Inleiding. Samenwerking. Kwaliteit. Informatie voor de directie. De voordelen. Contact gegevens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inleiding. Samenwerking. Kwaliteit. Informatie voor de directie. De voordelen. Contact gegevens"

Transcriptie

1

2

3 Inhoud Inleiding Samenwerking Kwaliteit Informatie voor de directie De voordelen Contact gegevens

4 Inleiding: Geachte heer, mevrouw, Pro-Da Mondzorg BV is in 2010 opgericht door Walter L. Daems en is gevestigd in Arnhem. Onze praktijk heeft zich gespecialiseerd op het gebied van mondzorg op locatie in een groot deel van Nederland met als hoofdactiviteit het behandelen van cliënten in alle vormen van zorginstellingen. Ons specialisme is het aanbieden van mondzorg, o.a. behandeling van het eigen gebit en volledige gebitsprotheses bij cliënten die specifieke zorg nodig hebben. Dit zijn vooral cliënten die in zorginstellingen en verpleeghuizen verblijven en op locatie behandeld willen of, vanwege een medische reden, moeten worden. Vanuit onze praktijkervaring in de mondzorg weten wij dat aan de vraag met betrekking tot het behandelen op locatie onvoldoende invulling wordt gegeven. De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft dan ook veel aandacht voor dit aspect van zorg. Wij ervaren dat behandelen op locatie zeer goed mogelijk is. Voor uw zorginstelling worden in het geheel geen kosten voor onze dienstverlening berekend. Pro-Da behandelt alle cliënten op iedere door hen gewenste locatie en is zoals eerder aangegeven gespecialiseerd in het behandelen van cliënten die extra aandacht of zorg nodig hebben en/of in een instelling verblijven. Ook onze nazorg is hierop volledig ingesteld. Pro-Da hanteert een preventieve werkwijze waardoor onverwachte problemen met het gebit zoveel als mogelijk worden uitgesloten. Pro-Da is een Full Service Praktijk, die indien nodig en haalbaar, de behandeling van uw cliënten in onze mobiele praktijk ook op locatie kan doen. Onze werkwijze is sterk kostenbesparend voor zorginstellingen, cliënten en zorgverzekeraars. Waar mogelijk en op verzoek ondersteunen wij u bij het in beeld brengen van uw cliënten. Onze vaste praktijk is gevestigd in Arnhem. Pro-Da heeft alleen gediplomeerde en ervaren collega s/medewerkers die volledig bijgeschoold zijn en blijven op hun vakgebied. Wij hopen dat wij u in een persoonlijk gesprek hierover verder mogen informeren, zodat onze dienstverlening, aan met name uw cliënten en medewerkers, optimaal blijft. Met vriendelijke groet, Walter L. Daems directeur Pro-Da

5 Samenwerking: Omdat de vraag naar de behandeling op locatie en een totaal mondzorgpakket steeds meer toeneemt, heeft Walter Daems samenwerkingsverbanden met o.a. tandartsen, mondhygiënisten en implantologen die ook zijn visie en zorg voor de cliënten ondersteunen. Door deze samenwerking is de praktijk uitgegroeid tot een geheel waarbij een totaal mondzorgpakket inclusief mondhygiëne aan uw cliënten kan worden aangeboden. Het unieke aan dit zorgpakket is dat de mondzorgprofessional vanuit zijn of haar vakgebied op locatie kan werken. Dit doen wij al jarenlang met voor deze werkwijze aangepaste apparatuur. Om de kwaliteit nog verder te waarborgen kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw zorgpersoneel te laten scholen op het gebied van mondzorg. Deze scholing is geaccrediteerd (5 punten) bij Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland.

6 Kwaliteit: Het belangrijkste binnen de door ons geleverde zorg is de kwaliteit, cliëntgerichtheid en service. Dit doen wij door een volledig kwaliteitspakket van mondzorg aan onze cliënten aan te bieden. Wat verstaan wij onder kwaliteit: - Wij werken volgens het principe Evidence Based en Clinical Practice en gebruiken hiervoor de richtlijnen van de manual De volledige gebitsprothese in woord en beeld van professor dr. W. Kalk. - Tevens werken wij volgens de richtlijn van de mondzorg welke is opgesteld door de Vereniging Specialisten Ouderengeneeskunde. - Ons uitgangspunt is dat wij werken volgens de richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie. - Ook werkt Pro-Da met vaste kostenbegrotingen voor zorgverzekerden zodat men geen verassingen achteraf krijgt. - Wij factureren via de patiënt, zorgverzekeraars, zorgkantoren en maken ook gebruik van factoring. - De door ons gebruikte hoogwaardige materialen zijn allemaal voorzien van een CE keurmerk. - In overleg met onze cliënten bepalen wij de materialen, kleur, vorm etc. van de protheses. - Pro-Da is aangesloten bij de Stichting Garantie Mondzorg en lid van het ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) en aangesloten klachtencommissie. - Wij hebben contracten met de zorgverzekeraars en voldoen aan de door hen gestelde kwaliteitseisen en garantievoorwaarden. - Pro-Da geeft garantie op de door ons geleverde producten. - Alle producten worden in eigen beheer gemaakt. - Al onze medewerkers zijn gediplomeerd/gecertificeerd voor de werkzaamheden die zij verrichten. - De medewerkers volgen verplichte nascholing m.b.t. de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg. - Wij werken met een geautomatiseerd patiëntendossier. - Desgewenst kunnen wij in het ECD-rapporteren. - Door het door ons gehanteerde Full Service Concept nemen wij veel werk uit de handen van de medewerkers in de instellingen.

7 Informatie voor de directie: Vanuit de Inspectie voor de Gezondheidszorg is er veel aandacht voor de mondzorg in zorginstellingen. Het is voor de directies en hun medewerkers van deze instellingen van belang dat zij goede mondzorgvoorzieningen faciliteren voor de in hun wooneenheid verblijvende cliënten. De bevindingen die de Inspectie voor de Gezondheidszorg in onderzoeken heeft opgedaan zijn verontrustend. Zoals u bekend heeft onderzoek aangetoond, dat 70% van de cliënten in instellingen vanaf een leeftijd van 60 jaar en 89% van de cliënten vanaf een leeftijd van 80 jaar edentaat (tandeloos) zijn. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid in uw instelling ook het geval kunnen zijn. Veel van deze cliënten hebben o.a. een niet goed passende prothese, moeite met eten vanwege versleten tanden en kiezen of een zoekgeraakte prothese. Wanneer men puur tandheelkundig zou kijken, dan blijkt aan de hand van een groot aantal studies en rapporten dat bijna driekwart van alle in instelling verblijvende ouderen een orale conditie hebben die een behandeling zou kunnen rechtvaardigen. Wij kunnen u en uw medewerkers hierbij helpen. Wat kunnen wij voor u verzorgen: - Pro-Da verzorgt in uw instelling in overleg met u op regelmatige basis een controle (mondzorg) van de bij u verblijvende cliënten. Hierbij streven wij naar preventieve mondzorg op maat voor uw cliënten. - Door middel van de zorgmemo ontvangt u de informatie waaruit blijkt dat u, uw cliënt mondzorg heeft aangeboden. - Bij ingrijpende behandelingen wordt contact gezocht met de verantwoordelijke om het behandeltraject te bepalen. Indien wordt afgezien van een behandeltraject gaat Pro-Da er vanuit dat er een andere oplossing gevonden is en behoudt Pro-Da zich het recht voor om de cliënt uit te schrijven. - Wij verzorgen scholing op het gebied van mondzorg voor uw (nieuwe) medewerkers. Wij zijn hiervoor geaccrediteerd (5 punten bij Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland) - Onze behandelaren zullen aan uw medewerkers advies geven voor de binnen uw instelling verblijvende cliënten.

8 De voordelen: - Wij dragen zorg voor de cliënten met eigen gebit en alle soorten van gebitsprotheses. - Wij halen de defecte protheses op, verzorgen de reparaties en brengen/sturen de gerepareerde of nieuwe prothese weer terug. - Pro-Da komt op regelmatige basis bij u in de instelling of bij de cliënten voor controle en reiniging van het gebit en gebitsprotheses. U ontvangt hierover een zorgmemo, voor zover het verpleeghuisbewoners betreft. - Bij nieuwe protheses zetten wij de cliëntgegevens in de prothese, dit om verwisseling en zoekraken te voorkomen. Dit alles is kostenbesparend voor de cliënt, zorgverzekeraar en de directies van instellingen. - Geen fte s voor begeleiding en/of vervoer zijn noodzakelijk als de prothese niet gevonden kan worden en de cliënt een nieuwe prothese moet laten maken. - Pro-Da behandelt uw cliënten in de instelling of andere gewenste locatie zonder kosten voor uw instelling. - Uw medewerkers kunnen zich met andere zaken bezighouden in plaats van het begeleiden van cliënten naar een praktijk. Voor een nieuwe prothese is dit 6 tot 7 maal gemiddeld 2 tot 2,5 uur per fte bij het bezoeken van een praktijk. Dit is een besparing voor uw organisatie. - U ontvangt van ons per cliënt de aanvangssituatie in de zorgmemo (0-meting) - U voldoet aan de voorwaarden die gesteld zijn voor het aanbieden van mondzorg aan uw cliënten. - Uw medewerkers kunnen indien gewenst eenmaal per jaar scholing krijgen omtrent de mondzorg. Deze scholing is geaccrediteerd. - Wij declareren direct bij de Zorgverzekeraar al dan niet middels een factoringsbureau en verzorgen indien nodig ook de machtiging aanvragen. - Ook bieden wij deze diensten aan thuisorganisaties. - Pro-Da heeft een eigen tandtechnisch laboratorium waar de tandtechnische werkstukken worden gemaakt met CE goedgekeurde materialen.

9 Contact gegevens: Pro-Da Mondzorg B.V: Praktijkadres : Eimerssingel-West 41 (Alleen op afspraak) 6832 EW Arnhem Telefoon : Website : mondzorg@proda.nl Postadres : Eimerssingel-West EW Arnhem Antwoordnummer : 2277 (6800 VH) Arnhem Kamer van koophandel : Btw-nummer : NL B01 Praktijkcode : Rabobank : NL86RABO Scholing/opleiding : Carmen Daems Telefoon : info@kies-mondzorg.nl Website :

10

Veilig - Vertrouwd - Verzekerd

Veilig - Vertrouwd - Verzekerd mondzorg bv Afsprakenlijn Afsprakenlijn 06 026-7950010 06-435 435 144 144 65 65 Veilig - Vertrouwd - Verzekerd 1 1 2 Inhoudsopgave: Wie Wie zijn zijn wij wij blz. 4 Onze producten en mogelijkheden Onze

Nadere informatie

Dentalmind Tandprothetiek. Voor een goed passende gebitsprothese

Dentalmind Tandprothetiek. Voor een goed passende gebitsprothese Dentalmind Tandprothetiek Voor een goed passende gebitsprothese 2 Dentalmind Tandprothetiek verzorgt de vervaardiging van een volledige gebitsprothese van begin tot plaatsing. Onze tandprotheticus Nela

Nadere informatie

Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos!

Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos! Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos! Wij leveren uw glimlach! Tandtechniek Hoeksewaard is een modern en allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in Strijen. Sinds de oprichting in 1998 produceren

Nadere informatie

Samen de juiste koers bepalen

Samen de juiste koers bepalen Samen de juiste koers bepalen Adviseren en faciliteren op basis Geachte collega, Tandheelkunde hoort bij de tandartsen thuis. Zo simpel is het. En zo dient het te blijven. In dit licht bezien, is er binnen

Nadere informatie

Handreiking Uitvoering Mondzorg WLZ

Handreiking Uitvoering Mondzorg WLZ Mondzorg in de Wlz gaat digitaal! Handreiking Uitvoering Mondzorg WLZ - per 1 juli 2017 - versie: 30-06-2017 Inleiding Het aanvragen, machtigen en declareren van Mondzorg behandelingen voor patiënten in

Nadere informatie

Mondzorg in de woonzorglocatie

Mondzorg in de woonzorglocatie Mondzorg in de woonzorglocatie Mondzorg voor ouderen Bent u zich er van bewust dat een goede mondgezondheid van groot belang is voor de algemene gezondheid? Wanneer u pijn of ontstekingen in de mond heeft,

Nadere informatie

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing. Algemene voorwaarden Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing. 1. Algemeen De algemene voorwaarden maken onlosmakelijk onderdeel uit van de behandelingsovereenkomst tussen de mondzorg verlenende

Nadere informatie

Indicatoren Zichtbare Mondzorg Tandprothetici. Inleiding. Terugkoppeling praktijkgegevens zorginhoudelijke indicatoren

Indicatoren Zichtbare Mondzorg Tandprothetici. Inleiding. Terugkoppeling praktijkgegevens zorginhoudelijke indicatoren Indicatoren Zichtbare Mondzorg Tandprothetici Terugkoppeling praktijkgegevens zorginhoudelijke indicatoren Inleiding Zichtbare Mondzorg In de mondzorg wordt hard gewerkt aan het inzichtelijk en transparant

Nadere informatie

Regiovisie en inkoopmodel mondzorg 2015

Regiovisie en inkoopmodel mondzorg 2015 Regiovisie en inkoopmodel mondzorg 2015 Regiovisie mondzorg 2015 Het account Mondzorg zet zich ervoor in om in het kerngebied van Zorg en Zekerheid gepaste tandheelkundige zorg in te kopen. Voor de contractering

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

Inkoopbeleid 2018 Mondzorg

Inkoopbeleid 2018 Mondzorg Inkoopbeleid 2018 Mondzorg Datum: 1 april 2017 Versie : 1.0 pagina 1 van 5 Wat leest u in dit inkoopdocument? 1. Wat willen we bereiken en wat betekent dit voor u? pagina 2 2. Wie kunnen een overeenkomst

Nadere informatie

Behandelingen in het kader van de aanvullende verzekering hoeven niet aangevraagd te worden tenzij anders aangegeven.

Behandelingen in het kader van de aanvullende verzekering hoeven niet aangevraagd te worden tenzij anders aangegeven. Machtigingenbeleid mondzorg 2017 Algemeen We besteden veel aandacht aan het machtigingenproces om de machtigingsaanvragen zo spoedig mogelijk voor u en uw cliënt te kunnen afhandelen. U kunt de aanvragen

Nadere informatie

IK HAD NIET GEDACHT DAT IK NOG EENS BIJ DE TANDARTS ZOU ZITTEN...

IK HAD NIET GEDACHT DAT IK NOG EENS BIJ DE TANDARTS ZOU ZITTEN... IK HAD NIET GEDACHT DAT IK NOG EENS BIJ DE TANDARTS ZOU ZITTEN... Heel wat mensen in Nederland kunnen niet zomaar naar de tandarts. Wij zijn mondzorg-professionals Als je zelf niet (meer) naar de tandarts

Nadere informatie

Vragenlijst voor de praktijken van tandprothetici

Vragenlijst voor de praktijken van tandprothetici Landelijke uitvraag Zichtbare Mondzorg 2012 Vragenlijst voor de praktijken van tandprothetici mei 2012 A B C D E F G H Algemene praktijkinformatie Bereikbaarheid Informatie over de behandeling Zorgverleners

Nadere informatie

Tandtechnicus. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd

Tandtechnicus. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd Tandtechnicus Doel Voorbereiden en het (doen) vervaardigen en onderhouden van tandtechnische werkstukken, alsmede het verlenen van technische ondersteuning en advies bij wetenschappelijke experimenten,

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief

Interpolis ZorgActief Interpolis ZorgActief Mondzorg 2014 1 Mondzorg Bij Interpolis ZorgActief houden wij de informatie over uw zorgverzekering graag glashelder. Daarom informeren wij u met deze brochure over onze uitgebreide

Nadere informatie

Handreiking Uitvoering Mondzorg WLZ. - per 1 juli

Handreiking Uitvoering Mondzorg WLZ. - per 1 juli Handreiking Uitvoering Mondzorg WLZ - per 1 juli 2017 - versie: 31-05-2017 Inleiding Het aanvragen, machtigen en declareren van Mondzorg behandelingen voor patiënten in de Wet langdurige zorg wordt per

Nadere informatie

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk Praktijkfolder Welkom bij Mondzorg Clinics Onze praktijken zijn moderne clinics waar u terecht kunt voor complete mondzorg Tandheelkunde-Mondhygiëne-Orthodontie- Parodontologie & Implantologie. In onze

Nadere informatie

Inhoud. Woord vooraf... XIII

Inhoud. Woord vooraf... XIII V Woord vooraf... XIII 1 Mondzorg en de samenleving... 1 1.1 Zorg in een veranderende wereld... 2 1.2 Werken in een systeem... 2 1.3 Ontwikkeling van de relatie patiënt-zorgverlener... 3 1.4 Professionals

Nadere informatie

Mondzorg 2014 Wat doen de verschillende mondzorgverleners. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70453/2013-11

Mondzorg 2014 Wat doen de verschillende mondzorgverleners. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70453/2013-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2014. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Mondzorg 2014 Wat doen de verschillende mondzorgverleners 70453/2013-11 2 Inhoudsopgave Mondzorg 2014 Inleiding

Nadere informatie

Mondzorg goed georganiseerd!

Mondzorg goed georganiseerd! Mondzorg goed georganiseerd! Mondzorg goed organiseerd! Even schrikken Introductie Lies van Wegen sinds 2002 werkzaam in de tandheelkunde Sinds 2010 mondzorg voor ouderen Omnios is opgericht in 2013 Doel:

Nadere informatie

Wegwijs in onze praktijk

Wegwijs in onze praktijk Wegwijs in onze praktijk Welkom in onze praktijk! De Bouriciuslaan Tandartsenpraktijk is in 2000 opgericht door zes tandartsen. Met zeventien behandelkamers, een eigen tandprothetisch laboratorium, sterilisatieafdeling

Nadere informatie

Wat doet NVOS-Orthobanda voor u?

Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Vrijheid in beweging. Dat bieden we onze klanten. Vitaal en mobiel kunnen zijn. Een beperking staat niet meer in de weg om in vrijheid

Nadere informatie

Inhoud. Woord vooraf 1 3

Inhoud. Woord vooraf 1 3 Inhoud Woord vooraf 1 3 1 Mondzorg en de samenleving 1 5 1.1 Inleiding 1 5 1.1.1 De wereld verandert 1 5 1.1.2 Professionals in de mondzorg 1 6 1.2 Professionele autonomie 1 7 1.2.1 Autonomie en vertrouwen

Nadere informatie

Dé Praktijk voor het hele gezin!

Dé Praktijk voor het hele gezin! Dé Praktijk voor het hele gezin! Welkom bij Ravelijn Tandartsen! Fijn dat u ervoor gekozen heeft om bij ons cliënt te worden. Ravelijn Tandartsen is een praktijk voor het hele gezin. Een team van deskundige

Nadere informatie

Flexdata komt met oplossing voor mondzorgproblemen in de WLZ

Flexdata komt met oplossing voor mondzorgproblemen in de WLZ NIEUWSBLAD VAN FLEXDATA, LEVERANCIER VAN DE TOTAAL OPLOSSING VOOR SOFTWARE IN DE MONDZORG nr. 43-2015 Flexdata komt met oplossing voor mondzorgproblemen in de WLZ De mondzorg aan hulpbehoevende ouderen

Nadere informatie

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland Waarom Centrum Bijzondere Implantologie? CBI (Centrum Bijzondere Implantologie) is dé specialistische kliniek op het gebied van bijzondere

Nadere informatie

Wat doen de verschillende mondzorgverleners

Wat doen de verschillende mondzorgverleners Wat doen de verschillende mondzorgverleners Voor meer informatie kijk op www.prolife.nl/polisvoorwaarden Productlijnen aanvullende verzekeringen Voor de aanvullende verzekeringen zijn er 2 verschillende

Nadere informatie

Tandheelkunde en mondzorg voor kwetsbare ouderen

Tandheelkunde en mondzorg voor kwetsbare ouderen Tandheelkunde en mondzorg voor kwetsbare ouderen Vrijdag 7 juni 2019 Toelichting Radboudumc Health Academy organiseert, samen met de doelgroepcommissie Ouderengeneeskunde op vrijdag 7 juni 2019 de cursus:

Nadere informatie

Module Implantologie en implantaat gedragen prothese 2015

Module Implantologie en implantaat gedragen prothese 2015 Module Implantologie en implantaat gedragen prothese 2015 De ondergetekenden A. De (Zorg)verzekeraar: - Menzis Zorgverzekeraar N.V.; - Anderzorg N.V.; - Azivo Zorgverzekeraar N.V.; Hierna te noemen: zorgverzekeraar

Nadere informatie

Instructiekaarten en instructiefilm mondverzorging verpleeghuisbewoners

Instructiekaarten en instructiefilm mondverzorging verpleeghuisbewoners artikel t.b.v. toolkit project Mondzorg is hoofdzaak, Zorg voor Beter II 2011 Instructiekaarten en instructiefilm mondverzorging verpleeghuisbewoners Het belang van een goede mondverzorging voor bewoners

Nadere informatie

Informatie over de vrije tarieven in 2012 Tarieven worden prijzen en verrichtingen worden prestaties.

Informatie over de vrije tarieven in 2012 Tarieven worden prijzen en verrichtingen worden prestaties. Informatie over de vrije tarieven in 2012 Tarieven worden prijzen en verrichtingen worden prestaties. U heeft in de media kunnen vernemen dat de prijzen in de tandartspraktijken per 1 Januari 2012 zullen

Nadere informatie

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013 Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2013 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.youcare.nu info@aevitae.com Inhoud Alles over mondzorg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2018 Pro-da Mondzorg B.V

Algemene Voorwaarden 2018 Pro-da Mondzorg B.V Algemene Voorwaarden 2018 Pro-da Mondzorg B.V Onze Algemene voorwaarden zijn per 1 januari 2018 van toepassing en zijn van overeenkomstige toepassing op alle praktijken/locaties waar Pro-da Mondzorg B.V.

Nadere informatie

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde Om te genieten van de kwaliteit van het leven TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE SINDS 1979 Behandelingen in ons centrum Algemene tandheelkunde Natuurlijk komt u regelmatig

Nadere informatie

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkunde Om te genieten van de kwaliteit van het leven TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE SINDS 1975 Centrum Mond tandheelkunde zorg Waalre voor het hele gezin Met een professioneel

Nadere informatie

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014

Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014 Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.aevitae.com info@aevitae.com Inhoud Alles over mondzorg

Nadere informatie

Algemene informatie voor nieuwe patiënten.

Algemene informatie voor nieuwe patiënten. Praktijk voor tandheelkunde en endodontologie Algemene informatie voor nieuwe patiënten. P.M.M. Jaspers & M.H. Ree tandartsen Meeuwstraat 110 1444 VH PURMEREND tel.: 0299-42 81 11 fax: 0299-42 90 76 email:

Nadere informatie

Body of Knowledge. Kwalificatiedossier Tandartsassistent. Werkversie 0.1. 1/5 Tandartsassistent v0.1

Body of Knowledge. Kwalificatiedossier Tandartsassistent. Werkversie 0.1. 1/5 Tandartsassistent v0.1 Body of Knowledge Kwalificatiedossier Tandartsassistent Werkversie 0.1 1/5 Tandartsassistent v0.1 Inhoud 1 Body of Knowledge: Tandartsassistent... 3 1.1 Protocollen, richtlijnen en werkwijzen van de organisatie...

Nadere informatie

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is een onderdeel van het Radboudumc te Nijmegen. In dit centrum werken tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten

Nadere informatie

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is gericht op de behandeling van patiënten bij wie de behandeling in de algemene praktijk

Nadere informatie

Behandeld door Zorginkoop MCA

Behandeld door Zorginkoop MCA Menzis COA Administratie B.V. Postbus 405 6700 AK Wageningen t 088 112 21 20 f 088 112 21 31 e zorginkoop@rzasielzoekers.nl www.rzasielzoekers.nl Datum Behandeld door Zorginkoop MCA Ons kenmerk MZ/2015

Nadere informatie

Zorgovereenkomst Tandprothetische zorg

Zorgovereenkomst Tandprothetische zorg Zorgovereenkomst Tandprothetische zorg 2020-2021 De ondergetekenden: De Zorgverzekeraar: VGZ Zorgverzekeraar N.V. IZA Zorgverzekeraar N.V. N.V. Zorgverzekeraar UMC N.V. Univé Zorg Zowel elk afzonderlijk

Nadere informatie

Strategisch plan NVvP

Strategisch plan NVvP Strategisch plan NVvP 2017-2022 Inleiding Doel In de zomer van 2016 heeft het bestuur van de NVvP besloten om de toekomstvisie 2012-2017 te vervangen en aan te passen voor de komende periode van 2017 2022.

Nadere informatie

Algemene informatie over Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT)

Algemene informatie over Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Algemene informatie over Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is gericht op de behandeling van patiënten bij wie de behandeling in de algemene praktijk

Nadere informatie

REGLEMENT IMPLANTOLOOG. Reglement Implantoloog

REGLEMENT IMPLANTOLOOG. Reglement Implantoloog Reglement Implantoloog 6 NEDERLANDSE VERENIGING VOOR ORALE IMPLANTOLOGIE II Reglement Implantoloog Hoofdstuk 1 Algemeen 7 Hoofdstuk 2 Taken van de implantoloog NVOI 8 Hoofdstuk 3 Voorwaarden voor erkenning

Nadere informatie

Als u een tand of kies mist: Een kroon op een implantaat ook voor u dé oplossing!

Als u een tand of kies mist: Een kroon op een implantaat ook voor u dé oplossing! Als u een tand of kies mist: Een kroon op een implantaat ook voor u dé oplossing! Wat is ketenzorg? Door de samenwerking tussen verschillende maatschappen kaakchirurgie, implantologiepraktijken, tandartsen

Nadere informatie

Aansluiting medewerkers van tandartsen en tandartsspecialisten

Aansluiting medewerkers van tandartsen en tandartsspecialisten Vragenformulier Aansluiting medewerkers van tandartsen en tandartsspecialisten A. ALGEMEEN DEEL Waarom dit formulier invullen en opsturen aan PFZW? Afhankelijk van uw situatie is uw organisatie wettelijk

Nadere informatie

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkundige implantaten

CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkundige implantaten CENTRUM MONDZORG WAALRE Tandheelkundige implantaten Om te genieten van de kwaliteit van het leven TANDHEELKUNDE & IMPLANTOLOGIE SINDS 1979 Natuurlijk zijn implantaten in de eerste plaats bedoeld om het

Nadere informatie

29th Annual Congress of the European College of Gerodontology

29th Annual Congress of the European College of Gerodontology Markeer 15 tot en met 17 mei 2019 in uw agenda voor het 29e European Congress of Gerodontology (ECG) in Amersfoort. Dit tweedaagse congres gaat in op het verbeteren van (mond)gezondheid door multidisciplinaire

Nadere informatie

Workshops: Workshop: Spreker: Workshop: Spreker:

Workshops: Workshop: Spreker: Workshop: Spreker: Workshops: BioComp Industries BioComp Industries B.V. produceert het zelf ontwikkelde BioComp implantaatsysteem, met bijbehorende onderdelen en instrumentarium. Workshop: De valkuilen bij de passing van

Nadere informatie

Toetsingskader mondzorg in verpleeghuizen

Toetsingskader mondzorg in verpleeghuizen Toetsingskader mondzorg in verpleeghuizen 1 Inleiding De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) ziet toe op de naleving van een groot aantal wettelijke- en. Om transparant te zijn over wat de inspectie

Nadere informatie

Uw mailbericht, met bijlagen, heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, in oprichting (hierna: de inspectie) in goede orde ontvangen.

Uw mailbericht, met bijlagen, heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, in oprichting (hierna: de inspectie) in goede orde ontvangen. > Retouradres Postbus 2518 6401 DA Heerlen Per e-mail: gezinshuisdeeekhoorn@gmail.com Gezinshuis de Eekhoorn T.a.v. de bestuurder Op de Paal 3 5854 PV BERGEN (L) Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Postbus

Nadere informatie

Bron: Zorg voor leren Betreft locatie: Ingevuld door: Datum:

Bron: Zorg voor leren   Betreft locatie: Ingevuld door: Datum: Checklist Mondzorgbeleid voor verpleeghuizen Op basis van de module Mondzorg uit het inventariserend onderzoek Kwaliteit mondzorg in verpleeghuizen onvoldoende van de Inspectie voor de Gezondheidszorg

Nadere informatie

Welkom bij GGz Breburg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten

Welkom bij GGz Breburg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten Welkom bij GGz Breburg Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten 2 Inhoudsopgave 1. Aanmelding... 5 2. Onderzoek... 6 3. Hoe gaat uw behandeling verder?... 8 4. Waar kunnen familie

Nadere informatie

Een gezond gebit voor een schitterende toekomst

Een gezond gebit voor een schitterende toekomst Een gezond gebit voor een schitterende toekomst Een gezond gebit is een kostbaar bezit. Het is belangrijk voor een goede gezondheid én een stralende lach geeft zelfvertrouwen. Om een mooi gezond gebit

Nadere informatie

Inspectierapport Solo Bambini (GOB) Heuvelstraat AP ALPHEN NB Registratienummer:

Inspectierapport Solo Bambini (GOB) Heuvelstraat AP ALPHEN NB Registratienummer: Inspectierapport Solo Bambini (GOB) Heuvelstraat 11 5131AP ALPHEN NB Registratienummer: 144894154 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: ALPHEN-CHAAM Datum inspectiebezoek: 02-09-2013

Nadere informatie

VGZ voor de Zorg N.V. IZA Zorgverzekeraar N.V. N.V. Zorgverzekeraar UMC N.V. Univé Zorg

VGZ voor de Zorg N.V. IZA Zorgverzekeraar N.V. N.V. Zorgverzekeraar UMC N.V. Univé Zorg Zorgovereenkomst Implantologie 2019-2021 De ondergetekenden: De Zorgverzekeraar: VGZ Zorgverzekeraar N.V. VGZ voor de Zorg N.V. IZA Zorgverzekeraar N.V. N.V. Zorgverzekeraar UMC N.V. Univé Zorg Zowel elk

Nadere informatie

KWALITEITSJAARVERSLAG Mondzorg Gieten

KWALITEITSJAARVERSLAG Mondzorg Gieten KWALITEITSJAARVERSLAG 2016 Mondzorg Gieten Voorwoord Gieten, 7 maart 2017 Voor u ligt het kwaliteitsjaarverslag 2016 van Mondzorg Gieten. Mondzorg Gieten is een kleinschalige praktijk met een prettige,

Nadere informatie

Zorgovereenkomst Tandprothetische zorg op implantaten

Zorgovereenkomst Tandprothetische zorg op implantaten Zorgovereenkomst Tandprothetische zorg op implantaten 2019-2021 De ondergetekenden: De Zorgverzekeraar: VGZ Zorgverzekeraar N.V. VGZ voor de Zorg N.V. IZA Zorgverzekeraar N.V. N.V. Zorgverzekeraar UMC

Nadere informatie

Klachtenservice voor kleine en middelgrote organisaties in de zorg

Klachtenservice voor kleine en middelgrote organisaties in de zorg Klachtenservice voor kleine en middelgrote organisaties in de zorg Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. De klachtencommissie 3 Samenstelling klachtencommissie Vergaderfrequentie en afspraken

Nadere informatie

Regiovisie en inkoopmodel mondzorg 2016 September 2015

Regiovisie en inkoopmodel mondzorg 2016 September 2015 Regiovisie en inkoopmodel mondzorg 2016 September 2015 Regiovisie mondzorg 2016 Door een wijziging in het beleid voor de vergoeding aan de vrijgevestigde mondhygiënisten zijn de inkoopvoorwaarden 2016

Nadere informatie

Transmurale commissie wond/decubitus Zoetermeer Wondexpertisecentrum/prestatieindicator Tonny de Groot

Transmurale commissie wond/decubitus Zoetermeer Wondexpertisecentrum/prestatieindicator Tonny de Groot Transmurale commissie wond/decubitus Zoetermeer 6-11-12 Wondexpertisecentrum/prestatieindicator 2013 Tonny de Groot 1 Prestatie indicatorenset IGZ 2013 Indicatorenset WEC V&VN afd. 2 Prestatie indicatorenset

Nadere informatie

Stappenplan: Mondzorg in de eerste lijn

Stappenplan: Mondzorg in de eerste lijn Stappenplan: Mondzorg in de eerste lijn - Een goede mondhygiëne, waardoor de cliënt goed kan eten en slikken, zodat ondergewicht voorkomen wordt. - Voorkomen van infecties door slechte mondhygiëne (o.a.

Nadere informatie

Aandacht voor dentale implantaten

Aandacht voor dentale implantaten Aandacht voor dentale implantaten Zorg voor goede tandheelkundige implantaten De beschikbaarheid van tandheelkundige implantaten voor iedereen die deze nodig heeft, dient een helder maatschappelijk doel.

Nadere informatie

Idee, opmerking of klacht? Informatie voor patiënten en bezoekers

Idee, opmerking of klacht? Informatie voor patiënten en bezoekers Idee, opmerking of klacht? Informatie voor patiënten en bezoekers 0 Algemeen Dagelijks maken veel mensen gebruik van de diensten van ons ziekenhuis. Meestal gaat het om een poliklinisch contact; dat wil

Nadere informatie

Mijn eerste gebitsprothese,

Mijn eerste gebitsprothese, Mijn eerste gebitsprothese, wat nu? 1 Organisatie van Nederlandse Tandprothetici Mijn eerste gebitsprothese, wat nu? Er zijn allerlei verschillende redenen waarom het kan voorkomen dat u afscheid moet

Nadere informatie

Implantaten. Alles wat u over gebitsimplantaten moet weten om een goede keuze te maken.

Implantaten. Alles wat u over gebitsimplantaten moet weten om een goede keuze te maken. Implantaten Alles wat u over gebitsimplantaten moet weten om een goede keuze te maken. Uw gebit kan een bron van irritaties zijn Het is zorgelijk als uw gebit niet goed functioneert, bijvoorbeeld als kauwen

Nadere informatie

Openbaar klachtenverslag

Openbaar klachtenverslag Openbaar klachtenverslag Gastouderbureau De Mellebie - Verslagjaar 2015 Mauritstraat 2 2902HK Capelle aan den IJssel 010 8221424 06 27622658 info@mellebie.nl www.mellebie.nl KvK: 24410592 Inleiding Dit

Nadere informatie

VOORWAARDEN & HUISREGLEMENT TANDARTSPRAKTIJK KRAAIJ

VOORWAARDEN & HUISREGLEMENT TANDARTSPRAKTIJK KRAAIJ VOORWAARDEN & HUISREGLEMENT TANDARTSPRAKTIJK KRAAIJ Welkom in onze praktijk Hierbij geven wij u informatie die van belang kan zijn als u zich wilt aanmelden of heeft aangemeld als nieuwe patiënt. Ook patiënten

Nadere informatie

Een klikgebit op implantaten

Een klikgebit op implantaten REPARATIE KLAAR TERWIJL U WACHT Een klikgebit op implantaten UITLEG gebruikte systemen IMPLANTATEN werkwijze bij het plaatsen KLIKGEBIT aanmeten en plaatsen Een klikgebit op implantaten Een veel voorkomende

Nadere informatie

Toetsingscriteria ZKN-Keurmerk

Toetsingscriteria ZKN-Keurmerk Toetsingscriteria ZKN-Keurmerk Inleiding Uit een onderzoek van de Consumentenbond gepubliceerd in mei 2010 kwam het ZKN keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Alleen klinieken die aan een uitgebreide

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG. Datum 11 oktober 2018 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter,

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG. Datum 11 oktober 2018 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter, > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres: Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag T 070 340 79 11 F 070 340

Nadere informatie

ALGEMENE GARANTIE VOORWAARDEN ACKTI BEHEER B.V.

ALGEMENE GARANTIE VOORWAARDEN ACKTI BEHEER B.V. ALGEMENE GARANTIE VOORWAARDEN ACKTI BEHEER B.V. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Patiënt: de persoon die aan ACKTI BEHEER B.V., hierna te noemen: Mondmedicentrum, opdracht

Nadere informatie

NMT-praktijkrichtlijn Verwijsrelatie van tandarts naar tandprotheticus

NMT-praktijkrichtlijn Verwijsrelatie van tandarts naar tandprotheticus NMT-praktijkrichtlijn Verwijsrelatie van tandarts naar tandprotheticus Inhoud 1 De NMT-praktijkrichtlijn 'Verwijsrelatie van tandarts naar tandprotheticus' biedt een leidraad voor de tandarts bij het verwijzen

Nadere informatie

WZH dialoog met belanghebbenden

WZH dialoog met belanghebbenden WZH dialoog met belanghebbenden Status document Versie 2.0 Ingangsdatum 21 maart 2018 Evaluatiedatum 20 maart 2023 Auteur Verantwoordelijk Locatie exemplaren Bestuurssecretaris Bestuur Kennisportaal WZH

Nadere informatie

Expertiseteam ZINN Gezondheidszorg

Expertiseteam ZINN Gezondheidszorg Expertiseteam ZINN Gezondheidszorg Alle (para)medische zorg voor ouderen onder één dak Gezondheidszorg dé specialist voor ouderen Een expertiseteam van specialisten vormt samen ZINN Gezondheidszorg ZINN

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud Tandheelkundige implantaten voor meer kwaliteit van leven Tandheelkundige implantaten een verstandige oplossing

Beste lezer, Inhoud Tandheelkundige implantaten voor meer kwaliteit van leven Tandheelkundige implantaten een verstandige oplossing Beste lezer, Tandheelkundige implantaten hebben de natuur als voorbeeld. Ze kunnen de functie van natuurlijke gebitselementen volledig laten terugkeren en u daarmee uw persoonlijk welzijn en uw natuurlijke

Nadere informatie

Meer dan patiëntencommunicatie.

Meer dan patiëntencommunicatie. Meer dan patiëntencommunicatie. In dialoog met uw patiënt. Bestel uw patiënteninformatiemateriaal via de e-shop en ontvang een GRATIS demonstratiemodel.* www.straumann.nl/eshop *Zolang de voorraad strekt.

Nadere informatie

- Geplaatst in VISUS EBM IN DE OPTOMETRIE: HOE PAS JE HET TOE?

- Geplaatst in VISUS EBM IN DE OPTOMETRIE: HOE PAS JE HET TOE? - Geplaatst in VISUS 4-2017 - EBM IN DE OPTOMETRIE: HOE PAS JE HET TOE? Om de verschillen tussen de kennis uit het laatste wetenschappelijk bewijs en de klinische praktijk kleiner te maken is de afgelopen

Nadere informatie

Regeling klachtenopvang cliënten Bernhoven

Regeling klachtenopvang cliënten Bernhoven Regeling klachtenopvang cliënten Bernhoven Inleiding Bernhoven vindt het belangrijk dat patienten, familie en bezoekers tevreden zijn over de behandeling en verzorging. Toch kunt u van mening zijn dat

Nadere informatie

Alliantie Mondzorg: het werkt

Alliantie Mondzorg: het werkt Alliantie Mondzorg: het werkt Auteurs: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Inhoudsopgave Inleiding.... Goede mondzorg voor ouderen.... De Alliantie... mondzorg.... Mondzorg is geborgd in het kwaliteitssysteem....

Nadere informatie

Klachtencommissie Tandarts Support. Jaarverslag 2013

Klachtencommissie Tandarts Support. Jaarverslag 2013 Klachtencommissie Tandarts Support Jaarverslag 2013 Klachtencommissie Tandarts Support PC. Hooftstraat 5-11 1071 BL AMSTERDAM 020-2602166 klachtenregeling@tandartssupport.nl www.tandartssupport.nl Van

Nadere informatie

Zo herkent u zichzelf weer. Uw nieuwe leven zonder kunstgebit.

Zo herkent u zichzelf weer. Uw nieuwe leven zonder kunstgebit. Zo herkent u zichzelf weer. Uw nieuwe leven zonder kunstgebit. Wanneer beet u voor het laatst stevig in een verse appel? Bent u bang om in het openbaar te spreken omdat uw kunstgebit niet goed zit? Geeft

Nadere informatie

Intern Klachtenreglement Breederzorg Thuiszorg

Intern Klachtenreglement Breederzorg Thuiszorg Intern Klachtenreglement Breederzorg Thuiszorg Intern klachtenreglement Breederzorg Thuiszorg versie 02 Pagina 1 van 7 Reglement voor interne klachtenafhandeling 1. Begripsomschrijving 1.1. Zorgaanbieder

Nadere informatie

Consultatievragen herziening bekostigingsstructuur

Consultatievragen herziening bekostigingsstructuur Consultatievragen herziening bekostigingsstructuur Uitgangspunten nieuwe bekostiging: transparantie; bevorderen efficiëntie, kwaliteit, innovatie; beperken lastendruk. Structuur moet prikkelen om de juiste

Nadere informatie

Infectie bij een implantaat

Infectie bij een implantaat Infectie bij een implantaat Patiënteninformatie 1. Wat is het? U heeft een implantaat gekregen. Sommige mensen krijgen een ontsteking in de mond rondom dit implantaat. De oorzaken en gevolgen worden in

Nadere informatie

Mondzorg 2014. Wij zijn er voor ú

Mondzorg 2014. Wij zijn er voor ú Mondzorg 2014 Wij zijn er voor ú Alles over mondzorg en maximum tarieven in 2014 Bent u 18 jaar of ouder dan kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten voor uw tandartskosten. Wij vergoeden hieruit

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid 2018

Zorginkoopbeleid 2018 Zorginkoopbeleid 2018 Mondzorg Samengesteld op 30 maart 2017 Zorginkoopbeleid 2018 Mondzorg Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Strategie... 2 2.1 Prijsbeleid... 2 2.2 Max-maxtarief... 3 2.3 Minimumeisen... 3

Nadere informatie

Procedure Mondzorg. Bruggerbosch Enchede 18-12-2014

Procedure Mondzorg. Bruggerbosch Enchede 18-12-2014 2014 Procedure Mondzorg Bruggerbosch Enchede 18-12-2014 Mondzorg INLEIDING: Goede mondzorg is belangrijk voor de kwaliteit van leven. Wie een gezonde mond heeft kan beter eten, ziet er verzorgder uit en

Nadere informatie

Gebitsprothese op implantaten

Gebitsprothese op implantaten Gebitsprothese op implantaten In deze brochure vindt u informatie over de manier waarop tandheelkundige implantaten in de onderkaak worden toegepast voor het verkrijgen van steun en houvast voor een volledige

Nadere informatie

Gedragsregels betreffende behandeling van patiënten met tandheelkundige implantaten

Gedragsregels betreffende behandeling van patiënten met tandheelkundige implantaten Gedragsregels betreffende behandeling van patiënten met tandheelkundige implantaten versie mei 2015 Initiatief Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) In het op 30 juni 2014 verschenen rapport

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Samen Creactief (GOB) Tulpstraat HH ST. WILLEBRORD Registratienummer:

Inspectierapport Gastouderbureau Samen Creactief (GOB) Tulpstraat HH ST. WILLEBRORD Registratienummer: Inspectierapport Gastouderbureau Samen Creactief (GOB) Tulpstraat 44 4711HH ST. WILLEBRORD Registratienummer: 863861349 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: RUCPHEN Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Vlot Solutions en de declaratiestandaard paramedische hulpmiddelen PM304/305

Vlot Solutions en de declaratiestandaard paramedische hulpmiddelen PM304/305 en de declaratiestandaard paramedische hulpmiddelen PM304/305 Rotterdam, juli 2007 Geachte heer/mevrouw, Vanaf 15 augustus wordt de nieuwe declaratiestandaard voor de Paramedische hulpmiddelen (PM304/305)

Nadere informatie

KLACHTENPROTOCOL versie 1 mei 2006

KLACHTENPROTOCOL versie 1 mei 2006 KLACHTENPROTOCOL versie 1 mei 2006 Inhoud 1. Inleiding 2. Definities 3. Informatie aan cliënt 4. Te doorlopen stappen 5. Bijlagen a. Voorbeeld Procedure voor het afhandelen van klachten b. Toelichting

Nadere informatie

VOORWAARDEN & HUISREGLEMENT TANDARTS EDE

VOORWAARDEN & HUISREGLEMENT TANDARTS EDE VOORWAARDEN & HUISREGLEMENT TANDARTS EDE Welkom in onze praktijk Hierbij geven wij u informatie die van belang kan zijn als u zich wilt aanmelden of heeft aangemeld als nieuwe patiënt. Ook patiënten die

Nadere informatie

KENNIS DELEN IS KENNIS OPDOEN!

KENNIS DELEN IS KENNIS OPDOEN! De PvPI Nijmegen/Horst organiseert: TOP LEZINGEN 2018 KENNIS DELEN IS KENNIS OPDOEN! 15 MEI 19 SEPTEMBER 12 NOVEMBER Na de succesvolle thema-avonden uit eigen praktijk, die we in 2017 voor u verzorgden,

Nadere informatie

3.1 Externe cliënt Een externe cliënt is een cliënt die niet bij de AWBZ-zorgaanbieder met een eigen tandartspraktijkruimte verblijft.

3.1 Externe cliënt Een externe cliënt is een cliënt die niet bij de AWBZ-zorgaanbieder met een eigen tandartspraktijkruimte verblijft. Bijlage 9 bij circulaire CARE/AWBZ/13/05c BELEIDSREGEL AWBZ-zorgaanbieders met tandartspraktijk Ingevolge artikel 57, eerste lid, onderdeel b en c, van de Wet marktordening gezondheidszorg (Wmg), stelt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Tandartsenpraktijk Schoonus

Algemene voorwaarden van Tandartsenpraktijk Schoonus ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van Tandartsenpraktijk Schoonus Onze Algemene voorwaarden zijn per 1 juli 2017 van toepassing. Artikel 1 Algemeen en toepasselijkheid voorwaarden In deze algemene

Nadere informatie