ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES"

Transcriptie

1 WELKOM Het nieuwe jaar is uit zijn startblokken geschoten. Een succesvolle warmste week en de kerst- en nieuwjaarsdagen laten we achter ons. De nieuwjaarsbrieven zijn gelezen Ook het bestuur van Menno s droom start met goede voornemens en een goedgevulde agenda. Zo zullen onze eerste gezinnen in februari op Menno s droom vakantie gaan, een nieuwe paaschocolade-actie in maart én een nieuwe Menno s droomdag staat gepland op 21 mei Namens het voltallige Menno s droom bestuur wensen wij iedereen een fantastisch nieuw jaar toe met veel vreugde en plezier, veel voorspoed en vooral een heel goede gezondheid! Het doel van Menno s droom vzw: Blijvend initiatieven nemen ten voordele van kinderen met kanker en hun familie, door het financieel ondersteunen van bestaande projecten en door het organiseren van eigen activiteiten voor deze gezinnen. Meer info via: ONS EIGEN PROJECT: MENNO S DROOM VAKANTIES Voor kinderen die even aan iets anders willen denken dan hun ziek zijn Voor broertjes, zusjes die samen willen spelen, lachen, verrast worden. Voor ouders die er even onbezorgd tussenuit willen zijn. Voor gezinnen die samen even alles vergeten, verwend worden en vooral ontspannen." In onze vorige editie van de Menno s droomkrant deden we nog een oproep voor een geschikte locatie voor onze Menno s droomvakanties. Al snel kwamen we in contact met het warme gezin van Jo en Veerle, de uitbaters van Hoeve Genemeer. Een prachtige gerenoveerde hoeve aan de voet van de mijnterril van Beringen. Een plek

2 waar men kan ontsnappen aan de drukte van de dag, waar men zich kan terugtrekken in de schitterende natuur De hoeve beschikt over 5 volledig uitgeruste studio s voorzien van alle comfort. Kortom een ideale locatie voor onze Menno s droom vakanties. Ook de contacten met de sociale dienst van de afdeling kinderoncologie uit UZ Leuven zijn genomen. Zij gaan ons project kenbaar maken bij de gezinnen en ons helpen bij het selecteren van de gezinnen die het meeste nood hebben aan een deugddoende vakantie. In februari kunnen de eerste gezinnen genieten van zo n Menno s droomvakantie. Verwennen is het sleutelwoord tijdens deze vakanties, in de ruimste zin van het woord. Enkele dagen genieten in alle rust en in alle comfort. We organiseren elke dag één of meerdere activiteiten in en rond het vakantieverblijf. Ook kunnen de kinderen lekker buiten ravotten, dieren knuffelen of gewoon lekker binnen spelen. Hoeve Genemeer Anders dan Anders AFGELOPEN ACTIVITEITEN Kinderoncologie UZ Leuven smult alweer van Menno s droom chocolade Tijdens de eindejaarsperiode werden in UZLeuven de kinderen van de afdeling kinderoncologie, daghospitalisatie en de kinderen in de thuiszorg verwend met een heerlijk kerstpakket vol Menno s droomchocolade. Want met de feestdagen in het ziekenhuis verblijven is gewoon niet leuk. Hopelijk kon onze chocolade de kinderen en familie een beetje warmte schenken. Met een extra dank je wel aan de firma Belfine voor de heerlijke chocolade!

3 Italiaanse eetdag Op zondag 11 oktober 2015 was er de Italiaanse eetdag in Lozen ten voordele van Menno s Droom. Er kwamen bijna 500 personen een pizza of een pasta eten in het pittoreske Lozen. Deze massale opkomst vinden wij hartverwarmend! Alles liep als een trein. Wie aan tafel aanschoof was bijzonder tevreden. De Kinderannimatie zorgde voor ontspanning van zowel groot als klein. Met de opbrengst kunnen we een 8-tal gezinnen laten genieten van een midweek of weekend Menno s droomvakantie in de mooie hoeve Genemeer in Beverlo. Een smakelijke dank je wel van Menno s droom! Eindejaarschocolade Naar aanloop van de kerstperiode werd onze actie eindejaarschocolade gelanceerd. Meer dan 1000 zakjes overheerlijke eindejaarschocolade werden er verkocht ten voordele van onze vzw. We willen alle smullers dan ook enorm bedanken voor hun steun! Ook een extra dank je wel aan transportfirma TDL voor het vervoeren van deze heerlijke chocolade!

4 Overige acties: Er zijn tal van organisaties, verenigingen, individuen, scholen enzovoort die initiatieven ondernemen ten voordele van Menno s droom. Omdat ze op één of andere manier ons verhaal gehoord hebben en hierdoor geraakt werden. Uiteraard zijn wij hiermee enorm tevreden. Hieronder enkele van de mooie verhalen: uiteraard dank aan iedereen! Loombandjes. In Lozen verkochten Marie Leinders en Yanna & Julie Seerden zelfgemaakte loombandjes ten voordele van Menno s droom. Op de Italiaanse eetdag mochten we de opgehaalde euro s trots in ontvangst nemen. Super meisjes!! Buurtcomité Zolderse kiezel Tuilt schenkt 14 jaar lang werd er tijdens het laatste weekend van het bouwverlof een supergezellige BBQ georganiseerd door het buurtcomité van de Zolderse kiezel uit Tuilt. Voor Menno en familie was het steeds één van de hoogtepunten van de zomervakantie: lekker eten en drinken met superburen!! Helaas kwam dit jaar een einde aan deze mooie traditie. Door de jaren heen was er een buurtspaarpotje van 493,36 euro ontstaan. Wat ging er met dit geld gebeuren? De buurt was het unaniem eens dat het geschonken moest worden aan een goed doel. We zijn superblij dat ze onze vzw Menno s droom hebben gekozen. Daarbovenop schenken ze ons ook nog eens twee mooie partytenten. Die zullen zeker van pas komen bij enkele van onze toekomstige acties. Dank je wel SUPERBUREN!!! Carnavalvereniging Forever Young In het begin van dit jaar werd carnavalsvereniging Forever Young uit Lozen het slachtoffer van enkele diefstallen. De vereniging bleef echter niet bij de pakken zitten en dus werd een benefietavond georganiseerd, met de bedoeling deze financiële kater weg te werken en om alzo toch nog carnaval te kunnen beleven tijdens het nieuwe carnavalsseizoen. In de loop van de zomer vond de politie de gestolen goederen echter terug en kreeg de vereniging Forever Young alle gestolen materiaal ongeschonden terug.

5 Deze carnavalisten waren uiteraard bijzonder gelukkig dat ze al hun materiaal terug in hun bezit hadden maar vonden anderzijds dat de opbrengst van de benefiet, in deze omstandigheden, in feite niet mocht gebruikt worden om de kas extra te spijzen, maar dat de som geld aan een goed doel diende besteed te worden. Ze kozen voor Menno s droom. Op zaterdag 28 november mochten we de cheque van 600 euro persoonlijk in ontvangst nemen tijdens hun 3 e carnavalsbal. Onnodig er bij te vertellen dat we bijzonder vereerd zijn met deze prachtige geste uit de carnavalswereld. Tim en zijn vrienden van de voetbal De lekkere en leuke Italiaanse dag voor Menno s droom in Lozen had een grote indruk nagelaten bij Tim. Zo begon hij samen met zijn mama, Bieke, te brainstormen over het idee om zelf ook iets te doen voor Menno s Droom Het begon met het verkopen van speelgoed en het doen van allerlei klusjes. Maar Tim wou ook graag iets samen met zijn vrienden doen. Mama Bieke verspreidde het nieuws naar de andere mama's en de (voet)bal was aan het rollen. De jongens knutselden kerstkaarten. De mama s en andere vrijwilligers bakten allerlei lekkers: wafels, brownies, cakejes, snoep,... Tijdens de clubdag van de voetbal kregen ze in de kantine de mogelijkheid om wat reclame te maken en om al dit moois te verkopen. In no time waren ze uitverkocht en er was nog vraag. dus deze actie was de eerste maar zeker niet de laatste!!

6 Actiecomité: Voorzitter Tim, Diederik, Matthias, Miron, Borre, Ties, Lauren, Liam en mama's: Bieke, Lindie, Peggy, Kim, Sylvie, Kaat De bakkers: Leen Swinnen, Joleen Coppens, Niels Laenen, Griet Vissers en de bompi van Liam Een mooie opbrengst van ongeveer 514,11 kon op 31 december aan Menno s Droom geschonken worden!!! KBC aandacht voor anderen WOW, super blij dat KBC onze vzw selecteerde in het kader van hun Solidariteitsactie "Aandacht voor anderen". Het officiële gedeelte vond plaats in de exporuimte van Chadeeni in Leuven We kregen zomaar eventjes een cheque overhandigd ter waarde van euro. Dankjewel KBC voor dit warme gebaar.

7 Music for life: De warmste week De week voor kerstmis was ook dit jaar weer de warmste week! Ook Menno s droom was één van de meer dan duizend goede doelen. Er werden maar liefst 14 acties geregistreerd tvv Menno s droom!!! We werden er zelf een beetje stil van. Mooi te ervaren dat er zoveel solidariteit onder de mensen is. DANK JULLIE WEL!!!!! Een uitgebreid verslag volgt in onze volgende nieuwsbrief van maart KOMENDE ACTIVITEITEN Nog op zoek naar een leuke kadootje? Een origineel kado dat jou én iemand anders meteen een warm gevoel geeft. Onze warmtekussentjes zijn handgemaakt door onze vrijwilligers en de opbrengst gaat integraal naar Menno s droom vzw. Ben je op zoek naar een persoonlijk kado dat ook écht gebruikt wordt? Dan zijn onze gepersonaliseerde handdoeken zeker een goed idee. Op deze kwaliteitshanddoeken laat je een door jou gekozen naam of boodschap plaatsen.de opbrengst van deze handdoeken gaat integraal naar Menno s droom vzw. Meer info op

8 Paaschocolade 2016 Goed nieuws, ook in 2016 zullen we terug een Paaschocolade verkoop houden. Houd onze website en facebook pagina in de gaten! Zaterdag 21 mei de editie Menno s Droom dag (Tuilt (Hasselt)) Noteer deze datum alvast in jullie agenda!! GEZOCHT Producten of diensten voor in de verwenpakketten Daarnaast zijn we op zoek naar activiteiten die deze vakantie voor de kinderen en hun familie onvergetelijk maken. We denken hierbij aan de organisatie van knutselnamiddagen, een kok aan huis, een deugddoende massage, een beautynamiddag, een clown op bezoek, Ook zoeken we leuke verwennerijen en kadootjes voor in de "verwenpakketten" voor onze gezinnen. Alle ideeën zijn welkom. Laat het ons dan zeker weten op Wil je ook een actie ondernemen? Bijvoorbeeld wafelverkoop, sponsorloop, quiz,... of heb je een ander geweldig idee? Neem dan contact met ons op, zodat we de actie op onze website kunnen bekendmaken. ONZE SPONSORS Graag willen we een woordje van dank uitspreken naar al onze sponsors van de Italiaanse eetdag in Lozen. Dank jullie wel om in ons te geloven! Zonder jullie is het niet mogelijk! In willekeurige volgorde:

9

10 FIENTJE BIER

11

12 MEDABO SNELLEWINDSTRAAT BOCHOLT TEL: MARC BAETEN CO NV +32(0)89/ Rekeningnummer: BE Jaargang 2, Nr.1, januari 2016

WELKOM ONS PROJECT. Zorg dat je erbij bent!

WELKOM ONS PROJECT. Zorg dat je erbij bent! WELKOM De lente is in het land. Tijd om terug buiten te komen en te genieten! Het voorjaar ziet er veel belovend uit! Kijkt u maar even verder in onze nieuwsbrief! Op 20 mei vindt onze 4 e Menno s Droomdag

Nadere informatie

WELKOM ONS PROJECT. We proberen zoveel mogelijk gezinnen via onze "geplande" vakanties te laten deelnemen.

WELKOM ONS PROJECT. We proberen zoveel mogelijk gezinnen via onze geplande vakanties te laten deelnemen. WELKOM Zomer, zon, vakantie! Sommigen hebben die welverdiende weken al achter de rug, anderen kijken er nog naar uit! We wensen iedereen een deugddoende vakantie toe! Het doel van Menno s droom vzw: Blijvend

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week.

Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week. WELKOM Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. We denken tevreden terug aan een succesvolle warmste week. Ook het bestuur van Menno s droom heeft een nieuwjaarsbrief opgesteld met goede voornemens

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE

ONZE ALLEREERSTE MENNO S DROOM VAKANTIE WELKOM De lente is weer in het land. De natuur komt opnieuw tot leven en af en toe kunnen we al genieten van de eerste zonnestralen. De lente geeft energie er staat nog heel wat te gebeuren! We hebben

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, 2019, n 51 KERSTEDITIE Beste ouders, Het eerste trimester zit er bijna op en de Kerstvakantie staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Najaar In het zonnetje! Kayo

Nieuwsbrief. Najaar In het zonnetje! Kayo Nieuwsbrief Najaar 2016 Beste lezer, In onze nieuwsbrief vertellen we u elk kwartaal wat er zich in ons Dierenwelzijnscentrum afspeelt. We vertellen in verschillende rubrieken over leuke en opvallende

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest!

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Nieuwsbrief 26 Schooljaar 2018-2019 10 05 2019 Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Zoals jullie al op de kalender gezien hebben, gaat ons schoolfeest dit schooljaar door op zondag 26 mei. Wat er

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand.

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. Nieuwsbrief NSR december 2015 Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. De Eindspurt is ingezet en we hebben

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

19 23 december 2016 / 34 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

19 23 december 2016 / 34 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 16 / 19 23 december 2016 / 34 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 som ik graag

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf In 2015 vond het eerste Lach voor een Dag Gala plaats in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze prachtige avond vol culinair en muzikaal entertainment resulteerde in een nog mooier geldbedrag van ruim 70.000,-.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 2 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2015 NUMMER 2 Met het afsluiten van het jaar deze tweede nieuwsbrief met een overzicht van de werkzaamheden aan CONVENT 22 en recente vorderingen en activiteiten. I n h

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw!

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! MUSIC FOR LIFE 2016 Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! In het kader van MFL 2016 Music For Life, editie 2016 De Music for Life-campagne van Studio Brussel vindt dit jaar opnieuw

Nadere informatie

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar

Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar Jaarverslag Casa Maín Vlaanderen VZW Werkjaar 2016-2017 VOORWOORD Ons 4 de werkjaar als VZW Casa Maín zit er bijna op. Het was een jaar waar vooruitgang werd geboekt. De lang verwachtte eigen school van

Nadere informatie

Week van de Voedselbanken

Week van de Voedselbanken Jaargang 7, nr.2, oktober 2018 Beste lezer, Voor u ligt de laatste Nieuwsbrief van de Voedselbank Eindhoven met daarin een aantal recente acties en twee oproepen aan u. Allereerst de uitnodiging om op

Nadere informatie

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw!

MUSIC FOR LIFE Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! MUSIC FOR LIFE 2018 Richtlijnen bij het opzetten van een actie t.v.v. Uilenspel vzw! In het kader van MFL 2018 Music For Life, editie 2018 De Music For Life-campagne van Studio Brussel vindt dit jaar opnieuw

Nadere informatie

INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE

INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE93 9730 0252 5367. NIET BETAALD = NIET VERZEKERD! Wist je dat. - Het deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woensdag 27 maart Gymgala. Beste lezer, In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM

NIEUWSBRIEF. Woensdag 27 maart Gymgala. Beste lezer, In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM NIEUWSBRIEF Woensdag 27 maart 2019 Beste lezer, In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Gymgala Op zaterdag 30 maart 2019 vindt ons jaarlijks Gymgala plaats

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard Persbericht 7 2018-2019 Kindcentrum De Wijngaard Eén ster maakt de lucht minder dreigend. Eén kaars maakt de nacht minder zwart. Eén hand maakt de weg minder eenzaam. Eén stem maakt de dag minder stil.

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01

Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 4de jaargang, nummer 01 Inleiding Eindejaar Een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Een moment om vooruit te kijken naar het toekomstige jaar. Een moment

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest!

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Een nieuw Alowiske, een nieuw kalenderjaar, een nieuw begin. Dit openingswoord is tot onze spijt alweer het laatste boekje

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Wat vliegt de tijd! We hebben 2017 alweer afgesloten en staan aan het begin van een nieuw jaar vol kansen en mooie ontwikkelingen.

Wat vliegt de tijd! We hebben 2017 alweer afgesloten en staan aan het begin van een nieuw jaar vol kansen en mooie ontwikkelingen. 4 januari 2018 Nieuwsbrief 8 Beste ouders, Wat vliegt de tijd! We hebben 2017 alweer afgesloten en staan aan het begin van een nieuw jaar vol kansen en mooie ontwikkelingen. Wij kijken terug op een fantastische

Nadere informatie

Gezinsbond Perk. Tweedehandsbeurs. Speelgoed en kinderkledij

Gezinsbond Perk. Tweedehandsbeurs. Speelgoed en kinderkledij Gezinsbond Perk Tweedehandsbeurs Speelgoed en kinderkledij WANNEER: zondag 24 maart 2019 van 10 tot 12 uur WAAR: De Camme, Tervuursesteenweg 173, Perk Info en voorwaarden voor verkopers De gezinnen staan

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 22 december 2017 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa,

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa, Gezocht: Kinderrechten Groep 2: Lieve Lieve papa, Mama zei dat ik je een brief kon schrijven. Ik vond het een goed idee. Ik heb ook een tekening gemaakt, die staat op de achterkant. Hoe is het in de gevangenis?

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie 2-4-2014 Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief In deze 1 e editie Wie heeft de RCauto gewonnen?. Agenda rijdagen Rabobank actie 1 e rijdag Spannend of spanning? Afzonderlijke hoogtepunten: Verhaal uit eerste

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 21 december 2018 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015 december 2015 Inhoud: Hetty Vijf jaar Be4all Vierdaagse en de Ronde Tafel Land van Cuijk Worstenbrood Boekenverkoop en natuurlijk... Heel veel foto s! Pagina 1 Lieve Be4all-sponsors, friends en iedereen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op:

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op: In deze editie: - Belangrijke data - Kaarsenzakken verkoop - Vrijwilligers gezocht - Acties uitgelicht - Speciale SLVH kaart - Benefiet Concert - Zelfgemaakte bonbons - Verse Cake - Autowasdag - Kinderloop

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie