Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 1 februari 2019 Nieuwsbrief nummer 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 1 februari 2019 Nieuwsbrief nummer 9"

Transcriptie

1 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 1 februari 2019 Nieuwsbrief nummer 9 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Aanstaande woensdag, 6 februari, hebben alle leerkrachten van de school een vergader-/ studiedag. Dat zal betekenen dat alle kinderen die dag vrij zijn. Op deze dag gaan we met elkaar aan het werk richting een nieuw beleidsplan; ook hebben we het over ons rekenonderwijs en gaan we gezamenlijk de toetsen, die de kinderen deze weken hebben gemaakt, analyseren, zodat we ons onderwijs van de komende periode daarop kunnen afstemmen. Uit de school geklapt. Ongetwijfeld weet u wat een driehoek is. Weet u dat we in onderwijsland ook over een driehoek spreken? De verhouding tussen kind, school en ouders zou je kunnen uittekenen als een driehoeksrelatie. Het kind staat bovenaan; dat is het belangrijkste, daar gaat het bij u als ouders om en daar gaat het bij ons op school om. Mooi symbool, zo`n driehoek. Mooi dat u als ouder, en wij als leerkracht zo samen op zoek mogen gaan naar het beste voor uw kind. Een relatie kan alleen goed zijn, als er over en weer contact is. Nu, dat is er natuurlijk. Dagelijks mogen wij met uw zoon of dochter optrekken; geregeld hebben wij met u als ouder gesprekjes, uw kind komt thuis met verhalen over school en ons. Maar wat ons nu zo leuk lijkt is, dat we gewoon ook eens vertellen over, laat-maar-zeggen de huis/tuin/en keuken-dingetjes van De Wegwijzer. Dat we gewoon, bij wijze van spreken, om de keukentafel gaan zitten en u bij ons in de keuken kunt kijken. Van de kant van de leerlingen leest u zo af en toe al in dit Wegwijzertje, maar vanuit de kant van het team laten we zo nu en dan ook wat horen, of anders gezegd : klappen we uit de school! Het plan is om geregeld iets over school, wat er is voorgevallen, waar we als leerkrachten mee bezig zijn, te vertellen. Zo is het onderwerp voor deze eerste Uit de school geklapt geworden: Onze driehoeksverhouding! Dat deze rubriek mag meewerken aan een versteviging daarvan en we er allemaal veel leesplezier aan mogen beleven! Jannie van der Maaten.

2 Een korte taalcursus voor ouders Heeft u kinderen op de basisschool? Wilt u meer weten over hoe het allemaal werkt op school? En wilt u graag oefenen met Nederlands spreken? Dan is de taalcursus die wordt gegeven op basisschool De Wegwijzer misschien iets voor u. Acht lessen De cursus begint op woensdag 20 februari en duurt acht weken. U heeft één keer per week les van uur. Er kunnen maximaal twaalf mensen meedoen. Een docent geeft de lessen en aan het eind van de cursus krijgt u een certificaat. Heeft u kleine kinderen? Die mag u meenemen. Wij zorgen voor oppas. Geef dit wel vooraf aan ons door. Meedenken Op de cursus praten we over school en opvoeding. U mag zeggen waar u het over wilt hebben, bijvoorbeeld over tienminutenavonden of rapporten. Of over de schoolkeuze na de basisschool. Iets anders mag ook. We kiezen wat de meeste mensen interessant vinden. Door samen te praten leert u vanzelf beter Nederlands én meer over onderwijs en opvoeding. Meedoen U kan meedoen als u niet (meer) hoeft in te burgeren. Wilt u meer weten over de cursus of u opgeven? Bel of mail dan naar Khadija Ben Azzouz, coördinator Opstap bij Stimenz, telefoon , k.benazzouz@stimenz.nl. Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandagen en woensdagen van uur ook binnenlopen bij Ontmoetingsruimte 7312 (bij de Spitsbergenschool), Morinistraat 6, 7312 KC Apeldoorn. Opstap van Stimenz organiseert de cursussen in samenwerking met CLC Inburgering Apeldoorn en het Taalhuis van CODA. Een professionele docent van CLC geeft de cursus. PCBO De Wegwijzer stelt de cursusruimte ter beschikking. Op school hebben we ook aanmeldingsformulieren. Loopt u rustig even binnen bij Maarten Kleiman of Klaasje Meijer.

3 Home-Start en Home-Start+ "Als alleenstaande ouder heb ik soms de behoefte om met iemand over de alledaagse problemen te praten. Ik krijg veel ongevraagd advies van mensen uit mijn omgeving, maar daar kan ik mijn eigen weg niet in vinden. Ik wil serieus worden genomen. Nu komt er een vrijwilliger van Home-Start of Home-Start+ en ik voel me nu wel serieus genomen. Ik doe het op mijn manier en de vrijwilliger ondersteunt mij. En al doe ik het anders dan dat zij ooit deed, we beseffen allebei dat niemand gelijk is: ook twee ouders niet. Niet gelijk, maar wel gelijkwaardig." Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat. Overbelasting door ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden of familie, problemen op het werk, kinderen kunnen op school niet goed meekomen, gebrek aan geld of spanningen tussen partners of... Meestal lossen deze dingen vanzelf weer op. Maar soms kost het iets meer tijd en inspanning, dan kan het een opluchting zijn, als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het oplossen van praktische zaken. Voor wie is Home-Start en Home-Start+ bedoeld? Home-Start en Home-Start+ zijn programma s voor opvoedingsondersteuning waarbij getrainde, betrokken en ervaren vrijwilligers tijdelijk ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact bieden aan ouders met ten minste één kind in de leeftijd van nul tot en met veertien jaar. Hoe werkt de ondersteuning van Home-Start en Home-Start+? Home-Start en Home-Start+ is een vrijwilligersprogramma met professionele ondersteuning. Een coördinator bespreekt eerst hoe een vrijwilliger kan helpen. Dit gesprek voert de coördinator bij je thuis. Daarna wordt een vrijwilliger aan je voorgesteld, die vanaf dat moment regelmatig bij je thuis komt. Bij Home-Start is de ondersteuningsvraag van de ouders bepalend. Bij Home-Start+ is ook de ondersteuningsvraag van het kind belangrijk. Informatie en aanmelden Voor meer informatie over Home-Start en Home-Start+, kunt u contact opnemen met één van de coördinatoren:

4 Home-Start Home-Start+ Petra Tromp Maria Olde Monnikhof Marion Wolbers Diana van de Pol Wilt u graag vrijwilliger worden bij Home-Start of Home-Start+ dan kunt u met bovenstaande personen contact opnemen of met het CJG in Apeldoorn, telefoonnummer We gaan graag met u in gesprek. Graag op tijd! Het komt nog wel eens voor dat kinderen (te) laat op school komen. Voor de klas is dat vaak erg storend; voor het kind zelf is het ook niet leuk. Wilt u er zorg voor dragen dat alle kinderen op tijd op school zijn? De bel gaat vijf voor half 9. We gaan ervan uit dat alle kinderen half negen in het lokaal zijn. ( s middags gaat de bel 5 voor 1 en zijn de kinderen 1 uur in het lokaal). Heel graag uw medewerking. Van de MedezeggenschapsRaad Afgelopen dinsdag, 29 januari zijn wij als MR weer bij elkaar gekomen. Deze avond was Emiel van Hensbergen als gast aanwezig. Hij is voor onze school de contactpersoon binnen de GMR. Ter verduidelijking: GMR staat voor Gemeenschappelijke MedezeggenschapsRaad. De GMR bestaat uit 14 leden; 7 ouders en 7 leerkrachten, die inhoudelijke discussies voeren met de Raad van Bestuur (RvB). Dit leidt tot advisering aan de RvB of het verlenen van instemming met het onderwijsbeleid, personeelsbeleid en financieel beleid voor alle 27 PCBO scholen in de gemeente Apeldoorn. De GMR zal zondig informatie inwinnen bij de MR. Ook kan elke MR een vraag voorleggen aan de contactpersoon binnen de GMR, zodat hij/zij dit kan meenemen naar hun overleg. Zo kan er bijvoorbeeld uitgezocht worden of bepaalde dingen op meerdere scholen spelen. Als u meer informatie wilt, neem dan eens een kijkje op de site van de GMR: Emiel gaf tijdens de vergadering aan dat de GMR op dit moment vooral druk bezig is met het werkverdelingsplan, de invalpoule en het onderhoud van de scholen. Als contactpersoon van de GMR voor onze school zal hij in ieder geval de notulen van de MRvergaderingen toegestuurd krijgen en zal hij 1 a 2 keer per jaar aanschuiven bij een vergadering. Daarnaast kwamen de vaste punten, zoals mededelingen vanuit de directie en het team, weer aan de orde. Voor het team is het een drukke periode: Cito`s, rapporten, adviesgesprekken in groep 8 en binnenkort de spreekuurweek. Als MR hebben we deze vergadering ook teruggeblikt op het 1 e deel van het schooljaar.

5 Aan het eind hebben we nog stil gestaan bij de samenvatting, gemaakt door Sander, van de vragenlijst naar de MR-leden toe over verwachtingen van de MR en korte- en lange-termijn actiepunten. Hierbij hebben we afgesproken dat dit onderwerp de volgende vergadering op de agenda komt te staan. Mocht u vragen hebben voor de MR dan kan dat via mrwegwijzer@pcboapeldoorn.nl. Ook kunt u op dit mailadres de notulen opvragen van de vergadering. Met vriendelijke groet, Namens de MR Doritha Visscher, Voorzitter MR de Wegwijzer Opbrengst kerstcollecte In het vorige Wegwijzertje ben ik vergeten de opbrengst van de collecte tijdens de kerstviering te noemen; daarom nu. De opbrengst was 261,83. Een erg mooi bedrag. Het is inmiddels overgemaakt naar Unicef. Iedereen hartelijk dank. Agenda: Di 5 februari Zingen voor de jarigen Wo 6 februari Studie-/ vergaderdag team. Alle kinderen zijn vrij. Vr 8 februari Rapporten gaan mee februari tienminutengesprekken Wo 13 februari Gebedsgroep voor ouders. Groep 5b staat centraal. Week 6 Kan ik jou helpen? Een vader komt aan Jezus vragen of hij zijn kind beter kan maken. Jezus vraagt aan een zieke man bij het water van Betzata wat hij wil. En een grote groep mensen heeft eten nodig na een lange dag. Wie kan deze mensen helpen? En wat is daarvoor nodig? Jezus laat zien wat God voor mensen doet. Week 7 Onveilig? In de verhalen van deze week gaat het over mensen die verlangen naar veiligheid. De leerlingen van Jezus komen in een storm op het meer terecht. Een vrouw wordt betrapt op overspel en bij Jezus gebracht met de vraag of ze gestenigd moet worden. In beide situaties zorgt Jezus voor veiligheid. Maar dat neemt niet weg dat ook hijzelf de onveiligheid kent: Tijdens het Loofhuttenfeest blijkt dat zijn leven gevaar loopt

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Sinterklaas is het land weer uit; de voorbereidingen voor

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week hebben we afscheid genomen van meester Johan

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 10 mei 2019 Nieuwsbrief nummer 14

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 10 mei 2019 Nieuwsbrief nummer 14 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 10 mei 2019 Nieuwsbrief nummer 14 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, a.s. dinsdagmiddag hebben we als team van De Wegwijzer een

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 11 maart 2019 Nieuwsbrief nummer 11 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week ronden we ons gezamenlijke project af. U bent

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Wegwijzertje. Volgende week woensdag (20 september) hebben we als team een studie-/vergaderdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij.

Wegwijzertje. Volgende week woensdag (20 september) hebben we als team een studie-/vergaderdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 8 september 2017 Nieuwsbrief nummer 2 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, De komende 2 weken houden we de startgesprekken. Fijn

Nadere informatie

Wegwijzertje. Van de ooievaar

Wegwijzertje. Van de ooievaar Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 17 maart 2017 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Van de ooievaar Vroeger groeiden baby tjes Nog niet in mama s buik. Ze kwamen van de

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Wegwijzertje. We starten dit schooljaar met een aantal nieuwe collega s. Het is goed dat zij zichzelf even aan u voorstellen.

Wegwijzertje. We starten dit schooljaar met een aantal nieuwe collega s. Het is goed dat zij zichzelf even aan u voorstellen. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 31 augustus 2018 Nieuwsbrief nummer 1 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen; fijn dat iedereen

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Wegwijzertje. Maak het mee! Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Maak het mee! Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Komende week vieren we op school met de kinderen het

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Dit leer je. Goed gedrag bij je kind stimuleren. Goed voor jezelf zorgen als ouder. Zelfvertrouwen hebben als ouder

Dit leer je. Goed gedrag bij je kind stimuleren. Goed voor jezelf zorgen als ouder. Zelfvertrouwen hebben als ouder WolderWeetje Maandag 9 september 2019 B ELANGRIJKE DATA Wieltjesdag groep 1 t/m 4 Wieltjesdag groep 5 t/m 8 Studiedag groep 1-2 Informatieavond Kinderpostzegels Studiedag hele school Inloop spreekuur CJG/

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 BIJLAGE 26-01 Reacties enquête Weilustwekker VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De enquête m.b.t. de Weilustwekker is uitgewerkt. Als u meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Tille-Nieuws 11. Donderdag 22 februari t/m 9 maart Geachte ouder/verzorger, Hoera, Aukje van der Kooi is bevallen

Tille-Nieuws 11. Donderdag 22 februari t/m 9 maart Geachte ouder/verzorger, Hoera, Aukje van der Kooi is bevallen www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 11 Donderdag 22 februari t/m 9 maart 2017 Hoera, Aukje van der Kooi is bevallen Donderdag 22 februari is Aukje bevallen van twee prachtige jongens: Jelte Jan en Fimme Harmen.

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Familie en naasten van cliënten

Familie en naasten van cliënten Familie en naasten van cliënten Familie en naasten van cliënten Uw familielid of partner* heeft psychische problemen en/of een verslaving. Waarschijnlijk heeft dit ook invloed op u. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 8-10-2018) Deze keer geen stukje Goed Gedaan! GOED GEDAAN! Klik hier voor de kalender op de website SCHOOLKALENDER WIJZIGING GEGEVENS? Heeft u een wijziging in uw

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 november 2015 Week 47. Halen en brengen van leerlingen per auto.

Nieuwsbrief 20 november 2015 Week 47. Halen en brengen van leerlingen per auto. Halen en brengen van leerlingen per auto. Graag uw aandacht voor de verkeerssituatie rond onze school. Met dit slechte weer zijn er meer kinderen die door hun ouders/verzorgers met de auto naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Onderzoek naar een zelfhulpcursus voor het vergroten van zelfcompassie en welbevinden. Informatie voor deelnemers

Onderzoek naar een zelfhulpcursus voor het vergroten van zelfcompassie en welbevinden. Informatie voor deelnemers Onderzoek naar een zelfhulpcursus voor het vergroten van zelfcompassie en welbevinden Informatie voor deelnemers Geachte heer, mevrouw, Enschede, september 2015 Wij vragen u vriendelijk om mee te doen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kan ik jou helpen?

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kan ik jou helpen? De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze weken opnieuw verteld over de wonderen die Jezus deed. Ook horen de kleuters over een paar wonderlijke ontmoetingen van Jezus. Zo horen de kleuters bijvoorbeeld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 18 5 januari 2016 Deze week: Geachte ouders, Graag willen we deze nieuwsbrief beginnen met u een heel goed en gezegend 2016 toe te wensen. Een jaar waarin we, graag samen met u, ons weer voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Gezonde school. Van Heemstraschool. Kerk-School-Gezin dienst

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Gezonde school. Van Heemstraschool. Kerk-School-Gezin dienst 1 Nieuwsbrief Nummer 10 01-02-2019 Vanuit de directie Agenda Kerk-School-Gezin dienst Gezonde school Zoals u eerder heeft kunnen lezen in de vorige nieuwsbrief zijn wij de eerste school in Hattem en nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 februari 2016 nr. 15

Nieuwsbrief 12 17 februari 2016 nr. 15 Nieuwsbrief 12 17 februari 2016 nr. 15 Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Agenda 19 febr. Einde beoordelingspresentatie portfolio

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015

NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015 NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015 Welkom De eerste week zit er weer op. Afgelopen maandag zijn we op beide locaties gestart met koffie en thee. Het was een goed begin. Dit jaar zal er elke vrijdag een nieuwsbrief

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag Vrijdag 21 april 2017 week 16 A GENDA Ma 24 apr - vr 5 mei Di 9 mei Wo 10 mei Vrij 12 mei Ma 22 mei Di 6 t/m vr 9 juni Meivakantie Extra kaartverkoop dansmiddag Extra kaartverkoop dansmiddag Dansmiddag

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Wijziging indeling niveau s citotoetsen Op dit moment zijn we weer druk met de citotoetsen en hopen met de portfoliogesprekken te kunnen vertellen hoe de kinderen weer zijn gegroeid. Zoals bekend starten

Nadere informatie

3 september juni Nieuws van de directie

3 september juni Nieuws van de directie PRIKBORD 11 3 september 2014 9 juni 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 1 2 3 Verjaardagen 4 GMR-nieuws 4 Informatie van derden 4 Agenda 5 de directie

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2016 jaargang 23 Nr. 18 Prinses Julianaschool

Nieuwsbrief Juni 2016 jaargang 23 Nr. 18 Prinses Julianaschool Beste ouders/verzorgers Afgelopen zondag was het vaderdag. Een mooie dag voor vaders die door hun kinderen in het zonnetje worden gezet. En ook ik heb daarvan mogen genieten. Wat trots ben ik op ze en

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 15-09-2016 Dit leest u in deze nieuwsbrief: Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept Agenda 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig 16-9 Studiedag (alle kinderen zijn vrij!)

Nadere informatie

No februari

No februari No. 11 1 februari 2018 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen In deze periode worden er vanaf groep 3 weer CITO-toetsen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 6 Maart 2017 Beste Maatjes, Het nieuwe jaar is al weer in volle gang, en dat geldt ook voor de activiteiten van en voor MaatjesApeldoorn. En als je zo naar buiten kijkt krijg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 15 juni 2018 Jaargang 13, nummer 19 Beste ouders, Helaas kan ik u nog geen mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Jaarplan 2014-2015 Medezeggenschapsraad Daltonbasisschool de Edelsteen

Jaarplan 2014-2015 Medezeggenschapsraad Daltonbasisschool de Edelsteen Jaarplan 2014-2015 Medezeggenschapsraad Daltonbasisschool de Edelsteen Inhoud Inleiding... 3 1. Taken MR... 4 1.1. MR... 4 1.2. Gemeenschappelijke MR (GMR)... 4 2. Samenstelling en taakverdeling... 5 3.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 19 12 januari 2016 Geachte ouders, Deze week: * Enquête * MZR * Gruitweek Ieder jaar houden we tevredenheidsenquêtes in bepaalde geledingen van onze school. Dit schooljaar vragen we u, onze

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 6 14-11-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 19 november 2018 vrij team 1; 20 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is hard gewerkt en veel geleerd in de groepen de afgelopen maanden. Deze maand ontvangen de kinderen hun eerste rapport en bent u van harte welkom op

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 18 mei 2018 Nieuwsbrief nummer 14

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 18 mei 2018 Nieuwsbrief nummer 14 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 18 mei 2018 Nieuwsbrief nummer 14 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze weken stonden en staan we stil bij een aantal Christelijke

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

MEE: PARTNER IN HET CJG

MEE: PARTNER IN HET CJG 1e kwartaal 2016 MEE: PARTNER IN HET CJG MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door

Nadere informatie

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur;

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur; Maandkalender januari 2016 1 Gelukkig Nieuwjaar en de allerbeste wensen 16 voor 2016! 2 17 3 18 4 Weer naar school: luizencontrole! 19 5 20 6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering

Nadere informatie