Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3"

Transcriptie

1 Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze volledige visie en motto opgenomen. Vorig schooljaar hebben we dit als team in overleg met de Medezeggenschapsraad nieuw onder woorden gebracht. Dit als onderdeel van ons schoolbeleidsplan Bij dit hoofdstuk heeft één van onze leerkrachten, juf Annie, een mindmap getekend. Deze tekening hebben we nu op verschillende plaatsen in de school hangen. We denken dat dit een goed middel is om onze missie en visie levend te houden.

2 Startgesprekken We hebben zojuist de serie startgesprekken afgerond. Het was fijn met u in gesprek te gaan over uw kind(eren). Soms kenden we elkaar al; in andere gevallen maakten we voor de eerste keer kennis met elkaar. Het is heel goed om op deze manier geïnformeerd te worden en te luisteren naar uw kijk op uw kind en naar uw verwachtingen en naar de verwachtingen van de kinderen. De leerlingen in groep 6, 7 en 8 waren bij het startgesprek aanwezig. Het is belangrijk dat de kinderen op deze manier betrokken zijn bij hun eigen ontwikkeling. We spreken elkaar dit jaar nog een aantal keren. Kinderboekenweek De Kinderboekenweek. Op school gaan we in de kinderboekenweek veel aandacht geven aan lees- en schrijfactiviteiten. Dit allemaal met het doel om het plezier in boeken en lezen te vergroten. Zo zullen we o.a. een voorleesestafette doen met de leerkrachten, en zullen de kinderen van de hogere groepen aan de leerlingen van de onderbouw gaan voorlezen. Dit jaar is het thema van de kinderboekenweek: Voor altijd jong!, en dan vooral gericht op de opa`s en oma`s. De opa`s en oma`s van nu, zijn als ze gezond zijn, nog vaak heel actief. En dat zullen ze weten, want op de openingsochtend op 5 oktober mogen ze laten zien hoe ze samen met hun kleinkind kunnen spelen, springen, spelletjes doen. Opa`s en oma`s van harte uitgenodigd! Als het goed is, heeft u daar al over gehoord. (Ook vaders en moeders natuurlijk welkom om te kijken.) Tegelijk koppelen we op school een projectweek aan het thema vast. In de groepen wordt bezig gegaan met onderwerpen als: hoe was het in de kindertijd van opa en oma, zo ongeveer in de jaren 50 en 60? Hoe was het op school, in de huizen, wat voor speelgoed was er. Maar ook: wat kun je eraan doen om jong en actief te blijven, zodat gezond gedrag centraal komt te staan. Kortom, het is heel divers en verrassend hoe de groepen het in gaan vullen. U zult er vast iets van meekrijgen. In ieder geval zullen de groepen bij de afsluiting, op vrijdag 14 oktober er iets van laten zien en/of horen wat ze in de week daarvoor gedaan en geleerd hebben. Van harte welkom om dan even bij uw kind in de groep te komen kijken vanaf 11 uur.

3 We hebben al veel (lees) boeken verzameld die gaan over opa`s en oma`s. Maar we willen u, en eigenlijk de opa`s en oma`s, vragen of u misschien thuis nog boeken of iets anders van vroeger heeft. Het gaat dan om kenmerkende spulletjes uit de kinder- en jeugdtijd van de grootouders van nu. Wilt u iets hiervan een poosje in bruikleen geven, we laten het graag zien en vertellen erover, of nog mooier: misschien wilt uzelf of opa of oma er wel iets over komen vertellen. En hoe mooi zou het zijn als een opa of oma die is opgegroeid in een ander land, de kinderen wat kan leren of kan laten zien! Graag! Neem dan even contact op met de leerkracht. Open dag Afgelopen woensdag hebben we weer open dag gehad. Een aantal mensen uit de wijk heeft ook onze school bezocht. Leerlingen van groep 7 en 8 hebben de gasten weer rondgeleid. Zij hebben verteld vanuit hun eigen ervaringen. De kinderen vonden dat erg leuk; we horen van de gasten dat ze dat ook erg goed hebben gedaan. Informatie van de gebedsgroep voor ouders Woensdag 7 september zijn we als gebedsgroep voor de 1e keer bij elkaar geweest. Elke maand komen we bij elkaar in de lerarenkamer om met elkaar te bidden voor de leerlingen en leerkrachten van de Wegwijzer en voor de ouders / verzorgers van de leerlingen. Dit schooljaar willen wij per gebedsbijeenkomst stil staan bij een groep en zullen dan ook de namen van de kinderen die in die groep zitten noemen in het gebed. In de klas zal ook door de leerkrachten gevraagd worden of er specifieke dingen zijn waar we voor kunnen bidden. Nieuw dit jaar is dat u als ouder / verzorger (anoniem) gebedspunten aan ons kunt doorgeven. In de hal bij de hoofdingang staat een 'BIDBOX' waar u gebedspunten in kunt doen. Door de hierboven genoemde dingen hopen we u en uw kinderen meer te kunnen betrekken bij het bidden voor elkaar. Ook kunt u natuurlijk als ouder aansluiten. De data staan in de schoolkalender en worden ook in 'Het Wegwijzertje' vermeld. Als u mee wilt bidden, dan hoeft dit niet perse door hardop mee te praten, want bidden kan ook in stilte. Het enige wat we van u vragen is om vertrouwelijk om te gaan met de gebedspunten die aangedragen worden. Als u meer informatie wilt dan kunt u mij, als contactpersoon van de gebedsgroep, altijd aanschieten op het plein of u kunt via Maarten contact met mij opnemen. Doritha Visscher (Moeder van Job groep 1/2a, Collin groep 3 en Lisa groep 5)

4 Onze school doet mee aan het Wereldrecord programmeren! Op vrijdagochtend 14 oktober om 9.00 uur gaan meer dan kinderen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs leren programmeren. Stichting CodeUur organiseert dit wereldrecord om meer kinderen in het basisonderwijs te laten kennismaken met programmeren. Zo kunnen kinderen en leerkrachten de mogelijkheden van nieuwe technologie ontdekken. De lessen worden verzorgd door enthousiaste vrijwilligers die zich als gastdocent hebben aangemeld. Ook onze kinderen uit groep 7 doen mee. Zij krijgen op 14 oktober één uur programmeerles. Stichting CodeUur is de organisator van dit geweldige evenement en vanwege de overweldigende belangstelling zijn ze nog op zoek naar gastdocenten. Ze doen hierbij een oproep aan ouders om te helpen. Wilt u op vrijdag 14 oktober een gastles geven? ICT ervaring is niet nodig. U krijgt van Stichting CodeUur een korte online training en er zijn duidelijke instructiefilmpjes voor de klas. Uiteraard is onze leerkracht ook aanwezig. Op de Wereldrecord website van 14 oktober kun je vast een blik werpen op de instructiefilmpjes die ondersteuning bieden op 14 oktober: wr.codeuur.nl In beeld zie je Felienne Hermans, zij is universitair docent van de TU in Delft. Aanmelden kan via: Alvast hartelijk dank namens Stichting CodeUur. Agenda: Di 27 sept Vergadering MR Wo 28 sep Start Kinderpostzegels Do 29 sep Informatiemiddag groep 3 Wo 5 okt Dag van de leraar Wo 5 okt Start Kinderboekenweek Wo 5 okt Gebedsgroep voor ouders (centraal staat: groep 7) Week 39 26/09-30/09 Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder?

5 God wijst de weg. Hij geeft ook brood uit de hemel en water uit een rots. Als mensen niet weten hoe het verder moet, weet God het wel. Week 40 03/10-07/10 Woorden van God Exodus 19,20 God geeft de tien geboden aan Mozes en het volk. Die laten zien hoe het leven kan zijn in het land dat God beloofd heeft.

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wegwijzertje. We starten dit schooljaar met een aantal nieuwe collega s. Het is goed dat zij zichzelf even aan u voorstellen.

Wegwijzertje. We starten dit schooljaar met een aantal nieuwe collega s. Het is goed dat zij zichzelf even aan u voorstellen. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 31 augustus 2018 Nieuwsbrief nummer 1 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen; fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Sinterklaas is het land weer uit; de voorbereidingen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol. Vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel:

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel: Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 1 februari 2019 Nieuwsbrief nummer 9

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 1 februari 2019 Nieuwsbrief nummer 9 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 1 februari 2019 Nieuwsbrief nummer 9 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Aanstaande woensdag, 6 februari, hebben alle leerkrachten

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 23 februari 2018 Nieuwsbrief nummer 11

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 23 februari 2018 Nieuwsbrief nummer 11 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 februari 2018 Nieuwsbrief nummer 11 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Komende week hebben de kinderen een week vakantie. Goed

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 13 okt 2016

CBS Nije-Kroost 13 okt 2016 CBS Nije-Kroost 13 okt 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Jort Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Startgesprekken Ook dit jaar hebben we afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Baarn, 23 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Baarn, 23 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 23 september 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van tot uur. Activiteitenkalender

Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van tot uur. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 42 Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van 14.15 tot 15.00 uur. Activiteitenkalender Vrijdagavond 14 oktober Toneelvoorstelling Niet Pluis over de Kinderboekenweek/projectweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.9

Nieuwsbrief Nr.9 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 9. De voorjaarsvakantie is voorbij. In alle groepen wordt weer veel geleerd. Er wordt gestart met nieuwe thema s. Lessen seksuele

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 23-09-2016 jaargang 11 nr. 4 Agenda 26 t/m 30 september Alle groepen Week van de pauzehap 26 september Alle groepen Muziekles van Michelle (muziekimpuls) 30 september Alle

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Week 39 24/09-28/09. Wie kan ons redden?

Week 39 24/09-28/09. Wie kan ons redden? Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3 Baarn, 14 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017 Ark nieuws r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 2, 22 september 2017 Agenda 22 september 26 september.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Info oktober CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info oktober CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info oktober 2016 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina Vrij 1 feb. Extra gymles voor groep 8 Di 5 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum in Amsterdam Vrij 8 feb. Extra gymles voor groep 5 Zo 10 feb. 11.00 u. Start intekenen voortgangsgesprekken Social Schools

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 augustus 2016

Nieuwsbrief 26 augustus 2016 Nieuwsbrief 26 augustus 2016 We zijn weer begonnen! Het schooljaar 2016-2017 is van start gegaan. We heten alle leerlingen weer van harte welkom! Een speciaal welkom voor alle leerlingen die dit schooljaar

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk?

Nieuwsbrief van: Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk? Aanstaande maandag zijn alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk? Nadat Jezus was teruggekeerd naar de hemel (we vieren dat met Hemelvaart), waren zijn leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 4 / 9 oktober 2017

Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 4 / 9 oktober 2017 Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 4 / 9 oktober 2017 Beste kinderen en ouders, Dit is de nieuwsbrief van 9 oktober 2017. We zitten middenin de Kinderboekenweek, maar ook tal van andere activiteiten staan op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Thuis is meer dan een huis!

Thuis is meer dan een huis! Thuisboekje Kerk- School- Gezin Themaweek 19-25 januari 2015 Thuis is meer dan een huis! Beste ouders/ verzorgers, In de week van 19-25 januari is er op alle christelijke scholen in Putten aandacht voor

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015-2016 Groep 1a/1i vrijdag 28 oktober 2016 Nr. 4 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), Na de herfstvakantie kwamen de kinderen weer nieuwsgierig de klas binnen. Nu gaan we over de bakker

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Vennehoefsnieuws 23 september 2016

Vennehoefsnieuws 23 september 2016 Samen leren met en van elkaar! Vennehoefsnieuws 23 september 2016 Belangrijke data 28 09 2016 Start Kinderpostzegelactie 04 10 2016 Thema avond MR/OR 19.30 uur 05 10 2016 t/m 14 10 2016 Start Kinderboekenweek;

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Wegwijzertje. Van de ooievaar

Wegwijzertje. Van de ooievaar Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 17 maart 2017 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Van de ooievaar Vroeger groeiden baby tjes Nog niet in mama s buik. Ze kwamen van de

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Hulp nodig van ouders bij evaluatie van oudergesprekken Open podium vogels en groep 8B Klassenregels groep 5B De giraffenklas in het Bospark op zoek naar bladeren en paddenstoelen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week ronden we ons gezamenlijke project af. U bent

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 6-10 Ma 9-10 Kinderraad Creamiddag Kinderboekenweek Di 10-10 Wo 11-10 Do 12-10 Vr 13-10 Afsluiting Kinderboekenweek: 12.15-12.30 uur - tentoonstelling Maandag 16 oktober

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 6

Nieuwsbrief N U M M E R 6 Nieuwsbrief N U M M E R 6 2 9 S E P T E M B E R 2 0 1 7 De nieuwsbrief I N D E Z E N I E U W S B R I E F De nieuwsbrief Schoolreis groep 2 en 3 Inloopmomenten Tutorlezen is weer begonnen Zoals u kunt zien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie