Draaiboek Den Haag Texel 23 juni 2017 in het kort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Draaiboek Den Haag Texel 23 juni 2017 in het kort"

Transcriptie

1 Vanaf 8.00 uur Draaiboek Den Haag Texel 23 juni 2017 in het kort Verzamelen bij de ingang van het Juliana Kinderziekenhuis (Leyweg 275, 2545 CH Den Haag). Zie kaart van de start Overnachtingspullen (slaapzak, fietsslot, etc.) kunnen worden ingeladen bij de aanwezige bussen (zie voor meer details hieronder bij Vertrek JKZ, Leyweg). Alle tassen moeten voor 8.15 zijn afgegeven! Je ontvangt tevens je startnummer (afhalen voor 8:30). Op het startnummer staat tevens het telefoonnummer van de coördinator. 9:00 uur Start richting watertoren in 1 grote groep onder politie begeleiding. De exacte route wordt s ochtends met de politie bepaald. Vanaf de watertoren in kleine groepjes (max 10 personen) verder, iedereen op zijn/haar eigen tempo. We rijden (het grootste deel van de route) over de LF1B. Als je deze bordjes volgt dan kom je automatisch bij de boot in Den Helder uit. Op de Den Haag Texel website ( kan je de gedetailleerde route vinden en de GPS tracks in gpx formaat downloaden. Route: Katwijk Noordwijk Rust 1 Langervelderslag Zandvoort Driehuis pont Velsen oversteek om x.00, x.20 en x.40 Wijk aan Zee Egmond Binnen & Egmond aan den Hoef Na de golfbaan van Noordwijk gaat de LF1b over in een schelpenpad. Als alternatief kun je ook rechts i.p.v. links afslaan, op het eind van het fietspad weer links, en bij de eerste kruising linksaf. Dit fietspad volgen tot de Langervelderslag strand-tent. Hier weer de LF1 oppikken (zie kaart 1) De meesten verlaten hier de LF1 en rijden via de boulevard naar het racecircuit en vanaf BloemendaaL aan Zee links langs de N200 tot waar de LF1 de weg kruist bij de parkeerplaats en bezoekerscentrum van de zuid ingang Kennemerduinen. Hier is Vaste Post 1 (zie kaart 2). Stop (verplicht) bij deze post (herkenbaar aan de DHTX beachflag) en meld je bij de vrijwilligers die deze post bemannen. Ze zijn herkenbaar gekleed. Bij Post 1 zijn er broodjes die wederom weer beschikbaar zijn gesteld door onze trouwe sponsor Party Service Père. Afstand Watertoren Post 1: 44 km Vanaf hier weer de LF1b volgen door het natuurpark Kennemerduinen. Let op je snelheid en hou rekening met andere weggebruikers. Let op: Bij de sportvelden op het eind van een afdaling scherp na links weer de duinen in. Deze afslag is makkelijk te missen! Oversteek van het Noordzeekanaal met de gratis pont. Hier ga je het Noord Hollands Duinreservaat in. Het toegangskaartje zit bij je startnummer. Mocht je in Egmond aan de Hoef, de weg kwijt raken, volg dan de bordjes naar Bergen

2 Enkele km na Egmond aan den Hoef, bij Gasterij t Woud, links af weer de duinen in. Begint met een wat langere klim. Rust 2 Bergen aan Zee Hier is Vaste Post 2 op het eind van het Van der Wijckplein bij Hotel Meyer (zie kaart 3). Afstand Post 1 Post 2: 42 km Schoorlse Duinen Geen schelpenpaden meer op dit stuk! Camperduin Onderlangs de Hondsbossche Zeewering, of er met het nieuwe fietspad er bovenop! Petten Als je onderlangs bent gefietst dan in Petten net voor de camping link weer de duinen in over schelpenpaden. Als je die wil vermijden dan moet je in Petten niet meer de bordjes LF1b volgen, maar in plaats daarvan de Spreeuwendijk blijven volgen tot de N502. Daar links. Bij de volgende rotonde (na 2.6 km) in Sint Maartenszee kom je weer op de route (kaart 4). Als je bovenlangs de Hondsbossche zeewering bent gefietst dan aan het einde over een schelpenpaadje omlaag en dan onderaan links weer op de route van de LF1b Callantsoog De route gaat vlak langs een terras. Voor vermoeide fietsers Laatste boot voor DHTX deelnemers 19:30! Op Texel: Finish Den Helder Half uur dienst tot 16.30, daarna elk uur (17.30, 18.30, ) De laatste boot voor de deelnemers is 19:30 uur. Haal je die boot niet, dan ga je mee met de bezemwagen. Den Hoorn. Als je knooppunten wilt volgen dan moet je deze nemen: 1, 6, 8, 9, 10, 11, 5, 15, 16, 17 kan dit een goed extra rustpunt zijn. Je dient zelf een kaartje te kopen voor de boot (vijf euro). Hecht op dit stuk niet te veel waarde aan de afstandsaanduidingen naar Den Helder op de fietsbordjes. De ervaring leert dat deze foutief zijn voor de afstand naar de boot. Afstand Bergen aan Zee Den Helder: 47 km Finish groepsverblijf "De Zilvermeeuw" bij de Koog op Texel. Randweg 1-3, 1796 MV De Koog (tegenover Ecomare). Meld je bij Ella Postma! Avondeten wordt verzorgd door Kivits b.v. uit Zoetermeer. Verder richting de Koog en Ecomare (zie Kaart 5), de route is niet overal even makkelijk te vinden maar als je eerst de Koog aan houdt, en daarna Ecomare dan rijd je direct naar de Zilvermeeuw dat tegenover het Ecomare ligt. Fietsenstalling: i.v.m. de grote hoeveelheid deelnemers kunnen we de fietsen niet binnen stallen. We hebben hiervoor twee grote tenten geregeld. In de tent worden een paar hekken neergezet waar je je fiets aan vast kan zetten. Neem hiervoor dus eventueel een fietsslot voor mee! Terugweg: de terugweg is voor iedereen op zich. Sommige fietsen Zaterdag al terug, andere Zondag. Sommige nemen de trein of worden opgehaald. Er wordt hiervoor dus niks georganiseerd door de organisatie. Coördinator: Pim Verzijl Het telefoonnummer van de coördinator staat op je startnummer! Als er wat is (onderweg), bel de coördinator! Bij ernstige calamiteiten bel je natuurlijk eerst 112. Hij is het centrale punt waar alle posten en de organisatie hun informatie vandaan halen.

3 Verantwoordelijkheid en Verzekering van de Deelnemer De deelname aan Den Haag Texel is op eigen verantwoordelijkheid. De organiserende stichting Den Haag Texel is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel opgelopen tijdens het fietsen, de overnachting of terugreis. Het regelen en hebben van een verzekering is een zaak van de deelnemer. Er is geen overkoepelende verzekering voor deze sponsorrit. We raden alle fietsers ten zeerste aan om met een helm te rijden. Het meedragen van een identiteitsbewijs is verplicht en het meenemen van je verzekeringspas is erg nuttig in het geval van een ongeluk onderweg. Neem een briefje/kaartje mee op de fiets met een nood contact (b.v. telefoon nummer van je partner). Mocht er iets met je gebeuren onderweg, dan kan de organisatie contact opnemen als je daar zelf niet meer in staat toe bent. Vertrek JKZ Leyweg BELANGRIJK: We verzamelen met de fietsen bij de achteringang van het JKZ (zelfde plek als in 2016, kaart van de start). Ga NIET met je fiets door de hoofdingang van het HAGA/JKZ want dit verstoord de dagelijkse gang van zaken in het JKZ te veel. Bij het verzamelen: zorg ervoor dat de dagelijks gang van zaken in het ziekenhuis kan door gaan (geef de ruimte aan patiëntjes, ouders, personeel e.d.). Zet geen fietsen in een doorgang. Ook dit jaar zijn er in weer bussen beschikbaar voor vervoer van spullen, deze staan rechts van de hoofdingang van het JKZ/Hagaziekenhuis (Figuur 1). Hier kan je 1 weekendtas met overnachtingsspullen (schone kleren, slaapzak, kussensloop, fietsslot etc.) afgeven (zorg er wel voor dat de tas er voor 8:15 is i.v.m. de logistiek), je kunt ook op donderdag 22 juni tussen 19:00 en je spullen al afgeven bij voetbal vereniging RKAVV te Leidschendam (adres: Sportpark de Kastelenring, Sportparkweg 4, 2263 SX Leidschendam) zodat je op vrijdagmorgen zonder veel bagage naar het JKZ kan fietsen. Bij het JKZ krijgt je een startnummer en een toegangskaart voor het Noord Hollands Duinreservaat. Het startnummer moet je bevestigen aan het frame/stuur. Op het startnummer staat ook het telefoonnummer van de coördinator. Het startnummer moet voor 8:30 zijn opgehaald! Figuur 1: Het inleveren van de bagage kan bij de bussen rechts van de hoofdingang van het JKZ/Hagaziekenhuis. Ga niet met je fiets door de hoofdingang, maar rij om het gebouw heen naar de achteringang (volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op)

4 Kaart van de Start: Alle fietsers verzamelen zich bij de achter ingang van de lichtstraat. Ga niet met je fiets door de hoofdingang. Bagage kan worden ingeleverd rechts van de hoofdingang. Rij om het ziekenhuis heen. Pas op! Het laatste deel is onverhard en een bouwplaats. Bagage bussen Rust posten onderweg De organisatie heeft twee vaste posten gepland, 1 post bij Zandvoort/Bloemendaal bij de ingang van het natuurpark Kennemerduinen (kaart 2), en 1 post bij Bergen aan Zee bij Hotel Meyer (kaart 3). Bij deze posten moet je stoppen en je startnummer doorgeven aan de aanwezige vrijwilligers (herkenbaar aan hun vestje/jas), dit om te controleren of iedereen er geweest is, en dat er geen mensen achterblijven op de route door pech o.i.d. Bij de vaste posten is eten en drinken aanwezig is (gesponsord door Partyservice Père). Mocht je wat nuttigen op het terras, dan is dat natuurlijk voor eigen kosten. Mocht je naast deze georganiseerde rust posten zin hebben in een extra stop op een terras, dan is hier natuurlijk niets op tegen. Mocht je hierdoor een grote vertraging oplopen, laat het dan even weten aan de coördinator zodat men geen zoekactie o.i.d. begint.

5 Contact met de Coördinator Als er wat is(onderweg), bel de coördinator. Bij ernstige calamiteiten bel je natuurlijk eerst 112. Hij weet (ongeveer) waar een deelnemer of mobiele post zich bevindt. Hij is het centrale punt waar alle posten en de organisatie hun informatie vandaan halen. Probeer ook af en toe waar mogelijk een foto te schieten en waar mogelijk door te mms-en naar de coördinator. Waar mogelijk worden deze foto s op de site gezet zodat de thuisblijvers/sponsoren ons kunnen volgen door de dag heen. Bij de posten wordt je nummer doorgegeven via sms aan de coördinator zodat we in de gaten kunnen houden wie waar zit. Twitter: Als je twittert via mobiel is het mogelijk via de website je ervaring te delen. We zetten donderdag de tweets aan. Heb je twitter Hashtag #dhtx2017 is actief en zichtbaar op de website. Facebook: Als je een facebook account hebt like dan denhaagtexel. Je kunt dan onderweg hier berichten, fotos en/of videos plaatsen, of plaats ze op je eigen tijdlijn met hashtag #dhtx2017 (en maak je post openbaar i.p.v. alleen zichtbaar voor je vrienden). Verblijf Texel Bij de Zilvermeeuw aangekomen kunnen we gaan genieten van onze welverdiende rust en een drankje. Alle drankjes bij de Zilvermeeuw worden door privé personen gesponsord. We stellen het erg op prijs als je een bijdrage levert. Laat dat dan a.u.b. even weten aan info@denhaagtexel.nl zodat we weten waarop we kunnen rekenen. Vanaf 18:00 kan er gegeten worden, hou hierbij rekening met deelnemers die nog onderweg zijn. Ook voor ontbijt wordt gezorgd, de deelnemers zijn wel zelf verantwoordelijk voor lunch e.d. We hebben dit jaar twee slaaplocaties: De Zilvermeeuw (95 slaapplekken) en de Fekonsieskuur (40 slaapplekken). De Fekonsieskuur ligt ~1km van de Zilvermeeuw. Er gaat een busje pendelen tussen beide locaties. De Fekonsieskuur moet op zaterdag 10:00 weer leeg zijn, zorg dat je zelf op tijd wakker bent en je spullen daar opgeruimd en weg zijn. Voor de kamerindeling volg de aanwijzing op van Ella Postma van de organisatie op. Er zijn matrassen en kussens aanwezig. De deelnemers moeten zelf voor een slaapzak en kussensloop zorgen. De Zilvermeeuw is dit jaar weer zo vriendelijk ons te ontvangen. Volg a.u.b. al hun aanwijzingen op om het verblijf voor beide kanten zo plezierig mogelijk te maken. We willen deze locatie graag behouden! Fietsenstalling: i.v.m. de grote hoeveelheid deelnemers kunnen we de fietsen niet binnen stallen. We hebben hiervoor echter twee grote tenten geregeld. In de tent worden een paar hekken neergezet waar je je fiets aan vast kan zetten. Neem hiervoor dus eventueel een fietsslot voor mee! DE UITERLIJKE VERTREKTIJD OP ZONDAG IS UUR.

6 Overnachtinglocaties Groepsverblijf De Zilvermeeuw (finish en overnachting) en groepsverblijf Fekonsieskuur (alleen voor de nacht van vrijdag op zaterdag). Indeling van overnachting wordt bekend gemaakt bij de Zilvermeeuw. Terugweg: Texel - Den Haag Het organiseren van de terugweg is de verantwoordelijkheid van iedere deelnemer zelf. Je kunt bijvoorbeeld de route terugfietsen of vanaf Den Helder met de trein gaan. Weekendspullen kunnen meegenomen worden met de bus die op zondag terugrijdt. Bagage kan op zondag na 19:00 uur worden opgehaald op Johanna van Polanenlaan 52, Leidschendam. De organisatie neemt geen fietsen mee terug!

7 Tips voor het Fietsen Den Haag Texel is geen wedstrijd maar een toertocht om sponsorgelden op te halen. Het gaat dus niet om de snelheid maar om een leuke dag met een goede opbrengst voor het Juliana KinderZiekenuis. Probeer te allen tijde te bedenken dat je een ambassadeur bent voor het JKZ, en de stichting Den Haag - Texel, gedraag je daarom correct en wees vriendelijk tegenover medeweggebruikers. Probeer een groep(je) te vinden die in jouw tempo rijdt. Rijd altijd met tenminste 2 personen bij elkaar om elkaar te kunnen helpen bij eventuele problemen. Houd je groep ook kleiner als 10 personen voor de veiligheid. Een groot deel van de tocht gaat over (smalle) fietspaden, en met een te grote groep is er een verhoogd risico op ongelukken. Mocht een groep te groot zijn, probeer je dan op te splitsen. Als een groep te snel gaat, probeer dan samen met iemand anders af te haken en rustig verder te fietsen. Hoogstwaarschijnlijk komt er wel een ander groepje achterop waar je weer kunt aanhaken. Als je erg vermoeid in het laatste wiel probeert te blijven hangen is de kans op ongelukken erg groot. Probeer dit dus te vermijden. Waarschuw elkaar in een groep voor tegemoetkomende mensen ( tegen! ), voor je fietsende/lopende mensen ( voor! ) en achterop komende auto s/fietsers ( achter! ). Als je in een groep mee wilt rijden zorg dan dat je een helm draagt om bij eventuele valpartijen goed beschermt te zijn. Je kunt op elk soort fiets mee doen. Hoewel de hoeveelheid schelpenpaden in de loop van tijd minder zijn geworden loopt de route bij Petten nog steeds een stuk over onverharde paden. Dus zorg voor niet te erg versleten banden (en een reserve bandje + pomp voor het geval het toch misgaat). We hebben twee posten gepland waar eten en drinken aanwezig is. 1 post bij Bloemendaal/Zandvoort (kaart 2), en 1 post bij Bergen aan Zee (kaart 3). Probeer niet alleen bij de posten maar ook tussendoor regelmatig te drinken en af en toe een hapje te eten. Wacht niet tot je dorst of honger hebt want dan is het eigenlijk al te laat en duurt het een redelijke tijd voordat je weer fris op je fiets zit. In geval van calamiteiten van welke soort ook kun je de coördinator Pim Verzijl bellen, zijn nummer staat op de startnummer. Mocht er sprake zijn van een ongeval met (ernstig) letsel, bel 112 en vervolgens de coördinator. Wat mee te nemen op de fiets: Een briefje/kaartje met een nood contact in geval van calamiteiten (b.v. telefoon nummer van partner) Plakspullen en/of reserve binnenbandje Fietspomp(je) Geld voor de overtocht van Den Helder naar Texel ( 5,-) ID kaart Zorgverzekeringpas (mocht je onverhoopt in een ongeval terecht komen) Drinken & eten voor tussen de posten in

8 Kaart 1: Alternatieve route Golfbaan Noordwijk om volledig op asfalt te blijven te rijden i.p.v. schelpenpaadjes. Rood = LF1, Blauw = alternatieve route.

9 Kaart 2: Blauwe punt = Vaste Post 1 (Zandvoort/Bloemendaal)

10 Kaart 3: Vaste Post 2 aan de Zeeweg in Bergen aan Zee: Hotel Meyer.

11 Kaart 4: De groene (mooie) route loopt over schelpenpaadjes, de rode (minder mooie) route loopt over verharde wegen.

12 Kaart 5: Route Texel en Finish bij groepsverblijf De Zilvermeeuw.

13 Kaart 6: Fietsroute van Den Haag (JKZ) naar Texel (De Zilvermeeuw): De route kan in gpx formaat gedownload worden op: Etappe 1: Watertoren Zandvoort/Bloemendaal (rood, 44 km) Etappe 2: Zandvoort/Bloemendaal Bergen aan Zee (blauw, 42 km) Etappe 3: Bergen aan Zee Den Helder (groen, 47 km) Etappe 4: t Hoorntje Finish (Zilvermeeuw) (bruin, 11 km)

Draaiboek Den Haag Texel 24 juni 2016 in het kort

Draaiboek Den Haag Texel 24 juni 2016 in het kort Vanaf 8.00 uur Draaiboek Den Haag Texel 24 juni 2016 in het kort Verzamelen bij de ingang van het Juliana Kinderziekenhuis (Leyweg 275, 2545 CH Den Haag). Zie kaart van de start Overnachtingspullen (slaapzak,

Nadere informatie

Draaiboek Den Haag Texel 29 juni in het kort

Draaiboek Den Haag Texel 29 juni in het kort Vanaf 8.00 uur Draaiboek Den Haag Texel 29 juni 2018 Verzamelen bij de ingang van het Juliana Kinderziekenhuis (Leyweg 275, 2545 CH Den Haag). Zie kaart van de start in het kort Overnachtingspullen (slaapzak,

Nadere informatie

Cyclo Beachmarathon Hoek van Holland - Den Helder zondag 7 november 2010. Routeboek Deelnemers

Cyclo Beachmarathon Hoek van Holland - Den Helder zondag 7 november 2010. Routeboek Deelnemers Cyclo Beachmarathon Hoek van Holland - Den Helder zondag 7 november 2010 Routeboek Deelnemers 01/11/2010 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie

Nadere informatie

VEILIGHEID THEMA 2015

VEILIGHEID THEMA 2015 VEILIGHEID THEMA 2015 1. Vooraf Controleer je fiets vooraf op gebreken. Draag handschoenen / sportbril / helm voor veiligheid en comfort. Waarschuw tijdig als je gaat passeren. Houd zoveel mogelijk rechts,

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Afhalen wedstrijdbescheiden In het wedstrijdsecretariaat ontvangt u op vertoon van uw online-inschrijving een tas met de wedstrijdbescheiden.

Afhalen wedstrijdbescheiden In het wedstrijdsecretariaat ontvangt u op vertoon van uw online-inschrijving een tas met de wedstrijdbescheiden. Wedstrijdinformatie Datum: zaterdag 8 juni 2019 Tijdstip start: 13:00 Afstanden: Zwemmen: 500 meter Fietsen: 20 kilometer Lopen: 5 kilometer Locatie De triathlon vindt nabij de Otheense kreek aan de Rooseveltlaan

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 5 juli t/m 8 juli 2016 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Beschijving posten op MTB- en Looproute. Tri-Ambla Junior 2015

Beschijving posten op MTB- en Looproute. Tri-Ambla Junior 2015 Beschijving posten op MTB- en Looproute Tri-Ambla Junior 2015 J1. Oversteek/Afslag Klein Vaarwaterweg Verkeersregelaars 2 Jouw functie is die van verkeersregelaar. Voor deze functie is een extra instructie

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES Het DTM Circus is voor de negende maal op rij aanwezig op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht. Gelukkig zijn er meerdere

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus 2014 Per kind één formulier helemaal invullen Naam :... Adres :... Postcode + Woonplaats :... Telefoonnummer :... E-mailadres :. Geboortedatum

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport brak vorig jaar een bezoekers record op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

Onze eigen Avondvierdaagse: alle info op een rij

Onze eigen Avondvierdaagse: alle info op een rij Onze eigen Avondvierdaagse: alle info op een rij Beste ouders en lopers, Onze eigen Avondvierdaagse gaat binnenkort van start. Niet meer door de stad maar heerlijk de duinen in. Er zijn ± 450 aanmeldingen

Nadere informatie

Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders. 1

Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders. 1 Tour for Life 23 April Bunnik Ploegbegeleiders info@tourforlife.nl 1 Inhoud Voorstellen Taken Voorbereiden Navigatie Kwesties Afspraken en bijzonderheden Bijzonderheden onderweg Vragen 2 Voorstellen Wim

Nadere informatie

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Hartelijk dan voor uw inschrijving voor Enjoy the Ride Kootwijkerbroek! Hier vind u alle informatie over deze rit, wij willen u vragen het goed door te lezen.

Nadere informatie

Vervoersprotocol. Doel van dit protocol:

Vervoersprotocol. Doel van dit protocol: Vervoersprotocol. Doel van dit protocol: We willen voorschriften geven aan personeel, ouders c.q. begeleiders en andere partijen die het leerlingenvervoer verzorgen, met als doel daarmee de verkeersveiligheid

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO- AV O N D VMBO- 3 K A M P LEUK, GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma 120 km 2 uur bussen 1 activiteiten WAAR? Boulevard Barnaart 30 2041 JA

Nadere informatie

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b.

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel tijdens de toertocht in de polder Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

VEILIG(ER) FIETSEN en KENNIS MAKEN MET WTC De HELLEN

VEILIG(ER) FIETSEN en KENNIS MAKEN MET WTC De HELLEN VEILIG(ER) FIETSEN en KENNIS MAKEN MET WTC De HELLEN Veiligheid tijdens het fietsen is nog al eens het gesprek van de dag. Uiteraard staat veiligheid ook binnen onze club hoog in het vaandel. Het fietsen,

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland. Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart maandag 28 maart 2016.

Deelnemersinformatie. Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland. Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart maandag 28 maart 2016. Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart maandag 28 maart 2016 pagina 2 HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van de stoerste HITplaats

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Programma 3 landen 3 daagse Eifel Ardennen

Programma 3 landen 3 daagse Eifel Ardennen Programma 3 landen 3 daagse Eifel Ardennen Beste Deelneemsters, en Deelnemers. Hiermee ontvang je het programma en verdere informatie voor deelname aan de 3 daagse naar Duitsland, België en Nederland van

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Voorbespreking. 9 & 10 juni 2018 Camping Boszicht

Voorbespreking. 9 & 10 juni 2018 Camping Boszicht Voorbespreking 9 & 10 juni 2018 Camping Boszicht ALGEMEEN GROOMAUTO s: Verplicht parkeren bij MANEGE de SPRENG na START van de ruiter Kom de camping tussendoor niet op, pas na FINISH van de eigen ruiter.

Nadere informatie

Welkom! Korte uiteenzetting van de dagen. Op de dagen zelf inhoudelijk meer informatie. Algemene informatie. Vragen en opmerkingen

Welkom! Korte uiteenzetting van de dagen. Op de dagen zelf inhoudelijk meer informatie. Algemene informatie. Vragen en opmerkingen Welkom! Korte uiteenzetting van de dagen Conform draaiboek Jeugdolympiade 2018 Op de dagen zelf inhoudelijk meer informatie Algemene informatie Vragen en opmerkingen Voor vragen of meer informatie: info@jeugdolympiade.nl

Nadere informatie

A B C D. OKV Beroepen Pinksterkamp

A B C D. OKV Beroepen Pinksterkamp A B C D OKV Beroepen Pinksterkamp 7 juni t/m 10 juni 2019 OKV Pinksterkamp een feest voor iedereen Beste Kampganger, De Pinksterdagen staan bij OKV altijd in het teken van het Pinksterkamp. Al vele jaren

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Richtlijnen voor het vervoer. van leerlingen van de RK bs Kardinaal de Jong

Richtlijnen voor het vervoer. van leerlingen van de RK bs Kardinaal de Jong Richtlijnen voor het vervoer van leerlingen van de RK bs Kardinaal de Jong Inleiding; In deze richtlijnen worden afspraken beschreven betreffende veiligheid bij schoolse activiteiten wanneer we met leerlingen

Nadere informatie

18-20 mei

18-20 mei 18-20 mei 2018 Algemene informatie Georganiseerd door TVG Sports 13 jaar georganiseerd Dit jaar 130 teams uit 7 landen Hoofdzakelijk Duitse, Deense en Nederlandse teams Gennep = thuisbasis, tentenkamp

Nadere informatie

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier SCHOOLKAMP 2018 SBO Het Kompas maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier Woudenbergseweg 47 3711AA Austerlitz Tel: 0343-491304 Van maandag t/m woensdag gaan wij met

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Schoolreis Texel 2012. 27 29 juni

Schoolreis Texel 2012. 27 29 juni Schoolreis Texel 2012 27 29 juni Naam Klas :.. :.. 1 Welkom op Texel Je verblijft in Stayokay Texel, Haffeldenweg 29, 1791 AS Texel Je neemt de volgende spullen mee: Kleding, zwemkleding, regenkleding,

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Schoolkamp 2 e klas. De Haven van Vinkeveen

Schoolkamp 2 e klas. De Haven van Vinkeveen Schoolkamp 2 e klas De Haven van Vinkeveen Voorwoord Eindelijk is het dan zover. De tweede klassen van het Haarlem College gaan op kamp naar Vinkeveen! In dit boekje vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013

Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Informatie zwemmers, coaches, officials en publiek Minioren Club Meet regio Zuid, Provincie Brabant 2013 Locatie De wedstrijd wordt gehouden in het wedstrijdbad, gelegen naast het Golfbad in Oss Eigen

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters Giro di KiKa 2016 In januari heb ik de beslissing genomen om dit jaar mee te doen aan Giro di Kika 2016. Dit is een 6 daagse fietstocht ten bate van de strijd tegen kinderkanker, door de Dolomieten met

Nadere informatie

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Welkom: De organisatie van het Eldenia Kids Got Talent Pupillenkamp heeft de locatie in St Michielsgestel wederom vast kunnen leggen. Hier zijn wij van 15 t/m 17

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. Programma 25 mei 2017

Deelnemersinformatie. Programma 25 mei 2017 Deelnemersinformatie Programma 25 mei 2017 8:00u Registratiebureau open 8:30u Wisselzone open 10:30u Start Super Sprint wedstrijd 10:35u Start Jeugd Super Sprint wedstrijd 10:35u Start Ouder-Kind Super

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie van de RUNFORESTRUN & Swim. Ondanks dat wij ons ten doel hadden gesteld het evenement iets groter te maken

Nadere informatie

Welkom begeleiders Zuidvogelsopreis!

Welkom begeleiders Zuidvogelsopreis! Welkom begeleiders Zuidvogelsopreis! 7-8-9 juni 2019 Algemene informatie De North Limburg Cup wordt georganiseerd door TVG Sports Het toernooi wordt al 14 jaar georganiseerd Dit jaar 107 teams uit 4 landen,

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Versie juni 2018 VERVOERSPROTOCOL

Versie juni 2018 VERVOERSPROTOCOL Versie juni 2018 VERVOERSPROTOCOL Inhoudsopgave 1. Vaststelling 3 2. Doel van dit protocol 4 3. Verantwoordelijkheden 4 4. Vervoer te voet 5 5. Vervoer per fiets 5 6. Vervoer per auto 7 7. Voorbeeldbrief

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

GRIEKENLAND ANATOLI. Periode: juli 2017 Leeftijd: 18+

GRIEKENLAND ANATOLI. Periode: juli 2017 Leeftijd: 18+ GRIEKENLAND ANATOLI Periode: 10 22 juli 2017 Leeftijd: 18+ 1 Griekenland Anatoli Help mee in een Grieks nonnenklooster Periode: 10 juli 22 juli 2017 Deelnemers: max. 8 vrijwilligers Leeftijd: 18+ Project

Nadere informatie

Survivalkamp Ardennen 2017

Survivalkamp Ardennen 2017 Survivalkamp Ardennen 2017 Beste derdeklasser, We gaan er dit jaar weer een geweldig kamp van maken! Dit is dé kans om je (nieuwe) klasgenoten beter te leren kennen. Het is altijd fijn om te weten wat

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013

LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013 LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013 LEERLINGENUITVOERING ZATERDAG 1 en ZONDAG 2 JUNI 2013 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje in Den Helder, waar alle danseressen en dansers al

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart

Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart Enkele belangrijke pas op. Borden Pas op een gevaarlijk kruispunt Pas op er kunnen tegemoet komers zijn Pas

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN

I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN I N F O - AV O N D V M B O - 3 K A M P LEUK,GEZELLIG, SAMEN programma deze avond Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. inschrijvingen... 3 2.1 Online inschrijvingen... 3 2.2 Inschrijvingen op de dag zelf... 3 3. Route... 4 3.2 Parkeren...

Nadere informatie

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via Activiteiten Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via recreatie@zideris.nl of de website www.zideris.nl. Maandag 1 augustus

Nadere informatie

: De Koog-Texel. : De Koog : : heide en uitkijktoren

: De Koog-Texel. : De Koog : : heide en uitkijktoren Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 16 KM : Noord Holland : De Koog-Texel : P Badweg : De Koog : : strand, duinen, bos : heide en uitkijktoren : versie februari 2018 RA = Rechtsaf LA

Nadere informatie

Wintersportreis Lodewijk college 2019

Wintersportreis Lodewijk college 2019 Wintersportreis Lodewijk college 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma Reglement

Nadere informatie

VVN Verkeersexamen 2019

VVN Verkeersexamen 2019 VVN Verkeersexamen 2019 1 VVN Verkeersexamen 2019 Toelichting route Houten, 15 en 16 mei 2019 2 Routekaartje Start en finish op de Hefbrug F S 3 Route verkeersexamen - van start tot Imkerspark S 4 Route

Nadere informatie

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid Welkom bij veiligheid en aansprakelijkheid Wat is veiligheid Veiligheid is het bewust nemen van aanvaardbare risico s. Totale veiligheid bestaat niet! Doelstelling NTFU Het vergroten van het bewustzijn

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Running on Sunshine. Uitleg Fietsroutes

Running on Sunshine. Uitleg Fietsroutes Uitleg Fietsroutes De routes voor auto- en fietsteams zijn verschillend, maar de routebeschrijvingen zijn gelijk van opzet. Autoploegen Bij autoploegen is het gebruikelijk dat er met twee auto s of busjes

Nadere informatie

[Ardennen] [Introductie dagen sportstroom] MH 13 & 14 september 2016

[Ardennen] [Introductie dagen sportstroom] MH 13 & 14 september 2016 [Introductie dagen sportstroom] MH 13 & 14 september 2016 [Ardennen] 13 & 14 September is het zo ver, het Outdoor & Survival kamp voor de 2ejaars sportstroom leerlingen. In deze twee dagen zullen de leerlingen

Nadere informatie

Gedragsregels en veiligheid

Gedragsregels en veiligheid Gedragsregels en veiligheid Neem altijd je lidmaatschapskaart mee van de Fietsgroep. Hierop staan je contactgegevens. Zet verder in je mobiel bij ICE (In Case of Emergency) het nummer waar in geval van

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen Vrijdag 6 juni : 11.00 uur vrijwilligers melden bij Mariette (Oude Markt) 12.00 uur opening secretariaat voor deelnemers 17.45 uur

Nadere informatie

-Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden)

-Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden) Superfietser 2015 Belangrijkste regels -Volg de aanwijzingen van de politie. -Iedereen moet stoppen. -Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden) -Je mag doorrijden. -STOP

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven Informatie Voetbalkamp SJO Korendijk 8, 9 en 10 juni 2018 De Buitenjan te Veldhoven Beste jeugdspelers/ ouders / begeleiders van SJO Korendijk, Zoals jullie bekend is gaan we dit seizoen weer op voetbalkamp.

Nadere informatie

Draaiboek Sirene-cup (spelers)

Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek voor internationaal toernooi in Oostende van 25 t/m 27 maart Datum: 16-maart-2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Belangrijk.... 3 Mee te nemen door de spelers...

Nadere informatie

Briefing Appierun 27 mei 2017

Briefing Appierun 27 mei 2017 Briefing AppieRun 27 mei 2017 Nog een paar nachten slapen en dan is het zover! De Appierun 2017. We hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook. Om de dag voor iedereen gladjes en plezierig

Nadere informatie

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op:

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op: Wintersportweek 2017 Deze presentatie is ná 01-02-2017 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Fotozoektocht per fiets naar Brialmontforten

Fotozoektocht per fiets naar Brialmontforten Fotozoektocht per fiets naar Brialmontforten ZOMER 2015 www.fietsersbond.be/kontich Tips en afspraken Met deze fotozoektocht leidt Fietsersbond vzw afdeling Kontich je deze zomer (tot 20 september) naar

Nadere informatie

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool Verkeersveiligheidsplan Veilig verkeer rond de Godelindeschool Inhoudsopgave Voorwoord 3 Hoofdgebouw 4 -Ingang Gerard Doulaan 4 -Ingang Godelindeweg 7 -Ingang Rotonde 8 Dependance 12 -Fietsers 12 -Automobilisten

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie