

Oosterduinen D83 te Norg Oosterduinen D83 te Norg Omschrijving Vraagprijs: 45.000,- K.K. Op een prachtige locatie midden in de bossen van Norg staat deze recreatiewoning op een ruim perceel van 1.025m2 eigen grond. Begane grond:

Nadere informatie

DE WESTEREEN, BUTERWEI 2

DE WESTEREEN, BUTERWEI 2 DE WESTEREEN, BUTERWEI 2 VRAAGPRIJS: 79.000,00 K.K. Vrijstaande woning met achterstallig onderhoud gelegen op 633 m2 eigen grond. De woning is gelegen tegenover het treinstation. De woning is in een zeer

Nadere informatie

DE VEILING TYPE C1 BWNR 259 0ONG TE UTRECHT

DE VEILING TYPE C1 BWNR 259 0ONG TE UTRECHT DE VEILING TYPE C1 BWNR 259 0ONG TE UTRECHT OMSCHRIJVING: DE VEILING Ooit stond hier de oude bloemenveiling van Vleuten. Nu is het één van de mooiste nieuwbouwwijken van deelplan Het Zand: De Veiling.

Nadere informatie

Zoetestraat 26 rood - Haarlem

Zoetestraat 26 rood - Haarlem Zoetestraat 26 rood - Haarlem Vraagprijs! 269.000,-- k.k. Omschrijving Zoetestraat 26 rood - Haarlem Geheel verbouwde bovenwoning in pittoresk straatje, midden in Haarlems centrum. Bijzonderheden: - Grotendeels

Nadere informatie

Ster Bastion 75 - Velserbroek

Ster Bastion 75 - Velserbroek Ster Bastion 75 - Velserbroek Vraagprijs 185.000,-- k.k. Omschrijving Ster Bastion 75 te Velserbroek Ruime 4-kamer-maissonnette met zonnig terras! Boven het winkelcentrum van Velserbroek gelegen ruime

Nadere informatie

PIETER DE HOOCHSTRAAT 16/IV TE AMSTERDAM

PIETER DE HOOCHSTRAAT 16/IV TE AMSTERDAM PIETER DE HOOCHSTRAAT 16/IV TE AMSTERDAM Deze brochure is door ons met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Nedereindseweg, 3438 AA Nieuwegein

Nedereindseweg, 3438 AA Nieuwegein Nedereindseweg, 3438 AA Nieuwegein Vraagprijs 27.500,- k.k. Omschrijving Altijd al je auto, motor of aanhangwagen droog en veilig willen stallen? Of heb je aardig wat spullen die je niet meer kunt opbergen

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Voormalig 4-kamer appartement op de bovenste woonlaag met berging op de begane grond. In "Transwijk" nabij de uitvalswegen, tram en het park Transwijk gelegen voormalig vierkamer appartement van ca. 68

Nadere informatie

Bonairedreef 10 UTRECHT

Bonairedreef 10 UTRECHT Bonairedreef 10 UTRECHT Vraagprijs 16.500 k.k. Bonairedreef 10 3563SJ UTRECHT Bent u op zoek naar een garagebox in de wijk Overvecht te Utrecht voor de opslag van uw spullen, stalling van motoren of auto?

Nadere informatie

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt Aan de rand van De Bilt op korte afstand van Utrecht en alle

Nadere informatie

MARKSTRAAT 43 TE UTRECHT

MARKSTRAAT 43 TE UTRECHT MARKSTRAAT 43 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: Een gezellige tussenwoning van circa 71 m2 in de leuke wijk, Oudwijk, in Utrecht. Daarnaast is de driekamer tussenwoning zeer gunstig gelegen ten opzichte van het

Nadere informatie

Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond. Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam

Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond. Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam Mooi gelegen bouwkavel van 455m2 in de populaire nieuwbouwwijk Prinsenpolder aan de Dahliastraat 33 te Made. Bouwvergunning is reeds verstrekt,

Nadere informatie

MARNIXLAAN 294B TE UTRECHT

MARNIXLAAN 294B TE UTRECHT MARNIXLAAN 294B TE UTRECHT OMSCHRIJVING: In de wijk Zuilen gelegen een eigentijds met bijzondere uitstraling gebouw met daarin een 3-kamer appartement op de derde verdieping met serre/studeerruimte, mogelijkheid

Nadere informatie

Hoofdweg 298-300 te Bellingwolde

Hoofdweg 298-300 te Bellingwolde Hoofdweg 298-300 te Bellingwolde Omschrijving Vraagprijs: 74.500,- K.K. Aan de karakteristieke Hoofdweg van Bellingwolde staat op een perceel van ca. 1100 m2 deze vrijstaande woning. Begane grond: De woning

Nadere informatie

Dolderseweg 43 Bosch en Duin Vraagprijs ,- k.k.

Dolderseweg 43 Bosch en Duin Vraagprijs ,- k.k. Dolderseweg 43 Bosch en Duin Vraagprijs 865.000,- k.k. Omschrijving Dolderseweg 43, 3735 KV Bosch en Duin BUNGALOW (1968), DOLDERSEWEG 43 BOSCH EN DUIN Aan de rand van de fraaie villawijk Bosch en Duin

Nadere informatie

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda Vraagprijs 174.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 174.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud : 340 m 3 Perceeloppervlakte : 141 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55 ENKHUIZEN Ridderstraat 55 Vraagprijs 225.000,- v.o.n. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

WILHELMINASTRAAT 14 VRAAGPRIJS: 169.500,= K.K. VLAARDINGEN DE DRIE KASTELEN MAKELAARDIJ

WILHELMINASTRAAT 14 VRAAGPRIJS: 169.500,= K.K. VLAARDINGEN DE DRIE KASTELEN MAKELAARDIJ WILHELMINASTRAAT 14 VLAARDINGEN VRAAGPRIJS: 169.500,= K.K. DE DRIE KASTELEN MAKELAARDIJ Dorpsstraat 56 2712 AM ZOETERMEER Telefoon: (079) 3 167 167 Fax: (079) 3 160 562 E-mail: info@dedriekastelen.nl Wilhelminastraat

Nadere informatie

Rietveld Delft

Rietveld Delft Rietveld 182 - Delft Vraagprijs 315.000,-- k.k. Omschrijving Rietveld 182 - Delft Een tweelaags grachtenpand op een prachtige locatie aan het Rietveld. Met veel mogelijkheden voor gebruik en bewoning!

Nadere informatie

C. Fockstraat Delft

C. Fockstraat Delft C. Fockstraat 118 - Delft Vraagprijs 174.000,-174.000,-- k.k. Omschrijving C. Fockstraat 118 - Delft Heerlijk wonen in deze benedenwoning met 11 meter diepe zonnige achtertuin in de populaire woonwijk

Nadere informatie

DE DIJKEN 7F TUITJENHORN

DE DIJKEN 7F TUITJENHORN DE DIJKEN 7F TUITJENHORN Huurprijs vanaf: 244,- p.m. excl. BTW WWW.BAKKERSCHOON.NL Geachte belangstellende, Namens de verkoper van dit object danken wij u hartelijk voor uw interesse in het woonhuis. Door

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE Beukenlaan 19, Nijkerk

VERKOOPBROCHURE Beukenlaan 19, Nijkerk - VOOR U EEN ZORG MINDER - VERKOOPBROCHURE www.vdridder.nl Van de Ridder Makelaars Nijkerk b.v. Oosterstraat 15 3862 BH NIJKERK Tel.: 033 245 34 78 Fax: 033 246 02 25 vdridder@vdridder.nl Van de Ridder

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

WITTEVROUWENSINGEL 102BIS TE UTRECHT

WITTEVROUWENSINGEL 102BIS TE UTRECHT WITTEVROUWENSINGEL 102BIS TE UTRECHT Vraagprijs 148.000 k.k. OMSCHRIJVING: Laten we beginnen met de voordelen van deze studio op een rijtje te zetten. Ten eerste: de locatie is top, aan de singel met uitzicht

Nadere informatie

KAREL DOORMANLAAN 177 TE UTRECHT

KAREL DOORMANLAAN 177 TE UTRECHT KAREL DOORMANLAAN 177 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: Op een uitstekende locatie aan de rand van de Zeeheldenbuurt in Utrecht Oost gelegen 4-kamer appartement van ca. 99m2 gelegen op de 4e verdieping met een

Nadere informatie

Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom ,- k.k.

Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom ,- k.k. Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom 250.000,- k.k. Omschrijving Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Uniek project In de dorpskern van Oostwold fraai gelegen perceel grond t.b.v. de bouw van 2 tot maximaal

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Populierendal 34 Carderie 23 Omschrijving In de geliefde Dalenbuurt gelegen tussenwoning met 4 slaapkamers. In deze buurt kunnen kinderen heerlijk spelen en liggen scholen en winkels op loopafstand. De

Nadere informatie

Bonairedreef 28 UTRECHT

Bonairedreef 28 UTRECHT Bonairedreef 28 UTRECHT Vraagprijs 25.000 k.k. Bonairedreef 28 3563SJ UTRECHT Bent u op zoek naar een garagebox in de wijk Overvecht te Utrecht voor de opslag van uw spullen, stalling van motoren of auto?

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Van Bijnkershoeklaan 307 3527 XH UTRECHT 2 kamer appartement (39 m²) gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping. Vraagprijs: 150.000,- k.k. Het appartement ligt zeer centraal: vlakbij winkelcentrum

Nadere informatie

FURKABAAN 49 TE UTRECHT

FURKABAAN 49 TE UTRECHT FURKABAAN 49 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: In de groene wijk Lunetten op korte afstand van alle openbaar vervoersvoorzieningen waaronder N.S. station Lunetten, het wijkwinkelcentrum en uitvalswegen bieden wij

Nadere informatie

Dwarsweg 16 te Bellingwolde

Dwarsweg 16 te Bellingwolde Dwarsweg 16 te Bellingwolde Omschrijving Vraagprijs: 62.500,- K.K. Op rustige locatie, aan bosrand grenzende, uitgebouwde half vrijstaande woning. De woning dient nog volledig te worden afgewerkt, doordat

Nadere informatie

Deze vrijblijvende objectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Opgegeven maten en plattegronden zijn altijd circa en dienen alleen

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Floris Burgwal 51 2907 PB Capelle aan den IJssel

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Floris Burgwal 51 2907 PB Capelle aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE KOOP Floris Burgwal 51 2907 PB Capelle aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE KOOP Floris Burgwal 51 2907 PB Capelle aan den IJssel Vraagprijs : 149.000,-k.k.

Nadere informatie

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Object: Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Omschrijving: In de gewilde Koninginnebuurt (Plan Tubergen) gelegen leuke tussenwoning (bouwjaar 1988) met een fraai vrij uitzicht

Nadere informatie

LINNAEUSPARKWEG 143-HUIS TE AMSTERDAM

LINNAEUSPARKWEG 143-HUIS TE AMSTERDAM LINNAEUSPARKWEG 143-HUIS TE AMSTERDAM Deze brochure is door ons met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of

Nadere informatie

Kinkerstraat 301 te Amsterdam

Kinkerstraat 301 te Amsterdam Kinkerstraat 301 te Amsterdam Vraagprijs: 185.000,- k.k. Type woning: Bovenwoning Aantal kamer(s): 2 waarvan 1 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Erfpacht Ligging: Aan drukke weg, in centrum Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Getfertsingel 61 - Enschede. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Getfertsingel 61 - Enschede. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Getfertsingel 61 - Enschede Vraagprijs 249.500,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Mooie twee-onder-een-kap met voor- en achtertuin, schuur/garage, ruime woonkamer,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. ENKHUIZEN. Westerstraat 142

Vraagprijs ,- k.k. ENKHUIZEN. Westerstraat 142 ENKHUIZEN Westerstraat 142 Vraagprijs 175.000,- k.k. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

Teteringsedijk A Breda ,- K.K.

Teteringsedijk A Breda ,- K.K. TE koop. Teteringsedijk 142-142 A Breda 485.000,- K.K. Inleiding Dit goed onderhouden belegginbgsobject voorziet in verhuurde kamerbewoning, 5 kamers op nr 142 en 4 kamers op nr 142 A. Het herenhuis is

Nadere informatie

AMERIKALAAN 653 TE UTRECHT

AMERIKALAAN 653 TE UTRECHT AMERIKALAAN 653 TE UTRECHT Koopsom 186.500 v.o.n. OMSCHRIJVING: Je eigen appartement op 10 minuten fietsen van de binnenstad. Ben jij wel in voor een te gekke woonbeleving? Laat jij je graag onderdompelen

Nadere informatie

Lindenlaan 4 te Bellingwolde

Lindenlaan 4 te Bellingwolde Lindenlaan 4 te Bellingwolde Omschrijving Vraagprijs: 79.000,- K.K. Op goede locatie gelegen vrijstaande woning met garage en bijgebouwen aan de Lindenlaan in Bellingwolde op een perceel van 620 m2. Begane

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Laan Copes van Cattenburch 80 te Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Laan Copes van Cattenburch 80 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Laan Copes van Cattenburch 80 te Den Haag Klassiek pand van ca. 336 m² met tuin en achterom Pagina 1 van 18 Algemene informatie Te huur / te koop Laan Copes van Cattenburch

Nadere informatie

Loosterweg 31 te Veelerveen

Loosterweg 31 te Veelerveen Loosterweg 31 te Veelerveen Omschrijving Vraagprijs: 145.000,- K.K. Op zeer rustige en landelijke ligging treft u dit boerderijtje aan op een perceel van 2145 m2. Naast de dubbele garage(7x10m) staat op

Nadere informatie

Ricardishof 52 - Delft. Vraagprijs ,00 kosten koper

Ricardishof 52 - Delft. Vraagprijs ,00 kosten koper Ricardishof 52 - Delft Vraagprijs 49.500,00 kosten koper Omschrijving Ricardishof is een gezellige studentenflat, op loop afstand van het centrum. De kamer heeft een oppervlakte van 15,0 m2 en ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE KOOP Den Uylsingel 183 3066 TC Rotterdam Vraagprijs : 170.000,-k.k. Omschrijving : Mooi gelegen

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k. Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving Ruim, woon- en/ of winkelpand in de binnenstad van Hoorn In de binnenstad van Hoorn nabij diverse voorzieningen bieden wij u dit woon-/

Nadere informatie

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Object: VOGELENZANGSEWEG 356 TE VOGELENZANG Omschrijving: In het centrum van het dorp Vogelenzang gelegen, een charmant en vooroorlogs woonhuis met een voor-, en zonnige

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente"

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: de Gemeente KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente" En 2. @ hierna (tezamen) te noemen de Koper De

Nadere informatie

Hoofdstraat 37 LEIDERDORP. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hoofdstraat 37 LEIDERDORP. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hoofdstraat 37 LEIDERDORP Vraagprijs: 725.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Couperusstraat 34 GRONINGEN

Couperusstraat 34 GRONINGEN Couperusstraat 34 GRONINGEN Vraagprijs 135.000,00 kosten koper Ruim modern appartement met twee slaapkamers en balkon op zonzijde. Het appartement is gevestigd op de begane grond. De woning ligt op tien

Nadere informatie

WWW.MAKELAARDIJBOER.NL

WWW.MAKELAARDIJBOER.NL 2 e Loosterlaan 5 te Vriescheloo Omschrijving Vraagprijs: 149.000,- K.K. Op rustige, landelijke locatie staat dit vrijstaand woonboerderijtje met diverse bijgebouwen op een royale kavel van 7.046 m2. Tevens

Nadere informatie

OENTSJERK, DE FINNE 39

OENTSJERK, DE FINNE 39 OENTSJERK, DE FINNE 39 VRAAGPRIJS: 185.000,00 K.K. Op prachtige hoeklocatie gelegen royale halfvrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De woning is uitstekend onderhouden en beschikt over een

Nadere informatie

VAN LENNEPSTRAAT 4 TE UTRECHT

VAN LENNEPSTRAAT 4 TE UTRECHT VAN LENNEPSTRAAT 4 TE UTRECHT OMSCHRIJVING: Wij hebben in de verkoop gekregen een bijzonder speels ingedeelde benedenwoning (ca. 60m2) met een ruime en besloten stadstuin (ca. 35m2) op het Zuidwesten en

Nadere informatie

Wildemanstraat Elst (U)

Wildemanstraat Elst (U) Wildemanstraat Elst (U) Koopsom 335.000,- v.o.n. Frederik van de Paltshof 40, 3911 LB Rhenen Tel.: 0317 614375 Fax.: 0317 617660 info@fredvermeermakelaars.nl Bank nr.: 31.23.31.320 KvK nr.: 30187039 BTW

Nadere informatie

Gorechtkade 125 Groningen

Gorechtkade 125 Groningen Gorechtkade 125 Groningen Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

Sperwerstraat 2, 2406 VE Alphen aan den Rijn

Sperwerstraat 2, 2406 VE Alphen aan den Rijn Sperwerstraat 2, 2406 VE Alphen aan den Rijn Vraagprijs 117.500,00 kosten koper Omschrijving STARTERS OPGELET!! Zeer scherp geprijsde, ruime 4 kamer maisonnette op de 1e en 2e verdieping van een kleinschalig

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Lithoijen Bouwkavel Stuwstraat ong Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Koopsom : Stuwstraat ong. te Lithoijen

Nadere informatie

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k.

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k. Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Riante bouwkavel Uniek aan rand van bestaande woonwijk de Linde in Tolbert gelegen ruime bouwkavel van ca.

Nadere informatie

SARTREWEG 0ONG TE UTRECHT

SARTREWEG 0ONG TE UTRECHT SARTREWEG 0ONG TE UTRECHT OMSCHRIJVING: BLOK Y maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk Veemarkt in Utrecht Oost. Prachtig gelegen aan een brede singel met vrij uitzicht op het groen van het aangrenzende

Nadere informatie

MERELSTRAAT 1BIS TE UTRECHT

MERELSTRAAT 1BIS TE UTRECHT MERELSTRAAT 1BIS TE UTRECHT OMSCHRIJVING: Een absoluut unieke en zeer ruime 6-kamer bovenwoning (ca. 126m2) met een balkon en aan de voorzijde uitzicht op de net gerenoveerde molen en aan de achterzijde

Nadere informatie

Ossedijk 7 te Vriescheloo Omschrijving Vraagprijs: 169.000,- K.K. Vrijstaande woonboerderij gelegen op een rustige locatie met landelijk uitzicht, erf, tuin en garage (3x6m) aan de Ossedijk 7 te Vriescheloo.

Nadere informatie

Beneluxlaan 515 - Heemskerk. Vraagprijs 119.750,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl

Beneluxlaan 515 - Heemskerk. Vraagprijs 119.750,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl Beneluxlaan 515 - Heemskerk Vraagprijs 119.750,00 kosten koper Omschrijving Is het tijd om je vleugels uit te slaan? Nu kan dat. In dit prachtige appartement is het goed wonen. Ruimte, uitzicht, alle ingrediënten

Nadere informatie

FOKKE SIMONSZSTRAAT 84 TE AMSTERDAM

FOKKE SIMONSZSTRAAT 84 TE AMSTERDAM FOKKE SIMONSZSTRAAT 84 TE AMSTERDAM Deze brochure is door ons met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins,

Nadere informatie