ALLES OVER SUCCESVOL REGIONAAL ADVERTEREN OP RADIO, TV EN INTERNET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLES OVER SUCCESVOL REGIONAAL ADVERTEREN OP RADIO, TV EN INTERNET"

Transcriptie

1 TV Radio Internet Multimediaal Marketing Uw bedrijf een toekomstvisie Actueel Reclame Uw markt Welkom bij RTV Utrecht Reclame Klant aan het woord een investering Hoe sterke merken elkaar versterken Uw communicatie Branding een emotie Uw RTV Utrecht ALLES OVER SUCCESVOL REGIONAAL ADVERTEREN OP RADIO, TV EN INTERNET

2 Uw bedrijf ONZE NIEUWE WEBSITE UTRECHTRECLAME.NL Met veel trots presenteren wij niet alleen de 2de druk van deze brochure, maar zeker ook onze geheel vernieuwde website; Deze website is zo ontworpen dat de geïnteresseerde bezoeker altijd weet waar hij/zij zich bevindt en direct naar het gewenste onderwerp kan doorklikken. Uw markt Uw communicatie De brei aan bodyteksten die je normaal op websites tegenkomt, hebben wij vermeden om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. U kunt bijna niet verdwalen op deze website en alle informatie over reclame maken en adverteren op Radio M, TV Utrecht en de website van RTV Utrecht is met 1 klik gevonden. Verder leest u zowel in deze brochure als op de nieuwe website alles over communiceren met uw markt en de middelen waarmee u uw markt doeltreffend bereikt, in het bijzonder hebben we het dan over regionale reclame op radio en TV. Wij nodigen u van harte uit de website snel te bezoeken. Voor adverteerders, aspirant adverteerders en alle geïnteresseerden in sales, marketing en communicatie is er veel interessants te vinden. Wij wensen u veel leesplezier en horen graag uw mening! Hartelijke groet, Uw RTV Utrecht RTV Utrecht Reclame BV Jörn Schol Directeur Ps. Deelname aan de rubrieken Klant aan het Woord en Hoe sterke merken elkaar versterken (zie de website) is geheel gratis. U dient wel adverteerder te zijn bij RTV Utrecht Reclame.

3 UW BEDRIJF EN UW MARKT In deze brochure gaan we ervan uit dat u een bedrijf in de provincie Utrecht runt of dat uw bedrijvigheid zich richt op deze regio. Uw producten en diensten zijn B-to-C of B-to-B gerelateerd en u bedient een volwassen markt, ofwel uw doelgroep is een doorsnee van de Utrechtse bevolking. Daarbij levert u producten en diensten van niveau. U heeft een uitgekiende bedrijfsfilosofie, usp s en een degelijke service waardoor uw klanten uw bedrijf vertrouwen en graag bij u kopen. In al deze situaties is deze brochure interessant voor u. Want uw klanten kennen u wel maar u wilt groeien en nieuwe markten aanboren. En ook voor uw huidige klanten is het een goede bevestiging als ze regelmatig van u horen, in positieve zin. Een uitgekiende bedrijfsfilosofie Nieuwe markten aanboren Kortom, of u nu een commercieel bedrijf bent of een non-profit instelling, communiceren met uw markt is van levensbelang. DAGELIJKSE MEDIACONSUMPTIE Ochtend Radio TV Overig Communiceren van levensbelang Lunch Middag Avond Nacht 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% DE BUSINESS STIMULEREN Als u uw business wilt stimuleren of uw diensten aan de man wilt brengen dan heeft u een veelheid aan mogelijkheden. Met een mailing, nieuwsbrief of buitenreclame campagne komt u al een heel eind. En niet te vergeten de krant en de folder. De absolute topper Eén belangrijke media categorie hebben we nog niet genoemd en wel een absolute topper; Regionale Radio en TV. Misschien niet uw eerste gedachte. Maar wel de beste want beeld en geluid zijn het hoofdgerecht bij onze media consumptie van vandaag. De beste manier om uw business te stimuleren? Definieer de vraag van uw markt, bied uw oplossing aan en overtuig uw klant met voordelen. Uw reclameboodschap moet uw doelgroep natuurlijk wel zo raken dat ze in beweging komt. Wij kunnen u daar uitstekend bij helpen.

4 Aan de weg timmeren LAAT U HOREN EN ZIEN Drie boodschappers van het goede Radio en TV dragen een campagne Doelgroep met respect behandelen Aan de weg timmeren is belangrijk voor de bekendheid en positionering in uw markt en voor het imago van uw bedrijf. Adverteren is dan de aangewezen weg. U kunt dit actiematig doen, vaak met een korte, intensieve campagne of thematisch, dan doet u het wat rustiger aan en verspreid over langere periode. In de huidige marktomstandigheden zijn er ook bedrijven die het hele jaar door actiematig adverteren. Waarvoor u ook kiest, regionale Radio en TV kunt u eigenlijk niet overslaan. Radio en TV maken het verschil, zij kunnen een campagne dragen. Kopen is emotie. Radio en TV zijn de enige media waarmee je een reclameboodschap letterlijk kan laten zien en horen en daardoor de aangewezen media om emotie op te roepen. Uw reclameboodschap komt met Radio en TV stevig binnen en blijft goed hangen. WAARMAKEN WAT U BELOOFT Welke media u ook kiest, uw reclameboodschap moet eerlijk en helder vertellen wat u te bieden heeft. Met sprookjes of te mooi om waar te zijn verhalen valt men al snel door de mand. Uw doelgroep is niet dom, behandel ze met respect. De beste reclame is geen droge opsomming van feiten maar interessante informatie voor de doelgroep.

5 SHORTLIST, TOP-OF-MIND EN SHOPTRAFFIC U heeft een bepaald doel met uw reclamecampagne. Het is belangrijk dat u deze tevoren goed definieert. Wat reclame niet doet is verkopen, dat doen uw verkopers of uzelf. Wat reclame wel doet is uw brand op de shortlist van de doelgroep krijgen en een top-ofmind positie realiseren. In goed Nederlands: uw doelgroep denkt dan direct aan u en uw bedrijf als men een bepaalde aankoop overweegt. En met actiematig adverteren kunt u de shoptraffic ofwel de klantenstroom naar uw zaak (of website) goed op gang brengen (en houden). Met een gerichte en uitgekiende reclamecampagne kunt u ook de positionering en het imago van uw bedrijf bijsturen en optimaliseren. Zodat uw klant cq doelgroep (meer) positief en sympathiek over uw bedrijf gaat denken. Radio en TV zijn hier uitermate geschikt voor omdat zij emotie kunnen overbrengen. Campagne goed definiëren Reclame verkoopt niet, dat doet uzelf Positionering en imago promoten Uw markt in één keer bereiken MEDIA IN UW EN ONZE REGIO In de regio Utrecht is er niet zo gek veel keuze als u met de inzet van één medium gelijk provinciebreed wilt adverteren. Traditionele media als dagblad en folder komen dichtbij evenals buitenreclame. Gelukkig is er ook regionale Radio en TV waarmee u uw gehele werkgebied in één keer kunt bereiken. In onze provincie zijn dat Radio M en TV Utrecht. Met uw campagne op deze twee media bereikt u elke dag weer honderdduizenden kijkers en luisteraars. En inderdaad, dat zijn doorsnee Utrechters ofwel uw doelgroep. Uw campagne kunt u uitstekend aanvullen met een online campagne op de RTV Utrecht website met unieke bezoekers per week.

6 Binding consument met Regionale Omroep Hoge hitkans met RTV VOORDELEN RADIO M EN TV UTRECHT Onze kijker / luisteraar, ofwel de consument, heeft een binding met zijn of haar regionale RTV station. Als adverteerder profiteert u daarvan. Radio M en TV Utrecht zijn uniek in de provincie Utrecht. Uniek omdat ze als enig Radio- en TV station nieuws, sport, evenementen, actualiteit, cultuur en politiek op regionaal niveau brengen. Dat is gelijk het bestaansrecht van beide stations en het verklaart de hechte binding met de geïnteresseerde Utrechtse bevolking. Kosten. Radio en TV zijn de goedkoopste media, gerekend naar kosten per bereikte consumenten. Voordeel, uw budget wordt efficiënt en effectief ingezet. Radio altijd en overal 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% RECLAME ONTWIJKING 8% 16% 44% 52% 61% 68% TV, full colour en pagina groot Bioscoop Radio Televisie Direct Mail Tijdschriften Dagbladen Reclame ontwijking. De reclame ontwijking bij radio en televisie, vooral regionaal, is relatief laag t.o.v. andere media (ondanks het zapgedrag bij TV). Alleen bioscoopreclame laat een nog positiever beeld zien. Voordeel, uw reclame-inspanning op Radio en TV realiseert een goed rendement, de verspilling is laag. Mediaconsumptie. Radio en Televisie zijn de media waar de consument per dag (week) veruit de meeste tijd aan besteedt. Daarmee is de hitkans hoog dat uw reclame-uiting gezien en gehoord wordt. Mogelijkheden en Gemak. Radio luisteren kan en doe je werkelijk overal. In de auto, thuis, op het werk, etc. etc. Radio luisteren kan met je ogen dicht, je hoeft er niet voor te gaan zitten, je kunt er wat anders naast doen en je luistert graag want alles is real-time (live en actueel). Voor TV gelden andere voordelen. TV is full-colour en pagina-breed aanwezig in de huiskamer van de consument, op een dominante plek en gemiddeld staat hij meer dan 3 uur per dag aan. TV heeft van alle media de meeste impact door beeld, geluid, kleur en beweging en bovenal zijn (sociale) verworvenheid in de huiskamer.

7 ADVERTEREN OP RADIO EN TV! HOE WERKT HET? Inzet van Radio M en TV Utrecht is een zeer goede keuze. Maar dan bent u er nog niet. Er moet een radiospot of TV commercial gemaakt worden en hoe gaat dat en hoeveel moet er uitgezonden worden voor een effectief bereik? Inventarisatie van wensen RTV campagne op maat Na een uitgebreide inventarisatie, waarbij u onder meer uw reclamedoelstelling op tafel legt, krijgt u een goed onderbouwd campagne voorstel (offerte) van uw media adviseur inclusief het totaal aantal spots, de spotlengte, het uitzendschema en de kosten. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag. RTV Utrecht Reclame BV werkt samen met professionele externe producenten. De creatieve invulling en begeleiding van uw spot of commercial productie neemt uw media adviseur graag voor zijn rekening. En dan kunnen de uitzendingen beginnen. Er is keuze uit totaal 4 reclame-blokken per uur op Radio M (voor en na de nieuwsuitzendingen op het hele- en halve uur) en uit 3 reclameblokken per uur op TV Utrecht. Doorgaans adviseren wij een floating inzet d.w.z. willekeurig verspreid over de dag bij Radio en over de avonduren bij TV. Voordeel is dat u zo verschillende kijk- en luistergroepen bereikt. Professionele producenten Floating inzet

8 Radio voor snel bereik TV voor brand positionering Infomercial voor uw bedrijfspresentatie Billboard voor programma sponsoring RTV RECLAME MOGELIJKHEDEN Radio. Heeft u een evenement, een tijdelijke actie of éénmalige reclameboodschap dan is Radio zeer geschikt om in te zetten. Over het algemeen kiest u voor Radio met een hoogfrequente inzet wanneer het gaat om actiematige campagnes. Met Radio bouwt u snel bereik op en de spotproductiekosten zijn laag. Verder is Radio reclame heel geschikt voor het promoten van dienstverlening, als ondersteuning bij andere campagnes en voor zaken die u niet hoeft te laten zien. In de praktijk wordt Radio breed ingezet voor allerhande producten en diensten. Een Radiospot is gemiddeld seconden lang. TV. Televisie is emotie en daarom een zeer populair medium en breed inzetbaar. Uitermate geschikt voor product promotie, naamsbekendheid en zaken die vragen om beeld i.c.m. emotie. Bij Regio TV gaat de bereiksopbouw meer geleidelijk, de impact is groot en uw reclameboodschap blijft lang hangen. Een TV commercial is gemiddeld seconden lang. Infomercial. Een infomercial is een reclameboodschap van seconden (dus langer dan gebruikelijk). Zeer geschikt om op TV meer over uw bedrijf te vertellen. Deze infomercial met bedrijfsprofiel kunt u uiteraard ook op uw eigen website plaatsen. De kijker ziet dit meer als informatie dan reclame omdat de inhoud veel redactioneler is. Billboard. Een billboard is een vorm van non-spot advertising waarbij naam en logo van de sponsor (dat bent u dus) maximaal 5 seconden in beeld komt voorafgaande en/of direct na afloop van een sport- of cultureel programma. In feite is het een uithangbord met uw firma naam / logo en een voice-over die een korte boodschap uitspreekt: dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door... Met billboarding lift u mee op de populariteit van het TV programma. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door regionale bedrijven

9 ONLINE ADVERTEREN BIJ RTV UTRECHT RTV Utrecht heeft een uitgebreide website. Met veel aandacht voor alles wat er in de provincie gebeurt. Altijd up-to-date en actueel. Dat dit door het Utrechtse publiek gewaardeerd wordt blijkt wel uit het snel groeiend aantal wekelijkse bezoeken aan de website. En daar kunt u op twee manieren van profiteren. Banner. Met een banner krijgt u op de RTV Utrecht website een reclame kolom die rechts van de redactionele berichten staat. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar. Pre-roll. Een pre-roll is een korte TV reclamespot (van max. 15 seconden) die rond alle uitzendinggemist items van RTV Utrecht wordt uitgezonden. Het betreft hier een zeer intensieve manier van online adverteren met grote impact. Website met regio nieuws Banners en pre-roll Bereik, bereik en nog eens bereik WAT LEVERT HET NETTO ALLEMAAL OP? Welke reclame- cq marketingdoelstellingen u ook heeft, om ze te realiseren is altijd een investering nodig. Dat is zeer zeker acceptabel zolang de baten de kosten maar overstijgen ofwel uw reclamecampagne moet een grote positieve invloed hebben op uw reclamedoelstellingen. En dit alles tegen realistische kosten. Mix pakketten met hoge korting Doet u zaken met RTV Utrecht dan zit u goed. Wij leveren u kort en goed bereik. Onze tarieven zijn afgestemd op de mogelijkheden en de gemiddelde reclamebudgetten van MKB bedrijven en instellingen die regionaal opereren in de provincie Utrecht. Wij zorgen ervoor dat de weegschaal kosten / opbrengsten minimaal in evenwicht is en bij voorkeur doorslaat naar opbrengsten. Het meeste voordeel haalt u uit één van onze speciale mix pakketten. Daarbij koopt u een vast aantal radio- en tv spots in voor een vast bedrag inclusief een uitzonderlijke hoge korting. Deze pakketten zijn gebaseerd op bereik en resultaat voor u.

10 PROFIELEN M/V & SOCIALE KLASSE 50% Info Radio M 40% 44,1% 42,1% 30% 20% 10% 47% 53% 13,8% AB1 B2 CD INDELING NAAR SOCIALE KLASSE Dagbereik luisteraars Weekbereik luisteraars LEEFTIJDSOPBOUW M/V LUISTERAARS 5% 5,9% 7,2% 10% 17,1% 15% 20% 25% 30% 32,9% 36,8% 35% 40% jaar jaar jaar jaar 65+ jaar

11 PROFIELEN M/V & SOCIALE KLASSE 50% 49% 40% Info TV Utrecht 30% 20% 29% 22% 10% AB1 B2 CD 49% 51% INDELING NAAR SOCIALE KLASSE Dagbereik kijkers Weekbereik kijkers LEEFTIJDSOPBOUW M/V KIJKERS Maandbereik kijkers 5% 10% 15% 20% 20% 21% 25% 30% 28% 31% 35% 40% jaar jaar jaar 60-75jaar

12 Info RTV Utrecht online PROFIELEN M/V 57% & RTV Utrecht app 43% unieke bezoekers per maand bezoeken per maand LEEFTIJDSOPBOUW M/V & BEZOEK 5% 10% 15% 20% 25% 30% 35% 36% 32% 33% 40% jaar jaar 50+ jaar Bron: Statistiekenrapportage Roos januari 2015

13 SALES EN AFTER-SALES Is het uw intentie zaken te doen met RTV Utrecht Reclame BV, dan komt een van onze media adviseurs graag bij u op bezoek. Om te horen welke reclamebehoefte er bestaat en welke zaken u wilt promoten. Onze media adviseur denkt met u mee en komt na een degelijke inventarisatie met een voorstel hoe u Radio M of TV Utrecht het best onder de aandacht van een breed publiek kunt brengen. Ook tijdens uw campagne monitoren wij deze en achteraf evalueren wij graag hoe uw campagne verlopen is. Wellicht heeft u ook nog andere media ingezet. Dat werkt prima zolang de reclameboodschappen overal dezelfde look & feel uitstralen. WIE ZIJN WIJ Wij gaan zaken doen Een efficiënt team staat klaar Wij helpen bij reclamevraagstukken Wij zijn RTV Utrecht Reclame BV. Met een efficiënt team staan we klaar om u te helpen bij reclame- en mediavraagstukken. Hierbij staan regionale Radio, TV en internet centraal. Wij zijn ook RTV Utrecht, de publieke regionale Radio- en TV organisatie die de dagelijkse programma s verzorgt op Radio M, Bingo FM, TV Utrecht en UStad. Bij de Omroep organisatie RTV Utrecht werken meer dan 100 zeer gemotiveerde medewerkers. Elke dag trekken verschillende teams de provincie in om een keur aan reportages te maken. Ook worden er regelmatig belangrijke gasten in de studio uitgenodigd. Moderne digitale RTV studio s Wij zijn gehuisvest in het mediacentrum, Hengeveldstraat 29 in Utrecht. Hier bevinden zich ook onze zeer moderne, digitale Radio- en TV studio s. Om een goede indruk te krijgen van RTV Utrecht, voor uitgebreide informatie en voor onze programmering verwijzen wij u graag naar Uiteraard bent u ook welkom ons eens te bezoeken. Wij geven u graag een rondleiding. En wilt u op de hoogte blijven van allerlei nieuwe ontwikkelingen en ervaringen van onze relaties dan kunt u zich via de RTV Utrecht Reclame website abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Zie

14 Visagiste aan het werk Radio M Studio

15 NIEUWE UITDAGINGEN De minder florissante economische omstandigheden van vandaag kan je natuurlijk als probleem zien. Het is waar, mensen maken al of niet vrijwillig even pas op de plaats met hun aankopen en uitgaven. En natuurlijk moet ook u uw kosten strak beheersen. Maar u bent ondernemer, trots op uw bedrijf en u wilt vooruit. Dus als u de huidige situatie ook als uitdaging ziet dan zet u koers met een gezond marketingbeleid. Wij helpen u daar graag bij. Wij profileren ons als bindmiddel tussen markt en bedrijf middels de media van RTV Utrecht. Dat doen we in de regio Utrecht en midden Nederland en we laten u daar graag van profiteren. Onze kijkers en luisteraars zijn doorsnee bewoners in de provincie Utrecht. De grootste groep luisteraars en kijkers bevindt zich in de leeftijdcategorie van jaar. Dit is een kapitaalkrachtige doelgroep en het zijn allemaal potentieel geïnteresseerden cq kopers van uw aanbiedingen, producten of diensten. De perfecte match! Trots op uw bedrijf Kapitaalkrachtige doelgroep De perfecte match Bel ons: HOE STERKE MERKEN ELKAAR VERSTERKEN Met deze brochure hebben wij u inzicht willen geven hoe adverteren op Radio M, TV Utrecht en internet in z n werk gaat, wat het voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn. RTV Utrecht is een sterk merk in de provincie en dat is uw merk zeker ook. Met adverteren bij Radio M en TV Utrecht profiteert u van onze kracht, acceptatie en naam in de provincie. En wij zijn blij met u en uw bedrijf als adverteerder. Dat is hoe sterke merken elkaar versterken.

16 RTV Utrecht Reclame Hengeveldstraat KH Utrecht Postbus GA Utrecht e druk - Najaar 2013

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar 011 - 3. Introductie 4. VOC Lokaal Radio 6. VOC Lokaal Televisie a. TV Spot b. Kabelkrant c. Billboarding 8. VOC Lokaal Online 9. Tarieven 10. Wie, wat, waar 11. Contact 2. VOC Lokaal is het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

RECLAME MOGELIJKHEDEN

RECLAME MOGELIJKHEDEN RECLAME MOGELIJKHEDEN Versie 1.0 Gijsbert Schrijvers g.schrijvers@rtvkatwijk.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 MEDIA BIJ RTV KATWIJK... 4 Kabelkrant... 4 Mogelijkheden op Kabelkrant... 4 Under en overscan berekeningen...

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een wervend spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU EEN BUREAU MET EEN DUIDELIJK DOEL Adson is een full service reclame- en designbureau, met als doel merken te voorzien van een eigen identiteit en deze bekend te maken.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers

Nadere informatie

rtv noordoost twente twentefm accentfm twentetv jouw keuze in Twente de leukste piratenmix hier zie je de streek

rtv noordoost twente twentefm accentfm twentetv jouw keuze in Twente de leukste piratenmix hier zie je de streek rtv noordoost twente twentefm jouw keuze in Twente accentfm de leukste piratenmix twentetv hier zie je de streek tarieven 2015 twentefm jouw keuze in Twente Twente FM is hét station voor Noordoost Twente.

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Bereik effectief de regio Zuid-Holland

Bereik effectief de regio Zuid-Holland Bereik effectief de regio Zuid-Holland Wij hebben een compleet pakket aan middelen voor u klaar staan! Alles over het slim combineren van de media van Omroep West via West ReclameAdvies Belangrijkste nieuwsbron

Nadere informatie

Bereik effectief de regio Zuid-Holland

Bereik effectief de regio Zuid-Holland Bereik effectief de regio Zuid-Holland Combineer de media van Omroep West via West ReclameAdvies Belangrijkste nieuwsbron Regionale betrokkenheid 2 miljoen bereik in de regio Multimediaal aanbod 24 uur

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONLINE VIDEO ADVERTISING De consument kan vandaag bij Medialaan TV kijken in al zijn vormen. Live, licht uitgesteld tot VOD. En dit

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2016 COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN ONLINE VIDEO ADVERTISING De consument kan vandaag bij Medialaan TV kijken in al zijn vormen. Live, licht uitgesteld tot VOD. En dit

Nadere informatie

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek Radio Reclame Een lokaal radiostation dat in de hele Noordoostpolder maar ook daarbuiten is te ontvangen, via de kabel op 104.1 Mhz, in de ether op 105,2 Mhz, via luister op de nieuwswebsite van de lokale

Nadere informatie

Televizier: volledig thuis in tv

Televizier: volledig thuis in tv Commercieel aanbod Televizier: volledig thuis in tv Televizier is het multimediale platform voor de echte tv-liefhebber en focust volledig op tv-kijken, amusement & entertainment. Met Televizier is de

Nadere informatie

Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2012) Radio Tarieven Radio Reclame Aantal commercials (op jaarbasis) Tarief per spot

Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2012) Radio Tarieven Radio Reclame Aantal commercials (op jaarbasis) Tarief per spot 1 Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2012) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Eijsden- Margraten. De Radio- en Tekst-TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME VOORDELEN Elke dag bezoeken honderdduizenden Brabanders omroepbrabant.nl om het laatste Brabantse nieuws te lezen. En daar kunt u als adverteerder van

Nadere informatie

Beurstips. Naar de beurs?

Beurstips. Naar de beurs? Beurstips 1 Naar de beurs? 2 NL EXPO, laat zien wie U bent! Hollandse nuchterheid & creativiteit in combinatie met jarenlange ervaring in presentatieoplossingen. Met een frisse blik helpen wij u uw bedrijf

Nadere informatie

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam,

Nadere informatie

bereik je doelgroep ook in de auto!

bereik je doelgroep ook in de auto! Non Stop Hits bereik je doelgroep ook in de auto! Wekelijks luistert ruim 52% van alle Nederlanders in de auto naar radio. De hele dag door wordt autogereden en staat de radio aan. Luistertijd per luisterplaats

Nadere informatie

A d v e r t e r e n o p s u r f e r s p a r a d i s e. b e Online reclame met effect!

A d v e r t e r e n o p s u r f e r s p a r a d i s e. b e Online reclame met effect! A d v e r t e r e n o p s u r f e r s p a r a d i s e. b e Online reclame met effect! Wij bieden u de mogelijkheid om te adverteren op surfersparadise.be. Door haar unieke bereik is surfersparadise.be

Nadere informatie

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv.

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv. Drtv vernieuwt Momenteel wordt er een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook vergroten we de zichtbaarheid van de zender onder de bevolking. Denk bijvoorbeeld aan de workshops

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

MIN. 55.000 VERTONINGEN

MIN. 55.000 VERTONINGEN MOBIELE WEBSITE Met uw banner op onze mobiele website bereikt u uw doelgroep op een moment dat ze 100% aandacht hebben voor het scherm waar ze naar kijken. Mensen bekijken vooral mobiele websites op dode

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Film

Publiek trekken is simpeler met Ster & Film 2013 Ster & Film Ster & Film is een unieke advertentiepropositie, speciaal ontwikkeld voor de filmindustrie. Met Ster & Film kunt u tegen een aantrekkelijk tarief adverteren bij de goed bekeken programma

Nadere informatie

Je doelgroep ontmoet je op Socy s

Je doelgroep ontmoet je op Socy s Je doelgroep ontmoet je op Socy s Socy advertising. Adverteren met hoog rendement www.socys.com Adverteren krijgt een nieuwe dimensie bij Socy s In deze brochure leggen we haarfijn uit wat Socy s is, hoe

Nadere informatie

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social Media voor bedrijven is, waarom dit zo is én welke kansen

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

Using Media 30 november 2010

Using Media 30 november 2010 Using Media 30 november 2010 Lesprogramma Using Media (3 STP) Week 1 8 nov Inleiding, medialandschap en ontwikkelingen Week 2 15 nov Doelgroepen en bereik Week 3 22 nov Mediabestedingen en kosten Week

Nadere informatie

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTIE Videoproducties (tv & online) Bij videomarketing gaat het om het om branding of activatie door middel van video. Beelden zeggen meer dan duizend woorden! Reportage/Serie

Nadere informatie

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01 Wie? Elke dag moeten consumenten keuzes maken; kiezen voor een nieuwe hypotheek, een ziekenhuis waar je snel terecht kan voor een heupoperatie, een notaris in de buurt of een zorgverzekering die past bij

Nadere informatie

HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN

HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN HOOFDSTUK 6: MARKETINGPROGRAMMA S OM MERKMEERWAARDE OP TE BOUWEN 1 INTRODUCTIE H:6 Dit hoofdstuk bekijkt het meest flexibele element van marketingprogramma s. Marketingcommunicatie-instrumenten zijn die

Nadere informatie

BEREIK MEER MET 24/7 BUITENRECLAME MEER BEZOEKERS MEER OMZET

BEREIK MEER MET 24/7 BUITENRECLAME MEER BEZOEKERS MEER OMZET BEREIK MEER MET 24/7 BUITENRECLAME MEER BEZOEKERS MEER OMZET www.npbmedia.nl1 MET LICHTMASTRECLAME BENT U BETER ZICHTBAAR EN BETER VINDBAAR Lichtmastreclame zorgt ervoor dat uw onderneming dag en nacht

Nadere informatie

CloudWindow digital signage

CloudWindow digital signage CloudWindow digital signage Uw kostenefficiënte alles-in-één oplossing voor digitale reclame Een unieke oplossing voor uw reclamecampagnes Maak uw reclame efficiënter door te adverteren op de plaats waar

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst.

Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst. Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst. Hoe kunt u dat efficiënt en doeltreffend communiceren? Tallieu & Tallieu helpt

Nadere informatie

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT 1 4 jaar geleden begon Frits Kok met een gratis platform voor jongeren over belastingteruggave. Hij had toen nooit durven dromen dat Hoeveelkrijgjij.nl binnen een paar jaar

Nadere informatie

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords 3 Google AdWords pakketten 4 Uitleg Google AdWords 5 De kleine

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1

AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1 AANBOD 2016 CHARITATIEVE INSTELLINGEN Aanbod 2016 charitatieve instellingen 1 AANBOD 2016 TELEVISIE 2016 wordt hoe dan ook een mooi jaar. Met nu al een legendarische sportzomer. En de publieke omroep is

Nadere informatie

Vastelaovend 2013-2014

Vastelaovend 2013-2014 1. VASTELAOVESEVENEMENTEN L1 wordt tijdens het carnavalsseizoen weer L11. Veel vastelaovesevenementen worden (live) uitgezonden op L1 TV en L1 Radio. Als sponsor van een vastelaovesevenement profiteert

Nadere informatie

ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING

ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING VOORWOORD Content marketing is uitgegroeid tot één van de meest populaire

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

Heel Limburg binnen handbereik

Heel Limburg binnen handbereik Heel Limburg binnen handbereik L1 heeft de maatschappelijke taak om ervoor te zorgen dat de kenmerkende Limburgse identiteit behouden blijft. Het bewaakt de traditionele culturele activiteiten in de provincie

Nadere informatie

HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND.

HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND. Brochure HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND. eelco bos Pierluigi Jorritsma Jouw boodschap verdient het om gezien te worden. LEDImpact kan dit voor je regelen. Met onze LED schermen

Nadere informatie

Combinatie radio en tv reclame 1 maand: 5 keer per dag radio spot en tv reclame elke dag een maand lang voor de prijs van 399,-

Combinatie radio en tv reclame 1 maand: 5 keer per dag radio spot en tv reclame elke dag een maand lang voor de prijs van 399,- 1 Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2014) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Eijsden- Margraten. De Radio- en Tekst-TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten

Nadere informatie

Werken.fm powered by you!

Werken.fm powered by you! Werken.fm powered by you! Radio verandert! Met de internetrevolutie van de laatste twintig jaar en de impact van sociale media krijgt radio een nieuw gezicht. Radio blijft één van meest effectieve media

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Marketing & design Marketing & design Ketendenken: Marketing is de kunst van het bereiken en verleiden van uw klant. is in staat om met u mee te denken over hoe u uw klanten kunt bereiken, maar ook in

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM

COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM COMMERCIËLE POLITIEK 2013 VTMKZOOM VMMTV is de regie van VTM, 2BE, JIM, VTMKZOOM en Vitaya en behoort tot de Vlaamse Media Maatschappij 1. INTRO DOELGROEPEN Bij VTMKZOOM richten we ons specifiek op 2 kidsgroepen:

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden business-to-business ondernemers

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Omroep 527. Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016)

Omroep 527. Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016) Omroep 527 Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Noordoostpolder. De Radio en Tekst TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten activiteiten

Nadere informatie

FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam,

FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. OVER FUNX - FunX is de publieke

Nadere informatie

Communicatiemiddelenmix met argumentatie.

Communicatiemiddelenmix met argumentatie. Communicatiemiddelenmix met argumentatie. De vorige week uitgekozen middelen worden in dit document voorzien van argumentatie en nader uitgewerkt en toegelicht waar nodig. Concept Kies je actie! 1. Advertentie

Nadere informatie

AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital

AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN. Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital AANBOD 2017 CHARITATIEVE INSTELLINGEN Inkoopmogelijkheden televisie, radio en digital VOORWOORD INHOUDSOPGAVE Een nieuw jaar met veel nieuwe programma s, terugkerende kaskrakers en mooie ontwikkelingen

Nadere informatie

Opgesteld door: Stichting Lokale Omroep Midden Nederland B.V. (hierna: Midland FM) Molenstraat 35 B

Opgesteld door: Stichting Lokale Omroep Midden Nederland B.V. (hierna: Midland FM) Molenstraat 35 B MISSIE EN VISIE 2013-2015 CONTACTGEGEVENS Opgesteld door: Organisatie: Stichting Lokale Omroep Midden Nederland B.V. (hierna: Midland FM) Adres: Molenstraat 35 B Postcode, Plaats: 3927 AC RENSWOUDE Telefoonnummer:

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Adverteren in tijdschriften. Aandacht, engagement en binding

Adverteren in tijdschriften. Aandacht, engagement en binding Adverteren in tijdschriften Aandacht, engagement en binding Tijdschriften: Aandacht, engagement en binding Tijdschriften creëren vanouds een sterke band met hun lezers en abonnees. Vaak vertellen abonnees

Nadere informatie

CASESTUDIE? HOE KRIJG IK MIJN WINKEL VOL? 12 februari 2014, Richard van Hoorn

CASESTUDIE? HOE KRIJG IK MIJN WINKEL VOL? 12 februari 2014, Richard van Hoorn CASESTUDIE? HOE KRIJG IK MIJN WINKEL VOL? Hoe krijg ik mijn winkel vol? Inzet marketingbudget Hoe meet je of de kosten van printmedia opwegen tegen het effect? Het commercieel effect De klassieke commerciële

Nadere informatie

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren ONLINE ADVERTEREN 2011 ONLINE ADVERTEREN Waarom online adverteren? Alle titels van HDC Media hebben een digitale nieuwssite met 24 uur per dag/7 dagen per week actueel nieuws vooral uit de regio. De fervente

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 LANDELIJKE CROSSMEDIALE PROMOTIECAMPAGNE De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt jaarlijks georganiseerd ter promotie van de zorg- en welzijnssector. Van maandag 13 tot

Nadere informatie

Werken.fm powered by you!

Werken.fm powered by you! Werken.fm powered by you! Radio verandert! Met de internetrevolutie van de laatste twintig jaar en de impact van sociale media krijgt radio een nieuw gezicht. Radio blijft één van meest effectieve media

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Voorwoord. Met vriendelijke groet,

Voorwoord. Met vriendelijke groet, Brochure 2017 Voorwoord Beste Mediarelatie, Als marketeer is het niet altijd even makkelijk. Met beperkte budgetten het maximale willen bereiken en dat met een grote druk op resultaat op korte termijn.

Nadere informatie

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING Uit onderzoek blijkt dat homo s relatief hoogopgeleid zijn, meer dan gemiddeld vrij te besteden hebben en graag merken kopen die adverteren in homomedia. Vaak worden trends

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

gratis app Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. ONTDEK RADIO 509 Radio509 is een toegankelijk radiostation met de perfecte muziekmix, nieuws, reportages en interviews: 24 uur per dag, 7 dagen per week. WEKELIJKS BEREIKT RADIO509 RUIM 25.000 LUISTERAARS.

Nadere informatie

Brochure Marketing Partnerships 2016

Brochure Marketing Partnerships 2016 Brochure Marketing Partnerships 2016 FD Mediagroep 2016 Voorwoord Vroeger spraken mediabedrijven van adverteerders als ze hun zakelijke klanten bedoelden. Maar die term dekt al lang de lading niet meer.

Nadere informatie

Gemiddeld luisteren Nederlanders zo'n 3 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op.

Gemiddeld luisteren Nederlanders zo'n 3 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op. Adverteren bij Radio Reimerswaal biedt perspectief. Radio is een ideaal reclamemedium om snel naamsbekendheid op te bouwen of om aandacht te vragen voor een speciale actie. Radio biedt de kracht van herhaling.

Nadere informatie

Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen

Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen Vandaag de dag heb je verschillende media ter beschikking om je doelgroep te bereiken. Maar welk medium kies je? Dat hangt af van je doel, doelgroep en de context

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 09-10-2014 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL

DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL DE JONGEREN VAN NU BEREIK JE DOOR TE ADVERTEREN OP FUNX FUNXMEDIA.NL FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) & jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden in Nederland, met name in Amsterdam,

Nadere informatie

Communicatiemiddelen. Voor bedrijven en organisaties. www.komon.nl www.twitter.com/_komon

Communicatiemiddelen. Voor bedrijven en organisaties. www.komon.nl www.twitter.com/_komon Communicatiemiddelen Voor bedrijven en organisaties www.komon.nl www.twitter.com/_komon Communicatiemiddelen Ieder communicatiemiddel heeft een eigen effect. Het is belangrijk te bepalen welke communicatiemiddelen

Nadere informatie

Marketing & Research Multi Media Impact Barometer (Multi-MIB) reclame-impact diverse media Insites Consulting posttest 300 respondenten,

Marketing & Research Multi Media Impact Barometer (Multi-MIB) reclame-impact diverse media Insites Consulting posttest 300 respondenten, MULTI-MIB DELA De Marketing & Research afdeling binnen VMMa, onderzoekt de impactresultaten van reclamecampagnes. Dit onderzoek, genaamd Multi Media Impact Barometer (Multi-MIB), is EFFIE Approved. Sinds

Nadere informatie

Laat uw merk online schitteren tijdens het succes van de verkiezingen van de Gouden Televizier-Ring 2014

Laat uw merk online schitteren tijdens het succes van de verkiezingen van de Gouden Televizier-Ring 2014 Laat uw merk online schitteren tijdens het succes van de verkiezingen van de Gouden Televizier-Ring 2014 Advertentieproducten Tarieven Contact Aantal unieke bezoekers 850.000 28% Vrouw Aantal pageviews

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Een succesvolle leadcampagne in 6 stappen Een handleiding bij het starten van uw leadcampagne

Een succesvolle leadcampagne in 6 stappen Een handleiding bij het starten van uw leadcampagne Een succesvolle leadcampagne in 6 stappen Een handleiding bij het starten van uw leadcampagne Door: André de Ruijter, Productmanager Lead Generation @ Daisycon Nieuwe klanten komen u niet aanwaaien. Al

Nadere informatie