ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE"

Transcriptie

1 WELKOM De lente is weer in het land. De natuur komt opnieuw tot leven en af en toe kunnen we al genieten van de eerste zonnestralen. De lente geeft energie er staat nog heel wat te gebeuren! We hebben een druk voorjaar in het vooruitzicht en we kijken er naar uit! Zo zijn we volop bezig met de organisatie van onze derde editie van de Menno s Droomdag. Noteer alvast in jullie agenda: zaterdag 21 mei voor een overheerlijk ontbijt, een gezellige familienamiddag en een avond met top-optredens. Geven die avond het beste van zichzelf: Fair Phillis, Cameron, Midlive Crisis, Duplicate en DJ Little M!! Het doel van Menno s droom vzw: Blijvend initiatieven nemen ten voordele van kinderen met kanker en hun familie, door het financieel ondersteunen van bestaande projecten en door het organiseren van eigen activiteiten voor deze gezinnen. Meer info via: ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE Voor kinderen die even aan iets anders willen denken dan hun ziek zijn Voor broertjes, zusjes die samen willen spelen, lachen, verrast worden. Voor ouders die er even onbezorgd tussenuit willen zijn. Voor gezinnen die samen even alles vergeten, verwend worden en vooral ontspannen."

2 In de krokus-en paasvakantie hebben we de eerste 7 gezinnen mogen verwelkomen op onze allereerste Menno s Droomvakantie! Spannend en zo een eerste keer bracht een gezonde portie zenuwen en stress met zich mee. Maar gelukkig beschikken we over een geweldig team van vrijwilligers die alles tot in de puntjes verzorgden. Een dikke dank je wel! Verwennen was het sleutelwoord tijdens deze vakantie, in de ruimste zin van het woord. Bij aankomst stond de cava en kinderchampagne klaar om de gezinnen een warm welkom te heten. Voor het hele gezin werd een gepersonaliseerde verwenkoffer voorzien met daarin allerlei lekkers (chips, chocolade, olijven, ), speelgoed voor de kinderen, gepersonaliseerde handdoekpakketten met hun eigen naam erop, leesboeken, knutselmateriaal, warmtekussentje, én een unieke Menno s Droomknuffel voor de kanjer van het gezin. Elke dag konden de gezinnen geheel vrijblijvend deelnemen aan 2 of 3 activiteiten: een huifkartocht, de Princess Sisters op bezoek, knutselnamiddag, een ontspannende MIR voetmassage, een bedverhaal, pizza s en koekjes bakken, filmavond, bingo, In de gemeenschappelijke ruimte konden de ouders samen ontspannen, een babbeltje slaan, TV kijken, terwijl de kinderen er konden spelen, een boekje lezen, Sommige kinderen trokken de bossen in om daar de geheimen van de natuur te ontdekken. Maar ook het voeder- (én knuffel)moment met de dieren sloegen de kinderen niet af. Graag delen we met jullie enkele reacties van de gezinnen: Ons verblijf in Hoeve Genemeer was fantastisch. De kinderen amuseerden zich geweldig, mama en papa vonden 's avonds rust bij de andere ouders, de omgeving bracht rust en het eten was geweldig! We willen jullie toch even bedanken voor de leuke vakantie, de kids hebben genoten van de kleine verrassingen die er waren. En super vonden we de gezelligheid en de welkomst-geschenken!

3 AFGELOPEN ACTIVITEITEN En de paasklokken van UZ Leuven brengen Menno s droom chocolade Ook dit jaar werden de gehospitaliseerde kinderen op de afdeling kinderoncologie in UZLeuven verwend met een heerlijk paaspakket Menno s droomchocolade. We hopen dat we op deze manier de paasdagen voor deze gezinnen wat aangenamer hebben kunnen maken. Graag delen we nog enkele foto s met jullie van onze eindejaarschocolade in UZ Leuven: Met een extra dank je wel aan de firma Belfine voor de heerlijke chocolade en de TDL-group voor de logistieke ondersteuning! De warmste week van Studio Brussel Dit jaar was onze vzw geselecteerd als goed doel voor De warmste week van Studio Brussel. Op verschillende plaatsen werden er spontaan acties op poten gezet ten voordele van Menno s Droom. Met de opbrengst van deze acties kunnen we opnieuw 10 gezinnen op Menno s Droomvakantie laten gaan!! Super!! Hieronder een overzicht: Straatfeest In Leuven slaan verschillende handelaars uit de Sint-Maartenstraat de handen in elkaar en zetten een heus straatfeest op poten! Twee dagen lang kon men genieten van de winterse gezelligheid van Het Fonduehuisje bij een hapje en een drankje.

4 Wafel- en truffelverkoop aan Delhaize van Kessel-Lo Op zaterdag 19 december waren er heerlijke wafels en truffels te verkrijgen aan de Delhaize van Kessel-lo. Een super enthousiast team gaf het beste van zichzelf! Naast de wafels en de truffels gaven ze ook een woordje uitleg over de werking en het doel van onze vzw. Een welgemeende dank je wel: aan Kayra, Rudi, Willem, Oli, Stefan, Sabine, Jade, Ivo en Brigitte. Jammie van Mammie Sylvie maakte de heerlijkste aardbeienconfituur. Onder het mom van Jammie van Mammie werd deze confituur aan de man gebracht op de markten van Hasselt en Zonhoven. Warmte voor Menno (Leuven) Tijdens de kerstperiode werden onze handgemaakte warmtekussentjes verkocht in exporuimte Chadeeni in Leuven.

5 Warmte voor Menno (Hasselt) Ook in Hasselt werden onze warmtekussentjes verkocht bij Floregineel in Tuilt en bij Sleepconsult in Kuringen. Keramiek voor Menno door Muriel Princen Tijdens het opendeurweekend van Exporuimte Chadeeni stelde keramiste Muriel Princen tentoon. De opbrengsten schonk ze aan onze VZW Water is voornaam, geef in Menno s naam Elena, Elise en Karo Bollen hebben ten voordele van de warmste week een waterflesjes-verkoop gedaan. Ze hebben de waterflesjes aangeboden op de badmintontraining te Bocholt en ook op de training in Kaulille. Het was een dorstlessertje voor het goede doel!! Kerstknutselen op de toverfluit Op 16 december organiseerde freinetschool De Toverfluit uit Zonhoven een mini-kerstmarkt. Terwijl de ouders genoten van een hapje en een drankje konden de kinderen gaan kerstknutselen. Hiervoor mochten ze een vrijblijvende bijdrage doen ten voordele van Menno s Droom. Dank jullie wel aan alle vrijgevige ouders én aan de vriendenkring die dit alles heeft georganiseerd!

6 Kerstchocolade op de markt in Zonhoven Op zondag 20 december stond er een wel héél erg enthousiaste groep vrienden van Menno op de ochtendmarkt in Zonhoven! Warmtekussentjes, handdoeken, chocolade, snoepzakjes, en nog zoveel meer werden verkocht mét een bijhorend woordje uitleg over het doel van onze VZW! Dank jullie wel: Sverre, Sieben, Kian, Karlien, Zoë, Salien, Liene, Kathleen, Renilde en Joke! Sweet dreams are made of chocolate (4 dagen op markt van Hasselt) Gedurende 4 marktdagen werd er overheerlijke chocolade verkocht. Chocolade wafels, kerstchocolade, truffels, Dank je wel aan de enthousiaste verkopers: Cindy, Nathalie, Wendy, Tamara, Martine, Kaat, Sofie, Ann en Heidi. De vierde marktdag was nog nét even specialer dan de andere marktdagen. Die dag werd al dat lekkers verkocht door de vrienden van Menno. In een mum van tijd was hun kraam uitverkocht! Met een super opbrengst als resultaat! Dank je wel Wout, Ine, Salien, Luka, Lily en natuurlijk de mama s!!! Jullie zijn TOP!!

7 Met de opbrengst van Music For Life kunnen we een 10-tal gezinnen laten genieten van een midweek of weekend Menno s droomvakantie in de mooie hoeve Genemeer in Beverlo. Overige acties: Er zijn tal van organisaties, verenigingen, individuen, scholen enzovoort die initiatieven ondernemen ten voordele van Menno s droom. Omdat ze op één of andere manier ons verhaal gehoord hebben en hierdoor geraakt werden. Uiteraard zijn wij hiermee enorm tevreden. Hieronder een mooi verhaal: uiteraard dank aan iedereen! Carnavalscomité Kermt-Spalbeek-Tuilt Een hele dikke dank je wel aan het carnavalscomité van Kermt-Spalbeek-Tuilt voor de sponsoring van onze folders van de "Menno's Droomvakanties", dewelke in de kinderziekenhuizen zullen verdeeld worden. KOMENDE ACTIVITEITEN Zaterdag 21 mei de editie Menno s Droom dag in Tuilt (Hasselt)) Op 21 mei vindt voor de derde keer onze Menno s Droomdag plaats. Zoals de vorige edities wordt ook deze editie georganiseerd op de terreinen van TTK Herckenrode, Roverstrtaat z/n, Kuringen-Tuilt. Het belooft een spetterende familiedag te worden! Ochtendprogramma: We beginnen deze mooie dag met een overheerlijk ontbijt. Keuze tussen 4 ontbijtformules genoemd naar de favoriete dieren van Menno. Parkiet (6 euro) Tijger (8 euro) Olifant (10 euro) Leeuw (14 euro) 1 broodje, donut, margarine, hartig en zoet beleg, cornflakes, chocolademelk 2 broodjes, chocoladebroodje, margarine, hartig en zoet beleg, vers fruit, koffie, thee, fruitsap 2 broodjes, donker brood, spek en eieren, margarine, hartig en zoet beleg, vers fruit, koffie, thee, fruitsap 2 broodjes, croissant, chocoladebroodje, margarine, hartig en zoet beleg, gekookt eitje, yoghurt, verse aardbeien, koffie, thee, fruitsap, schuimwijn We serveren het ontbijt van 8u tot 12 u. Kinderen jonger dan 3 jaar ontbijten gratis (Laat ons wel op voorhand weten over hoeveel kinderen het gaat).

8

9 Namiddagprogramma: Vanaf 12 uur kunnen de kinderen zich uitleven op één van de vele springkastelen, Vlaamse kermis, knutselactiviteiten, draaimolen, circusinitiatie, Vanaf 14 uur wordt het startschot gegeven voor een knallende kinderfuif: zingen en dansen op de allerleukste muziek. Heb je een verzoeknummer? Stuur ons dit dan even door op en we zorgen dat jouw favoriete nummertje zeker gedraaid zal worden! En we verwachten bezoek! De Princess Sisters komen. Ze gaan graag met jou op de foto! Maar ook een geweldige clown zal jullie opwachten! Of misschien wil je je zelf laten omtoveren tot een clown of prinses bij de kindergrime? De ouders, grootouders, familie en vrienden kunnen ondertussen genieten van een lekker hapje en drankje. Avondprogramma: Optredens vanaf 17 uur: Fair phillis, artiestennaam voor Philippe Thijs, is een 26-jarige singer-songwriter. Met behulp van zijn loopstation vormt Fair phillis een one-man-band! Ook Cameron is terug van de partij! Iedereen die hen vorig jaar op de Menno s Droomdag heeft bezig gezien, weet waarom ze zeker terug van de partij moeten zijn! Midlive Crisis : For those about to rock, we salute you!!! Als dit ook jouw motto is, kom dan zeker eens kijken naar hun optreden op Menno s Droomdag. Van welbekende rock - classics tot het modernere werk, rockband Midlive Crisis geeft zich volledig. Sommige nummers worden overgoten met MLC - saus om verfrissend en vernieuwend uit de hoek te komen.

10 Duplicate : Na hun succesvolle doortocht in The Voice van Vlaanderen, waarin ze onder de vleugels van Axelle Red de finale bereikten, staan de tweelingbroers Koen en Jo er helemaal met hun live band DUPLICATE. Verwacht een sneltrein van hits, originele mashups van nieuwe en oudere nummers, die in medleyvorm voorbij razen. Een optreden van DUPLICATE is het best te vergelijken met een live DJ act, waarbij er gemakkelijk 70 nummers passeren. Van Dance en Pop tot Disco, House, Electro, HipHop en een knipoog naar Rock, PUT ON YOUR DANCING SHOES!!! DJ Little M : Om wat goed begonnen is in stijl af te sluiten! Michiel Vandeweert (de bekendste progeriapatient van België) is al voor het derde jaar op rij van de partij! Als hij achter de draaitafel staat, kan je gewoonweg niet stil blijven zitten! Voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen bij: Horta Martens, Zolderse kiezel, Tuilt Sleepconsult, Kuringersteenweg, Kuringen Apotheek Dreezen, Grote Baan, Kuringen Kapsalon Annemie, Schouterveldstraat, Tuilt Kapsalon RB Styling, Kerselaarstraat, Kermt Artemisia, Diestersteenweg, Kermt Ook kan je bij hen inschrijven voor ons overheerlijk ontbijt!! Kaarten voor het ontbijt zijn ook te verkrijgen via de website evenals deze van het namiddag-en avondgedeelte Nog op zoek naar een leuke kadootje? Een origineel kado dat jou én iemand anders meteen een warm gevoel geeft. Onze warmtekussentjes zijn handgemaakt door onze vrijwilligers en de opbrengst gaat integraal naar Menno s droom vzw.

11 Ben je op zoek naar een persoonlijk kado dat ook écht gebruikt wordt? Dan zijn onze gepersonaliseerde handdoeken zeker een goed idee. Op deze kwaliteitshanddoeken laat je een door jou gekozen naam of boodschap plaatsen. De opbrengst van deze handdoeken gaat integraal naar Menno s droom vzw. Meer info op GEZOCHT Tombolaprijzen Voor de Menno s Droomdag van 21 mei zijn we nog op zoek naar leuke tombolaprijzen. Wil je als lokale handelaar je steentje bijdragen? Of heb je nog enkele foute cadeau s in je kelder liggen? Neem dan zeker contact met ons op. We komen ze graag bij je afhalen! Vrijwilligers Menno s Droomdag Wil je graag één of meerdere shiften meedraaien op onze Menno s Droomdag? Helpen bij het ontbijt, barman achter de toog, begeleider bij de kinderanimatie, Geef ons een seintje. Ook zoeken we nog man-en vrouwkrachten om ons te helpen bij de voorbereidingen. Zo wordt het terrein vanaf woensdag 18 mei volledig omgetoverd tot een feestlocatie! Tent opzetten, hekwerk plaatsen, tafels en stoelen plaatsen,podium opbouwen, elektriciteit voorzien Dus ben jij een handige harry die zich tijdens één van die dagen kan vrijmaken? Laat het ons dan zeker weten. Maar ook bij de overige voorbereidingen zoeken we nog helpende handen: ontbijt klaarmaken, tombola voorbereiden, boodschappen doen, Dus ben je beschikbaar en heb je zin om mee te doen? Mail naar

12 Helpende handen voor de Menno s Droomvakanties. Wil je ook graag meehelpen met één van onze activiteiten tijdens onze Menno s Droomvakanties? Gezelschapspelletjes spelen, verhaaltjes lezen, poppenkast spelen, knutselen, Of wil je liever meehelpen achter de schermen? Verwenpakketten samenstellen, logistieke ondersteuning, manusje van alles en nog wat, Dan heten we je graag welkom in ons team! Laat het ons zeker weten op Wil je ook een actie ondernemen? Bijvoorbeeld wafelverkoop, sponsorloop, quiz,... of heb je een ander geweldig idee? Neem dan contact met ons op, zodat we de actie op onze website kunnen bekendmaken. ONZE SPONSORS Graag willen we een woordje van dank uitspreken naar onze sponsors. Zonder jullie steun is het niet mogelijk! Voor onze eindejaarsacties en onze eerste Menno s Droomvakanties konden we rekenen op de volgende sponsors: - Fun Genk en Fun Hasselt voor de kadootjes in de verwenpakketten - Multiland uit Kermt voor de kadootjes in de verwenpakketten - Carnavalscomité Kermt-Spalbeek-Tuilt voor de folders. - Naaimachines Jacobs uit Kuringen voor hun bijdrage aan onze naaiprojecten. - Stoffen Nostex uit Hasselt voor de schenking van de stoffen - Huisje Kreatief uit Kuringen voor de schenking van de stoffen en kersenpitten - Belfine voor de heerlijke eindejaarschocolade - TDL Logistics voor de logistieke ondersteuning

WELKOM ONS PROJECT. We proberen zoveel mogelijk gezinnen via onze "geplande" vakanties te laten deelnemen.

WELKOM ONS PROJECT. We proberen zoveel mogelijk gezinnen via onze geplande vakanties te laten deelnemen. WELKOM Zomer, zon, vakantie! Sommigen hebben die welverdiende weken al achter de rug, anderen kijken er nog naar uit! We wensen iedereen een deugddoende vakantie toe! Het doel van Menno s droom vzw: Blijvend

Nadere informatie

WELKOM ONS PROJECT. Zorg dat je erbij bent!

WELKOM ONS PROJECT. Zorg dat je erbij bent! WELKOM De lente is in het land. Tijd om terug buiten te komen en te genieten! Het voorjaar ziet er veel belovend uit! Kijkt u maar even verder in onze nieuwsbrief! Op 20 mei vindt onze 4 e Menno s Droomdag

Nadere informatie

ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES

ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES WELKOM Het nieuwe jaar is uit zijn startblokken geschoten. Een succesvolle warmste week en de kerst- en nieuwjaarsdagen laten we achter ons. De nieuwjaarsbrieven zijn gelezen Ook het bestuur van Menno

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week.

Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week. WELKOM Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week. Ook het bestuur van Menno s droom heeft een nieuwjaarsbrief opgesteld met goede voornemens

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen Vrije tijd Boekje November December 2017 Alderande Bewoners Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen 1 Datum: woensdag 1 november Allerheiligen Dan denken we extra aan

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Gebruik faciliteiten. Huurprijzen

Gebruik faciliteiten. Huurprijzen Op een idyllische plek in Wetteren met aandacht voor de natuur, sfeer en creativiteit is het Prullenbos jouw hotspot voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s waar het zowel in de zomer

Nadere informatie

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Mogelijk gemaakt door Anonieme sponsor Familie Sandberg Kramer Fietsservice Lijnbaan Vrijwilligers: Jacqueline van Hasselt en dochters Dick Scheffers Het idee van een

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, 2019, n 51 KERSTEDITIE Beste ouders, Het eerste trimester zit er bijna op en de Kerstvakantie staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de eerste

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

#PERSONEELSFEEST "Prullenbosplezier, de sleutel tot succes"

#PERSONEELSFEEST Prullenbosplezier, de sleutel tot succes Op een idyllische plek in Wetteren met aandacht voor de natuur, sfeer en creativiteit is het Prullenbos jouw hotspot voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s waar het zowel in de zomer

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!!

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!! VRIJE BASISSCHOOL SINT-LAURENS ZELZATE-WEST ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/25.79.13 9060 ZELZATE 9060 ZELZATE VB. ZELZATE@SLZW.BE 09/344.00.32 09/344.05.16 SCHOOLFEEST 2016: MUZEJA! Beste

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

Klink op de geboorte of doop van je baby in een sfeervolle, kindvriendelijke omgeving

Klink op de geboorte of doop van je baby in een sfeervolle, kindvriendelijke omgeving Op een idyllische plek in Wetteren met aandacht voor de natuur, sfeer en creativiteit is het Prullenbos jouw hotspot voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s waar het zowel in de zomer

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel, een familiefeest of groepsevent voor jouw vereniging? Kids Adventure biedt naast speelplezier voor de

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart 15.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.30-20.30 Handboog schieten 21.00-22.30 Mega-eivolleybal Vrijdag 25 maart Schiet vandaag

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar 2016-2017 VOORWOORD Ons 4 de werkjaar als VZW Casa Maín zit er bijna op. Het was een jaar waar vooruitgang werd geboekt. De lang verwachtte eigen school van

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

DOWN & DOEN. Activiteitenfolder

DOWN & DOEN. Activiteitenfolder DOWN & DOEN Activiteitenfolder 2014 Pagina 2 Down&Doen Down&Doen is een initiatief op het gebied van vrijetijdsbesteding speciaal gericht op kinderen met het Syndroom van Down. Voor het derde jaar op rij

Nadere informatie

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal 1 Vrijdag 21 oktober 10.30-11.30 Kidsfun Kom deze ochtend een echte toeter knutselen! Hoe cool komt die van jou eruit te zien? 13.30-14.30 Cricket Doe mee met dit aparte spel! Kom het meemaken! Verzamelen

Nadere informatie

Dream state. Teens en Adults show. Zaterdag 20 april 20u Zondag 21 april 20u. Grote schouwburg CC Hasselt

Dream state. Teens en Adults show. Zaterdag 20 april 20u Zondag 21 april 20u. Grote schouwburg CC Hasselt Dream state Teens en Adults show Zaterdag 20 april 20u Zondag 21 april 20u Grote schouwburg CC Hasselt We zijn dit jaar ons 9 de dansseizoen ingegaan. Dit jaar zullen dan ook onze 9de dansshows plaatsvinden.

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 15 / 12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 staan in de

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016 ICO. Thema van de maand april: Een kind van de wereld

Nieuwsbrief april 2016 ICO. Thema van de maand april: Een kind van de wereld Nieuwsbrief april 2016 ICO Thema van de maand april: Een kind van de wereld Gedurende de maand april en mei zullen we handelen rond wereldburgerschap. Enkele leerkrachten volgen hieromtrent een reeks opleidingen.

Nadere informatie

Té Gek! Kom jij ook? Witte tent - De Groene Scheg 2013. Dit worden fantastische weken! 18 tot en met 29 augustus

Té Gek! Kom jij ook? Witte tent - De Groene Scheg 2013. Dit worden fantastische weken! 18 tot en met 29 augustus Té Gek! Witte tent - De Groene Scheg 2013 18 tot en met 29 augustus Kom jij ook? Dit worden fantastische weken! Er staat weer een té gekke zomer voor de deur, want de witte tent komt weer in de Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. Fijne dag samen! Het Handin-Handboek. 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR Fijne dag samen! Het Handin-Handboek 101 snelbinders voor (nog) meer verbinding met je kind VAN DE FAMILY FACTORY Het Hand-in-Handboek is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2019 Concept

Nadere informatie

Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners

Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging of je mee kan of niet. Met Busje worden onkosten later verrekend met factuur.

Nadere informatie

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw!

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! MUSIC FOR LIFE 2016 Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! In het kader van MFL 2016 Music For Life, editie 2016 De Music for Life-campagne van Studio Brussel vindt dit jaar opnieuw

Nadere informatie

Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel!

Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel! Leidsterpraat Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel! Wij hebben de afgelopen tijd heerlijk kunnen

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

vtbkultuur Scherpenheuvel-Zichem 01-02-03. 2015 Nummer 5 En we zijn weer vertrokken! De feestdagen zijn verteerd. Het nieuwe jaar zijn we al gewoon.

vtbkultuur Scherpenheuvel-Zichem 01-02-03. 2015 Nummer 5 En we zijn weer vertrokken! De feestdagen zijn verteerd. Het nieuwe jaar zijn we al gewoon. vtbkultuur Scherpenheuvel-Zichem 01-02-03. 2015 Nummer 5 Verantwoordelijke uitgever: Ingrid Callebaut En we zijn weer vertrokken! De feestdagen zijn verteerd. Het nieuwe jaar zijn we al gewoon. In januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen'

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' Sport & Cultuur Beste ouders, kinderen en jongeren, Wij zijn blij en trots dat we jullie in 2018 een gevarieerd en uitdagend vakantieaanbod

Nadere informatie

Januari - februari 2019

Januari - februari 2019 Januari - februari 2019 1 17 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Het BaBoc Krantje. een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt. (Basisschool Boekt oudercomité)

Het BaBoc Krantje. een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt. (Basisschool Boekt oudercomité) Het BaBoc Krantje (Basisschool Boekt oudercomité) editie 1 (schooljaar 2012-2013) een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt Beste ouders Het schooljaar is ondertussen

Nadere informatie

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand.

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. Nieuwsbrief NSR december 2015 Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. De Eindspurt is ingezet en we hebben

Nadere informatie

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2019 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

TIJD VOOR ACTIE! rodeneuzendag.be rodeneuzendag.be

TIJD VOOR ACTIE! rodeneuzendag.be rodeneuzendag.be TIJD VOOR ACTIE! rodeneuzendag.be IN 2018 ALLE NEUZEN RICHTING SCHOOL VTM, Qmusic en Belfius slaan opnieuw de handen in elkaar om jongeren die het mentaal moeilijk hebben te steunen. Nog altijd heeft 1

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wat is de Boshut? We wensen u een fijne vakantie!

Wie zijn wij? Wat is de Boshut? We wensen u een fijne vakantie! Wie zijn wij? De Boshut biedt al méér dan 50 jaar een afwisselend zomerprogramma: Vier weken sport- en spelactiviteiten voor kinderen/jongeren en acht openlucht kerkdiensten op het terrein van de Boshut.

Nadere informatie

Corpuskrant. Corpusstraat, Eugeen Schepensweg, Oorlogstraat, Stedelos

Corpuskrant. Corpusstraat, Eugeen Schepensweg, Oorlogstraat, Stedelos Corpuskrant Corpusstraat, Eugeen Schepensweg, Oorlogstraat, Stedelos N 189 Juni 2017 Beste buren, Ze staan voor de deur: de 36ste Corpusfeesten. Op 1 en 2 juli zetten we de buurt weer een klein beetje

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Vrije tijd Boek. April. Maart. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging.

Vrije tijd Boek. April. Maart. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging. Vrije tijd Boek Maart April Alderande Bewoners Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging. Datum: donderdag 1 maart Wanneer: 19 uur tot 22 uur Rustige avond,

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni Vrije tijd Boekje Mei Juni Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Nieuw concept bbq donderdag 22 juni 1

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2019 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april

Animatieprogramma Pasen 3 t/m 6 april 2015 Vrijdag 3 april Vrijdag 3 april Kids 4-8 jaar Tieners 10-14 jaar Iedereen 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten?

Nadere informatie