Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week."

Transcriptie

1 WELKOM Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week. Ook het bestuur van Menno s droom heeft een nieuwjaarsbrief opgesteld met goede voornemens én een goedgevulde agenda. Zo mogen we eind februari weer enkele geweldige gezinnen verwelkomen op onze Menno s droom krokusvakantie, onze allereerste vrijwilligersavond in maart, een nieuwe paaschocolade-actie én een nieuwe Menno s droomdag staat gepland op 20 mei Namens het voltallige Menno s droom bestuur wensen wij iedereen een fantastisch nieuw jaar toe met veel vreugde en plezier, veel voorspoed en vooral een heel goede gezondheid! Het doel van Menno s droom vzw: Blijvend initiatieven nemen ten voordele van kinderen met kanker en hun familie, door het financieel ondersteunen van bestaande projecten en door het organiseren van eigen activiteiten voor deze gezinnen. Meer info via: ONS PROJECT Ons steunen kan op rekeningnr: BE BIC: GEBABEBB Voor kinderen die even aan iets anders willen denken dan hun ziek zijn Voor broertjes, zusjes die samen willen spelen, lachen, verrast worden. Voor ouders die er even onbezorgd tussenuit willen zijn. Voor gezinnen die samen even alles vergeten, verwend worden en vooral ontspannen." De eerstvolgende Menno s Droom vakantie staat gepland in de krokusvakantie. Onze vakanties zijn gericht op gezinnen met een kind met kanker dat in behandeling is of maximaal 2 jaar uit behandeling. Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Breng hen dan zeker op de hoogte!

2 AFGELOPEN ACTIVITEITEN Kinderoncologie UZ Leuven en UZ Jette smullen van Menno s droom chocolade Met Sinterklaas werden in UZLeuven en UZJette de kinderen van de afdeling kinderoncologie, verwend met een heerlijk Sinterklaaspakket vol Menno s droomchocolade. Sinterklaaschocolade Naar aanloop van de Sinterklaasperiode werd onze actie Sinterklaaschocolade gelanceerd. Bijna 1000 zakjes overheerlijke Sinterklaaschocolade werden er verkocht ten voordele van onze vzw. We willen alle smullers dan ook enorm bedanken voor hun steun! Ook een extra dank je wel aan transportfirma TDL voor het vervoeren van deze heerlijke chocolade! Warmste week 2016 Ook dit jaar was onze vzw geselecteerd als goed doel voor De warmste week van Studio Brussel. Op verschillende plaatsen werden er spontaan acties op poten gezet ten voordele van Menno s Droom. Dank je wel aan alle actievoerders!!! Hieronder een overzicht: Zoete verkoop Tim bakte en verkocht samen met de jongens van de voetbalploeg en enkele vrienden van school wafels, cakejes, brownies e.d. in de omgeving van Bocholt. Ook deden ze mee aan de Warmathon in Hasselt!! Dreaming of Christmas Presents Amelie, Basile, Milla en Selam zijn 4 dikke vrienden. Ze verkochten 'christmas presents' in de omgeving van Leuven. Zo verkochten ze onder meer LED verlichting in de vorm van sneeuwman, engel, kerstboom, een kerstdeurhanger, kerstsnoep, kerstchocolaatjes,... Water is voornaam, geef in Menno s naam Elena, Elise en Karo verkochten waterflesjes tijdens de badmintontrainingen in de sporthal van Bocholt.

3 Wandelen voor Menno Op en 19 december wandelden 24 collega's van Idewe Hasselt van Hasselt naar Boom (70 km) ten voordele van Menno's Droom. Maar dat was niet alles. Ze organiseerden nog meer acties. Zo werd er onder meer een quiz georganiseerd, spaghetti gegeten, pinata s verkocht, kerstlintjes verkocht, Keramiek t.v.v. Menno s Droom Tijdens de Nocturne van vrijdag 09/12/2016 en zaterdag 10/12/2016, in EXPORUIMTE Chadeeni verkocht Muriel keramiek. Aprilvisje steunt Menno s Droom Webshop schonk 5 % van hun omzet in de maand december. Eten t.v.v. Menno Het bedrag van 'onze' restaurantkosten gemaakt in week 51, werd nogmaals uitgegeven als steun voor Menno s Droom. Een mooie actie van Chantal en Rudi. MIR massage De helft van de bijdrage van elke MIRMassage die geboekt werd in de warmste weekperiode schonk Liliane van Liefdevolle Metamorfose aan Menno s Droom. Ketnet Koekenbak: Basisschool Herckerhof Alle klassen van basisschool het Herckerhof uit Herk de Stad deden mee aan de ketnetkoekenbak! Er werd allerlei lekkers gebakken en verkocht: cupcakes, pannenkoeken, We mochten een hele mooie check van 1000 euro in ontvangst gaan nemen uit handen van de kinderschoolraad! Workshop Theelichthouder voor kinderen/ Workshop Kerstboom voor kinderen Annelies van Het Innerlijke geluk organiseerde twee gezellige workshopsen schonk 7,50 EUR per deelnemer aan Menno s Droom

4 VRT nieuws presenteert Het Vooruitzicht Op 21 januari blikken 30 VRT-journalisten vooruit op het komende jaar. Een niet te missen afspraak voor wie de nieuwsstroom van 2017 beter wil begrijpen! Koop je tickets vanaf 17 december op hetvooruitzicht.vrtnieuws.be en steun de Warmste Week! Journalisten Annelies Van Herck en Tijs Mauroo kozen Menno s Droom als goede doel! Klas 2i Bakt er wat van Cupcakes, brownies, popcorn, petite-beurretaart, wafels,... en andere lekkernijen werden gemaakt en verkocht door de leerlingen van klas 2i van middenschool Kindsheid Jesu uit Hasselt. Sterrentheelichtjes Op de markt in Hasselt werden "sterren-theelichtjes" verkocht. Ketnet Koekenbak: SBS Tuilt: leerjaar 2b Cup cakes werden gebakken en versierd op zondagnamiddag met Nele - Oma Francine en Oma Rita. Verkoop handwerk en zoetigheden Allerlei handgemaakte spulletjes + zoetigheden werden verkocht op de Midwintermarkt van Hasselt. Dank je wel aan de speculoosbakkers Els en Renaat!! Kerststalletje In ons kerststalletje op de kerstmarkt van Zonhoven werden warme wafels, gluhwein, koffie, thee, chocomelk, croques,... verkocht. Ook allerlei handgemaakte spulletjes werden verkocht. Ook de enige échte kerstman kwam ons een bezoekje brengen!! Snoepzakverkoop Overheerlijke snoepzakken werden verkocht.

5 Overige acties: Er zijn tal van organisaties, verenigingen, individuen, scholen, bedrijven enzovoort die initiatieven ondernemen ten voordele van Menno s droom. Omdat ze op één of andere manier ons verhaal gehoord hebben en hierdoor geraakt werden. Uiteraard zijn wij hiermee enorm tevreden. Hieronder enkele mooie verhalen: uiteraard dank aan iedereen! BNP Paribas Fortis Foundation Op 17 januari mocht Menno s Droom een Award van BNP Paribas Fortis Foundation in ontvangst nemen. Deze werden voor het zevende jaar op rij uitgereikt aan educatieve projecten die hulp bieden aan kansarme kinderen en jongeren in grote moeilijkheden. Onze vzw ontving voor het project Menno s droomvakanties euro steun. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!!! Sinds zijn lancering in 2010 heeft het Awards-programma al bijgedragen tot 423 initiatieven, voor een totaalbedrag van meer dan 4,6 miljoen euro. Sponsor-dodentocht 2016 Op 12/08 stapten René Springae en Veronique Verbist de dodentocht (100km) van Bornem. Ze liepen maar liefst 1.678,44 euro bij elkaar!!! Een hele dikke DANK JULLIE WEL Jeffz Big 30 Op 13 oktober was het Jeffz 30e verjaardag en dit konden zijn vrienden en familie niet zomaar laten passeren. Ze wilden nog eens samen klinken en er ne goeie op drinken. Jeffz favoriete hapjes en drankjes werden geserveerd. Iedereen ging Jeff-style! "Geen kadootjes" stond er op de uitnodiging, maar wel een vrijblijvende bijdrage voor 2 goede doelen: Ambulance Wens en Menno's Droom. De mama van Jeff kwam ons een heel mooie envelop overhandigen met daarin maar liefst 205,00 euro!! Dank je wel aan de ouders, zussen, familie en alle vrienden van Jeff!

6 Tarte Tatin In de zomermaanden hebben ze bij "Tarte Tatin" overheerlijke "Menno's Droom confituur" verkocht. Daarbovenop hebben ze ook de inhoud van hun fooienpotje aan onze vzw geschonken! Alles samen mochten we maar liefst 152,28 euro in ontvangst nemen. Een hele dikke dank je wel Liesbeth!! Kerstmarkt NIKE Na een geslaagde editie van vorig jaar, organiseerden de medewerkers van het Customs en Trade Team van NIKE opnieuw een actie tijdens de Kerstmarkt van NIKE. Ze verkochten quiche, cupcakes an ander lekkers tvv Menno s Droom. Dank jullie wel!! KOMENDE ACTIVITEITEN Vrijwilligersavond 10 maart 2017 Op vrijdag 10 maart organiseren we onze eerste vrijwilligersavond in zaal t Weekend in Tuilt. Alle vrijwilligers, sponsors en symphatisanten ontvangen hiervoor nog een uitnodiging. Paas-en Sintchocolade 2017 Goed nieuws, ook in 2017 zullen we terug een Paas-en Sintchocolade verkoop houden. Houd onze website en facebook pagina in de gaten! Zaterdag 20 mei de editie Menno s Droom dag (Tuilt (Hasselt)) Noteer deze datum alvast in jullie agenda!!

7 Italiaanse dag in Lozen (Bocholt) Op 8 oktober 2017 organiseert Menno s droom weer een Italiaanse dag in zaal De Leemskuil te Lozen (Bocholt). Zowel s middags als s avonds verwennen we onze gasten met artisanaal bereide pasta en pizza. Hiervoor doen we beroep op enkele lokale koks. Ook deze keer worden de kinderen niet vergeten. Zo is er ondermeer kinderanimatie, knutselstandjes, kindergrime, EN OOK NOG Op zoek naar een origineel kadootje? Onze creatieve vrijwilligers zitten niet stil. Er zijn weer enkele nieuwe artikelen, exclusief gemaakt voor Menno s Droom, waarmee je onze vzw een extra steuntje geeft. Overheerlijke confituur, gepersonaliseerde slabbers en handdoeken, baby-knuffeldoekjes, warmtekussentjes, pennenzakken, Te verkrijgen via /webshop De opbrengst gaat integraal naar Menno s droom vzw. GEZOCHT Wil je ook een actie ondernemen? Bijvoorbeeld wafelverkoop, sponsorloop, quiz,... of heb je een ander geweldig idee? Neem dan contact met ons op, zodat we de actie op onze website kunnen bekendmaken. ONZE SPONSORS Graag willen we een woordje van dank uitspreken naar onze sponsors, vrijwilligers en sympathisanten. Zonder jullie steun is het niet mogelijk!

WELKOM ONS PROJECT. We proberen zoveel mogelijk gezinnen via onze "geplande" vakanties te laten deelnemen.

WELKOM ONS PROJECT. We proberen zoveel mogelijk gezinnen via onze geplande vakanties te laten deelnemen. WELKOM Zomer, zon, vakantie! Sommigen hebben die welverdiende weken al achter de rug, anderen kijken er nog naar uit! We wensen iedereen een deugddoende vakantie toe! Het doel van Menno s droom vzw: Blijvend

Nadere informatie

WELKOM ONS PROJECT. Zorg dat je erbij bent!

WELKOM ONS PROJECT. Zorg dat je erbij bent! WELKOM De lente is in het land. Tijd om terug buiten te komen en te genieten! Het voorjaar ziet er veel belovend uit! Kijkt u maar even verder in onze nieuwsbrief! Op 20 mei vindt onze 4 e Menno s Droomdag

Nadere informatie

ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES

ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES WELKOM Het nieuwe jaar is uit zijn startblokken geschoten. Een succesvolle warmste week en de kerst- en nieuwjaarsdagen laten we achter ons. De nieuwjaarsbrieven zijn gelezen Ook het bestuur van Menno

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE

ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE WELKOM De lente is weer in het land. De natuur komt opnieuw tot leven en af en toe kunnen we al genieten van de eerste zonnestralen. De lente geeft energie er staat nog heel wat te gebeuren! We hebben

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

11 januari 2019, 19u30. by corpuswijk. Inschrijven vóór 5 januari via of bij de voorzitter (Oorlogstraat 6B)

11 januari 2019, 19u30. by corpuswijk. Inschrijven vóór 5 januari via of bij de voorzitter (Oorlogstraat 6B) 11 januari 2019, 19u30 WINTERBAR by corpuswijk Wissel je wensen voor het nieuwe jaar uit met alle buren tijdens onze unieke openlucht winterbar. Trek je warmste sokken en wollen muts aan en kom proeven

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

t Kletserke December 2014

t Kletserke December 2014 t Kletserke December 2014 Voorwoord December, de maand van zowel de sint als de kerstman! De sint is in het land en dat is altijd feest! Iedereen kent het fenomeen wel: uren wakker liggen om te luisteren

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Terugblik op ons geboortefeest!

Terugblik op ons geboortefeest! JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D U I T G A V E 2, 2 0 1 2, O K T O B E R Terugblik geboortefeest Inschrijvingen

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FRUITDAG! FEBRUARI 2014. De Brug Brugstraat 22 3950 BOCHOLT. NETBAL L5 en L6. Voorwoord. Iedere woensdag INHOUD

NIEUWSBRIEF FRUITDAG! FEBRUARI 2014. De Brug Brugstraat 22 3950 BOCHOLT. NETBAL L5 en L6. Voorwoord. Iedere woensdag INHOUD Voorwoord Beste Ouders FEBRUARI 2014 NIEUWSBRIEF Via deze Nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte houden van allerlei activiteiten en nieuwtjes op onze school. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken.

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken. December 2014. Lieve Allemaal, Het is alweer eventjes geleden dat wij contact met u hebben gehad middels de nieuwsbrief van KarMaatje. De laatste maand van het jaar 2014 willen wij deze lanceren onder

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar 2016-2017 VOORWOORD Ons 4 de werkjaar als VZW Casa Maín zit er bijna op. Het was een jaar waar vooruitgang werd geboekt. De lang verwachtte eigen school van

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur Nieuwsbrief 8 vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot 14.00 uur 25 december Kerstvakantie t/m 5 januari 9 januari 19.30-21.00 uur MR vergadering 10

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nummer: 13 7 maart 2014

Nummer: 13 7 maart 2014 Nummer: 13 7 maart 2014 Agenda: Dag Activiteit Maandag 10-3 Start schoolproject Maandag 10-3 OR & MR 18:30 Woensdag 12-3 Bapo Ingrid / groep 3 en 4/5 tennisclinic Vrijdag 14-3 Groep 3 Film Brammetje Baas

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid gecombineerd worden. 06/10/11 Een boswandeling (i.s.m. SVS) met ouders en leerlingen.

Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid gecombineerd worden. 06/10/11 Een boswandeling (i.s.m. SVS) met ouders en leerlingen. Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid gecombineerd worden. 06/10/11 Een boswandeling (i.s.m. SVS) met ouders en leerlingen. Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw!

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! MUSIC FOR LIFE 2016 Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! In het kader van MFL 2016 Music For Life, editie 2016 De Music for Life-campagne van Studio Brussel vindt dit jaar opnieuw

Nadere informatie

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders!

Smiskenskrant 2. Smiskenskrant 2. Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Smiskenskrant 2 26 oktober 2018 Oproep, oproep, oproep! Aan alle ouders! Voor de wereldklassen in het vierde leerjaar zijn we nog op zoek naar ouders, grootouders, familie, vrienden,.. die op donderdag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER Maart 2017 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 @ sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be KALENDER MAART 2017 1 woensdag 2 donderdag 3 vrijdag

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook?

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook? Info- en bewaarboekje Rommelmarkt 2016 Zaterdag 19 maart van 9.00-13.00 uur U komt toch ook? Het wordt weer een onvergetelijke dag! Zet de datum alvast in uw agenda en geef voor 4 maart op waarmee u kunt

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

19 23 december 2016 / 34 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

19 23 december 2016 / 34 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 16 / 19 23 december 2016 / 34 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 som ik graag

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR JOUW ACTIE! TIPS &

INSPIRATIE VOOR JOUW ACTIE! TIPS & INSPIRATIE VOOR JOUW ACTIE! 2016RND TIPS & RODE NEUZEN DAG KOMT ERAAN De eerste Rode Neuzen Dag van VTM, Qmusic en Belfius maakte een moeilijk onderwerp bespreekbaar: jongeren met psychische problemen

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Wat vliegt de tijd! We hebben 2017 alweer afgesloten en staan aan het begin van een nieuw jaar vol kansen en mooie ontwikkelingen.

Wat vliegt de tijd! We hebben 2017 alweer afgesloten en staan aan het begin van een nieuw jaar vol kansen en mooie ontwikkelingen. 4 januari 2018 Nieuwsbrief 8 Beste ouders, Wat vliegt de tijd! We hebben 2017 alweer afgesloten en staan aan het begin van een nieuw jaar vol kansen en mooie ontwikkelingen. Wij kijken terug op een fantastische

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie

WEEKBRIEF 7. Verjaardagen Laureanne groep Lieke groep Jayvi groep 7. Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag.

WEEKBRIEF 7. Verjaardagen Laureanne groep Lieke groep Jayvi groep 7. Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag. WEEKBRIEF 7 Verjaardagen 18-10 Laureanne groep 7 19-10 Lieke groep 3 23-10 Jayvi groep 7 Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag. Uitreiking cheques sponsorloop Afgelopen vrijdag was de uitreiking

Nadere informatie

Di Livorno is ons toevluchtsoord wanneer we geen zin of tijd hebben om te koken. Er is een grote keuze aan gerechten, klaargemaakt met verse groenten, goede wijn en een aantrekkelijk interieur. Een aanrader

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester 2014-2015 Wat, wie en hoe? Openingsactie zorgt voor mooie start Welkom aan 7 nieuwe leden, afscheid 2 trouwe leden Helpende handen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, 2019, n 51 KERSTEDITIE Beste ouders, Het eerste trimester zit er bijna op en de Kerstvakantie staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de eerste

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Mogelijk gemaakt door Anonieme sponsor Familie Sandberg Kramer Fietsservice Lijnbaan Vrijwilligers: Jacqueline van Hasselt en dochters Dick Scheffers Het idee van een

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie