Prikbord oktober tot eind december

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prikbord oktober tot eind december"

Transcriptie

1 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem Prikbord oktober tot eind december Fluo zie je zo : vanaf 17 oktober 2016

2 Sponsorloop Ook dit jaar was de sponsorloop weer een groot succes! Zowel onze leerlingen, als onze ouders en sympathisanten hebben de ziel uit hun lijf gelopen. Dank aan alle deelnemers, leerkrachten, ouders en helpende ouders om hiervan weer een fijn feest te maken. De opbrengst van deze sponsorloop bedraagt 5 410,50 en gaat naar sportmaterialen voor beide vestigingen. Op de website zullen er eind december foto s verschijnen van het aangekochte sportmateriaal. Foto s van uw sportieve prestaties zijn te bewonderen op de schoolsite. Olfa site Onze gezamenlijke schoolwebsite (Pieter van Maldereplein en Ingenieur Haesaertslaan) zit in een nieuw kleedje. Het nieuwe prikbord vindt u telkens onder de link ouders. Zo bent u op de hoogte van alle activiteiten en data. ( Kinderparlement Vanaf dit schooljaar zal er een aantal keren per schooljaar een kinderparlement bijeenkomen op school, op beide vestigingen. Er zal voor elke klas van het vierde, vijfde en zesde leerjaar een vertegenwoordiger gekozen worden die naar de vergaderingen komt. Alle kinderen van de school kunnen ideeën aanbrengen via de ideeënbriefjes. Hopelijk komen er leuke voorstellen uit de bus die

3 onze school nog leuker en fijner maakt! Binnenkort kan u voor foto s en verwezenlijkingen van het kinderparlement een kijkje nemen op onze vernieuwde website. Fotograaf Onze fotograaf komt dit schooljaar wat later. Op 18 november mogen de kinderen weer piekfijn uitgedost op de foto, zowel met de klas als individueel. Daarna zal u tijdig bericht krijgen ivm (na)bestellingen. Opbrengst feesten vorig schooljaar De feesten van vorig schooljaar brachten weer een mooi centje op waarmee we op school leuke dingen kunnen realiseren. Op het Pieter van Maldereplein werd de bibliotheek helemaal vernieuwd!

4 In de vestiging Ing. Haesaertslaan werd de opbrengst gebruikt voor een splinternieuwe muziekinstallatie. Ook werden er reeds goalen besteld bij het VTI Kontich, want de leerlingen daar gaan die voor ons maken. Deze zouden in december klaar moeten zijn. Er komen ook grote L-vormige blokken voor de speelplaats van het derde tem het zesde leerjaar, waarmee de kinderen kunnen bouwen, op klimmen en klauteren, maar ook rustig op kunnen zitten voor een babbeltje. Er zullen ook een twister en krijtborden op de speelplaats komen. Er is een grote elastiek gespannen waarover ze naar elkaar kunnen gooien met de nieuw aangekochte ballen. Ook schilderen we nog een paar kleurrijke hinkelpaden! Hopelijk genieten de kinderen nu nog meer van hun speeltijd! One-mile-a-day Na de herfstvakantie stappen we mee in het project 'one mile a day'. De kinderen van onze school (de beide vestigingen) gaan vanaf dan af en toe samen met hun juf/meester 'een mijl' lopen op school. Het project, dat in Schotland zijn oorsprong vond, heeft aangetoond dat de kinderen na een extra bewegingsmoment de lesactiviteiten met meer energie en concentratie hervatten. Reden genoeg dus om in actie te schieten!

5 Meer info volgt in ons volgende prikbord en binnenkort zijn er ook foto's te bewonderen op onze website! Data afscheidsrecepties zesde leerjaar We wensen de ouders van het zesde leerjaar tijdig op de hoogte te stellen van de data van de afscheidsreceptie. Voor de ouders en leerlingen van het zesde leerjaar op de vestiging Pieter van Maldereplein op dinsdag 27 juni Het uur wordt later medegedeeld. De afscheidsreceptie voor de ouders en de leerlingen van het zesde leerjaar vestiging Ingenieur Haesaertslaan op donderdag 29 juni 2016 om 19u30. Autoluwe dag en car-free day Onze leerlingen hebben genoten van deze dag. Vrijdag 16 september mochten onze leerlingen zich uitleven op straat. Onder leiding van de leerkracht lichamelijke opvoeding oefenden ze hun fietsvaardigheid. Hartelijk dank ook aan de ouders die de leerlingen van het zesde leerjaar mee hebben begeleid op hun fietstocht. U kan de foto s van deze dag bewonderen op de website. Rapport en eerste individueel oudercontact Op vrijdag 21 oktober krijgt uw zoon of dochter het eerste rapport mee naar huis. Op dinsdag 25 oktober of woensdag 26 oktober wordt u uitgenodigd op het eerste individueel oudercontact. De brieven hierover worden meegegeven. De klasleerkracht zal u op de hoogte brengen van het juiste uur.

6 Advent Belg op 7 leeft in armoede. Wist je dat? Waarschijnlijk niet. Want de meesten doen er alles aan om hun problemen zo goed mogelijk te verbergen. Als het over armoede gaat, hebben we immers nog steeds heel wat vooroordelen. Ze hebben het vast zelf gezocht, toch? Zijn liever lui dan moe? En zijn het geen moeilijke tijden voor iedereen? Samen Tegen Armoede gaat de uitdaging aan om de taboes te doorbreken en de complexiteit van het armoedeweb zichtbaar te maken. Een echtscheiding, gezondheidsproblemen, jobverlies Armoede is geen keuze, maar een ingewikkeld samenspel van oorzaken en gevolgen. Geen ver-van-ons-bed-show, maar een verhaal van mensen, vrienden en kennissen. Het kan ook jou, je collega, buurvrouw of de winkelier om de hoek overkomen. Vandaag leven meer dan Belgen in armoede. Armoede is een verhaal van 1 op 7. Mooi gedroomd is een speelse en belevende vertaling van de Welzijnszorgcampagne van Mooi gedroomd vertrekt van het leuke en spannende verhaal van Robby en zijn vriendjes en breng zo de campagne op kindermaat in de klas. Deze adventscampagne start met een viering op 28/11 voor het Pieter Van Maldereplein en wordt afgesloten met een kerstviering op 23/12 voor Ing. Haesaertslaan.

7 Fluo zie je zo Zoals u wellicht in het schoolreglement gelezen hebt, is het dragen van het fluohesje vanaf maandag 17 oktober verplicht. Wij hebben in het verleden altijd via sponsoring onze leerlingen een hesje kunnen meegeven. Dit hesje krijgt elke leerling gedurende de donkere periode in bruikleen. De klas en het klasnummer staan er met een textielstift op geschreven. Het is de bedoeling dat nadien het hesje gewassen wordt teruggegeven aan de titularis. Zo kunnen wij er als school vele jaren gebruik van maken. Indien uw zoon of dochter het hesje verliest of stuk maakt, zien we ons genoodzaakt dit via de schoolrekening aan te rekenen ( 3 / st. ) We organiseren dit schooljaar ook twee fluodagen nl. op 9 november en 22 februari. Om het belang van FLUO nog eens op een leuke manier extra te laten opvallen, mogen de kinderen op deze dagen zo fluo mogelijk naar school komen: brillen, hoeden, broeken, rokjes, schoenen, haarrekkertjes,. Laat alle FLUO maar komen! Fietshelm Net zoals op de strapdag van 16 september en op andere uitstappen met de fiets willen we dat onze leerlingen een fietshelm dragen. Dit is voor de eigen veiligheid. Op dit moment is de helm geen verplichting, maar we willen het dragen van een fietshelm bij fietsuitstappen blijven promoten. Omdat een fietshelm persoonlijk moet aangepast zijn aan het hoofd van elk kind - anders is dit onveilig - kan de school zelf hier niet in voorzien.

8 GEEN NABEWAKING Op vrijdag 23 december 16 en op vrijdag 31 maart 17 is er geen nabewaking. Alle leerlingen, in beide vestigingen, worden om 16 uur opgehaald door de Speelclub. De sint op school Ook dit jaar brengt de heilige man samen met de zwarte piet op maandagvoormiddag 5 december een bezoek op het Pieter van Maldereplein en op dinsdag 6 december brengt hij s voormiddags een bezoek aan de vestiging Ingenieur Haesaertslaan. Foto s van het hoog bezoek zullen te bewonderen zijn op de schoolsite. Herfstwandelingen vestiging Ing. Haesaertslaan Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met de hele school op herfstwandeling op vrijdag 28 oktober. Het eerste leerjaar gaat naar het Nachtegalenpark; het tweede leerjaar wandelt naar t Forum Romeinse Put; het derde leerjaar wandelt naar Mariënborg; het vierde leerjaar wandelt naar Kattenbroek; het vijfde leerjaar fietst naar De Schorre; het zesde leerjaar wandelt in de bossen in Malle.

9 Ingang Te Nyverdonklaan Voor de veiligheid van onze leerlingen vragen we de ouders die samen met hun kinderen s morgens naar school komen om enkel via de ingang Ingenieur Haesaertslaan (de potlodenpoort) de school binnen te komen. De leerlingen die alleen naar school komen kunnen zowel via de ingang Te Nyverdonklaan, de potlodenpoort of langs het Peter Wittersstraatje binnen komen. Nieuws uit de bib Van november is het Voorleesweek en dat vieren de bib, Huis van het Kind en het Edegems Harmonie Orkest met een feestelijk programma boordevol verhalen voor alle leeftijden. Zaterdag 26/11 wordt het Zwaluwnest van 10 tot 13 uur een heus sprookjesbos. Vertelster Kristine Marteleur tovert sprookjes uit haar magische Storiebox. Van blozende appeltjes of een rozig varkentje met een krul in r staart Welk verhaal wil jij horen? Volg nadien het sprookjespad voor een hapje en een drankje, een knutselwerkje, een grimeersessie of een fotoshoot in sprookjeskledij. Kom jij verkleed als je favoriete sprookjesfiguur? Voor kinderen van de 2 de kleuterklas tot het 1 ste leerjaar. Er is een voorstelling om en om Inschrijven is niet nodig!

10 Zondag 27/11: Ook dit jaar speelt EHO een kinderconcert met verteller Boudewijn Van den Brande. Vanaf 14u zijn groot en klein welkom in Hangar 27 voor een muzikaal sprookje voor het hele gezin. Vergeet zeker je eigen kussen niet! Kaarten (5 euro) verkrijgbaar bij muzikanten, de bibliotheek van Edegem of de gezinsbond. Meer info? Kijk op edegem.bibliotheek.be, voorlezen.be of Kalender van 24 oktober tot en met 23 december U vindt de kalender ook terug op onze website: 25 oktober: Zwemmen voor 3b-3c-1b-1c-1d-4b-4c Individuele oudercontacten voor alle leerjaren 26 oktober: Zwemmen voor 6b-6c-5b-5c Individuele oudercontacten voor alle leerjaren 7 november: Bezoek aan Huis Hellemans voor 6a 8 november: Zwemmen voor 3a-5a-6a-4a-1a-2a 9 november: Zwemmen voor 2b-2c Fluodag 10 november: Bezoek aan Huis Hellemans voor 2a-b-c Bib voor 2b-c, 3b-c en 5b-c 11 november: Vrijaf Wapenstilstand 14 november: Bioklas voor 2c 15 november: Zwemmen voor 3b-3c-1b-1c-1d-4b-4c Medisch schooltoezicht voor 1a Bezoek aan Urania voor 6b 16 november: Zwemmen voor 6b-6c-5b-5c

11 17 november: Bib voor 4b-c en 6b-c 18 november: Bezoek aan Urania voor 6c De fotograaf op school 21 november: Bezoek aan Urania voor 1a 22 november: Zwemmen voor 3a-5a-6a-4a-1a-2a Bezoek aan Urania voor 1b Bioklas voor 4b Ouderraad 23 november: Zwemmen voor 2b-2c Bioklas voor 4a 24 november: Bezoek aan Huis Hellemans voor 5a-b-c Bib voor 3b-c en 5b-c 25 november: Bioklas voor 4c 28 november: Adventsviering vestiging Pieter van Maldereplein Bezoek aan Urania voor 1c Theater Frou Frou Mortsel voor 2a 29 november: Zwemmen voor 3b-3c-1b-1c-1d-4b-4c Bezoek aan Urania voor 1d Bioklas voor 5b-c 30 november: Zwemmen voor 6b-6c-5b-5c Bioklas voor 5a 1 december: Bezoek aan het MAS voor 5b 2 december: Bezoek aan het MAS voor 5c 5 december: De sint op bezoek in de vestiging PVM 6 december: Zwemmen voor 3a-5a-6a-4a-1a-2a De sint op bezoek in de vestiging IH 7 december: Zwemmen voor 2b-2c 8 december: Bib voor 2b-c, 3b-c en 5b-c Bezoek aan het MAS voor 5a 9 december: Winterwonderwandeling in Fort V voor iedereen 12 december: Bioklas voor 6a-1a 13 december: Zwemmen voor 3b-3c-1b-1c-1d-4b-4c Kronkeldidoe voor 1a-b-c-d Bioklas voor 6b

12 14 december: Zwemmen voor 6b-6c-5b-5c Bioklas voor 6c 15 december: Bioklas voor 1b-c Bib voor 4b-c en 6b-c 16 december: Bioklas voor 1d 20 december: Zwemmen voor 3a-5a-6a-4a-1a-2a 21 december: Zwemmen voor 2b-2c 22 december: Bib voor 3b-c en 5b-c 23 december: Rapport 2 voor alle leerlingen Kerstviering vestiging Ingenieur Haesaertslaan Geen nabewaking! De leerlingen worden opgehaald door de speelclub om 16 uur. Kerstvakantie van maandag 26 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017

13 Woordje van de Ouderraad In een ijltempo is het schooljaar uit de startblokken geschoten. Nog enkele dagen en het is alweer herfstvakantie. De werkgroepen binnen de school draaien ondertussen op volle toeren. Er was de 1-september-koffie en de sponsorloop waar de hulp van de werkgroep Feest meer dan welkom was. Daarbovenop wordt er al hard gewerkt om van de winterwonderwandeling op 9 december in Fort V opnieuw een succesvolle activiteit te maken. Ook de werkgroep Verkeer zit niet stil. Denk maar aan de fluo-actie die sinds 17 oktober terug gestart is. Sta even stil bij de sensibiliseringsactie tijdens de winterwonderwandeling en niet te vergeten de acties rond de verkeersveiligheid rond onze scholen. Beide werkgroepen staan mee in voor de praktische invulling van verkeer- en feestactiviteiten. Om alle activiteiten in goede banen te leiden, doen we elk jaar opnieuw een oproep voor nieuwe leden Voelt u zich geroepen om één of beide werkgroepen te vervoegen, stuur ons alvast een mailtje via ouderraad@olfa.be en we verwelkomen u graag. Wie een handje wil toesteken op één van de activiteiten, kan ons contacteren via helpendehanden@olfa.be

14 Strookje 1: nieuwjaarsbrieven Afgeven aan klasleerkracht ten laatste op woensdag 9 november 2016 Alle leerlingen knutselen de nieuwjaarsbrief voor de ouders zelf, die moet u dus niet bestellen! Voor grootouders, peter, meter, kan u nieuwjaarsbrieven bestellen. De prijs van een nieuwjaarsbrief bedraagt 0,75 en de betaling gebeurt via de schoolrekening. Ondergetekende bestelt... nieuwjaarsbrieven. De aanspreking op deze nieuwjaarsbrie(f )(ven) is: voor... voor voor... voor... Naam van het kind:... Klas:.. Handtekening:...

Prikbord oktober tot eind december

Prikbord oktober tot eind december O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord oktober tot eind december Fluo zie je zo : vanaf 12 oktober 2015 De werkgroep

Nadere informatie

Prikbord oktober tot eind december 2017

Prikbord oktober tot eind december 2017 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord oktober tot eind december 2017 Onze ouderraad: Wie is wie? mail: ouderraad@olfa.be

Nadere informatie

Prikbord oktober tot eind december 2018

Prikbord oktober tot eind december 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord oktober tot eind december 2018 Onze ouderraad: Wie is wie? mail: ouderraad@olfa.be

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord maart - mei 2019

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord maart - mei 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord maart - mei 2019 Beste ouder, Zoals u reeds kon lezen in voorgaande berichtgeving,

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord februari maart 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord februari maart 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord februari maart 2016 Verkeersactie start op maandag 22 februari: Parkeren kun

Nadere informatie

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 We wensen iedereen een deugddoende

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2015 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November december 2016.

Nieuwsbrief 2: November december 2016. Nieuwsbrief 2: November december 2016. Ben je blij? Roep dan luid: JOEPIEJEI! Ben je bang? Roep dan luid: BENNIEBANG! Ben je boos? Roep dan luid: STOMME DOOS! Ben je stout? Roep dan niks. Ssssst, stil,

Nadere informatie

Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016

Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016 Kerstmensen volgen een ster, een engel of

Nadere informatie

Prikbord 3 mei tot en met eind juni 2016

Prikbord 3 mei tot en met eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 3 mei tot en met eind juni 2016 Beste ouders Vanaf 1 september 2016 zal ik een

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Prikbord 4 maart tot en met 3 mei 2016

Prikbord 4 maart tot en met 3 mei 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 4 maart tot en met 3 mei 2016 Schoolfeest op zaterdag 16 april Op zaterdag 16

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

oktober 2017

oktober 2017 1. TE GEKKE BEESTENBOEL Ons TE GEKKE schooljaar werd al goed op gang getrokken De volgende gekke dag komt er alweer aan! Op woensdag 4 oktober is het WERELDDIERENDAG en maken wij er hier een TE GEKKE BEESTENBOEL

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool Agenda 30.10.2017: Begin van de herfstvakantie 05.11.2017: Einde van de herfstvakantie 08.11.2017: Herfstwandeling Hertberg 1 ste leerjaar 08.11.2017: Unihockey in de MIXX (namiddag) 2 de graad 09.11.2017:

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad Agenda 04.12.2017: Oudercontacten Kleuterschool 05.12.2017: Sint en Piet op bezoek. We kijken er al naar uit! 07.12.2017: Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad 12.12.2017: Ars Valendi voormiddag

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF Dag allen WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Al twee maanden kleuren de 424 leerlingen

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

Nieuwsbrief november december 2015

Nieuwsbrief november december 2015 Nieuwsbrief november december 2015 - één per gezin- Agenda Maandag 2 tot zondag 8 november: Herfstvakantie Dinsdag 10 november: Wapenstilstandherdenking Woensdag 11 november: Vrijaf (Wapenstilstand) Zaterdag

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue!

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue! Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 08.05.2017: Project dode hoek 6 de leerjaar We blijven die dag ineten! 14.05.2017: SCHOOLFEEST!!! U komt toch ook? Iedereen heeft hiervoor reeds een

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Oudercomité P 1 Herdenking Wapenstilstand P 2 Schoolfotograaf

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Beste ouder(s), De eerste negen weken van het schooljaar zitten er bijna op. De kinderen, de juffen en de meesters hebben de voorbije weken het beste van zichzelf gegeven. Ze

Nadere informatie

VBS Westkapelle - Duinbergen

VBS Westkapelle - Duinbergen VBS Westkapelle - Duinbergen Nieuwsbrief winter Page 1 We zijn er opnieuw klaar voor! Beste ouders, De vakantie zit er bijna op, hopelijk genoot iedereen van een deugddoende tijd met familie en vrienden

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk! Kleuterkrant November & december 2014 In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Jan beleefden wij dit

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 - oktober 2017

nieuwsbrief 2 - oktober 2017 Stedelijke Basisschool Fruithof Flor Alpaertsstraat 45 2600 Berchem tel. 03 440 44 78 fax. 03 448 26 41 fruithof@so.antwerpen.be www.fruithof.be nieuwsbrief 2 - oktober 2017 Op onze school staat alles

Nadere informatie

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD???

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD??? BELBRIEF december 2017 ZWEMMEN: 1 december : L2 en L3 8 december : L2 en L3 Laatste keer zwemmen voor deze klassen 15 december : L1 en L4 22 december : L1 en L4 Enkel op vrijdag kan je een badmuts kopen

Nadere informatie

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe.

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Info nr.2 december 2014 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Fluohesjes. Het is leuk om te zien dat de meeste kinderen dagelijks hun fluojasje dragen! Proficiat!

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Maandplanning september 2019

Maandplanning september 2019 Maandplanning september 2019 Jaarthema: Daar zit beweging in! Activiteitenkalender kleuters - Maandag 2 september: Thema: joepie, ik mag naar school! Welkom aan alle nieuwe kleuters. Met een lach en/of

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen: VERKEER Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP Voetgangersexamen: Op donderdag 16 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen doen we

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september

NIEUWSBRIEF september NIEUWSBRIEF september 2/ 2018-19 Editie : Verkeersweek Daar verkeersveiligheid voor iedereen een TOP - prioriteit is en moet zijn, nemen wij jaarlijks deel aan de verkeersweek, die loopt van 17 tot en

Nadere informatie

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Informatie brochure... werkgroepen en helpende handen op de school FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein 8 2650 EDEGEM www.familiaks.be WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste ouder(s), We kijken vol verwachting uit naar een sfeervolle feestmaand. De kinderen zullen eerst de Sint verwelkomen op onze school. Daarna kunnen onze kerstspullen ook

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Maandplanning december 2018

Maandplanning december 2018 Maandplanning december 2018 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Een hart vol warmte! Extra maandpunt: Activiteitenkalender kleuters - Maandag 3 december: - Juf Krista: Hij komt, Hij komt, die lieve, goede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Maandplanning september 2018

Maandplanning september 2018 Maandplanning september 2018 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Goede afspraken maken goede vrienden! Activiteitenkalender kleuters - Maandag 3 september: Thema: joepie, ik mag naar school. Welkom aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER BELBRIEF november 2017 ZWEMMEN op vrijdag voor L2 en L3 27 oktober 10 17 24 november PRAKTISCHE WEETJES BEDANKT AAN ALLE OUDERS voor uw hulp, de vele lekkernijen die gemaakt werden voor het buffet, de

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 NIEUWSBRIEF december 2014 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin)

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Leerlingen van onze 6 de klas aan het werk o.l.v. Ivan Janssens, een kunstenaar uit Mariaburg. contactblad

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud:

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud: Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2015 Inhoud: P1 Herfstvakantie P2 jarigen van de maand P2 Feest in onze

Nadere informatie

Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden. Deze brief goed lezen en bijhouden is dus de boodschap.

Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden. Deze brief goed lezen en bijhouden is dus de boodschap. Nieuwsbrief 3 - November: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden.

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 4/ In deze nieuwsbrief: We sluiten onze eerste periode af Het eerste rapport. We sluiten onze eerste periode bijna af

NIEUWSBRIEF oktober 4/ In deze nieuwsbrief: We sluiten onze eerste periode af Het eerste rapport. We sluiten onze eerste periode bijna af NIEUWSBRIEF oktober 4/ 2017-18 We sluiten onze eerste periode bijna af en doen dit met een fijn gevoel! Er werd de voorbije periode al erg hard gewerkt op school en we konden onze leerlingen een gevarieerd

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2014 INHOUD Paasvakantie P 1 Fietsparcours, loopfietsen P 2 Oudercomité P

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN ZEVENTIENDE JAARGANG EXTRA EDITIE JUNI 2018 KLOOSTERSTRAAT 24 055 / 38 85 55 DE PACHT 12 055 / 38 94 89 WWW.GBSDESTART.BE DIRECTIEDESTART@KLUISBERGEN.BE

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2015 INHOUD Oudercomité Kerstvakantie Naar de BIB Openklasdag kleuters Actie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

Echo september oktober 2016

Echo september oktober 2016 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo september oktober 2016 Beste ouders

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!!

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!! 1 Beste ouder(s), Het derde trimester is nog maar pas van start gegaan en daar zijn wel al opnieuw met een nieuwsbrief. Inderdaad de meimaand staat voor de deur En zoals steeds is de meimaand een drukke,

Nadere informatie

December 2015 December is één van de leuke maanden in een schooljaar.

December 2015 December is één van de leuke maanden in een schooljaar. TWIJGJE BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS December 2015 December is één van de leuke maanden in een schooljaar. December 2015 -Op donderdag 3 december komt Sinterklaas en zijn beste

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : december 2016 De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur maar is ook een ontzettend drukke periode! Denk maar aan de Sint die komt, kerstmarkt organiseren, nieuwjaarsbrieven aanleren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014 Nog eventjes en weer bijna feest! Beste ouders, leerlingen en vrienden, Nog eventjes en het is weer zover: Kerstmis en nieuwjaar staan voor de deur! Het schooljaar zoeft zowaar voorbij! Ook al wordt de

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

Echo september oktober 2015

Echo september oktober 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo september oktober 2015 Beste ouders

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie

Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief november december 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie iedereen Dinsdag 6 november Medisch onderzoek (op school) 5 de leerjaar Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Tel de sterren de uren

Nadere informatie