Losse heat 14,- p.p. 10 minuten lang racen op Europa s langste indoor kartbaan! (minimale lengte 1.50m)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Losse heat 14,- p.p. 10 minuten lang racen op Europa s langste indoor kartbaan! (minimale lengte 1.50m)"

Transcriptie

1 Geachte mevrouw/heer, Dank voor uw belangstelling voor ons kart- en partycentrum Van der Ende Racing Inn. Onderstaand zetten wij de verschillende activiteiten- en eetarrangementen op een rij. Dit is echter slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij aanbieden. In goed overleg stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen. Het resultaat? Een bijeenkomst of feestje dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten! Karten Onze kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang, telt meer dan 25 bochten en is daarmee de grootste van Europa. Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt ons circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland. U kunt bij ons kiezen voor verschillende mogelijkheden. Van een losse heat van tien minuten tot racen met een wedstrijdelement of zelfs een Endurance Race van 1 of 2 uur. Losse heat 14,- p.p. 10 minuten lang racen op Europa s langste indoor kartbaan! (minimale lengte 1.50m) Losse heat kinderkarten 14,- p.p. Natuurlijk kan een kampioen van de toekomst ook een losse heat rijden van 10 minuten op de speciale kinder kartbaan. Het leuke hier van is dat papa of mama in de zelfde heat kan rijden als de zoon of dochter! (minimale lengte 1.40m) Iedere maandag 10,- p.p. Iedere maandag karten voor maar 10,- p.p. Kinder kartlessen Iedere zondagmorgen en zondagavond kunnen de kampioenen van de toekomst lessen volgen! (minimale lengte is 1,30 meter) Mini Grand Prix 35,- p.p. (minimaal 12 personen) 10 minuten kwalificatieronde en 12 minuten finale, inclusief bekers & champagne Grand Prix 45,- p.p. (minimaal 12 personen) 10 minuten kwalificatieronde, 10 minuten halve finale en 12 minuten finaleronde, inclusief bekers & champagne Half-uurs race 45,- p.p. Na een kwalificatie van 6 minuten beginnen de deelnemers aan een race van een half uur. 1 of 2 uurs endurance race De 1- en 2 uurs races worden altijd in team verband gereden. De strijd begint als een ware Formule 1 race: een startopstelling op basis van de kwalificatie en met startlichten. Na 60 of 120 minuten wordt de winnaar, het team die de meeste ronden heeft afgelegd, afgevlagd. De drie beste teams krijgen vervolgens een officiële huldiging op het grote podium, compleet met bekers en champagne. Er kunnen maximaal 20 teams tegelijk om de titel strijden.

2 Lasergame Vergeet uw X-box of playstation! Voor een echte battle moet u vanaf nu in Poeldijk zijn! De nieuwe Lasergame arena is uitdagender dan dat u met paintball zult ervaren. U waant zich in een donkere, oude, vervallen haven. De haven bestaat uit een groot mysterieus doolhof met grandioze geluids-, rook- en lichteffecten. Er wordt bij Van der Ende Racing Inn gespeeld met de laatste evolutie van de LaserMaxx game vesten en geweren. U kunt een echt gevecht uitvechten doordat iedere ploeg met een aparte kleur laserstraal schiet! Dit tot een maximaal van 6 verschillende groepen! De arena is volledig uitgerust met landmijnen en extra features. Zodat u niet alleen met een geweer kunt schieten, maar ook met heuse mitrailleurs! Na de game krijgt iedereen een uitdraai met de statistieken van alle deelnemers. Onze capaciteit is maximaal 2 0 personen per game. (minimale lengte 1.30m) Lasergamen is de perfecte invulling van o.a. familiedagen, personeelsfeesten, verjaardagspartijtjes en vrijgezellenparty s. Lasergame 9,- p.p. Iedere deelnemer speelt een game van 12 minuten. Tijdsindicatie: +/- 25 min. Actie: Nu 3 games voor totaal 24,- p.p.! Actie: 1 heat karten en 1 keer lasergame samen voor maar 20,-p.p.!! Het is erg leuk om het Lasergamen uit te breiden met Team Games of Karten! Kinderfeestjes Het mooiste en gaafste kinderfeestje organiseren? Van Der Ende Racing Inn neemt alle zorgen uit handen met de feestelijke all-in arrangementen Alle kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 6 personen. Tijds indicatie is tussen de 1,5 en 2,5 uur. Ieder feestje is nog uit te breiden met een heat karten of een lasergame. De kinderfeestjes zijn te boeken tot en met de leeftijd van 13 jaar. Kinderfeestje Mix 19,50 p.p. 1 keer 12 minuten lasergamen én 1 keer 7 minuten karten! Patatje met een frikadel of kroket en het drankje naar keuze (minimale lengte voor het karten is 1.40m) Kinderfeestje Lasergame 19,50 p.p. 2 keer 12 minuten lasergamen Patatje met een frikadel of kroket en een drankje naar keuze Voor de jarige hebben we ook nog een verrassing in petto! (minimale lengte 1.30m) Kinderfeestje Karten 19,50 p.p. 2 keer 7 minuten karten! Patatje met een frikadel of kroket en het drankje naar keuze (minimale lengte voor het karten is 1.40m)

3 Heerlijk genieten van onze onbeperkt BBQ, buffetten of à la kart gerechten! Karten en lasergamen maakt hongerig en dorstig, geen probleem! In het gezellige café en restaurant met uitzicht op de kartbaan, scoort u snel een lekker hapje en drankje. Wanneer u à la kart dineert, heeft u de keuze uit een groot aantal heerlijke gerechten voor de grote en kleine trek. Bent u met een groep van 12 personen of meer dan kunnen wij u een BBQ arrangement of een buffet arrangement aanbieden. À la kart Restaurant Behalve karten kunt u bij Van Der Ende Racing Inn ook prima dineren. Voor groepen tot 12 personen kunt u heerlijk dineren in ons `à la kart restaurant. Onbeperkt BBQ 22,50 p.p. U en uw gasten genieten onbeperkt van verschillende vleessoorten, saladebuffet, soep van de chef, stokbrood met kruidenboter, patat en diverse sauzen. De BBQ is te boeken vanaf 12 personen en uit te breiden met een grand dessert voor 5,- p.p. extra. Soep van de chef Kipfilet Biefstuk Spareribs Runderburger Saté Patat Saladebuffet, rauwkost Stokbrood met kruidenboter Diverse sauzen Grand dessert ( 5,- p.p. extra) Satébuffet 14,50 p.p. Smul van onze heerlijke saté, die wij serveren met diverse salades, patat, stokbrood en diverse sauzen. Het satébuffet is afgemeten op 2 flinke spiesen kipsaté p.p. Het buffet is te boeken vanaf 12 personen en uit te breiden met een grand dessert voor 5,- p.p. extra. Vleesbuffet 17,- p.p. Bij dit buffet serveren wij saté, spareribs, diverse salades, patat, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen. Het vleesbuffet is afgemeten op 2 flinke spiesen kipsaté en 300gr. spareribs p.p. Het buffet is te boeken vanaf 12 personen en uit te breiden met een grand dessert voor 5,- p.p. extra.

4 Lunches Voor het karten, game of een vergadering kunt u bij Van Der Ende Racing Inn ook heerlijk lunchen. Wij kunnen u de volgende 2 lunches aanbieden. Lunch 11,- p.p. Een gezellige lunch waarbij u onbeperkt kunt genieten van: Brood zoals luxe broodjes, witte puntjes en bruin en wit gesneden brood Broodbeleg zoals ham, kaas, hagelslag, pasta en jam Kroket Melk, karnemelk, jus d orange Koffie en thee Lunch De Luxe 15,- p.p. Een gezellige lunch waarbij u onbeperkt kunt genieten van: Brood zoals luxe broodjes, witte puntjes en bruin en wit gesneden brood Broodbeleg zoals ham, kaas, rosbief, filet American, hagelslag, pasta en jam Kroket Gekookt eitje Tomatensoep Melk, karnemelk, jus d orange Koffie en thee Diverse soorten fruit Consumpties Lekker genieten in ons ruime bruine café! Er zijn verschillende opties voor de consumpties en wij houden graag rekening met uw wensen mbt (sterke) dranken of budgetten. Consumptie op nacalculatie Alle consumpties worden geturfd en aan het eind van de avond bij elkaar opgeteld Consumptiemuntjes U koopt voor uw gasten muntjes (2,50 per stuk) waar zij zelf bier, fris of wijn voor kunnen halen. Natuurlijk kunt u op de avond zelf altijd nog muntjes bijkopen. Drank all-in pakket (vanaf 40 personen) Natuurlijk bieden wij ook de keuze tot een Drank all-in pakket (binnenlands gedistilleerd). Dit houdt in dat u de drank af kunt kopen voor minimaal 4 uur, voor een uur prijs van 6,30 p.p. Bij dit arrangement zitten tevens 3 rondes bittergarnitur Mobiele tap Reserveer uw eigen tap! Uw gasten kunnen zelf een biertje tappen uit de vaatjes van 20 liter. Een aantrekkelijk geprijsd alternatief (175,- = 80 biertjes halen, 70 betalen)

5 Team Games De Team Games zijn ideaal voor een sportief dagje uit! Team building voor bedrijven, hoop gezelligheid en gelach voor vrijgezellen feesten of vriendengroepen! De games zijn geschikt voor iedere leeftijd. De Team Games bestaan uit 5 verschillende games waaruit u kunt kiezen en zo is er dus een pakket samen te stellen voor iedere groep. Van kinderfeestjes tot personeelsfeestjes tot oudere gezelligheidsgroepen. De Games zijn al te boeken vanaf 3 games met minimaal 6 personen. (Bungee Soccer vanaf 10 personen) Tijdsindicatie: 6-8 personen +/-15 min en 9-16 personen +/-30 min. Het is erg leuk om de Team Games uit te breiden met Lasergamen of Karten! Actie: Alle 5 de games voor 40,- p.p.!! Sumo Wrestling 9,- p.p. Kracht is bij het sumoworstelen niet het belangrijkste. Behendigheid en tactiek is nodig om je directe tegenstander te vloeren. Het zorgt gegarandeerd voor de slappe lach. Bungee Run 9,- p.p. Bij dit spel zit men vast aan een elastiek, het doel is om zo ver mogelijk te komen en op het verste punt een badge te plakken op de daarvoor bestemde meetlat. Lukt het jou om de strijd tegen het elastiek te winnen? Gladiator Fight 9,- p.p. Bij dit spel is het de bedoeling om je tegenstander zo snel mogelijk van de evenwichtsbalk te slaan. Het hulpmiddel wat je hiervoor hebt zijn hele grote (zachte) bokshandschoenen. Wie heeft de beste balans en de slimste tactiek? Bungee Soccer 10,- p.p. Bungee soccer is een teamsport! Tijdens dit voetbalspel zitten de spelers met een elastische kabel aan het plafond vast, wat zorgt voor hilarische taferelen. Door de beperkte bewegingsvrijheid is goed samenspel onmisbaar. Min. 10, max 16 personen dan zijn er 4 wisselspelers Texas Shooting Range 9,- p.p. Hierbij heb je 3 verschillende schietobjecten waarbij je kunt testen hoe scherp je bent tijdens het schieten. Wie is de beste scherpschutter? Minimale leeftijd 18 jaar. Wij hopen u hiermee een goede indruk te hebben gegeven van de vele mogelijkheden die wij bieden. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. We ontvangen u graag als gast in ons kart- en partycentrum! Met vriendelijke groet, Team Van Der Ende Racing Inn Nieuweweg 57K 2685AS Poeldijk Tel: info@vanderende.com

KART ARRANGEMENTEN Losse heat Mini Grand Prix Grand Prix Halfuursrace

KART ARRANGEMENTEN Losse heat Mini Grand Prix Grand Prix Halfuursrace Geachte mevrouw/heer, Dank voor uw belangstelling voor ons kart- en partycentrum Van der Ende Racing Inn. Met plezier sturen wij u de gevraagde informatie toe. Onderstaand zetten wij de verschillende activiteiten-

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S. de Vrijheid

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S. de Vrijheid Geachte gast, de Vrijheid De meesten kennen ons wel als het PMT. Tegenwoordig in Nederland, net als in de uitzendgebieden, als ECHOS Home. Om ons als product wat duidelijker in de markt te zetten, hebben

Nadere informatie

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet Arrangementen Basis dagdeel (1) 12.50 p.p. Inclusief zaal gebruik 4 uur Basis dag (3) 27.50 p.p. Inclusief standaard lunchbuffet Budget dag (5) 23.50 p.p. Lunch De Lachende Vis Inclusief De Lachende Vis

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen. DINERMOGELIJKHEDEN Lasergame Kerkrade biedt vele mogelijkheden. Zo is het ideaal voor het organiseren van een feest, receptie of vergadering. Maar ook voor het verzorgen van een lopend buffet of een smakelijke

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Kart Arrangementen 11,=

Kart Arrangementen 11,= Kart Arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub.

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. 2017 Algemene informatie t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. Grote zaal De grote zaal heeft de beschikking over een privé terras en heeft een capaciteit voor maximaal

Nadere informatie

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat 20 1814 MD Alkmaar 072-5122060 Deze geeft een overzicht van de mogelijkheden om een verjaardag, familiebijeenkomst, vergadering, lunch, diner, condoleance

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL Voor elk type bijeenkomst (feest, vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje, bruiloft of workshop) leent DE STAL zich uitstekend

Nadere informatie

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn Speciaal voor gezelschappen vanaf 25 volwassen personen hebben wij verschillende ruimtes, zoals onze Bodega Tapperij met eigen bar aan de zijkant van ons restaurant. *koffietafels *lunch buffet *brunch

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden Brood & meer

Cateringservice `t Noorden Brood & meer Cateringservice `t Noorden Brood & meer Ontbijt - Brunches - Lunches High tea - Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Verjaardagsarrangement

Verjaardagsarrangement Verjaardagsarrangement Geeft u een feestje voor uw verjaardag? U kunt bij Woonzorgcentrum Nijenstede een zaal huren in Grand Café De Gouden Engel. Daarnaast kunt u gebruik maken van de cateringservice.

Nadere informatie

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje.

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje. Cateringmap 2018 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL IK ZIT EVEN BIJ MOEKE VERGADERARRANGEMENTEN Moeke heeft diverse vergaderarrangementen. Moeke s basisarrangement bestaat uit: Onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit Koekjes en pepermunt Schrijfblok

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

Sporten. Evenementen. Vergaderen

Sporten. Evenementen. Vergaderen Sporten Evenementen Vergaderen SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

Arrangementen folder Terra Nova 2018

Arrangementen folder Terra Nova 2018 Terra Nova, Burgers and more Nijkerkerstraat 12 3882 PG Putten 0341-361567 info@terranova-putten.nl Van harte welkom bij Terra Nova! Wilt u een feestje geven en zoekt u nog een locatie? Dit kan bij ons!

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen 2019

Zakelijke arrangementen 2019 ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN Huur een zakelijke ruimte voor uw vergadering, workshop of andere gelegenheid. Of u nu een vergadering, training of een workshop wilt organiseren. Bij De Lachende Vis heeft ruim

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw aanvraag Hartelijk dank voor uw aanvraag In deze brochure staan de mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. In onze feestzaal zijn wij in de gelegenheid om aangeklede borrels, (bedrijf/familie)

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen Er i altijd iet te vie en! Zakelijke arrangementen Wij beschikken over diverse vergader/cursuszalen voor verschillende gezelschappen. Onze grote zaal is zeer geschikt voor presentaties voor grotere groepen.

Nadere informatie

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne Kerst Geachte gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend heerlijk genieten op Landal Beach Resort Ooghduyne. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf, maar zeker ook voor de diverse

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer

Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Cateringservice `t Noorden 0318-512501 Brood & meer Ontbijt- Brunches - Lunches- Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 I N F O & M E N U K A A R T 2 0 1 4 1 Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 Welkom Het St. Jansgebouw Is een gezellige en zeer gunstig gelegen horecagelegenheid in hartje Wierden.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL Voor elk type bijeenkomst - vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje of workshop - leent De Stal zich uitstekend door de

Nadere informatie

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ).

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). Arrangementen: Receptiearrangement: 4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). - Receptie van 2 uur. 12,50 p.p. - Per uur extra per persoon 4,00

Nadere informatie

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Landhoeve buffet (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Diverse soorten vis Diverse soorten vlees Schaal met meloen Salade en rauwkost Gebraden beenham

Nadere informatie

Informatie feestjes Ontvangst met koffie, thee, ranja en wat lekkers erbij.

Informatie feestjes Ontvangst met koffie, thee, ranja en wat lekkers erbij. Informatie feestjes De Ruimte is een prachtige natuurcamping in het oudste bos van Flevoland, vlakbij de Veluwe randmeren. Het is goed kamperen op De Ruimte, maar het sfeervolle restaurant De Boshut met

Nadere informatie

Banquetingmap 2016 GRAND CAFÉ HET KETELHUIS. Puur, lekker, gezond en net even anders

Banquetingmap 2016 GRAND CAFÉ HET KETELHUIS. Puur, lekker, gezond en net even anders Banquetingmap 2016 GRAND CAFÉ HET KETELHUIS Puur, lekker, gezond en net even anders GRAND CAFÉ HET KETELHUIS: GEGARANDEERD GENIETEN! Bezoekt u Grand Café Het Ketelhuis of maakt u gebruik van onze diensten?

Nadere informatie

Prijscourant. St. Pieter

Prijscourant. St. Pieter Prijscourant St. Pieter 9 Welkom bij: Sint Pieter St. Pieter is gevestigd in Medemblik. Het pand is gebouwd in 1915 met als functie van parochiehuis. Vanuit de overleving wordt verteld dat mede door een

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl

Cateringgids. WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl Cateringgids WWW.BRASSERIEZERNIKE.NL 050-5773618 brasseriezernike@home.nl 2 Koffie en thee In de ochtend of in de namiddag kunt u in informele sfeer in ons restaurant aan één van de grote tafels vergaderen

Nadere informatie

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl Klarenbeekseweg 93 De zalen van bieden u de ideale mogelijkheid om uw feest op maat te organiseren. De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, vergt veel tijd en werk. Natuurlijk wilt u dat alles

Nadere informatie

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch Verrassingsdiner Ontvangstbuffet Bittergarnituren Stamppottenbuffet Horeca Brochure Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue Warm en koud buffet Lunch TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun Saté Arrangementen

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen Kegelarrangementen: Kegel arrangement nr.1: 2x koffie/thee met koek/cake met daarbij 3x bittergarnituur 8,50 p.p. Kegel arrangement nr.2: 2x koffie/thee met luxe gesorteerd gebak met daarbij 3x bittergarnituur

Nadere informatie

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel BUFFETTEN & ARRANGEMENTEN 2018 Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel. 0318-484241 www.dewormshoef.nl info@dewormshoef.nl INHOUDSOPGAVE Beste Gasten van ons Hotel & Eethuys,

Nadere informatie

Een bezoek op de kamelenmelkerij

Een bezoek op de kamelenmelkerij Ww Kamelenmelkerij Smits Frank Smits Werstkant 16 5258 TC Berlicum Tel: 073 7078087 FAX: 073 6447175 bezoek@kamelenmelk.nl www.kamelenmelk.nl Een bezoek op de kamelenmelkerij Een unieke ervaring! K.v.K.

Nadere informatie

INDOORKARTEN LASERGAMEN SLOTRACEN PITSTOPCOMPETITIE BOWLEN GEZELLIG ETEN

INDOORKARTEN LASERGAMEN SLOTRACEN PITSTOPCOMPETITIE BOWLEN GEZELLIG ETEN INDOORKARTEN LASERGAMEN SLOTRACEN PITSTOPCOMPETITIE BOWLEN GEZELLIG ETEN Geachte mevrouw, mijnheer Voor u ligt onze complete, nieuwe brochure waarin allerlei mogelijkheden vermeld staan om een leuke middag,

Nadere informatie

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen)

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen) Ontvangsten (vanaf 8 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,00 p.p. 5,50

Nadere informatie

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner.

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Arrangementen 2015 Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Brasserie Zeelust Mogelijkheden Brasserie: 140 zitplaatsen Steenweg 15 Mogelijkheden Terras: 160 zitplaatsen 4328 RL Westenschouwen T: 0111-651508

Nadere informatie

SPORTEN EVENEMENTEN VERGADEREN

SPORTEN EVENEMENTEN VERGADEREN SPORTEN EVENEMENTEN VERGADEREN SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

PAINTBALL JUNIOR. Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! KIJK OP WWW.PAINTBALL-CENTRUM.NL VOOR MEER INFORMATIE!

PAINTBALL JUNIOR. Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! KIJK OP WWW.PAINTBALL-CENTRUM.NL VOOR MEER INFORMATIE! Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! PAINTBALL JUNIOR Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowGolfen, GPS Steptocht, Kruisboogschieten, Lasercombat, Lasergame,

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

IETS TE VIEREN? KOM NAAR PIER 32

IETS TE VIEREN? KOM NAAR PIER 32 IETS TE VIEREN? KOM NAAR PIER 32 PARTY VERGADERING BRUILOFT KINDERFEEST Drank arrangementen Beperkt assortiment 3 uur Elk extra uur: 5,50 p.p. Bieren van de tap Witte / rode wijn alle soorten frisdrank

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017 Bospaviljoen de Woudstee Midden in de bossen bij Drouwen, direct naast het Boomkroonpad ligt Bospaviljoen de Woudstee. Op deze prachtige locatie treft u een restaurant aan waar je terecht kunt voor een

Nadere informatie

Arrangementen. Entree, 2 drankjes, koek en broodje of frietje

Arrangementen. Entree, 2 drankjes, koek en broodje of frietje FEESTEN & VERGADEREN Arrangementen Een leuke familiedag, teamuitje of een ander dag je uit organiseren, daar kun je zo een hoop tijd mee kwijt zijn. Om je keuze wat makkelijker te maken, zetten wij een

Nadere informatie

Koffie/thee buffet met wat lekkers 4,50. Koffie/thee buffet met gesorteerd gebak 6,50

Koffie/thee buffet met wat lekkers 4,50. Koffie/thee buffet met gesorteerd gebak 6,50 Horeca map Arrangementen Ontvangstarrangement Koffie/thee buffet 3,75 Koffie/thee buffet met wat lekkers 4,50 Koffie/thee buffet met gesorteerd gebak 6,50 Receptie arrangement 1½ uur receptiearrangement

Nadere informatie

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S Geachte gast, De meesten kennen ons wel als het PMT. Tegenwoordig in Nederland, net als in de uitzendgebieden, als ECHOS Home. Om ons als product wat duidelijker in de markt te zetten, hebben we een informatiemapje

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

Menu Mogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch

Menu Mogelijkheden. (bij 15 personen of meer) Lunch Menu Mogelijkheden (bij 15 personen meer) Lunch Ontbijtbuffet 13,50 p.p. (tot 11:00) U heeft de keuze uit diverse soorten brood, ham, kaas, salami, rosbief, zoet beleg en een gekookte eitje. Hierbij serveren

Nadere informatie

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen.

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen. Welkom bij De Lichtboei in Harlingen. Hét adres in Harlingen voor bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties en live muziek. Of gewoon voor een drankje of een hapje eten in ons café... De keuken van de

Nadere informatie

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl BROCHURE Brasserie Schutterslust Bavelseweg 165 5124 PX Molenschot T 0161-431227 M info@schutterslust.nl Eet.nu.nl Welkom bij Brasserie Schutterslust Goed vertoeven is het bij Brasserie Schutterslust.

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden!

Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! Bedankt voor de interesse die u hebt om uw vergadering, feest en/of kookworkshop op onze boerderij te laten plaatsvinden! De onderstaande informatie is standaardinformatie. Wij streven er echter zoveel

Nadere informatie

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs Dranken Prijs Koffie, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Thee, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Frisdrank, per glas 1,35 Jus d orange, per glas 1,45 Gebak Gesorteerd, per stuk 1,95 Cake, per plak 0,75

Nadere informatie

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd!

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd! INFORMATIE BROCHURE FEESTARRANGEMENTEN Uw feest tot in de puntjes verzorgd! Alberto s 4 uur durende feestavond - Onbeperkt drinken (Hollands assortiment) - Hapjes assortiment Beach (onbeperkt koud / warm)

Nadere informatie

Prijzen en arrangementen catering

Prijzen en arrangementen catering Prijzen en arrangementen catering Yarden biedt naast hapjes en drankjes, diverse cateringarrangementen, waarmee u een afscheid een persoonlijk karakter kunt geven. Voor de arrangementen geldt een vaste

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

Voorwoord. S-catering

Voorwoord. S-catering Voorwoord Een persoonlijk afscheid Wanneer u een dierbare verliest, komt er in korte tijd veel op u af en moet er veel geregeld worden. Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest stressvolle periodes

Nadere informatie

Deze informatiemap biedt u een overzicht van het diverse aanbod. De exacte invulling van uw programma komt altijd in nauw overleg met u tot stand.

Deze informatiemap biedt u een overzicht van het diverse aanbod. De exacte invulling van uw programma komt altijd in nauw overleg met u tot stand. "Café-zaal De Wielerbaan Een (H)eerlijke zaak Café-zaal De Wielerbaan is dé locatie voor uw geslaagde bijeenkomst. Of u nu een belangrijke vergadering tot een goed einde wilt brengen, de neuzen dezelfde

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN RESERVEREN? GA NAAR: BOJANGLESGOIRLE.NL

ARRANGEMENTEN RESERVEREN? GA NAAR: BOJANGLESGOIRLE.NL Kom genieten van heerlijk eten, leuke events en lekkere bieren! ARRANGEMENTEN RESERVEREN? GA NAAR: BOJANGLESGOIRLE.NL LUNCH LUXE BORRELHAPJES ASSORTI OP EEN STOKBROODJE (vanaf 20 stuks) HAPJES BOERENLUNCH

Nadere informatie

Het is aan te raden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Het is aan te raden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Geachte gast, Graag vieren wij deze bijzondere dagen voor het eerst tezamen met u! Hotel Houten licht de donkere dagen van december sfeervol voor u op. Het hotel is gehuld in vrolijke kerstsfeer, sfeervol

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

Welkom bij Café Zalen Den Bartel. Ine, Christ & Medewerkers Café Zalen Den Bartel

Welkom bij Café Zalen Den Bartel. Ine, Christ & Medewerkers Café Zalen Den Bartel Welkom bij Café Zalen Den Bartel Onderstaand vind u onze buffetten, hapjespakketten, koffietafels, etc. Mocht u iets anders willen, neem gerust contact met ons op en samen maken we een passend programma.

Nadere informatie

Menu en Drankenkaart FREE

Menu en Drankenkaart FREE Menu en Drankenkaart FREE Warme Dranken Warme dranken Koffie... 1,95 Koffie groot... 3,65 Koffie LEUK!... 3,95 (koffie / slagroom / amaretto / luxe koekje) Capuccino... 2,35 Koffie verkeerd... 2,35 Latte

Nadere informatie

Banquetingmap Catering Zwagersculinair. Rene Daalhuisen Tel : Alfons Overmars Tel :

Banquetingmap Catering Zwagersculinair. Rene Daalhuisen Tel : Alfons Overmars Tel : Banquetingmap 2016 Catering Zwagersculinair Rene Daalhuisen Tel : 0631755632 Alfons Overmars Tel : 0654682632 Onze arrangementen Lunch arrangement Brunch arrangement Feest arrangement All-inclusive feest

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

4x een koude bittergarnituur en 4x een warme bittergarnituur. Chips, pinda s, zoute koekjes gedurende het gehele arrangement op tafel aanwezig

4x een koude bittergarnituur en 4x een warme bittergarnituur. Chips, pinda s, zoute koekjes gedurende het gehele arrangement op tafel aanwezig Partijenmap 2017 Feestavond Arrangement vb 1 2x koffie en gesorteerd gebak bij binnenkomst Onbeperkt drinken (bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd) 4x een koude bittergarnituur en 4x een warme

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Catering pagina 2. Vergaderarrangementen pagina 3. Lunch catering pagina 4, 5. Borrelarrangementen pagina 6. Groepsarrangement pagina 7

Inhoudsopgave. Catering pagina 2. Vergaderarrangementen pagina 3. Lunch catering pagina 4, 5. Borrelarrangementen pagina 6. Groepsarrangement pagina 7 Inhoudsopgave Catering pagina 2 Vergaderarrangementen pagina 3 Lunch catering pagina 4, 5 Borrelarrangementen pagina 6 Groepsarrangement pagina 7 Diner pagina 8 Buffet pagina 9 Onze historie pagina 10

Nadere informatie

Horeca mogelijkheden Cascade

Horeca mogelijkheden Cascade Horeca mogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of (na)borrel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een kopje koffie met gebak voor een gepaste ontvangst, een lekker hapje of nootje voor

Nadere informatie

Prijzen hapjes. Gesorteerde Luxe Hapjes. 25 personen (3 per persoon) 90,00 (5 per persoon) 150,00

Prijzen hapjes. Gesorteerde Luxe Hapjes. 25 personen (3 per persoon) 90,00 (5 per persoon) 150,00 Prijzen hapjes Gesorteerde Luxe Hapjes 25 personen (3 per persoon) 90,00 (5 per persoon) 150,00 50 personen (3 per persoon) 180,00 (5 per persoon) 300,00 O.A. Jonge Kaas Gevuld Ei Leverworst Ham met asperge

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Winterberg. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Hochwald. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie