Torenkwartier 3, Oosterhout Huurprijs: 750,-- per maand excl. servicekosten en GWL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Torenkwartier 3, Oosterhout Huurprijs: 750,-- per maand excl. servicekosten en GWL"

Transcriptie

1 Abdis van Thornstraat ZB Oosterhout Tel Fax IBAN NL22ABNA BTW NL B01 KvK Huurprijs: 750,-- per maand excl. servicekosten en GWL Type woning: 3-kamerappartement (type maisonnette) Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 75m² Inhoud woning: ca. 200m³ Aantal slaapkamers: 2 3-KAMERHOEKMAISONNETTE (2 WOONLAGEN) GELEGEN IN HARTJE CENTRUM! Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitgekeerd. Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing op verzoek zenden wij u hiervan een kopie toe.

2 OMSCHRIJVING: In hartje centrum gelegen, INSTAPKLAAR modern 3-kamerhoekappartement (type maisonnette) met twee woonlagen. Gelegen op zeer korte loopafstand van winkelcentrum Arendshof, de gezellige markt, het busstation en diverse andere openbare voorzieningen. De woning is speels ingedeeld en beschikt over een woonkamer met moderne open keuken en een terras op het zonnige zuiden. Op de tweede woonlaag zijn de twee slaapkamers en de badkamer gelegen. De woning beschikt over twee bergingen, waarvan 1 op de begane grond en 1 op de verdieping van het appartement. De woning is volledig geïsoleerd en geheel v.v. dubbele beglazing. INDELING: Begane grond, centrale entree: De centrale entree bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Voorportaal met brievenbussen en bellenplateau met videofooninstallatie. Afgesloten hal welke toegang geeft tot de bergingen, het trappenhuis en de liftinstallatie. Eerste verdieping, appartement woonlaag 1: Via de galerij bereikt u de entree van het appartement. Entree/ hal met meterkast, nette toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de tweede woonlaag. De hal geeft toegang tot de woonkamer. De speels ingedeelde woonkamer met open keuken (totaal ca. 27m²) is voorzien van een moderne laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. Openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras. De open keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting (2012) in hoekopstelling. De keuken is voorzien van voldoende onderkasten, lades en diverse inbouwapparatuur, te weten; een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven en koelkast met vriesvak. Het terras is gelegen op het zonnige zuiden en heeft een open ligging waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Het terras geeft toegang tot de aangebouwde stenen berging v.v. elektra. Tot het appartement behoort tevens een tweede berging, welke op de begane grond is gelegen.

3 Tweede verdieping, appartement woonlaag 2: Middels de trapopgang in de hal bereikt u de overloop van de tweede woonlaag. De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en een vaste kast met opstelplaats van de cv-combiketel. Slaapkamer I (ca. 15m²), speels ingedeelde, ruime tweepersoonsslaapkamer met aangename lichtinval. Slaapkamer II (ca. 6,5m²), nette eenpersoonsslaapkamer. Nette, volledig betegelde badkamer met ligbad met douchescherm en wastafel met bovenkast. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten ten behoeve van was- en droogapparatuur.

4 ALGEMEEN: De gehele woning is voorzien van spachtelputz wandafwerking. Beide woonlagen zijn voorzien van een nieuwe, moderne laminaatvloer. Huurprijs is exclusief servicekosten van ca. 139,-- per maand (servicekosten zijn incl. voorschot waterverbruik). Huurprijs is exclusief gas en elektra. Geïnteresseerd? Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband) 3 a 4 keer de maandhuur dient te bedragen, ervan uitgaande dat er geen verdere directe betalingsverplichtingen (schuldaflossing, alimentatie e.d.) zijn. Beschikbaar per: 1 mei Huurperiode: minimaal 1 of 2 jaar (in overleg). Indien bij aanvang van de huur gekozen wordt voor een huurperiode van minimaal 2 jaar dan heeft de huurder het voordeel dat er gedurende deze eerste 2 jaar geen huurverhogingen zullen plaatsvinden. 3 Jaar na ingang van het huurcontract kan de verhuurder opzeggen. Hiervoor houdt de verhuurder een opzegtermijn aan van 6 kalendermaanden. De opzegtermijn voor de huurder is 1 kalendermaand. Waarborgsom: 1 maand huur. Kosten: Indien een verhuur tot stand komt berekenen wij eenmalig een bedrag aan administratie- en inschrijvingskosten. De administratiekosten bedragen 200,- inclusief BTW en de inschrijvingskosten bedragen 75,- inclusief BTW Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoel om een indruk te geven van de indeling.

5 Foto s

6 Foto s

7 Foto s

8 Foto s

9 Foto s

10 Foto s

11 Foto s

12 Plattegrond woonlaag 1

13 Plattegrond woonlaag 2

14 KENMERKEN: Huurprijs: 750,-- per maand excl. servicekosten en GWL Aanvaarding: In onderling overleg Eigendom: Volle eigendom Servicekosten: ca. 139,-- per maand Beschikbaar: 1 mei 2017 Type woning: 3-kamerappartement (type maisonnette) Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: ca Soort dak: Plat dak v.v. bitumineuze dakbedekking Isolatie: Volledig geïsoleerd, geheel v.v. dubbele beglazing Woonoppervlakte: ca. 75m² Inhoud: ca. 200m³ Aantal kamers: Aantal slaapkamers: Aantal badkamers: Badkamer voorzieningen: Aantal woonlagen: Voorzieningen: Energielabel: Verwarming: Warm water: Berging: Garage: 3 kamers 2 slaapkamers 1 badkamer Ligbad en wastafel 2 woonlagen TV-kabel Definitief energielabel C c.v.-ketel c.v.-ketel Aangebouwde stenen berging v.v. elektra Inpandige berging v.v. elektra Geen Garage

15

16 Elke makelaar heeft voor u als woningzoekende een aantal welgemeende adviezen. Uiteraard wij ook! Mocht nou net uw vraag niet in onze 9 adviezen staan, dan kunt u ze gerust stellen aan een van onze medewerkers. De meeste handelingen in het makelaarschap zijn vastgesteld en daarvoor heeft de NVM-makelaar een Erecode. Verder geven wij u antwoord op al uw vragen gedurende het (ver)kooptraject. 1. Onderhandeling U bent pas in onderhandeling wanneer u een bieding doet waarop de verkoper reageert met een tegenbod. De verkoper is niet verplicht een tegenbod te doen wanneer deze bijvoorbeeld uw bieding te laag vind. U kunt de makelaar altijd om een bevestiging dat u onder bieding bent vragen. 2. Wordt er nog met andere bezichtigd als ik onder bieding ben? Wanneer er tijdens de periode van bieden een andere kandidaat zou willen bezichtigen dan is dat gewoon mogelijk. Wel zal de makelaar tijdens de bezichtiging aan de andere kandidaat mededelen dat de woning onder bieding is. De tweede kandidaat zal moeten wachten tot de onderhandeling stukloopt. De makelaar moet te allen tijden het uitlokken van overbieden voorkomen. 3. Hoe vast staat een vraagprijs? De vraagprijs is vastgesteld in overleg met de verkoper en de makelaar. Mocht onverhoopt de reactie van de markt dermate gespannen zijn, dan kan de verkoper de vraagprijs naar boven aanpassen. Ook in een onderhandeling kunnen eerder gedane biedingen komen te vervallen wanneer koper of verkoper het bod van de andere partij niet heeft geaccepteerd. 4. Wanneer heb ik gekocht? De daadwerkelijke koop komt pas tot stand wanneer verkoper en koper de NVMkoopovereenkomst hebben ondertekend. Daarna heeft de koper, mits een particulier, de woning pas gekocht als de bedenktijd voorbij is. Ook is er vaak een voorbehoud opgenomen ten behoeve van een financiering. 5. Ik bied de vraagprijs dan ben ik toch de koper? Nee dus. Hierover is in het verleden genoeg gestreden. De vraagprijs is slechts een uitnodiging voor het doen van een bod. Na uw bod mag de verkoper hierover nadenken en een tegenvoorstel doen. Doorgaans zal het bieden van de vraagprijs natuurlijk tot een koop leiden. 6. Wanneer vraag ik om een optie? U, als koper, vraagt om een optie wanneer u dermate interesse heeft in een woning en niet wilt dat een andere kandidaat u voor is en de woning eerder koopt. Een optie is iets waarvoor de verkoper ook akkoord moet geven, deze wil wellicht niet op u wachten als er ook andere kopers zijn.

17 7. Voor een woning wordt veel te veel gevraagd, kan dat? Ja, uiteindelijk is de verkoper diegene die bepaalt welke vraagprijs gehanteerd wordt. De makelaar heeft hierin een adviserende rol en zal de woning altijd reëel trachten te prijzen. 8. Ik bel als eerste, dan bezichtig ik toch ook als eerste? Nee, want u kunt wel pas dagen later tijd hebben, terwijl andere kandidaten wel eerder kunnen bezichtigen of ongezien de woning willen kopen. Daarnaast kunnen de makelaar en verkoper besluiten de strategie van het verkooptraject aanpassen. 9. Ik bezichtig als eerste, ben ik dan ook de eerste die kan bieden? Nee. Zelfs tijdens de bezichtiging kan de makelaar een bieding ontvangen. Daarnaast kan de eerste kijker een te lange periode nodig hebben om te beslissen en zou een ander al die tijd niet kunnen bieden. Ook zijn er praktijkvoorbeelden waarbij zonder bezichtiging is gekocht. Bovenstaande adviezen behandelen een aantal voorbeelden die in de praktijk echter zelden, maar kunnen voorkomen. Bol Makelaars & Taxateurs zal te allen tijde de verkoop of koop van een woning op een zo goed mogelijke en sportieve manier laten verlopen. Het kopen van een woning moet ook een leuke aangelegenheid blijven!

18

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM 175.000 k.k. www.kaatsbaan3.nl Kaatsbaan 3, Bergen op zoom Bent u op zoek naar een ruime stadswoning met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers en balkon op het zuiden? Om zelf in

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE TE KOOP DE BUS 27, WAALRE Een uitstekend onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en ruim uitgevoerd 3- kamerappartement, type maisonnette, met balkon op de eerste en tweede verdieping en berging op de begane

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

K.K. DE PROMESSE VX LELYSTAD

K.K. DE PROMESSE VX LELYSTAD DE PROMESSE 97 8232 VX LELYSTAD 210.000 K.K. "Nu bieden vanaf 210.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 210.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Zwartbroekstraat 37-c Roermond Zwartbroekstraat 37-c Roermond Vraagprijs: 149.000,00 k.k. Omschrijving Centraal gelegen appartement op de 2e en 3e verdieping met onder andere 2 slaapkamers, leuk (dak)terras, royale living en een extra

Nadere informatie

Huurprijs: 695, per maand

Huurprijs: 695, per maand Breedstraat 12 B Alkmaar Huurprijs: 695, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Breedstraat 12 B In het hartje van de Alkmaarse binnenstad, te midden van winkels, café s en restaurants, bieden

Nadere informatie

Eindhoven, Doctor Cuyperslaan 39

Eindhoven, Doctor Cuyperslaan 39 , Doctor Cuyperslaan 39 Dit modern appartement is beslist een bezichtiging waard! Licht 2-kamerappartement, zeer centraal gelegen in de directe nabijheid van het stadscentrum, winkelcentrum woensxl, Catharina

Nadere informatie

AKKERDREEF 170 / SEGHWAERT / WIJK

AKKERDREEF 170 / SEGHWAERT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 187.500,= k.k. Huurprijs: 775,= p.m. Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 95 m² Inhoud 260 m³ Aanvaarding In overleg Uitstekend onderhouden ruime drie/vierkamer hoekmaisonnette

Nadere informatie

K.K. DE VESTE JR LELYSTAD

K.K. DE VESTE JR LELYSTAD DE VESTE 17 25 8231 JR LELYSTAD 125.000 K.K. "Nu bieden vanaf 125.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 125.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Hamstraat 50-d Roermond

Hamstraat 50-d Roermond Hamstraat 50-d Roermond Vraagprijs: 300.000,00 k.k. Omschrijving Verrassend ruim (ca. 140 m2!) appartement gelegen hartje binnenstad in het uitzonderlijke appartementencomplex De Stad Parijs met, vanuit

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

Corridor 2 M te Valkenswaard

Corridor 2 M te Valkenswaard Corridor 2 M te Valkenswaard TE HUUR Aan winkelpromenade in het centrum van Valkenswaard op de 1 e verdieping gelegen luxe afgewerkt 2-kamerappartement (groot ± 70 m 2 ) voorzien van inpandig balkon met

Nadere informatie

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift TE HUUR Huizen HUIZEN NABIJ HISTORISCH CENTRUM EN JACHTHAVEN Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift - Grote zonnige woonkamer met ruime eetkamer - Luxe ruime keuken in

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

Willem II Singel 20-C Roermond

Willem II Singel 20-C Roermond Willem II Singel 20-C Roermond Vraagprijs: 97.500,00 k.k. Omschrijving Direct aan de singel met het winkelcentrum om de hoek en op loopafstand van het station ligt dit tweekamer appartement op de tweede

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

Bovenste straat 73-b Echt

Bovenste straat 73-b Echt Bovenste straat 73-b Echt Vraagprijs: 124.000,00 k.k. Omschrijving Dit heerlijk ruim bemeten appartement (98m² woonoppervlakte) met royaal dakterras (21m²) op het zuidoosten is gelegen midden in het centrum

Nadere informatie

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244 Aan de rand van Eindhoven/Meerhoven gelegen, royaal opgezet en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

ALBERT SCHWEITZERSINGEL 23 ZOETERMEER 275.000 k.k. www.albertschweitzersingel23.nl Albert Schweitzersingel 23, Zoetermeer Is het de ligging aan het water, het bijzonder royale terras op het westen of de

Nadere informatie

Munsterplein 28 Roermond

Munsterplein 28 Roermond Munsterplein 28 Roermond Huurprijs: 675,00 p.m. Omschrijving Midden in het centrum met uitzicht vanuit de woonkamer over het Munsterplein ligt deze maisonnette op de derde verdieping met 4 slaapkamers.

Nadere informatie

Tarwehullen 37, Assen

Tarwehullen 37, Assen Tarwehullen 37, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 209.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 20.900 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k. Staai 21-1 6127 AB Grevenbicht Vraagprijs: 200.000,- k.k. Omschrijving Moderne, instapklare gezinswoning met 3 ruime slaapkamers, royale zolderverdieping, inpandig bereikbare garage en onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Vraagprijs 134.500,- k.k. Omschrijving Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Op een rustige locatie in Schiedam-Oost bieden wij u deze royale drie kamer bovenwoning

Nadere informatie

Saturnusstraat 58 Roermond

Saturnusstraat 58 Roermond Saturnusstraat 58 Roermond Vraagprijs: 129.000,00 k.k. Omschrijving Instapklare en uitzonderlijke, uitstekend onderhouden starters- of gezinswoning gelegen in een rustig gedeelte van de wijk Donderberg

Nadere informatie

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k.

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. TE KOOP Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STARTERSLENING MOGELIJK!!!...Dit royaal en zeer netjes onderhouden appartement (type maisonnette) op de eerste en

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Narcissenstraat 174 Echt

Narcissenstraat 174 Echt Narcissenstraat 174 Echt Vraagprijs: 115.000,00 k.k. Omschrijving Fraai en bijzonder goed onderhouden appartement op de 1e verdieping met royale privéberging op de begane grond, welk vanaf 2000 tot 2009

Nadere informatie

Kapellerlaan 42-A6 Roermond

Kapellerlaan 42-A6 Roermond Kapellerlaan 42-A6 Roermond Vraagprijs: 499.000,00 k.k. Omschrijving Aan de statige Kapellerlaan gelegen, uitstekend onderhouden, instapklaar, luxe penthouse (op de 3e en 4e verdieping) met onder andere

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand ARISSTRAAT 112 WORMER 895,- per maand g ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

Irenelaan 25 Roermond

Irenelaan 25 Roermond Irenelaan 25 Roermond Vraagprijs: 175.000,00 k.k. Omschrijving Gemoderniseerde en ruime tussenwoning, gelegen in de rustige kern Maasniel / Roermond. Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer

Nadere informatie

Gestelsestraat 12 5615 LE Eindhoven Vraagprijs: 259.000,- kosten koper Huurprijs: 1.250,- per maand

Gestelsestraat 12 5615 LE Eindhoven Vraagprijs: 259.000,- kosten koper Huurprijs: 1.250,- per maand Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op de 1e verdieping gelegen, instapklaar, modern en luxe afgewerkt 3-kamerappartement met garage. Gelegen op loopafstand

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Zonnestein 307 3332 NZ Zwijndrecht Vraagprijs: 325.000 k.k. OMSCHRIJVING Op de 11e en 12e verdieping gelegen royaal top appartement uit 2008 met een bijzonder mooi en weids uitzicht op Rotterdam en Dordrecht.

Nadere informatie

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle Kenmerken Overdracht Vraagprijs 272.500 k.k. Aangeboden sinds 29-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Bosch 31 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht Bosch 31 te Zwijndrecht Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze

Nadere informatie

Steenlaan 117, 2282 BC Rijswijk

Steenlaan 117, 2282 BC Rijswijk Steenlaan 117, 2282 BC Rijswijk Vraagprijs 169.500,- k.k. Omschrijving GUNSTIG GELEGEN 3-KAMER-APPARTEMENT, GELEGEN OP DE TWEEDE WOONLAAG MET ZONNIG BALKON, NABIJ HET CENTRUM VAN OUD-RIJSWIJK. OP LOOP-

Nadere informatie

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond Vraagprijs: 179.000,00 k.k. Omschrijving Deze geschakelde woning heeft door de aanbouw met lichtstraat die in 2004 gerealiseerd is, net dat extra stuk woongenot.

Nadere informatie

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m.

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m. MARKT 17 A-D ASSEN Huurprijs 1.100,- p.m. OMSCHRIJVING WONING Midden in het centrum en aan het bruisende horecaplein van Assen staan deze vier compleet gerenoveerde 'Loft' appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

Bergstraat 29 Roermond

Bergstraat 29 Roermond Bergstraat 29 Roermond Vraagprijs: 274.500,00 k.k. Omschrijving Uitstekend gelegen stadswoning/appartement met luxe keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en royale bergzolder. Hartje centrum Roermond nabij

Nadere informatie

PROVINCIALEWEG 78 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS ,- K.K.

PROVINCIALEWEG 78 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS ,- K.K. PROVINCIALEWEG 78 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 189.500,- K.K. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 148.500 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te Koop. Margraten, Haegerhofstraat 57. Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³

Te Koop. Margraten, Haegerhofstraat 57. Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³ Te Koop Margraten, Haegerhofstraat 57 Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³ Vraagprijs: : 285.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m.

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m. SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer Huurprijs 790,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Keurig 2-kamer appartement met

Nadere informatie

Valkenstraat 13-a Breda

Valkenstraat 13-a Breda Valkenstraat 13-a Breda Te Koop MAKELAARDIJ NIEUWBOUWINITIËRING BEDRIJFSHUISVESTING HYPOTHEKEN HYPOTHEKEN Op zoek naar dé woning? Dan eerst de ideale hypotheek! maatwerk Evenals het vinden van een woning

Nadere informatie

Veldhoven (Centrum) Tasveld 38

Veldhoven (Centrum) Tasveld 38 Veldhoven (Centrum) Tasveld 38 Uitstekend gelegen, royaal 3-kamer appartement met terras (ca. 16 m²) op het zonnige zuidwesten en berging in het souterrain, pal in het centrum van Veldhoven. Dit appartement

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 31A TE ZUNDERT

MOLENSTRAAT 31A TE ZUNDERT MOLENSTRAAT 31A TE ZUNDERT Vraagprijs Opp. appartement Inhoud : 199.000,00 k.k. : ca. 80 m². : ca. 220 m³. Algemeen: Ruime maisonnette gelegen op de 1 e en 2 e verdieping van een appartementencomplex met

Nadere informatie

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Valeriusstraat 46 5421 TV Gemert Vraagprijs: 205.000 k.k. Omschrijving VALERIUSSTRAAT 46 GEMERT. Deze ruime tussenwoning is gelegen op een zeer rustige, groene en kindvriendelijke locatie op korte

Nadere informatie

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs. 186.000,-- Kosten Koper RIANTE INSTAPKLARE TWEEKAPPER MET GARAGE, NIEUWE KEUKEN, NIEUWE LAMINAATVLOER ZOWEL OP DE BEGANE GROND ALS OP DE VERDIEPING, NIEUWE BINNENDEUREN

Nadere informatie

Mgr. de Vetstraat 115 te Breda

Mgr. de Vetstraat 115 te Breda Verrassend ruim, recent gebouwd driekamerappartement (mogelijkheid tot vierkamer), gelegen op de bovenste woonlaag met balkon op het zuiden. Het appartement is onder andere voorzien van een parkeerplaats

Nadere informatie

Erasmusdomein 18 A. Te Koop GC Maastricht (Randwyck) Vraagprijs k.k.

Erasmusdomein 18 A. Te Koop GC Maastricht (Randwyck) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 185.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 185.000 k.k. Servicekosten 128 Status Verkocht Oplevering in overleg Soort appartement Galerijflat Woonlaag 1 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1989

Nadere informatie

Vierlinghweg 39, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Vierlinghweg 39, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Vierlinghweg 39, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs 250.000,- k.k. Leuke en goed onderhouden maisonnette met een ruim en zonnig terras, aan de voor- en achterzijde een vrij uitzicht. De woning heeft een

Nadere informatie

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen Vraagprijs: 239.000,- k.k. Omschrijving In een modern wooncomplex Residentie Bekkerveste in de wijk Bekkerveld, bestaande uit diverse appartementen met een eigen

Nadere informatie

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Omschrijving Goed onderhouden instapklare starterswoning gelegen in een verkeersluwe straat in de directe nabijheid van een ruime groenvoorziening, het

Nadere informatie

De Cnollenbijter 24 U i t g e e s t

De Cnollenbijter 24 U i t g e e s t De Cnollenbijter 24 U i t g e e s t Huurprijs: 1.500,- per maand, excl. G-W-L De Cnollenbijter 24 U i t g e e s t Hollands plaatje te huur Een idyllische plek aan het water. Je nestelt je op een genoeglijk

Nadere informatie

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 155.000,- k.k. Omschrijving Putmanstraat 17 - In de gezellige en leuke wijk Tuindorp bieden wij u deze goed onderhouden en gemoderniseerde dertiger jaren hoekwoning aan. Het huis heeft een

Nadere informatie

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k. EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Kerkeland 27, 6862 VA Oosterbeek

Kerkeland 27, 6862 VA Oosterbeek Kerkeland 27, 6862 VA Oosterbeek Bieden vanaf 210.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een een mooie stijlvolle bovenwoning met drie woonlagen, ruim balkon, zonnige woonkamer, 3 slaapkamers (4e te realiseren),

Nadere informatie

Toutenburg 119, Dordrecht

Toutenburg 119, Dordrecht Toutenburg 119, Dordrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 99.900 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Molenwieken 34 - Veghel

Molenwieken 34 - Veghel Molenwieken 34 - Veghel Vraagprijs 115.000,- k.k. Omschrijving Mooie lichte maisonnette woning gelegen in het hart van centrum Veghel, op de 2e en 3e verdieping met een woonoppervlakte van 62 m² met balkon

Nadere informatie

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

De plaetse 134 brandevoort (de veste) De plaetse 134 brandevoort (de veste) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s

Nadere informatie

Hoedekenskerkestraat 26, 6845 AR Arnhem

Hoedekenskerkestraat 26, 6845 AR Arnhem Hoedekenskerkestraat 26, 6845 AR Arnhem Bieden vanaf 130.000,- k.k. Omschrijving Een mooi ingedeeld appartement met alle woonvoorzieningen om de hoek! Dit keurige 3 kamer appartement heeft een ruime woonkamer,

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

t Cour 38 Helmond Algemeen Kadastrale gegevens swmakelaars.nl

t Cour 38 Helmond Algemeen Kadastrale gegevens swmakelaars.nl swmakelaars.nl t Cour 38 Helmond Algemeen Type woning Maisonnette, appartement Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte 100 m² gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Externe bergruimte 22 m² Inhoud 305 m³ Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 11. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 11. VRAAGPRIJS : k.k. TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 11 VRAAGPRIJS : 155.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Midden in het populaire dorp Vrouwenpolder vindt u deze mooie twee-onder-een-kap woning. De woning is zeer netjes onderhouden

Nadere informatie

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 20-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STERK IN PRIJS VERLAAGD!!...Dit perfect en modern afgewerkt 3-kamerappartement (penthouse) met berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

Nieuwe Baan 20 Herten

Nieuwe Baan 20 Herten Nieuwe Baan 20 Herten Vraagprijs: 269.000,00 k.k. Omschrijving Deze moderne en zeer fraai afgewerkte twee- kapper met mooie aanbouw en aan de achterzijde gelegen garage is vanaf 2005 op nagenoeg alle fronten

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2, KAMPEN Dit appartement heeft een balkon over de gehele

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER

ARISSTRAAT 112 WORMER ARISSTRAAT 112 WORMER Huurprijs 795,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

Puttershoek, Plataanstraat 57

Puttershoek, Plataanstraat 57 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Plataanstraat 57 Prima onderhouden woonhuis met stenen berging en tuin, op een kavel van 136 m² eigen grond. Desgewenst

Nadere informatie

Dordrecht. Thorbeckeweg 337. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Thorbeckeweg 337. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Thorbeckeweg 337 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Dit 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement is gelegen op een centrale

Nadere informatie

Simon de Vliegerlaan TT Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k.

Simon de Vliegerlaan TT Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k. Badhuisstraat 183 4382 AM Vlissingen 0118-764036 info@krijgerdieleman.nl www.krijgerdieleman.nl Simon de Vliegerlaan 24 4383 TT Vlissingen Vraagprijs: 79.500,- k.k. Simon de Vliegerlaan 24, 4383 TT Vlissingen

Nadere informatie

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe   Te koop Brochure Lint 6 te Lage Zwaluwe WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving De 5 redenen waarom u deze woning moet zien: 1. Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e

Nadere informatie

Banckertlaan 225 HILVERSUM

Banckertlaan 225 HILVERSUM Banckertlaan 225 HILVERSUM Vraagprijs 134.500 k.k. Omschrijving: Banckertlaan 225 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 26 FEBRUARI AS VAN 15:30 TOT 16:00 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In een rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

Batenburg HD Vlissingen Vraagprijs: ,- v.o.n.

Batenburg HD Vlissingen Vraagprijs: ,- v.o.n. Badhuisstraat 183 4382 AM Vlissingen 0118-764036 info@krijgerdieleman.nl www.krijgerdieleman.nl Batenburg 76 4385 HD Vlissingen Vraagprijs: 89.000,- v.o.n. Batenburg 76, 4385 HD Vlissingen Omschrijving

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Mockeborg 2C

Te Koop. Maastricht, Mockeborg 2C Te Koop Maastricht, Mockeborg 2C Bouwjaar : 1980 Woon opp. : 100m² Inhoud : 350m³ Vraagprijs: : 149.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Bekijk meer informatie

Nadere informatie

Brochure. Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND Vraagprijs Aanvaarding 175.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie hoeklocatie, in een rustige woonstraat gelegen, een perfect afgewerkte woning met

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE TORENSTRAAT 1J TE VUGHT

INFORMATIEBROCHURE TORENSTRAAT 1J TE VUGHT INFORMATIEBROCHURE TORENSTRAAT 1J TE VUGHT HUURPRIJS 1.075,-- PER MAAND (EXCLUSIEF KOSTEN VAN O.A. GAS/WATER/ELEKTRA) 1 OMSCHRIJVING Woonhuis Ligging Bouwjaar Inhoud Totale woonoppervlakte Verrassend ruime

Nadere informatie

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Kloosterwandstraat 235 Roermond Kloosterwandstraat 235 Roermond Vraagprijs: 139.000,00 k.k. Omschrijving Dit knusse appartement met privéberging in het souterrain is gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex S Gravenhof,

Nadere informatie

Gagellaan 33 BOSCH EN DUIN k.k.

Gagellaan 33 BOSCH EN DUIN k.k. Gagellaan 33 BOSCH EN DUIN 429.000 k.k. KENMERKEN 129 m² 201 m² 424 m³ WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE BRUTO INHOUD 1973 6 5 BOUWJAAR KAMERS SLAAPKAMERS AANVAARDING IN OVERLEG VERWARMING C.V.-KETEL,

Nadere informatie

Zwijndrecht. H Kamerlingh Onnesstraat 109. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Zwijndrecht. H Kamerlingh Onnesstraat 109. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Zwijndrecht H Kamerlingh Onnesstraat 109 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Volledig gemoderniseerd 3-kamer appartement nabij het

Nadere informatie

Jaagpad 31, Barendrecht

Jaagpad 31, Barendrecht Jaagpad 31, Barendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 111.000 k.k. Aangeboden sinds 25-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Afslag 49 Zwijndrecht

Afslag 49 Zwijndrecht Afslag 49 Zwijndrecht Huurprijs 680,- per maand excl. stookkosten & g/w/l Molenaar Cové Makelaars B.V. Teunie Cové o.g. Nieuwland Parc 307 2952 DD Alblasserdam tel: 078 89 07 999 mobiel: 06 10029500 info@molenaarcove.nl

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Erasmusdomein 10D. Bouwjaar : 1989 Woon opp. : 71 m² Inhoud : 201 m³

Te Koop. Maastricht, Erasmusdomein 10D. Bouwjaar : 1989 Woon opp. : 71 m² Inhoud : 201 m³ Te Koop Maastricht, Erasmusdomein 10D Bouwjaar : 1989 Woon opp. : 71 m² Inhoud : 201 m³ Vraagprijs: : 154.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Omschrijving: Modern

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

Batenburg HD Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k.

Batenburg HD Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k. Badhuisstraat 183 4382 AM Vlissingen 0118-764036 info@krijgerdieleman.nl www.krijgerdieleman.nl Batenburg 76 4385 HD Vlissingen Vraagprijs: 89.000,- k.k. Batenburg 76, 4385 HD Vlissingen Dit leuke en goed

Nadere informatie