DE NIEUWE Scania streamline. Ontworpen om op kop te blijven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE NIEUWE Scania streamline. Ontworpen om op kop te blijven"

Transcriptie

1 DE NIEUWE Scania streamline Ontworpen om op kop te blijven

2 DE NIEUWE Scania streamline 2-3 De reis gaat verder. Zelfs een geweldige truck kan nog worden verbeterd. Het is brandstof die ons voortdrijft, en wij weten dat u met minder dan het beste geen genoegen neemt. De nieuwe Scania Streamline levert ongeëvenaarde brandstofbesparing door verfijnde aerodynamica en de verbeterde rijprogramma s van Scania Opticruise. En met een superieure motorefficiency, beschikbaar voor de breedste reeks Euro 6-oplossingen waaronder de legendarische Scania V8, zorgen wij dat u de koppositie behoudt. De Streamline is het bewijs voor waarin we geloven: dat er altijd manieren zijn voor het verder ontwikkelen, verbeteren en verfijnen van wat nu al een geweldige truck is.

3 scania BRANDSTOFBESPARING 4-5 Brandstof CO 2 Alles valt op zijn plek. Superieur brandstofverbruik vanuit elke invalshoek. Brandstof besparen met Scania. Uit ervaring weten we dat er drie belangrijke factoren zijn die kunnen worden beïnvloed als het om brandstofverbruik gaat: chauffeur, voertuig en onderhoud. Samen zorgen zij voor het ongekend lage brandstofverbruik van Scania. Een superieur brandstofverbruik is al decennia lang Scania s handelsmerk, en onze nimmer aflatende inzet op het verlagen van het brandstofverbruik gaat door met de nieuwe Scania Streamline. We hebben geen middel onbeproefd gelaten en de truck van binnen naar buiten doorlopen om elk onderdeel tot in de perfectie te verfijnen. Dit resulteerde in een superieure brandstofbesparing vanuit elke invalshoek. Chauffeur. Zelfs ervaren chauffeurs kunnen hun brandstofverbruik tot 10% verbeteren door een juiste training. Met Scania Driver Training leert u technieken voor zuinig rijden zodat u de kruissnelheid hoog en het brandstofverbruik laag kunt houden. Voertuig. Een geoptimaliseerd voertuig is cruciaal om uw brandstofverbruik te verbeteren. Optimale aandrijflijn, keuze van banden en dak- en zijspoilers zijn voorbeelden van factoren die het brandstofverbruik sterk beïnvloeden. 8 % Verfijnde aerodynamica, aandrijflijn en versnellingsbak zorgen in de nieuwe Scania Streamline samen voor een besparing van 8%. Onderhoud. Geplande service en onderhoud zijn essentieel voor het behouden van een uitstekend brandstofverbruik. Asuitlijning, bandendruk en smering kunnen uw brandstofverbruik sterk beïnvloeden. Houd uw truck als nieuw door regelmatige bezoeken aan een professionele Scania-werkplaats.

4 scania BRANDSTOFBESPARING 6-7 Scania Driver Coaching. Ontvang verbeterde feedback van de experts van Scania Driver Coaching. Chauffeurs krijgen persoonlijke coaches toegewezen die per telefoon feedback geven over de rijstijl en verbeteringen. De coaching voor chauffeurs is toegevoegd aan Scania Driver Development, dat ook Scania Driver Training en Scania Driver Support omvat. Het grote voordeel van coaching is dat de effecten van de chauffeurstraining langer doorwerken, waardoor de kosten en de slijtage op de lange duur sterk worden verminderd. Scania Opticruise met Economy programma. Brengt uw brandstofverbruik omlaag en houdt uw kruissnelheid op peil. Scania Opticruise is nu uitgerust met rijprogramma s om uw brandstofefficiency nog verder te optimaliseren. Geheel geïntegreerd met de slimme cruisecontrol Scania Active Prediction, het nieuwe Economy programma dat tot 4-5% brandstof bespaart. 4 5 % Verbeterde stroomlijn. Twee van de meest aerodynamische cabines op de markt hebben nu nog vloeiendere lijnen. We hebben de hoeken aan de voorzijde opnieuw vormgegeven om de luchtstroming langs de zijkanten van de cabines uit de G- en R-serie te verbeteren. De nieuw ontworpen zonneklep die optioneel kan worden voorzien van extra verlichting, geeft een nieuwe, windkerende daklijn. Dit resulteert niet alleen in beter brandstofverbruik, maar geeft ook een fris en strak uiterlijk. 1,2 % Scania Euro 6-motoren. Onze nieuwe, tweede generatie Euro 6-motoren beschikt over dezelfde kenmerken als alle Scania-motoren: een hoog koppel, uitmuntende prestaties en een uitstekend operationeel rendement. In onze poging om alle componenten en elke combinatie van componenten in de nieuwe motorgeneratie te verbeteren is het brandstofverbruik met meer dan 2 % verlaagd. Ook introduceren we de eerste Euro 6 V8 op de markt, zodat de legendarische Scania V8 u al het benodigde schone vermogen kan leveren. Versnellingsbak met lage weerstand. Door het oliepeil in de versnellingsbak te opti ma - liseren wordt de wrijving verlaagd en de efficiency verhoogd. De oliestroom wordt zorgvuldig door de versnellingsbak geleid, zodat alle onderdelen goed worden gesmeerd. Het resultaat is een brandstofbesparing van maximaal 0,4 %. 2,2 % 0,4 %

5 scania Uptime 8-9 Toegang op afstand. De nieuwe Scania Streamline is verbonden met de Scania Communicator die nuttige informatie verschaft aan zowel de klant als de werkplaats. Als er onder weg iets gebeurt, kan de truck op afstand worden gediagnosticeerd om de chauffeur te begeleiden bij het oplossen van het probleem, om een oproep naar een monteur voor te bereiden of om te zorgen dat de noodzakelijke onderdelen en kennis ter plekke zijn wanneer u de truck voor onderhoud langs brengt. Bij Scania zijn we dedicated all the way. Kostbare tijd. Een goed lopend bedrijf is een groot genoegen. Maximale uptime. Dat principe volgen we altijd bij het ontwerpen van nieuwe Scania-trucks en -services. Dankzij de focus van Scania op operationeel rendement, duurzaamheid en robuustheid, is een partnerschap met Scania bedoeld om blijvend te zijn. Daarom zit de nieuwe Scania Streamline boordevol nieuwe services waarmee u uw bedrijf vooruit kunt helpen. Het totaalbeeld. U en uw truck komen voor ons altijd op de eerste plaats, en dat blijft ook zo. Maar aan de mensen die uw truck onderhouden, kunt u ook uw volgwagen en carrosserie toevertrouwen. Met onze voertuiggerichte services wordt op één plek voldaan aan onderhoudswensen als overzicht en reparaties met originele onderdelen, en kunt u zich richten op uw bedrijf. Verdubbeling. Voldoende accuspanning is essentieel om uptime te garanderen. Om storingen aan de accu te voorkomen presenteert Scania een nieuw, slim en dubbel accusysteem dat ervoor zorgt dat u te allen tijde voeding heeft. Met een accuopstelling voor hoog vermogen die speciaal bij het starten wordt gebruikt, en nog een apart accu systeem voor comfortsystemen en persoonlijke apparatuur, kunt u erop vertrouwen dat uw Scania elke keer start. Onderhoudsplanning van Scania. Tijdige opsporing van problemen die de aandacht van de werkplaats vragen, betekent gewoonlijk meer uptime. Met de onderhoudsplanning van Scania kan de chauffeur of de wagenparkbeheerder onderhoudswerkzaamheden rapporteren. Dit kan worden gedaan vanuit de Scania Fleet Management-portaal, of rechtstreeks onderweg met uw tablet of smartphone-app. Ter voorbereiding van een gepland bezoek aan de werkplaats, kan de status van het voertuig ook digitaal worden verzonden naar de werkplaats om het onderhoudsproces te stroomlijnen.

6 scania PRESTATIES Zwaar werk. Zware wegen vragen om sterk teamwork. Uw truck is uw partner. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat u de beschikking heeft over al het benodigde motorvermogen, wanneer u daar ook maar behoefte aan heeft. De nieuwe Scania Streamline zit boordevol vermogen, in de ware traditie van Scania. Belangrijker dan ooit is de brede reeks beschikbare motoren die zorgen dat uw truck over al het vermogen beschikt om het werk uit te voeren. Vooruit kijken. Veiligheid op de weg komt altijd op de eerste plaats; indrukwekkend zicht is een fraaie bonus. De Scania Streamline is voorzien van nieuwe koplampen die uw pad verlichten. De nieuwe koplampeenheden zijn voorzien van nieuwe omlijstingen, richtingaanwijzers met ledlampen en verlichting voor overdag. Verlichtingsopties zijn H4-, H7- en Xenon-koplampen, met H7 als standaard op slaapcabines in de G- en R-serie. De nieuwe zonneklep is optioneel voorzien van verbeterde verstralers met een breder bundelpatroon, waardoor de chauffeur ontspannen kan rijden. De kracht van legendes : Euro 6 V8. De Scania V8 is de King of the Road, en is dat al vanaf zijn introductie tientallen jaren geleden. Nu nemen we de volgende stap om te voldoen aan de emissie-eisen zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen van de legendarische Scania V8. Met de enige Euro 6 V8 s op de markt krijgt u toegang tot de legendarische krachten van de V8: hoog koppel bij lage toeren, terwijl de emissies in het groene gebied blijven. Kies uw vermogen. Scania introduceert nu de tweede generatie van de vermaarde Euro 6-motorreeks. Met de nieuwe 9-, 13- en 16-liter Euro 6-motoren, zijn er elf verschillende Euro 6-vermogens variërend van 250 tot 580 pk, waaronder twee Euro 6 V8 s. Dus afhankelijk van uw werkzaamheden is er altijd wel een aandrijflijn die aan uw eisen voldoet. Daarbovenop leveren we een grote reeks Euro 5- en EEV-motoren. Voor verdere flexibiliteit en zelfstandigheid introduceert Scania een nieuwe reeks AdBlue-tanks die de optimale oplossing vormen voor uw motor- en tankcapaciteit.

7 scania DRIVER FOCUS Sterke persoonlijkheid. Comfortabel rijden in stijl. De nieuwe Streamline is voorzien van het nieuwe audiosysteem van Scania, met optionele navigatie, Bluetooth, AUX, USB en aansluiting voor SD-kaart. Wand- en dakpanelen zijn vervaardigd van nieuw kwaliteitsmateriaal, en de wanden in het slaapgedeelte zijn donkerder voor een nieuwe, getemperde sfeer. Speciale Streamline-bekleding en een nieuwe dorpelstrip zijn standaard, en Scania s bed dat kan worden uitgetrokken en is voorzien van een extra dik pocketverenmatras, wordt nu standaard geleverd in de slaapcabines van de R-serie. Premium wordt geleverd met ingebouwd zelfvertrouwen. Het rijden met een Scania-truck is altijd een statement van stijl en trots geweest. Het is niet alleen het uiterlijk, het is ook dat ongrijpbare, premium gevoel dat je krijgt bij pure Scania-kwaliteit. Met de nieuwe Scania Streamline blijven we trouw aan die gedachte en hebben we er nog wat extra s aan toegevoegd. Ongecompliceerd uiterlijk. Nieuwe stoelen van topkwaliteit. De Scania Streamline is uitgerust met een nieuwe reeks door Scania ontworpen stoelen* van topkwaliteit die staan voor een ultiem truckcomfort. De stoelen kunnen in alle richtingen worden versteld en kunnen worden voorzien van ventilatie met twee standen. De stoelen bieden het beste in gemak, comfort en uiterlijk, gecombineerd met de allernieuwste ergonomische vormen. De stoelen zijn leverbaar in de bekledingskleuren new dark of light sand, of in klassiek leer van topklasse. * optioneel Het ware leiderschap straalt er vanaf. Naast de verbeterde aerodynamica geeft de nieuwe vorm van de Scania Streamline de cabine een strak en stijlvol uiterlijk. Dit geldt ook voor de nieuw vormgegeven zonneklep met geïntegreerde verstralers, die de strakke afwerking nog verder verhogen. Bij het rijden met de legendarische V8 kunt u uw aanwezigheid nu ook met de nieuwe vormgeving doen gelden. Het nieuwe uiterlijk van de Scania Streamline wordt bekroond door de compleet nieuwe, optionele metallic kleur Ocean Blue en de Streamline-strepen.

8 DE NIEUWE scania streamline Door Remote Diagnostics kan op afstand een diagnose worden gesteld voor onderhoudsproblemen. Met de onderhoudsplanning van Scania kunnen chauffeurs en wagenparkbeheerders onderhoudswensen rapporteren. De nieuwe aerodynamische zonneklep zorgt voor een windgeleidende daklijn. Scania Opticruise zorgt samen met de nieuwe rijprogramma s dat u belangrijke procenten brandstof bespaart. De nieuwe hoekspoilers geven een betere aerodynamica en een strakker uiterlijk. De som van alle delen. Het nieuws over de nieuwe Scania Streamline. De nieuwe Scania Streamline verbruikt tot 8% minder brandstof dan zijn voorganger, die nog steeds als koploper wordt beschouwd als het om brandstofverbruik gaat. Dat is niet zomaar iets. Scania heeft eenvoudigweg de lat hoog gelegd voor de concurrentie. Verbeteringen binnen de cabine omvatten nieuwe stoelen van topkwaliteit, nieuwe kleurstellingen en een uitstekende radio met navigatie. De nieuwe en krachtiger achteras is speciaal bestemd voor zwaar werk in veeleisende omstandigheden. De tweede generatie Scania Euro 6 motoren zijn nog zuiniger. Nieuwe AdBlue-tanks bieden meer flexibiliteit en een slimmere indeling van de ruimte. Een trailer aankoppelen wordt voor de chauffeur gemakkelijker gemaakt dankzij het verbeterde elektronische level control systeem. De nieuw ontworpen koplampen met LED techniek verlichten de weg nog beter. Het nieuwe dubbele accusysteem zorgt dat uw Scania Streamline altijd start Een geoptimaliseerd oliepeil in de versnellingsbak verhoogt de efficiency. Nieuwe achterlichten met ledlampen gaan langer mee en verhogen daardoor de uptime.

9 Samengesteld voor uw gemak. Met de introductie van de Scania Streamline komt Scania met een reeks uitrustingspakketten die het u makkelijk maken om uw truck aan te passen aan uw wensen. Chauffeurspakket Prestigepakket Comfortpakket Leerpakket V8 Leerpakket Verlichtingspakket Stylingpakket Kijk op voor meer informatie. Het erfgoed van de Streamline. De trend naar aerodynamisch vormgegeven zware trucks begon in 1991 met de originele Scania Streamline. Bij deze gerestylede Scania 3-serie werd speciaal aandacht besteed aan hoe luchtstroming van invloed is op het brandstofverbruik. De Streamline werd een legende, en verwierf volgers in heel Europa. Sindsdien zagen we generaties nieuwe trucks voortborduren op dit aerodynamische erfgoed. De nieuwe Scania Streamline blijft trouw aan dit erfgoed, en versterkt Scania s positie als wereldwijde marktleider op het gebied van brandstofzuinigheid en uptime. Scania voert een actief beleid ten aanzien van productontwikkeling en -verbetering. Daarom behoudt het bedrijf zich het recht voor om zonder kennisgeving vooraf wijzigingen aan te brengen in producten en productspecificaties. Bovendien zijn bepaalde producten en services mogelijk niet op alle markten verkrijgbaar vanwege nationale wettelijke eisen. Neem voor verdere informatie contact op met uw dealer of ga naar Edition nlxx Scania CV AB

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Brandstof-geoptimaliseerde Scania trekkers

Brandstof-geoptimaliseerde Scania trekkers PRESS info P09904NL / Per-Erik Nordström 17 september 2009 Brandstof-geoptimaliseerde Scania trekkers In samenhang met de introductie van de nieuwe R serie vrachtauto s introduceert Scania een serie nieuwe

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT Overzicht Overzicht Dit document geeft een overzicht van de factoren die het brandstofverbruik van een voertuig beïnvloeden en verklaart ze. Er zijn diverse factoren die het brandstofverbruik van een voertuig

Nadere informatie

DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling

DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling DE NIEUWE SCANIA V8-MODELLENSERIE 2-3 Maak uw ambities zichtbaar. Scania s nieuwe V8-vrachtautoserie weerspiegelt in veel

Nadere informatie

Voertuigtransport. Onderweg met een lading die bestemd is voor de weg

Voertuigtransport. Onderweg met een lading die bestemd is voor de weg Voertuigtransport Onderweg met een lading die bestemd is voor de weg Voor de enige business die telt. Die van u. Een eenzame weg, u die aan het stuurwiel zit, starend naar de horizon... Herkent u dat gevoel?

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Tijd voor de volgende generatie

Tijd voor de volgende generatie Tijd voor de volgende generatie Introductie van het nieuwe premium Jarenlang heeft u hierop moeten wachten. Terwijl wij de trucks vervaardigden en verder verfijnden tot ze perfect waren. Nu het zover is

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF. De nieuwe Euro 6 Bouwvoertuigen DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nieuw: de CF Construction. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw, waarbij regelmatig off road gereden wordt.

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

Trucks voor internationaal vervoer

Trucks voor internationaal vervoer Trucks voor internationaal vervoer SCANIA INTERNATIONAAL VERVOER De onbetwiste leider. Overal ter wereld gaat het om snelheid en u zit achter het stuur. Het is tijd om alle aspecten van uw bedrijf te optimaliseren,

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

Scania Streamline voor een lagere luchtweerstand en hoger rendement

Scania Streamline voor een lagere luchtweerstand en hoger rendement PRESS info P13302NL / Per-Erik Nordström 21 maart 2013 Scania Streamline voor een lagere luchtweerstand en hoger rendement Scania heeft de luchtstroming rondom de voorkant en zijkanten van de G en R serie

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

DE Scania van de volgende generatie. Een nieuwe invulling geven aan de rijervaring

DE Scania van de volgende generatie. Een nieuwe invulling geven aan de rijervaring DE Scania van de volgende generatie Een nieuwe invulling geven aan de rijervaring Klaar om geschiedenis te schrijven. Opnieuw. Perfectie kent geen grenzen. Dat weten we al sinds jaar en dag. En onze vastberadenheid

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

BULK ADR-BULK. Hier komen de zwaargewichten

BULK ADR-BULK. Hier komen de zwaargewichten BULK ADR-BULK Hier komen de zwaargewichten Op maat gemaakt voor de enige business die telt. Die van u. U rijdt met de zwaarste ladingen op de langste wegen. Met andere woorden, u bent één van de zwaargewichten.

Nadere informatie

LF 2016 EDITION DRIVEN BY QUALITY

LF 2016 EDITION DRIVEN BY QUALITY LF 2016 EDITION DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM LF 2016 EDITION DAF presenteert een groot aantal vernieuwingen voor de populaire LF-serie. Met geoptimaliseerde aandrijfliijnen en nieuwe

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Klaar voor het zware werk. Op zwaar terrein. Bij Scania stellen we alles in het werk om met onze ervaring en expertise de krachtigste

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

PRESS info. Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012

PRESS info. Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012 PRESS info P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012 Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: 9- en 13-liter Euro 6 motoren voor vrachtauto s en bussen Nieuwe high-performance Euro 6

Nadere informatie

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER COMFORT OP ALLE TERREINEN Nieuwe comfortabele stoelen, een nieuw stuurwiel en een dashboard met alle schakelaars overzichtelijk per

Nadere informatie

Sublieme uitrusting. en verscheidene andere functies. Deze garanderen rijeigenschappen van wereldklasse en een laag brandstofverbruik.

Sublieme uitrusting. en verscheidene andere functies. Deze garanderen rijeigenschappen van wereldklasse en een laag brandstofverbruik. Sublieme uitrusting Volvo FH16 De zwaar transport kampioen. De Volvo Ocean Race Limited Edition truck is geïnspireerd door de grootste zeilrace ter wereld en wordt geleverd met topapparatuur direct uit

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

SCANIA EURO 5 EN EEV MOTOREN. Voor vlijmscherpe prestaties

SCANIA EURO 5 EN EEV MOTOREN. Voor vlijmscherpe prestaties SCANIA EURO 5 EN EEV MOTOREN Voor vlijmscherpe prestaties SCANIA EURO 5 AND EEV POWERTRAINS De kracht van visionair denken Transport draait om meer dan alleen het veilig vervoeren van goederen tegen de

Nadere informatie

Scania Fleet Management Services. The connected truck

Scania Fleet Management Services. The connected truck Scania Fleet Management Services The connected truck Details zijn belangrijk Scania Fleet Management is een geheel van diensten dat uw voertuigen en chauffeurs met uw kantoor verbindt. U ontvangt gegevens

Nadere informatie

Beter voor het milieu, goed voor het rendement Ecolution by Scania

Beter voor het milieu, goed voor het rendement Ecolution by Scania PRESS info P10902NL/ Per-Erik Nordström 22 september 2010 Beter voor het milieu, goed voor het rendement Ecolution by Scania Ecolution by Scania is de naam van een nieuwe lijn groene producten en diensten

Nadere informatie

Scania s Euro 6 serie: Beproefde technologie en oplossingen voor alle toepassingen

Scania s Euro 6 serie: Beproefde technologie en oplossingen voor alle toepassingen PRESS info P13X02NL / Örjan Åslund 24 oktober 2013 s Euro 6 serie: Beproefde technologie en oplossingen voor alle toepassingen levert nu maar liefst elf Euro 6 motoren, die van 250 pk tot 730 pk lopen.

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Voortgang CO 2 reductie

Voortgang CO 2 reductie Voortgang CO 2 reductie Introductie A. Hak wil in 2020 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen HOGE PRESTATIES, ZEER EFFICIËNT - ÉN EEN DUURZAME OPLOSSING De introductie van de Volvo FM Methaan-Diesel betekent

Nadere informatie

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 expertise opgedaan op het gebied van SCR (Selective Catalytic Reduction) en AdBlue -inspuiting,

Nadere informatie

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig Smallegangtruck met zesde zintuig MX-X: ergonomisch intelligent Wijnegem, 26.03.2012 De MX-X van STILL is een smallegangtruck die op zijn weg doorheen het magazijn van de toekomst het spoor nooit bijster

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

UW RENDEMENT ONS DOEL

UW RENDEMENT ONS DOEL UW RENDEMENT ONS DOEL ELKE ONTWIKKELING BEGINT MET DE VRAAG: OP WELKE MANIER DRAAGT DEZE BIJ AAN EEN BETER RENDEMENT VOOR U? WIJ ADEMEN RENDEMENT DAF kent uw business en weet hoe belangrijk rendement voor

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE TRUCKS PARTS FINANCE

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE  TRUCKS PARTS FINANCE DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.BE DAF CF 19T / LF 19T DISTRIFORCE AFMETINGEN LENGTE LAADKAST EXTERIEUR L = 7800 MM F Opbouwlengte inw 7720 mm G Opbouwbreedte inw.

Nadere informatie

Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging

Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging 04 maart 2019, 17:30 (CET) Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een nieuwe versie van de Range

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001, MVO

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland Jan Schouten Quality Safety Environmental care A company driven by strong core values CO 2 -neutrale productie Eerste 100 % CO 2 -neutrale truckfabriek in Gent Windenergie, zonne-energie, biobrandstoffen

Nadere informatie

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40. P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40. P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009 PRESS info P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009 Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40 De kracht, het gevoel en dat onmiskenbare geluid zij verklaren voor een belangrijk deel waarom Scania

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd en door het hebben en

Nadere informatie

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Groot aantal vernieuwingen gericht op maximaal rendement DAF introduceert LF 2016 Edition Tot 5% lager brandstofverbruik door motoroptimalisaties Nieuwe geautomatiseerde

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG Uw passagiers verdienen een Volvo De Volvo 9500 is de eerste stap in de wereld van Volvotouringcars. Betrouwbaar, veilig en comfortabel, een bus die uw bedrijf jaar na jaar

Nadere informatie

Stukgoed Volumetransport Geconditioneerd transport. De juiste basis voor onderhandelen

Stukgoed Volumetransport Geconditioneerd transport. De juiste basis voor onderhandelen Stukgoed Volumetransport Geconditioneerd transport De juiste basis voor onderhandelen 02 Op maat gemaakt voor de enige business die telt. Die van u. Of uw lading nu wordt geclassificeerd als stukgoed,

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa

Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 Postbus 90065 5600 PT Eindhoven Tel : +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Groot aantal vernieuwingen gericht op

Nadere informatie

Nu goedkoper en groener rijden. Easy Green simpel en voordelig. Direct instappen met Easy Green. GO-Greener: Hoe? Zo! Effecten:

Nu goedkoper en groener rijden. Easy Green simpel en voordelig. Direct instappen met Easy Green. GO-Greener: Hoe? Zo! Effecten: Nu goedkoper en groener rijden Uw auto direct aanzienlijk voordeliger en schoner laten rijden? Dat kan met GO-Greener. Meer kilometers voor minder geld. Met behoud van comfort en zelfs verbetering van

Nadere informatie

TM800. Verrijk uw gewassen.

TM800. Verrijk uw gewassen. TM8. Verrijk uw gewassen. Official Partner Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas kan.

Nadere informatie

Belangrijke mijlpalen die de geschiedenis hebben veranderd

Belangrijke mijlpalen die de geschiedenis hebben veranderd Belangrijke mijlpalen die de geschiedenis hebben veranderd Vanaf de introductie van de eerste, stadsvriendelijke frontstuur cabine in 1956 tot de enorm geavanceerde langeafstand trucks van vandaag, heeft

Nadere informatie

Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV

Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV Cruise Canada RV Rental & Sales Compact RV Lengte 5,8 Mtr. maximale capaciteit van 3 personen. Onze compacte unit is een volledig self-contained RV met een strak aerodynamisch design. De indeling is voorzien

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik!

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik! Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij Vrachtwagen Motoren door een extra besturing apparaat.

Nadere informatie

GPM IV SERIE MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GPM IV ACHTERLADER

GPM IV SERIE MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GPM IV ACHTERLADER GPM IV SERIE MAAK KENNIS MET DE NIEUWE GPM IV ACHTERLADER GPM IV SERIE De GPM IV is de moderne interpretatie van onze legendarische lijn van GPM afvalinzamelvoertuigen. De GPM IV biedt een scala aan vooruitstrevende

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Distributievoertuigen

Distributievoertuigen Distributievoertuigen SCANIA DISTRIBUTIEVOERTUIGEN Voor een ononderbroken leveringsketen Omdat u zich bezig houdt met distributie, leveringen en logistiek, wilt u dat uw voertuigen voortdurend beschikbaar

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25%

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% PRESS info P09601NL/ Per-Erik Nordström Mei 2009 Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% Scania gaat beginnen met uitgebreide operationele tests van een unieke hybride-elektrische

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

Brandstof besparen... kilometer na kilometer...

Brandstof besparen... kilometer na kilometer... Brandstof besparen... kilometer na kilometer... Bridgestone, uw partner voor een meer milieuverantwoordelijk gedrag Als bedrijf dat betrokken is bij mobiliteit, spant Bridgestone zich in om de CO 2 -uitstoot

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

PRESS info. Scania op de IAA 2010 Scania vrachtauto s bieden toegevoegde waarde op alle fronten. P10906NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010

PRESS info. Scania op de IAA 2010 Scania vrachtauto s bieden toegevoegde waarde op alle fronten. P10906NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010 PRESS info P10906NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010 Scania op de IAA 2010 Scania vrachtauto s bieden toegevoegde waarde op alle fronten Nieuwe, belangrijke introducties van Scania tillen de prestaties,

Nadere informatie

SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN. De kracht van keuze

SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN. De kracht van keuze SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN De kracht van keuze SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN 2-3 Technologische vrijheid. Keuzevrijheid. Dat betekent bij Scania dat u altijd een maatwerkoplossing

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Nieuwe motoren van Hyundai

Nieuwe motoren van Hyundai Nieuwe motoren van Hyundai Persinformatie September 2015 HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade 5 63067 Offenbach, Duitsland www.hyundai.com/eu Geavanceerde aandrijftechnologieën voor meer efficiëntie

Nadere informatie

Jachtwerf Arie Wiegmans

Jachtwerf Arie Wiegmans Jachtwerf Arie Wiegmans... staat voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, stalling of de aankoop van een nieuwe of gebruikte boot. Op onze jachtwerf in Breukelen vindt het

Nadere informatie

PRESS info. Spectaculaire brandstofbesparingen Scania Opticruise met verschillende prestatieprogramma s. P13303NL / Per-Erik Nordström 21 maart 2013

PRESS info. Spectaculaire brandstofbesparingen Scania Opticruise met verschillende prestatieprogramma s. P13303NL / Per-Erik Nordström 21 maart 2013 PRESS info P13303NL / Per-Erik Nordström 21 maart 2013 Spectaculaire brandstofbesparingen Scania Opticruise met verschillende prestatieprogramma s Scania Opticruise is nu zonder extra kosten uitgebreid

Nadere informatie

Productinnovaties markeren DAF Transport Efficiency

Productinnovaties markeren DAF Transport Efficiency Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa DAF Trucks op de IAA 2016 in Hannover: Productinnovaties markeren DAF Transport Efficiency Innovatief DAF Connect on-line fleet management system o Truck en thuisbasis 24/7

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Scania R 730 4x2 Topline V8-trekker voor maximale prestaties en groot chauffeurscomfort

Scania R 730 4x2 Topline V8-trekker voor maximale prestaties en groot chauffeurscomfort PRESS info P10901NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010 Scania op IAA 2010 Vrachtautoserie met verhoogde productiviteit Nieuwe instrumenten om brandstofverbruik en CO 2 -emissies te verlagen V8-vrachtautoserie

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

L E G E NIS B DACK 3

L E G E NIS B DACK 3 LEG THE 2 END IS BACK 3 4 5 SO Motor Bereid je voor op de terugkeer van een legende. De nieuwe Toyota GR Supra biedt de meest pure rijervaring en is daarmee een logisch vervolg op een rijke historie van

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer die uw truck aflegt:

Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer die uw truck aflegt: Vrachtwagenlijst Prijzen & Merken Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij VrachtwagenMotoren door een extra besturings apparaat. 8 LITER BESPARING Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Cabines van de CF-serie Exterieur

Cabines van de CF-serie Exterieur Cabines van de CFserie Exterieur In de vormgeving van de cabine van de DAF CF is de DAFoorsprong zeer duidelijk te herkennen. De puntige vorm is niet alleen gekozen om de cabine haar elegante lijnen te

Nadere informatie

Opel Corsa 1.3 CDTi Cosmo

Opel Corsa 1.3 CDTi Cosmo Jarno van Maanen 12 november 2007 Jong volwassen Opel weet het zeker: de jeugd heeft de toekomst. Dat blijkt niet alleen uit de hippe televisiecommercials met die vrolijke poppetjes, ook de brochures staan

Nadere informatie

GreenPlan. Boek groen resultaat

GreenPlan. Boek groen resultaat GreenPlan Boek groen resultaat Waarom groen ondernemen? Groen ondernemen krijgt in het bedrijfsleven steeds meer aandacht. En terecht. We zijn getuige van een opwarming van de aarde. Een toenemende CO

Nadere informatie

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 ervaring op het gebied van SCR technologie met Adblue -inspuiting (Selective Catalytic Reduction).

Nadere informatie